2013. 11. 04.
Random gondola bánt engemet (nov. 4-5-6-7.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, NOVEMBER 4.:
TÁVOZZ, RŐZSEDÉMON!!!!

A démoni Hülyítődoboz!!!4 négy
Ajánlott:
Manapság, amikor mindenki hasraesik a külföldre menekülő foglyoktól akik könyveket írnak Észak-Koreráról vagy az őket fogva tartó tálibokról, könyveket, amiket meg is vesz a csürhe, de közben a saját régi diktatúrája iránt meg nosztalgiázik, szóval most valahogy jobban örülök minden filmnek ami a kommunisták rémtetteire emlékeztet, így vagyok a Szökéssel is, ami egy recski fogoly "élményeiből" készült, aki hat másik társával együtt próbált meg kijutni a hivatalosan nem is létező munkatáborból, hogy végül egyetlenként mondhassa be a rabok névsorát a Szabad Európa Rádióban, amit előtte memorizált (volt rá ideje :( ). Ennyi az amit a nyolc húszkor az M1-en adott drámáról mindenkinek tudnia kell, meg az hogy Cseh Tamás jegyzi a végefőcímdalt.

Ismétlés, talán érdemes:
…és hogy eközben milyen volt hivatalosan az Épülő Cucializmus, arra 19:55-kor kapunk egy példát a Duna World-ön a Két emelet boldogsággal, ami egy sima propagandafilm a házgyári lakásokról meg az oda beszabaduló különc lakókról. Aki élt már panelban, netán járt a Havanna vagy a Magasház (ne adj’ Isten a Dzsumbuj) környékén a fénykorban, az kb. tudja mennyi valóságalapja van. Én egyedül a benne szereplő színészeket sajnálom, de ha ez kellett az évi egy-két bátrabb színdarabhoz meg mozihoz, akkor ez kellett, ez a rendszer így működött.

Horror rovat:
Tizenegy előtt öt perccel egy Sam Raimi producerkedésével és Ole Bornedal szakértői rendezésében lezavart egyszernézős kis horror az HBO-n, ami a démonűzés témáját végre kiterjeszti a kereszténységen túlra. A blogban korábban volt már dzsinnes filmünk meg annyi ördögűzésünk - hazajáró szellemünk hogy ihaj, épp ideje volt hogy a zsidó kultúrkör szellemei is coming out-oljanak, amit meg is tesznek kicsit Hellraiseresen, a dibbukot ugyanis esetünkben egy Démoni doboz rejti, ami egy garage sale-en jut egy kislány kezébe, aki onnantól nem is engedi el magától. A frissen elvált apa azonban hamarosan rájön hogy ez több mint egyszerű ragaszkodás a tárgyakhoz, legkésőbb akkor mikor lánya a megszállottság tüneteit kezdi produkálni. Érdekesség hogy az általam kedvelt zsidó reggae-sztár, Matisyahu mellékszerepel benne rabbiként (és még szakállal, amit azóta sajnos levágatott :( )...

Kiemelten nem ajánlott:
…ám mint annyiszor, a valódi horrort ma is egy közönségfilm szolgáltatja. A Buli suliról már a címe alapján azt hittem hogy voltmár, és akár lehetett is volna, annyiszor és annyian elsütötték már az iskolák-kamaszok-hormonok Bermuda-háromszögéből kihozható összes klisét hogy már nem is az a kérdés hogy lehet-e mindezt jobban és újítva csinálni (segítek: nem), hanem az hogy ki lehet-e csikarni reakciót a nézőből úgy is hogy nem megyünk le kutyába (segítek ezt sem). Sean Patrick Cannon nevével először és remélem utoljára itt és most találkoztam, ugyanis amit elővezet az még a semminél is kevesebb: altesti viccek és csöcsbedobások, ám még ebből is láttunk jobbat (rosszabbat nem). Komolyan, még az egy-két jó bige ellenére se tegyél vele próbát. Általában figyelmeztető jelként is lehet értelmezni hogy melyik filmet melyik csatorna adja, és most is így van: ez pont a Film+2-re való, bár én nem este nyolcra, hanem szívem szerint bőven éjfél utánra tenném. Jöjjön is akkor az ehhez a szinthez illő rovatunk:

Hétfő? LESZAROM.
18+ Megjelent Harisnyás Pippi házipornója: "Meggyőzték róla, hogy megjelentesse. Meglepte?"AZ LEPETT VOLNA MEG HA ÉRTENE MÁSHOZ A TERPESZTÉSEN KÍVÜL LESZAROM.
18+ Harisnyás Pippi már privátban is kurvul – Úgy tűnik semmi se szent, gyermekkorunk mesehősei sorra fekszenek le a médiának. Szerencsére a tévémaci vagy Mazsola sose fog ilyesmit bevállalni! – "Tami Erin nem csak házipornóval haknizik, hanem bulikon is előad egy jó leszbizést. Tényleg 18+." – Tényleg LESZAROM.
Végre pornózhat Kendall Jenner: "A Kardashian-lányok egyik legifjabbika a mai napon lett 18 éves, kedveskedtünk neki egy galériával."HURRÁ, VÉGRE, NEM IS TUDOM ELMONDANI MENNYIRE HIÁNYZOTT A VILÁGNAK MÉG EGY BUTA RIBANC EBBŐL AZ INGYENÉLŐ CSALÁDBÓL LESZAROM.
Miley Cyrus bimbótapaszos Lil Kimnek öltözött: "Az énekesnő összehangolta a tapaszát és a telefontokját is."Az ostobenkó kurva ostobenkó kurvának öltözik? LESZAROM.
Vanessa Hudgens a földön fetrengett: "A színésznő a Youtube Music Awardson csinált úgy, mintha hisztizne. Miután fojtogatták, a földre seggelt." – Már ez is kezdi a májlizást? No akkor ha a fojtogatás nem használt, jöjjön az ami mindig beválik: LESZAROM.
Naomi Campbellt kifehérítették a thai Vogue-ban: "Az utóbbi idők legdurvább fotoshop-katasztrófáját hozták össze, nézze meg a végeredményt!" – Mondtam már hogy LESZAROM, inkább Naomi Russell-lel foglalkozna a Velvet is!
Megszűnik az MTV Hungary: "Megújulás helyett lehúzzák a rolót." - LESZAROM, kb. tíz éve már amúgy sem volt benne zene…
Kaká visszatért: "Közel öt év után újra gólt lőtt a Milanban. Óriásit." – Olcsó poén, de akkor is: ha Kaká, akkor LESZAROM.
Botrány a brazil seggszépségversenyen: "Állítólag a megvették az első két helyet. Nézze meg, hogy az első hely várományosa megérdemelné-e a dicsőséget!"EZT INNEN NEHÉZ ELDÖNTENI, SZEMÉLYESEN KÉNE MEGVIZSGÁLNOM MINDEGYIKET LESZAROM.
Lecsúszott a hegedűművésznő ruhája: "Így nézett ki 7 évesen a mai bombanő" – Baz+, ti hétéves gyereket mutogattok "lecsúszott ruhában"?! Nem vagyok pedofil, tehát LESZAROM.
Letojják az emberek az X-faktor csapatait - Végre egyszer rám hallgat a nép ^^ Persze a legjobb az volna, ha nem csak a csapatokat szarnák le, hanem az egészet úgy ahogy van. –
"Sose kerültek csapatok még a dobogó közelébe sem a hazai X-faktorban. De akkor minek a kategória?" – Nem tudom, de a biztonság kedvéért LESZAROM.
18+ Éden Kata levetkőzött: "Az utoljára 2011-ben szereplő nő valahogy összehozott egy Playboy-címlapot." – Na, akkor én is összeszedem magam és valahogy csak összehozok a kedvéért egy LESZAROMot.
 

KEDD, NOVEMBER 5.:
INSIDE DAISY CLOVERFIELD

John Anderson, szívem, John
Tovább, tovább, gondolás!
Talán érdemes:
Peter Weir nagy fába vágta a fejszéjét a Félelem nélküllel: amiről szól, az valós probléma, a modern ember nem igazán ért a tragédiák feldolgozásához, egyik szélsőségből a másikba esik. Itt mindkettőre találunk példát egy repülőgépbaleset utáni két túlélőben: Jeff Bridges karaktere sebezhetetlennek képzeli magát és eltávolodik gyerekétől-feleségétől (Isabella Rossellini), mígnem találkozik egy nővel aki ugyanígy elkülönül mindenkitől de ellenkező irányba és más okok miatt: nem tudja feldolgozni hogy ő megúszta, míg a gyereke nem. Attól függően hogy milyen ezirányú élményeink vannak, vagy meg tudjuk érteni ennek a két embernek a kapcsolatát, vagy nem, a rendező (és a forgatókönyvíró) mintha maguk se tudnák hogy szimpatizáljanak-e velük, főleg Max Kleinnel (Bridges). Mégis, értelmes hangon vetnek fel továbbgondolásra érdemes kérdéseket, results may vary, de akár katarzis is lehet belőle. HBO, 22:50. Féléjfél előtt öt perccel egy Amerikai szépség-klón az MGM-en, amiben Ellen Barkin hozza a született feleséget, Michael Ironside az erőszakos apát, zűrös lányukat pedig a kevésbé ismert Monica Keena, és amit egyedül a Pixies-tag Joey Santiago zenéje ment meg úgy-ahogy. A helyszín itt is a felszínen csillogó, de alatta oszladozó kertváros a benne élő, látszólag ideális, de valójában totál diszfunkcionális családokkal és a velük elégedetlen (főleg nőnemű) gyerekeket rossz útra vivő titokzatos szomszédsrácokkal. Tényleg még a címe a legjobb: Bűn és Bűnhődés Amerikában.

Ajánlott:
Az Anderson-magnószalagok nem az első esete annak hogy Sidney Lumet ráhibáz egyes (közel)jövőbeli eseményekre, itt például a Nixon-féle lehallgatási botrányra (de ha nagyon akarjuk, a Snowden-ügyre is ráhúzhatjuk). Mint mindig, most is a nagyhalak kezében futnak össze a szálak, melyek durván keresztülhúzzák John Anderson (Sir Sean Connery) terveit, aki "csak" egy sima, nagyívű rablást szeretne kersztülvinni egy elit környéken pár haverjával – azonban rejtett kamerák kereszttüzébe kerülnek, melyeket a tulajdonos és vagy ezer másik társaság, köztük a rendőrség állított fel egymás megfigyelésére. Mint a legtöbb prófétikus Lumet-film, ez se mentes a hibáktól, legyenek azok kisebb-nagyobb befejezetlen cselekményszálak, rendezési gikszerek vagy a kurta-furcsa befejezés, de nyugodjunk meg: még így is bőven jobb mint bármi amit mostanában adnak el nekünk művészfilmként, az sem utolsó dolog hogy normális időben (kilenckor) vetítik egy normális csatornán (Film Mánia). Fél egykor egy ugyancsak korát megelőző darab a Cartoon Network / TCM műsorán, ami szintén nem minden hibától mentes: a magyar fordításban kissé szerencsétlenül elkeresztelt Daisy Clover belülről a Csillag születik kifordítása, és egy harmincas évekbeli halivúdi színésznő felemelkedéséről és bukásáról szól, aki nem volt hajlandó úgy táncolni ahogy a stúdiók fütyültek. Bár a történet fiktív, nem nehéz felismerni az utalásokat (például az álomgyár akkori leglátványosabb áldozatára, Frances Farmerre). 1965-ben csak szimplán nem értette a közönség, de ma, a celebekre kényszerített házasságok ismeretében ez a film is jobban érthető (ahogy a Robert Redford alakította, talán TOM CRU Rudolph Valentinóról mintázott férjjelölt ma már szintén egyértelmű homoszexualitása is). Mondjuk a betétdalok mai füllel is teljesen feleslegesek, de ez legyen a legnagyobb bajunk…

Kis hírek a nagyvilágból:
70 év felett ne kutasson senki: "Megint változhat a felsőoktatási törvény a Magyar Nemzet szerint. Bevezetnék a kancelláriarendszert." – Komolyan mondom, lassan egyszerűbb lenne ötvenévesen mindenkit főbelőni vagy bedarálni kajának mint a Soylent Green-ben...
180 méteres péniszét védi az építész: "Nem szexuális utalás Peking új felhőkarcolója." – Szerintem meg igen, de ennek ellenére támogatom: bizonyára ezzel az épülettel akarta cáfolni a távol-keletiek méreteiről elterjedt rémhíreket.
A Libegőn ragadt két turista: "A vasárnapi záráskor nem vették észre őket."EGY két turista mit tehet? Örül neki hogy itt lehet :DDD
Tudott-e ölelni szex közben a T. rex?: "Még az egyik legjobban ismert dinoszaurusz körül is sok a titok. Pikkelyes volt, vagy tollas? Mire használta a mellső végtagjait? Hogyan alakult ki? Kiderül, mit szeretnének a leginkább tudni a paleontológusok a híres Tyrannosaurusról." – Irigylem a problémáikat. A végén még kimagyarázzák hogy voltak érzelmeik is ezeknek a ragadozóknak, meg ők is odabújtak a párjukhoz seksz után…pedig ha egy embert a T-Rex átölel, akkor az már régen rossz… Nap kommentje:

János Szabó 2013-11-03 01:10:15
szerintem a kis karjaival tabletet fogott
így a mérete alapján valami 25 colosat
bár lehet, hogy akkoriban az okostelefonok is ilyen nagyok voltak, bár azt nem tudta volna a füléhez emelni, szóval inkább a tablet


Évekig ingyen zabált a csülökbárban: "Csődbe vitt egy kínai éttermet egy helyi politikus. Belsőségek mellé, vörös zászlóra került a neve." – Mint a minap az áldoktornőnél: valamit nagyon rosszul csinálhatok hogy sehol se fogyasztok ingyen o_O Mondjuk az is igaz hogy a vöröszászlós politikus neve az jó helyen is van a belsőségeknél :DD
Fülharapás állította meg az erőszaktevőt: "A 16 éves fiú leteperte áldozatát, de a lány ellenállt. A szolnoki rendőrök 11 perc múlva elkapták." – Remélem a lányt bíróság elé állítják majd és kártérítést fizettetnek vele hogy megfosztotta szegény elkövetőt a napi betevő orgazmusától!!44
Megerőszakolták és élve eltemették, túlélte: "A 13 éves pakisztáni lány kiásta magát a gödörből." – Na akkor ennyi volt a viccelődés, ez a hír már nekem is sok, jöjjön is Oleg Volk egyik alkotása:

 
SZERDA, NOVEMBER 6.:
HA MEGFESZÜLÖK…

…se értem én ezeket a dolgokat.
Ajánlott:
Gyakran, vagyis szinte mindenkor ekézem az On the Spot-ot, és erre gyakran, vagyis szinte mindig komoly okom van. A mai adással azonban más a helyzet, Cseke Eszter és S. Takács András kivételesen olyan témához nyúlt, ami nekünk, katolikusoknak is komoly tanulságokkal szolgál, a ma fél tíz előtt tíz perccel az M1-en adott epizódban ugyanis azon szerencsétlenekről lesz szó, akik a hívő lét másik oldalára esnek át, itt éppen kipróbálják a Keresztre feszítést. Van ugyanilyen minden vallásban, az arabok kardokkal csépelik magukat, a thaiföldiek fém bizbaszokkal szurkálják át az arcukat, én pedig csak röhögök mindegyiken és kikérek még egy sört, mert az első amit az ember megtanul az az hogy nem kell nekünk magunknak is a Megváltó pózában tetszelegnünk hogy elfogadjuk amit értünk tett, és mivel ez a műsor pont erről szól, ezért kivételesen ajánlom nektek is, bár gyanítom hogy Eszter és András nem katolikusok, de ki tudja, lehet hogy ez volt az első lépésük az igaz úton, én mindenesetre drukkolok nekik.

Talán érdemes:
HBO, 21:00 – Amikor ezer éve bemutatták Tim Burton első egész estés stop-motion alkotását, az komoly esemény és még komolyabb fegyvertény volt a Disney általános néphülyítésével szemben, ahogy első együttműködései Johnny Depp-pel is. Tekerjünk előre majdnem húsz évet: a mai halálkultúrában már a gyerekeket is zombicukorral és játékbabákkal etetik, minden ami valaha bizarr volt, az az életünk részévé vált, Burton pedig szakmányban gyártja nem csak a deppes, de az animált filmjeit is, melyekben már azért komolyabb CGI-eszközöket is felvonultat. A mester azonban mintha kifogyna az ötletekből: az egészen zseniális alkotások (Big Fish, talán az egyetlen jó Burton-alkotás amiről senki meg nem mondaná hogy az) mellé egyre sűrűbben csúsznak be a mellényúlások, 2012-re pedig eljutottunk oda, hogy egyik korai rövidfilmjét reciklálta. Az eredeti Frankenweenie-vel először valami német csatornán, az akkori szoftpornók utáni műsorsávban (!!!) találkoztam, töredelmesen bevallom hogy nagyon tetszett, bár a német szöveget nem értettem, de magáért beszélt az egész, pedig akkor még azt se tudtam ki rendezte. A 2012-es változattal más a helyzet: lassan másfél éve nem tudom eldönteni hogy hogyan is állok vele. Értékelem hogy nem nyújtotta el és a másfél órás limit alatt maradt (a sztori még a zenével együtt sem bír el ennél többet). Értékelem a színészeket, akik a hangjukat adták (Winona Ryder, Martin Landau, Catherine O'Hara). Értékelem a technikai megvalósítást, a kamerállásokat, Burton profizmusát. Mondom, értékelem mindezeket, ezért is ide raktam és nem a nemajánlottak közé mint mondjuk a Majmok bolygóját, amire aztán tényleg semmi szükség nem volt. Hogy akkor miért nem ajánlott? Hát csak azért mert a lélek az valahogy hiányzik belőle nekem. Úgy látszik hogy bár a macskáknak hét élete van, egy kutya nem bír ki két feltámasztást, még annyi év után sem. Talán legközelebb.

Ismétlés, nem ajánlott:
Ha már a Burton-féle Planet…-et emlegettem mint elrettentő példát, jöjjön akkor egy másik mozgóképes intelem a remake-gyártóknak: az embereket rabigába hajtó csimpánzok mellett a mélyfagyasztott földönkívüliek jóindulata is véges, erre bizonyíték a Dolog harmadik (!), 2011-es változata, amiből minden hiányzik ami Carpenter remixét érdekessé, izgalmassá és a nyugalom megzavarására alkalmassá tette. Nincsenek politikai áthallások, nincsenek újító borzalomkeltések, van viszont egyes jeleneteknek kockáról kockára való újraforgatása (ez az amit Carpenter teljesen elkerült, csak jelzésszinten alkalmazta, mivel mindig variált a díszleteken vagy a szereplőkön: lehetett tudni hogy épp melyik jelenetnél tartunk, de nem a másolat másolatának a másolatát kaptuk). Ennek köszönhető hogy míg a The Thing nem lógna ki a néhai Filmmúzeum műsoráról, addig ez a változat csak a Film+-ig jutott, és ott se a főműsoridőbe (23:40).

A seksz, a szipu rovat:
6 millióért adta szüzességét a szibériai lány: "Áprilisban még hiába próbálkozott, most viszont egy nap alatt meglett a győztes licitáló." – Jól olvastam? Hatmillió forint egy tapasztalatlan kurváért (igen, onnantól kezdve hogy áruba bocsátotta magát, annak lehet nevezni), miközben a szakértő MILFek parlagon hevernek?! Tényleg elment a világ esze.
18+ Muffin: Itt az ősz, meztelenkedjünk az avarban! – Csak rajta barmok, lehetőleg valami szatírok lakta környéken, és jó szeles időben :DDD
Ön is szeretne kurva lenni?: "François Ozon szerint titokban minden nő kurva akar lenni, és erre fel is épít egy egész filmet." – Ó, a régi szép idők, amikor a művészfilm még művészfilm volt, a pornó meg pornó! Emlékszem amikor először jöttek be ezek a francia elmebetegségek, a valóságtól elrugaszkodott világaikkal. Nem tudom ki nézi ezeket, de megérdemli. És nem ez az egyetlen sekszes artmozi mostanában:
A nimfomán lány nekifekszik a szexnek: "Múlt hónapban egy maximálisan visszafogott részletet kaptunk Lars von Trier A nimfomániás-ából, a most kiadott ízelítő viszont dagonyázik a szexben. Osztott képernyős felvételen vehetjük szemügyre a főhősnő fiatalkori verzióját játszó Stacy Martint, amint három különböző férfival szeretkezik: a baloldali ablakban Nicolas Bro kényezteti orálisan, a középsőben Shia LaBeouf nyal bele a szájába pornósan, a jobboldali ürge nem ismerhető fel. A nimfomániás jövő év elején kerül a magyar mozikba." – …és megjósolható hogy a mesterségesen szított indulatok ellenére is max. annyira fogja érdekelni a népeket mint egy flígauf-mundrucó-tarrbéla koprodukció :DD Mennyire szánalmas már, annak idején Fellininél egy sima szökőkutas fürdőzésen kiakadt a világ, Hitch-nek trükköznie kellett hogy a csóklimitet kijátssza, ezek meg Meztelen Híres Színészeket mutatnak be lassan már dupla meg tripla behatolások közepette szélesvásznon, és még így is mindenki leszarja őket, de úgy is kell, tehetségtelen, szarfaszú banda, nem is érdemelnek mást. Nap kommentje 1., ami Ozon filmjére is érvényes:

Navigator2013-11-01 16:20:06
Egyelore egy ujabb aberralt fo* nak tunik metro-sznoboknak. De ha a az egesz nem oncelu szetku*asa egy szeterotip kortars ribinek, aki igy probalja megerteni a szamara megerthetetlent, ti., hogy abszolute semmi ertelme nincs annak, hogy megszuletett a testnyilasainak a hasznalatan tul, hanem ezen kivul is van mondanivaloja...akar meg jo is lehet. Nem lesz.


Százával betegednek le a kenderszedők: "Hétszázan kerültek kórházba egy albán kannabisz-ültetvényről, amit még a rendőrség is elkerült." – Hülye drogosok, nem tudom őket sajnálni. Érted, ha valamitől még a rendőrök is távol tartják magukat, az NAGYON kemény cumó lehet, ezek meg odamentek leszedni…
Madonna: Kiröhögtek, megerőszakoltak, de nem adtam fel!: "Ha nem akarsz harcolni, be se lépj a ringbe." Madonna elmeséli, hogyan élte túl az elmúlt 55 évet."MAGYARUL: nem "elmeséli", hanem steiner kisbetűvel kristóf összeollózott tőle egy fiktív monológot / interjút, ami még annyira se vicces mint az én hasonló bunkóskodásaim. Egyébként nagyon szarul mehet mostanában Madonnának ha bevállalta a gangnamstyle-t és még lédigaga számára is utalnia kellett a koncertjén hogy egyáltalán érdekeljen valakit :DDD
Swinger: Egy swinger nőci gondolatai: "Ha egyéjszakást szeretnél, nyugodtan nyomd az összes női bűbájt. A pasik imádják!"ÉDES FASZOM, hát a swingereknél még egy one night stand-hez is lelkizni kell?! Maradok a kurváknál. Nap kommentje 2.:

Mária • http://maria.blog.hu 2013.11.02. 10:21:02
Lehetne nyitni az Index blogketrecben egy "akik 100-as IQ-val is állati szinten vegetálnak" szakaszt.

Bérelt helye lenne benne ennek, meg az ehhez hasolónló kefélőblogoknak.

Még szerencse, hogy az emberek többsége 80-as IQ fölött nem így él, és csak azért nézi meg az efféléket, hogy rácsodálkozzon, mint a parasztbácsi a zsiráfra.



CSÜTÖRTÖK, NOVEMBER 7.:
HEGYEK KÖZÖTT, ROMOK KÖZÖTT

Fut az árral. Meg a viteldíjjal is.
Nem érdemes:
Nagyon mentek egy időben ezek a szállítós-sofőrös darabok, és hát ma tíz órára is jut belőlük egy az HBO2-re. Mint mindig, itt is valaki kitalált egy egynek jó ötletet, majd azt továbbvitték mások, hogy végül aztán a sokadik bőrlehúzásnál már rá se lehessen ismerni csak a főbb vonásokra. A Futárra mindez tökéletesen áll, csak még megspékelték egy kis nyomozósdival, az alvilág hírvivőjének ugyanis most a Nagyon Nagy Főnöknek kellene elvinnie egy expressz szállítmányt, csak azt sem tudni az illető él-e, hal-e. Huncut, akinek egyből beugrik az Angyalszív, viszont nekik van egy rossz hírem: amazzal ellentétben ez közel sem egy mestermű, még egyszer sem érdemes.

Ismétlés, talán érdemes:
79-ben már lehetett merészebben is írni meg forgatni az 1948-as évekről, ezt tette Vészi Endre is, illetve az ő művét feldolgozó Gábor Pál. Angi Vera (Pap Vera) története akár ma is játszódhatna: az újító, bátor (nem mellesleg árva) lány addig támadja a munkahelyi morált (azaz inkább annak hiányát), míg felsőbb utasításra átnevelőbe helyezték, itt pedig a "legjobb" kezekbe kerül, amikoris egy echte megszállott mozgalmárnővel barátkozik össze. Traján Anna (Pásztor Erzsi) hatására végül Verából is pont ugyanolyan könyöklő, mindenkit átverő káder lesz mint amilyet a hatalom elvár – nem is marad el a "jutalma". Tizenegy előtt tíz perccel kezdik a Duna TV-n, és aki kíváncsi arra hogy mit művel a politika az emberrel, annak kötelező.

Talán érdemes:
22:55-re horror is jut nekünk, már ha megelégszünk egy közepes eresztéssel, melyben pár kiránduló nyaralását teszi tönkre pár régész, mivel az általuk felhergelt növények elkezdik ritkítani a Romok közt pihenni vágyókat. Nem elég hogy a FEM3 adja, nem elég hogy koprodukció, ráadásul ismerős arcok sincsenek benne, mindegy, én bármire vevő vagyok amiben buta turisták hullanak (nem vicc, mert tényleg egy szimpatikus karakter sincs köztük). Annyi azért a javára írható, hogy Shyamalan eseménytelen Eseményével szemben itt tényleg elhisszük hogy bepipult ránk a zöldövezet.

Kis hírek a nagyvilágból:
Milliók Balázs Fecónak és Fenyő Miklósnak: "Miniszteri keretből 15 és 10 millió forintot kap a két Ikon, nehogy veszteségesek legyenek a koncertjeik." – Én elismerem őket meg minden, de basszus, nem lehetne inkább áthelyezni a koncertjeiket kisebb helyekre, ahelyett hogy milliókat pumpolnak beléjük?
Kedves Ferenc az 52. leggazdagabb magyar a maga 10 milliárdjával – Kedves Ferenc (akármelyik), adjon már nekem akár csak egy pár milkát ebből a tízmilliárdból, ígérem értelmesen fogom elkölteni!
Muszlim női szuperhőssel támad a Marvel: "Bár nem a pakisztáni tini az első muzulmán hős, az alkotók fel vannak készülve a támadásokra." – Meg is fogják érdemelni ha ennyire hülyék. A normális hősöket kicsinálták, meleggé vagy feketévé írták át őket, de még ez sem elég, ráadásul ezzel a friss karakterrel már egyből a csúcson akarják kezdeni, legalábbis erre utal hogy szerénytelenül csak Ms. Marvelnek keresztelték el.
Megvan az új New York-i polgármester: "Bill di Blasio megválasztása fordulatot jelenthet az elmúlt 20 év rendpárti városvezetése után." – Ez mekkora már: "fordulat az elmúlt 20 év rendpárti városvezetése után." Tessék mondani az jó lesz ha nem lesz rend? Megéri New Yorkból is Chicagót meg Detroitot csinálni? Egyszer már végigzúzta a Nagy Almát a crack meg az AIDS-járvány, egész idáig hallatszott :SSS
Nincs céges buli pia nélkül: "Egy felmérés szerint piálunk, de nem durvulunk. Néha viszont mozgásképtelenre isszuk magunkat." – Akinek ehhez is céges buli kell, az nem lehet sikeres ember. Mondjuk én se vagyok az, de mégis mindig sikerül alkoholközelbe kerülnöm, jó messze a céges buliktól :DDD
Nézzen tuti filmeket ingyen!: "47 film, a magyar valóságról, álommelóról és a múltról. Nézze őket vasalás közben, a Facebookon lógás helyett, vagy egy nyugis délutánon." – Köszönöm, ha a magyar valóságra vagyok kíváncsi kimegyek az utcára sötétedés után.
LG: Jézus élete Britney Spears dalaival: "A Spears című musical kitalálója szerint az énekesnő dalai rímelnek Isten fiának életére." – Jaja! Mennyi áthallást fedezhetünk fel Jézus élete és a Toxic, az If You Seek Amy, a Hit Me Baby One More Time szövegei között (gondolom a legutóbbit a keresztrefeszítéshez fel is használják). Vagy ott van a legfrissebb, a Work Bitch… Nap kommentje:

Leadfoot 2013.11.05. 16:45:15
Teljesen érthető. Ha meglátom/meghallom ezt a nőt, nekem is az az első, ami eszembe jut, hogy Jéééézusom.


Dotoho: Elmaradt a magyarverés: "Nemzetközi edzőközpont nyílt Poprádon." – Eszem megáll, magyar hírportálon ilyen viccelődést olvasni, ehhez is mekkora gerinctelenség kell már. "Elmaradt a magyarverés." Sajnálod, mi? Ne aggódj haver, majd legközelebb bepótolod, nem sportos körülmények között, hanem magyarul beszélő nőkön, ahogy szoktad :(((((
Piti lopás miatt bíróság elé állítanak egy 15 éves fiút: "Anyukája jelenlétében azt mondta, hogy megbánta." – Röhögnöm kell, bűnbánó 15 éves fiú, meg "anyuka" :DDD Érdekes, nekem meg bírta tanítani az anyukám már úgy bölcsödés koromra hogy NINCS "piti" lopás, csak lopás van, azt meg büntessék. Különben is, mióta "piti dolog" mobilt lopni? Év kommentje-candidate:

Rockstar 2013-11-05 18:50:41
Akik bűnösek, szenvedjenek.
Gino, Oláh Család.


18+ A kínai lány melltartóját rángatták: "Elég keményen végződött a tipikus középiskolai bántalmazás, szerencsétlen áldozatot ütötték-rúgták." – Mocskoskurvaannyukat, de a cikkíró is megéri a pénzét, és akkor ide is: NINCS "TIPIKUS" BÁNTALMAZÁS, CSAK BÁNTALMAZÁS, AZT MEG BÜNTESSÉK KEMÉNYEN! Viszlát szombaton!

 
Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés