2013. 11. 18.
Jöjj Karácsony, te szülj nekem rendet (nov. 18-19-20-21.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, NOVEMBER 18.:
AZ ÉSZT HÖLGY LÁTOGATÁSA
 
Nő? Király!
Ajánlott:
Cinemax, 20:00: Egy hölgy Párizsban – Ha magunktól nem figyelnénk fel erre a koprodukcióra, Jeanne Moreau majd gondoskodik róla, ő játssza ugyanis a nem is olyan öreg észt nőt, aki bár már ápolásra szorul, mégsem hajlandó lemondani a szerelemről, annyira hogy a gondozására kirendelt honfitársnője helyett is csak a régi pasijára gondol – az viszont az ápolónőre, nem tiszta szándékkal. Aki a szokásos francia sármőrködést meg életigenlő örökszerelmes közhelyeket várja, az csalódni fog, aki minőségi művészkedést az viszont jóllakik, ez ugyanis dráma a nem egészen őszinte érzelmekről (is). Más. Most amikor a Művelt Nyugaton lassan már a gyerek maga dönti el milyen nemű szeretne lenni, amikor a csürhét annyira hozzászoktatták az erkölcsi fertőhöz hogy lassan hivatalosan is lehet a prostitúciót pályaválasztani, pont most égető szükség van egy dokumentumfilmre ami megmutatja hogy hogy is néz ki valójában ez a műfaj Amszterdamtól a Távol-Keletig. Az Összetört álmok sugárútján nincs félóra, de ebbe a rövid időbe minden belefér amit erről a mocskos szakmáról tudni kell(ene), kezdve a kambodzsai gyerekektől akiket a saját családjuk ad el, egész a Hollandiában saját utcát kapó magyar prostikig, meg azzal a pár megszállottig aki megpróbálja visszafordítani vagy legalább enyhíteni a folyamatot. 21:41-kor kezdik a Dunán, és legalább akkorát üt mint a Lilja4ever, sőt :(
 
Talán érdemes:
A Cinemax 2-őn a Párizsos filmmel egyidőben (vagyis nyolckor) szintén utazás, csak Spanyolországba: Cesc Gay megmutatja nekünk, milyen egy igazi Péntek Barcelonában, ebben jónéhány ottani ismerős arc is segítségére van, például Javier Cámara (barátoknak csak Rafi). Vannak ezek a közhelyek amiket belénk neveltek, hogy például a magyar csajok a legszebbek, meg hogy a spanyolok-franciák-olaszok mind nagytermészetű amorózók, erre tessék: nem elég hogy egy idős és fiatal észt nő iskolázza le a franciákat saját területükön, de még az is kiderül hogy a spanyolok is ugyanúgy vetélkednek a szeretett személy kegyeiért, ugyanolyan komikus-tragikus szerelmi kapcsolatokba keverednek mint mi, és ami a fő: ugyanúgy lelkiznek-depresszióznak egy-egy kapcsolat végén mint mi. Ha nagyon szigorúak akarunk lenni, akár azt is mondhatnánk hogy ennyi erővel nálunk is leforgathatták volna, és tényleg:

adamnagysweetmovie | Válasz        júl. 19. 14:07 | 4/8
Tervezek egy filmet, Péntek Budapesten lesz a címe, ahogy a Váralagútban tölt a 6 hősöm (a legnagyobb színészeink) 2-2 órát a dugóban... Ki rádiózik, ki dudál, ki csak stíröl szimplán.
Remélem nem előz be valaki a forgatással.

 
Jól kezdődik a hét, ha Rachel Weisz-filmmel, és hát kilenckor hozzá is szerencsénk lehet a Film+2-őn mint piti tolvajhoz, akit egy átejtett másik akar felhasználni a bosszújához egy korábbi, nagyon rosszul sikerült melója után. Kérdés hogy a társait megölő, a hasznot lefölöző, magát egyszerűen csak "Király"-nak hívó figura (Dustin Hoffman) megint Lépéselőnyben lesz-e, mint legutóbb. Sajnos nem annyira jó mint amennyire annak tűnik, de egyszer mindenképp bejövős.
 
Hétfő? LESZAROM.
Elképesztő látványosság a művészcirkusz: "A La Verità című előadás botrányosan gyönyörű és van benne egy nagy adag sznobizmus is." - Az bennem is, ennek ellenére LESZAROM.
18+ Klerikális szadomazo: "Sokkoló kortárs képzőművészeti kiállításról mostanában ritkán hallani, ez már nem az a műfaj, úgyhogy Gerhes Gábor új kiállítása ezt a tabut is ledönti. De nincsenek biztonságban a szakértők sem, akik évtizedek óta követik a művész ironikus, asszociatív, és finom humorra építő fotómunkáit." - MAGYARUL: újabb uncsi kereszténygyalázás, ergo nincs mese: LESZAROM.
Jennifer Lawrence folytatja a villantásturnét: "Most már biztos, Az éhezők viadala új részét Lawrence melleivel adják el. Most Párizs örülhetett."JAJA MERT NINCS ÍGY IS PONT ELÉG KURVA NÁLUK LESZAROM.
Lindsay Lohan mellprofilt villantott: "Sem melltartót, sem felsőrészt nem visel új fotóján, amit maga töltött fel az Instagramra."EZT IS KÁR VOLT KIENGEDNI A BÖRTÖNBŐL LESZAROM.
Lana Del Rey rongyosan rejtőzött: "Próbált annyira feltűnésmentesen rosszul öltözni, hogy végül az keltette a feltűnést. És az arca is fura." – Biztos azért, mert…LESZAROM.
 
 
KEDD, NOVEMBER 19.:
KARÁCSONYI CSÓKÁK
 
A villaépítész szerződése
Talán érdemes:
Ismét szokatlan színészek szokatlan szerepekben, ma például a Viasat3-on James Belushi egy thrillerben fél tíz előtt öt perccel. A főhőst, egy elismerésre és pénzre éhes építészt azonban nem ő, hanem Rob Lowe játssza, aki a saját kárán tanulja meg hogy mit jelent az hogy a szerződés kötelez: a már építése alatt is elátkozott villát ugyanis munka közben nem hagyhatja ott, hiába az intő-elriasztó jelek tömkelege. A többnevű filmek átka az Életveszélybent is kísérti: korábban már elsütötték csakazértse írom le hogy milyen címmel, mert az már erősen SPOILER volna. A Túl mindenen ezzel szemben hozza a papírformát háromnegyed kilenckor: Vin Diesel adja benne az erőszakos zsarut akinek nincs nyugta: amint lefejezi a drogmaffia sárkányát, máris jön a helyére a következő, még erőszakosabb vezér, aki – meglepetés – véletlenül megöli a feleségét. Szimpla bosszúfilm ami Dolph Londgren és Steven Seagal életművéből se lógna ki, ahogy a Film+-on is pont jó helyen van. A Universal Channel meg annyira előre tervez hogy már most novemberen olyanokat ad mint a Karácsonyi csók, aminek a története annyira ismerős hogy nem is kell mozibubusnak lenni ahhoz hogy belőjük hogy a Dolgozó lány adta az ihletet, csak itt még a kötelező szeretetünnepes összeborulást is beledobálták a női nagyfőnök emberével összeboronálódó újonc csaj történetébe. 21:20-kor kezdik egyébként.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Félelmetes koffeinfüggőség: "Egy nő az eladóval is képes volt megküzdeni egy csomag kávéért Törökszentmiklóson." – Nem győzöm elégszer elmondani hogy a kábítószer a legrosszabbat hozza ki az emberből. Viszont az alkohol nem kábítószer, így én tulajdonképp a legnemesebb érzelmeimet élem ki minden este sörözés és blogolás közben ^^
Ellopták a kávépénzt: "Harmadán a kávébab ára, napi 2,5 milliárd csészével iszunk, de nem fizetünk kevesebbet. Miért?" – Ne tőlem kérdezzétek, már mondtam hogy én sört iszok o_O
Az ablakon szórták ki a drogot: "A TEK-esek flexszel vágtak utat a VIII. kerületi koszos lakásban rejtőző dílerekhez." - Ja, már megint "a" Diószeghy? Na, akkor most valami olyasmi következik amit nem sűrűn szoktam leírni: MAXIMÁLIS RESPECT A TEK-NEK, és legközelebb ne féljenek a dílereken is használni a lángvágót!! :))))
Kétévesen napi negyven szálat szívott: "Az indonéziai kisfiúnak négyéves korára sikerült leszoknia, most viszont rengeteget eszik." – Remélem a fenti drogosokkal együtt ő egy intő példa lesz az elkövetkező generációknak. Ellenpéldának meg itt vagyok én: kölyökkorom óta piálok és egészségesebb vagyok mint valaha ^^
Kísértett a múlt a Wembley-ben: "Ugyanazt, ugyanott, ugyanúgy, 15 évvel később." – Mondom én hogy nincs unalmasabb a focinál...illetve dehogynem: a magyar foci.
Angelina Jolie gonosz banya lesz – Miért, eddig mi volt? –  "Az új Disney-filmben ezúttal nem Csipkerózsika, hanem a gonosz tündér, aki szemét mindenkivel." – Ja, a szokásos mese-agymosás? Kihagyom.
Alföldiből előjött az alpári – Miért, eddig mi volt? :DD – "Igen, az volt a szombati X-Faktor csúcsa, amikor a műlaza rendező azt mondta, a mentoráltjára élvez." – Viszont ha mégis igaz, akkor ez egy csípős válasz mindenkinek aki eddig homó-sekszualitással vádolta. Ki tudja, egyszer talán még katolikus is lesz! RESPECT neki is!
Friss: Brittany Murphyt megmérgezhették: "4 év után kiderült: nem drogok, hanem nehézfém- mérgezés okozhatta a színésznő és férje halálát."MILYEN MEGLEPŐ. Hát úgy tűnik gyerekek, megintcsak az összeesküvés-hívőknek lett igaza, akik úgy négy-öt éve már felvetették ezt a témát.
 
 
SZERDA, NOVEMBER 20.:
A BAJNOK NEM JÁR: HEGEDÜL.
 
Ki üt és kit? Az élet, minket. :(
Szerdán-csütörtökön annyira nem lesz semmi hogy lehet megkapjátok egyben az egészet. Úgy tűnik törvényszerű hogy amint tönkremegy az időjárás, viszi magával a csatornákat is…
 
Talán érdemes:
Kilenckor drámázás a Cartoon Network / TCM-en Franco Zeffirellitől, aki A bajnokkal megelőlegezte mind a Túl a csúcsont, mind a Pankrátort (a Kramer kontra Kramert csak azért nem mert azzal nagyjából egyidőben forgatták), még úgy is hogy King Vidor egy még korábbi filmjét remake-elte. A címbeli bizonyos egy kiérdemesült öklöző (Jon Voight) aki városról városra jár a gyerekével és bokszmeccsekkel keresi a kenyerét, egészen addig míg az újraházasodott exe (Faye Dunaway) be nem jelenti az igényét a fiúra. Kicsit kiszámítható, kicsit túlnyújtott, a sztoriból Zeffirelli kihozza a várható legtöbb érzelmességet és depressziót, mégis, mára talán ez a legjobb.
Universal Channel, 21:20: Chupacabra – Egyszerhasználatos, Asylum-gyanús horror-akciófilm arról hogy nem minden gyilkosságról a mexikói drogkartellek tehetnek, néha egy-egy földönkívüli / paranormális lény is öldököl, ha épp arra szottyan kedve. Ne várj túl sokat tőle.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Gyorshír: Az összeroppant Rezešova sírva fakadt, félbe kellett szakítani a tárgyalást: "10 évnél hosszabb börtönt kértek a milliomosnőre, aki az ügyész szerint 4 ember haláláért felel." – Sírva fakadt? MUHAHA. Ennek azt se lehet elhinni amit kérdez, mert egy perccel később már a felmentéséért esedezik:
Rezešová meg se állna a teljes felmentésig: "Nem az a lényeg,hogy hihető-e a története – a szlovák milliomosnő ügyvédje három órán át győzködte a bíróságot erről. Pénteken ítélet jön." – Aszongya: "teljes felmentés". ÉDES FASZOM! Hát Kossuth-díj meg Nemzet Színésze-díj nem kéne?!
A férfiak elszívják mások elől a levegőt: "Izmaik több oxigént igényelnek, ezért nagyobb az orruk, mint a nőknek." – Látjátok, lehet hogy több oxigént igényelünk, de mi még így sem pazarlunk!!44
Uránt és ecstasyt árult két mozambiki: "Egy kilogramm nyers hasadóanyagot és 90 darab ecstasyt foglaltak le Dél-Afrikában." – Most miért, lehet hogy valakinek pont ez a két anyag kellhet egy kirobbanó bulihoz. PARTY HARD!!!!
Szívatásból exfelesége mellett vett házat: "Hatalmas, bemutató kezet ábrázoló szobrot állított a kertben, hogy az exe és új párja érezze a törődést." – Így kell ezt csinálni: PAYBACK, LAJKABOSS!!44
A számlát és a lógó mellet sem szerette: "A NAV egy országosan ismert plasztikai sebészt buktatott le. Az orvos százmilliókat csalhatott el." – Valahol megértem, mert a lógó melleket azokat én se szeretem, viszont százmilliókat spórolni a számlaadáson, az nagyon nem kóser, pláne ha ki tudta volna fizetni...
Életmód: Túl jó a kedve? Hízni fog!: "Holland kutatók szerint aki boldog, az kevésbé figyel oda arra, hogy mit eszik, így el előbb-utóbb hízni fog." – Most már értem miért van annyi sovány ember az országban, ahogy azt is hogy a bankszektor dolgozói között miért olyan sok a túlsúlyos. Csak azt nem értem, hogy nekem állandóan szar kedvem van, mégis mázsa körül járok o_O
Napkutyát fotóztak Mikepércs határában: "Látványos égi jelenséget a levegő jégkristályain megtörő fény hozza létre." – …vagy inkább a kemtréllel permetező ufók! ÉBERSÉG!!!
 
CSÜTÖRTÖK, NOVEMBER 21.:
ÉLETRE ÍTÉLVE, HALÁLRAVÁLTAN
 
Nincs vesztenivalója.
Talán érdemes:
Film+, 20:30: A pláza ászaIsmétlésgyanús, max. egyszernézős vígjáték a nagyravágyó biztonsági őrről aki egy igazi hős (és emellett rendőr) akar lenni, ám az Élet mostohán bánik vele: sehol egy bűntény aminél végre bedobhatná kissé túlsúlyos önmagát. Ám egyszercsak az ölébe pottyan az Ügy egy profi bűnbanda képében, a fickó pedig teljes erejével rájuk veti magát, és közben ellövi az összes, már sokszor látott tréfát ebben a botcsinálta rendőrös témában. Egy órával később, 21:35-kor egy többnevű Wesley Snipes-akciózás a retekklubbon, ami a Szökevény folytatása (mínusz Harrison Ford), és ugye már az is egy egyszernézős volt. Az egyetlen maradandó bútordarab Tommy Lee Jones aki simán lejátssza Snipes-t a vászonról (Fordnál azért dolgoznia kellett ugyanezen). Ettől eltekintve az első rész újrajátszása minimális variálásokkal: tévesen elítélt fegyenc egy baleset "segítségével" kiszabadul (az eredetiben vonatból, itt repülőről), és ha már Életre-halálra a címe, kapunk akrobatamutatványt is (az eredetiben halálugrás egy gátról, itt kötéllel lendülés egy felhőkarcolóról).

A seksz, a szipu rovat:
Tök pucéran fog pózolni Zalatnay Sarolta: "Az énekesnő karrierje ötvenedik évfordulójára 12 képes erotikus albummal készül. 66 évesen vetkőzik pucérra, világcsúcsdöntési kísérlet!" – Oké, én most akkor bezárkóztam a lakásba egy évnyi hideg élelemmel, a világégés esetleges túlélői ne felejtsenek el felébreszteni és hozzanak szódabikarbónát is.
Gigamellei miatt nem tud randizni: "Egy brit glammodell azt mondja, ő olyan szexi, hogy esélye sincs a szerelemre, mert a férfiak csak szexet akarnak tőle." – Már majdnem azt mondtam hogy megkönyörülök rajta, de sajnos rákattintottam. "Glammodell", hát hogyne! :DD Rossz hírem van, kislány: bár a csöcseidet se kellett volna megműttetni, mégis, valójában a fejed az amitől távol kellett volna tartani a szikét és ami miatt innentől már csak sekszre kellesz majd mindenkinek. Vagy, mint nekem, még arra sem ^^
Mindenkit megdugott az ősember: "Az őseink közt gyakori lehetett a fajok közti szex. A gyenyiszovai ember volt a legszaporább." - Fajok közti seksz? Én már akkor nem is hiszek ebben a darwinista mesében :SSS
18+ Hetente három emberrel dugott egy verseny kedvéért: "Elina Desaine egy internetes verseny kedvéért szexelt mindenkivel három éven keresztül." - Egy igazi nő, ez igen. Remélem kapott tőlük valami tartós ajándékot öreg napjaira, mondjuk egy csúnyább nemibetegséget ^^
18+ Már 100 éve is imádtuk a pornót: "Megnéztük az amszterdami szexmúzeumot, ahol kiderül, hogy az emberek mindig is imádták a pornót." – Nahát, ez aztán mennyire meglepő. Egész biztos hogy nem brit tudósok szerkesztik az Indexet? :D
18+ Ezekért jó nézni a pornószínésznőket: "Körkérdésünkre keressük a választ, mit néz a nő és mit néz a férfi a pornófilmekben? Mi az ami izgató és mi az, ami lehangoló?"ÉDES FASZOM. "Körkérdés"??? Gyerekek, ha nektek még ahhoz is indokot kell gyártani hogy miért néztek pornót akkor ne csodálkozzatok hogy mi magyarok is a kihalás szélén vagyunk :SSS Mindegy, ma jó kedvem van, itt van mindjárt két indok is mellette:

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés