2013. 06. 17.
Szereti valaki az egybesűlt álmokat? (jún. 17-18-19-20.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, JÚNIUS 17.:
FÁJNÖL CSAK LÉT

A derby szelleme.
Ismétlés, de ajánlott:
Nemrég volt a Nagy Imre-évforduló, ennek örömére a Duna World újra leadja a forradalom legfiatalabb mártírjának történetét negyed tízkor. Szigorúan véve Mansfeld Péter nem is konkrétan az októberi események miatt kellett hogy meghaljon, nem is azért mert újraélesztgették a forradalom lángját, hanem mert a haverjaival túszul ejtettek egy rendőrt, és mivel ők már büntethetők voltak, inkább elvitte helyettük a balhét. Vesztére: a híresen kegyetlen hatalomgyakorlók megvárták amíg betölti a nagykorúság első évét, és akkor végezték ki.

Ajánlott:
Film Mánia, 23:00: Chocolate: A harc szelleme – Azok akik a Depp-es, romantikus Chocolate vagy a VISZLÁT ÉS Kösz a csokit! folytatását várják, tuti pofára fognak esni, ez a thaiföldi akciófilm ugyanis az eddigi verekedőscsajok legfurábbikáról szól, aki egy szent cél (az anyja rákkezelése) érdekében ver szanaszét mindenkit maga körül, de azokat biztosan akik tartoznak nekik. Ez még nem is annyira meglepő, de az már igen hogy a csaj autista és csokival motiválja magát, vagyis majdnem olyan mint én, aki a sörrel vagyok ugyanígy, de nem kezdek tőle sportolni, még csak az kéne. Kapunk még előtte nyolckor egy újabb lóversenyfilmet a Cinemaxon a minapi Funes-Gabin duett után, ám ez nem vígjáték lesz még Walter Matthau ellenére sem: ezúttal mint versenylótuningoló tűnik fel a képernyőn, aki folyton reménykedik abban hogy összejön a Nagy Dobás és ő lesz a Derbi sztárja, amire szükség is lenne, mivel három éhes szájat kéne etetnie. Ami elválasztja a többi hasonló darabtól az (Matthau mellett) a rendező érzéke a lóversenypályák világának bemutatásához.

Hát persze! rovat:
Először a hírszerzésnek szól a Microsoft: "És csak aztán adja ki a programhibák javítását a felhasználóknak is. Az állami infrastruktúrát védik." - HÁT PERSZE.
Megfigyelik a kommunikáció 20 százalékát: "Németországban is monitorozzák az internetet, de a kormány szerint csak a terroristákat keresik." - HÁT PERSZE!!!
Nyomkövetőt szerelnek a postásokra: "A fejenként 8000 forintos eszközzel az állami postavállalat mindig pontosan tudni fogja, hol vannak." – Mindez a mi és az ő érdekükben. HÁT PERSZE.
Szétverték a börtönben Szita Bence gyilkosait: "Az eset után egészségügyi ellátásra szorultak."HÁT PER MUHAHA. Azt remélem is! :DD
Megverhették a börtönben Bándy Kata gyilkosát - Ezt is csak remélni tudom ^^ - "Az anyja szerint megverték cellatársai Bándy Kata gyilkosát a börtönben. A nő szerint Péntek Lászlónak kínszenvedés a börtön." - Tudom, mama, elvették a fia életét. JAJ, SZEGÉNY. Adjunk neki Kossuth-díjat, gyűjtsünk a kiszabadítására!!!

Kis hírek a nagyvilágból:
150 ezren a bécsi melegfelvonuláson: "Szakállas pap, latex, kisgyerekek és partihangulat. Budapesten július 6-án lesz a méltóság menete." – Ezt nem is tudtam! Már nem "büszkék" a vonulók hanem "méltók?" Le vagyok maradva. Mindegy, még ha érintett lennék a témában akkor is inkább kocsmáznék helyette...
Egy színháznak se kell a Jóban Rosszban szereplője – Meg vagyok lepődve. Egy ilyen színvonalas műsor pont hogy ugródeszkaként kéne hogy szolgáljon!!
Drónok: Európa 10 éves lemaradásban: "Három nagy, európai hadipari konzorcium könyörög az európai kormányoknak, hogy gyártsanak."MAGYARUL: itt is ugyanaz a szar lesz mint odaát.
Depardieu újabb álllampolgárságot kér: "Algériait is akar, így kevesebb helyen kell vízumot kérnie. Azt is elmondta, mit bír benne Putyin." – Érdekes, én aszittem az adók meg az algériaiak elől menekült el Franciaországból. Ezek szerint mégsem.
Miss Utah egyszerű, mint a faék: "Marissa Powell szerint a nők azért keresnek kevesebbet, mint a férfiak, mert kevésbé tanultak." – Méghogy egyszerű a csaj! Éppen hogy a legokosabbak egyike (persze nem annyira mintha Ffffférfi lenne, de már majdnem!). Külön öröm hogy egy nagybetűs Nő mondta ki ezt, aki egyszerre szép is meg okos is, így remélhetőleg a feministák is felfogják!444 négy
C:c Izraelbarát árnyjáték az Attractiontől: "Brit giccsel győztek a Britain's Got Talenten, de a szentkoronás és a klemzeres táncokban is profik." – Természetesen véletlenül sem a "turbómagyarok" előtt meglengetett vörös posztóról van szó ezzel a cikkel-videóval, a "giccs" és az "izraelbarát" kifejezések ellenére sem, hisz’ "a teljes szerkesztőség nekik drukkolt", satöbbi. Klemzer, az b+. Legalább leírni tudnátok, ha már provokálni akartok vele. Nap kommentje:

Kelletteznekem? 2013.06.17. 11:50:38
amugy meg b.... meg mindenki, aki állandóan fikázza a magyar sikereket. komolyan, olyan ez a BGT sikerünk is, mint amikor a fél világ csodálta Gyurta Dánielt, aki megnyerte az aranyat, csak néhány magyar fikázta, hogy ha pár méterrel hosszabb az uszoda nem is nyer, meghát még szerencséje volt hogy nem volt hosszabb az uszoda, meghát nem is örülünk meg minden. NORMÁLISSS???
Ha a British Got Talent-re szavazó elfogult turbómagyar nacionalista brit állampolgárok rájuk szavaztak, akkor miért kell rögtön magyr embereknek fikázni??? Igen, a mai magyar szakértő >>elit<< szerint ez a produkciószart sem ér (de ezt már tudjuk, mióta be se kerületek a magyar élő műsorba), ahogy a magyar űszó is véletlenül nyer csak. Még szerencse, hogy Simon Cowell, meg a nemzetközi olimipai bizottság nem a magyar "elit"-re hallgat, és a saját hülye szabályaik szerint dől el ki a legjobb a világon egy adott területen.

Faszább lenne ha a népszabi döntené el ezt is, tudom, hehehe.
De szerencsére a turbómagyarok mindenütt ott vannak a világon, a Németország is mieenk, ezért szavaztak a legtöbben ByAlexra, Nagy Britániában is ott vagyunk, sőt, a világ sportszövetségesei is mind mind a liberális sajtó elleni világösszeesküvés részei, bizonyám...




KEDD, JÚNIUS 18.:
IZGÁGA, GYILKOS LOM…

…vagy szlovén hím motoron?
Talán érdemes:
M1, 21:10: King
– Futottak még-sorozat első része két évvel ezelőttről a mindig beletaláló, öntörvényű női (!) nyomozóról, aki a hímsovén kollégák ellenében dolgozva göngyölíti fel az ügyeket. Külön tüske az oldalukban hogy az amúgy eredményes nőt pár év kényszerpálya után vették vissza. Egyből a sűrűjébe: egy lezárt(nak tűnő) gyerekrablásos eset aktáit kell megnyitnia. Nem véletlenül nem folytatták több évadon keresztül, viszont ebben a melegben kifejezetten kellemes kikapcsolódás lesz. 23:20-kor egy szintén másodvonalbeli krimi a Universal Channelen a regényeket másoló életről: egy krimirajongó nő lánytestvérét pont úgy ölik meg mint kedvenc (természetesen Ffffférfi) írója egyik regényének áldozatát, így egyből fel is keresi a fickót hogy segítséget kérjen tőle az ügy megoldásához, ám semmi nem készíti fel mindarra a Gyilkos izgalomra amivel a nyomozás járni fog…

Ismétlés, nem ajánlott:
Háromnegyed kilenckor kerüljük messzire a Film+-t, mert jön a Hipervándor, ami a Spirit: Sikító város mellett Samuel L. Jackson másik nagy közelmúltbeli mellényúlása és itt nincs egy náci egyenruhába öltözött Scarlett Johansson, hogy kihúzza a szarból. A teleportálni képes emberek történetét sokkal jobban feldolgozta Alfred Bester a Tigris! Tigris! Című regényben (amiből pár éve még Béla bácsi is csinált egy paródiát), ez az üldözéses-főgonoszos akármi viszont gyerekfilmnek nem elég egyértelmű, a felnőtteknek meg túl bárgyú. Kb. Az utolsó léghajlító-szint, és ez ugye nem dicséret.

Kis hírek a nagyvilágból:
15 tonnás mágnest visznek át az USA-n: "A kamionkonvoj az első nap csak az eddigi hely kapujáig jut majd, egy hónapig tart majd az út." – Én folyton cikizem a zusákokat, de el kell ismerni, ott minden a legnagyobb, ők mindennek megadják a módját, még ennek is. Vasazás, óriásmágnessel, lajkaboss! RESPECT AMERIKA!!!
Ne menjen a napra, mert furcsa beszédet fog mondani: "Ma is nagyon meleg lesz. Kerüljük a hőgutát." – Én ezt nem értem. Sose vagyok napon: sötét van amikor elindulok, este amikor a kocsmába érek és megintcsak sötét amikor hazaszédelgek, mégis folyton "furcsa beszédeket" szoktam tartani. Mondjuk az is igaz hogy addigra már túlvagyok a negyedik-ötödik korsó sörön…
Gödörben raboskodtak a szíriai magyarok: "A TEK szerint szinte nulla volt a túlélési esélye a két magyarnak, akik nincsenek jó állapotban." – Nem baj, most hogy a szövetségesek felfegyverzik a lázadókat, az új túszoknak majd biztos jut összkomfortos sötétzárka, és a kivégzésüket is HD-kamerával fogják felvenni. A részletekre mindig ügyelni kell!
Életveszélyes is lehet az ingyenes temetés: "Ha nem szakértők csinálják, balesetveszélyes lehet a sírásás. A parlament ma tárgyal a "csináld magad" elvű szociális temetkezésről." – Sajnos az a helyzet hogy a temetés eleve életveszélyes, egy ember mindig tuti ottmarad :SSS Én ezért ha lehetne inkább kihagynám aZ ESKÜVŐT koporsót is meg a meghalást is, jó itt nekem a Földön a törzskocsmámban…
Levágta férje farkát, mert szereti: "Egy 20 centis ollóval előzte meg a válást a kínai." – Ez úgy látszik visszatérő divat. Ott volt az a japán csaj akiről az Érzékek birodalmát forgatták. Ott volt Lorena Bobbitt. És most Kínában nyisszant az olló! Mit tegyünk, ilyen a női ragaszkodás ^^ Mert ha mondjuk a nőket csonkolók fXXXát vágnák le, azt megérteném, de így…
Borzalmas az USA-t ellepő kabócák éneke: "Már javában zajlik a fáraókabócák rajzása az Egyesült Államokban. Nászénekük szinte az őrületbe kergeti a környéken lakó embereket és állatokat." – Hát igen, a fáraó átka megfogant! Volt már forgószél, elnökválasztás, most a kabócákon a sor! Nap kommentje:

lacekos 2013-06-17 16:21:56
Oda kellene küldeni pár tízezer vuvuzelát(ezt lehet, hogy nem jól írtam!), és akkor megnézni, ki gyöz!:). A farkasok biztos nem.



SZERDA, JÚNIUS 19.:
GŐTE, BORGIÁS.

DERÉKYORICK Mercutio halott, és élvezi. Vagy nem.
Talán érdemes:
Film+, 19:00: Árvíz – Bő egy hetet késtek vele, de sebaj, én meg fél éve nem tudom felrakni a Best Of 2012 válogatást, úgyhogy mindig van remény. Itt éppen azoknak akik nem vándoroltak ki Londonba, itt ugyanis – annyi amerikai apokalipszis-vízió után - "végre" az angol főváros áll víz alatt, pedig a Jószíű Tudós mindenkit időben figyelmeztetett. A kelleténél jobban elnyújtott (kétrészes) akciózás a katasztrófákról és mindazzal ami velük jár.

Ismétlés, de ajánlott:
MGM, 21:55, Óriás – Nevéhez méltóan borzasztó hosszú, a Dallassal vetekedő (=pár sorban összefoglalható) történettel bíró és szintén nemzedékeken átívelő önmarcangolás egy amerikai marhapásztor-család és egy olajmágnás vetélkedéséről. Edna Ferber regényéből készült rekordhosszúságú patrióta-patetikus filmeposz, vagyis pont az amitől normál esetben óvnék mindenkit, de nem akkor ha olyan neveket adják elő mindezt mint Liz Taylor, Dennis Hopper vagy Rock Hudson – arról nem is szólva hogy ez az egyetlen esélyünk arra hogy James Dean-t valaha is ősz hajjal lássuk.

Ajánlott:
Duna TV, negyed tíz: Goethe-feldolgozás a jobbik fajtából A két Taviani (Paolo és Vittorio) többet csinált mint sima kosztümös-romantikus drámát: a zene, a színészek és persze a rendezés a hasonló stílusdarabok közül is a jobbakhoz sorolja a Vonzások és választásokat. Az újra egymásba zúgó grófnő és báró (Isabelle Huppert és Jean-Hugues Anglade) feléledő kapcsolatát idilli vidéki kastélyukban szándékoznak kiteljesíteni, ám a harmóniát megbontja a báró legjobb barátja és annak adoptált lánya: a báró a lányba zúg bele, a grófnő pedig a legjobb barát iránti érzelmeivel viaskodik…

Kiemelten kötelező:
Cinemax2, 23:40: Rosencrantz és Guildenstern élőhalottak – Múlt héten is adták, de olyan őrült időben hogy inkább vártam vele egy hetet. Itt aztán van minden: összeesküvés-elmélet (mely szerint Shakespare darabjait vámpírok írták), kötelező tiszteletkör az Arthur-mondakör előtt, és persze lenge öltözetű vérszívócsajok. Igen, szar film, de legalább direkt az, aki bírja a hasonló ökörségeket (Abraham Lincoln Vampire Hunter ésatöbbi) az semmiképp ne hagyja ki.

Kis hírek a nagyvilágból:
C:c Áder lekenyerezte az Attractiont: "Vacsorán fogadták a díjnyertes árnytáncosokat. A népi hősökhöz törleszkedik a hatalom." – Tudjátok nincs az a pénz amiért az Indexnek dolgoznék. Komolyan. Ha napi egymilliót ajánlanának fel, talán még akkor se. Most gondoljatok bele: mindenki úgy tekint rájuk mint a szólászabadság és függetlenség netes csillagkapujára, mindenki nekik akar írni, mindenki ugrál hogy az ő blogja kerüljön címlapra…és eközben szegény fizetett szerzőik, amikor kiadják nekik az ukázt, kénytelenek a legaljasabban fikázó cikkeket írni mindenről, még arról is ami az ország többségének tetszik. Többszáz anyázó komment sem erősebb mint a megélhetési újságírás ösztöne, márpedig ha meg akarják kapni a lóvét, akkor akár napi rendszerességgel is anyázható cikkeket kell szállítaniuk. És nem elég hogy a kommentelők gyűlölik őket, de ők maguk sem tudják élvezni ezt az "önmegvalósító", "szabadúszó" munkát, mert annyit azért nem keresnek vele hogy abból jól tudjanak megélni.
Nagyon félünk a nyugdíjtól – Dehogy félünk tőle! Amiben nem lesz részünk attól nem kell félni... – "A magyarok négyötöde a nyugdíjhelyzet romlására számít, nagyon kevesen reménykednek." - …nade még csak pár év és ők se fognak.
Ellepkék a spanyol fővárost: "Milliónyi pillangó özönlötte el Madridot a tavaszi eső és a nyári hőhullám után." – Hát még mindig inkább ők mint a G-dúrban zengő énekes kabócák :SSS
Szatírinvázió van Szentesen: "Kettőt elfogtak, egy hidrogénezett hajú, piercinges, metálos fiatalt még keresnek." – Tudjátok mit, akkor mégis inkább a kabócák ÉS a lepkék együttesen, mint a metálos mutogatósbácsik…:SSS
A hadsereggel riogat a török kormány: "Csendőröket már bevetettek, szükség esetén ennél is tovább mennek a tüntetők ellen." – Hejj, gyerekek, nincs is szebb annál mint mikor a saját hazája polgáraira lövetnek a vezetők ^^ Illetve van: amikor ki is tüntetik a sortüzet levezénylőket…
Berlinbe érkezik Obama és családja: "Vadállat nevű páncélozott Cadillecjével közlekedik, a Ritzben alszik. A teljes városközpontot lezárják." – Miért csak Vadállat a kocsija? Miért nem egyből Vadállat Uraság? :DDD Egyébként az Index tudatosan kerülte a kocsi nevének rendes fordítását. Mert mi is az? "Barack Obama Berlinben is a Beast (vadállat) nevet viselő páncélozott Cadillacjével közlekedik." – Úgy bizony gyerekek, beast, tudjátok, mint a Bibliában, a Jelenések könyvében. Köszöntem!



CSÜTÖRTÖK, JÚNIUS 20.:
MA: KÁMASZUTRA.

Aszondod forradalmat akarsz? Ne számíts rám.
Nem ajánlott:
Retekklubb, 21:10: Revolution – Ez az az új sorozat, ahol a fő-színésznő máris unja a STÁRlétet. A történet a mostanában kötelező (?) rendőrállamos-világvégés antiutópia, amiben a túlélők harcolnak az életükért meg a Zelnyomók ellen. Ezt viszont ott rontották el a készítők, hogy Tracy Spiridakos nem elég hogy unja a banánt, de még a nézők egy része rajta kezdené a kieséses kiszámolást, vagy legalábbis nem sírna nagyon ha végezne vele egy kóbor milicista.

Ismétlés, kiemelten ajánlott:
Éjfél előtt öt perccel újra leadják Magyarország egyik legegyedibb zenekarának, a Makámnak a 2008-as koncertjét a Duna TV-n. Aki nem tudná, régi motoros társulatról van szó, már akkor világzenét játszottak amikor ez a fogalom még nem is létezett. Nézzétek, mert jó. A Story4-en kilenckor adott Karib-tenger foglyai (Hármas) viszont nem jó, ennek ellenére egy megunhatatlan mestermű, még akkor is ha nem hallgatja benne a párbeszédeket az ember, márpedig én úgy szoktam nézni. Minek a sok beszéd, amikor a lényeg az egzotikus táj és Kelly Brook teste, amit szinte minden irányból és egyre kevesebb ruhával elfedve csodálhatunk meg. Brook-ra kitérve, igazán megérdemelt volna egy Oscar-díjat. Komolyan, annyi hangulatromboló művészfilmesnek adnak, akkor neki, aki mosolyt varázsol a hozzám hasonló katolikus hímsoviniszták arcára, miért nem jutott? (Ennél már csak a Piranha jobb valamivel, mert abban még Gianna Michaels is vetkőzik.) És még azt se lehet mondani hogy csak a férfiak találják meg a számításukat, mert a női nézőknek meg ott van Juan Pablo Di Pace vagy Billy Zane, vagy az intrikus-átejtős történet. Én maradok a szokásos megoldásnál: sör behűt, hardrock-metál CD berak, tévé elé leül, és lazíííííííííííííííííííííít. Nap kommentje:

Nyakiglábkampó | Válasz 2012. ápr. 08. 22:51 | 104/104
izgalmas a ,,kedvcsináló'' fotó,vörösinges manus kézháttal óriásit bebombáz a védtelen,gyönge nőnek,csak úgy repül szanaszét frissen sauma samponozott haja,Berlin szakadó eső,állja a sarat a hajkorona! ezt a taslit viszont nem bírja,kellemes film lehet!


…és van ám kapcsolódó hír is:

18+ Kelly Brook topless strandolt: "A modell Mexikóban tette közszemlére gyönyörű melleit. Igen, szemből is megmutatjuk." – …én viszont egy giffel kedveskedek nektek a fenti alapműből, csak hogy bizonyítsam: igenis járt volna az Oscar díj, ha jobban megnézzük nem is egy, hanem minimum kettő:


Kis hírek a nagyvilágból:
Madonnát mókusarcúra botoxolták: "A riasztóbb lehetőség, hogy lecserélték valaki másra. Mi a fenétől nézhet ki így?" - Biztos ő is rákember, és kezd kijönni az igazi énje.
Földönkívülivel csalja nejét egy politikus: "A munkáspárti brit Parkes évente négyszer fekszik le szeretőjével, szerinte még gyerekük is született." - ...mondom én. Lassan mindegyik comingoutol!
Fidesz: Erdogan jó demokrata: "Szemkilövés és halottak – Németh Zsolt szerint mindez a török demokrácia bizonyítéka." - Hét évvel ezelőtt viszont...
Geri Halliwell megmutatta a melleit egy zsiráfnak: "Az ausztrál állatkertben hajolt túl közel az állathoz." - Durva :((( Remélem szegény zsiráf azért tud majd szaporodni :SSS
Hőségben könnyebben eldurran az agyunk: "Valóban agresszívvé válunk a kánikulától? A kutatás szerint nagy hőségben nem bágyadtak leszünk, hanem könnyen elveszíthetjük az önkontrollt. Rontja a helyzetet, hogy hirtelen jött a forróság." – Ez egy kibXXXott hazugság!! Egy fXXXt vagyok agresszív, bXXXXátok meg ezt a brittudósos-pszichologizálós dumát!
Arcon vágta rajongóját Rihanna: "Az énekesnő egy birminghami koncerten durvult be." – Pedig azt hinné az ember hogy ő pont bírja a meleget :DDD


Kulcsszavak: Kelly Brook

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés