2013. 07. 29.
Hajdináról fúj a szél (júl. 29-30-31.-aug.1.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Hajdináról fúj a szél (júl. 29-30-31.-aug.1.)
HÉTFŐ, JÚLIUS 29.:
HAMU, GYÉMÁNT ÉS HAJSZAG

Nem minden gyanú felett álló nők.
Ajánlott:
Mostanáig kellett várnunk arra hogy az M2 is megcsinálja a maga élőzenés sorozatát (az A38-as koncertek mintájára), de egy szavam se lehet ha olyan előadókat fognak bemutatni mint ma a Váczi Eszter Quartet. Illetve egy dologba azért beleköthetek, az időpontba (hajnali egy óra), ami ha tartósan marad, akkor a műsorból pont a címe (Hangerő) nem fog megvalósulni…come on, nehogy már az éjszaka végéig kelljen várnom hogy egy jó kis jazz-t hallgathassak!

Talán érdemes:
Viasat3, 21:25: Az ítéletidő napja – Ne reménykedjetek, nem a hideghullám jön, hanem "csak" földrengések, és szerencsére csak a képernyőnkre. Hogy ingatag talajra nem szabad építkezni az régóta tudott, hogy a bányák környéke nem életbiztosítás, arra Centralia az élőhalott példa, az azonban talán sokaknak újdonság lesz hogy még a feltöltött járatok sem ideális alapok a lakóövezet számára, itt például egy földrengés epicentrumaiként veszélyezteteik a helyi lakosságot. Nincs mese, el kell sütni a hollywoodi filmek visszájára fordítottját, vagyis egy csapat elszánt amatőr (élükön egy lánnyal, akinek testvére a még működő vájatokban veszett oda) elindul hogy a még fel nem töltött furatokat berobbantsa. Német katasztrófafilm, meglepő módon nem katasztrofálisan leforgatva. Utána fél tízkor Brooke Shields a változatosság kedvéért negatív szerepben a FEM3-on, ahol egyben arra is látunk példát hogy a feldolgozás néha mennyivel messzebb jut, mint az eredeti. Van ugye ez a mai 88-as Nagy gyémánthajsza, ami annyira a Gyémántcsapda előképe, hogy még az angol címe is ugyanaz. Korához képest eléggé csavaros darab (úgy értem hogy akkor épp nem a hitchcocki bonyolultságú filmeket favorizálták). Persze ide is jut sablon a nyugdíjazás előtt álló, még egy utolsó ügyet azért még elvállaló felügyelővel, aki előtt lassan kibomlik az igazság minden szelete, annyira hogy még a nyugdíj sem látszik már olyan biztosnak…

Aztajómodorvagyörgymégmindigbűnazélet rovat:
Én magamat adtam el: "Húsz évig volt prostituált, nagy pénzek is megfordultak a kezei között, mégsem tudott kitörni a Huszár-telepről. Kati története." – ...avagy újabb szerecsenmosdató origós cikk a könnyes szemű, kisemmizett nyomorban élőkről, akik az ingyentankönyv-ingyenoktatás ellenére sem képesek kijárni a nyolc általánost, a fénykoruk elmúltával meg sírnak hogy rajoskodásból-terpesztésből már nem lehet megélni. Bunkó leszek: aki még ahhoz is hülye hogy a testéből megélve félretegyen, azt miért is kellene sajnálni? Mert ugye az már a cikk második sorából kiderül hogy húsz évig ment a szekér. Gondolom számlát nem adott, adót se fizetett, most meg rájött hogy a szépsége nem tart örökké. Nem hát, basszus, ennél még az iskola mellett pornózó-kurválkodó egyetemisták is okosabbak, mert legalább visszaforgatják a keresetüket a tanulmányaikba:
Erotikus: Nyolc tévhit a prostituáltakrólÉDES FASZOM, már az Indexen is?! - "Néha ledöbbenek, hogy egy-egy hónapban suli mellett annyit keresek, mint a diplomás, magyarországi viszonylatban jól fizetett szüleim." – Használd ki amíg lehet, kicsilány, mert mint fentebb láthatod, nem fog soká tartani. Én sajnos Férfinek születtem, nagy F-fel, így nekem nem opció a testem eladása, én kénytelen vagyok az eszemet használni és a szakmámat gyakorolni, ami még neked is lehet, ha nem részegít meg a pináddal könnyen kereshető pénz és befejezed az iskolát :DDD
18+ Nyolc tévhit a prostituáltakról: "Azt hiszi, ezek a lányok nem melóznak, ha vérzenek? Pedig de. Azt is megtudhatja, hogyan."LESZAROM, az ő dolguk, ahogy az is hogy tegyék a dolgukat ha arra jár a kuncsaft, én most tuti nem fogok, de ha a cikket elolvasom, akkor a vacsora is kimarad :SSS
Prostituáltak a politikusok új kedvencei – Összenő ami összetartozik, vol. 1.

Kis hírek a nagyvilágból:
Könyves: Véres jelenetek Kanye Westnél:
"Bret Easton Ellis az Amerikai Psychóval dobta fel a rapper új klipjét. Egymásra kattantak." – Összenő ami összetartozik, vol. 2.
Angolában van a világ legdrágább városa: "Luanda árakban messze lekörözi Tokiót és Moszkvát, szinte mindent importálni kell." – …és mekkora vicc lesz amikor tetőzik a Peak Oil, és a kutya nem fog tudni eljutni oda se pénzt költeni, se kaját szállítani :DDD Angola, persze, nyilván odamennék ha rámzuhanna pármillió forint, és nem inkább a Francia Riviérára :DDD
Nem esznek a cigányok kezéből: "A Detki kekszgyár hiába nyert 19 milliót új munkahely létesítésére, helyieket nem alkalmaz. A cigányok tüntetnek, a gyár kussol." – Avagy Indexes Igazmondás, sokadik rész. Pedig a gyár annyira nem "kussol", hogy a Népszabadság (igen, A Népszabadság) is leközölte a valós tényállást:
"Hazugság és rosszindulat" - így reagált a kekszgyár vezetője: "Orosz származású vagyok, harmincöt éve élek Magyarországon. Ennyi hazugsággal és rosszindulattal még nem találkoztam – reagált Pavlova Olga, a Halmajugrán működő kekszgyár ügyvezető igazgatója a helybéli romák tiltakozó akciójára. És bírósághoz fordul." – Remélem megnyeri a pert, még akkor is ha ez maximum egy kisbetűs hír lesz Magyarország Vezető Hírportálján…
Gáspár Evelin luxustanfolyamra jár – Erről az jut eszembe hogy komoly bajok vannak ott ahol már az értelmetlen pénszórást is tanítani kell. Kár hogy a húsz év múlva róla készülő riportot már nem fogom tudni elolvasni, de hát ilyen a bérből és fizetésből élő nemcelebek élete :(((( Megyek is inni, holnap folytatjuk (az ivást is :)))).KEDD, JÚLIUS 30.:
MIELŐTT A HÁLÓBA SZÁLL A DENEVÉREMBER

Közös égnek túrós a chemtrail-je.
Talán érdemes:
21:35-kor egy újabb Takács Tibor-mesterművet ad a retekklub, amit csak Nicole de Boer (Kocka) emel valamivel a sablonos, kisköltségvetésű katasztrófafilmek fölé (de nem sokkal). A Tornádó New Yorkban már a címével sem árul zsákbamacskát, Nicole pedig gond nélkül hozza a bürokrata polgármesterrel szembenálló tudós nőt, akinek széltelenítése ötleteit először elvetik, majd kénytelenek meghallgatni. Más. Sidney Lumet még a huszonegyedik században is rendezett néha-néha, bár a mostani dolgaival érthetően nem zavart be annyira a mainstreambe mint fénykorában. A Mielőtt az ördög rádtalál is a kései munkák sorába illeszkedik ma fél tizenegykor, amennyiben egy korrekt, bár kicsit elnyújtott krimit kapunk az idős mestertől, amiben egy amerikai család csillogó felszín alatti sötét titkait veszi ki, csak hogy kevésbé irigyeljük azokat akiknek látszólag bejött az élet. A fő probléma persze a már felnőtt gyerekekkel van, akik közül az egyiknek még a tartásdíj fizetése is megterhelő, a másik meg a jó állás árnyékában jókora drogfüggőséget fejlesztett ki, és a csóró testvérével szeretné kifosztatni a szülei ékszerboltját. Az ebül szerzendő jószág megszerzése azonban ugyancsak ebül sikerül, a biztosnak tűnő terv és a családi bili is csúnyán kiborul. Nekem már Marisa Tomei is elég hogy belenézzek (na meg Philip Seymour Hoffman), a leadó csatorna (M2) alapján akár ismétlés is lehet(ne), bár nekem nem rémlik hogy ajánlottam volna.

Lehet hogy voltmár, de kötelező:
Kilenckor a jelenkor (egyik) nagysátánjáról, a faszbúkról az ő életrehívójáról láthatunk egy drámát? életrajzi filmet? mindegy, nem kívánt törlendő annyi bizonyos hopgy a Film+ adja. Talán sokakat meglepett hogy épp David Fincher rendezte, de engem nem: a rendező a Hetedik után az ördögi gonoszság újabb fészkébe világít be kamerájával. Mint sejthető, elsősorban a negatív tanulságok, meg persze Trent Reznor zenéje miatt érdemes nézni, aki úgy tűnik sikeresen kiszállt a szex-drogok downward spiráljából, és bár biztos van aki inkább szeretne rá holtan de fiatalon emlékezni (á la Hendrix, Joplin, Morrisson, Cobain, Winehouse), mindenki más örülhet hogy a tehetségét máshol is kamatoztatja és végre megállapodott ember lett belőle. Kit érdekelnek a legendák ha túlélhetjük őket? És kellenek-e olyan legendák akikről filmet forgatnak? Mark Zuckerberg az élő példa arra, mi történhet ha valaki kimarad a közös iskolai csajozásokból-berúgásokból. Oké, nem lesz minden nerdből lövöldözős gyilkos vagy embermilliókat szellemi rabszolgaságba taszító milliárdos, de valljuk be, nem túl egészséges ha valaki fiatalkora óta a net előtt lóg, majd egy ügyes trükkel ráveszi a fél világot ugyanerre (ha ő is pornóoldalakat nézegetett volna, tuti nem ez lett volna a végeredmény, ezért is fontos az egészséges érdeklődés felé terelgetnünk gyermekeinket). Ahogy a gugli, úgy a faszbúk is tökéletesen mutatja, mi lesz abból ha egy funnak induló valami végül rátelepszik az életünkre, annyira hogy végül már a kormánynak is beleér a keze. Egy okos ember mondta volt (Hitler kapcsán), hogy "termékeny az öl, honnan ez kijött". Nos, a nagy számok törvénye alapján a távolban valahol már felsírt a jövő Zuckerbergje, pedig még a mostani is itt keseríti az életünket. Egy-egy alkotásról sokat elmond az utóélete. Az én összes pesszimista faszbúk-károgásomál több embert gondolkodtatott el az hogy a Közösségi háló készítői végül töröltették magukat arról a helyről, amiről a filmjüket forgatták.

Kis hírek a nagyvilágból:
A sátrából rángatta ki a túrázót a jegesmedve: "Brutális jegesmedve-támadás ért egy túrázót Kanadában, egy nemzeti parkban." – Nézzük a jó oldalát: durván ébresztette, de legalább nem erőszakolta meg.
Rossz házat foglalt le a bank – Á, dehogy, biztos csak az időt nézték el, ide 10 év múlva kell majd eljönniük…vagy nem? – "A végrehajtók benézték a címet, az ohiói nőt nem kártalanítják, mert nincs mindenről számlája." – …és örüljön ő is hogy nem erőszakolták meg, nem vitték FEMA táborba a Patriot Act nevében. Mi az hogy nincs mindenről számlája a születéséig visszamenőleg?!
Harry Potter-rajongó trollt köröz az FBI: "A 28 éves új-zélandi nőt gyűlöletkeltéssel vádolják, az FBI elfogatóparancsot adott ki ellene." – Ez nem is lehet igazi TRVE KVLT troll: az egy dolog hogy nő, de ráadásul az ízlése is rossz!
Drónnak hitt két bolygót az indiai hadsereg: "Gyanúsan együtt mozgott a csillagokkal a Jupiter és a Vénusz, de azért figyelték őket fél éven át." – Én azt mondom, jobb félni mint megijedni. Még az sincs kizárva, hogy az égboltot csak vetítik körénk az amerikaiak, a "bolygók" pedig mind kamerák. Ezektől az amcsiktól minden kitelik!44
18+ Így csinálja, ha kicsi a farka!: "A lovagló póz, a 69, a kutyapóz és a mélytorkozás sem jelent akadályt, ha kisebb a mérete." – Ezt jó tudni! Nem mintha érintene a probléma személyesen, ugyan, egyszerűen csak az ember minél több dolgot tud, annál jobb, mert a tudás az hatalom. Vagy valami ilyesmi.
A pápa kikelt a drogliberalizáció ellen: "Ferenc pápa Rióban bírálta a dél-amerikai dekriminalizációs törekvéseket." – Jól tette, bűnözőkkel nem tárgyalunk. Napalmot a terjesztőkre, az együttműködőkre és a fogyasztókra is!!
Ferenc pápa elfogadja a melegeket: "De csak addig, amíg nem szexelnek." – Jól tette, abszolút megértem. Nekem is vannak meleg ismerőseim, de én se örülnék ha sekszelni akarnának velem!
A debreceniek nem kérnek a hajléktalanokból és a drogosokból: "Aláírást gyűjtenek, tüntetnek egy új melegedő ellen." – Azért innen a pesti vízfejből, a liberális értékek fesztivál-fővárosából kimondhatjuk hogy egyszerűen tűrhetetlen hogy mi megy Debrecenben!! Nem elég hogy tiltakoznak a kurvamagyarországozó, rabolgató menekültek ellen, még a drogosokat se akarják befogadni! Mi az hogy rendet és nyugalmat akarnak?! Remélem Amerika már indítja a Lopakodókat, az esetleges túlélőket pedig egyenként fogják drónokkal levadászni!!! Utána meg engem is, mert én se szeretnék mocsokban-bűnözésben élni :DDD


SZERDA, JÚLIUS 31.:
MODOROS DZSORDZS

Miből lesz a csereb...áhh, ő már akkor volt valaki.
Ismétlés, kiemelten nem ajánlott:
M2, 22:30: Che Guevara: A motoros naplója – Marha elfogulatlan darab arról az időszakról amikor a leendő KEDVES vezető még csak ismerkedett a leigázandó világgal vasparipája nyergében. Miközben a szép képeket és a mosolygó, tökös csegevarát nézzük, ne felejtsük el hogy ez a szivarpusztító később milyen fasza kis miniháborút viselt a saját népe ellen, ennek ellenére ma is előszeretettel állítják be példaképként. Ne feledjük azt sem hogy a kubai komcsik kényszerítették hallgatásra például a Buena Vista zenészeit is, hogy aztán pár évtized múlva egy európai rendező újrafelfedezze őket.

Talán érdemes:
Addig-addig gyártották a filmeket meg a remake-eket a Lisbeth Salander egyszerhasználatos karakteréből kiokoskodott könyvtriászról, hogy a Viasat3 is kapcsolt végre, és ma 21:25-kor műsorra tűzi a 2010-es koprodukciós sorozatot, ami már az eredeti filmek után, viszont még az amerikai verzió előtt készült, így aki rákattant, az most kibővítve megkapja a teljes sztorit az egyszerűsített A tetovált lány-sorozat címmel. Tizenegykor egy lassan már zsánerfilmmé váló műfaj a Duna TV-n az Élet egy napbannal, bár itt nem a rendező végezte a legtöbb munkát hanem az a sok-sok ember aki a felhívására beküldte hogy mit csinált egy adott napon (2010 07 24), ő pedig "csak" összevágott mindebből egy másfél órás látleletet a világról. Ennyi erővel akár én is részt vehettem volna benne, bár én akkor is azt csináltam amit mindig: melóztam, kocsmáztam, blogot írtam, lefeküdtem aztán kezdtem az egészet elölről…

Ajánlott:
Cinemax, 20:00: Boy George
– Életrajz a bizonytalannemű pop-mesterről, aki Jimmy Sommerville és Holly Johnson mellett a legtöbbet tette a nyolcvanas években a melegek zenei elfogadásáért (OK, ott volt még a PSB, a Soft Cell és az Erasure is, de ők a mérsékeltebb vonalat képviselték). A Culture Club, a Frankie Goes To Hollywood és a Bronski Beat mindegyike megérne egy-egy egészestés filmet, addig is amíg azokat leforgatják szögezzük le, hogy hármuk közül a FGTH volt a botránybanda, a Culture Club az extravagáns slágergyár, a Bronski Beat pedig a direkt politizáló munkásosztálybeli hang, nem véletlen hogy Sommerville-é volt a legértelmesebb szólókarrier. Boy George viszont a punk kultúrától (protestálás, foglaltházakban lakás, stb.) az akkor divatos trendeket (reggae) ügyesen szintetizáló zenekarával eljutott a mainstreamig, csak hogy utána többször is abortálja a karrierjét, leginkább drogok segítségével (ekkoriban halt meg a lakásában egy barátja túladagolásban). A kilencvenes években aztán újra feltalálta magát az acid house-zal, új projektet és kiadót gründolt magának, hogy aztán újra ugyanúgy dugába dőljön minden a kétezres években (ekkoriban bilincselt az ágyához egy seksz-rabszolgát). Hogy mi lesz a buli vége azt nem tudjuk, az biztos viszont hogy Gyurifiú egy érdekes, (valaha) jóhangú fazon (volt), a humora még biztosan megvan ("Ha azt mondod, meleg vagyok, hát nem lepsz meg. Miért mondod, hogy meleg vagyok? Tudok róla, ötven éves vagyok."), huzamosabb időt azért nem töltenék el vele :SS

Női jogok rovat:
….mert van amitől az én agyam is eldurran.
Nemi erőszakkal fenyegették a feministákat: "Egy képviselőnő és egy feminista sikeres kampánya eredménye, női arckép lesz a 10 fontoson." – Én a feministákból a radikálisokat ugyan eléggé utálom, viszont a nemi erőszakkal fenyegetőzőket már csak a megelőzés érdekében is kasztrálnám. Egy egész életre biztosítva lenne a megelőzés ^^
Burkás szuperhős harcol a pakisztáni lányiskolákért: "A tálibok ellenzik a női oktatást, most egy új mesehős öntene lelket tanulni vágyó kislányokba." – Akár nyugati sugallatra találták ki, akár helyi ötlet volt (ne feledjük, ott termelik a legtöbb mákot, tehát bőven lehetnek elszállt ötleteik), ez úgy FAIL ahogy van. Gondoljunk már bele: a női szuperhős az elnyomás szimbólumában (burka) harcol a női egyenlőségért...
Csak a terrorszervezetben egyenlőek a muszlim nők: "A Hezbollah katonai szárnya immár hivatalosan is terrorszervezet. A nők politikai vagy katonai tisztséget nem viselhetnek, de öngyilkos merénylőnek ők is elég jók." – Ezen akár poénkodni is lehetne, de valahogy nem tudok. Mekkora "egyenlőség" az hogy vezetni nem vezethetnek, iskolába nem járhatnak, pasizni se pasizhatnak, ha meg igen akkor bármikor halálra kövezhetik őket, de fölrobbantani azért ők is ugyanúgy fölrobbanthatják magukat mint a férfiak?! Szánalom.

Kis hírek a nagyvilágból:
Egymilliárd forint négy nap fogvatartásért: "Az amerikai egyetemistát napokra egy cellában felejtették. A vizeletét kellett meginnia, hallucinált." – Ez azt jelenti hogy a Guantanamón meg a Patriot Act által bebörtönzött emberek is perelhetnek, a kártérítés összege meg arányban lesz a fogvatartás idejével? Mégiscsak csődbe fog jutni Amerika :DDD
A sztárpornós fikázza Michael Bayt: "James Deen szerepelt egy művészfilmben, úgyhogy most már bátran osztja az észt." – Ez a baj pornográfiával, gyerekek. Itt van például ez a fickó aki annakidején a meleg hardcore-ból tért át a "rendesre". Akkoriban még röhögtek rajta a kritikusok hogy ott is folyton az anált nyomta, mert ugye abban van gyakorlata, akár passzív, akár aktív résztvevőként. Aztán eltelt egy kis idő, csak egy kicsit nem figyel oda az ember, és máris mainstream lapok interjúvolják úgy mintha lenne valaki, mintha számítana a véleménye, pedig csak annyit csinált hogy Hollywood egyik legnagyobb szánalmával, Lindsay Lohannal forgatott egy ugyancsak szánalmas sorsú pornóSTÁRról.
Nem érti a spanyol mozdonyvezető, miért nem fékezett időben: "Minden fékezési mechanizmust aktivált, de már késő volt, mondta kihallgatásán a 79 halottal járó múlt heti spanyol vonatbaleset mozdonyvezetője egy spanyol lap szerint. A férfi azt mondta, ő sem érti miért nem fékezett időben." - Komolyan röhögnöm kell. Ő nem érti? Mit mondjanak akkor az áldozatok rokonai?!
Meghalt a pacemakerhacker: "Barnaby Jack a héten mutatta volna be, hogyan lehet embert ölni orvosi eszközök feltörésével." – …és pont most neki lett volna szüksége egy működő pacemakerre. Asszem erre mondják, hogy az élet egy gecinagy mágus. És nem csak a különös haláleseteknél az:
Melleltávolítástól boldog a transznemű pár: "A két tizenéves már évek óta kapcsolatban van – végre fürdőruhában is mutatkozhatnak." – Tizenévesek. Transzneműek. Eltávolítják a melleiket. Hát én akkor asszem mentem is okádni, sziasztok.


CSÜTÖRTÖK, AUGUSZTUS 1.:
NEMKEGYES HÁZASSÁG

Mondd, te mit választanál?
Talán érdemes:
Fél tizenegykor egy szociokrimi a kliprendezőből sima rendezővé előlépett Antoine Fuqua-tól az M2-őn, a téma a szokásos (bűnazélet, sejjjj), a szemszög ezúttal nem az elkövetőké hanem a rendőröké, akiket ugyancsak lehúz a MAGYAR nyújorki ugar. Richard Gere karaktere a züllött nyomozó, aki kénytelen jó példát nyújtani a frissen szárnya alá tolt zöldfölűeknek, pedig már alig várja a nyugdíjazást. Rajta kívül van még drogosok közé beépített ember és saját szakállára akciózó lúzer is, akinek pedig inkább az életét kéne féltenie, mert az asszonyt-gyereket senki nem fogja eltartani helyette. Mindez elég volna három filmre is, ha a rendező nem kötné egybe őket erőszakkal, ennélfogva a reveláció ("a három ügy összefügg!!!") elmarad, és a film sem emelkedik Scorsese, Hitch, de még Tarantino művei közé. Azt meg hogy ismétlés-e, vagyishogy ez-e az első kirándulásunk Brooklyn mélyén, azt még én se tudom, annyira keverem már ezeket a gettós feka rendezőket.

Ajánlott:
A gyerekvállalás talán legnagyobb kérdése hogy "megtartanád-e, ha". Megtartanád-e a gyereket ha biztosan tudható hogy testi vagy szellemi fogyatékos, ha az élet szenvedés lesz neki. A Kegyes hazugság főhősnője a nehezebbik utat választja, dacára annak hogy orvos férje mindent "elrendezett": felkutatja kettősikrei közül azt, amelyiket Down-kór miatt a férj elsuvasztott egy nevelőotthonban. Nehéz film, mert ha a néző is abba a helyzetbe kerülne mint a filmbeli apa, lehet hogy ő is ezt az utat választaná – és ha annyira munkálna benne az anyai ösztön, akkor meg ugyanazt tenné, amit az anya. Kezdés kilenckor a FEM3-on.

A seksz, a szipu rovat:
Kurvát futtatott a rendőr és a fodrász: "Óvszert vettek, a használt lepedőket is ők mosták." – Még mondja valaki hogy a rendőrök nem hajlandók alkalmasint akár piszkos munkát is végezni.
Pornóba fektettek a szlovén érsekek: "Nem lett belőle jövedelmező üzlet: 800 millió eurós veszteséget halmoztak fel az egyházmegyének." – Remélem hittársaimnak ez egy jelzésértékű eset volt: aki nem születik a bűn útjára, az később se tud rálépni!44 Ha már itt tartunk:

Vallási rovat:
Bírák elé vinnék Izraelt Jézus halála miatt – OK, én tudom hogy jobb későn mint soha, de ez még nekem is egy kicsit pihent ötletnek tűnik. Ki az az őrült aki ilyenekkel foglalkozik? – "Egy kenyai ügyvéd kérvényezte a hágai Nemzetközi Bíróságon (ICJ), hogy tárgyalják újra Jézus Krisztus perét, és többek között Izraelt és Olaszországot is vonják felelősségre Jézus elítélése és megfeszítése miatt, írja a kenyai Nairobianra hivatkozva a Jerusalem Post." – Kenyai és még ügyvéd is. Kellett nekem kíváncsiskodnom :SSS – "Dola Indidis ügyvéd Izrael mellett például Tiberius római császár, Poncius Pilátus helytartó, Heródes júdeai király, a zsidó vének tanácsának több tagja ellen is eljárást indítana. Az ügyvéd azt mondta, kötelességének érezte, hogy Hágában próbáljon igazságot szerezni Jézusnak." – Még ha a legnemesebb szándékok vezérlik is, ez azért baromság, mert az igazság mindig is Jézusnál volt, tehát tök mindegy mit mond ki a hágai bíróság, ami egyébként is egy sima gittegylet. Nem mellesleg a vádlottak listája sem teljes, mert ugye Júdás hiányzik róla, míg például Pilátus rajta van, pedig ő mosta kezét az ártatlanok vérétől.
Nem mondott újat a pápa a melegekről: "A katolikus egyház évtizedek óta egyensúlyoz a kérdésben, objektíve rendetlennek tartja a melegeket, de előírja a tiszteletet és a gyöngédséget irántuk." – Ez csak azért érdekes, mert ugye az Indexen rendre jelennek meg olyan cikkek blogokban és a fizetett megmondóemberek (régen pld. tóta w., ma meg brendelmatyi) tollából, amik pont ennek az ellenkezőjét állítják, vagyishogy a RKE alig valamivel gonoszabb a náciknál (akikkel ugye szerintük együttműködtek, hiába van rá ezer ellenpélda), és a papok meg általában a keresztények a mai napig melegeket öldösnek ezerrel (természetesen kussolnak a meleg közösségekről, mert az nem férne bele az ellenségképbe). Ami még külön poén, hogy ezek az emberek általában ateistának hazudják magukat, mégis, egyedül a katolikus egyházhoz képest képesek bármit is viszonyítani. Alig-alig kerülnek szóba a kommunizmus bűnei, az iszlám hallgatólagos terrorizmus-támogatása, a szcientológia agymosása (egyedül tóta w. volt annyira tökös hogy mindenkinek beugasson, ki is kellett lépnie), nem volt elég jó nekik János Pál, Ratzinger, és most Ferenc pápa sem. Így hát ha Ferenc "nem mondott újat", ők még annyira sem.
Görög szerzetesek Molotov-koktéllal várták a végrehajtót: "1972 óta védik a kolostort."RESPECT nekik, így kell ezt csinálni. Öröm látni hogy vannak akik még komolyan veszik Jézus tanításait, és a mai kor kufárainak azt adják ami jár nekik :)))) Nap kommentje, mert régen volt:

Shattered Existence2013-07-30 18:24:01
Aki b*sztatja a szerzeteseket az a tuzzel jatszik.

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés