2013. 11. 25.
Breaking bad news. (nov. 25-26-27-28.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, NOVEMBER 25.:
SZÖKTETÉS A KÓCERÁJBÓL
 
Csak kövessetek. Mexikóba.
…és tényleg jön a rossz hír: amilyen jól zártuk a hétvégét, annyira gyenge lesz a hónap utolsó hetének nyitása tévéügyileg, úgyhogy mára csak egyetlen értelmes műsor jut (mert ugye az ezredszer ismételt Váltságdíjat nem vesszük ide, nyilvánvaló okok miatt), és még ez is csak Talán érdemes:
Film+, 19:00: Szöktetés – Címében a története: egy igaztalanul börtönbe csukott fiatalember kiszabadításán ügyködik a csaja, nagy szerencséjére talál két megszállott fickót akik bravúros, de kockázatos tervet eszelnek ki a megmentésére, teszik mindezt Mexikóban, mivel emberünket egy ottani, igen kemény börtönbe csukták. A színészgárda (Charles Bronson, John Huston, Randy Quaid és Robert Duvall) mellett a másik erőssége hogy az alkotók csak tiszta forrásból merítettek, vagyis annyi helyről szedtek össze annyi mindent hogy az már szinte az eredetiséget súrolja – ha meg azt vesszük hogy itthon se a Chinatown se a Thunderbolt nem tartozik a közismert filmek közé (a Charley Varrick meg még annyira sem), akkor egyértelmű hogy miért jöhet be sokaknak.
 
Hétfő? LESZAROM.
18+ Lady Gaga vérvörös bimbót villantLESZAROM.
18+ Digitalizált szex Bowie új klipjébenAMENNYIRE VÁRTAM HOGY VISSZATÉRJEN, ANNYIRA SZARUL SIKERÜLT LESZAROM.
Photoshop-katasztrófa áldozata lett Kerry WashingtonRAJTA MÉG EZ IS CSAK JAVÍT LESZAROM.
18+ Iggy Azalea szeméremdombot villantAZTA, MÉG EGY VILÁGTEHETSÉG ÉNEKESNŐ, EZEKBŐL ÚGYIS NAGY HIÁNY VAN LESZAROM.
Végre láthatjuk Katalin hercegné combját: "A szél mutatta meg a világnak a jócskán fellibbenő szoknya alatt, hogy hogy néz ki az a bizonyos láb."ERRE VÁRT AZ EGÉSZ VILÁG, NYILVÁN LESZAROM, mert megtehetem!
Egy korszak vége: a Winamp halott: "Az AOL decemberben lelövi a legendás lejátszót."LESZAROM, eddig se használtam. Majd ha a magnókazetta eltűnik, akkor beszélhetünk korszakhatárokról ^^
Mihalik Enikő rövid hajjal meztelenkedett – Bőrfejem van és LESZAROM.
Vanessa Hudgens mellprofilt villantott: "A High School Musicallel befutott Hudgens még szexibb, mint eddig." – Nincs mese: még jobban LESZAROM mint eddig.
Cindy Crawford pucér melleivel ölelt egy fát: "És ha ez nem elég, nagy átéléssel fogdosta egy férfi lábfejét is a V magazinban. Ezt látnia kell!"LESZAROM. Lassan ott tart mint az a csaj akit róla neveztek el a szülei és ennek örömére pornózni kezdett.
Az Urániában szexel Sean Penn exfeleségeLESZAROM, magánügy, tilcsákbe. Asszem mindent elmondtam amit ilyenkor szoktam ^^
Járni is alig bír a sok szextől: "A nimfomániás előzetesében van leszbikus- és szadomazó szex, illetve minimum kétféle testnedv." – Akkor legyen már egy harmadik is: LEHUGYOZOM és LESZAROM.
Így néz ki Voksán Virág feneke közelről: "Keményen megdolgozott érte, formásra is sikerült." – Értékelem is, egy LESZ SUNÁZNÁM!mal :DDD
 
 
KEDD, NOVEMBER 26.:
CÉLPONTBAN A VADLIBÁK
 
Én biz’ a Szent Kelyhet keresem!
Talán érdemes:
Film Mánia, 21:00: A vadlibák – Az eredeti Professionals remake-e, amiben (már megint?!) Mexikó helyett Afrikában kell kiszabadítani egy célszemélyt, itt épp egy lejárt avatosságú politikust, és csak hogy bonyolultabb legyen a helyzet, a kis csapatot már az akció sikerülte után ejti pofára az őket felbérelő rosszember. Nem elég hogy feldolgozás (és még később Belmondo is újrázta a Profival), ráadásul a karakterek is egydimenziósak, mind a katonák (akik között természetesen van egy megrögzött, az utolsó percben megtérő rasszista is), mind a bennszülöttek. Azért Roger Moore és Richard Burton meg a hozzájuk köthető jó filmek kedvéért egy próbát azért teszek vele, hátha. Vagy nem, és akkor ugyanabban az időben inkább a Cartoon Network / TCM-re kapcsolok, ahol meg Paul Newman nyűgözhet le mint Lew Harper, a mindig Célpontban levő magándetektív, aki itt már egy elsőre is rizikósnak tűnő ügyet vállal, egy tolószékbe kényszerült nő csapodár (nem mellesleg milliomos) férjének megtalálását, ám egyre több mellékszál tűnik fel (általában nőneműek, vagyis mindegyiket fel kell deríteni), a feleség meg igazából leszarja hogy előkerül-e a hapsija… Aki Chandler regényeire tippelt mint fő ihletőforrásra, annak telitalálata van, kis érdekesség hogy később Paul Newman újrajátszotta itteni szerepét a Drowning Pool-ban.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
800 forintot rabolt egy 13 éves: "Az új törvény alapján hiába gyerek, gyanúsított lett ő is." – Ez egyszerűen rettenetes,hogy a törvény már a 13 évesekre is vonatkozik!! EJRÓPASEGÍÍÍÍÍÍÍÍCSSSSS!!!
Couchsurfing: A legszebb magyar couchsurfer lányok: "Szépségverseny kanapészörfös-módra." – …avagy súlyosbítva azt, ami már amúgyis. Vicc nélkül, eddig is mindenki tudta hogy mit jelent konkrétan a kanapészörfölés, minek kell ezt még reklámozni is? :DD
Gáspár Győző állami pénzt szerezne a színdarabjához – Pénzt kér? Minek? Nem úgy volt hogy milliárdokat örökölt? :DDD
Ismét pszichiáter vizsgálta S. Ábelt: "Az eredményt még az ügyvédje sem tudja." – …azok akik ott voltak a mekiben amikor a plafonba lőtt, azok meg ugyan nem pszichiáterek, de esetleg sejtik. Mindegy, majd kap egy luxuslakosztályt a mi pénzünkön rezešová mellett ő is, mert ennyire jól megy az országnak:
Pestre költöztetné gyerekeit Rezešová: "Amíg az eljárás folyamatban van, gyerekei Magyarországra költöznének, itt járnának iskolába." – …és milyen igazam lett a tegnapi swifti anyázással: négy ember haláláért 2013-ban tiszteletbeli magyar állampolgárság jár. Na mindegy, vágjunk jó képet a dologhoz, már nagyon várjuk a kis lurkókat, remélem az áldozatok osztályába rakják őket, ott most úgyis üresedés van, LÁJK!!!!444!!négy!!!
Rezešová még a pikkelysömörén is nyert: "Bőrbaja rontotta a börtöntűrését, így került fogházba. Másnak ehhez az amputált láb is kevés volt." - Jó-jó, de azok biztos magyarok voltak és csórók!!! Há' nem? De.


SZERDA, NOVEMBER 27.:
KIHOLT TIGRISEK TÁRSASÁGA
 

Tigris! Tigris! éjszakánk
Erdejében sárga láng,

Hol van már a tavalyi Reno!
A  minimalizmus folytatódik, mára megint csak egyetlen ajánlottság jut, ez pedig a NÉGER A JÉGEN Tigris a hóban, ami egy Jean Renótól szokatlan vígjáték – azaz csak annyiban szokatlan hogy arab költőt alakítani még nem nagyon láthattuk őt. Roberto Benigni viszont érthető hogy első blikkre teljesen Robin Williams-et hozza a Holt költőkből, de miért is ne, ha már úgyis sok a párhuzam kettejük művészetében. Szóval Roberto bácsi ezúttal egy igazi mélylelkű irodalomprofesszort alakít, aki nem padokra állítgatja a diákjait, inkább ő maga csapdossa magát a földhöz előttük, ráadásul reménytelenül szerelmes, előbb egy álomképbe, majd annak földi másába, mert hiába hogy hirtelen materializálódó szíve hölgye már évek óta kísérti az álmait és ettől ő azt hiszi hogy a Sors neki rendelte, de ehhez a nőnek is van egy-két szava, pontosabban csak egy, az is a visszautasításé, az arab költőhaver előtt azonban megnyitja a...szívét. Mindezt lehet még tovább is pörgetni: kitör az iraki háború, az asszimilálódott költő pedig azt teszi amit az asszimilálódottak általában szoktak, vagyis hazamegy és fegyvert ragad, a nő meg megy utána. Itt jön be az egyetlen fordulat amit még én is meg tudok tippelni előre, Vittoria végzetes sebet kap, és jön rögtön a másik, amit szintén sejtettem, a szórakozott professzor meglépi az önzetlenség (vagy a megszállottság?) legnagyobb fokát: kimegy a forrongó országba hogy megmentse a nőt, akár még úgy is hogy tudja, nem lesz az övé… S hogy mindebből hogy lesz vígjáték? Hát valahogy úgy, ahogy az Élet szépből is. Tényleg, azt mondtam már hogy Tom Waits önmagát alakítja benne? Mondom én hogy ajánlott, még a nekem kicsit túl idealista főhősök (és miattuk cinikus szövegem) ellenére is… Mi van hátra más, mint a konkrétumok: Duna TV, 21:40.
 
Kihalás, így végzed hát te is rovat:
Megtalálták a T-rex gyilkos elődjét: "A fiatal állat 9 méter hosszú és 4 tonnás lehetett." - Sokat ért vele. Sorra kerülnek elő ezek a mindig egyre nagyobb ősszörnyek, közben meg mi még mindig itt vagyunk, ők meg...pffff.
A véltnél jóval később halt ki egy cápafaj: "A kampós fejű állatokról azt hitték, negyedmilliárd éve kihaltak. Pedig ez alig 120 millió éve történt." - Sokat érek ezzel a különbséggel. Majd ha ÉN leszek még mindig itt 120 millió év múlva, na azt írjátok meg! :DDD
Ismét feltűnt az ázsiai unikornis: "Egy vietnami erdőben sikerült lefényképezni." – Márpedig unikornisok és pegazusok nem léteznek, róluk épp ezért említés se tétessék.
Kutatók ölték meg a legöregebb állatot: "Nem elég, hogy száz évet tévedtek, a tudósok ki is nyírták Minget. 1499-ben született." – Amihez szakértőket hívnak az mindig elcsesződik :S
  
 
CSÜTÖRTÖK, NOVEMBER 28.:
DREAM, CHILD! DREAM!!!
 
Ki aludt a kádacskámban?!
Negyed tízkor jön az HBO-ra a kötelező eheti mediterrán ÉRZÉKISÉG depressziózás, csak hogy lássunk példát a múltkori madridi péntek után arra hogy milyen is Egy éjszaka Rómában, na meg leszbikázásra ZÖLD kékhajú lányok nélkül is. Egy közös pont van a mostani "tabudöntögető, zseniális" sikerfilmben és ebben, mégpedig az öncélú seksz-jelenetek. Azok akik mindenben, így ebben is a nők öntudatra ébresztését és a másság elfogadtatásának eszközét látják, azok nyilvánvalóan nem látnak tovább az orruknál, itt ugyanis egy szimpla egyéjszakás kalandról vanszó, amit ha mondjuk egy férfi-nő páros zavarna le, akkor cikk lenne róla az Irodalmi Centrifugán hogy már megint ez a macsóközpontú elnyomás. Hopp, elfelejtettem, van még egy közös vonás: ezt is férfi rendezte :DDD Egészen másfajta izgalmak várnak minket tizenegykor a Film+2-őn Jeff Daniels-szel, aki tőle szokatlan módon egy thrillerben áll helyt. Bár a magyar címe (Alvás!ZAVAR) mesterkélt baromság, és nyilván nem ez az első (és pláne nem a legjobb) másvilágos-valóságelmaszatolós thriller, azt meg hogy hova tűnik a főszereplő fickó felesége azt a hozzám hasonló moziőrültek viszonylag hamar meg tudják tippelni, mégis: az álmok / rémálmok bemutatása remekül sikerült, csak győzzönk elaludni utána. Még mindig horror: a zombik mellett a farkasembereknek is nagy divatja van manapság, legalább annyira mint a durva vírusoknak és a transzhumán szuperkatonáknak. Ezekre alapoz a Universal Channel egy gyenguska 3-az-egyben B-filmmel (Fenevadak). Hogy bejön-e nekik, azt nem tudom, a Battledogs-nak ugyanis elég gyenge az alapja (vírussal megfertőzött Mindennapi Emberek, akik ettől Szupererős Farkasemberekké változnak egy katonai kísérlet keretében). Még ebből a nyitásból is lehetne üdvözülni tisztességes maszkmesteri vagy programozói munkával, de nem, a számítógépgenerált szörnyek hiteltelenek, ahogy a kísérlet szenvedő alanyai is. Még viccnek sem lehet elsütni, vagyis 21:20-kor csak a legelszántabbak üljenek le elé (vagy azok, akiknek már minden mindegy).
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Kilencezer pornósztár követett egy tinilányt
– ...avagy így kezdődik egy virtuális gangbang. Vagy nem: "Elszabadultak a spamrobotok a Twitteren, egy átverős reklámügynökség akciója van a háttérben." – Ja, hogy gerillamarketing, meg spammelés, meg tréfálkozás? Akkor küldöm nekik is amit mindenki másnak szoktam ilyenkor.
Elkészült az Alagút tetején az Ybl-korlát: "Vaskorlát és lejtős fémtető akadályozza meg, hogy részeg bulizók a párkányon lógassák a lábukat." – Hú, remélem a Kettősmérce Blog majd erről is gyárt egy faszbúk-posztot mint múltkor a templomos esetről!44
Brit tudós: Létezik az iskolaallergia: "Olasz diákoknál légzési nehézségek és kiütések jelentkeznek, ahogy belépnek a tanterembe." – Ez nálam is simán megvolt a nyolcvanas években, már amikor egyáltalán betaláltam a kocsmából a suliba: lihegtem mint az állat, utána meg mehettem az igazgatóhoz akitől mindig kiütést kaptam :SSS Nem csoda hogy nem fejeztem be, de ez egy hosszú sztori és semmi köze ahhoz még mindig kocsmatöltelék vagyok.
Felgyújtotta régi barátját négy sör miatt: "Az ausztrál férfi szólt, a sörökhöz nem szabad nyúlni. Brutális gyilkosság lett a vége." – Valahol megértem. Sörrel nem játszunk és főleg nem jótékonykodunk. Ha meghívják az embert az más, de mi az hogy önkiszolgálósdit játszik a haverja kárára, pláne négy, azaz négy sörrel?! Azért mindennek van egy határa!!44négy4
215 milliós pc, 101 milliós fülhallgató: "Sikeres volt az árverés, amin olyan tárgyakat adtak el, amiket az Apple dizájnere tervezett." – Íme az eredménye annak ha túl sok hülye ember túl sok pénzzel van megáldva. Ennyi erővel az éhezőknek is adhatnák, kb. annyi haszna lenne annak is…NEM.
Amerika denevérekkel akarta bombázni Japánt: "Egy fogorvos ötlete volt, aki ismerte a First Ladyt. Az elszabadult denevérek felgyújtottak egy bázist." - Akkor végülis működött volna, nem? :DD És bár ezeket vetették volna be, mint az atombombát :((((
Bocs, de nekünk semmit nem mond a 6:3: "A legenda fojtogatja a focinkat, a drukkereknek már az összeállítás sem megy, de mindenkinek van saját aranycsapata. Sorolja a sajátját velünk együtt!" – Oké, kezdem is! Kapus: Gianna Michaels. Csatár: Gianna Michaels. Középhátvéd: Gianna Michaels. Partjelző: Gianna Michaels. Bíró: Gianna Michaels. És így tovább, egészen szombatig... ^^ Viszlát!
 

 
Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés