2013. 07. 20.
Találkozás a zálogossal (júl. 20-21.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, JÚLIUS 20.:
ROSSZ RANDEVÚ, A KUTYÁNAK VALÓ

Mein fűrer, Ich kann Volk!
Számos rovat:
…azaz majdnem egyazon időben több majdnem azonos című-témájú talánérdemesség:
Cinemax, 20:30: Édesnégyes – A férfi-nő barátság árnyoldalai: amikor a depresszióval küszködő hapsi női barátja felajánlja hogy töltődjön fel hétvégi házában, egy véletlen folytán a nő-barát nővére is pont ugyanezt csinálja ugyanott. Természetesen az történik amire tippelsz, összejönnek, és ezt a házat kiadó csaj már nem nézi jó szemmel.
HBO Comedy, 20:25: Kémes hármas – …avagy néha a kémek is úgy vannak vele, főleg ha ugyanabba a csajba (Reese Witherspoon) zúgnak bele, mert innentől már nem a világmegmentés lesz a fő feladat. Határozottan voltmár, amúgy egynek jó / romantikázós poénkodás.
Film+2, 20:45: Négy pasi meg egy seprű – Férfiak + házimunka? Akkor ez csak tudományos-fantasztikus film lehet!44 Vagy mégsem, és akkor egy szedett-vedett curlingcsapat igyekszik teljesíteni egy társuk utolsó kívánságát, és visszanyerni a régi dicsőséget az éji homályból. Az előbbiekkel ellentétben nem vígjáték.

Talán érdemes:
Negyed tízkor egy jó régi, 1950-es western a Duna TV-n arról a problémáról, hogy mi van hogyha bűnözőre bízzuk a rendfenntartást. Rablóból nem lesz pandúr, ez fokozottan igaz Kid Wichitára, aki még annak dacára is túlkapásokat követ el hogy az őt fölfogadó marhatulajdonos jó barátja. A farmer ekkor jut el arra a szintre, hogy kénytelen-kelletlen saját kezébe vegye az igazságszolgáltatást, tekintet nélkül barátságra és szerződésekre. Az Éjszakai lovasok egy korrekt stílusgyakorlat egész jól megoldva, kell ilyen is.

Kiemelten kötelező:
Cinemax 2., 23:25: Horror az autósmoziban
– Mindig is imádtam az abszurdba hajló horrorokat, és olthatatlan szerelmet érzek a mozi aranykora iránt. Itt ennek a kettőnek egyszerre hódolhatok: egy bezárásra ítélt autósmoziban még utoljára rendeznek egy elbaszott filmek-maratont, és lesz itt minden a tömeggyilkos, óriás spermasejttől kezdve a medveDISZNÓember másságán át a reanimált Anna Frankig (aki ennek megfelelően nem is Frank, hanem Frankenstein), vagyis egy igazi agyatlan, abszurd és kellemesen ízléstelen matiné ami nem ismer épeszű határokat. Tényleg, azt mondtam már, hogy Ron Jeremy is szerepel benne? Még egyszer: KÖTELEZŐ.

A seksz, a szipu rovat:
Játszótéren maszturbált, börtönt kapott: "Szerdán fogták el, péntekre már meg is volt az ítélet. A férfi nyolc hónapig lesz fogházban."KEVÉS. Bár az Index mintha bírói elfogultságot igyekezne sugallni, az ilyen geciket egy minél rövidebb idő alatt basszák be a dutyiba, annál jobb.
Marihuánás pipa a Burger King-menüben: "A nagypapa vette az unokájának a gyerekmenüt, aztán együtt nézték, mi az a furcsa dolog." – Ebben semmi meglepő nincs, arrafelé amúgy is a legalizáció felé haladnak, a Burger King csak megérezte az idők szavát. Mindenkinek aki kritizálna: 10 ÉV MÚLVA MÁR KÖTELEZŐ LESZ EZ IS!

Kis hírek a nagyvilágból:
Melegek is szurkolhatnak családi jeggyel: "MLSZ-szabályzat: már nem kell egy férfi és egy nő ahhoz, hogy járjon a kedvezményes családi jegy." – Olvasom ezt a hírt és elképzelem ahogy a meleg párok egymást taposva rohannak lefoglalni a jegyeket a legközelebbi ultra-páholyba, viszik magukkal a közösen nevelt gyerekeket is, és mindenki együtt szurkol... Basszus, lassan már a hagyományos családok se mernek mérkőzésre járni, és akkor ez?!
Hét férfit is ver a nő a Forma-1-teszten: "A williamses Susie Wolff bemutatkozása jól megy."EGY NŐ A FORMA1-EN?! Nem elég hogy betiltják az állva pisilést, még ez is?! Tényleg közel lehet a világvége…:SSS
Már a csapvíz is fizetős a bécsi kávézókban: "Egy pohár akár 900 forint is lehet. El kell mosni a poharat, le kell szedni az asztalt, ez a magyarázat." – Hát hülyék ezek a bécsiek, annyiért már sört meg töményet lehet kapni, és még Ausztriába se kell menni érte! Majd’ egy ezres egy pohár vízért, szeretnétek, mi? Abból a pénzből inkább itthon rúgok be :DD
LángolóG: Az év magyar rapbalhéja: "Dopeman és Mr. Busta végre megtalálta egymást. Alázás gyerekgengszterekkel." – Már az is szánalmas volt amikor a Kartel a nemgengszter rappereket, Dopeman meg az Animal Cannibals-ot támadta, de ez… Komolyan, dugjanak már egyet és legyen szent a béke...
Emberrablásnak néztek egy tinirománcot: "Egy brit lány megszökött egy török sráccal, és direkt nem telefonált szüleinek. A rendőrök kerítették elő." – Csak az vesse a rendőrökre az első követ aki nem ismeri a törökök házasodási szokásait. Gerald Durrel mamája is ugyanezt az utat választotta volna!
Amit nem akart látni Demi Moore testéből – Én SEMMIT nem akartam látni belőle, bőven elég volt amit a Sztriptízben mutatott. – "A combja belső része és a bugyija melletti ráncok elárulják, hogy a színésznő elmúlt 50 éves." – Na, enni ma már tuti nem fogok.
Sharon Stone ismét melltartó nélkül – Nem is tudom mi hiányzott még Demi Moore ágyéka mellé. Asszem az evés után az ivástól is elment a kedvem, sziasztok :SSS


VASÁRNAP, JÚLIUS 21.:
TUDATOS MEGÉRZÉS

Nemlétező kilátásaink.
Tudat és hasadás rovat:
Az M1-en egymás után két néző-összezavaró filmet is leadnak, mindkettőt Nagy Nevekkel. A kilenc óra húszkor kezdődő Megérzésben az egyszeri amerikai háziasszony (Sandra Bullock) idétlen időkig (de legalábbis egy hétig) vándorol a csúszkáló valóságok között, és próbálja eldönteni hogy melyik élete az igazi: az amiben él a férje vagy az amiben meghalt. Az ugyanitt tizenegykor vetített Tudathasadás viszont egyértelműen vígjáték és már Sir Anthony Hopkins szerelemgyereke: írta, rendezte, főszerepel benne és még a zenéjét is ő írta(!). Hogy a forgatások nem tesznek túl jót az ember idegrendszerének az tudott dolog, ám a Hopkins játszotta forgatókönyvíró hiába hogy idős már az efféle izgalmakhoz, mégis valamelyest kénytelen lesz átvenni a rendező helyét legutóbbi munkája megfilmesítésénél, amaz ugyanis besokallt. Lázálmos-látomásos pillantás a kulisszák mögé, Hopkins nem tud mellényúlni.

Nem ajánlott:
HBO, 20:35: Lazacfogás Jemenben – Hogy az olajsejkek vagyonánál csak a hülyeségük és az ízléstelenségük nagyobb, az Dubai óta köztudott. Az idiotizmus netovábbja a sivatagi sípálya, de biztos vannak még egyéb pihent ötletek a tarsolyukban, melyek mellett eme romantikus film alapötlete eltörpül és még akár hasznosnak is tűnhet, mert ha egy száraz folyómedret erőszakkal feltöltünk vízzel és nem őshonos fajokat telepítünk bele, akkor egyből kibékülnek az egymást öldöklő törzsek, és még a búsképű főhős (Ewan McGregor) is megtalálja a szerelmet. Hát nem, ennyi még cukorból is sok, Lasse Hallström most elkúrta, nem kicsit, nagyon. Nap kommentje:

NADALFAN | Válasz júl. 07. 22:21 | 28/28
a film kapcsán nekem az jött le hogy mennyire idegesítő ezeknek az arab pénzzsákok térnyerése a világban. mindenki hajbókol ezeknek a senkiknek ,de hát meg is veszik őket kilóra. szép lassan a sportban is átveszik a hatalmat , szépen felvásárolják Európa élcsapatait:((


És hogy mennyire így van, arra itt van egy tanulságos cikk.

Kiemelten kötelező:
Film+2, 23:00: Elpusztíthatatlanok
– Sci-fi köntösbe rejtett, igen súlyosan gondolatébresztő társadalomkritika, minden összeeskövés-hívő örök kedvence a köztünk élő és minket agymosással "altató" alienekről, akikkel egy keményöklű melós veszi fel a harcot a maga eszközeivel, miután egy mindent látó szemüvegen át megpillantotta a valóságot. A lényeg az első felében történik, a második részben előtérbe kerülő akciójelenetek inkább a fejesek kijátszása és a tartalom lebutítása érdekében születtek, ahogy az idegenek eltúlzott, parodisztikus ábrázolása is (az se véletlen hogy Los Angelesben, a világ médiafővárosában történik mindez). A legszomorúbb mégis az, hogy nem a jövőnkről szól, hanem a jelenünkről (manipuláció, dehumanizálás, rendőrállam), bővebben erről itt. Nem tudom hogy ajánlottam-e már, de sose lehet elégszer megnézni.

A seksz, a szipu rovat:
Nem bátorítanak orális szexre a rabbik: "Tegnap megállapították egy síkosítóról, hogy kóser." – …de persze mi, katolikusok ezt már régóta tudjuk!!
18+ Sushi helyett orált ad a vendéglő – Hát, végülis nincs nagy különbség…vagy igen? :D
Nerd: Leszbi Leia hercegnők bikiniben: "Nagyon szeretik a Star Warst és egymást. Te is kimentenéd őket Jabba kéjbarlangjából?" – Mi az hogy, nagyonis!! Nem is értem hogy nem szerződtették a leányzókat egy felnőtt Star Wars-filmre :DD
Betiltanák az orális szexet Virginiában: "Az análszexről nem is beszélve. A republikánus kormányzójelölt így védené a gyerekeket." – Nem a sekszet kell betiltani, tisztelt kretén politikus, hanem a pedofilokat rács mögé dugni (na meg comingoutolni ha eljött az ideje).
Eltűnhet a pornó a legpornósabb blogszolgáltatóról, a Tumblrről: "Amióta a Yahoo felvásárolta a Tumblrt, azon megy az aggódás, hogy mikor tűnik el a pornó. Hát most." – Lassan már az egész Internetet hagyni lehet a francba, ahogy elnézem semmi értelmes dolog nem marad rajta :(((

Kis hírek a nagyvilágból:
Detroit csődöt jelentett: "15 milliárd dollár az adóssága." – ...és akkor most emlékezzünk egy 2012-es mondatra.
Sátánisták síron túli homoszexualitással sújtották Cory Monteith gyűlölőit: "Leszbicsókos, meleggé változtató pinkmisét celebráltak egy amerikai baptistavezér anyjának sírja fölött a színész közelgő temetése miatt." – Sátánisták, de humorérzékkel és szociális küldetéstudattal megáldva. Nem is hiszem el.
560 millióból forog a magyar Django – Ha másban nem is, egyvalamiben már sikerrel utánozzuk Hollywoodot: a történelem kiforgatásában. A Badass főhősét ugye egy fehér veteránról mintázták aki egy lerendezett egy bunkó feketét, ehhez képest a filmben egy latino (Danny Trejo) támadt neoácikra. Magyarországon valós probléma a vidéki közbiztonsága (illetve annak hiánya), az idősek és gyengék rabszolgaként (avagy ahogy a média megalázóan nevezi őket, "csicskaként") tartása. Ehhez képest még véletlenül sem erről szól a film: "Tarantino helyett Hajdu Szabolcs forgat Hortobágyon. A fekete főhős rendet vág egy rabszolgatelepen."ÉDES FASZOM. Török Orsit megint meg fogják erőszakolni? Vagy azt a mundrucó filmjeiben szokták? Mindegy, csak az fáj hogy 560 millió jut rá, gondolom majd ehhez is hozzávágnak egy Aranymedvét…pedig mennyi lélegeztetőgépet lehetett volna ennyi pénzből venni! Hogy a média mennyire az elkövető oldalára áll, arra meg itt egy szép példa az Origóról:
Rabszolga vagyok, de a nyugdíjig már kibírom: "Rabszolga-e az, aki bármikor szabadon elsétálhat, de inkább marad fizetés nélkül dolgozni a gazdája tanyáján? Ellentmondásos szerepek és különös történetek keverednek a csanádpalotai rabszolga-históriában." – ...és még pár hír a témában:
Fogva tartotta, prostitúcióra kényszerítette: "A 20 éves isaszegi lánynak egy óvatlan pillanatban sikerült megszöknie. 19 éves fogvatartóját elfogták." - Objektív újságírás: a 19 éves "férfi", a 20 éves az csak "lány".
Tarnazsadányt két banda tartja rettegésben: "Egy év alatt megduplázódott a betörések száma." – Tessék mondani, erre a sztorira is lesz majd 560 millió? Vagy Solymosi néni cseppgyerekek általi agyonverésére? Hejj, szar nap ez a mai, mentem is inni, viszlát hétfőn, remélhetőleg jobb hírekkel és még jobb műsorokkal :(((



bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés