2013. 05. 13.
Fagyosszellemek (máj. 13-14-15-16-17-18-19.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, MÁJUS 13.:
WHOREHOUSE 13

Vár-e líbe?
Kiemelten ajánlott:
Duna TV, 19:55: Petőfi – Egészen biztos ismétlés, mivel még 77-ben forgatták, viszont még mindig ez a legjobb feldolgozása a forradalom költőjének, és pont annyi éve adták utoljára hogy ne kerüljön be az ismétlésrovatba. A mai első rész Petőfi fiatalkorával foglalkozik, párhuzamosan nézve az eseményeket Petrovicsék és az akkori történelem mozgatói szemszögéből. Lehet megnézni és visszasírni azt az időszakot amikor még voltak tévéműsoraink (és persze olyan kaliberű színészek akikre illett a nemzeti hősök szerepe), és elgondolkodni azon hogy miért butítanak minket szándékosan olyan szemetekkel a tehetségkutatók és valóságsók, vagy miért adják el nekünk a saját meghamisított történelmünket pld. a Szulejmánnal.

Talán érdemes:
20:10-kor egy 2009-es misztikus sorozat a Viasat6-on, ami a szokásos ufós-konteós-tudjukkikes feelinget viszi tovább, a 18-as hangár helyett ugyan 13-as raktár szerepel, de értjük a tréfát. OK, vannak átfedések a hasonszőrű sorozatok (X-akták) és filmek (Nemzet aranya, Titkok könytára, Indiana Jones), de esti lötyögős kikapcsolódásra megfelel.

Ismétlés, kiemelten nem ajánlott:
Úgy tűnik nincs irgalom, a Cinemax nyakunkba zúdítja a Lee-életművet, én pedig elmondhatom azt amit mindig – ha már nem mondtam volna el múlt héten. A ma sorra kerülő Szemet szemért kapott millió díjat, pedig Lee többi filmjének ismeretében egyértelmű hogy nem direkte ingázik a vígjáték meg a szociodráma között, hanem tényleg ennyire nem tud mit kezdeni az ígéretes sztorival, amit ha mondjuk egy fehér rendező vitt volna színre, akkor soha többé nem jutott volna kamera mögé. Ugyanaz a kategória mint az ugyanígy túlértékelt Gyűlölet, és ugyanaz vele a baj: a balhés, törő-zúzó csőcselék iránt akar szimpátiát kelteni, nem pedig a "csak" csendben élők és dolgozók iránt, akiknek alkalmasint az élete munkáját teszik tönkre. Na mindegy, nyolckor bűnhödjenek az ártatlanok…

Kis hírek a nagyvilágból:
Kommunistából lett puccsista azeri diktátort dicsőít a Magyar Posta: "Emlékbélyeget kap a 90 éve született Hejdar Alijev." – Szép-szép ez a nyalizás. Remélem a baltás gyilkosról is lesz majd emlékbélyeg!!!
Magyarok csírátlanítanak Azerbajdzsánban – Ilyet is lehet? WHERE DO I SIGN UP?"Az Izotóp Intézet Kft. a Nemzetközi Atomenergia Ügynökség tenderén nyert 1,4 millió eurós projektet." – Ja hogy nem sterilizálás hanem atomenergia…mindegy, végülis sok eltérés nincs…
Szepesit fenyegetik a szexkönyv miatt: "A szexmániás úszónő profi felhajtást csinál a még meg sem jelent műnek, a kézirat már nyomdában." – Ha lehetne egy kérésem, nem lehetne egyből vécépapírra nyomtatni? Ha már ennyi fát kivágtak hogy megjelenhessen, legalább legyen multifunkcionális…
Szovjet harckocsi és német autó karambolozott Kijevben: "Egy második világháborús bemutatón ütköztek. A T-34-es vezetője volt a hibás." – Ej-ej, ezekkel a tankokkal mindig csak a gond van, nálunk is hogy beindult egy 2006-ban!
18+ Így néz ki egy valódi orgazmus: "Top 5 videó arról, amikor a nők nem színlelik az elélvezést." – Komolyan le kéne állni már ezzel a nőiorgazmus-mizériával, mert hányan érezhetik magukat kevesebbnek csak azért mert elhiszik hogy minden igaz amit az Index címlapján olvashatunk.
Kevesebb pénzt akar a német miniszter – Végre egy értelmes politikus aki nem a saját meggazdagodásán dolgozik! Ha nem kell neki pénz, adja nekem! – "Schäuble szerint csökkenteni kell a globális likviditást, rosszat tesznek az ösztönzőprogramok." – Ajjaj. Ebből nem értek semmit, vagyis rosszat jelent az átlagembernek..


KEDD, MÁJUS 14.:
CSILLÁROK HÁBORÚJA

Majd' meggyőződik érte.
Talán érdemes:
Azt hinnéd hogy időhurokba kerültél, pedig dehogy: a Duna TV-n az egy héttel ezelőtti Winterbottom-marhaság után egy ugyanolyan alapszituációs (vagyis haláleseten túltevős) dráma percre pontosan ugyanabban az időben (vagyis negyed tízkor). A címbeli felszólítás (Engedd el!) egy család egyetlen gyerekére vonatkozik, akit egy másik fiatal gázol el, és ez annyira megviseli a szülőket, hogy egymástól különválva egyre mélyebbre menekül(né)nek a felejtés bugyraiba. A férfi (Aaron Eckhart) csinálja egyszerűbben, a nő (Nicole Kidman) viszont pont azzal a sráccal kezd kavarni aki kvázi megölte a fiát. Én ugyan nem bírom Kidmant, de el kell ismerni hogy nem hagyja magát beskatulyázni és mer kockáztatni, a tehetsége pedig már jó ideje tagadhatatlan – ahogy Hillary Swank-é is, akit 20:10-kor az HBO2-őn csíphetünk el egy valós történeten alapuló szinténdrámában. A Meggyőződés egy egyszerű, bár kicsit túl határozott testvérpár története, akik közül a fiút igaztalanul vádolják és dugják börtönbe, a lány azonban annyira hisz az ártatlanságában hogy rácáfolva addigi életére és iskolázatlanságára még ügyvédi képesítést is szerez. A győzelem borítékolható, viszont az odáig vezető út jó rögös, és nem egy meglepetést tartogat a nézőnek.
FEM3, 22:05: Majd meghalnak Mandy Lane-ért – Sima alsókategóriás amcsi tinohorror a Tudom mit tettél és a Sikoly csapásvonala mentén, vagyis a gyönyörű de erkölcsös és befordult tinilány körül potyognak a szüzességére pályázó vadkanok, természetesen egy osztálykiránduláson, s mivel én imádok minden filmet amiben sorra halnak az erkölcstelen bulizósfiatalok, így ezt is meg fogom nézni dacára az egyszerű történetnek és annak hogy a főszereplőt érezhetően csak kinézete miatt castingolták, mert játszani azt nem tud.

Kis hírek a nagyvilágból:
Jöhet a fagylaltos trafikos:
"Eredetileg a fiatalkorúakat tartották volna távol a dohánybolttól, most megszavazták a jégkrémet is." – Ez most nem egészen tiszta. Most akkor a fagyi került arra a veszélyességi szintre mint a cigi, vagy fordítva? A dohány után a fagyi is nemzeti lesz? És főleg: MI LESZ A SÖRREL?!
Itt van Mariah Carey a nyár slágerével - …mint legutóbb Jennifer Lopez számánál: honnan a vérből tudják ezek hogy mi lesz nyáron a sláger?!"Csillárok lógnak a pajtában, ahol Mariah Carey szexi táncot lejt; de kit érdekel, miért, ha egyszer Mariah Carey szexi táncot lejt." – ...de kit érdekel Mariah Carey sekszy tánca, amikor egy kattintásra lehetünk Gianna Michaels-től, aki ráadásul még nem is énekel?
Oltás gyógyíthatja a kokainfüggőséget: "A kokain hatása a nátháéra emlékeztet a szertől." – Egészen véletlenül nem heroinnak hívják ezt a szurit? Mert ahhoz képest a kokainfüggőség tényleg csak egy enyhe megfázás :DDD Persze hiba lenne azt hinni hogy a hernyó a legdurvább:
Negyvenszer erősebb, mint a heroin: "A montreali rendőröknek elég volt a lefoglalt szerek közelébe menni, azonnal kikészültek." – Már előre érzem hogy ez az év a PARTY HARD!!! éve lesz, és a díjakat a Darwin-díjjal megosztva fogják adni. Aki ezt a szert benyomja, annak úgy is kell, én mindig mondom hogy a drog minden formája káros és üldözendő, a lényeg pedig az EGÉSSÉG!
Veszélyes elmebetegek szabadultak ki: "Kenyában fellázadtak a rettegett intézet ellen." – MUHAHA. Ez is valami? Nálunk az állam eresztette szélnek az orvosokat-ápoltakat, hagyta lerohadni az üresen álló elmegyógyintézetet, és majd ha eléggé szétrohadt, bagóért azt is megveszik és megcsinálják szállodának. So it goes.


SZERDA, MÁJUS 15.:
FORRÓ VÉRŰ PÁRIZSI DIÁKLÁNY

Korrepetálnám éjjel is meg nappal is.
Ismétlés, de ajánlott:
Mennyivel jobban szeretem ha a Menzel-összest adják mint mikor Spike Lee vagy Kusturica műveit! Mennyire nem tudom megunni őket! A ma negyed tízkor adott epizód különleges lesz, mivel a szerző, Hrabal is feltűnik benne egy pillanatra. A címbeli Hóvirágünnepet egy vadkan robbantja ki, akit egy hobbivadász ejt el a hivatásos erdőjárók nagy bánatára, a felhorgadó kedélyeket egy fogadással próbálják csillapítani. Echte cseh varázsfilm sok-sok apró mozzanatból, irány a Duna TV mindenkinek.

Ajánlott:
Kilenckor kamaszkorom egy darabja, Sophie Marceau a Film+2-őn egy vígjátékban ami akár az Éretlenek ellenpárja is lehetne, mert az itt szereplő Párizsi diáklány pont hogy a tanulás megszállottja, és aZ AMÚR l’amour érdekli a legkevésbé, ám pont a sorsdöntő vizsgák előtt habarodik bele egy hapsiba, aki az ő szöges ellentéte: kicsit túl lazán veszi az életet, Valentine-nak (Marceau) pedig el kell döntenie hogy a maga életében mi fontosabb, az érzelem, vagy az eddig elért tanulmányi eredmények. Tipikus nyolcvanas évekbeli francia bohóság az örök zenefelelőssel, Vladimir Cosmával, nézzétek mert jó.

Kis hírek a nagyvilágból:
Merkel az NDK-s KISZ agitproposa volt?: "A német kancellárnak egy új könyv miatt kell magyarázkodnia: nem emlékszik a beosztására." – Hát igen, a szelektív memória. Szegény Horst Tappert meg állítólag a Waffen SS tagja volt. Hullanak ezek a csontvázak a szekrényekből, egyre csak hullanak…
C:c Kibaszott Híradó: "Szebeni István az m1 éjszakai Híradójában káromkodott, többet nem vezethet műsort." – Nagy ügy mondhatom, emiatt meghurcolni egy embert…gyerekek nem nézték, a felnőttek max. röhögtek egyet és meggyőződtek róla hogy a híradós is emberből van. Mi ez az elszólás ahhoz a mocsokhoz képest aminek külön műsorokat áldoznak más csatornákon?
Csak óvatosan a neandervölgyizéssel!: "Rehabilitálhatjuk a fejlett neandervölgyit. Beszélhetett, bizniszelt és ő is jobbkezes volt."ÉDES FASZOM. Már senkit se lehet szidni? Mi lesz a következő, a Negró cukorka betiltása?
Tuti üzlet: cigit és szívkatétert is árul majd: "A kör bezárul: Pécsett öt trafikja lehet annak, aki szívkatétereket forgalmaz a dohányos betegeknek." – Mi itt a probléma? Egy kereskedőtől vehetjük meg szívünket tönkretevő cuccot meg az azt korrigáló kiegészítőket. Ennél teljesebb már csak akkor lehetne a kör, ha a cigi régi szlengnevének (koporsószög) megfelelően igazi koporsókat is lehetne kapni ugyanott. Bár lehet hogy erre nem is lesz szükség:
Temetkezzen olcsón, ássa ön a sírt! – Én asszem ilyen már volt egyszer a történelem folyamán, csak ott végül bele is lőtték az alanyt. – "Itt a szociális temetkezés: mindent az állam ad, de a halott mosdatása, öltöztetése, a sír kiásása és az elhantolás a hozzátartozókra marad." - Ki fogok tolni mindenkivel, és csakazértse halok meg! EGÉSSÉG!
Szerk.: közben becsúszott egy Év kommentje-candidate is:

nyugga válasz | megnéz 2013.05.15 14:06:36 © (31)
Minek elásni? Hamarosan meg fogjátok enni a hullákat, ha húst akartok a fű és a falevél diéta mellé.



CSÜTÖRTÖK, MÁJUS 16.:
AHOL MA TARTJÁK A SZILVESZTERT

Gyere kicsi és örülj még!
A mai nap főműsora természetesen az Eurovízió, a fél ország drukkol a magyar jelöltnek, a másik fele anyázza, én meg csak simán kihagyom és nem idegeskedek, az igazi szórakozás úgyis másutt lesz:

Talán érdemes:
TV2, 21:35: Árral szemben – Bruce Willis élete úgy tűnik most és mindörökké drága, sőt már húsz éve is az volt. Itt például – micsoda meglepetés! – egy áthelyezett zsarut alakít, aki vízirendőrként is csak az apja gyilkosaira képes gondolni, és természetesen el is kezd nyomozni a saját szakállára, amikor arra gyanakszik, hogy újra akcióba lépett a fickó aki megölte. Már a bemutatókor se lehetett megkülönböztetni a sok hasonló alkotástól, az összekeverhető címe csak súlysobít ezen, de a mostani akciófilmekhez képest még így is felüdülés.

Nem ajánlott:
Nagyon izzítanak egy újabb akcióra a béketábor tagjai, ennek örömére ma fél tizenegykor kapunk egy jó kis dokunak álcázott propagandafilmet az HBO-n, ami illeszkedik a hasonló témájú akciófilmekbe, és elég friss is ahhoz hogy még egy díjat is hozzávágjanak valahol. Az Embervadászat Bin Laden után sokat ígér de keveset ad, leginkább abban hogy meg se kísérel kérdéseket felvetni a 9/11 kapcsán. Van ám hozzákapcsolódó hír is:
Egy egész hírügynökséget bedrótozott az amerikai kormány: "Az AP hírügynökség munkatársait még a washingtoni képviselőházban is lehallgatták. Áll a bál." – MUHAHA. Mi van birkák, most vettétek észre a Patriot Act kiegészítését? Ha a Bush-ok bármelyike csinálta volna ezt a bővítést, már okkupálnák a Fal Utcát, így meg el kell fogadnotok hogy Obama "nem tudott" róla. Ahogy nyilván erről sem:
Az USA adóhivatala kipécézte a jobboldalt: "Célzottan vizsgáltak konzervatív csoportokat, most az alkalmazottakra hárítanák a felelősséget." – …és itt se tud senki semmit, és itt is az alkalmazottakon verik le. Tisztára mint nálunk a kolontári ügynél vagy mint anno a Tanúban…
Obama elküldte az adóhivatal vezetőjét: "Az amerikai elnök szerint megbocsáthatatlanok a hivatalnál leleplezett visszaélések." - …mondom én: "A jegyszedőnek az anyja egy malomtulajdonos kulák szeretője volt. Bevallotta."

Kiemelten ajánlott:
Nyolckor egy kuriózum az MGM-en, remélem nem csapják agyon csapnivaló szinkronnal. A Szilveszter éjszaka igazából amolyan utalásos paródiafilm, amihez nem árt ismerni az alapul szolgáló előadókat és dalokat - főleg hogy egy-két élő legenda (például Lou Reed és John Densmore) maga is felbukkan. A helyszín egy rockkoncert-terem, amire nagyon fáj a foga egy pénzéhes rock-mogulnak. Az újév előestéjén mindenki itt van aki él és MOZOG zenél, és bár az egész nagyon nyolcvanas évekbeli módon van megcsinálva, azért a műfaj rajongói még így is jól fognak vele szórakozni, a főszereplők mögöttt nem nehéz felismerni az alapot adó valós személyeket (Bob Dylan, Billy Graham, stb.) Ha még azt is hozzávesszük hogy Malcolm McDowell játszik benne (és Mick Jaggert karikírozza, lásd a fenti képet), akkor tiszta sor hogy ide kell kapcsolnunk.

Kis hírek a nagyvilágból:
18+ Tizedszer rendezték meg a szadomazo fesztivált Los Angelesben – Támogatom. Most miért, ők legalább élvezik ha rossz nekik, hát akkor legyen rossz. És ez most egy jókívánság :D
Sminkkel vagy anélkül jobbak a celebnők? – A helyes megfejtés: egyikkel sem.
Strange: Palvin Barbi meghódítja Törökországot is: "A gyönyörű magyar modell egy török magazinban tűnik fel fehérneműben."Ó, a mesés Kelet, a női jogok Mekkája! Törökországtól már csak egy köpés Irak, Afganisztán, vagy éppen Dubaj, a lehetőségek egyszerűen korlátlanok, ha nőnek születik az ember. Mármint ha nyugati nőnek. Ha már itt tartunk:
Összeáll a Fatah és a HamászÉDES FASZOM, nem is tudom mi hiányzott még. Remélem a reuniont nem követi világkörüli turné :SS
Bántalmazta volt feleségét a rockénekes: "A Puddle Of Mudd énekesét nem először tartóztatták le. Kokain- és alkoholproblémái is vannak." – Ugyan ki feltételezné egy ilyen fickóról hogy veri a feleségét? A nő biztos átesett a kutyán...
Élő művész képéért még nem adtak ennyit: "Gerhard Richter festménye 37 millió dollárért, azaz több mint 8 milliárd forintért kelt el." – Az oké hogy valami ennyire drága, na de hogy még ennyire szar is?!
18+ Halálra ítélik a horrorklinika szülészét?: "A philadelphiai klinikán borzalmas körülmények között végeztek a magzatokkal. Erős idegzetűeknek." – Én egész idáig erős idegzetűnek tartottam magam, de el kell ismerjem hogy a nonstop horrorfilmnézés nem készít fel az "ember" (nem véletlenül idézőjelben) valóvilágbeli "leleményességére" (lásd mint előbb): "A tárgyaláson a tanúk beszámoltak róla, ahogy az élve született magzatok gerincét Gosnell a saját szavaival ollóval "elnyisszantotta". Elhangzott, hogy az egyik, majdnem 30 hetes kisbaba mérete láttán Gosnell azzal viccelődött, hogy akár a buszhoz is kisétálhatna, és szó esett egy másikról, aki a művi vetélés után még 20 percig küzdött az életéért. Egy harmadik a vécében jött világra, és még mozgott, amikor a klinika egyik alkalmazottja átvágta a gerincét." – Már ezért nyilvános kivégzés járna egy jobb világban, de várjatok, ez a legjobb: "Gosnell ügyvédje azzal érvelt, hogy a magzatok valójában halva születtek, és mozgásukat az izmok görcsös rángása okozta. A védelem rasszizmussal is megvádolta az ügyészeket, miszerint valójában az a problémájuk, hogy az orvos fekete."ÉDES FASZOM, ma már másodszorra! Még a végén ki kell tüntetni becsületrennddel ezt a (...) gyerekgyilkost hogy elkerüljék a rasszizmus vádját. Ide jutottunk 2013-ban.


PÉNTEK, MÁJUS 17.:
TÉVÉMENTES NAP





SZOMBAT, MÁJUS 18.:
THE LOST FURNITURE

Ósdi lövöldözősdi
Talán érdemes:
Nyolckor egy Eddie Murphy-vígjáték (mi más?) az HBO-n (hol másutt?), ami annyiban emelkedik ki a hasonszőrű egykaptafák közül, hogy a szebb napokat látott fekete komikus végre nem kényszerül a vécéhumorra, annál inkább a gesztikulációra, mivel itt játszott figurájának napjai (egy átoknak köszönhetően) szavaival egyenes arányban számoltattak meg, hazudós természetének büntetéseként. Ezer szó – ennyit mondhat el, mert minden egyes kimondott szóval együtt lehull egy levél a kertjében nőtt életfáról, és az utolsóval együtt ő is távozik az árnyékSZÉKvilágból. Ha mondjuk tizenöt-húsz éve készült volna akkor simán tízpontos lett volna, de még úgy se rossz, hogy Jim Carrey is letudta már a magáét ebből a zsánerből. Más: mintha célzottan adnák ezeket a posztapokaliptikus izéket! Fél nyolckor is erre láthatunk egy nem túl bonyolult példát a retekklubbon, amit csak Sean Bean dob fel valamennyire. Az Elveszett jövő tőle eltekintve a szokásos háborús-fertőzéses-zombis akciófilm, amiből már többet láttunk a kelleténél. Bean karaktere immunis az embereket deformáló fertőzésre, és a kevéske túlélő közé is csak azért jön el, hogy az immunissá tevő szer feltalálójának gyerekével találkozzon, hátha tud még gyártani a cuccosból. Egyszernézős, nagy jóindulattal.

Ismétlés, nem ajánlott:
A posztapokalipszis és a népességszabályozás mellett a háborús propaganda amit kétpofára nyomnak az arcunkba. OK, a Sólyom végveszélyben azért lett az, mert Ridley Scott nem tudott mindent beletenni az alapul szolgáló könyvből, mert az a kelleténél (még) sötétebb színben tüntette volna fel a békehozókat, akik húsz évvel ezelőtt Mogadishuban akartak gyorsan megoldani egy polgárháborús konfliktust, hogy aztán majd’ egy napig ott ragadjanak. Ennyi a történet azoknak akik akkor még nem éltek, ha még azt is hozzávesszük hogy Jerry Bruckheimer volt a feldolgozás producere, akkor egyértelmű hogy mit kapunk: egy háborús filmnek korrekt, de attól eltekintve túlnyújtott és (m)egalomán lövöldözősdit. Egyszóval, nem egy Iwo Jima-ikerfilm, pedig a hossza alapján akár lehetne is. Így viszont csak az AXN-ig jut, de oda főműsoridőbe (kilenc óra). Kapcsolódó hír:

Obama vegyifegyvereket sejt Szíriában: "Ez alapot adhat a katonai beavatkozásra." – …ahogy Iraknál is: ha nincs, majd utólag odateszik a bizonyítékot, és húsz év múlva egy "bátor" filmes majd erről is forgat egy "bátor" filmet. Így megy ez.

Ismétlés, de ajánlott:
FEM3, 22:05: Április bolondja – …avagy amikor a heccből csábító alkalmazott magával viszi az őt erre felbujtó főnöke nőjét, hogy ezáltal a saját házasságukban boldogtalan férfiból és nőből egy pár váljon, míg hivatalos, de elhidegült élettársaikat otthon hagyják egymásnak. A helyzetet csak bonyolítja, hogy emberünk nem tudja hogy az elcsábított kihez is tartozik, csak amikor már úton van vele. Szombatesti vidámkodás Catherine Deneuve-vel és Jack Lemmonnal.

Kis hírek a nagyvilágból:
Lana Del Rey megpróbált mosolyogni – Tanulság: ami nem megy azt nem kell erőltetni. Tényleg. Főleg, ha az ember lányának a szája tele van pumpálva kollagénnel… :SSS
Autóval rontott az étterembe: "A török nő rossz irányba indult el a parkolóból." – Nabasszus, nem elég hogy török, még nő is és autója is van, csoda ha ajtóstól ront a házba? Bezzeg Szaúd-Arábiában rend van, ott nem engedik a nőket a kormány mögé!!
Gerendás Péter egy Lexusig emigrált: "Két hónapja még a gitárja eladásáról írt, most nyolcmilliós luxusautóban látták." – Bizony kemény dolog ez az élet, gyerekek. Vannak zenekarok akik turnébuszban utaznak, vannak zenészek akik BKV-val járnak, és vannak azok a zenészek akik befutottnak tartják magukat, és még úgy is kocsival mennek a saját koncertjükre hogy egyetlen jegy nem kelt el rá. Kemény dolog ez, mondon.
A nők génjeiben van az elhízás: "Holland kutatók szerint egyharmaduknál lehet a DNS-nek olyan mutáns szakasza, ami erre hat." – Nekünk, Férfiaknak szerencsére nincs ilyen elfajzott génünk!!44 négy Mennyivel másabb, ha sörtől hízunk el! EGÉSSÉG!
Haszontalan a hulladék DNS: "Az élőlények szervezete tele van nem működő DNS-sel, és most az is kiderült, hogy feleslegesen." – …ilyen a nők szerencséje. Mert van egy csomó DNS ami nem csinál semmit, és akkor van egy, amelyik miatt elhíznak…
10 milliárdért kelt el a kék alapon fehér csík: "Barnett Newman festményét rekordáron értékesítették egy New York-i aukciósházban." – A minap már mondtam, de akkor tessék mégegyszer: NEM ELÉG HOGY DRÁGA DE MÉG SZAR IS! Mi kerül egy fehér csíkon tízmilliárd dollárba?!
Hálószobát építtetett egy repülőgépre: "Izrael kiakadt, Netanjahu ígérte, nem lesz többet ilyen. Fagylaltrendelés sem." – Hát ezzel sem értek egyet, de ezen legalább látszik hogy drága volt :DDD
Helikopterleszálló Putyinnak a Kremlben – …ő bezzeg elaprózta. Miért nem egyből egy teljes repteret építtetett?!


VASÁRNAP, MÁJUS 19.:
FEAR OF A HOLLAND BOLYGÓ

Én nem, engem ruhák közé zártak
Talán érdemes:
TV2, 20:50: Mindenképpen talán – …avagy minden, amit el akartál felejteni arról hogy hogy jártam anyátokkal, de nem hagyta a gyerek, még akkor se amikor egy válás közepén jártál. Huncut, akinek beugrik Hornby hasonló tematikájú könyve (és persze a belőle készült fim), vagy az ezer hasonló ismerkedéses-felvilágosítós vígjáték, amiben az érőfélben levő gyerek kíváncsi a papa/mama házasság előtti kapcsolataira. Egyedül Rachel Weisz miatt érdemes, mert különben nem nyúlik túl a felvázolt kereteken.

Ajánlott:
Fél tízkor a klasszikus zene kedvelőit várja az M1, mely Richard Wagner Bolygó hollandijával tiszteleg a német zeneszerzőzseni előtt. A mostani verzió talán a leghűségesebb az eredeti 1841-es darabhoz, ehhez méltóan igazi nagyratörő vállalkozás. Addig nézzétek amíg hagyják. Voltmár, ajánlottammár: amennyire kajálta a világ a Szelíd motorosokat, ugyanolyan élvezettel könyvelte el buktának a főbb szereplők önálló rendezéseit, pedig Jack Nicholson még Fonda és Hopper közül is kiemelkedett a Hajts, mondta című alkotásával, ami sajátos verzója a W. R.: Az organizmus misztériumiának, ami ugye egy Wilhelm Reich-mozi volt, egyszerre doku a filozófusról és történetmesélés az elveinek gyakorlati továbbéléséről. Nicholson hőse is a változás-változtatás útjára lép politikailag-erkölcsileg, amikor először a sematikus iskolai sportkarrier és az elkötelezettség között kényszerül választani, majd az élet meglepi egy csak oda-jeggyel Vietnamba. A könnyebbik út, vagyis az elmebetegség tettetése egyben a nehezebb is, mert Hectornak túl jól megy a kreténség fullba nyomása. Jellegzetesen hetvenes évekbeli egzisztencialista önvizsgálat, ami köröket ver a hasonló kortárs próbálkozásokra, kezdés 23:20-kor a Cinemaxon.

Kis hírek a nagyvilágból:
160 ezres büntetés egy pusziért: "A montenegrói nő egy rendőr orrára adta a kifogásolt puszit egy tüntetésen." – Asszem erre mondják hogy házhoz ment a…pusziért. Komolyan, mi kell ahhoz hogy valaki egy rendőrt csókolgasson?
5 bizonyíték, hogy igenis létezik a részegek védőszentje: "Egy orosz férfi kétszer is leugrott az ötödikről három üveg vodka után, de a vonat alatt is aludtak már el." – Az semmi, engem egyszer majdnem megválasztottak képviselőnek, tényleg kicsin múlt. Az egy olyan megbocsáthatatlan, sátáni szégyenfolt lett volna a családom nevén amit évszázadokon át se tudtam volna lemosni. Ehhez képest az hogy valaki a sínek közé esett vagy rekreált egy Örkény-novellát, az kismiska!
Nem tetszett a rajongóknak a szexi Merida: "A ruhája díszesebb, csillogóbb lett, az arca pedig sokkal felnőttesebb. Nem jött be."MAGYARUL: nem elég hogy kvázi-pornószerepre engedik a tinisztárokat (Spring Breakers), a rajzolt lányhősök sem kerülhetik el az idő előtti szexualizálást. KÖSZÖNJÜK, HOLLYWOOD!
A Domingót üvöltető néni ellen tüntettek: "Egy párkányi asszony már tíz éve minden nap reggel hattól este tízig üvölteti ablakából a tenor dalát. Megelégelték, tüntetést szerveztek. Videó." – Most miért, az jobb lenne ha metált üvöltetne? :DDD
Mesterséges Nap alatt izzadnak a katonák: "Most már tikkasztó sivatagi klímát is tud teremteni az amerikai hadsereg időjárás-szimulátora." – Ez nár majdnem HAARP! ÉBERSÉG!!!! négy44




Kulcsszavak: éberség

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés