2014. 02. 10.
Nehogy már a műsor írja az ajánlót! (feb. 10-11-12-13.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, FEBRUÁR 10.:
NEHOGY MÁR
 
a chemtrail húzza a repülőt!
Ajánlott:
Szellemes hétkezdést mindenkinek, és hogy a tévé előtt is az legyen, arról több műsor is gondoskodik, előszöris tíz előtt tíz perccel a Castle-sorozat aktuális része (Kísértetjárás), itt egy parajelenséges valóságsó forgatása végződik csúnya halállal amit sokan szeretnének a sötét múltú házra kenni, de Richard Castle hamar rájön hogy nem biztos hogy a holtak lelkén szárad a műsorvezető élete. Ha nem a lebegő lepedő-akrobaták, akkor Stana Katic miatt nézném, akit még mindig sunáznék, ki tudja, talán még a retekklubb-bojkottot is feloldom a kedvéért. Maradva ezen a nyomvonalon jön Henry James klasszikus regényének egész friss feldolgozása a Filmbox HD-n, ami hátrébb tolta a természetfelettit a kétezres évelben dúló divatnak megfelelően, vagyis az az-e a valóság amit érzékelünk, vagy az az utolsó feles azért nem kellett volna-kérdéskörről történő újabb bőrlehúzással állunk szemben. Már csak emiatt sem ez a legjobb változat amit a Csavar fordul egyet-ből csináltak (az még mindig az Innocents), de nekünk még így is jó lesz (éjfél után húsz perccel meg pláne). A túlvilági témákhoz csak áttételesen kapcsolódik viszont a Kígyók a fedélzeten, ami az újabban egyre sűrűbben adott annyira szar hogy jó-filmek közé illeszkedik és 21:20-kor kezdik a Viasat3-on. Nagy előnye hogy nem is akar másnak látszani mint ami, vagyis laza, B-kat. félkomoly ökörködés, megidézve a műfaj klasszikusait az Airport-szériától kezdve és párosítva azokat a mostani terror-fílinggel és a hüllőiszonnyal (és még seksz is van benne!!4!!44 négy). Szórakoztató, agyeldobós baromság, ami Samuel L. Jackson nélkül is működne, de vele már szinte a tökéletesség határát súrolja.
 
Talán érdemes:
Fentieken kívül lesz még Danny Boyle egy nálunk talán kevéssé ismert, 2001-es rendezése a Filmboxon 22:35-kor egy bot,-de inkébb sorscsinálta zenekarról, amit egy nonkonformista csöves költő és a hozzá csapódó, Trampli becenevű csaj hoz össze. Bármilyen hihetetlen, de működik közöttük a szerzői kémia, és hamar akad egy hozzájuk hasonlóan törvénytől sújtott menedzserük is, aki befuttatná őket – már ha tehetséggel, dalokkal érvényesülni lehetne a 21. században, és nem darálná be őket a média. Lehetne vígjáték is, de inkább dráma, valós vonatkozása is van, Angliában rengeteg hasonló outsider művészt termelt ki a munkásosztály, a legismertebb közülük talán John Cooper Clarke, akinek egy művét elő is adja az itteni főhős. És hogy a direkt humoros programok is hasraesnek néha, arra meg Sarah Silverman az élő példa aki továbbra is rendületlenül nyomul, vagy inkább nyomatják. Míg előző műsorának címe Jesus Is Magic volt, a mostani szerint mi mind Csodák vagyunk. Mondhatnám erre hogy igen, meg még egyéniségek is, de Monty Python-poénokat nem pazarlunk se harmadrangú humoristákra, se az HBO Comedy-re, mert hát ez a negyed tizenkettőkor adott, szerencsére alig egyórás show szeretne nagyon beszólós, nagyon bátor lenni, de a nagy akarásnak itt is beszarás a vége, annyi jó van benne hogy közönség előtt vették fel és megspórolták nekünk a videoklipes baromkodásait, amik néha jók, néha csak simán ízléstelenek. Végezetül és folytatva a múlt heti, szomorú aktualitással rendelkező Jancsó-tematikát, hajnali háromnegyed egykor egy 2013-es riportot láthatunk az Életművész sorozaton belül Scherer Péterrel az M2-őn, aki az idős rendező kulttá és korszerűvé válásában elévülhetetlen érdemeket szerzett a Kapa-Pepe filmekkel.
 
Hétfő? LESZAROM.
Appleblog: A Facebook Paper lesz a legjobb barátod a wc-n: "Az új alkalmazás teljesen átírja, amit eddig a Facebookról gondoltunk. Jobb, ha megszokod." – Jó-jó hogy lassan már a seggtörlésre is külön kütyüket gyártanak, de a legjobb azért még mindig az lesz ha LESZAROM.
VV Simon: Szarok a pénzetekre: "A villából hazazavart játékos könnyezve kommentálta a közönség döntését. A nyereményre meg tesz." – Az érzés kölcsönös: LESZAROM.
Strange: Mihalik Vietnámban pózol: "Csodás a környezet, Enikő elragadóan szép, így aztán a fotók is." – Hát igen, max. az dob rajta valamit, mert magát a modellt azt még mindig LESZAROM.
Neszeszer: Palvin Barbi és a hajak: "Az angol Marie Claire Palvin Barbin prezentálja a tavaszi hajtrendeket. Még szép!" – A másik világhíres magyar modell? Még szép hogy LESZAROM.
Strange: Palvin Barbi fehérneműben: "Hazánk legsikeresebb modellje ezúttal nem a Victoria's Secret bugyicsodáit népszerűsíti, hanem egy olasz márka szexi termékeit." –  A KÜLÖNBSÉG KÉZZELFOGHATÓ LESZAROM.
Palvin olasz fehérneműben is nagyon szexiÉDES FASZOM! Már itt is?! Akkor újra: LESZAROM.
Ürülékkel injekciózta be férjét: "Rosemary Vogel valamiért nagyon dühös volt frissen műtött férjére, mert két fecskendőt is vitt." - Én a biztosra meket is LESZAROM.
Kettétört egy spanyol trágyaszállító hajó: "A mólónak csapódott 100 méteres teherhajó egyik fele elsüllyedt, a másik a part felé indult el."NEM LENNÉK AZ OTTLAKÓK HELYÉBEN LESZAROM.
Scarlett Johansson ufóként meztelenkedik: "Újabb részletek az Under the Skinből, amiben a színésznő ufót játszik, vetkőzik és embereket öl."CSÖCCSEL SAJNOS MÉG MINDIG NEM LEHET MINDEN SZART ELADNI LESZAROM.
Recorder: 18+ Meztelen, komcsi énekes: "Tökcsupasz frontembere full frontal fotóját kevés zenekar meri lemezborítóra tenni. A Money igen." – Beteszem-e majd a 2014-es válogatásba? Még jóhogy. Leszarom-e még ennek ellenére is? Igen, én LESZAROM.
Meleg cowboyok áriáznak Madridban: "Bemutatták a Túl a barátságon operaváltozatát."LESZAROM, a sekszualitás még mindig magánügy.
Mi történt Naomi Campbell arcával? - LESZAROM.
Tudja, melyik celebnő feneke ez?: "Híres, a férje is híres, van egy gyereke, feneke pedig nagy és kerek. Vigyázzon, becsapós!" – Vigyáztam: LESZAROM. Egyébként Beyoncé az.
Látta már Beyoncé mellét? - ÍME MI LESZ EGY VALLÁSOS NEVELÉST KAPOTT CSAJBÓL EGY SÁTÁNISTA RAPPER MELLETT LESZAROM.
Melyik magyar kritikus élvez a legszebben? – Egyik se, én viszont mindegyiküket LESZAROM.
A nap kérdése: van melltartó Andor Éván?: "A TV2 hírolvasójának megjelenése lehetetlenné teszi, hogy odafigyeljünk a hírekre. Pánt nincs." - A nap kérdésére a nap KOMMENT válasza: LESZAROM.
Miley Cyrus megmutatta fedetlen melleit: "Szivárognak a fotók az énekesnő pucér testtájairól." – Nem is tudom...az volt már hogy LESZAROM?
Így néz ki smink nélkül Hilary SwankLESZ SUNÁZNÁM! Végre nőnek tűnik! :))
 

KEDD, FEBRUÁR 11.:
NEHOGY MÁR
 
a rendőr gyújtsa föl az ukrán tüntetőt!
Nem érdemes:
Az már biztos hogy Roman Coppolába se jutott sok az apja DNS-éből, viszont Sofiával ellentétben ő nem bújhat el a nőiessége és a "szépsége" mögé. Az is valószínű hogy nem volt jó ötlet az épp idegösszeomló Charlie Sheen-t leszerződtetni egy lilaködös művészkedésre, amit még úgy se ért meg a néző hogy a szájába rágnak mindent, konkrétan hogy egy nőfaló aranyifjú művészt otthagyja az Egyetlen Nagy Szerelme, ő ezért megkergül és látomásai vannak. Egy, ha annyira szerelmes belé akkor minek kúr félre jobbra-balra, kettő, ha már így alakult akkor miért nem tud most is a kurváival vigasztalódni picsogás meg delirium tremens helyett. Ugyanezt tudom tanácsolni a rendezőnek is: ha valaki férfi és Coppola, az vagy tegye oda magát, vagy keressen más munkát, felőlem lehet művész is, fessen vagy tököm tudja, de ne "próbálkozzon" a rendezéssel hanem tegye vagy ne tegye. A címe is megér egy misét, annyira önmagyarázó és spoileres (Pillantás Charlie Swan képzeletébe). Egy szó mint (S)zárszó, fél kilenckor csak az válassza a Cinemaxot aki szereti elcseszni az idejét a sznob mozi-elit önsajnáltató baromságaival.
 
Talán érdemes:
A romantikusságok is egy külön műfaj, hát még azok amikben a szerelmespár egyik fele meghal vagy legalábbis halálos beteg. Nyolckor erre kapunk példát az MGM-en, tehát valószínűleg gyenge szinkronnal, de Marisa Tomei-ért még ezt is megbocsátom a Rakoncátlan szívnek, főleg hogy a szívbajjal küzdő főhőse nem szívbajos: igazi hősként viselkedik, amikor megment egy pincérnőt a nemierőszaktól. A csaj lassan, de biztosan belezúg a srácba, még az egészségi problémák ellenére is...
 
AMIKOR SZERETEM AZ INDEXET rovat:
Chart: Hány sör jön ki a minimálbérből? – Végre, végre, VÉGRE valami fontos és engem is érintő kérdéssel foglalkoztok, gyerekek! Csak így tovább! LÁJK!!!!!44 négy
 
Bohócügyi rovat:
MédiaPanda blog: Gyilkos bohóc lőtte agyon a kartellvezért:
"Mexikó leghírhedtebb kartelljének volt főnökét egy piros bohócorrot viselő fegyveres ölte meg." – Amennyiben civil kezdeményezésről van szó és nem egy rivális bandáéról: TISZTELET!
Tízből hat ember szerint nem fér bele a kampányba a bohóckodásMAGYARUL: tízből hat ember vagy segg hülye, vagy naiv. "Nem fér bele bohóckodás"? Akkor mégis mi folyik itt huszonöt éve?
Feltámadott, és Kató nénivel rajtolt az MDFÉDES FASZOM! Innentől borítékoltnak tekinthető a háromnegyed :SSS De oké, ne ítélkezzünk, lássuk mit ígérnek most, ha már addig nem csinálták meg amíg hatalmon voltak: "Az MDF utódszervezete, a JESZ felélesztette az elődszervezetet, most előd és utód együtt indul. Adócsökkentést, 40%-os béremelést ígérnek." – ...és akkor elvárják tőlünk, választóktól, hogy nem nyomjuk fullba a kretént a szavazófülkében. Én meg már csak ezért is Gianna Michaels-re fogok szavazni ^^
Csak bohóckodott a Red Hot Chili Peppers?: "Flea basszusgitárja nem volt bedugva a Bowlon." – Le vagytok maradva srácok, ők kb. John Frusciante kiválása(i) óta csak bohóckodnak...:(((
 
Kihalás, így végzed hát te is rovat:
Horror, ahogy pusztulnak a tengeri csillagok: "A végtagjaik leszakadnak és elmásznak a testtől, amiből a belek is kifordulnak. Nem Fukusima a hibás." – Szegényekkel ami történik attól az én belem is kifordul :SSS
Holttesttel fotózkodott a tanulmányi kiránduláson, kitette az instagramra: "Az amerikai diáklány a biológia tanszéknek adományozott testtel szelfizett. Botrány lett belőle." – Ma még botrány, pár évtized múlva ez is MENŐ lesz!!! Mibe fogadunk?!
Még mindig az anyjával él, és az halott: "Évek óta ülhetett a karosszékben a hulla, a francia nő jól megvolt vele. Már orvosok kezelik." – Ezek a maradi orvosok, hát nem most mondta hogy jól megvolt vele?! Hé Brüsszel, hé Párizs, ilyenkor marad a tolerancia meg a másság tisztelete?! :DD
Nagy Károly van Nagy Károly sírjában: "Befejezték a hányatott sorsú csontok vizsgálatát. A frankok legnagyobb uralkodója égimeszelő volt a maga korában." – Mit vártatok, hülyék? Nomen est omen, őt eleve Nagy-nak hívták! Íme a tudománycentrikus világ kudarca: nem elég hogy Jézus létezését kétségbe vonják, már a saját történelmükben sem hisznek :SS
800 ezret kérnek Kádár János sírhelyéért: "Boross Péter védetté tenné, Thürmer csak akkor fizet, ha minden kötél szakad. Nyárig dönteni kell." – Nem úgy volt hogy a Kedves VEZ Halott már kikelt a sírból meg beszállt a kampányba? :D És ha nem úgy van, akkor nem lehetne őt Nagy Károlyra kicserélni? :DDD
Toochee: Páratlan temetések: "A múlt heti  Harley-Davidsonosnál is volt keményebb, kajakkal, pompomlánnyal." – ...de ez még mind semmi, engem az a kép fogott meg legjobban, amelyiken "az elhunyt kívánsága egy sztriptíztáncosnő volt". Megihletett ez a hír, talán még nem késő végrendelkeznem, szóval ha esetleg meghalnék, akkor a PRAE-re hagyom magamat, rájuk bízom azt is hogy a kriptámba idejében bekészítsék a Gianna Michaels-gyűjteményemet, bár rekesz sört meg persze a laptopomat valami ultragyors nethozzáféréssel, ja meg egy tévét+DVD-lejátszót is, ki tudja, hátha még akkor is lesz mondanivalóm. Most miért, mit veszíthetek, életem eddig se volt, nyugdíjaskorom úgyse lesz, talán a halálom után végre élhetek én is egy kicsit! Már Örkény is megmondta, mindig van remény! EGÉSSÉG!
 
 
SZERDA, FEBRUÁR 12.:
NEHOGY MÁR
 
a rezsi csökkentse a kormányt!
Talán érdemes:
Kilenckor újabb kétrészes, egymás után lenyomott akció-kaland a Film+2-őn, a szokásos misztikus klisékkel, annyira hogy nem is tudom hogy A templomos lovagok öröksége volt-e már vagy keverem azzal a német fickóval aki egy az egyben lenyúlta az IndiánJancsi bestf of-ot, az viszont biztos hogy itt egy árva fiú ébred rá arra hogy az ő vérébe is jutott a titokzatos lovagokéból – csakhogy fő riválisuk, a CAPULET Priorokéból is, akiket ráadásul egy nő vezet, aki nagyon veszélyes, és pont arra pályázik amit amazok védelmeznek, az meg biz’ a Szent Kehely. A maradék úgy-ahogy nézhető cucc megintcsak az MGM-en lesz, először 21:40-kor egy elég langyos és elnyújtott, harminc éves filmmel ami csak megerősíti minden előítéletünket Sharon Stone iránt, aki tulajdonképp már a Gyilkosság naptár alapjánban is azt a szőkét hozta (még akkor is ha itt nyomozó és nem gyanusított), akit később az Elemi Ösztönben vagy a Casinóban, csak közben utolérte, majd lehagyta a korszellem. Nem nehéz felismerni ki az alapja a Rrobert Culp játszotta milliomosnak, aki szép lányok képeivel ellátott naptárt ad ki, ám a siker ízét megkeseríti a naptár hónapjait (és az azokat megtestesítő csajokat) sorra vevő alapos gyilkos. Hajnali egy előtt tíz perccel viszont Kovács László másik 68-as könnyűlovas motorosfilmje még mindig itt, melynek hősei Heten vannak, mint a gonoszok, és alaposan felforgatják egy álszent amerikai város életét, amely épp az ottani indiánoktól szabadulna. Mindenki mindenki ellen, mindegy, csak dolgozni ne kelljen – már Amerikában is!
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Ijesztő videó a nagaszaki atombombáról: "Nyugalommal, szakszerűen készítik elő a 74 ezer embert meggyilkoló bombát az új felvételen."Hiába no, a legendás német precizitás és hidegvér!!! Ööö, várjunk csak...:SSS Ja igen, benéztem, ez a másik oldal volt. Mindegy, nézzük a jó oldalukat nekik is, legalább Drezda lakosságát nem atommal meg napalmmal bombázták, pedig megtehették volna. Nagyszerű faj ez a római, nagyszerű ^^
Iráni hadihajók indultak az USA felé: "Ez a válasz arra, hogy amerikai hadihajók állomásoznak a Perzsa-öbölben, Irán partjainál." – Nem, ez nem a válasz, ez az asking for it. A válasz az majd később jön, és lehet hogy csapás lesz.
Sophie Marceau meztelen: "A Házibuli bájos fruskájaként tűnt fel, aztán szorgalmasan végigpucérkodott egy tucat filmet. Összeszedtük minden egyes meztelen jelenetét." – Ilyenkor szinte visszaáll a hitem az internet létezésébe, és szinte újraéltem az ifjúságomat. De csak szinte :(
Will Smith nem üt agyon több idegent: "Kérette magát, mint egy szűzlány, majd döntött: nem szerepel a Függetlenség napja 2-ben." – Sosem hittem volna hogy ezt mondom, de RESPECT neki ezért. Ha már az originálnál is így döntött volna, talán még színésznek is tudnám tartani...
Ketten is mentőkre támadtak: "A szegedi árokban fekvő részeg rokona ráncigálta őket, a dóci tanyán kést fogtak rájuk." – Na, akkor ilyenkor kell a mentősöknek a saját életükre is gondolni, nem csak a másokéra, és szépen hazamenni, vagy kiszállni egy másik helyre ahol úgy fogadják őket ahogy kell, ezeket meg otthagyni az út mellett.
A tálibok elkaptak egy amerikai kémkutyát: "Az állatra GPS, lámpa és kamera volt felszerelve." – Vagy az lesz mint a mi gólyánkkal hogy megzabálják, vagy halálra kövezik, vagy megtérítik és öngyilkos merénylőt csinálnak belőle. Hacsak nem jár úgy, mint a következő hír főszereplője:
 
Darwin-díj rovat:
Felrobbant, miközben oktatta az öngyilkos merényletet: "Az iraki katona övére szerelt robbanóanyagok 22 embert öltek meg." – Istennek hála, akkor most egy darabig hiány lesz arrafelé öngyilkos merénylőből :DDD Hogy is volt a vicc a kamikazepilóta-képzésről? "Jól figyeljenek emberek mert csak egyszer mutatom meg!" :DD Nade komolyan, mennyire idióta balfasz lehet az aki még ahhoz is hülye hogy terrorista legyen? Remélem már a pokolban ég a "tanítványaival" együtt!
Ritkán LT: 18+ A szabó, aki leugrott az Eiffel toronyról: "Sajnos az ugrást nem élte túl. Viszont már léteztek videófelvételek, így az eset, mozgóképen is megmaradt. Igazi ritkaság!" – Ugyan miért? Azt eddig is lehetett tudni hogy hülyék már akkor is voltak! De komolyan: légáteresztő ruhában madáremberkedni?! NORMÁLIS?! "Videofelvételek" meg nemigen létezhettek, hacsak nem találták fel egyúttal az időgépet is...
A halálig ivás az új dili: "Mindenkit lepipálok – mondta a húszéves brit, majd ivott. Így lett egy játék legújabb áldozata." – Asszem ezt a NekNomination nevű közösségi játékot innentől nyugodtan átnevezhetjük NekroNonimationné. De a lényeg az hogy a srác végülis megnyerte. Iszom is egyet az egészségére, viszlát csütörtökön...


CSÜTÖRTÖK, FEBRUÁR 13.:
NEHOGY MÁR
 
a szerelem vigye át a patakot a túlpartra!
Talán érdemes:
Úgy vagyok én Michael Winterbottommal hogy néha egy zseninek tartom, néha meg egy Von Trier-kategóriás, provokatív elmebetegnek, a Trishna viszont remélhetőleg fogyasztható és ihletett feldolgozás lesz, mert mégis mit lehetne elrontani Thomas Hardy regényében ha csak azt nem hogy modernizálják és Indiába helyezik át. Bár valahol még ez is indokolt, mert ugyan hol élnek mélyebben a szerelemmel sem áthidalható osztálykülönbségek, ha nem ott? Kezdés nyolckor a Cinemaxon! Ugyanabban az időben a heti második szerelmes-tragikus dráma az MGM-en Arthur Barrontól, aki nemkicsit biztosra ment Jeremyvel: nem elég hogy a fiú feltörekvő komolyzenész, de ráadásul belezúg egy ugyancsak pályakezdő baletttáncos csajba. Innentől nagyjából a szokásos hullámvasút következik, amit az érzelmesebb és magukat felvilágosultnak tartó szülők imádni fognak és leültetik elé a gyereküket is, akinek viszont lehet hogy egy életre elveszik a kedvét az élettől, pedig...
 
Kiemelten ajánlott:
...és akkor ideje betartani az ígéretemet, legyen a ma esti főműsor a Szerelempatak. Továbbra sem fogok fikázódni, de egyoldalóan elájulni sem (akit tévémentesen érdekel a téma, annak még mindig a Paraszt Dekameront és a Parasztbibliát ajánlom), de a fél tizenegykor adott doksitól talán még azoknak is kinyílik a szeme akik magukat a könyveket maguktól nem nyitnák ki. Mint már mondtam, a szerelem-seksz-öregség-Erdély téma csak a divatos felszín, ami miatt jó esetben még az ötvenakárhányárnyalat-rajongók is odakapcsolnak, amit viszont mindannyian kapunk, az az egyébként megvehetetlen tapasztalat, életöröm és hozzáállás, melyekben a sokszor lenézett vidékiek még mindig bőven a "felvilágosult" városiak előtt járnak, az erdélyiek meg főleg. Kivételesen ez azon esetek egyike amikor még az HBO is valami értelmeset ad. Ja, és még valami: "Komolyan kéne venni a kurva időt! Aki hallja, adja át, hogy nagyon hamar meg fogunk öregedni!"
 
A seksz, a szipu rovat:
Stíl: A Nimfomániás messze nem pornó
– Íme, az Indexes logika: a premier plánban mutatott nemiszerv meg közösülés az azért nem pornó mert nem izgatja fel sekszuálisan a nézőt, ha ronda színészek csinálják. Mondjuk ez valahol igaz, Charlotte Gainsbourg-nak itt kb. annyi erotikus kisugárzása van mint Patti Smith-nek a heroinos korszakában, és ugyanúgy nem lehet róla eldönteni hogy most akkor ő férfi vagy nő SSSS – "A film, aminek még csak az első részét mutatták be, de az olyan, hogy képtelenek voltunk róla pro és kontra kritikát írni, mert csak dicsérni lehet." – Már hogyne lehetne róla rosszat írni, csak próbálkozni kell, sőt, nekem még anélkül is menne, már ha pazarolnék rá akár egy karakternyi kritikát is a korlátlan tehetségemből. Komolyan, kit érdekel a Szégyentelen killbillesítése?! Na ugye. Én még csak le se szarom.
C:c Feketeszakáll egy szőrös muff volt: "A Kincses sziget előzménysorozata meghökkentően sok meztelen nővel adja el a kalózkodást." – Nem csoda, a szemetet csak azzal lehet, lásd Trónok harca, Róma, Spartacus meg a többi szar, a legfrissebb persze az a davincsis fos, rá is bukik a csürhe rendesen mindegyikre. Én persze ezügyben is sokkal intelligensebb vagyok náluk, ha meztelen nőt akarok látni akkor nem keresek tévéműsor vagy művészfilm képében ürügyet magamnak ^^
N: 18+ Heti Bond-lány: Martine Beswick: "Az Oroszországból szeretettel dögös cigánylánya a Tűzgolyó forgatásán bikinit és cickót villantott!" – Simán csak SUNÁZNÁM, már csak a szerelemmel a kirekesztés ellen nevében, meg anélkül is!!! Nézzétek már ezeket a formákat!
Íme a ZS-filmek nagymellű új királynője: "Sara Malakul Lane nem jó színésznő, de ezt munkabírással és mellekkel próbálja kompenzálni." - Asszem akkor Kelly Brook után meg is van az új kedvencem :) Kattintsatok rá erre a képre. Ezek után ugyan kit érdekel hogy hogyan színészkedik?!
Stílfűrész: Unja az életét? Álljon prostinak!: "A Kertvárosi bordély kicsit olyan lett, mint a fizetett aktus: érdekes és élvezetes, csak épp nem az igazi." – Hát, akkor már inkább maradok a mosómedvénél, mint unaloműzőnél, persze szigorúan seksz nélkül! :D
Vagina, punci, hüvely?: "Adjunk végre valami szexis nevet a muffunknak!" – Kommentálhatatlanul szánalmas hírre jöjjön egy Év kommentje-candidate:
 
baromarcú 2014-01-23 18:11 3
legyen egyszerűen továbbra is pina


 
Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés