2009. 04. 23.
A Félelem Háza
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
PÉNTEK

A hét hátralevő felében elég kiegyensúlyozatlan lesz a felhozatal.

 A TV2-n 21.41-kor Euro túra, ami nem az Unió fizetőeszköze utáni rohanást önti filmbe: amcsi diák(ok) kalandjai a nagy és veszélyes Európa zegében-zugaiban egy megbántott levelezőpartner nyomában. A happy end borítékolható, a Medve is approválja, de én kihagyom.

Der Medve nagyot néz 

21:58, m2: De-Lovely - Ragyogó évek. Zenés életrajzi film Cole Porter-ről, aki a nappal Amerikának szállította a szerelmes számokat, éjszaka viszont a melegbárokat bújta. Még felesége is volt a látszat kedvéért. Mielőtt elítélnénk, ne feledjük hogy a húszas években nem volt túl nagy divat melegnek lenni, főleg nem egy entertainer-nek.
22:50-kor az M1-en Henry Fielding Tom Jones-át adják. A nép egyszerú hőse ágyneli teljesítményével jut egyre előbbre, hiába, akkoriban még nem voltak pornófilnek, házhoz kellett mennie a tehetségnek. A filmbe már a sekszből kevesebb jutott, a dühöngő rendező, Tony Richardson rakott bele sok érzelmet, a nép meg kajálta. Ahogy a regényt is.

 Ő NEM az énekes (sajnos)

A csemegékre éhesek ki ne hagyják a Félelmek házát 22:50-kor a Cinemax-on! Nem csak hogy a méltán legendás Kontroll Csoport egyik számáról nevezték el, de még maga (kongó) Müller Péter Sziámi is szerepel benne:

 Kongómüller IGAZI arca

 

SZOMBAT

 

Délután egy túlbonyolított rajzfilmmel kezdünk, ez lesz az Özönvíz 13:05-tól az M1-en. Állítólag gyerekfilm, kicsit apokaliptikus-bibliai áthallásokkal, vagyis szülői felügyelettel-magyarázattal nézzétek.

Állatfarm?

15:05, Viasat3: Meztelenül is szép vagyok! – a mai pro-ana világban ez akár egy üdítő kivétel is lehetne, de mivel reality show, ezért nem tudom hova tenni. Mindenesetre rólam nem lehet azt elmondani amit a címe állít, és ne akarjátok hogy erre bizonyítékot szolgáltassak! A TV2 tutira ment, este nyolctól Lara Croft: Tomb Raider 2. - Az élet bölcsője. Úgyis láttátok, meg biztos a játékot is nude patch-csel toltátok végig, kis hamisak. Nesztek egy kis lelohasztás, Angelina Jolie Leni Riefenstahl szerepében:

 Leni Riefenstahl konyhája

Leni Riefenstahl konyhája

Az RTL Klub is megpróbált tutira menni, de iszonyatos pofáraesés lett a vége: kilenctől Tökös csaj, utána 22.50-től Kill Bill, egyik szarabb, mint amilyen túlértékelt a másik (azt hittétek kitaláljátok a mondat végit, mi? Hát nem!). A tökös csaj mindenesetre a rémálmomban ne jöjjön elő! A Tom Jones ismét egy másik lázadó film, M2 21:05: Ha… Az angol iskola rettenetes világa, kicsit jobban megvalósítva mint a Fal-ban, de azért még bőven a hatvanas évek büdöshippista vörösbrigádos anti-establishment szellemében. Túl nagy hírneve van, senki se meri kritizálni.
 23:40-kor egy finom, erotische okosság a Zone Europa-n (élvezzétek amíg van mit), a címe több mint prófétikus: Rendkívüli szenvedélyek 2.: Választások előtti botrány HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA!!!

Ha rám hallgattok, tartalékoljátok a tesztoszteront (vagy az ösztrogént, kis huncutok) VASÁRNAPra, mert:

15:20-tól az m2-n egy igazi hiánypótló sorozat indul: Zsánerfilmtől a legendáig, a mostani rész A sci-fi-vel foglalkozik. KÖTELEZŐ!!!!!!!
Az RTL Klub-on 16:45-kor Kaktusz Jack, Kirk Douglas-szel a főszerepben, és...
URAMATYÁM, NÉZZÉTEK EZT A DEKOLTÁZST!!!

TITS!!!!!!!!!!!!

8)))))))))))))))))))))

Este kilenckor az M2-n egy filmtörténeti klasszikus, de tényleg: Egy maréknyi dollárért. Mit emeljek ki? Sergio Leone-t? Vagy az ennivaló kis Morricone-t? Vagy a színészek közül Eastwood és Volonté bácsikat? Nem teszem, úgyis tudjátok mi a dolgotok. Leülni, sör/popkorn kézmagasságban, ésss….enjoy.
A hozzám hasonló igénytelen szörnyetegek azonban leülnek a TV2 elé, mert válogatott vidámságokban lesz részük: nyolctól Titkok könyvtára - A Szent Lándzsa küldetés, utána 21.50-től James Bond: A világ nem elég. John Cleese-től Denise Richards-on át egy csomó híres és/vagy szép ember fog benne feltűnni, lesznek benne robbanások és fékezett habzású ejaculatio praecox is, nézzétek. Utána ugyanott 00.20-tól egy kis ducifitnesz Stephen King-gel: Sorvadj el!  A sztori úgy kezdődik mint Olaszliszkán a you-know-what, csak itt a gazdag ügyvéd tényleg elüt egy cigányasszonyt aki meg is hal, tömeges agyonverés helyett azonban megátkozza őt a helyi vajda vagy vudupap vagy mittudomén. És hát a vége is majdnem ugyanaz (halál), szerencsére az ügyvéd és barátja ellenállnak, fegyvert ragadnak, és innentől ki tudod találni, a végén lesz pite is, de valami egész mást raknak bele, mint az American Pie-ban :D Fogyókúrának se utolsó!
21:30-kor a Filmmúzeum-on Truffaut börtönszerelmes filmje, avagy Egy olyan szép lány, mint én, mit keres egy ilyen szar helyen. Majdnem ugyanakkor (21:35-kor) a Cinemax-on Gábriel - A pokol angyala száll felettünk. Fétis minden mennyiségben!

Fétis!

22:00: M1-kor kicsit valóságosabb horror: Múlt-kor - Tiltott könyvek. A három T nem a tanulóvezetőkre utalt akkoriban. És nincs vége a doksiknak: 22:06, hírTV: Dunaszaurusz.
Jó mulatást, vasárnap jelentkezem :))))


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés