2014. 03. 17.
A közbiztonság medvét ért. (márc. 17-18-19-20.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, MÁRCIUS 17.:
YAQZÁT A JAQZZIBÓL!
 
Két
FÉRFI nő, egy zöldhatár, egy reset.
Talán érdemes:
Nyolckor a minapi Ginger és Fred után Ginger és Rosa története a Cinemax 2-őn, akik a hatvanas évek Angliájában távolodnak el egymástól, vagyis ezúttal nem a beat,-és hippi-éra pozitívumait kapjuk, hanem egy tanulmányt arról ahogy az emberek megélték ezeket az időket, és hogy mindenkinek más volt belőle fontos: Ginger például aktív szerepet vállal az atomfegyverkezés elleni tiltakozásban, barátnője viszont a legjobb úton van afelé hogy pont olyan átlagos életet éljen le mint az addig elrettentő példaként emlegetett szüleik. Annette Bening és Jodhi May kedvéért még én is kivételt teszek, és megnézem. A Cartoon Network / TCM viszont a Jakuzák világát idézi meg egy 75-ös Robert Mitchum-filmmel kereken kilenckor, amiben mindenki szívességet kér a másiktól és mindenki valaki lekötelezettje, kezdve a milliomostól aki elrabolt lányának kiszabadítását várja egy régi haverjától, aki jön neki eggyel – neki viszont egy japán jakuza tartozik, akinek húgához valamikor gyengéd érzelmek fűzték, és pont miatta lett ezeknek vége. Kicsit elnyújtott macsóskodás a nyilvánvaló párhuzamokkal a törvényenkívüli cowboyok és az ugyanilyen illegál tetovált gengszterek között, és igen, többek között Tarantino is ebből merített ihletet, pedig a korabeli kritikusok már az eredetinek is felrótták hogy "csak" kizsákmányol egy klasszikus japán zsánert (és azok főhősét, Ken Tatakurát). 21:21-kor rövidke doksi a Dunán az NDK-s időkről, amikor Magyarországon egyesültek a német családok és rajtunk keresztül próbáltak az ígéret földjére jutni a keleten rekedtek. A Határeset családja szerencsés mert részben sikerült a tervük és nem egy Stasi-tiszt golyóján múlt hogy nem egészen: maguk látták be hogy több az esélyük szétválva. Tízkor thriller az HBO-n, amit a fiatalabbak Jennifer Lawrence villantása, az idősebbek meg Elisabeth Shue játéka miatt nézhetnének meg, ha nem lenne az elcsépelt sztori hasonlóan érdektelenül kivitelezve (nem a színészek, inkább a forgatókönyves és a rendező részéről). Hányszor láttuk már a válás után újrakezdeni akaró magányos anya és gyereke karakterét, és hányszor láttuk hogy mindezt régi lakhelyüktől távol akarják megvalósítani? És hányszor lőtték már el azt a poént hogy a Ház az utca végén amibe beköltöznek, véletlenül egy családirtás nyomait és emlékeit viseli? Annyi bizonyos hogy a kelleténél jóval többször.
 
Hétfő? LESZAROM.
Renée Zellweger arca a botoxtól csillog, vagy az egészségtől?: "Állítólag most visszatér. Mit mond ön?" – Á, én csak azt amit ilyenkor mindig: LESZAROM.
Szétszakadt a szoknya Rumer Willis seggénLESZAROM.
Ő lenne Mihalik Enikő új pasija?: "A nemrég kiszőkült modell egy dán focistával cukiskodik. Még kutya is jutott a képre." – A kutyát is LESZAROM, engem nem lehet meghatni ilyenekkel ^^
Gyurcsány az első, Mesterházy az utolsó, és Kulka János is ott lesz. Mi az? – Nem tudom de tuti köze van a politikához, tehát LESZAROM.
Tízmillió lájkja van, tévéműsor lesz belőle, mi az? – Nem tudom, de köze van a faszbúkhoz, így hát LESZAROM.
Üvöltött és megfeszült: "Na, mi volt Kiscsillag lemezbemutatóján?"LESZAROM mi volt, ahogy az Orfűs Kispál-összeállást is!
Ez történt a Z+ első műsorvezetőivel: "Az 1997-ben indult zenetévé igazi celebgyár volt, három arcukat ma is láthatjuk minden nap." – Igen, engem is ez zavar, főleg a szerepébe belesavanyodott Rákay Philip, egyébként meg LESZAROM hogy mi történt velük!
Feltűnt már, hogy Iggy Azaleának mekkora a csípője?: "Előnytelen fotók rovatunkban ma: a rappernő rövidnadrágos, brutális méretű csípője."LESZAROM hogy mekkor a csípője.
Ez ám az óriási popsi!: "Kim Kardashian büszke méretes fenekére." – Én is büszke vagyok rá hogy LESZARhatOM.
Kim Kardashian mellei kibuggyantak a dekoltázsából – Tőleg még a csöcskidobást is LESZAROM.
Nicki Minaj bőrbe préselte a melleit – Nekem meg szegecses bőrdzsekim van, és LESZAROM.
Aleska Diamond akárhol spárgázik – Én meg akárhol LESZAROM.
Ilyen haja volt Cindy Crawfordnak 31 éveLESZ SUNÁZNÁM! Akkor is és most is!
 

KEDD, MÁRCIUS 18.:
MUNKASZÖVETSÉG
 
Itt van, pedig senki se hívta o_O
Nem érdemes:
HBO Comedy, 20:30: Gondolkozz pasiaggyal!Mit csinálni a milyen micsodával?! Mi, FÉRFIAK olyan menők vagyunk hogy már agyra sincs szükségünk!!! Én vagyok rá az élő példa. A film meg sajnos egy pont olyan szokásos kozmo-kompatibilis ökörség mint ahogy a címéből sejthető, csak annyiból jó hogy megmutatja, mi lesz akkor ha a tapasztalat és a bevált értékek helyett a divatos tanácsadókönyvekre hallgatunk.
 
Talán érdemes:
Ahogy tegnap, ma is kilenckor érkezik egy japán témájú, de Mitchuménál jóval felszabadultabb alkotás a Film Mániára, amiben Jay Leno segíti Hívatlan szövetséges rendőrként egy ipari kém után nyomozó japán kollégáját. Vígjátéknak jó, erre az ellentétes embertípusok közötti különbségek kifogyhatatlan forrást biztosítanak, és ez egy kis időre elég is hogy elfeledtesse velünk a valóságot, mert az nem ilyen vicces: ma már alig hiszem hogy Detroitba bármilyen ürüggyel elküldenének egy japán nyomozót, nemhogy azért hogy kiderítse, mit loptak el az ő kisautóikból az amerikaiak, és ennek csak az egyik oka az hogy Detroitban jelenleg kvázi nincs autógyártás. Ugyanabban az időben egy 2002-es Clint Eastwood-darab a Cartoon Network / TCM műsorán, amiben az örök igazságtevő már kicsit pihenne egy szívrohammal végződött sorozatgyilkosságos ügy után, amikor megkeresik hogy segítse tisztázni egy nő megölését. Emberünknek onnantól lesz újra szívügye a Véres munka amikor megtudja hogy az áldozat szívét kapta meg a transzplantáció során – és még az sem kizárt, hogy egyúttal a régi, lezáratlan ügyet is meg tudja oldani.
 
Ajánlott:
Ahogy Matatek Judit, úgy Sophie Massieu is kivételes: ő sem hagyja hogy az élet által rárakott fogyaték (látássérültség) az útját állja: bejárja a bolygót és megmutatja nekünk. A Sophie szerint a világ azt mutatja meg amit nem lehet, vagyis hogy egy vak ember hogyan érzékeli mindazt ami nekünk természetes hogy "ott van". Most épp Magyarország és a Hortobágy van soron, vagyis ha nem a téma akkor már csak a helyszín miatt is ez a legjobb és legtartalmasabb program, főleg a folyton nyavalygóknak. Háromnegyed kilenckor aki csak tud, üljön szépen la az M2 elé.

Kis hírek a nagyvilágból:
Amikor részeg vagyok, legszívesebben kinyírnám magam – Érdekes, én ezzel pont fordítva vagyok :D – "A tehetségkutatósok csatájában a megasztáros Puskás Peti és az X-faktoros Fat Phoenix csapott össze, Szikora Róbert befogta a fülét." – ...ezt viszont megértem. Sőt, én már akkor befogtam a fülem, amikor a nyolcvanas években az ő fellépéseire vittek minket az iskolával :SSS
130 milliót loptak a gigatemplomból: "A vasárnapi adományokat lopták el Amerika legnagyobb templomából." – Ezek csak sátánisták lehettek! A katolikusoknak nem lopnának ekkora összeget, vagy ha mégis, akkor tuti nekem adnák hogy elihassam :DD
Hat napig vizeletén és esőn élt a koporsóban rekedt tajvani férfi: "Ivócimborái zárták be, temetőlátogatók mentették ki." – Akinek ilyen barátai vannak, annak nincs is szüksége ellenségekre. Mondjuk akik kiszabadították, gondolom azokat is a halálfélelem kerülgette először...
Felgyújtotta magát, amiért kiengedték a megerőszakolóját: "A 18 éves pakisztáni lányt januárban erőszakolták meg, támadóját indoklás nélkül kiengedték." – Erre csak ENNYIT. Én csak azt nem értem hogy az ilyeneket miért nem kasztrálják és ölik meg egyből, mi az hogy kiengedik, vissza a társadalomba? Mi lesz a következő, még valami díjat is kapnak?! És miért kell nekünk pont ezek felé a keleti kultúrák felé nyitni?
Melyik forradalmár vagy? – Én a fotelforradalmár, aki néha kocsmába jár. Néha minden este :DDD
a: Eljövendő apokalipszis képei: "Vajon a Days of Future Past valóban az eddigi filmes univerzum legnagyobb dobása lesz?" – Kit érdekel? Itt élek benne, az összeomló világban, még pénzt is adjak azért hogy a moziban is ezt lássam? No fucking way!
Terry Richardson tagadja a zaklatási vádakat: "Szerinte mindenki azt csinál a fényképezőgépe előtt, amit akar, ő sem kényszerít senkit szexre. Hisz neki?"A NAGY LÓF Hát hogyne hinnék neki! Egy ilyen PEDOF őszinte mosolyú, SZEMÉTLÁD gerinces TEHETSÉGTELEN PROVOKATŐR multitalentumnak?

Index kontra Origo rovat:
...avagy így néz ki egy hír az Indexen:
Akáchisztéria: nincs halálos ítélet: "Terjed, elfojt minden életet maga körül, de nem irtják ki. Smaragdfa néven állítólag már utódja is van."
...és az Origón:
Súlyos ökológiai gondokat okoz az akác - ...és akkor két idézet:
 
Ronto 2014-03-12 05:05:45
Először fizettek azért, hogy levágják a teheneket. Utána azért fizettek, hogy kivágjuk a szőlőket. Most meg majd az akácért fizetnek majd. Építő, értékteremtő dolgokért mikor fizetnek majd?


monetrollista 2014-02-13 12:49:36
ha már abba is beleszólnak, hogy milyen fák lehetnek magyarországon ,akkor az európai unió kezd a szovjet unióra hasonlítani.
 

SZERDA, MÁRCIUS 19.:
KÉREM ELNÉZÉ SÜKET
 
Fakoffvan, voyeurkéim!
Nem ajánlott:
M1, 21:10: Bábel – A gyilkosok is áldozatokNEM, A GYILKOSOK AZOK CSAK GYILKOSOK. Lapozzunk.
Duna World, 21:15: Legenda - Queen együttesEgy az, hogy a legendák pótolhatatlanok. Épp ezért legendák. Lehet őket parodizálni, hivatkozni rájuk, de Lennon, Elvis, McCartney, Lou Reed vagy Iggy - ezek egyszeri és megismételhetetlen emberek, függetlenül attól hogy már az égi nagyszínpadon tolják, vagy még idelent. Ergo: ha valaki hozzányúl ahhoz amiket csináltak, az nehéz helyzetben van. Újat is kell mutatnia, meg tiszteletben is kell valahol tartania az eredetit, és meg kell oldania hogy a régi rajongók ne küldjék az anyjába az első verze után.
Kettő: egyébként is a feldolgozások korát érjük, és nem csak a megaSTÁRok élnek a régiek dicsőségéből, hanem például a Nouvelle Vague vagy a Budapest Bár vagy a Voices is (már ha ez a nevük, nem jegyeztem meg, annyira azért nem mérvadóak). Lassan mondom hogy mindenki megértse: TELE A TÖKÖM a Most múlik pontosan, Csillag vagy fecske, a Hajolj bele a hajamba, a Mizu, a Szállj el kismadár meg a többi alternatív vagy mainstream sláger lounge-os, népzenés, elektrós, gregorián, egyáltalán BÁRMILYEN feldolgozásaival. Tényleg értékelem ha valaki nem csak laptopon zenél hanem le is tud fogni egy akkordot vagy akár többet, sőt azt is ha el tudja játszani mások számait, de GYEREKEK, NEM KÖTELEZŐ ÁM ZENÉSZNEK MENNI HA MÉG EGY ROHADT SAJÁT DALRA SEM TELIK! Lehet fikázni ByeAlexet hogy egyslágeres előadó meg minden, de basszus, ő legalább írt egyet!
Három: Roy és Ádám zenekarával nincs semmi bajom, kellemes magyar szoftrockot tolnak, nem az én világom. A többi STÁR közül egyedül Wolf Katiról hallottam, de mondom, ez nem az én világom, ahogy általában a mai magyar könnyűzene sem.
Négy, és ez a lényeg: Freddie Mercury csak egy volt. Pótolhatatlan. Nem tudom hogy 30-40 év múlva ugyanúgy emlékezünk-e majd rá mint most Elvisre vagy Hendrixre, azt viszont igen hogy még az emlékére megtartott koncerten sem tudta pótolni az a nemtomhány zenekar meg énekes aki ott volt, csak a saját Queen-feldolgozásaikat tolták le jobban-rosszabbul. Korrekt volt húsz éve, de 2014-ben azért több kell, pláne magyar tévében, magyar zenészekkel. Ne feledjük, maga a "Queen" is belebukott a saját legendája újraélesztésébe, hiába az új lemez meg turné Paul Rodgers-szel (és Deacon bácsi nélkül), én is csak arra tudok gondolni mint az Index kritikusa, hogy ilyenkor csak még jobban sajnálom hogy Freddie nem a biztonságos sekszet választotta. A pótolhatatlan ember helyére berakni valakit és folytatni a régi néven, az már magában felér egy karriergyilkossággal. Hogy mi ezzel a probléma, azt asszem Szőnyei Tamás fogalmazta meg a legjobban a (szintén meleg és szintén remek hangú) Jimmy Sommerville kiválása utáni Bronski Beat kapcsán valahogy úgy, hogy énekest találtak, de frontembert azt nem (lásd még a Republic körüli kutyakomédiát). Ergo, a magyar előadók is próbálkozhatnak akárhogyan, én nem vagyok kíváncsi arra ahogy megpróbálnak felérni valakihez aki pótolhatatlan. Egyszóval: ne nézd, csak bátorítod vele őket.
 
Ajánlott:
Ide viszont csupa MGM-es film jön, előszöris fél tíz után öt perccel egy humorosra vett (és extra történésekkel bővített) Ed McBain-variáció Raquel Welch mellék,-és Burt Reynolds főszereplésével, amiben a 87-es körzet rendőrei valahogy mindig egy lépéssel Mr. Süket trükkjei mögött járnak, bár persze a végén elkapják. Fekete zsarukomédia, amit talán még a leadó csatorna messzeföldön hírhedt szinkronja sem tud nagyon elrontani. Ugyanott tizenegytől viszont egy echte háborúsdi Gene Hackmannel és Danny Gloverrel, előbbi mint a Bat 21 fedőnevű, Vietkong területen kényszerleszálló, és a tényleges csatákban nem igazán otthon levő tiszt, akit egy fekete pilóta (Glover) próbál biztonságos találkozóhelyre navigálni, hogy ott fölvehesse. Korrektül megcsinált, minimum egyszernézős alkotás, amire csak a cinikus kritikusok fújnak az egyszerűsége miatt (mégis, egy valóban megtörtént esetet hova bonyolítsanak feleslegesen?) – ez viszont azt jelenti, hogy a nézők meg érteni fogják és jól szórakozhatnak rajta.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Mi lehet ez a rejtélyes bűz?:
"Óbudától Pócsmegyer-Surányig bűzlik az ország." – Mit csodálkoztok? Választások lesznek :DDD
37 tonna aranyat vittek haza a németek: "Jobb, ha az országon belül van. A szállítási költség 190 millióba került. Ez még csak a kezdet." – ...és tényleg:
Hazamenekítik a pénzük az oroszok: "A Sberbank és a Lukoil is hazamenekítheti a tőkéjét a nyugati bankokból. Félnek az USA-tól." – ....pedig úgy tűnik, inkább Európának van félnivalója a két nemzetóriás közé szorulva:
Atomtámadásról beszélt az orosz köztévés: "Oroszország képes lenne radioaktív hamuvá változtatni az USA-t, mondta gombafehős háttér előtt a közmédia főszerkesztő-helyettese." – Ez az, barmok, amit nem sikerült a hidegháború alatt, azt csináljátok meg most :(((
A legjobb dolgok 30 előtt történnek: "Pedig statisztikailag 60 évesen is ugyanannyi esélyünk van az izgalomra." – Akkor én valami kivétel lehetek, velem 30 évesen se történt semmi, és 60 évesen is csak annyi fog mint most: meló, kocsma, blogolás, alvás, másnap meg kezdeni mindent elölről..:SSS
Kínaiul is tanulhatnak a pécsi gyerekek: "Ősztől indul az első ilyen osztály az egyik általános iskolában." – Nem baj, még pár évtizednyi sikerdübörgés, és a magyar lesz a fakultatívan választható nyelv Magyarországon :SSS
Tegyük fel, hogy lesz miniszterelnök-jelölti vita. Na de ki nyerne? Szavazzon! – Természetesen GIANNA MICHAELS nyerne, és ehhez még jelölti vita sem kell, szavazás meg pláne. Én egyébként is rá fogok szavazni ^^
Újabb bankár vetette mélybe magát: "Valamiért rengeteg az öngyilkos bankár mostanában: ez a 12-ik eset idén." - Valamit tudhatnak, amit mi nem, talán jobb is hogy nem tudjuk.
Megint halott malacok úsznak Kínában: "A Jangce mellékfolyójában 131 sertéstetem volt." – Huhh, durva ez az öngyilkossági hullám :((( Most mit fognak enni szegény kínaiak? Bankárokat?
Gigászi aszteroida takar ki egy csillagot: "Csütörtök reggel hétkor 14 másodpercig nem látszik majd az Oroszlán csillagkép Regulusa." – A macska rúgja meg, pedig épp aznap és épp hétkor akartam az Oroszlán csillagkép Regulusát megnézni! Ó jaj, hát mi lesz így velem?! Nincs mese, kénytelen leszek megint egy felessel kezdeni a napot erre a nagy szomorúságra...
 

CSÜTÖRTÖK, MÁRCIUS 20.:
MULATTOK A KÜLVÁROSBAN?
 
100% Colombiana.
Talán érdemes:
MGM, 20:00: Emberrablók – A sokadik bőrlehúzás Robert Louis Stevenson regényéről, az 1938-as megfilmesítéshez képest ez a 71-es darab kifejezetten gyerekbarát ahhoz képest hogy egy örökségéből kicsalt és rabszolgának eladott skóciai kissrácról szól. Michael Caine miatt esetleg érdemes lesz.
Cartoon Network / TCM, 21:00: Wicked, Wicked – Ennek meg a legfőbb érdekessége az osztott képernyős megoldás, mert egyébként egy sima Psycho-koppintás, kezdve a nevelőanyja által elnyomott, hotelben dolgozó és szőke nőket gyilkoló fickótól a neki csapdaként belógatott, szőke parókás énekesnőn át egész a nyomozóig, aki ezzel a csalival szeretné elkapni. Ezzel egyidőben egy Csillag születik-verzió a Filmboxon a nácizmus árnyékában Franciaországban, egy párizsi Külvárosi mulatóból, de a Cabaret-nél azért kevésbé szájbarágósan, pedig az alaphelyzet itt is hasonló: anyagi és magánéleti gondokkal küszködő mulatótulaj, akinek az ajtaján az utolsó percben kopogtat a nagy lehetőség egy tehetséges énekesnő képében. Korhű és izgalmas, nézzétek. A franciáknál maradva, én már az idejét sem tudom mikor jöttem lázba utoljára egy Luc Besson-filmtől – akárcsak olyantól is amit producerált. Amióta halivúd lett ő is, szinte csak biztonsági játékot láthattunk tőle, a régi ötletek egyre gyengébb reciklálását, és a Colombiana is szépen illik ezek közé. Az hogy producerként elbújt Olivier Megaton háta mögé, az csak a látszat – a szálakat természetesen most is ő mozgatja, ahogy az ötlet is az övé, egész pontosan csak annyit csinált hogy a Nikitát és a Leont egybegyúrta, így született meg a fekete Nikita / Mathilda, Cataleya, akit amerikai nagybácsija bújtat és alkalmaz bérgyilkosként. Az időközben felnövő kislány persze a munka mellett leginkább szülei megöléséért szeretne bosszút állni, ami addigi, viszonylagos nyugalommal járó életének végét is jelentheti. Mint sejthető, a már említett két korábbi rendezés jellemfejlődési-történeti stációit kapjuk (pedig azok sem az életmű legerősebb pillanatai). A közönség megvezethetőbb része imádta, én nem tudom nem észrevenni az önepigonskodást (megbocsátani meg még kevésbé). Egy biztos, a retekklubb késő esti (tízórai) műsorsávjából tuti nem lóg ki.
 
Kiemelten ajánlott:
Pontban éjfélkor egy kellemes gagyi a Viasat6-on Jim Wynorskitól, akinek már sok hasonló ökörséget köszönhetünk, de a Támadás a harci robotok szigete ellen még ezek közül is kiemelkedik. Ott van a filmbeli repülőgépbalesettel való mai párhuzamok, az intelligens, szinte már emberi robotok egyre nagyobb térnyerése kis világunkban...bizony, ezekben a Zs-filmekben több igazság és rejtett üzenet van, mint a teljes David Icke-életműben!!! Persze, ezeket csak a beavatottak tudják értelmezni!44
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Új tehetségkutató indul:
"Ez neked is tetszeni fog!" – Mibe fogadunk hogy ezt is ki fogom hagyni?
Nem a horvát állam kampányol a címeres óriásplakátokon: "A horvát önkormányzat buzdít regisztrációra." – Ne vessetek meg érte, de én még a horvát pártokra is szívesebben szavaznék mint a magyarok bármelyikére. Mondjuk még így is Giannára fogok szavazni, de ha lehetne, azért a horvátokat választanám. Meg a tengerpartjukat, lehetőleg nyáron...
A terrorkandúr menhelyre került: "Szomorú hír érkezett a Huffington Posttól: Lux macska, aki március 9-én terrorban tartott egy családot a saját otthonában, menhelyre került. (...) Az agresszort most a Multnomah County Animal Services álltabefogadó menhelyére szállították. A család kérte a macska elszállítását, bár azt még nem döntötték el, végleg megválnak-e Luxtól."ÉS ÉN EZT ELŐRE MEGJÓSOLTAM MÚLT SZERDÁN!! A következő hír tuti az lesz hogy kilövik egy drónnal vagy FEMA-táborba zárják!!! ÉBERSÉG!!!
Megint jön a világvége: "De most nem a maják mondják, hanem tudósok, akiket a NASA támogatott a kutatásban." – Mi a különbség? Hogy ezek még pénzt is kaptak az adatok manipulálásáért? :DD
A mohó elit miatt összeomolhat a civilizáció: "Egyre több gazdag fog egyre többet fogyasztani, miközben éheznek majd a tömegek. Új tanulmány a jövőről." – Én gyűlölöm a gazdagokat (főleg azt hogy nem vagyok én is az), de azért az összeesküvéselméleteknek is van egy határa. Nap kommentje:
 
Kekecke 2014-03-17 14:29:40
Buta, Buta, Buta, Buta cikk!
Na, ezt biztos kicenzúrázza a zorgo, de azért is leírom:
.
Minél gazdagabb valaki, általában annál több javat termel. Mert dolgoztat és sok beszállítója van. Minél több javat fogyaszt a gazdag, annál több forgalmi adót fizet. Annál több dolgozót, beszállítót fizet, akik szintén forgalmi adót és jövedelmi adót fizetnek az eladott javakért.
Persze, vannak lanyha, ingyenélő gazdagok, de azok is fogyasztanak. Járnak méregdrága éttermekbe, bárokba, vesznek baromi gazdag ruhákat, autokat, luxusnyaralások - ezek mind-mind felfelé dobják az adópénzeket.
.
A gond itt nem a szupergazdagok jelenlétével van, hanem az elosztás arányával általában. Valamint a gond még azokkal is van, akik adótcsalnak, tisztességtelenül jutnak a nagy pénzhez, és emiatt megzavarják a gazdasági folyamatok áramlását. ÉS:
.
a szegény világ kontrollálatlan szaporodását is nagyító alá kellene venni azért! Álhumánum itt nem segít semmit. Miért is szörnyülködünk, mert a szegény afrikai AIDS-es társadalomnak felvetjük a fogamzásgátlás kérdését? És még sorolhatnám.
.
Dehát néhány szemellenzős polgártársamnak nagyon megnyugtató, hogy van egy hibás: a gazdag...

 
 


 
Kulcsszavak: éberség, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés