2014. 03. 24.
Spammel verés (márc. 24-25-26-27.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, MÁRCIUS 24.:
SZIMPLA ÜGYELETNEK INDULT...
 
Sok műhó az Exxon Valdezért :(
Talán érdemes:
Haladjunk időrendben: először jön egy kis békebeli romantikázás 19:55-kor a Duna World-ön az 1886-os időkről a 1930-as évek magyar színészei közül a jobbakkal (Vaszary Piri, Pethes Sándor, Berky Lili) és arról hogy egy jobb házból való lány kezét elnyerni nem elég A királyné huszárjának lenni: mind a lány családja, mind a kiszemelt leendő férj rokona a szerelmesek ellen áskálódik, de mint tudjuk, Ámor mindig győz – ha máshogy nem, a királynő segítségével. Rögtön utána nyolckor Joss Whedon Shakespeare-parafrázisa a Cinemax 2-őn. Én nem várok sokat a Sok hűhó semmiért legfrissebb ápdétjétől, nekem mindig a Branagh-féle lesz az etalon – annál inkább érdekel viszont Sam Raimi Szimpla ügye a Film Mánián, főleg mert itt kicsit a Coenek terepére téved (Véresen egyszerű, Fargo). Mint tudjuk, minél simábbnak tűnik egy bűntény (márpedig nincs talált pénz hulla nélkül), annál nagyobb az esély arra hogy végletesen elromoljon minden, azt meg Murphy óta tudjuk, hogy aminél fennáll ez a lehetőség, az meg is történik, itt épp akkor amikor három falusi fickó csak úgy talál ötmillió dolcsit egy lezuhant repülőn. Ennyi pénzből gondtalanul élhetnének, de ahogy a nagy összegeknél általában, itt is feltűnik a bizalmatlanság és a paranoia, kezdve attól hogy hogyan titkolják el környezetük elől a zsákmányt, folytatva azzal hogy melyiküknek mennyi jusson belőle – és ezzel jön be az utolsó láncszem: ekkora pénzből semennyi rész sem "elég". Kezdés kilenckor, húzónevek: Bridget Fonda és Billy Bob Thornton. Végezetül pedig 21:40-kor folytatódik a westernszéria az MGM-en, ma kivételesen nem a kovbojok, hanem a mexikóiak szemszögéből láttatván a dolgokat (ennyi formabontás el is várható egy Elmore Leonard-regény filmre vitelétől). A Valdez közeleg címbeli kvázi-seriffje önvédelemből lő le egy feketét, ám amikor szeretné elérni hogy annak özvegye kárpótlást kapjon, szembetalálja magát addigi munkaadójával és annak hirtelen kiderülő piszkos ügyeivel. Klasszikus szélmalomharc veszi kezdetét amiben Burt Lancaster visszafogottan hozza az igazságért még a világgal is szembeszálló antihőst. Nem csak miatta, nem csak a Leonard-féle alap, de Pogány Gábor oprtatőri munkája miatt is ezt ajánlom ma leginkább nektek.
 
Hétfő? LESZAROM.
Palvin Barbara meztelenül alszik
– Én meg ruhában szoktam. Persze az ő kedvéért letolom a gatyám, és LESZAROM.
gumicukor: Miley Cyrus bikiniben takargatja lábaközét: "Így büszkélkedett el azzal, hogy van a fenekén egy kisebb zúzódás. Kép!" – Büszke vagyok arra hogy LESZARhatOM.
gumicukor: January Jones művészien meztelenkedik a kádban: "A színésznő szívesen provokálja az embereket." – Ha úgy adódik, én szívesen LESZAROM művészien. Nem csak januárban, de márciusban is ^^
Lady Gaga meztelen képet posztolt, miután lehányták: "Talán tudatni akarta a világgal, hogy már tiszta." – Talán LESZAROM. Nem, egész biztosan.
Bevizelt beszéde közben a kolumbiai elnök: "Ráadásul még videó is készült arról, ahogy Juan Manuel Santos nadrágján furcsa folt jelent meg." – Szegény politikus! És mintha nem volna elég mindez, ráadásul most még én is LESZAROM!
Pamela Anderson pucérra vetkőzött: "Nem sok mindent takartak ki a jó előre belengetett képsorozatban." – Nem is lehet erre sok mindent mondani. Maximum azt, hogy LESZAROM.
Kulka János nyíltan beszélt arról, hogy meleg: "A színész soha nem csinált nagy titkot másságából, de nyíltan először beszélt róla."LESZAROM, magánügy.
Alföldi először nevezte magát melegnek: "A Nemzeti Színház egykori rendezője már beszélt másságáról, de most először hivatkozott magára melegként." – Magánügy, LESZAROM.
Kajdi Csaba nyíltan beszélt homoszexualitásáról: "Mihalik Enikő felfedezőjének soha nem volt problémája másságából, a szakmájában ez elfogadott."LESZAROM, mivel ez az ő magánügye ^^
Lindsay Lohan kiteregetné, kikkel szexelt: "Állítólag listázta, melyik hírességgel feküdt le."LESZAROM hogy kikkel feküdt le! Magánügy, magánélet baz+!
Így néz ki Mariah Carey piros bikinibenLESZAROM hogy hogy néz ki.
Majdnem akkora légirejtély az ürülékeső, mint az eltűnt maláj gép: "Szó szerint barna eső hullik egy román gazdaságra évek óta, és nem tudni, honnan, miért, hogyan." – Na őket viszont kivételesen nem én szarom le, bár ez aligha segít rajtuk :SSS


KEDD, MÁRCIUS 25.:
MIKOR CSÍP, MIKOR NEM
 
Úgy nézek én ki, mint?
Talán érdemes:
Háromnegyed kilenckor folytatódik az M2-őn a Sophie szerint a világ, az elbűvölő francia lány és kutyája ezúttal helyi, de veszélyes környékre, Gévaudanba látogat el, és megismerkedik a helyi rém legendájával. Egy órával később, háromnegyed tízkor egy kivételesen jól megcsinált (bár kissé ismétlésgyanús) dráma a Dunán, amire még én se húzhatom rá a szimpla toleranciamese jelzőt, pedig a sztori alapján megtehetném: itt egy a Büszkeségét lenyelő, és diplomás létére helyi srácokból úszócsapatot gründoló tanár a főhős, aki ráadásul teszi mindezt feketeként, a hetvenes években. OK, mára átestünk a ló túlsó oldalára a PC-brigádnak hála, de akkoriban tényleg nehéz volt érvényesülni még annak is aki akart, és próbálkozott – annyira így volt, hogy ezt a filmet is valós sztoriból forgatták. Ezen kívül is szerencsénk lesz mert egymás után két konteó-gyanús filmet is leadnak egy csatornán (Film Mánia), először az Echelon-összeesküvést kilenckor, ami már a címével is a világkormány ellenőrzőrendszerére utal – kár hogy sima akciófilmet csináltak ebből az ígéretes témából, amiben egy titokzatos telefon előbb megmenti egy biztonságtechnikus életét, majd egyre különösebb utasításokat kap rá. Shane West, Ving Rhames meg Martin Sheen kedvéért belenézek, aztán vagy ezt választom, vagy az utána ugyanitt jövő és tizenegykor kezdődő Microchipet, amiből szintén lehetett volna egy ilyen alexdzsónszos akármit csinálni, de itt is a könnyebb (na meg akciódúsabb) utat választották, három BÉCSI thai srác CUKRÁSZDA kajáldanyitási tervébe rondít bele egy véletlenül egyikükhöz került adathordozóról, ami a maffia mellett a velük együttműködő rendőrt is lebuktathatja, érthető hát ha elkezd a fiúk után kutatni.
 
Index kontra Origo rovat:
...avagy így néz ki egyazon hír az Origón:
Nem öngyilkosság történt?: "Sosem látott fotók az elhunyt világsztár halálának helyszínén."
...és az Indexen:
Nincs új információ Kurt Cobain haláláról - ...és ennyi.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Így ugrottak le az új World Trade Center tetejéről
– Á, biztos csak gyakorolták mit kell csinálni amikor majd ebbe is belerepülnek a terroristák :DD – "105 emeletet lépcsőztek a bázisugrók az új World Trade Center tetejéig, fél év után buktak le." – Ja, hogy ez a hobbijuk? Hát csak így tovább, gyerekek, kövessétek a nagyokat:
Egy ugrásba halt bele a sziklamászás és a bázisugrás egyik legnagyobbja: "A 38 éves Sean Leary testét hétfőn találták meg." – Asszem ilyenkor szokás elsütni a közhelyeket hogy de ő legalább azt csinálta amit akart meg hogy megtalálta a lelki békéjét meg ilyenek, de nekem mindig az jut eszembe hogy itt a kocsmában meleg van és biztonság, és max. az asztal alá lehet leesni.
Vízibivalyok szabadultak el Sydney-ben: "Egy reklám forgatásáról szöktek el, két kilométert csörtettek a városban, mire elkapták őket." – Biztos a parlamentet keresték :D
A menetiránynak háttal ülő gyerek a jó gyerek: "Ha a svédeken múlik, minden gyerek hároméves koráig menetiránynak háttal utazik majd az autókban, mert így biztonságosabb." – Ezek nem tudják hogy jó dolgukba' mit csináljanak. Előbb a gyerekek nemtelenítése, most meg az hogy még véletlenül se lássák, mi történik körülöttük a kocsiban :SS
Kevesellte a hálapénzt az orvos: "Én 150 ezer forintos orvos vagyok!" – mondta a nőgyógyász. A nő 50 ezret fizetett volna." – Ez a doki sem ismeri a mondást arról hogy mi lesz azzal aki nem becsüli a kicsit. Százötvenezres orvos, az, a jó életbe...lehet hogy ő ennyire árazta be magát, de emberileg nekem innentől egy lyukas tízfillérest nem ér!
Mentőautót akart leszorítani egy pécsi férfi: "Majdnem nekiment, rátapadt, dudált, villogott. A mentő egy fulladó beteget szállított." – ...ez meg a másik idióta. Remélem eszébe jut majd mit csinált amikor nekiszalad egy fának, és késve jön hozzá ki a mentő!
napi sokk: Ilyen, amikor botox nélkül öregszik egy színésznő: "Emlékszik még Daphne Zunigára a Melrose Place-ből? Igen, ő van a képen." – Hülyék vagytok? Simán SUNÁZNÁM kategória még így is! Inkább a természetes MILF kinézet mint Nicole Kidman kifejezéstelenre plasztikázott feje!
 

SZERDA, MÁRCIUS 26.:
PROLI ÉBENKERT
 
A perfekt Greenaway.
Talán érdemes:
Hogy mi volt előbb, a Hármas vagy a Pokoli édenkert, az végülis tökmindegy, a lényeg hogy itt is a trópusi paradicsom fordul visszájára, ezúttal Hawaii-on, és ide is jut egy nő, akit nem a színészi, hanem testi adottságai miatt válogattak be. Csakhogy Milla Jovovich-nak nincsenek olyan szép mellei mint Kelly Brook-nak, ergo mégiscsak a történetnek kéne elvinnie a hátán a látványt, az viszont a meglepetésszerű fordulatok ellenére is harmatgyenge, a nászutasokra vadászó őrültekből már így is Dunát lehet rekeszteni – pedig ezt nem is ott, hanem a Film Mánián vetítik, éspedig kilenckor. Hogy a gazdagok és szépek is szenvednek néha az bizony sovány vigasz nekünk, akik életünkben nem jutunk el a trópusokra :(
 
Ajánlott:
M1, 21:10: On The Spot: Diktátorok gyermekei – Ezt csak azért, mert egyik állandó vesszőparipám, pol pot és társai, tehát a vörös khmerek kölykei lesznek benne a téma. Aki esetleg hiányzott a törióráról annak elmondom hogy ezek a kedves bácsik Kambodzsa lakosságának jó részét kiirtották mindenféle módon és indokkal, azt lehet mondani hogy amilyen egyszerű volt bekerülni valamelyik táborukba, olyan bonyolult és leleményes kínzási módszerekkel segítették át a delikvenst a túlvilágra. Ma szerencsére már erről, tehát a kommunizmus body count-járól is lehet beszélni, változtak az idők, ergo az ember azt hinné hogy a gúlákba rakott koponyák, a mérhetetlen, megörökített szenvedés, vagyis a komcsi khmereknek a nácizmus legocsmányabb pillanatait idéző kegyetlenkedései miatt legalább annyit mondanak a vezetők utódai hogy "sorry", de nem az itt nyilatkozók: mindenki más hibás (bizony, még az áldozatok is, sőt főleg ők), a felmenőik "csak" úgy ott voltak, és hát mit lehet tenni, letépdesték az emberek lábujjait meg rozsdás vasakat bökdöstek beléjük, és igen, eközben valahogy meg is halt pármillió ember, dehát meg kell értenünk, ezek ilyen idők voltak, meg ahol a fát vágják ott hullik a forgács, meg hát a nagy sztálin is bevállalt egy Holodomort a magasztos célok érdekében. Hogy a főgeci főkomcsi, pol pot hogyan is végezte azt már mutattam nem egyszer, de csakazértis berakom újra, mert nem lehet betelni ezzel a szánalmas, messzire bűzlő halotti máglyával, amivel a huszadik század egyik nagy népirtójának rohadó, undorító maradványait takarították el, vagyis pol pot már biztosan a pokolban sül, én remélem hogy hamarosan a filmben flegmán nyilatkozók is követik ^^ Ja, és még valami nekik (is):
"All the scientists, Icons, Elite cannot escape death. After death judgement."
 
Kiemelten ajánlott:
Vicces ahogy a tévéműsorban visszamenőleg is nőnek tüntetik fel Larry Wachowskit, pedig a Bérgyilkosok még a tökösebb korszakát képviseli neki meg a testvérének is, még úgy is hogy nem ők maguk rendezték, "csak" a forgatókönyvükkel járultak hozzá ahhoz hogy Stallone karrierjének egyik legkomolyabb alakítását vigye végbe, mentesen mind az önparodizálástól, mind az egysíkú macsóságtól. A történet a szakmai őrségváltásról szól, ahogy a veterán és lelkiismeretükkel vívódó gyilkológépeket felváltja az új generáció (például Antonio Banderas, amint épp rémesen túljátssza magát). Hogy biztosan többet kapjunk egy sima sztorinál annál hogy az új seprű átveszi a régi helyét (= a trónkövetelő megöli a régi mestert), arra Julianne Moore a garancia, akit itt Sly karakterének kéne eltennie láb alól pár bizalmas adatot tartalmazó kompjúter-lemezért, ehelyett együtt osztoznak a magányban és a midlife crisis-ben. Kilenckor adja a Film+, nézzétek. Hiába hogy majdnem húszéves és több mint kétórás, unatkozni nem fogtok.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Anglia polgárháboru előtt:
"Fegyveres mozgalom Irország miatt, saját tisztjei is a kormány ellen vannak. Esti Ujság, 1914." – Örkény sütötte el egyszer azt hogy a tegnapi hírek is ugyanolyan revelatívak mint a frissek, és tényleg, Anglia újra a polgárháború környékén egyensúlyoz, amint abból már kaptunk is egy kis ízelítőt pár éve :SSS
A tengerbe szórnák a halottakat Sanghajban: "Kevés a hely, aki így temetkezik, pénzt kap." – Na, még a végén csak kijutok valami távoli helyre. Esküszöm hogy odamegyek majd meghalni, de csak ha előre odaadják a pénzt :)
Szerelmes lett Havas Henrik: "30 évvel fiatalabb nő vette le a lábáról. (...) Havas Henrik sosem hallott titkot osztott meg szerelmi életéről a Kasza című műsorban. Egy plátói szerelemről mesélt Kasza Tibinek. Elmondása szerint 2004-ben feleségével és egy barátjával beültek egy pizzériába. A szomszéd asztalnál egy 18-20 év körüli gyönyörű nő ült. Egymásra néztek, amikor a lány elment, még visszapillantott rá az ajtóból, és a Tanár Úr úgy érezte, neki annyi - idézte fel a történetet Havas." – Ez a Sosem Hallott Titok, ez valami csodás!!! Felidézte az én életemben végigvonuló platói szerelmet is, akkora ereje van ennek a Titoknak. Szóval nemtomhány éve kezdődött, és még csak személyes találkozás se kellett hozzá. Szokás szerint alkoholmámorban üldögéltem úgy hajnali három-négy körül valami krimóban, amikoris az aktuális meccs után egy másik részeg csatornát váltott, és akkor belibbent a képernyőre egy dús keblű démon akit Gianna Michaels-nek hívtak, és akkor én úgy éreztem hogy nekem annyi. Mondom, tökéletesen meg tudom érteni a Tánár Úrat!4!!4 négy
Három herével született egy férfi ? fotó (18+) – Engem az ilyen esetek is csak megerősítenek a hitemben – és egyben kételkedésre, önvizsgálatra késztetnek! Mert ugye, ezt nyugodtan nevezhetjük csodának, ehhez kétség nem fér, tehát az ateistáknak ez megint egy pofon. Ugyanakkor nem tudok nem arra gondolni hogy amiből néki három adatott (és ezáltal a pornóSTÁRkarrierje is biztosítva van), abból másnak nem jutott, csak kettő, vagy rossz esetben csak egy :SSS
Megölte az anyját, 11 év börtönt kapott: "A 22 éves férfi gyógyszerfüggő, drogproblémákkal küzdött." – Nem baj, gyerekek! Nóproblem!!! 33 évesen kijöhet, ha meg bedobja a jó magaviseletet (ahogy a Cozma-ügy egyik résztvevője is) talán még előbb is. Előtte lesz az élet, addig meg nyaral és gyógykezelik a pénzünkön ^^
Nem engedték dinnyét lopni, rájuk gyújtotta a házatHALLATLAN! Remélem a TASZ már intézkedett az önző kistermelők internálásáról!!!!!444444 négy
bátrak: A nő, aki ülve változtatta meg a világot: "Nem adta át a helyét a buszon, ezzel beírta magát a történelembe." – Hát igen, akkoriban még jelentett valamit a jogokért való kiállás. Mindegy, ne komolykodjunk, inkább nyomjuk fullba a kretént a Nap kommentjével:
 
maxval a gondolkodó birca · http://maxval.co.nr 2014.03.26. 10:42:58
Nekem ő a példaképem: sosem adom át a helyemet másnak buszon, villamoson.

 
 
CSÜTÖRTÖK, MÁRCIUS 27.:
FOLYTON FOLYIK A VÍZÖZÖN
 
...de nem utánam!
Talán érdemes:
Kilenckor egy remek thriller a Film Mánián a Speed forgatókönyvírójától. A Vízözönben legalább két filmre való ötlet van, és tényleg, egy kevésbé ügyes jóember csinált volna külön egy katasztrófafilmet és külön egy pénzszállító-kirablásos krimit, itt viszont többszörösen megvariálták a dolgokat, a deus ex machinát pedig maga a természet szolgáltatja. Kell is, mert a furgont kifosztó bandánál csak a helyi seriff nagyobb tapló, aki kihasználja a gátszakadás miatti szükségállapotot, és a pénzt visszaszerző sofőrt rakja dutyiba, ő pedig elindul megkeresni az eldugott szajrét. Tíz előtt tíz perccel magyar krimi a Dunán 1980-ból, abból az időből amikor már lehetett kicsit erőszakosabb és nyomasztóbb filmeket is gyártani kis hazánkban, márpedig Az áldozatban egy sorozatgyilkos után kajtatnak a rend éber őrei. OK, nem egy Hetedik, de legalább a mienk és nem akármilyen színészek vannak benne (Kállai Ferenc, Sáfár Anikó és Reviczky Gábor). Az utána tízkor adott Kényszerleszállásnak szomorú aktualitást ad a maláj gép tragédiája, bár azért az HBO 2-őn nem ér olyan rossz véget a történet: a pilóta az utolsó percben le tudja tenni a gépmadarat, ám ahogy minden hősről, róla is egyre többet akar tudni a média, és úgy kerül új fénybe maga a baleset is ahogy a hős árnyoldalai kiderülnek. Robert Zemeckistől kivételesen ez egy jobb (de azért így is jócskán túlnyújtott) alkotás, amit a főszereplőt adó Denzel Washington és a mellette feltűnő John Goodman tesz még jobbá. Végül pedig háromnegyed tizenegykor a pajkos angol vígjátéksorozat legjobb epizódjaiból láthatunk részleteket a Film+2-őn, ez lesz a Folyton folyvást folytassa!

"Zene" és "film" rovat:
Meghalt a Twitter #music: "Egy évig se működött az újszerű zenei élményt ígérő szolgáltatás."PEZSGŐT! Már csak magának a Twitternek kéne tönkremennie, meg a guglinak, meg a faszbúknak, és mindjárt szebb hely lenne a világ!
Jennifer Lopez szexuális tárggyá teszi a férfiakat: "A nagy feminizmusba azért belefér, hogy ő is miniruhákban rázza." – Sajnos a segg meg csöcs már nem adja el egymagában azt amit csinál. Ettől függetlenül minimum egyszer engem is meg-sekszualizál-tárgyiasíthatna!44
Dwayne Johnson lóbálja a buzogányát: "Palvin Barbarát és Palácsik Tímeát is lehagyták a Herkules plakátjáról." – Hú de meglepődtem. A film főhősét teszik plakátra a helyi cicababák helyett? EJRÓPA SEGÍCCS!
Lángoló Parlamentről énekel Péterfy Bori: "Itt hallható először a Bosszúálló rockandroll."ÉDES FASZOM. Nincs elég politikai szerepvállaló így is? Remélem nem megy át Dopemanbe, mert neki nem jött be ez a húzás:
Dopeman elhagyja az országot: "Azt mondja, bezárultak előtte a lehetőségek, mert felvállalta politikai véleményét."HAHAHAHA. Ez nagyon nagy, gyerekek, erre inni kell, máris rózsaszín lett számomra a világ. Vegyük sorra: Dope papa mindent bevetett, a csapatjátékot (Kartell), majd utána a szólókarriert, a szexista szövegeket, a gengszterkedést, a saját előadók nyomatását (La Maffia, MC Ducky, TKO, etc.), majd ahogy egyre kevésbé jött be a számítás, jöttek az érzelmeinkre ható megnyilvánulások: család, gyerek, sőt még az Istenhit is, pedig az aztán tényleg magánügy. Végül mivel még ezekkel sem érte el azt amit szeretett volna, maradt hát először a finomabb, majd egyre durvuló politizálás aminek több mélypontja is volt: a bazmegelős Himnusz-átirat (csakazértse linkelem), a csalással megnyert alternatív köztársasági elnöki választás, hogy aztán a szobordöntős performansszal végleg nyilvánvalóvá váljon hogy zenei téren már soha többé nem kell számolnunk vele. És most, most azzal zsarol minket amivel anno gerendáspéter is, hogy ő aztán úgy, de úgy itthagy minket, mert itt őt ellehetetlenítik. A vicc az, hogy amit csinál az nem emigráció, bár a hivatalos blogján is úgy beszél róla. Nem, ha valaki elmegy külföldre dolgozni, azt még mindig külföldi munkavállalásnak kell nevezni, nem pedig emigrációnak. Segítek: Kossuth, na ő tényleg emigrált (bár tudom, az általános iskola és azon belül a törióra látogatása nem várható el mindenkitől). Bár a Quarton törölték a kommenteket, én azért lementettem a legjobbakat, amik egy része majd megy az évvégi válogatásba, ide meg jön közülük egy Év kommentje-candidate:
 
kipkop 2014-03-25 19:48:55
Ezek szerint mégis van legalább egy dolog, ami miatt lehet Orbánékat szeretni.
Kedves Dopeman! Tudjuk, hogy szokatlan lesz a munka, de azért mindent bele. Sikerülni fog!


 
Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés