2014. 02. 03.
Az online ifjúság édes madara (feb. 3-4-5-6.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, FEBRUÁR 3.:
NEM MIND ARANY, AMINEK FELSZÁLLOTT AZ ÁRA
 
Malomarcúak
Talán érdemes:
A marihónajja legalizálása magával hozta a gondolkodás (mesterségesen segített?) visszaszorulását. Annak idején minden hétre jutott egy fűbenjáró vagy ülő bűnözőről szóló vígjáték, most viszont már a Fejbenjáró bűnökről szól a történet, nem csak a moziban hanem a valóságban is - csak nem az HBO-n, mert amilyen jó ennek a negyed kilenckor adott cuccnak a címe, annyira átlagos romantikázás az egész egy először a sikerbe, majd annak hiányába belehülyülő íróról, aki megírja magának a tökéletes nőt, aki aztán materializálódik is az életében (tapasztalatból mondom hogy ilyen csak a filmekben van, nekem legalábbis nem sikerült megidéznem a Nagy Őt). Bár Antonio Banderas nevével próbálják eladni, én mégis Annette Bening és Steve Coogan miatt nézném, de nem fogom, mivel elvből kerülök mindent amiben romantika van. 21:25-kor a békebeli magyar filmeket kedvelők a Duna World-ön menekülhetnek a múltba, de az Aranypáva a modern kor fiataljainak is tartogat mondanivalót, például hogy a szórakoztatóipari-kváziceleb karriernél mindig jobb a szegény, de tisztességes munkával töltött élet. Az egyszeri molnárlegényt (Páger Antal) készen várná a tuti a főnöke (Somlay Artúr) lányával és a malommal mint stabil munkahellyel, ám amikor rájön hogy simán lenyomja a hozzájuk látogató vándorcirkusz muszklimiskáját, egyből a városba veszi az irányt, ami már akkor is egy merő fertő és a bűnözés melegágya volt, érthető hát ha emberünket is sárba tapossa anyagilag-erkölcsileg. A mélyből viszont már csak felfelé van tovább, és vissza a molnár lányához, aki kivárja amíg emberünk kimossa magát mindenből és készen áll az élet választására. Látjátok, nem is esik olyan messze egymástól ez meg a Trainspotting :D Persze a lényeg azért mégiscsak hajnali kettőkor lesz a Cinemaxon egy jóféle horrorral, ami a Delicatessen és a Deliverance legjobb ötleteiből hozza ki a legabszurdabbat. A Beltenyészet már a címéből sejthetően is a kellemesen őrült rémbohózatok sorát gyarapítja, és akkor a sztorira még nem is tértünk ki, pedig az is megér egy misét: pár közmunkás fiatalkorú elkövető találkozik a ködös Albion távoli szegletében egy bizonytalan eredetű hússal és a bizonyosan nem tiszta elmeállapotú, de egymással legalább rokonságban levő helyiekkel. Külön jópont (hogy ne mondjam: elégtétel), hogy végre egyszer nem Kelet-Európa faxával verik a csalánt (lásd a Hostel-szériát), hanem Yorkshire lakóiéval.
 
Hétfő? LESZAROM.
Felismeri a strandon pucsító celebnőt?: "Ha a fenék nem lenne ismerős, annyit segítünk, hogy férje ismert sportoló, és nagyon gazdagok." – Én felismertem: ő a LESZAROM rovat egyik állandó szereplője, akinek a neve sose jut eszembe, az viszont biztos, hogy ma is LESZAROM.
Élelmiszert lopott az országos hírű celeb – ...akinek a nevét ki sem meritek írni? LESZAROM.
Döntsön: Selena Gomeznek jó segge van? – Én már döntöttem: LESZAROM.
Harry Styles letolt gatyával vizelt: "Egy házibuliban készülhetett a kép, de hivatalos magyarázat egyelőre nincs rá. Pedig szégyenletes!" – Még egy balfasz aki nem talál el a nyilvános vécéig? LESZAROM.
A Royals és a Get Lucky is Grammyt ért: "33 homo- és heteroszexuális pár házasodott össze a színpadon."LESZAROM, a sekszuális orientáció még mindig magánügy, akárhogyis tolják a pofámba.
Beyoncé megmutatta a szeméremdombját: "A Grammyn sok nő mellét láttuk oldalról. Miley Cyrus terpesztett, hogy belülről látszott a combtöve." – Bár Beyoncé olyan átéléssel nyomatta az illuminált agendát hogy a képek tanúsága szerint behugyozott az erőlködéstől, én azért még így is simán csak LESZAROM.
Tönkrement a fingó operaénekes karrierje: "Szülésnél elvágták az amerikai nő gátját, ezért kontrollálhatatlanná vált a feneke. Perel." – Bár sajnálom, de ennek ellenére azt kell mondjam hogy LESZAROM. Ilyen hírre nem lehet mást, meg engem sem a sajnálkozásomért szeretnek ^^
Tehénfingtól lobbant be egy istálló: "A metán gyúlékony gáz, főleg ha 90 német tehén eregeti egyszerre. Nagy baj nem lett." – Ha lett volna, én arra is csak azt mondanám hogy LESZAROM.
Tényleg a belekben lakik a halál? – Ha igen, az újabb egy ok egy kiadós LESZAROMra. – "Van-e tudományos alapja a méregtelenítő diétának, és szükség van-e rendszeres vastagbéltisztításra ahhoz, hogy valaki megőrizze a bélrendszere egészségét?" – Legyünk formabontóak és jöjjön egy Év kommentje-candidate:
 
zizzencs 2014-01-28 18:06:57
Együnk, igyunk, ......... mert csak egyszer élünk. A beöntés jöhet a pokolban!

 
C. Ronaldót kiállították egy legyintésért: "A Real csak 1-1-et játszott a Bilbaóval, az Atlético vezet Spanyolországban, évek óta nem volt ilyen." – Én erre is csak...LEGYINTEK :DDDD
 
 
KEDD, FEBRUÁR 4.:
ROBBANTS, ASZALJ, GYARAPÍTS
 
Cena, Xalma
Tegnap dúskáltunk a műsorokban (...NEM), nos ma már nem lesz ilyen jó dolgunk. A Talán érdemességek sorát kilenckor egy thrillerrel nyitja a Film+2, amire leginkább Alyssa Milano miatt lenne érdemes odakapcsolni, ha a sztorit magát nem lőtték volna már el ezerszer, leginkább Robin Cook a maga orvos(rém)regényeivel és a belőlük készült feldolgozásokkal. A Boncasztalnak már a neve is spoilergyanús, és tényleg orvostanhallgatók bohóckodnak benne hullákkal, amit a főhős persze megpróbál leleplezni. Közepesen fogyasztható, de akkor is max. egyszer. Utána az anyacsatornán (Film+) 21:10-kor Renny Harlin 2009-es dobása, a 12 menet folytatja a menetelést a középszer felé, ez is egy kiszámítható akciózás, még jóhogy tizenkét próbatéltelt kell kiállnia a becsületes rendőrnek (John Cena) attól a fickótól akit annak idején maga juttatott rács mögé. Nekem viszont nem egy tucat, csak egyetlen esélyem van arra hogy egyensúlyba hozzam a minimálajánlót, az pedig nem más, mint a
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Rowling szerint hiba volt Ron és Hermione románca: "Hibás döntés volt, hogy a Harry Potter-regényfolyam hősnője, Hermione Granger az eposz végén nem Harryvel, hanem barátjával, Ron Weasleyvel kelt egybe - ezt a példátlan sikerű sorozat szerzője ismeri el egy hamarosan megjelenő interjúban." – Ő csak ezt az egy hibát találta benne?! Én vagy négy-öt kötetre valót, konkrétan az egészet egy gigászi FAIL-nek tartom...
Így robbantanak fel egy felhőkarcolót: "A 116 méteres frankfurti AfE torony lebontása Európa a legnagyobb épületrobbantása is egyben." – ...és ezzel hivatalosnak tekinthető hogy e téren is Amerika vezet a 9/11-el ^^
Óriásdínót találtak Kínában: "A Jongdzsinglong datangi 18 méternél is nagyobb lehet, és a kiásott példány még fiatal volt." – Meg is van az új feladat Obamáéknak: találni vagy gyártani egy nagyobbat :DD
Megerőszakolta és megölte idős szeretőjét: "Ha Csak Egy Hírt Nem Olvas El MA, Ez Legyen Az: Kegyetlenség és Brutalitás Lajosmizsén." – Köszönöm Index, ki is hagyom, nem is kommentálom, ja de igen: AZ ELKÖVETŐNEK A KURVA ANYJÁT.
30 milliós tartozást halmozott fel Kozso – Így már érthető miért akarja "behódítani" Amerikát és miért birkamagyarozik. Nem baj, a jogdíj így is csepegni fog neki a feldolgozásból. Igen, tudom, sikertelen, alkoholista magyar vagyok és csak irigykedem meg fikázok, de legalább nincs harmincmillás elmaradásom.
Így száradt ki Kalifornia: "Első pillantásra is mellbevágó a sovány hótakaró és a zöld foltok szinte teljes eltűnése az USA egyik legfejlettebb államában." – Elvtársak! A HAARP NEM LÉTEZIK, ÉPPEN EZÉRT EMLÍTÉS SE TÉTESSÉK RÓLA!!!44 négy
Megoldották a tengeri tündérkörök rejtélyét: "Nem ufók, nem világháborús bombák, még csak nem is tündérek, hanem permetszer áll a háttérben." – ...vagyis: CHEMTRAILS!!!!!!!!! Még egy hivatalosan elismert konteó!!! ÉBERSÉG!!!
Brutális sziklaomlás Olaszországban: "Több ezer köbméternyi kőzet omlott le egy 500 méteres sziklafalról. A legnagyobb kőtömb csodával határos módon állt meg egy épülettől egy méterre." – Kell hogy legyen valami a levegőben, egyre-másra jönnek ezek a jelek...jöjjön is akkor egy kellően végítéletszagú Nap kommentje:
 
Judgement Day 2014-01-30 23:39:32
Na ezeknek is megvolt élőben a Rolling Stones...

 
 
SZERDA, FEBRUÁR 5.:
A BÉKÉSI HARCOS, UTOLJÁRA
 

Itt mindjárt nagy lesz a fejetlenség
To kill a mocking King.
Talán érdemes:
Viasat3, 21:20: Doom – Legyünk őszinték, számítógépes játékot megfilmesíteni hálátlan és lehetetlen feladat, különösen a gyilkolós-szörnyes darabokat (a Blood Rayne is csak azért kuriózum mert azt még az átlagnál is jobban elkúrták). Hagyományos történet nem nagyon van, teljesítesz egy pályát, mész a másikra, az egyetlen lehetőség hogy ne aludjon el a néző az a sokkok és látványelemek megfelelő adagolása (ami a Silent Hill-ben is csak majdnem sikerült). A Doom generációk számára alapvetés, az ősrajongók nyilván nem fogják ugyanazt kapni amit a többórás (napos) LAN-partikon, vagyis ez az össznépi koprodukció inkább azoknak készült akik most ismerkednének a játék-sorozattal (nem véletlen hogy a megoldásai egy másik játékadaptációra, a Resident Evil-re hasonlítanak a leginkább). Újra: aki az igazi feelingre vágyik, az izzítsa be a PC-t és oltsa le a lámpákat. Utána tízkor további vérontások a FilmMánián a régi Angliából, Cromwell hatalomra jutásáról meg az odavivő eseményekről (I. Károly lefogása és az azutáni töketlenkedések, amik végül összeesküvéshez és az erős kéz uralmához vezetnek). A királyt megölni... Tim Roth miatt nem kell félnetek, jó lesz, bár a rendező mintha végig nem tudná eldönteni hogy most akkor történelmi filmet vagy melodrámát forgasson belőle.
 
PARTY HARD!!! rovat:
Manchesterben bulizott, Párizsban ébredt másnap – De ő legalább nem bombázóval meg tankkal ment oda :D – "A brit fiú részegen foglalt egy repjegyet a mobiltelefonjáról, reggel pedig egy vécében találta magát a francia reptéren. Nem emlékszik az útra. "TISZTELET, így kell ezt csinálni. A legjobb persze az lett volna ha ingyen utazott volna a poggyászok közt, de így se rossz!
Kokózott és szexelt halála előtt a playmate – Ő legalább teljes életet élt az utolsó pillanatig! Seksz, brogok és Hugh Hefner...
Cheryl Cole ittas képei itt tekinthetők meg: "Nem emlékszik az Instagramra felpakolt képekre, a buli valóban féktelen lehetett!" – Na, ez viszont nem menő. Az ittas férfi az igen, ahogy a kokós playmate is, az ittas nő az viszont simán csak szánalmas.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
V': Ackióban a Gyámhivatal kommandója: "Fiatalokkat falhoz állítani, ordítozni, iskolásokat cseszegetni - ezért fizetjük a rendőrséget?" – Igen, többek között. Lásd be, kedves posztoló, te se örülnél ha összevernék meg öngyilkosságba kergetnék a kölyködet. Továbbmegyek: ha nem maradtál volna ki a suliból, talán te sem két K-val írnád a fiatalokat :DD
A magyarokat háromszor gyakrabban vesztegetik meg – Már amelyiket, engem ugyanis még mindig kihagynak az ilyesmikből :( - "Jóval súlyosabb a helyzet nálunk, mint általában Európában." – Jó-jó, de mi itt élünk, és ezen téren még mindig a Balkánhoz állunk közelebb, nem Európához! :DD
A magyar fiatalok félnek a jövőtől: "Úgy látják, a gazdasági helyzet romlott, és többségük szerint nem is lesz jobb." – Még vannak fiatalok az országban? Nem baj, ha így haladunk, már nem sokáig lesznek...
Futurista: Mentőöves repülő robot az új iráni csodafegyver: "Ha fuldokolsz, és azt látod, hogy a parton Pamela Anderson épp a körmét lakozza, hát ezért van." – Na, ha Irán is beszáll a dróngyártásba, akkor hivatalosan is végünk van. Ma mentőöv, holnap piszkos bomba...:SSS Nap kommentje:
 
Démonmac1 2014.02.03. 10:08:22
nincs is annál jobb, amikor egy fuldoklót 20 méter magasból fejencsűrnek egy mentőövvel:)

 

CSÜTÖRTÖK, FEBRUÁR 6.:
A TEHETSÉGNEK MAGÁZÓDNIA KELL
 
Ugar Man.
Talán érdemes:
Fél kilenc előtt öt perccel ismétlésgyanús bűnügyi vígjáték az M1-en, amiből ha a film maga nem is, de a fő karaktere tuti voltmár, mégpedig Besson Nikitájában, csak ott morózus férfiként tündökölt, nem pedig elborult Mary Poppins-ként (OK, Waters Titkos gyilkos mamája is hasonló, de az is későbbi). Az Eltakarítónő erénye pont ez a húzás, hogy egy kedves, idős nénire hárul egy pap családjának lelki egyensúlyba hozása, amit ő meg is old – mégpedig úgy hogy sorra szünteti meg a zavaró tényezőket, legyenek azok a szomszéd háziállatai vagy a kissrácot zaklató iskolatársak. A készítők le sem tagadhatnák angol mivoltukat, de csak hogy mindenki számára egyértelmű legyen a nyilvánvaló, még magát Mr. Bean-t és Kristin Scott Thomas-t is sikerült megnyerniük a másodhegedűs szerepre (ahogy Patrick Swayze-t is egy mellékesre). Kilenckor viszont jóval kevébé szofisztikált poénkodás az HBO-n, amiben a címével ellentétben én nem látom a Megrázó tehetséget, annál inkább az önmagát játszó Kevin Durant-ot, aki testi adottságokat cserél egy rajongójával, aki innentől a suli sztárja lesz, Durant pedig az NBA lúzere. Nagyon a nagycsaládoknak szánt, nagyon amerikai, nagyon sportos, én meg már csak ezekért is nagyon ki fogom hagyni.
 
Ajánlott:
HBO, 22:35: Rodriguez nyomában – Friss zenei doksi, ami újabb példát szolgáltat a szokatlan karrierekre. Főhőse egy bizonyos Rodriguez, aki protest-songjaival akaratlanul is hozzájárult az apartheid megszűnéséhez, csak kár hogy közben eltelt pár évtized, és a gyújtó hangú dalok a maguk idején és helyén (Amerika, hetvenes évek) nem működtek, emberünk pedig eltűnt a balfenéken, hogy aztán a kétezertizes években próbáljanak a nyomára akadni fanatikus rajongók pár kamerával felszerelkezve. Egy biztos: azóta Sugar Man otthona, Detroit legalább akkorát változott mint a dalait befogadó Dél-Afrika, nem feltétlenül előnyére, de ez nem von le semmit az oknyomozás értékéből.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Nem kegyelmeztek a gyerekkel kórházba siető kismamának: "Húszezreséből nem tudtak visszaadni, jegy nélkül le kellett szállnia babakocsistul a 32-es buszról." – Nagyon helyes, rendnek kell lenni!4 Hát mi az hogy egy gyerekes anyával kivételeznek aki ráadásul jegyet is akar venni?! Örüljön, járhatott volna rosszabbul is:
Bliccelővel birkóztak a közteresek?: "Állítólag volt jegye, de nem érvényesítette. Ezért hárman a földre vitték a Ferenciek terén." – Nagyon helyes, remélem az lesz mint a Jön a medvében, hogy nyilvánosan, helyben kivégzik a bliccelőket!44
LG Justin Biebert kiutasítanák az USA-ból: "A kanadai énekes ügyével már Barack Obamának is foglalkoznia kell." – Ez kivételesen az az eset amikor örülnék egy célzott, elnöki likvidálásnak, és nem csak én, hanem a Nap kommentjének elkövetője is:
 
Reszelő Aladár 2014.01.30. 13:01:02
Ha elegen kérik, akkor ki is lehet bárkit végeztetni?

 
Egy és 1/4 mázsát fogyott a menyasszony – Sunáznám. Most már :DDD
A férfiak tényleg feledékenyebbek a nőknél: "Norvég kutatók tudományosan igazolták." – Kizárt dolog, a férfi a teremtés koronája és az evolúció csúcsa. Öööö...mi is volt a kérdés?
Bokros beugrana a balos buliba: "Mozgalma eddig azokra lőtt, akiknek elegük van, de nem érzik magukat balosnak. Vajon időben váltanak?" – Tudom hogy a gugli meg a faszbúk korában már nem divat a hosszútávú memória, de úgy érzem jeleznem kell hogy pár éve Kupa Mihály már eljátszotta velünk ugyanezt.
Funky: Kuncze, a változás garanciája: "Megérezte, hogy hiányzik, és meglátta, amit másfél hónapja nem."ÉDES FASZOM! Mi a tököm ez, a megélhetési bűnözés mellé a megélhetési politizálást is bevezették, vagy kimenő van a mauzóleumból? Eszem megáll: "a változás garanciája", ezek mintha direkt hajtanának arra hogy újra kétharmad, sőt háromnegyed legyen :SSS Vajon lehet ezt még fokozni?
KFunky: Kádár János beszállt a kampányba: "Soha nem látott videó Kádárról. De vajon kit támogat?" – Ide az van írva amit én olvastam?! KÁDÁR "FEJNÉLKÜLI" JÁNOS VISSZAJÖTT ÉS VIDEÓKAT TÖLTÖGET FEL MAGÁRÓL???!! Itt a végítélet, megnyíltak a sírok, mind meghalunk, meneküljön ki merre lát!

 
Kulcsszavak: éberség, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés