2014. 01. 25.
Nyugdíjkampf (jan. 25-26.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, JANUÁR 25.:
KI SZÁMOL EL 51-IG?
 
Carlito’s gay! :(
Na, lezajlott a Chemtrails-fesztivál is. Örömmel mondhatom hogy a vártnál jóval értelmesebb és tartalmasabb volt, mármint nekem, én ugyanis az első félóra után kitántorogtam a büfébe ahol ittam egyik sört a másik után, mert ami ott volt azt egyszerűen nem lehetett józanul elviselni. Tíz alkoholban eltöltött perc után rá kellett jönnöm hogy még mindig én voltam a jelenlevők közül a legokosabb (már ha az INDEX 444-es riportereket nem számítjuk, és miért is tennénk ilyet), én ugyanis még azokon is átlátok akik átlátnak a konteókon!!44négy Dehát a részegesek sorsa már csak ilyen, oda-vissza ismerik a világ minden titkát ha nem az első, akkor a negyedik korsó sör után biztosan...akárhogy is, lélekben megerősödve, fejben elnehezülve álltam neki a hétvégi tévéajánlónak.
 
Kiemelten nem ajánlott:
M1, 20:20: A Dal
– Mint az összes szavazóshow, ez is nagyjából meg van bundázva, amikor meg mégsem, ha esetleg tényleg az nyer akinek küldjük az SMS-t, abban sincs sok köszönet. Hogy mi történik ha a Zemberek választanak azt tavaly óta tudjuk, amikoris ByeAlexet segítették győzelemre és "hálából" az egész média (Index, Origo, Lángoló) kígyót-békát hányt szerencsétlen srácra (pedig a Kedvesem sokkal kevésbé "igénytelen" mint a mai magyar popzene 99%-a). Mondom, ezt a sok gyalázkodást meg személyeskedést se felejtsük el ha esetleg azon háborognánk hogy az ideibe már szakértőnek hívták. De a legegyszerűbb megoldás még mindig az hogy nem nézzük.
 
Talán érdemes:
Most hogy a királyi tévék saját terepén győzik le a retekklubbot, kénytelenek ők filmeket is adni, nem csak valóságsókat (lehet hogy azt is adnak de azokra ugye nagyívben és elvből szarik minden értelmes magyar ember, tehát én is). Mi ezzel csak jól járunk, mert a tizenegykor kezdődő Leszámolás az 51-es körzetben az örök ufómizériára épít, többé-kevésbé elviselhetően, ezután a jó zsaru-rossz zsaru mellé újabb közhelyet véshetünk fel, a jó alien-rossz alien párosítást. A jó alien ugye az aki normálisan közelít hozzánk és kéri a segítségünket, a rossz meg csak ledugja a torkunkon a szaporítószervét. És itt is előbb a jó aliennel találkozunk...

Nem érdemes:
Universal Channel, 21:00: Carlito útja: A felemelkedés – Mennyi az esély arra hogy érdemben folytatni tudnak egy legendát, akár prequel-lel is? Fel lehet-e érni De Palma, Pacino és a többiek lábához? Pótolni tudják-e az eredeti változatért rajongó új színészek (Mario Van Peebles, sőt: P. Diddy) a régieket? A kérdésekre a válasz egyértelmű és határozott NEM, mert ha nem az elbarmolt szinkron, a hiteltelen szereplők, akkor a több mint gay ruhák miatt fogunk megszakadni a röhögéstől. Méltatlan ez az egész, na. Hagyjátok ki.
 
Talán ismétlés, biztosan érdemes:
Két Belmondo-klasszikust is kapunk egy napon, az elsőt a vidám fénykorból, a másikat a drámaibb alkotásokat felvonultató kétezres évekbeli másodvirágzásból. Kezdjük a Riói kalanddal, amiben Bébel tökösebb mint két évtizeddel később Indy: minden lehetséges és lehetetlen közlekedési eszközön követi a feleségét és annak kollégáját elrablókat, akik egy régi kultúra kincseire vadásznak, küzd emberekkel és állatokkal, győz, és még idejében vissza is tér az egyhetes eltáv végére a katonaságba, merthogy az az ő "munkahelye". A nyomravezető McGuffin egy kis szobrocska, ez hozza mozgásba a történet kerekeit, ezért ölték meg már a feleség apját is, és mint minden McGuffin, ez is elsősorban katalizátora a történetnek, nem végcélja. Bár 64-es évjáratú, mégis a francia szórakoztató filmek egyik csúcsa, nem véletlenül nem gyártanak ilyeneket mostanában, nézze mindenki, kezdés nyolckor a Cinemax 2-őn! Mint mondtam, a tíz előtt öt perccel kezdődő Egy ember és kutyája már sötétebb tónusokban játszik, komolyabb csatorna is adja (Duna). Belmondo itt egy hajléktalanná váló férfit alakít, aki leginkább csak négylábú barátjára számíthat. Érdekes párhuzam: ahogyan az Álom luxuskivitelben hősnője a macskáját csak Macskának szólítja, úgy Charles is simán Kutyámnak nevezi az ebét. És még ezután is szerencsénk lesz, 19:55-kor ugyanis a Jean-Paul melletti másik nagy szívtipró, Alain Delon is tiszteletét teszi a Film Mánián. Az 1974-es Zorro nem variál sokat az álruhás, pre-Batman igazságosztó sztoriján, de legalább korrektül mondja fel a leckét.
 
Ajánlott:
Ide csak zenei témájú dolgok jutnak, elsőként nyolckor egy Búcsúkoncert ami a címe ellenére is dráma, némi zenével (na meg Christopher Walkennel és Philip Seymour Hoffmannal), és hiteles betekintés mindabba a melóba amivel egy klasszikus zenei darab előadása jár – főleg akkor ha a kvartett egyik tagja Parkinson-kór miatt kénytelen szakítani társaival. Kicsit Fellini szelleme lebeg felette, akár a Zenekari próba idősebb, felnőttebb testvérének is tekinthetjük, meg is lepett hogy a Cinemax vetíti, bár újabban egyre több értékes művet tűznek műsorra. Még mindig a muzsikánál maradva, sokszor mondom hogy minél jobb egy műsor, annál később adják. Mivel a Contemporary Piano-t hajnali háromnegyed kettőkor kezdik, sejthető hogy jó lesz, és tényleg: a magyar minőségi zene két nagy királya, Vukán György és Szakcsi Lakatos Béla osztozik benne a MüPa nagyszínpadán és a címbeli zongorán, vagyis aki a Duna TV-re kapcsol (vagy inkább beállítja a felvevőt) az határtalan improvizációkat kap cserébe. Ez az igazi zene, nem a MegaDalFaktor meg a többi, külön-külön is érdemes volna megnézni a két mestert, nemhogy együtt!
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Teri Hatcher minden eddiginél ijesztőbb - Egy fenét. THATCHER, na Ő tényleg ijesztő volt! :SSS
Lady Gaga meglepően megszépült – Ez meg kizárt dolog, ugyanis fejet még mindig nem lehet cserélni!
Ők most Hollywood legmenőbb fekete színészei – Ez azért érdekes mert pont pár napja volt egy cikk Hollywood rasszizmusáról és pont az Indexen:
Hollywood továbbra is burkoltan rasszista: "Tessék alaposan elgondolkodni a következő kérdésen: mikor láttak legutoljára A-listás fehér színésznőt (Angelina Jolie, Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow, Sandra Bullock, Jennifer Lawerence, stb.) fekete férfival közös ágyjelenetben a filmvásznon? És a fordítottját? Hollywood a mai napig rasszista, és csak akkor veszi elő a feketéket, ha muszáj neki: Nelson Mandelát nehéz lett volna Clint Eastwooddal eljátszatni." – Már bocs, de nem seksz-jelenet miatt kevésbé rasszista a filmipar, hanem mert végre kamera elé engedtek olyan fekete színészeket akik nem azért vannak ott, mert feketék (lásd: Precious), hanem mert amit csinálnak az önmagában világszínvonal. Tessék pár név: Morgan Freeman (örök No. 1.), Forest Whitaker, Lisa Bonet (sunáznám, most és mindörökké) Yaphet Kotto, Sidney Poitier, és persze a korai Eddie Murphy. Visszatérve az égető kérdésre, én már láttam A-listás fehérbőrű színésznőt interracial jelenetben, szóval igenis vannak ilyenek, csak a megfelelő csatornán és idősávban kell keresni őket ^^
Hamarosan kiderül, mi van a Plútó felszínén – Nem tökmindegy? Reggelizni még egy darabig úgyse ott fogunk :DD
Gyurcsány: Itt az ideje a kulturkampfnak – Hát ha ő kimondhatja, én is betehetem a címbe ezt a szót :SSS –  "Minél keményebb, annál jobb. Gyurcsány szerint erre fog rájönni Orbán, ha sikerre viszi a harcát." – Minél keményebb, annál jobb...ez pont nem a kampf-ra jellemző, gyerekek, kicsit kevesebb pornót kéne nézni a Parlamentben!!!
18+ Így alázzák a rendőrök a kijevi tüntetőt: "Mocskolódva szidják, meztelenül vegzálják a hóban. 42 újságíró is megsérült Kijevben. Sokkoló videók." – Érdekes módon 2006-ban nálunk is voltak ilyenek, de akkor az index valahogy nem szimpatizált az előállítások áldozataival, pedig ők nem a tévészékházbontók voltak és nem is pisztollyal hadonásztak mint egyes fotókon az ukrajnaiak, hanem "csak" tüntettek. Dehát ilyen a megszépítő távolság :DD
Jared Letóból izmos Jézus lett – Amíg a sátánista 30 Seconds To Mars élén van, addig max. csak az Antikrisztusra hasonlíthat!!! ÉBERSÉG!!!
LG: Justin Biebert letartóztatták: "Illegális versenyzésért. Őrület, ami a srác körül folyik. Lassan maga lesz a rock'n'roll. Rettegj, Lemmy!" –  Kommentálhatatlan hírre mi is lehetne a válasz mint egy Nap kommentje:
 
KGBT 2014.01.24. 02:14:44
Amihez Hannah Montananak elég volt egy seggpucér himbálás egy fémgolyón, azt Bieber személyi edzővel, izzadságszagúan, tetoválásokkal és álbalhékkal se képes elérni. Pedig Miley Cyrus is csak egy szánalmi szint, és még ezt se tudja megugrani. Kezdem sajnálni ezt a kis cuki-kukit, hogy sose lehet belőle igazi fasz :/

 
 
VASÁRNAP, JANUÁR 26.:
AZ ELCSESZETT JÖVŐ
 
...itt hever előttünk.
Talán érdemes:
Ha nem Terence Hill-lel, akkor nélküle és az Óriási nyomozó szériával uralja a hétvégéinket Bud Spencer, aki most egy játékfüggő (és női) Filmsztárra próbál vigyázni, illetve megkeresni a nála bebiztosított, de ellopott ékszereit, amivel a nő az adósságait szerette volna rendezni. Ursula Andress és a Bond-filmek emléke miatt esetleg odakapcsolhatunk fél nyolckor a Film Mániára. Jóval hidegebb vidékre evezünk viszont a következő műsorral, mégpedig Izlandra, ahol olyan friss a kereszténység, hogy a lakosság egy része még mindig a pogány hitvilág rabja. Erről a szomorú tényről szól a Cinemaxon a Tündekő, meg arról hogy amikor kevésbé frekventáltan párbeszélnek a manók az emberrel, akkor egyesek hajlamosak aprópénzre váltani az ősöktől örökölt hagyományokat és gigászi kavicsokat. Családi vígjáték családi időpontban (nyolckor), aki még mindig nem hinné el hogy ezekben a marhaságokban a mai napig hisznek arrafelé annak itt van egy kapcsolódó hír:

Manók miatt hagytak fel a sztrádaépítéssel Izlandon: "Környezetvédők szerint károsítaná az élőlények templomát." – Hoppá, lehet hogy ebben mégis van valami, és akkor nálunk is emiatt építették azokat a völgyhidakat meg furkáltak összevissza? :DDDD
 
Nade elég a családok örömének kereséséből, kilenctől a Film+ gondoskodik arról hogy jusson egy kis izgalom is mára az Elveszett jövővel, ami szokásos mutánsos-zombis-posztapokaliptikus témát járja körbe és a legismertebb arc belőle Sean Bean, aki az egyetlen olyan fickó ebben az antivilágban akire nem hat a mutáció, és fel is villantja a reményt a túlélők előtt...
 
Nem érdemes:
HBO2, 23:40: Az ördög dublőre
– Ha már neki is dublőr kell, legalább viselhet Pradát? :D Nade félre a tréfát, mert ezzel a félresikerült thrillerrel az aktuális békecsinálást próbálják alátámasztani, vagyis kapunk egy rémmesét Bagdadból arról hogy Szaddam Husszein fia mekkora egy fasz volt. Ne értsd félre, nem szimpatizálok a rosszfiúkkal (márpedig ha valaki rossz volt, akkor a Husszein-klán összes tagja biztosan, Udaj meg aztán különösen), csak unom ezeket a felülről irányított filmeket meg azt hogy a demokratizálás után nagyobb káosz van ott mint a diktatúra fénykorában volt.
 
A seksz, a szipu rovat:
Bieber bedrogozva vigyorog a mugshotján:
"Bevallotta, hogy füvezett, sörözött és antidepresszánsokat vett be, ezután vezetett."ÉDES FASZOM! Nem elég hogy szar zenét csinál, de még meghalni sem tud tisztességesen?!
Ennyit számít, hogy Lindsay Lohan már nem kábítószerfüggőMAGYARUL: SEMMIT.
Katy Perry mellekért imádkozott, megkapta: "Isten kegyes volt, nem csak az énekesnővel, hanem velünk is, mert meghallgatta Perry imáit." – Szerintem szó nincs semmi ilyesmiről, egyszerűen csak az a helyzet hogy ha már agy nem jutott neki, akkor ezekkel kompenzálták. Nem ő az egyetlen.
Szexről sza': A gyilkos libidókülönbség: "Mit lehet kezdeni egy olyan kapcsolattal, amelyben az egyik csak összebújni akar, a másikat meg a szado-mazo izgatja?" – A megoldás: SZOPÓÁLARC ^^
 
Kis hírek a nagyvilágból:
C:c: Zalatnay váltja Ábel Anitát a Heti Hetesben
– Óriási lesz a minőségbeli különbség, lefogadom. Kár hogy vagy tíz éve nem nézem :DDD
Betörők miatt robbant fel a táti családi ház - Na, még mindig találok kirobbanó híreket :SS – "Ellopták a gázvezeték egy részét, és tudták, hogy szivárog a gáz." - Ja, hogy erről van szó? HOZSÁNNA NÉKED, KUNCZE GÁBOR!
Leégett egy kanadai idősotthon: "Legalább öten meghaltak és harmincan eltűntek." – Én eddig próbáltam spórolni az életem végére, de tudjátok mit, ezután a hír után akkor már inkább egyből hamvasszanak (persze előtte töltsenek belém 1-2 liter szeszt is - nem csak hogy jól fog esni, de könnyebben lángra is kapok majd tőle).
Brazil folyóban találtak új delfinfajt: "Rögtön fel is került a kihalni készülő fajok listájára." - Épp ezt akartam írni :(
A Fidesz választási győzelemhez kötötte az újabb rezsicsökkentést: "Rogán bejelentette a harmadik rezsicsökkentést." – Ilyen is csak nálunk van: lassan már nem mi fizetünk, hanem nekünk kell fizetniük a szolgáltatóknak :DDD
Horváth: Akinek nincs jogsija, együgyű: "A vezető MSZP-s fővárosi politikus egy platformra került Tarlóssal: együtt frusztrálódnak Vitézytől." – Az egyik szerint akinek nincs harminc bankszámlája az annyit is ér, a másik szerint akinek nincs jogosítványa az együgyű...mondom én hogy a Szerelemmel a Kirekesztés Ellen Párt jelöltje az egyetlen értelmes választás!
Berki Krisztián ötvenmilliót akar a lányának – Én már a felével is beérném, tehát akkor inkább nekem gyűjtsön!44
Bekiáltás: A németek pénzelték Lenint: "Megdöbbentő állítás az orosz állami tévétől."Megdöbbentő? Hol éltél eddig te szerencsétlen, barlangban vagy egy kő alatt? Nyílt titok már több évtizede!
Nem haragszik a Pesten elgáncsolt világjáró: "Josihiro Simada öt éve van úton, Pesten ellopták a biciklijét, és nem megy tovább, amíg elő nem kerül." – Bár azóta már tudjuk hogy happyenddel végződött a dolog, engedtessék meg nekem egy Nap kommentje erejéig a múltban élni:
 
freedom 2014-01-24 08:55:46
Azt tudja Hogy nyugdjat valsznleg nem fog kapni?


 
Kulcsszavak: éberség

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés