2014. 02. 24.
Hús-vét emberfejek (feb. 24-25-26-27.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, FEBRUÁR 24.:
BAZI NAGY AMERIKAI
 
Where is my gumipók?!
Talán érdemes:
Egy héten belül két Oliver Parker-filmet is kapunk, az elsőt ma fél kilenckor a FEM3-on, ami egy 2009-es variáció lesz az örök témára, Dorian Gray-re és vele az örök élet meg szépség kérdéseire – illetve a főbb kérdések nélkül, mivel a kétezres évek közönsége kedvéért eléggé le kellett egyszerűsíteni, meg belerakni olyasmiket amiktől az eredeti író forog a sírjában. A lényeges momentumok (lélekeladás, festmény csúnyulása a modell helyett, stb.) megvannak, de a sznobok még így is a falat fogják kaparni tőle. Kétségtelen hogy nem ez a legjobb átirata Wilde művének, de talán a tvájlájt-rajongóknak érdemes lesz, hátha utána elolvassák a könyvverziót is.
 
Ismétlés, de érdemes:
Ha már az ördög meg az ő természete, akkor inkább a Letaszítva, ami sokadjára is hátborzongató élményt nyújt a Sziámi-módra testből testbe vándorló, ezért megfoghatatlan Gonosszal, akiből-amiből először csak a brutális bűncselekményeket látja a kemény fekete nyomozó és kollégája, melyeket pont emiatt nem zárhatnak le azzal hogy a fizikai elkövetőket kivonják a forgalomból: a démon mindegyre felbukkan új arcok mögött és csak énekli gúnyosan a Rolling Stones egyik kevésbé ördögszimpatizáló, de ugyanolyan sokértelmű számát. Fél tíz előtt öt perccel kezdik a Viasat3-on, akinek kimaradt pótolja, de talán még annak is érdemes lesz aki ismeri.
 
Ajánlott:
Bármelyik film ami a Pixies Where Is My Mind-jának feldolgozásával keződik, érdemes a figyelmünkre, még akkor is ha olyan elriasztó címet adtak neki mint a Bazi nagy póknak, és hasonlóan nézőriogató időpontban adják (hajnali fél kettőkor). Én anno úgy ültem neki ahogy a Megatengerimalac Véres Bosszúja Az Űrben A Jövőből-féle ökörségeknek, ehhez képest ami elsőre egyszerű B-filmnek látszik az másodjára is az, viszont a humor (jópofa Godzilla,-és King Kong-áthallások, normálisan megoldott tolerancia-üzenet), a valósághűség és az elszállt ötletek keverése miatt (nem beszélve a cukor,-és nyálmentes szerelmi száltól) túlmutat az egyszerhasználatosságon és az Asylum-féle annyira szar hogy már zseniális alkotásokon. A címbeli nyolclábú szörny a Gonosz Amerikai Kormány kísérleteinek szó szerint önmagán túlnőtt mellékterméke, "aki" egy hullába és vele együtt a kórház bonctermébe kerül, és sorra rágja át magát az ott heverőkön, szinte csak azért hogy ami elsőre rutinfeladatnak tűnt a tizenkettőegytucat rovarvadász szakmunkásnak, az végül élete nagy műve lehesseen. Aki nem tud fennmaradni, az állítsa be a felvevőt a Cinemax 2-re, érdemes lesz, már csak a Pixies-feldolgozás miatt is.
 
Hétfő? LESZAROM.
Hogy tetszik a szemüveges Aleska Diamond? – Nagyon, nagyon, nagyon...LESZAROM.
Mihalik Enikő bugyiban, félreérthetetlen pózban egy lengyel modellel – Félreérthetetlenül LESZAROM.
Neszeszer: Palvin Barbira most farmert adtak, de még így is nagyon szexi – Hiába: én még így is LESZAROM.
Selena Gomezzel kavar Palvin Barbi exe - LESZAROM.
Palvin Barbarával közeleg a Trónok harca: "A modell videón harangozta be a sorozat új évadát." – Palvin, Mihalik, Mihalik, Trónok harca, Palvin, Trónok harca, Mihalik, Palvin, Mihalik, Palvin, Palvin, Trónok harca, Mihalik, Palvin, Mihalik, Palvin, Mihalik, Palvin, Mihalik, Trónok harca...LE-SZA-ROM!!!!
Rita Ora óriásdekoltázzsal gálázott: "Az énekesnő a BRIT Awardson pakolta ki melleit, nem is lehetett nagyon másra figyelni."A HANGJÁRA MEG AZTÁN FŐLEG MERT AZ NINCS NEKI LESZAROM.
Mellbimbót és feneket villantottak, mire gondolhattak? – Én arra gondolok hogy LESZAROM őket is ahogy mindenki mást.
Taylor Momsen festett mellel és szeméremdombbal pózol – ...és micsoda meglepetés: a csöcsére-pinájára festett ábra egy kereszt, alsó végén egy egyértelmű helyre mutató nyíllal. Ezért aztán érdemes volt betöltened a nagykorúságot, te ostobenkó sátánista tinikurva, pár év és úgyis túllövöd magad egy szadomazo pornóforgatáson, én meg írhatom a gyalázkodó nekrológot egy korsó sör mellett :DD Nem, nem tudom nőnek tartani, ezért nem is úgy beszélek róla. – "A húszéves énekesnő egy japán magazin címlapján feszít nagyon enervált arckifejezéssel." – Én viszont nagyon energikusan...LESZAROM.
Városszíve: Lámpává vált az árnyékszék - Még mindig jobb mintha gyíkká változtatták volna! - "A felújításkor elvitték, nem is fogják visszahozni az automata vécét a Március 15. térre. Rég nem üzemel már a Petőfi téri sem." – Így múlik el a világ dicsősége. Én viszont a mában élek, és LESZAROM.
Lelepleztük: Dolph Lundgren valójában Rékasi Károly – Valójában LESZAROM hogy ki kicsoda.
Óriásmellű modell az internet új kedvence: "Chrissy Teigen nem csak a Sports Illustrated fotósait ihlette meg, hanem a világ maradék részét is." – Kivéve engem, mert én LESZ SUNÁZNÁM!!! NÉZZÉTEK MÁR EZEKET A DIDKÓKAT!!!!!4
 

KEDD, FEBRUÁR 25.:
MIT KÖVETELNEK A BERNI FIATALOK?
 
Hogy ne hallgassák el tovább a gyalázatot :(
Ajánlott:
Fél kilenc előtt tíz perccel friss, de egyből az M1-en debütáló magyar alkotás, csak hogy feledjük a minapi Kolorádó Kid felemás ízeit. A Berni követ azért jó, mert végre befogja a száját mindenkinek – így nekem is – aki szerint Kulka János legutóbbi, nem művészi hanem politikai szerepvállalásai háttérbe szorították azt amiért mindenki – így én is – megszerette. Köbli Norbert nem változtatott a nyertes csapaton: ugye a szintén remek Vizsga is az ő művéből és Kulka főszereplésével készült, az is a magyar felkeléssel és az állambiztonsági szervek piszkos játszmáival foglalkozott, itt meg két ifjú magyar emigráns próbálja Bern városában (és az ottani magyar nagykövetségen) ott folytatni ahol a pesti srácok abbahagyták. Valós történetet alapuló, de tisztelettel átírt-hozzátoldott részekkel bővített, pörgős mű, nézzük akár lélektani, akár történelmi drámaként, vagy akár az egymást furkáló követségi dolgozók játszmájaként, unatkozni tuti nem fogunk. Ugyanezt a politikai témát folytajuk fél tízkor, és megmondom őszintén nem követem a napi politikát (azon kívül hogy gyűlölöm a politikusokat, mindet), tehát nem tudom hogy Skrabski Fruzsina miket mondott ami miatt mostanában több balos indexblog is a szájára vette, de igazából nem is érdekel amíg olyan hiánypótló dokukat gyárt mint a biszkubélás, vagy a legfrissebb, az Elhallgatott gyalázat, ami a Felszabadító Vörös Haccsereg katonáinak felszabadítás melletti hőstetteivel foglalkozik, ami rablásból, gyilkolászásból és persze a nők megerőszakolásából állt. Mindezt nemhogy nem tanították nekünk az átkosban, de még beszélni sem volt szabad róla, ergo már csak a megalázottak és megszomorítottak emlékéért is tegyük hátra az előítéleteinket és kapcsoljunk a Duna World-re! Hogy hogyan is mentek akkoriban a dolgok, arra meg a kommentelők egyike hozott egy Wikipéldát:
 
"Illés Béla a szovjet hadsereg őrnagyaként részt vett Budapest ostromában. Őrnagyi beosztásában ekkortájt jelentette ki, hogy a szovjet katonaság számára "a magyar nők is a szabad zsákmány körébe tartoznak".
 
 ...és hogy mi lesz a felelősségrevonásából vagy az ügynöktéma rendezéséből, arra megkapjuk a választ a mostani hírekben:
 
A bűnökre vadásznak, nem a bűnösökre: "Nem turkálnak az ügynökmúltban. Nem nyomoznak senki ellen. Nem tesznek közzé mindent, amit találnak. A kommunista múlttal foglalkozó bizottság a rendszerre kíváncsi, nem az egyedi esetekre."KEZICSÓKOLOM, AZ EGYEDI ESETEKBŐL ÉPÜLT FEL AZ A BIZONYOS RENDSZER! Áh, hagyjuk, látom baszkibéla is megkapja majd a Pro Urbe-díjat :SSS

Talán érdemes:
Fentiek után már minden csak lábjegyzet vagy futottak még-lehet, és így is van: a negyed tizenkettőkor adott pajzán vígjátékban egy kilépni akaró tanerőhöz ragaszkodik majomszeretettel az osztálya, annyira hogy még arra is képesek hogy lerontsák a hírnevét, csak hogy ne menjen el tőlük. A Folytassa, tanár úr! lehet hogy hülyeség, de angol hülyeség, és mint ilyennek a Dobozban (na meg a Film+2-őn) a helye.

Kis hírek a nagyvilágból:
Itt nyugszik Gandalf, bevallotta, hogy meleg: "Sir Ian McKellen arról mesélt, hogy miket tart élete legnagyobb eredményeinek, mi lehetne a fejfáján."TISZTELET az öreg harcosnak, remélem még messze van a fejfaállítás és jó sok szereppel megörvendeztet bennünket...aki meg a comingoutján akar lovagolni, annak csak ennyi.
Összetörték az egymillió dolláros vázát: "Aj Vej-vej kínai művész munkáját egy miami festő törte össze, tiltakozásul a külföldi alkotók ellen." – A régi igazság mely szerint ha valamit egymilliósra áraznak be valamit, attól még nem lesz értékes, esetünkben fokozottan igaz, ugyanis "Vej-vej 16 antik vázát festett át élénk színűre. A 2000 éves edények a Han-dinasztia (i.e. 206 - i.sz. 220) korából származnak."MAGYARUL: a vázák addig értek egymilliót, amíg át nem festette őket. Folyton sírnak ezért az Aj Vej-vejért, de az igazat megvallva én nem tartom művésznek azt aki mások (ráadásul muzeális értékű) munkáit átfesti és kiállítja....
Kareszblog: Nyílt levél Kolosi Péterhez: "Ülök az iskolában, és hála az Önök népbutító valósága miatt, kénytelen vagyok a szünetekben hallgatni a villalakók szegényes életét." –  Az a baj öreg hogy ülsz az iskolában de nem ragad rád semmi! "Hála az önök népbutító valósága miatt", ez neked egy mondat?! Visszatérve a kérdésedre, ez valami speciális probléma lehet. Velem senki nem akar beszélgetni, a villalakók életéről meg pláne. Egyszer ugyan odajött egy ötvenes nő és azzal próbált dicsekedni hogy tíz éve követi a Megasztárt, de mondtam neki hogy ez mind semmi ahhoz képest hogy én meg három évtizede piálok, és hogy a kocsma már a nyolcvanas években is izgalmasabb volt mint a néphülyítő műsorok. Szóval ezeket így elmondtam neki egyetlen egyszer és azóta még az ebédlőben sem ül mellém. Minden másra meg ott a távkapcsoló ^^
Szávay Ágnest az intelligenciájával fogta meg Dj Dominique: "A celebvilág legmeglepőbb kapcsolata: a fiatal sportoló az öreg dj-vel jár. Szávay beszélt párjáról." – Intelligenciával is lehet csajozni? Akkor még nekem is van reményem. Bár az előző sztori után ebben már nem vagyok olyan biztos...
Burzsuj: Ötmillió forint egy éjszakáért?: "A listán legutolsó helyen kullogó ötmillió csak a kezdet: bőven átlépik a tízmillió forintos árakat. Egyetlen éjszakára." – Nem tudom hogy ezek milyen kuplerájok, de az tuti hogy túl vannak árazva, mint Aj Vej-vej vázái. Ötmillió forint egyetlen éjszaka?! NO FUCKING WAY, BUDDY!!
Kanye West az odaadó orálozás miatt akarta elvenni Kim Kardashiant – Na, itt a másik hülye pénzszórási mód. Küldeném Kanyénak szeretettel, mert úgy látom nem ismeri:
 
BT: Kifejlesztették a héj nélküli kenyeret: "A különlegesen puha kenyeret az időseknek szánják." – Hé, nem úgy volt hogy az időseket bedarálják, de legalábbis teljes vagyonelkobzásra ítélik?
Kik azok a bizonytalan szavazók? – Azok, akik még nem jöttek rá arra hogy Gianna Michaels-re kell voksolniuk vagy az Aquila Pártra :DD – "650 ezer ember még nem választott magának pártot, és ki van éhezve az ígéretekre, 2,5 millióan viszont nem akarnak szavazni. Mitől kerül valaki egyik vagy másik csoportba?" – Tapasztalatból arra tippelnék hogy az elfogyasztott alkoholnak is köze lehet hozzá. Biztosat persze nem tudok ^^
Baltával és késsel támadtak Győzikére: "A támadó a saját nagybátyja volt, akitől a kölcsönt próbálták visszakérni." – Nem tudom hány éves és hanyadik osztályba jár győzike nagybátyja, viszont remélem hogy ezt is csak gyerekcsínynek könyvelik el, már csak a jogegyenlőség nevében is :)))
Ráijeszt a cápára az új védőruha: "Veszélyes, mérgező prédának tűnhet a harapás előtt a vízben kapálózó ember." – És mi van akkor ha ijedtében beleharap? :DD
Britney Spears elfelejtett énekelniElfelejtett???!!! SOHA NEM IS TUDOTT!"A Las Vegas-i gigashow-ján túl későn emelte szájához a mikrofont, kiderült, hogy playbackelt." – Kit sajnáljak? A kiégett, emberi roncs tiniSTÁRt akit parkolópályára raktak a vegasi kegyelemkenyérrel, de elkúrta? Vagy azokat a hülyéket akik pénzt adtak ki a visszatérésére? Tudjátok mit, egyiküket se fogom, megérdemlik egymást :D
Csivavahordák tartják rettegésben a gyerekeket Phoenixben: "8-12 tagú falkákban járják a utcákat." – Elpuhultak ezek az amerikaiak! Annyit drónozgatnak meg távgyilkolnak hogy már pár nyomorult kutyával se tudnak mit kezdeni! Mertha mondjuk egy bernáthegyi,- vagy egy farkaskutyafalka terrorizálná őket, azt még megérteném, de hogy ez a mesterségesen kitenyésztett kis izé? Mi lesz a következő, pincsik mészárolják le a Navy Seals osztag tagjait? :DDD Nap kommentje:
 
Lacusch69 2014-02-24 11:31:55
Ugyan már... Felrúgnám őket műholdnak...
Vagy a gyereket csak egy pittel engedném el sétálni...
 

SZERDA, FEBRUÁR 26.:
A MÁRKA, AMI ELVÁLASZT
 
Te haver, Fidelj!
Ajánlott:
Aki ismer az tudja hogy valami nagy dolognak kell történnie ahhoz hogy az On The Spot bármelyik sorozatát ajánljam, de nincs mit tenni, a Diktátorok gyermekei mai epizódja simán kötelező mindenkinek aki romantikával gondol Kubára, ahol most és mindörökké a Fidel klán uralkodik. Bár Castro nem kimondottan az a népirtó, megszálottan forradalmár geci (az ugye Che Guevara volt), de még így is voltak olyan húzásai amivel a saját gyerekei közül is volt aki elfordult tőle. Alina Fernandez élete azt példázza hogy néha a rendszer haszonélvezőinek is elege lesz: a szabadpályás szónoklatok világrekorderének lánya egy szép napon elvegyült a nép között és lelépett a szigetről, és azóta sem sűrűn hívja fel az apját hogy megkérdezze mi van vele. Nézze meg mindenki aki pozitívnak látja az ottani kommunista rendszert és ne feledjük, Észak-Koreától csak annyi választja el a kubai helyzetet hogy Fidel nem őrült meg teljesen (na meg a kedvező földrajzi adottságok). Kezdés 21:10-kor az M1-en.

Talán érdemes:
Kb. azonos időben két fémfatálas egyszerfogyaszthatóság, először kilenckor egy David Mamet-darab a Film Mánián amit a rendező a saját film noir-tribute-jének szánt, de az csak a kisebbik gond hogy a történetbe (merthogy azért is ő felel) nem fektetett energiát: a visszavonulni készülő kiérdemesült nagymenő rablót fő társa még egy utolsó nagy bulira szeretné leszervezni, ám a csapatban van egy leggyengébb láncszem. Mondom, nem ez a papírvékony, de legalább felszínesen szórakoztató szitu az én bajom vele, a fő hibát ugyanis ott követte el a rendező úr ahol Kevin Smith is. És még itt sem az a baj hogy a csaját-feleségét (Rebecca Pidgeon) tette meg a végzet asszonyává, hanem az hogy az ő csaja sem alkalmas erre se színészi kvalitásai, sem pedig kinézete alapján. Az Arany markában emiatt egyedül Gene Hackman és Danny DeVito miatt nézhető (de még velük is szigorúan csak egyszer). Öt perccel ezután, vagyis 21:05-kor azonban máris ott a rivális a Míg a gyanú el nem választtal a Film+2-őn, itt viszont úgy néz ki hogy megcsalják a végzet asszonyát, aki emiatt fel is bérel egy magánnyomozót, akinek viszont pont jól jönne ha a nő házassága befuccsolna, annyira belezúgott. Amikor ez nem jön össze, emberünk tevőlegesen is próbálja a sors kezét irányítani, előbb finoman, majd egy bérgyilkossal szerkesztené ki a képből a férjet...
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Közzétettek a legismertebb ugandai melegek fényképeit: "Melegjogi aktivisták támadásoktól tartanak." – Ja, hogy a felvilágosult Uganda? Nincs több kérdésem, egy üzenetem (kurvaanyjukat a szivárogtatóknak) meg egy szerény javaslatom: közzétenni a közzétevők képeit és köröztetni a gyökereket.
Az Apple Arizonát fenyegeti: "Ha nem vonják vissza a melegellenes törvényt, nem építenek oda gyárat." – Na, ez meg a másik szélsőség. Hát akkor a jókurvaanyjukat nekik is ^^
Nem lesz ablak a jövő utasszállítóján: "Legfeljebb képernyő mellé szóló helyet kérhetünk a szuperszonikus repülőgépeken." – Bizony jobb is lesz a Disney-összest nézni miközben fénysebességgel repülünk majd bele a WTC 2-be! Technika 4 teh win!!4
Kitört az amerikai drónháború: "A cégek egymásnak szólogatnak be a robotos csomagküldéssel, mindenki legnagyobb örömére." – A jó hír az hogy amíg ezek egymást ölik a drónjaikkal, addig se minket. A rossz meg az, hogy a legerősebb fog győzni itt is :SSS
Miért épít valaki féltonnás robotrákot?: "Hogy ásatásokat végezzen és kincset keressen az óceánban. Már tesztelik a Crabster CR200-at."HÁT PERSZE HOGY AZÉRT. NYILVÁN, ahogy a Google Glass sem egy most bejelentett katonai fejlesztés mellékterméke volt:
A Google Glass ehhez képest egy vicc: "A BAE Systems okosszemüvegétől a katonák veszélyesebbek lesznek, mint egy Terminátor." – Már hogy lennének veszélyesebbek, ők nem a GOOGL akarom mondani ANGSZOC  helyesebben SKYNET szóval nem a Gonoszt, hanem a demokráciát képviselik, azt meg ugye csak minél fejlettebb fegyverekkel lehet:
Ezzel lőhet minden amerikai katona: "A vállról indítható rakéta olyan jól bevált a tálibok ellen, hogy az egész hadseregnél bevezetik."Jaj de jó, remélem ránk is ezzel lőnek majd!!4, nem ám holmi sima lőszerrel meg elavult fegyverrel! Én már csak amondó vagyok hogy ha agyonlőnek, akkor igenis korszerű és demokratikus fegyverekből tegyék, demokratikus skulóval. Bizony, az ilyenekből még egy tarkó,-vagy fejlövés is sokkal demokratikusabb, teljesen más érzés mintha Észak-Koreában vagy Afrikában loccsantanák ki az áldozat agyvelejét egy falra egy többgenerációs Kalasnyikovval vagy szöges bunkóval. Mondom, össze se lehet hasonlítani a kettőt, mert itt szinte az áldozatnak tesznek vele szívességet. Nagyszerű faj ez a római, nagyszerű.
 
 
CSÜTÖRTÖK, FEBRUÁR 27.:
ANDALÍTÓ BUROKBAN
 
Orson Wellness :DD
Ismétlés, nem érdemes:
Film+, 23:10: Zuhanórepülés
– Nem tudom megszeretni, pedig eltelt hat év azóta hogy először írtam róla. Tudom hogy igaz történet, tudom hogy profi a megvalósítás, minden a lehető legnaturálisabb, de nekem ez még így is lélektelen. Tudom hogy a fickó akinek az életéből készült az meghalt meg minden, tényleg sajnálom, de ettől a film még nem lesz jobb, és ha csak Gryllus Dorka édeshármasa marad meg a kritikusokban (tehát nem csak bennem), ott komoly gondok vannak, ahogy a színészekkel is. Oké, abba beletörődtem hogy Dorka negyven-ötvenévesen is ugyanazt a nőtípust fogja játszani akit az Érzékek iskolájában, de hogy Nagy Zsolt itt is ugyanolyan érthetetlenül hadar ahogy a Kolorádó Kidben az azért súlyos, főleg úgy hogy öt év eltelt a kettő között...:SS
 
Ismétlés, talán érdemes:
Duna TV, 21:40: Retúr – Na ez viszont már annyira tetszett hogy évekkel ezelőtt ajánlottam is, és ma is ugyanígy fogok tenni, főleg hogy a színészek közül már többen nincsenek köztünk és hogy a nyugdíjasokba manapság divat belerúgni. Jöjjön akkor az ingyenutazást kihasználó, az életnek még egyszer utoljára nekimenő édesbús, nem fiatal, de lélekben örökifjú társaság: Lázár Kati, Kibédi Ervin, Agárdy Gábor, Bárdy György és Sinkovits Imre.
 
Talán érdemes:
Filmbox Extra, 21:00: Hideg préda – Korrekt horror Norvégiából és egyben új vonal az elátkozott szállodák vonalán, amiben pár hódeszkás egy negyven éve lezárt hotelben kénytelen meghúzni magát, ám pechjükre annak rendje-módja szerint egy Szadista Gyilkos is pont itt foglalt magának szobát. A para-vonal kizárható – vagy mégsem? Lehet valami köze a mészárosnak a tulajdonosok ezer éve eltűnt gyerekéhez?... Még valami, ami rácáfol a horroros közhelyekre: a folytatása is van olyan jó, mint az originál. Fél tízkor a MILF-kedvelők láthatják igazolva magukat az MGM-en. Az érzelmek nem ismernek időkorlátokat, a Kortalan szerelem pedig néha az ügyvédekre is rátalál, ezek nekem belőle a fő tanulságok – meg az, hogy a környezet áskálódásait és a kapcsolat nehézségeit át lehet lépni a laza életfelfogással. Az eheti második Oliver Parker-alkotást éjfél előtt tíz perccel adják, és leginkább Paz Vega meg Christopher Walken miatt lesz érdemes a Filmbox HD-t nézni, mert ahogy Hitchcock, úgy Orson Welles élete is elég megfilmesíthetetlen, az meg hogy egy fiktív bűnügyi szituációba őt tegyék meg mint főhőst, több mint ingatag lábakon áll. Oké, az stimmel hogy Welles elvágta magát az álomgyárban az Aranypolgárral, de tudtommal nem keveredett Olaszországban maffiakörökbe, így max. érdekes kísérletként foghatjuk fel ahogy a rendező körbekalauzol minket a dantei bugyrokban. Annyi jó van benne még hogy a magyar címe miatt (A sötétség ideje) esetleg azok is odakapcsolnak akik egyébként max. a Riddickre lennének kíváncsiak.
 
A seksz, a szipu rovat:
Miley Cyrus lesmárolta Katy Perryt: "Cyrus koncertjén az első sorban csápolt Perry, meg is kapta a jutalmát." – Huhh, itt aztán lehetett vírus,-meg baciluscsere :SSS
Meztelen társkeresőshow lesz az USA-ban: "A VH1 kreatívjainak volt egy zseniális ötletük, de ha ez merész, van más kissé bizarr tippünk." – ...és ezzel az MTV után a VH1-et is le lehet írni mint "zenei" csatornát. Bár ha a fenti STÁRokkal lenne tele ez is, akkor nem is annyira kár érte.
3 hónapon belül 4 híresség comingoutolt: "Legutóbb Ellen Page és a bozontos szemöldökű modell, Cara Delevingne vállalta fel másságát." – Valaki szóljon már nekik hogy ezzel utoljára tíz éve lehetett komolyabban szóhoz jutni a médiában –és nem  Hollywoodban, hanem nálunk :DD
18+ Nézegessen élvező arcokat!: "A Beautiful Agony oldal lényege az, hogy megmutassa a valódi, természetes orgazmust." – A milyen micsodát? Jóhogy nem mindjárt a női orgazmust akarják bemutatni nekünk!!! ÉBERSÉG!!!
Elfogták a prostizó cigitolvajt: "Hetven doboz cigit lopott, aminek egy részét fizetségképp prostituáltaknak adta." – Nem értem mi a gond. Végülis legjobb tudása szerint fizetett a szolgáltatásért, nem? Ha a prosti fizethet természetben, a kuncsaft miért nem teheti ugyanezt cigarettával? :D
Filmen a péniszhajsza: "Az izlandi péniszmúzeumból már csak egy emberi pénisz hiányzott. Film készült a történetéről." – Most néztem, a zenyim még megvan. Nem tudom kiét vágták le ezek a beteg állatok azért hogy múzeumba tegyék, de lélekben vele vagyok!!
Áramot vezetnek az óvszerbe: "Amerikai diákok tökéletesebb szexélményt akarnak, ezért programozható óvszert építenek."TÁMOGATOM, SŐT KÖTELEZŐVÉ TENNÉM. Persze a legjobb az volna ha egyből a farkukba vezetnék a kettőhuszat, mindjárt töredékére csökkenne a hülyék száma a világon, csak össze kéne söpörni utánuk a hamut ^^
IFL Gazdaság: Egyre torzabban látják a nők a szerelmet: "Az internet által sugallt giccs eltorzította a párkapcsolatról, szerelemről, családról alkotott véleményét a társadalomnak." – Szerencsére a pornó egyensúlyba hozza a dolgot a férfiak javára, az meg ugye pont olyan mint a való élet!!44
Kómába esett a füves sütitől egy spanyol diák: "Kilenc társa is rosszul lett." – Nem győzöm eleget figyelmeztetni a fiatalokat a kábítószer veszélyeire. A drog öl, butít és még nyomorba is dönt. Az alkohol viszont szerencsére nem drog, minden sarkon kapható és még tisztít is!44!!
táfelspicc: Hogyan vásároljunk bort a hipermarketben?: "Tanácstalanul áll a hipermarket borospolcai előtt és nem tudja eldönteni, melyik borral járna a legjobban?" – Bort hipermarketből??? NORMÁLIS?!
Pénzcentrum: Szex, online pornó: sok magyar egyetemista fizeti ebből a tandíját – ...avagy a testből élés propagálása a csürhe számára tovább folytatódik. Egy, csak egy baj van ezzel a csodálatos ürüggyel, hogy mindjárt a cikk első sorában kiderül hogy NEM a tandíjért kurválkodnak: "Több egyetemen, főiskolán nyílt titok, hogy sok lány azért tud méregdrága cuccokban járni, kocsit venni, luxus körülmények között élni, mert erotikus munkásként párhuzamos életvitelt folytat. Hiába igyekeznek titkolni, hogy honnan telik százezres táskára, a havi félmilliós jövedelmet már nehéz elrejteni. A szülők általában nem tudják, vagy nem akarják tudni, honnan a hirtelen jött gazdagság." – Százezres táska, saját autó meg havi félmilás jövedelem, és mindezt adómentesen, mi? Hát elmentek ti is a jó anyátokba :DDD
Tehénpornót készített két New York-i férfi: "Egy gazda kamerát szerelt fel az istállóba, és rajtakapta a tehénzaklatókat." – Nana!!! És a gazda miért szerelte fel a kamerát?! Lehet hogy ő meg az üzekedő tehenekre gerjed?! ÉBERSÉG!!!
Baromságokat kapnak az Oscar-vesztesek: "Lefolyótisztítóval, szennyeskosárral és orgazmus injekcióval kárpótolják őket az elmaradt díjakért." – Hát még így is ezerszer inkább ezek mint a botoxinjekció:
Igen, botoxoztattam. Na és?: "Csodát ne várjon, senki sem fog egy fecskendőtől húsz évet fiatalodni. Steiner Kristóf és a tapasztalat."ÉDES FASZOM! Minden hülyeséget el kell neki tanulnia a nőktől? Elég baj a média szépségasizmusa ami a tökéletes nőtípust nyomatja, de neki is be kell állnia ebbe az örökifjúságos idiotizmusba?! Mi lesz a következő, ülve fog pisilni? Eszem megáll, komolyan, megyek is inni egy sört, viszlát szombaton...:SSS
 
 
 
Kulcsszavak: éberség, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés