2014. 03. 31.
Háromharmincegy (márc. 31.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, MÁRCIUS 31.:
HYPNO-DIZŐZ
 
Alanyi ösztönlét
Ismétlés, talán érdemes:
Viasat3, 21:25: 48 óra – Nick Nolte és Eddie Murphy fénykorukban, egy azóta (főleg nálunk) többszörösen kulttá vált akcióvígjátékban, amiben a pandúr és a rabló strómanja együtt kergetik a főbűnöst, és közben egymással is játszmáznak. Pörgős akció, megunhatatlan beszólások – jövő héten folytatás.

Talán érdemes:
Tízkor
egy Lasse Hallström-thriller az HBO műsorán, és mint az északi filmek általában, ez sem az optimizmusával fog bevonulni a történelembe – pláne főhőse, a többszörösen terhelt és kegyvesztett Hipnotizőr miatt, akit egy gyilkossági ügyhöz hívnak segíteni. Egy kis melodráma, egy kis durvulás, egy kis családi titok - a Tetovált lány-széria miatt még az is megnézi majd aki életében nem látott Hallströmtől semmit. Az északi vonalnál maradva (ha másért nem, Noomi Rapace miatt) éjfélkor egy kis erotikázás ugyanott Brian De Palmával, aki itt sem tud kilépni a vele együtt induló, hírneves vagy kevésbé befutott, de legalább tehetséges rendezők árnyékából. Nem egyértelmű hogy a Gyilkos vágyakkal mi lehetett a célja: ha a női felsővezetők egymás elleni taktikázását meg a friss munkaerő kihasználását akarta bemutatni, mellélőtt, ha a maga Elemi ösztönét akarta volna leforgatni, azzal meg úgy húsz évet késett. Max. egyszernézős, és csakis Rapace kedvéért vagyok vele ilyen elnéző.
 
Ajánlott:
Nem kell elmondanom ezredszerre is hogy miket gondolok a toleranciamesékről, ahogy azt sem hogy az arab világot bemutató filmek zöméről mi a véleményem. De mit tegyek ha mindig jön valami olyasmi kivétel mint ma tíz órakor a Wadjda, ami túlzásoktól mentesen mutatja meg hogy Szaud-Arábiában milyen is a nők valódi helyzete. Adva van egy kislány aki szeretne magának egy biciklit, és ezért Korán-olvasó versenyen vesz részt – de elköveti azt a hibát hogy a nyeremény felhasználásával kapcsolatban őszinte a bírákkal. Nem elég hogy arrafele nem igazán díjazzák ha egy nő akárcsak egy bringát is vezet, de erkölcstelennek is tartják ezt a fajta pazarlást, és kötelezik rá hogy a menekültek javára lemondjon a pénzjutalomról. Állítólag ez az első szaudi film, ahhoz képest egész bátor és korrekt. Mi maradt hátra? A leadó csatorna, a Cinemax 2 megemlítése. Ezt nézzétek ma.

Hétfő? LESZAROM.
Puff Daddy újra Puff Daddy!: "Sean Combs 13 év után újra ezen a művésznéven jelenteti meg új lemezét."LESZAROM hogy épp milyen néven adja ki a fos zenéjét.
gumicukor: Ez megy a VV6-villában: megujjazták-e Izát vagy semLESZAROM, és ha lehet ne szaporodjanak.
gumicukor: Boy George unalmas az ágyban: "Szerinte az ő melegségét erősen túllihegik, pedig holtunalmas dolog az." – Egyetértek, és LESZAROM, mivel magánügy.
Sharon Stone átlátszó blúza alól elhagyta a melltartótMÁR MEGINT? MICSODA VÉLETLEN LESZAROM.
Mészáros Dóra minden nap melleket posztol – Mindennap LESZAROM. Ma is.
gumicukor: Mellek és cicafülek: "Tipp: a fotón egy magyar híresség látható a mémre érett macska mögött. Kié a mell?"LESZAROM hogy kié, egyébként az övé:
18+ Rúzsos mellekkel mélázik a WC-n Monique Covet – Nem kell vécén ülnöm ahhoz hogy azt mondhassam: LESZAROM.
Dita Von Teese mellekkel hirdeti melltartóit - LESZAROM.
gumicukor: Nincsenek szavak arra, hogy öltöztek fel az Olsen-ikrek – Már hogyne lenne rá szó, tessék: LESZAROM.

 
Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés