2013. 08. 10.
A lányiskolába születni nem kell félnetek jó lesz (aug. 10-11.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, AUGUSZTUS 10.:
A SZERELEM A KALÓRIA IDÉN.

Nemkicsit huszárvárás, mi? :)
Talán érdemes:
Viasat3, 20:50: Született július 4-én – Cserébe hogy kivételesen nem július 4-én adták le, most bekerül az ajánlóba, úgy is mint Cruise egyik még nézhető filmje. Bár Stone nem bírja ki hogy még ezt az egyébként is politizáló darabot néha még plusz arcbatolt tanulságokkal ne terhelje, mégis, a valós alap (Ron Kovic élete, tolókocsiba kényszerülése) okán azon ritka esetek egyikével állunk szemben amikor a patriótából lett békeharcos útja nem megy le a cukrozott takony szintjére. Lehet hogy régebben nem kedveltem, de Cruise mai teljesítményéhez képest ez egy alapmű – de nem csak ahhoz viszonyítva. Az Esőember mellett a másik általam is elviselt szerepe az itteni, és lassan már én is kénytelen vagyok elismerni hogy valamikor tudott játszani, és nem csak fullba nyomta a tomkrúzt.
Duna TV, 21:40: Huszár a tetőn – Jean-Paul Rappeneau a Cyrano feldolgozása utáni másik nagy történelmi filmje, amivel szemben csak egy kifogásunk lehet, éspedig hogy kicsivel hosszabbra nyújtotta,ó mint amennyit elbírna a történet (szerelem a férjét kereső asszony és a vízmérgezéssel gyanúsított lázadó közt, aki a gyanúsítások ellenére menti a kolera sújtotta provence-i lakosokat). Juliette Binoche miatt ez még a férfiak számára is nézhető romantikus film, sok szép tájképpel és egy nem túl nyálas szerelmi szállal.

Ajánlott:
Minőségi zene, de sajnos csak hajnali fél kettőkor: az A38-as koncertek mai epizódjában az Egy Kiss Erzsi Zene szolgáltat nekünk igazi kis éji zenét a Dunán. A Kontrollos-Kampeces múltat maga mögött hagyva Kiss Erzsi és zenészbarátai teljesen önálló utat és hangot találtak, amibe minden stílus belefér, de egyik sem kizárólagos, a szöveg pedig másodlagos, pontosabban ugyanolyan hangszer mint a többi. Ez általában zavarni szokott (mármint ha egy dalnak halandzsaszövege van). Erzsinél nem. Lehet hogy voltmár, de nézzétek, mert jó.

Kiemelten ajánlott:

Cinemax, 20:00: Gotti
– A hasonló zsánerű klasszikusok mellett méltánytalanul háttérbe szorult életrajzi film a New York királyaként is emlegetett gengszterfőnökről, a Gambino család főfőnökéről. Míg a legtöbb ilyesmiben az erőszakosságot néha a valós történések elé helyezik, itt pont a fordítottja történik: Gotti leghírhedtebb bosszúját (szomszédja kibelezése fia elgázolásáért) jóbarátjára (és későbbi árulójára) hárítják a filmesek. Az errefelé talán kevésbé ismert Armand Assante remekül adja a maffiavezért, mellette Anthony Quinn és a zeneszerző Mark Isham remekel még nagyon.

Filmhírek a nagyvilágból:
Harrison Ford 71 évesen is Indy akar lenni: "Nem baj, ha vén fejjel nem üt ki annyi nácit, mert a karakter jó. Az Indy 4 öt éve 786 milliót kaszált." – Én imádom Fordot és Indyt is, de már megint a nácikok lesznek a főgonosz? Uncsi. A kristálykoponyát bezzeg hogy feldobták a ruszkik…NEM.
Ezt tényleg csak Isten bocsáthatja meg: "Ryan Gosling új filmjében vannak kurvák, kinyomott szemek, drogok, csak jó sztori nincs." - Az már a Drive-ban sem volt, de ott legalább a vizuállal meg a zenével pótolták...NEM.
A Kényszerleszállást vetítették repülőkön: "Légi katasztrófáról szóló Denzel Washington-filmmel sokkolta utasait a Qantas légitársaság." – Ezek most vagy nagyon hülyék voltak, vagy csak új szintre akarták emelni a trollkodást. Akármelyik is volt a cél, mindkettő sikerült.

Feszkivan a fesztiválrovat:
Tűzbe esett egy német férfi Ozorán: "Életveszélyes sérülésekkel szállították egy budapesti kórházba. Tánc közben eshetett egy máglyába."PARTY HARD, fájörsztartör!!!
Lebegtek, loptak, lebuktak Ozorán: "Három férfi és egy tinilány jegy nélkül lógott be a fesztiválra. Elloptak egy övtásákát és drogoztak." – Hát igen, van amit még arrafelé se tolerálnak. Tényleg, mi lehet a konkurenciánál?...
Ezer fesztiválozót láttak el a Szigeten: "Boka- és térdsérülések, ficam, és egyéb végtagsérülések a leggyakoribbak. A hőség is baj." – …akkor PARTY HARD itt is!!! Kéz,-és lábtörést mindenkinek, toljátok neki helyettem is!!!
Mik ezek az apró rovarok, és mit akarnak?: "Beleszállnak a szájba, szembe, a Szigeten ellepték a színpadot, jellemzőjük a tömeges pusztulás." – Akkor egyértelmű micsodák: kamikazék és az elpusztításunkra törnek! NEMZETHALÁÁÁÁÁL!!!!
Ennyiért tud berúgni a Szigeten – Kezdő az akinek még ezért is a Szigetre kell mennie, én aszondom. – "Áldozatkészen leittuk magunkat, hogy önnek ne kelljen találgatni, mennyibe kerül az elég. Bónusz: trükköznek-e a mennyiséggel és a külföldiekkel?" – Aááá, dehogy, kizárt dolog…
A Quimby énekesével mindenki dugna – Kivéve engem :) Viszont velem meg nem dugna senki :((( – "Közvéleményt kutattunk a Szigeten, és sunáznák. Van, aki Varga Liviust is, lehetőleg szendvicsben." – Nem lep meg, a szigeten köztudottan magas a sekszuális devianciák száma:
18+ A Sziget nudistái szexpózokat próbálgattak a strand közepén: "Idén van Sziget Beach, a Sziget Beachen vannak nudisták, a nudisták pedig nem szégyellősek." - Bár ezt szégyenlősnek kéne írni, de hát igen, a fesztivál a sekszről, a drogról meg a rakenrollról szól, és ahogy a jóízlésben, úgy a korban sincs határ:
A hippinéniknek nem ügy a marihuána – Nekem se, mivel nem élek vele. A drog rossz, az alkohol viszont nem drog, tehát EGÉSSÉG!"Csajozni tanítanak, reggel hatig buliznak, pedig a 70-hez közelítenek a legidősebb magyar cukibabák."SUNÁZ OH SHIIIIT, nézzünk inkább valami más sunázandót…:SSS
Hada Renáta bárhol szexelne a Szigeten – Ó, vele még én is, akár még ott is… - "A celebnő zuhanyozott is a kamerák előtt, és a pisiléssel sincs problémája, mert ha kell, akkor kell." – …vagyis ezzel is úgy van mint a seksz-szel? Szimpatikus :)))
Videókat forgat a Google a Szigetről: "A fesztiválozók felvételeiből áll össze minden nap egy flashback, bárki részt vehet ebben."MAGYARUL: a plebs hozzászoktatása a megfigyeléshez tovább folytatódik.
Szüzességüktől szabadulnának, könyvet írnának a fesztiválozók: "Bárki felírhatja a falra vágyait a Sziget Fesztivál interaktív művészeti projektjének keretében. Van, aki házasodna, és olyan is, aki egyszerűen csak jól berúgna. Ön mit írna a falra?"TAKARODJATOK DOLGOZNI!!!44 négy!!!!! Hát mi az hogy ti jól érzitek magatokat én meg melózok még ilyenkor is?! :DDD


VASÁRNAP, AUGUSZTUS 11.:
TELIBESZALTÓ BŰV-ŰRRUHA

Kapcsoltam.
Ajánlott:
Azoknak akik túl későn születtek ahhoz hogy élőben hallhassák Zappát, még mindig ott van a gyerekei és a régi zenészei által életben tartott legenda, aminek mai megnyilvánulása a The Grande Mothers of Invention A38-as koncertjének első része a Duna TV-n. Ezt szerencsére korábban kezdik mint a tegnapi Kiss Erzsit, "csak" 23:40-ig kell rá várnunk.

Talán érdemes:
Az MGM-en egymás után két nézhető, maradandó jó / rossz élményeket nem hagyó vígjáték. Az első a Bob Hope-pal eladott Bocs, téves kapcsolás!. Nem tévedés hogy vele adják el, ez ugyanis egy tipikusan biztosra menős ujjgyakorlat a túl szép színésznőről aki végre valami drámaiban is szeretne szerepet kapni. Ez össze is jön neki, bár nem egészen úgy ahogy elképzelte, mivel a kirúgása után a feje fölé fedelet adó ügynök életét tisztességessen megkavarja, amikor annak felesége is ugyanott akar megszállni ahová őt szállásolták. Ezt nyolckor adják, utána viszont jön 21:50-kor a kétezres évek tinivígjátékait előrevetítő Lányiskola, amiben egy heves vérű udvarló az egyházi suliba adott csaja után megy, ám nemhogy küzdenie kellene a láthatásért hanem egyenesen tárt karokkal fogadják, mivel összetévesztik az egyházi revirorral.

Kiemelten nem ajánlott:
Film+, 23:25: London Boulevard – Ha a Leon, a profi a tökéletes példa arra hogy egy amúgyis a látványfilmezésben profi francia rendezőt hogyan gyűr maga alá első komolyabb tengerentúli átruccanása során New York, akkor a London Boulevard azt mutatja meg amikor ugyanez történik egy Európába átugró amcsi filmessel. William Monahan már túl volt egy Oscar-díjon, egyébként is évek óta bejáratott forgatókönyvíró az álomgyárban, valahol érthető hogy adtak neki egy lehetőséget a rendezésre. Hiba volt, illetve nem teljesen, mert a helyszínek és színészek összeválogatásában valóban sok munka lehetett, de ezek mögött nincs semmi. London itt csodásan fotózott, festményszerű díszlet, de semmi több. Patyomkinvárost ennek megfelelően holt lelkek lakják, vagyis a főbb karakterek mind öntörvényűek és veszélyesek, és persze mind különcek és egyéniek a maguk sajátos frazeológiájával – vagyis két Monty Python-viccet is el lehet sütni rájuk egy mondatban, ez akár record is lehetne. De komolyan, mit várhatunk akkor ha itt egyetlen figurának annyi defektusa, különös ismertetője meg (kibontatlanul maradó) háttértörténete van mint egy teljes Guy Ritchie-film gárdájának? Knightley mint rejtőzködő ex-modell gyönyörű, a füves kisegítőből többet ki lehetett volna hozni, Colin Farrell meg ugyanaz mint jelenleg Ryan Gosling: az ürességbe üres arccal bámuló bugyinedvesítő szépfiú, aki néha azért odacsap az asztalra, de persze eközben is üresen néz, mert ő egy ilyen érzelmes, de azért kemény fickó. Hogy mennyire aprólékos munka ment kárba, az például az egyik paparazzin mérhető le: nem semmi munka lehetett felhajtani valakit aki pont úgy néz ki mint Mark Chapman fiatalkorában. A London Boulevard-nál minden adott egy maradandó élményhez (neves rendező, még nevesebb színészek, alapnak egy korrekt krimiregény), amiből viszont csak annyi lesz, hogy a fejünket verhetjük a falba hogy miért is néztük meg. Dolgok történnek, szereplők hullanak, látványos bosszúk és utalások – de az egész elviselhetetlenül unalmas és nem áll össze, a rejtélyek nem oldódnak meg. A Drive mellett a másik nagy kamufilm, csak ezt szerencsére nem ajnározták a kritikusok, így nem tudott körülötte kultusz kialakulni. Ígéretesen jön a semmiből, hogy aztán vissza is menjen oda, anélkül hogy bármit is beváltana mindabból amit megcsillant előttünk. Kár.

Nemzetközi helyzetünk rovat:
Láthatatlan bombát fejleszt az al-Kaida: "A mostani a legkomolyabb terrorfenyegetés 9/11 óta." ÉDES FASZOM. Azt nem lehetne hogy magát tenné láthatatlanná az összes szemét terrorista, mondjuk egy kád sósavban? Mindjárt jobb lenne mindenkinek…
Amerikai drónok támadtak Jemenben: "Három, terroristának tartott férfival végeztek." - Hát ha már csak a terrorizmusnak a halovány gyanúja is felmerült, akkor nyilván okkal irtották ki őket!44 négy
Egy drón szállítja a sört a fesztiválozóknak: "A sör ejtőernyővel landol a magasból."MAGYARUL: a plebs hozzászoktatása a robotrepülőkhöz tovább folytatódik. Bár végülis inkább sört szórjanak vele rájuk mint golyókat meg napalmot :DDD

A seksz, a szipu rovat:
Szellemvadászatnak álcázták a drogozást:
"Három férfi tolt egy kis cuccot, pechjükre eltévedtek." – Na ez durva trip lehetett, főleg egy temetőben =DD
Da, vodka, és mentünk is dugni: "Rejtett kamerával és beépített lányokkal mértük fel, hogyan csajozik az ifjúság a Balatonnál: a farkával." – Feltaláltátok a spanyolviaszt, gyerekek, a Balaton már a cucializmusban is az olcsó kurvák nyári lelőhelye volt, utána meg nem véletlenül lettünk Európa Bangkokja, annyira olcsóak a lányaink, tisztelet a nagyon kevés kivételnek.
18+ Charlie Sheen az új pornós háremével nyaralt: "Új pornós háreme van a színésznek, a három pornószínésznővel Hawaii-on fotózkodott Sheen, a lányok topless mosolyogtak a kamerába." – Mondjon aki amit akar, a vén kujon azért tud élni, húsz éve is tudott, amikor Ginger Lynn-t dugta. Hát igen, mindig kifogta az akkori pornó-gráfusok legjobbjait….NEM.
18+ Rossz híre van Sasha Greynek a pornóiparban - MUHAHA. Azt remélem is! SASHA GREY TAKARODJ, VIDD AZ ÖSSZES HAVEROD!
18+ Végre új sport: itt a mellpong! – Már nem is tudom mi hiányzott. – "Az amerikai egyetemisták játékát úgy alakították át, hogy a pornóipar is tudjon vele kezdeni valamit." – …és ezáltal újabb sportág került megrontásra a hanyatló Nyugat sekszualitása által. ÉBERSÉG!!!
18+ Lady Gaga meztelen performansza: "Marina Abramović megihlette és alkalmazta az énekesnőt, aki pucéran mutatja be a gyakorlatokat." – ...avagy egymásra talál a zenei és a művészeti kamu.
18+ Megvan a nap URL-je: Baszni.com: "Most indult a szexpartnerkereső ezzel az URL címmel. Problem?" - Nos igen, valahol sejtettem hogy ezzel a névvel nem a Párválasztó közönségét igyekeznek megcélozni, úgyhogy "problem" egy szál se, egyébként meg LESZAROM.
IT: Pornós vírus terjed a Facebookon: "Szerda délelőtt a magyar Facebook-csoportokat is elárasztották azok a videók, amik egy szaftos kis pornófilmet ígérnek." – Aki annyira hülye hogy még a pornóhoz is faszbúkra van szüksége, azt nem is tudom sajnálni.
Orális szexről érdeklődik a BME a gólyáknál: "Egész alakos fotó és szexuális szokások feltárása a gólyatáborozás előfeltétele." – Most miért? Sose lehet tudni, mi mire lesz jó. Akár a gólyatáborban, akár később…
Eltűnt a szexes BME-jelentkezési lap: "Az új verzióban már nem szólítanak fel egészalakos kép küldésére és erkölcsteszt sincs." – Látja? Nem látja? Na látja. Oszoljunk kérem, oszoljunk, nincs itt semmi látnivaló…

Kis hírek a nagyvilágból:
11 éves, de okosabb, mint Einstein: "A brit Mensa új rekordere maximális pontszámot ért el az IQ-teszten. Bankelnök szeretne lenni." – …és akkor ennyit a magas IQ-ról. Vagy inkább a Mensáról? :DDD
Felszámoltak egy bordélyt Nyíregyházán: "Egy férfi bérelte a lakást, három nőt foglalkoztatott." – Hogy repül az idő, hogy változnak a trendek!!4 Pár napja az Origón james deen volt a STÁR, új filmje az Oscar-díj magaslataira pályázott. Azóta tudjuk hogy a semmit még Lohan fonnyadó csöcseivel se lehet eladni (sőt). Pár hete volt egy Mélyen Együttérző Tényfeltáró Sorozat az Origón Nyíregyháza stricijeiről meg kurváiról, amiből megtudtuk hogy itt végülis mindenki áldozat, és a kurválkodás a legőszintébb pénzkereset. Nos, ez eddig tartott, lehet ajvékolni hogy a rendőrség ott is teszi a dolgát :DDD
A feneküket sem képesek felemelni!: "Hiába érint százezreket a kötelező kasszacsere, alig jött el valaki az LMP pénztárgép-tüntetésére." – …de arra még úgy látszik nem jöttek rá a szervezők hogy ez a távollét nem az ügynek, hanem nekik szólt.
Százezer halott szavazott a diktátorra – Na EZ az abszolút demokrácia, amikor már a hullák is szavazhatnak. A fejlett világ csak kulloghat Zimbabwe után!44 négy 4 – "33 év uralom után újrázni tudott a zimbabwei elnök. Legidősebb szavazója papír szerint 135 éves."RESPECT! Remélem ha meghal, akkor is ide teszi a voksát!!!
Lövöldözés Dallasban, 4-en meghaltak: "Volt barátnőjét kereste, bombát is dobott egy házra." – Bomba? Akkor lehet hogy meg is találta...:SSSS
Bebucskázott a benzinkútra, taxival távozott: "A levegőben pördülve landolt az autós egy benzinkúton Cincinnatiban. Túlélte, taxit hívott." - Party hard, PARTY HARDEST, lajkaboss!!!44 Mint a viccben az agresszív kismalac: kuss, én így szállok le!
Suisseproject 18+ A szexmunka előnyei és hátrányai: "Ugyanúgy vannak előnyei és hátrányai, mint bármilyen más munkának." - Előnye a könnyű pénzen kívül nem sok van, hátránya az hogy negyvenéves korod után kezdhetsz rendes munkát keresni (tudod, ahol nem elég széttenni a lábad), viszont mivel eddig nem dolgoztál, ezért sehol se fogsz kelleni ^^ A többit már elmondtam a nyíregyházi esetnél.
Már büntetlenül szexelhetnek a tinik: "A júliustól hatályos új Btk. alapján többé nem számít megrontásnak, ha 14-18 évesek lefekszenek 12-14 évesekkel. Eddig ezért börtön járhatott."MAGYARUL: a plebs hozzászoktatása...tovább folytatódik. Jó kis elcseszett világ lesz ez, pláne ha az esetet még videóra is veszik (okosmobilteló, gugliglessz), ilyesmire ugyebár anno még a szadesznek is volt egy kísérlete.
Döglött cápát találtak a New York-i metró egyik kocsijában: "A körülbelül százhúsz centi hosszú tetemnek valaki cigarettát tett a szájába, és mellé rakott egy metrójegyet is. Szemtanúk szerint a cápa néhány órája lehetett döglött, amikor megtalálták, és véres volt a szája. A New York-i közlekedési hatóság nem tudja, miként kerülhetett a cápa a metróba." – Nálunk már csak a cigizés miatt is elkennék a száját, lásd Nap kommentje:

beretva2013-08-08 08:58:11
Abban semmi kivetnivalót nem találok, hogy metrózik egy cápa, de az, hogy a metróban dohányzik is, az felháborító. Szerencséje van, hogy közben elpatkolt, mert igazán megérdemelt volna egy komoly büntetést!



Kulcsszavak: nemzethalál, éberség

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés