2014. 03. 10.
Hódolat a katatóniának (márc. 10-11-12-13.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, MÁRCIUS 10.:
RIMÁNC A ZOMÁNCBAN
 
Engem nővé változtatott, de már elmúlt.
Talán ismétlés, talán érdemes:
Fél tízkor egy viszonylag korrekt gender-prop a FEM3-on, ami rizikós témaválasztása ellenére is meg fog nyerni minket magának, ahogy anno a Priscilla is, nem véletlen hogy ez is road movie. Itt egy már 99%-ban nővé vált férfi (Felicity Huffman) készül az utolsó khm...vágásra, amikoris lezártnak hitt múltjából előkerül az eladdig ismeretlen fia, aki ráadásul egyből a rendőrségen debütál. Stanley/Bree tépelődik, de végül győz benne az ANY apai ösztön, és kimenti a srácot a rendőrségről, sőt fel is ajánlja neki hogy segít az apját megkeresni. Hogy ezzel a kétségbeesett lépéssel mit akar az időnyerésen kívül, azt először maga sem tudja, viszont a végére mindketten elérzékenyülnek (velünk együtt). A Transamericának majdnem sikerült saját terepén legyőznie Almodóvart, de mivel a spanyol előbb TALÁLTA FEL húzta elő a travi-ászt, ezért csak a második hely jut neki, az is szép eredmény. Előtte kilenckor két komédia közül kereshetünk kedvünkre valót (és ezzel vége az alliterálásnak): a Finánc a pácban felnőtteknek, és az Unióval járó határállomás-megszűnés mellékhatásairól szól, vagyishogy innentől az egymás iránt köztudottan rajongó belgák és franciák kénytelenek együtt járőrözni. A belga tag ellenérzéseit csak fokozza francia kollégájának a húga iránt táplált érzelmei. Intellektuális, már abban az értelemben hogy kell egy IQ-szint ahhoz hogy az ember értékelni tudja, meg abban is hogy a készítők-színészek nem mennek át az öncélú malackodásba – meg is lepődtem hogy pont a Film+2 adja. A másik, szintén nők körül bonyolódó bohémkodást a Film Mánián kezdik ugyanakkor, és Jackie Chan játssza benne a Városi vadászt, aki amellett hogy magánnyomozó, még nőcsábász is. Eme két érdeklődési körének összekapcsolására nyílik lehetősége legújabb akciójával, amikoris egy újgazdag hapsi lányát kell előkerítenie. Igen, kép alapján beleszeret, és akár ingyen is elvállalná az ügyet. Kellemes kis egyszerhasználatosság. Végezetül legyen valami macsóság is, egyensúlyba hozandó az ökörködést meg a nemműtétes apa-fia mozit: éjfél előtt öt perccel adják a hét első westernjét az MGM-en, amire főleg Lee Marvin miatt fogunk emlékezni, a Spikes bandája alapjául szolgáló Giles Tippette-regényt ugyanis vajmi kevesen ismerhetik nálunk. Valamicskét hasonló a minap adott John Wayne-drámához, itt is egy sebesült revolverhős oktat pár fiatalt a Zéletre – és itt is keserű felnőtté válással végződik a dolog, az időnkénti humoros beszólások ellenére is.
 
A jövő itt van, és sose lesz vége - kiemelten kötelező rovat 1.:
Cartoon Network / TCM, 1:00: THX 1138 – Tutibiztos hogy voltmár, és ajánlottammár, de nem érdekel. Ha csak egy filmet nézel meg ma, ez legyen az. Ami Spielbergnek a Duel, Bessonnak a Le Derniére Combat, az Lucas-nak a THX: egy korai, kreatív felvillanás, amit aztán a slágergyár javára fordított, csak míg Steven tudott ebből is aranyat, Besson meg tisztes iparosmunkákat csinálni, Lucas egyre inkább belehülyült a nagy dobásaiba (Star Wars, ofkorsz). A THX 1138 (ami később az American Graffiti egyik rendszámában is visszaköszönt) viszont egy pontos, kegyetlen látlelet egy jövőbeli, posztapokaliptikus világról ahol az emberi tulajdonságokat gyógyszerekkel nyomják el, a plebs-et pedig egyfajta mesterséges agyhalottságban tartják. Ám ahogy Orwell-nél, itt is homokszem kerül a fogaskerekek közé... Nem az a szomorú hogy George Lucas tulajdonképpeni elsőfilmjében több ötlet van mint egész későbbi életművében (még úgy is hogy az előképek – 1984, Brave New World, vagy a 2001: Űrodisszea steril belső terei – konkrétan felismerhetők). Az sem hogy az itt lefestett, kilátástalan, diktatórikus világ pont Amerikának köszönhetően kezd megvalósulni, és pont demokráciának álcázva. Nem, az igazi gond az, hogy a népesség 90%-a önként és dalolva asszisztál a szabadságjogai feladásához még úgy is hogy csak le kéne ez elé a film elé ülnie és felébrednie. Nézzétek meg (még annak ellenére is hogy Lucas, ahogy minden rendezésébe, úgy ebbe is belenyúlt, és ebből sem adták ki az eredeti változatot DVD-n), ez a negyvenéves, alig másfél órás darab többet mond a jelenünkről meg a jövőnkről mint a friss Oscar-díjasok bármelyike (és azt se felejtsük hogy a Downward Spiralt kezdő hátborzongató hangminta is innen van).
 
Hétfő? LESZAROM.
Átlátszó melltartóban pózol Paris Hilton
- LESZAROM.
Scherzinger a Maldív-szigeteken pucsít – Én meg itt Budapesten LESZAROM őt.
Lisa Rinnának megfagyott a klitorisza – Én viszont melegen öltöztem, és LESZAROM.
85 éve kihaltnak hitt őzet fényképeztek: "A Muntiacus rooseveltorumot 1929-ben látták utoljára, Laoszban. Ürülék alapján biztos, hogy él." – Ő meg akkor ránk, emberekre mondhatja ezek után, hogy LESZAROM.
Jessica Biel segge kiemelkedően formás – Kiemelkedően LESZAROM.
Magyar pisicég nyomja le a világot - LESZAROM.
18+ Friss: VV Éva előkapta a jobb mellét - LESZAROM.
Mit csinál ez az ember Rihanna seggével? – Nem tudom, azt viszont igen, hogy én LESZAROM.
Mókuska Egérke blog: 18+ Kate Moss a Lui Magazinnak vetkőzött: "Alaposan kitárulkozott a világhírű modell." – Alaposan LESZAROM, a blog címéért meg kiosztok egy szöggel kivert FASZKORBÁCSot is.
Palvin Barbara kiszőkült: "Pletykák szerint pedig újra összejött Niall Horannal." – Nem pletyka: én tényleg LESZAROM!
Palvin Barbara Pharrellhez simul: "A magyar modell a sztárproducer/zenész pólókollekcióját népszerűsítik. Menő." – Lófaxot menő: LESZAROM.
Strange: Mihalik Enikő a török Vogue-ban: "A képeken Enikő mindenféle jobbnál jobb és rosszabbnál rosszabb farmercuccban látható." – Palvin, Mihalik, Mihalik, Palvin, Mihalik, Palvin, Mihalik, Palvin, Palvin, Mihalik, Palvin, Mihalik, Palvin, Mihalik, Palvin, Mihalik, Palvin, Palvin, Mihalik, Palvin, Palvin....LE-SZA-ROOOOOM!
 
 
KEDD, MÁRCIUS 11.:
BRAZILOSZKÓPIA
 
Csókolom, szabad itt a világ?...költői kérdés volt :S
Ismétlés, talán érdemes:
Rocktörténeti doksi 21:25-től a Duna World-ön, már ha még nincs tele mindenünk a Nagy Generációval. Azt azért el kell ismerjük hogy ma már nemigen születhetnének az Extázis 7-től 10-ig-hez hasonló dolgok: megváltoztak a zenehallgatási szoksások, ma már mást jelent a zenész meg a sztár fogalma is, nem utolsósorban pedig nincsenek akkora jelentőségű zenekarok mint anno az llés-Metró-Omega triász (hogy a méltatlanul elfeledett kismesterekről ne is szóljunk). Mindenesetre érdekes ennyire fiatalon látni őket (meg Hobót is, asszem ebben nyilatkozik, ekkor még csak rajongóként).
 
Talán érdemes:
A Filmbox HD-n a brit rögvalóság mesterének, Ken Loach-nak 2007-es rendezése kilenc órakor két brit csajról, akik úgy másznak ki a munkanélküliségből hogy illegális bevándorlókat foglalkoztató ügynökséget alapítanak. A néző egyfelelől szimpatizál velük (NB: Thatcher volt az első angol politikus, akit látványosan nem érdekelt hogy miből tartja el magát az, aki alól pont ő húzta ki a biztos állást), másrészt viszont amit csinálnak az keményen törvénytelen. Régi mondásom, hogy ha egy filmnek modorosan optimista a címe, ott valami durvára számíthatunk (lásd Isten hozott a babaházban, A boldogságtól ordítani, stb.). Nos, a Szabad világhoz már ez alapján is óvatosan kell közelítenünk... :SSS
 
A jövő itt van, és sose lesz vége - kiemelten kötelező rovat 2.:
Duna, 21:40: Brazil – Nem tudom eldönteni hogy ez, vagy a 12 majom-e Terry Gilliam legjobb (önálló) műve, az viszont biztos hogy valamire nagyon ráérzett mindkettővel. Pedig egyik sem 1000% saját kútfő, a Majmok eredetije a francia kísérleti film, a La Jetée volt, a Brazil meg aztán tényleg minden disztópiából merít, ami miatt mégis az újdonség erejével hatott, az a korszellem eltalálása, és a megfelelő időzítés (1985-ben már a Keleti Blokkban is enyhült annyira a nemzetközi helyzet hogy bemutassák), de főleg a látvány és a szürreális figurák (meg akik adták őket, DeNirótól Michael Palin-ig). Ha ezek mellé silány történet társult volna, akkor is szerettük volna – de nem: soha ilyen részletesen, grandiózusan és egyben taszítóan nem ábrázolták az elnyomó hatalmat (ne feledjük azt sem hogy a bemutató idején csak egy évvel vagyunk túl az orwelli bűvös dátumon). Most, 2014-ben ha körbenézünk, azt mondhatjuk hogy Gilliam eme alkotása nem sci-fi és nem vígjáték, sokkal inkább a kor amiben élünk, a mi érdekünkben keresztülerőszakolt megfigyeléssel, a magánszféra lassú, de stabil felszámolásával és a csürhe számára láthatatlan manipulációkkal. Az örök vesztes, de kitörésről álmodó kisember is mi vagyunk benne, aki próbál valahogy boldog lenni és önmegvalósítani mindezen negatívumok árnyékában. Hát így – nézzétek.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Nobel-békedíjat Putyinnak!: "Jelölték a békedíjra. Szavazzon, megérdemli-e!" – Most miért, ha Barrack O’Bomber megkaphatta, ő miért nem? :D
Feldarabolta a férjét, felmentették: "T. Edit gyógyíthatatlan skizofréniában szenved, kényszergyógykezelésre ítélték." – OK, akkor innentől tudom hogy mire hivatkozzak az alkoholizmus mellett egy esetleges hasonló balesetnél :DD
Felmentettek az emberölési kísérlettel vádolt férfiakat: "Nem volt rá elég bizonyíték, hogy ők késeltek volna egy szigethalmi szilveszteni buliban." – Felmentették őket?! KOSSUTH-DÍJAT MÁR NEM IS KAPNAK?!
18+ Levideózták a békési tömegbunyót: "Megölök mindenkit - üvöltötték. Fényes nappal az utcán rugdosták a földre zuhant férfi fejét." - AZ ÁLDOZAT FELELŐSSÉGE MEGKÉRDŐJELEZHETETLEN. Remélem a TASZ már kerékbetörte a videó készítőjét!!!
Jól fogy a letelepedési kötvény: "Valószínűleg távol-keleti befektetőknek ért 250 ezer eurót a magyar letelepedés." – Lehet hogy nekik. Vagy az is lehet hogy nem nekik:
Hamis jogosítványokat árult a tolmács: "Összefogott egy köztisztviselő haverjával, 30-60 ezer forintért árult jogosítványt afgánoknak, irakiaknak." – Na, megvalósult Ken Loach víziója is :DDD De nem kell kétségbeesni!! Ők jönnek ide, mi meg megyünk hozzájuk, avagy LESZ MÉG DUBAJ MAGYAR FALU:
Végre könnyebb lesz dubajozni!: "Március 22-től egyszerűbb lesz beutazni." – Keleti nyitás után keleti lábnyitogatás. Már nem is tudom mi hiányzott nekünk. AKI UTOLSÓNAK HAGYJA EL AZ ORSZÁGOT, FIZESSEN NEKEM EGY SÖRT! :(((
 
 
SZERDA, MÁRCIUS 12.:
TÁVNYUGATI CASABLANCA
 
Nem, az ott nem Al Pacino.
Nem érdemes:
Hajnali negyed kettőkor újabb zenészes film az MGM-en. Örülnék ha azt mondhatnám hogy a Halál kutyájában Alice Cooper jelenléte csak bónusz az amúgyis magas színvonal mellé, de nem: ez az össze-vissza koproducerált akármi talán még miatta sem érdemes a figyelmünkre. Elvileg horror lenne elvadult, emberfarkas-beütéses ebekről, de még campként sem értelmezhető (max. ha nagyon erőszakot teszünk az ízlésünkön). Zenészek és zenekarok köré gründolt filmek amúgysem mindig sülnek el jól (lásd Phantom of the Park, Give My Regards to Broad Street, de főleg Bob Dylan négyórás [!!!] agymenése, a Renaldo & Clara), itt meg nincs egy egyértelmű elképzelés, színészekről nem is szólva. Remélem Alice bácsi / néni azért kapott valami kis zsét utána, mert egyébként óriási égés az egész még neki is.
 
Ismétlés, de érdemes:
Duna TV, 21:50: Ginger és Fred
– Hadd ne mondjam el újra, amit egyszer már ledaráltam. Alapfilm a kertévék működéséről, embertelenségéről, levitézlett sztárok jutalomjátékáról, akik nem találják helyüket az egyre gyorsuló világban. Aki még nem látta az marha sürgősen pótolja.
 
Talán érdemes:
Nagyon gyér lehet a kínálat, ha még ide is csak egy negyvenkét éves Bud Spencer-movie jut, márpedig a Vadnyugati Casanovát kénytelen vagyok beválogatni, annyira nemsűrűn adják (meg mert Jack Palance a másik húzónév benne a leendő Piedone mellett). Bud bátyó itt egy kóbor vagány, aki piti bűnökből tartja fenn magát, egészen addig míg rá nem kényszerül a megkomolyodásra, mégha csak egy road trip erejéig is, amikoris egy kiskölyöknek kell segítenie eljutnia jogos örökségééig. Vicces kis spagettiwestern, hétkor kezdik a Film+-on, tehát minden szempontból családbarát program.
 
adamnagysweetmovie | Válasz        2012. aug. 13. 21:05 | 7/8
Elképzelem BS-t, mint Casanovát, ahogy olvasztja a vadnyugat szeretetéhes női szíveit...
Rommá dícséri a sóletjüket, nyilván.


Ajánlott:
Szintén a negyedik X-et súroló életkorú thriller az MGM-en 23:40-kor, amiben a ma már inkább akcióhősként elkönyvelt Kurt Russell adja a rosszfiút, helyesebben diákot, aki egy szép napon elfelejti bevenni a fejfájáscsillapítót és kiirtja közvetlen családtagjait, majd az egyeteme ablakából lövöldöz az arra járókra, egészen addig amíg egyetlen (!) tökös rendőr le nem szereli. Nem elég hogy a Halál a toronyból valós történet alapján (az 1969-es texasi orvlövész esetéből) készült, nem elég hogy a 75-ös gyártási évhez képest hatásosan dokumentarista elemekkel dolgozik, de még magyar párhuzam is felfedezhető S. Ábel esetével, bár ő nem ölt meg senkit, "csak" bement a mekibe és belelőtt a plafonba, amit valamelyik nagyonokos pisológus úgy értelmezett hogy ez valójában egy segélykiáltás volt.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Macska ejtett túszul egy családot
MUHAHA. Ennyire puhák az amerikaiak? Múltkor a csivava-falka, most meg egyetlen cica? – "Megkarmolt egy kisbabát, ezért belerúgtak, erre begurult, és nem engedett ki senkit a szobából." – És ezért kellett a 911-et hívni? Szóltak volna a macska-összezavaróknak :DDD Mindegy, remélem a terrorista cica azóta már Guantanamón vagy egy FEMA-táborban várja a természetesen halálos ítéletet :DDD
K: Azért halunk meg, mert testünk vanNEM MONDJÁTOK! Tessék mondani, ez most a könyvesblog vagy a brittudósos rovat? – "A Testnapló túlságosan ügyesen ábrázolja az ember harcát a saját testével. Minden halállal egy kultúra enyészik el." – ...ezt meg Hemingway ezerszer jobban megfogalmazta. Nem baj, ő meghalt, de a mai értéktelen csürhének lassan minden esélye megvan arra hogy örökéletű legyen. Na akkor fogom én is követni Cobain példáját :SSS
Beszkennelték a testen kívüli állapotot: "Tudósoknak sikerült fMRI-vel megfigyelni egyetlen pácienst, aki akaratlagosan tudja ezt. Állítólag." – Segg hülyék ezek a tudósok. Ezt a testenkívüli másállapotot itt a Hörpincében minden törzsvendég tudja, sőt, kis gyakorlással még a friss látogatók is elsajátíthatják!
Ábrahám Edit elsírta magát a Barátok közt végén – Sírok én is hogy még mindig nincs vége ennek a fosnak!
Ördög Nóra elsírta magát önbizalomnövelés közben – ...hát akkor ennyit az önbizalomnövelésről :SSS
99 százalékos részvétel, 100 százalék a kormánypártnak: "Ilyen a valódi nemzeti egyetértés! Aki a választásban jó példával járt elől: Észak-Korea." – 99% részvételnél is 100%-os győzelem! Ki mondja ezek után hogy nincs ott demokrácia?! NORTH KOREA IS BEST KOREA! Nap kommentje:
 
népművészeti agyagedény 2014-03-09 22:55:19
úgy izgulok, ki nyert.

 
Netfolk: Nagyböjtkor is enni kell! De mit?: "Legáltalánosabb böjti ételek voltak a cibere- és tejleves, tésztaételek, bab, olajos káposzta, aszalt gyümölcsök, s a tojás- és halételek." – Hívő-gyakorló katolikusként is azt kell mondjam hogy MARADJ A SÖRNÉL, az úgy ital hogy egyben kenyér is. Folyékony ^^
Ki kell: "Hogyan nem lettem magyar?": "Nem tudok összegyűlni, gúnyába bújni, kiabálni és kizavarni, gyűlölni, ítélni..."ÉDES FASZOM! Legyünk már túl a választáson, hát én szégyellem magam ezek helyett az übertoleráns, de valahogy véletlenül mindig magyargyűlölő bloggerek helyett. A posztolónak azért csak jutott egy Év kommentje-candidate:
 
$$$=$$$ 2014.03.11. 12:49:28
azt hogy hülye vagy egy mondatban is leírhattad volna.

 
 
CSÜTÖRTÖK, MÁRCIUS 13.:
HA ILYENEK A TEMPLOMOS LOVAGINÁK,
 
...ideje illuminálódnom közéjük :D
Ismétlés, nem ajánlott:
FEM3, 23:45: Edukators – Erről se kelljen leírnom azt, amit már egyszer. Röviden: borzasztóan elnyújtott, szocreál-idealista marhaság, aminek elkészítésére 68-ban talán lett volna mentség, de 2004-ben már nem volt. Tíz évvel később (bizony, eltelt már annyi) meg csak még idegesítőbb a gazdagok elleni ilyesfajta prédikálás.
 
Talán érdemes:
MGM, 22:10: Joseph Andrews – A Tom Jones sikerén felbuzdulva Tony Richardson nekiugrott egy újabb regényadaptációnak. A kiszemelt célpont Henry Fielding regénye volt a szépfiú inas kalandjairól, akit hiába környékez meg az úrnője, a szíve másé, ezért bűnhődnie kell. Hosszú és tekergős út vár rá, majd a boldogság. Bár vígjátéknak hirdetik (és hát végülis az lett belőle), de egyes jelenetekből (például a feketemiséből) egy Ken Russell sokkal többet ki tudott volna hozni, főleg hogy az eredetiben is megvolt ez a sötétebb vonal. Richardson már a színészválasztással is biztonsági játékot játszik: nem tudom hogy Peter Firth rokona(vagy boldog őse)-e Colinnak (rákeresni csakazértse fogok), azt viszont igen hogy ugyanazt a bugyinedvesítő szépfiút játssza akiket amaz szokott – vele szemben viszont John Gielgud és a csábító Ann-Margret gondoskodik arról hogy még én is megnézzem (a minden bizonnyal gyatra szinkron ellenére is).
 
Ajánlott:
Tíz előtt öt perccel
egy Makk Károly-dráma a Dunán, ami már csak azért is kötelező mindenkinek, hogy tisztán lássuk, bizonyos dolgok semmit sem változtak nálunk 1961 óta. A fiatal és lelkes, de szakmai-magánéleti válságba esett vízügyi mérnök számára megnyílik az újrakezdés lehetősége amikor egy kis alföldi faluban friss energiákkal tölti fel egy új projekt: megoldani a helyi TSZ vízellátását. Már minden adott volna az egyenesbe jövéshez (még egy új szerelem ígérete is), amikor hőseink szembesülnek azzal hogy csak a bürokrácia kikerülésével tudnák tervüket optimálisan megvalósítani. Abban reménykednek hogy a Megszállottak munkáját utólag elismerik, meg hogy a cél visszamenőleg is szentesíti az eszközt - és aki arra tippel hogy jótettük elnyeri méltó büntetését, az jól gondolja – csak felsőbb közbenjárásra kerülik el a komolyabb felelősségrevonást. Percre pontosan ugyanabban az időben egy kanadai doksi a testvércsatornán (Duna World), ami egy súlyos balesetből felépülő balett-táncos újrakezdésének hol apróbb, hol nagyobb állomásait veszi sorra. A Lépéseket ajánlom mindenkinek akinek minden végtagja megvan, de nem tudja értékelni az egészségét.
 
"Film" és "zene" rovat:
...mint mindig, most is idézőjelben.
Illegális oldalak DJ Bárány böngészőjében: "Pirate Bayt és Zippyshare-t böngész DJ Bárány, a jogtiszta zeneletöltés Che Guevarája."KIZÁRT DOLOG! Egy ekkora improvizatív, multiinstrumentalista zenészteheccség nem létezik hogy torrentezzen!! Ez valami Indekszes kitaláció lehet!! ÉBERSÉG!
Lángoló: Így küldték el a U2-t a francba: "Az RSO kiadónak nem kellett 1979-ben Bono és zenekara. Négy év múlva földbe is álltak." – 2014-ben annak valahogy jobban örülnék ha a U2 állna már végre bele a földbe. A világ egyik legjobb zenekara voltak, de Bono jótékonykodása tönkrevágta őket :( Nap kommentje 1.:
 
Old Shatterhand is Dead 2014.03.11. 10:15:38
szerződtetniük kellett volna a U2-t akkor ma még mindig lenne RSO U2 pedig nem.
kínzó kérdés: mennyivel lenne szebb a világ, ha nem a U2 lenne a világ legtúlértékeltebb zenekara, hanem a coldplay?
 
hm...

 
Joss Stone a Budapest Parkban: "Még csak 26 éves, de már túl van pár Grammyn és egy gyilkossági kísérleten. Július 29-én lép fel." – Nem az a baj hogy túl van a Grammyken, hanem hogy 26 évesen már a karrierje javán is, "hála" a mai zenei kultúrának: mindig újat, mindig fiatalabbat, mindig botrányosabbat, mindig....halottabbat:
Begerjedt Whitney Houston holttestére: "Egy Beverly Hills-i rendőr pereskedik a várossal, mivel komoly megrovást kapott azért, mert amikor megtalálták 2012-ben Whitney Houston órák óta ott heverő meztelen holttestét, a tetszését fejezte ki kollégájának – írja a TMZ. "Azta, azért még mindig jól néz ki, nem?" – tette fel a kínzó kérdést Terry Nutall őrmester kollégájának, aki azonnal be is panaszolta a kissé íztelen viccért. Nutallt emiatt eltiltották az új egységekbe való átlépéstől. A vicces kedvű rendőr nem hajlandó elfogadni a dolgot, és beperelte a várost, amiért jogtalanul gátolták meg az előrelépésben." – Nem elég hogy nekrofil, még "humora" is van, és perrel akarja elismertetni a "humorérzékét". HA HA, VERY FUNNY!
54 ezer magyar bámulta Eva Green mellét: "Azt hitték, hogy a 300 2 jó. Véget ért a magyar film diadalútja: csak 1392-en látták a Couch Surföt." – Csak szólok, hogy ötvenezer magyarnak inkább pornót kellett volna néznie. EZÉRT FOGYUNK! :(
SM: A világ legfeleslegesebb remake-je!: "Aki előbb a spanyollal tesz próbát, majd megnézi a Karantént, az húzni fogja a száját, valamint felteszi a kérdést, hogy mégis mire volt ez jó?"
10 remake, ami jobb lett az eredetinél: "Ben-Hur és King Kong is sok Oscart kapott. Az új Dredd tökösebb, mint Sly, és végre a Star Trek sem világbéke-reklám! Önnek melyik a kedvence?" – Basszus, döntsétek már el hogy most melyik jó és melyik nem :SSS
C:c Király Linda apja jogszabályokkal takargatja lánya bénázását: "Inkább megvette az elbaltázott Himnusz-éneklés online jogait, csak ne vegzálják vele a lányát tovább." – Nem is tudtam hogy a Himnusz bármilyen jogait meg lehet venni. Hiába, mindig tanul az ember, ha már a papa nem tanult Barbara Streisand esetéből, avagy Nap kommentje 2.:
 
Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2014.03.11. 13:00:22
Szeretném megköszönni Király Apukának, hogy felhívta a figyelmemet erre a 15 éves esetre, amit már régesrég elfelejtettem volna. Most ismét meghallgattam kétszer, és sírok a röhögéstől! Mégegyszer köszi!
Ja, ameddig énekel, addig meg semmi hangja nincs, hogy lett ő énekesnő?

 
Leszbicsók miatt üzenget egymásnak Katy Perry és Miley Cyrus: "A két énekesnő egy ausztráliai koncerten smárolt egy lájtosat, azóta megy a catfight." – És nem csak náluk, itthon is, csók nélkül is:
C:c Aczél Endre a Facebookon kurvaanyázta Hajdú Péteréket: "Feltűnési viszketegség, ízléstelenség, hamis hangok és fideszes összefonódás a csodálatos posztban." – ...megintcsak én csinálom a legjobban, hogy nem tudom kik ezek. Illetve az aczélt az lehet hogy ismerem, már ha AZ az acél, aki anno ott volt minden újságban meg TV-műsorban, és jelenlétével gátolta hogy kellő időben megismerkedjek a punk zenével. Nap kommentje 3.:
 
kézműves étcsokinyuszi 2014.03.07. 09:21:45
ket,hihetetlen szellemi melysegekben tobzodo gyoker cicaharca...
zajlik az elet a kereskedelmi mediaban...
ez van...

 
Ahogy múlt héten a nőnapra, most a közelgő 48-as megemlékezésekre figyelmeztetek mindenkit. Mint minden nemzeti ünnepen, március 15-én is akkor jársz a legjobban ha messzire kerülsz minden politikai rendezvényt (a legjobban akkor csinálod ha a fővárost is magad mögött hagyod). Én lehet hogy jelentkezek valami ünnepi ajánlással, de csak szombaton! Addig is: VISZLÁT!
 

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés