2013. 12. 30.
The Rest Of 2012
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Mivel évvége van, mivel csupa ajánlhatatlan szart ad a tévé, mivel nekem is jár egy kis pihenés és főleg mivel a múlt évben kimaradt, ezért most itt van a Rest Of 2012 válogatás, a biztonság kedvéért még tovább rövidítve. Minden, ami a Dobozból kimaradt: 2012 alternatív hírei és kommentárjai, trollkommentek és kedvenc idézetek - az idő mindent megszépítő, egy éves távolságából visszanézve.
 
Ami a kishírekből kimaradt:
18 évvel a megtermékenyítés után jött világra egy baba – …és 18 évesen? Az durva! - "A nő közben természetes úton két gyermeket szült." – Abszolút természetes úton: természetesen a postás termékeny segítségével.
Live: Oszkó szerint nehéz év lesz 2012 - Meglepődtem….NEM. - "Recesszió és növekvő munkanélküliség vár ránk." – Ezek szerint van ami még növekszik Magyarországon? :DD
Forrest Gump amerikai filmes örökség lett – Szerintem meg nem örökség, hanem egy jókora ökörség az a film, mondjuk az átlag ottani közönséget reprezántalja hogy siker és nemzeti kincs lehet még ebből is.
Tavasszal súlyos orvoshiány jöhet: "A kórházi orvosok negyede mondhat fel. Négy napja maradt a kormánynak a megállapodásra." – Nem baj, majd megyünk Szlovákiába, nyilván az ottaniak ugyanúgy tárt karokkal fognak várni minket mint mi őket.
Így tündökölt és bukott el Alekosz – Fel se tűnt nekem hogy elbukott. Ezek szerint nem zuhant elég mélyre. Mindegy, majd ébresszetek fel ha BB Évi sorsára jutott. - "A Való világ 4 győztese nagyot kaszálhatott volna, de úgy néz ki, a playboy-életet nem osztják olyan könnyen." – Jesszum pepi, még a végén dolgoznia is kell majd szegénynek. Há’ má' nehogymá!!!!444
18+: Sztár leszel, de előbb megduglak – Sőt, utána is, a celebség ugyanis erről szól.
Két napig temetik Kim Dzsongilt – Hát igen, eléggé el volt hízva a komcsi disznó. - "Hisztérikusan zokognak az emberek az utcákon. A gyászszertartáson nincs külföldi vendég, csak kétszáz kamionnyi virág Kínából." - …és aki nem elég hisztérikus, annak hamarosan szintén lehet virágot vinni.
Poronty: Szépségszalon gyerekeknek: klassz vagy ijesztő?: "Frizura, smink, manikűr négyéves kortól a szalonban. Játék, vagy a kislányok szexualizálása?" – Természetesen az utóbbi, és hányingerkeltő, de remekül illeszkedik a mai média-agymosásba ez is.
KF: Gyurcsány metálos vendégekre főzött – Kizárt dolog: aki igazán metálos az nem megy ferihez vendégségbe!44!! - "Folytatódik az avasi tündérmese. Paradicsomos kenyérrel fogadta miskolci vendéglátóit Kötcsén." – Szánalom a köbön. Nem baj, a proli lelkesedik, tapsol, zabál (virslit), iszik (olcsó sört), kezet fog meg autogramot kér, aztán amikor meg az ő lányát hozzák haza hullazsákban akkor nem érti hogy mi van, hát az Index meg az Origo is címlapon hozta hogy itt élt velük az ex-miniszterelnök, tehát ez egy biztonságos környék :DDD
A Glastonbury alapítója is a Szigetre jön: "Az olimpia miatt zsúfolt Londonból a Szigetre menekül a legnevesebb brit fesztivál alapítója." – Mi a fene, Glastonbury-t mostanában Londonban tartják hogy ide kell szegénynek menekülnie? :DDD Tényleg vége lehet a világnak basszus. Én nem is tudom mit adnék azért hogy Sziget helyett egy Glastonburynk, ez meg idejön…eszem megáll.
Gyilkolt egy féltékeny borsodi férfi: "Féltékenységből halálra szúrta a nőt, majd magát." – Hát ha magára is féltékeny volt, egyszerűbb lett volna az öngyilokkal kezdenie, akkor legalább a nő túlélte volna :///
Bikegirls 18+ Pucér bringás: "A természetben meztelenkedni már-már hétköznapi, a városban már kicsit húzósabb." – Sőt, mondhatjuk úgy is hogy törvénybe ütköző. Arról meg hogy ne csak a netes híreknél hanem a képernyő / gyöngyvászon előtt se legyen nyugtunk, azért talán a Disney tette a legtöbbet, amikor kilóra megvette George Lucast:
 
Az évszázad üzletét kötötte a Disney: "Mindenki jól jár a Disney–Lucas-megállapodással, még a fanyalgó rajongók is. De mit is vett a Disney négymilliárdért? Kié a Csillagok háborúja valójában?" – Egy biztos, hogy a legkevésbé a rajongóké:
 
SnakeHB 2012.11.01. 10:04:11
@mariovideo.eu:
 
Prince of Persia - szar lett
Bigyó felügyelő - halva született az élőszereplős koncepció, tehát szar lett
101 kiskutya filmek - dettó
Popeye - dettó
Tron Legacy - látvány jó, történet szar
John Carter - aki olvasta a Mars hercegnőjét és társait, annak - szar
Az utóbbi Marvel dömpingből is csak az Avengers és az Iron Man filmek jók, a többi közepes, vagy - szar.
 
"Összefoglalva tehát: nem kell félni, mert nagy baj nem származhat a fúzióból. Nagyobb legalábbis biztosan nem, mint amit Jar Jar felbukkanása okozott 1999-ben, a Baljós árnyakban."
 
A fentiek árnyékában, ugye nem baj, hogyha én egy kicsit azért agódom, hogy el lesz cseszerintve a SW?
Jar Jar Binks pedig pont a SW Goofy-ja..
 
A gond az, hogy a rajongói keménymag felnőtt, és ezért felnőttebb tartalmat akar. Kb. mint Harry Potter-nél.

 
Hogy mennyire felnőtt az egykori HP-rajongótábor, annak ékes bizonyítéka hogy 2012-re is jutott horribilis példányszámban eladott nyomtatott szemét a Szürke ötven árnyalata képében. Persze mi magyarok még itt is rátettünk eggyel a PARTY HARD!-ra a szinte még a könyvnél is szarabb fordítással, meg a fickóval aki elkövette és nagyarccal nyilatkozott, hogy aztán emiatt tizenöt percre mém legyen belőle. De lényeg a lényeg: A FIFTY SHADES FOS, SŐT MÉG ANNÁL IS FOSABB – logikus tehát hogy ezt is vászonra vigyék. És Hollywood még ilyenkor is tetralógiákban meg többrészes opusokban gondolkodik, pedig ebből a szemétből még egy félórás pornóverzió is sok lenne:
 
Mozifilm készül a bestseller mamipornóból: "A Terra Nova tévésorozat írójára, Kelly Marcelre bízta a Universal stúdió A szürke 50 árnyalatát."
 
2012.10.10 10:38:35 IDKFA
szemétből szemetet, ez kell az agyhalottaknak... ezentúl már olvasni se kell...


De vissza a nagyvilági borzalmak közé:
 
Kívül Tágasabb: Egy óra alatt végez veled a radioaktív strand: "A Karacsáj-tó környékén élő 65 százalékánál mutattak ki valamilyen sugárfertőzést."
 
átlátó 2012.10.10. 10:18:50
Oroszok. Meg akkor is oroszok, ha van köztük mittudomen Csajkovszkij, meg ilyesmi. Mondom, hogy oroszok. Ez egy szo. Oroszok.


2012-ben rengeteg jó ember hagyott itt minket, külön fájdalmas hogy közülük többen hatással voltak az én lelki fejlődésemre (Larry Hagman, Ernest Borgnine), mások – például Sylvia Kristel – inkább testiekben gyakoroltak pozitív hatást. Néha meg csak kicsin múlt hogy valaki nem maradt ott:
 
Hatan támadták, KO-val győzött a bajnok: "Amir Khan autóját el akarták lopni, a kisváltósúly királya nem hagyta, az öccsével mindenkit levertek." – …nem volt olyan szerencsés, mint Sanders, aki olyan körülmények közt halálozott el hogy az Index képes visszaemlékezésébe se tudott bekerülni.

2012 tévés hulladékokban is bővelkedett. Nem térek ki a tehetségkutatókra, azok úgy szarok ahogy vannak, ám a Hacktionnel megtörtént az ami csak néha: a második évad érezhetően jobb lett, szinte már számolni kell vele. Hogy valóban így van-e, az még a jövő zenéje, az viszont biztos hogy a váltás nem mindenkinek nyerte el a tetszését:

far vik | Válasz          szept. 09. 23:17 | 4/7
ésaferi? deholaferi? demilettaferivel? hujberferigyerevisszaaaaaa! éskülönbenisholaszonya? idenekemazoroszlánt!

 
2012 a szivárgás éve volt, legyen szó a MAL tározójáról vagy a politikáról. Közhely hogy az árokásás és az ilyen-olyan oldalak melletti szimpátia már az életünk része, de mit tegyünk, ha így van. Persze akad aki még ezt is kiparodizálja valami egészen őrült és oda nem illő beszólással, például Walt Disney meséi kapcsán:
 
lenndélen       válasz | megnéz | könyvjelző            2012.06.08 08:35:37 © (84)
Rosszul látod, a Hófehérkében a törpék a zsidók, Morgó a főrabbi, a királynő viszont nem akart náci lenni, de csak ez tartja fiatalon, így aztán belenyugszik, és mivel Hófehérke önerőből is dögösebb csajszi, úgy dönt, hogy kitúrja az örökségből. Pechére a fővadászra a döntő pillanatban rátör a kangörcs és fennakad egy odvas fánál, így aztán Hófehérke elmenekül, majd később elveszíti a makulátlanságát, de még mindig dögös marad, viszont a takarítást ráberheli a törpékre, amiért ezek megutálják és eladják a egy környékbeli brókernek.

 
2012 a túlélés éve volt. A korábbi dzsungel-valóságsók után "komoly" tévéműsorok foglalkoztak a minden körülmények között való túléléssel. Mi magyarok ebben is mindenkit megelőztünk: Bartos Cs. István személyében egy elpusztíthatatlan(nak tűnő, és matt alkesz csöves) forced celebet kaptunk, aki egész az alternatív köztársasági elnökségig vitte – egész addig míg meg nem bundázták a szervezők, hogy Dopeman győzhessen. Persze a többség nem emiatt emlékszik Bartosra, hanem egész addigi munkásságáért:
 
#4 rubens barrichello Véleményezte:
2012-06-28 11:53:39
 
banán meg sprite..... hagyjuk már....kapitalista csicska banda
 
a kemények szart esznek, meg húgyot isznak, nem foglalkoznak ilyen szarságokkal hogy banán meg üdítő

 
Egy évvel ezelőtt azt írtam hogy 2011 a troll éve volt. Úgy érzem, 2012 már nem volt az. Persze születtek hozzászólások amin hangosan felröhögtem, de a jelenség maga kifulladni látszik: az ügyes és humoros provokatőrök helyét végleg átvették az explicit durvaságokat posztoló politikai keményvonalasok, ezzel persze újabb ürügy született a moderációra, aminek a Velvet utáni legtermékenyebb trollkeltető, az Index PoliDili látta a kárát (a Subba még tartja magát úgy-ahogy). Sok kedvenc topikom ment a levesbe, például a Polgári Hüvelygombaellenes Kör is, emlékét könnyek közt megőrzöm. A kreatív kifulladást legjobban az Index egyik legtöbb reagálást és anyázást kiváltó usere, Stefánia kisasszony esete mutatja. Stefi a TASZ, a Milla és a többi hasonló tematikájú blog gyakori vendége volt, ám amint maga is posztolni kezdett, kis idő alatt elveszett mindaz a lendület ami a máshova beírt egysorosaiban még megvolt. Itt jegyezném meg hogy még mindig a tolerancia a legnagyobb trollmágnes, amint azt mindjárt látni is fogjuk.

TASZ jelent: Zarándoklat a HIV-vel élőknek: "Gondozásra, kezelésre és a gyógyszerekért 3 havonta a fővárosba kell utazniuk. Csak így tudnak teljes életet élni." – Klasszikus trollkomment következik: írója nyilvánvalóan nem nyugdíjas, pláne nem nőnemű, viszont az erdő szélén lakó jóságos (bár kissé konzervatív) anyóka álcája mögül lelkiismeretfurdalás nélkül írhat három olyan sort, amivel garantáltan megbánt mindenkit, de úgy hogy közben lehetetlen komolyan venni:
 
Örzse néni   2012.01.23. 11:20:43
Ne paráználkodj, megmondta az Úr Isten! Ne hálj állatokkal, azonos neműekkel.
 
Ha megszeged a parancsolatokat, akkor vezekelj bűneidért, te
szerencsétlen barom!

 
Tetszik, nem tetszik, 2012 a nemteccik éve volt: befutott és kifutott karsai vácpávör dóri, a Milla, a HaHa. Megmozgattak párezer embert, aztán otthagyták őket, csak előbb még egy alternatív köztársaságielnök-választással megmutatták, hogy mindenki ugyanúgy csinálja. De ne így emlékezzünk rájuk, hanem erejük történelmi (LOL) teljében:

Nem tetszik a rendszer: Hatalmas tüntetést elhallgatni nem menő: "A kormánypárti média elhallgat, a kormány elhazudik egy történelmi tüntetést." - Sajátmagunkat hatalmasnak és történelminek nevezni, na az meg aztán végképp nem menő:

tusuanzen   2011.10.25. 09:34:30
mondjuk 10.000 embert 100.000-nek kamuzni sem menő, főleg úgy hogy az LMP és az MSZP szimpatizánsokkal együtt volt annyi.
Nem véletlen, hogy az MSZP politikusait az Astoriánál lehetett lencsevégre kapni, az LMP-sek meg egyenesen odamentek.
Ennyit a pártsemlegességről.... 


…persze az abszurd kommentek még itt is jobbak mint a politizálók. Az alábbi ugyan a 2011-es válogatásban is szerepelt, de egyszerűen nem tudok betelni vele:

DillingerEscapePlan   2011.10.25. 10:27:26
Azt vettem észre, nem tudom figyeltétek-e, hogy a színpad mögött úgy 4-5ezer méterre (tehát a tömeg közepe felé), annyira összetorlódtak az emberek, hogy az őket felépítő atommagok elkezdték befogni a szabad elektronokat, ezáltal neutronban gazdagabb atommagok keletkeznek. Ahogy az atommagokban egyre több neutron keletkezett, ezek kötési energiája negatív lett, így ?>~1015 kg/m^(3) sűrűségnél egy kevés magot, elektront, és nagy mennyiségű szabad neutront tartalmazó degenerált gáz jött létre, tehát gyakorlatilag néhány pillanatra egy neutroncsillag születésének lehettünk szemtanúi. Kérem azokat akik esetleg fényképet készítettek az eseményről, posztolják fel a négymilliárdan a sajtószabadságért facebook oldalára. 


2012 világszinten legfontosabb, legnagyobb médiahátszelet kapott eseménye azért mégiscsak a maja világvége-prófécia, illetve annak be nem teljesülése volt. Ennek örömére ünnepélyesen kihirdetem az Év kommentje-kategória 2012-es győztesét:

dukeekud 2012.12.21. 02:34:08
"itt Budapesten várni kell arra a fránya világvégére, méghozzá szombaton reggel 7 óráig!"

Nebassza mar meg, hogy meg ezzel is kesnek, pedig kurvara vartam mar.
Ma meg csomo mindent kellene vasarolnom, es remeltem, hogy a vilagvegevel sikerul megusznom. Ejfelkor nagyon figyeltem, hogy na talan most vegre, de azota sincs semmi, hogy szakadna ra az eg. Remenykedve kineztem az ablakon, de se egy meteor, se vulkan, se foldrenges, es meg a hold is a helyen van. A francnak hitegetik az embereket honapok ota. Hulye buzi majak.

 
 
 
 
Kulcsszavak: 2012, Év kommentje, rest of

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés