2014. 04. 05.
Mi legyek harmincadjára? (ápr. 5-6.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, ÁPRILIS 5.:
A MÉGIS SZÉP ÚJ VILÁG
 
Ara, járó
Kutyával-gyerekkel mindent el lehet adni rovat:
...egyből két versenyzővel egyazon napon. Nyolc húszkor jön az M1-re a komoly témát komolytalanul (= gyerekek számára is fogyaszthatóan), de azért még épp elgondolkodtatóan tálaló Összekutyulva, amiben egy jogász a saját bőrén tanulja meg az állatkísérletek negatívumait, amikor kéretlen kóstolót kap az általa bíróságon védett kísérleti labor anyagából, és kutyaként kell újrakezdenie az életét és a családjával való kapcsolatát is. A cukiság-overloadot a Viasat3 folytatja az Ebadta tolvajokkal, itt viszont a Reszkessetek betörők-sémát varálják meg annyiban hogy egy kissrác szabadítja ki egy tolvajpáros kutyáját (aki egyben a legutóbbi szajrét is "rejti") és rejtőzik el vele együtt egy házilag barkácsolt és megerősített kunyhóban. Nem véletlenül adják 23:10-kor, ugyanis elég gyenge (főleg a másik mai kutyálkodáshoz képest).
 
Ajánlott:
Összesküvéselmélet-gyanússág nyolckor az HBO-n, ami betekintést nyújt nekünk a bankárok Bennfentes játékaiba, szerencsénkre jóval kevésbé szenzációhajhász és explicit módon mint az agyonsztárolt Wall Street farkasa. Ehhez (mármint a mértéktartáshoz) legjobban a rendező, Costa-Gavras járul hozzá, aki ügyesen mutatja be a főnöke szívrohama miatt csúcsra kerülő, magát távirányítani nem hagyó, egyből a csúcsra törő kisfőnök üzelmeit amivel kiépíti a maga birodalmát, és persze a régi gárdát is, aki ott próbál neki keresztbetenni, ahol csak lehet – nekünk, nézőknek meg természetesen egyik oldal sem lehet egyértelmen szimpatikus.
 
Kiemelten ajánlott:
Hogy milyen az amikor egy gyilkossággal (ártatlanul) gyanúsított (és rabosított) magánnyomozó rájön hogy Mégis szép a világ, azt megtudhatjuk tízkor a Dunán James Stewart egy 1939-es alakításából. Az általa játszott privát kopó ott követte el az első hibát hogy elbújtatta azt az kuncsaftját akinek az ügyében épp nyomozott, a másodikat meg akkor amikor meglógott a letartóztatásból és túszul ejtett egy arrajáró költőnőt. Szerencséje viszont hogy a nőben üzembe lép a Stockholm-szindróma, így nem csak együtt menekülnek, de együtt is próbálják kideríteni, ki volt a valódi tettes. Pörgős darab, inkább vígjáték mint krimi, de mindkettőnek jó.
 
Kössz, biztonság! rovat:
Hasrúgással futamította meg a rablót a 73 éves szupernagyi:
"A jelek szerint a lőrinci férfit a börtönben eltöltött öt év sem keményítette meg eléggé." – Huhh, ez azért durva hogy valaki hetven év fölött is képes megvédeni a magántulajdonát!! Remélem a TASZ már intézkedett a néni azonnali vagyonelkobzásáról és internálásáról!
Eszméletlenre vertek egy férfit a rablók: "A három támadó a vasmegyeri férfi nadrágját is levette, aztán otthagyták sérülten az utcán." – Remélem a TASZ már feljelentette a sérültet! Mi az hogy csak úgy elveszti az eszméletét egy kis veréstől!!!
Utcán késelte halálra volt feleségét: "Az 58 éves H. Aladár legalább tíz másodpercik szurkált. Nem tudta elfogadni, hogy elváltak." – Remélem a HVG most is közöl majd egy szívszorító cikket a férfibűnözésről, ahogy Bándy Katánál is tették!!! Ha már szóbakerült:
A börtönben végzi a 8. osztályt Bándy Kata gyilkosa: "Péntek Lászlóra büszke az anyja, fia újra iskolapadban ül. Lesz ideje tanulni, 40 éve van rá." – Jó dolgok is ezek, bizony. Negyven év tanulás, edzés az adófizetők pénzéből, távol a munkavállalás bizonytalanságaitól...ja, és még valami amit nem szabad elfelejtenünk.
Tizenkét évesen már rablással gyanúsítják: "Egy gyerek értékeit vette el erőszakkal. Tizenegy éves társa nem büntethető, őt tanúként hallgatták meg." – Ki tudja, negyven év múlva talán már ők is elvégzik az általános iskolát. Jobb később, mint soha! A lehetőségek végtelenek!!44 LÁJK!!!!
Ha Lali jó srác, miért kapott mégis 12 évet?: "Bosszúszomjas, gyújtogató suhanc vagy segítőkész balek Á. Lajos? A bíróság szerint előbbi, bár az ítéletben van pár furcsa kanyar. Riport Kismarjáról, ahol azóta is gyújtogatnak, az emberek pedig félnek." – Így van kedves Origó, csak írjátok ezeket a felmentő cikkeket. Sőt, adjunk Kossuth-díjat is az elkövetőknek...:(((
Nem kapott tüzet, embert ölt: "A fiatalkorú fiút 12 év börtönre ítélték."KOSSUTH-DÍJAT MÁR NEM IS KAP?! Ehh, elég a napi történésekből, inkább bódítsuk az agyunkat valamivel:
 
A seksz, a szipu rovat:
a': Meghúznád Sirit, ha Scarlett Johansson hangja lenne?NEM,egy operációs rendszert vagy alkalmazást még mindig nem tudnék megdugni. Scarlett Johanssont, na őt viszont igen, nemkicsit, nagyon.
Miley Cyrus egyetemi tananyag lettMAGYARUL: a csürhe lebutítása tovább folytatódik. Bár végülis mit várhatunk attól az országtól ahol a kézírás már nem a tananyag része mint hogy az értelmes, gyakorlati tárgyakat ilyen faszságokkal cseréljék fel...
Szex utáni szelfi az új trendMAGYARUL: a csürhe hozzászoktatása a magánélet felszámolásához tovább folytatódik.
gumicukor: Emma Watson valami izgit mutatott meg magából: "A színésznő egy premierre érkezett Londonba, és valami kivillant a szoknya alól." – Akkor az tuti nem az esze volt ^^
Helyből átugrotta a kétméteres kerítést: "Cz. Győző drogokból és élsportból merített erején még a ladányi óvoda karbantartója is elképedt." – Mégiscsak a doppingolásé lesz a jövő, látom én :DD
Nem fizette ki a drogot, mankóval verte: "A 21 éves szegedi férfi iskolatársát látta el herbálos cigarettával, de pénzt is akart volna." – De jó hogy én csak piáltam gyerekkorom óta, a pia az meg ugye nem drog, mert akkor nem lehetne megvenni a boltban. Távol maradtam a drogoktól, sose nem is keveredtem ilyen kényelmetlen helyzetekbe!!4
Így teszik tönkre a testet a drogok: "A Rehabs.com a különféle drogok hosszú távú hatásairól készített sokkoló infografikát és videót." – Újabb ok az örömre, hogy nem a bűnös és kártékony drogokat, hanem az EGÉSSÉG!et választottam.
gumicukor:  Az expornós Krasznai pornós lányokon segíteneMUHAHA. Ennyit az énekesnői karrierről. Segítene rajtuk? Hogyan? Hát ő is a legkönnyebb utat és a pornó legalját választotta...
Fű és fegyver volt a részeg papnálTISZTELET a tiszteletesnek! A katolikusok tudnak élni! LÁJK!
18+:  Ők a legjobb amerikai pornós csajok: "Ha amerikai MILF-re vágyik, Lisa Annt ajánljuk, ha fiatal húsra, akkor Kagney Linn Kartert nézze!" – Én Gianna Michaels-re vágytam volna, már ha beválogattátok volna, de hát mit várjunk az Indextől :(((
Még jó, hogy lejött az alkoholról: "Rodman most nőimitátorként kosarazott Argentínában." - Tudjátok mit, akkor inkább maradok alkoholista :SSS
 
 
VASÁRNAP, ÁPRILIS 6.:
EGY ERKÖLCSÖS, CSAPDÁBAN
 
Nem két Bush, csak egy, és nem is az.
Nem érdemes:
Az Egy erkölcstelen mese nem az egyetlen Neil LaBute rendezései közül ami szinte már mizantrópiába hajlik, ott volt már a legelső műve, az In The Company Of Men is, ami ugyanerre a témára épült (kusza kapcsolatok, mindenki összejön mindenkivel, mindenki csak kihasználja a másikat, mindeki boldogtalan). Itt viszont felbukkan egy-két olyan karakter akik inkább Todd Solondzhoz illenének (nem véletlenül kerülöm a filmjeit neki is): megcsalások, tönkremenő házasságok, iskolai csoportos nemi erőszak - tízkor csak az kapcsoljon a Viasat3-ra, aki képes szenvedni Nastassja Kinksi (vagy Ben Stiller) kedvéért.
 
Talán érdemes:
HBO, 20:00: Sötétségben: Star Trek – Sajnos nem ebben festették tök zöldre Diora Baird-et vagy egy másik csajt, a viszont tuti hogy Simon Pegg szerepel itt is. Tök immunis vagyok az egész Star Trek-mitológiára, így maximum miatta fogok belenézni, mert a végtelenségig nyújtott űroperákban már nem tudom követni ki kivel van, ki a megszálló idegen lény, meg ilyenek. Lehet hogy mégiscsak kevesebbet kéne innom?...talán, de nem J. J. Abrams kedvéért! Éjfél előtt tíz perccel egy hasonló, de szerencsére nem többrészes, thrillerbe oltott sci-fi a Cartoon Network / TCM-en az Asztronauta (Johnny Depp) személyében, aki pilótatársával együtt az űrből egy nemkívánt társaságot is hazahoz magában. Haverja nem sokkal később meghal, felesége öngyilkos lesz, így az egyetlen túlélő felesége (Charlize Theron) is gyanakodni kezd hogy valami történhetett a misszión abban a rövid időintervallumban amikor a két férfivel elveszett a földi kapcsolat. Kicsit Rosemary’s Baby, kicsit Demon Seed, de érdemes.
 
Ajánlott:
A maradék jóságot az MGM-en találjuk a várhatóan elbarmolt szinkronok ellenére is. Előbb Sam Peckinpah vezet be minket 21:35-kor a Gyilkosok krémje közé, akik azokkal az ügyekkel foglalkoznak amikkel a CIA már nem tud vagy nem akar. A két főszereplő fickó (James Caan és Robert Duvall) közül az egyik azonban egy bevetés során elárulja társát és megpróbálja megölni, és át is áll a sötét oldalra. A túlélő azonban talpra,- és újra munkába áll, nem mellesleg pedig bosszút forral, amire egy újabb megbízatás során alkalma is nyílna ha egyértelmű volna egykori barátja-árulója mostani helyzete. Sok emlékezetes jelenet, lövöldözések a kínai negyedtől egész a hajótemetőig. Sam bácsi egyik kevésbé neves, de nagyon jó munkája, nézzétek meg, ahogy az utána ugyanitt adott Csapdábant is, ami a sok hasonló magyar című darab közül a kevésbé akciódúsabb, inkább thrilleresebb vonalat képviseli és a mindig jó Mary Steenburgen játssza benne a tőrbecsalt, pályakezdő színésznőt akit egy meghallgatás ígéretével csábítanak el egy, a Manderley-házhoz hasonló vidám kis épületbe, amihez persze egy háklis és testi fogyatékos tulajdonos és szintén gyanús titkárnő is jár. Hősnőnk ráadásul egy halott színésznőt kénytelen helyettesíteni, vagyis minden adott az élete veszélyben levéséhez. Bár 1987-es, visszafogottsága mégis a hatvanas éveket idézi, ez is az előnyére szolgál, a kezdési időpont (23:35) viszont már nem annyira, tehát célszerűbb lesz felvenni és utólag megnézni.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Bár elvileg nincs kampánycsend, én azért csak megtartom, és a kampfány híreit átteszem a jövő hétre.
Napi 80 milliót keres Banderas Budapesten: "A színész már meg is érkezett Magyarországra, és valószínűleg Andy Vajnánál lakik majd." – Napi nyolcvanmila, és mégis egy haverjánál alszik? Vagy ő ennyire sóher, vagy a fizetése nincs akkora mint amekkorának mondják. Akárhogy is, nem cserélnék vele.
Uli Hoeness ott ül, ahol Adolf Hitler: "A Bayern-elnök Landsbergben luxuscellát kap, plazmatévé és futballpálya a börtönben."LAJKABOSS! Azért a németek is tudnak élni! Nem annyira jól mint Breivik, de már majdnem!!!
Gagyi lett a jakuza honlapja, hát még a himnuszuk – Mibe fogadunk kedves cikkíró hogy ezt azért így nem mernéd a szemükbe mondani :DD
Beszélgetni is tud a Windows Phone: "Nyáron jelenik meg a Microsoft asszisztense, jön három új Lumia. A pc-s Windows 8-on megint lesz teljesen hagyományos start menü." – Volt már ilyesmi hír, arra is annyi volt a reakcióm hogy na még csak az kéne hogy a kompjúter is beugasson nekem! Csakazértse fogok frissíteni.
Gesztusok vannak, szeretet sosem lesz – Tudjuk, azt is hogy a pisztácia meg kifogyott. – "Az utóbbi időben többször is kiállt egymás mellett a két ősellenség, a Fradi és az Újpest tábora. Meglágyultak a szívek a pénteki rangadó előtt?" – Szerencsére azóta már tudjuk hogy ez is egy április elsejei ugratás volt: igenis megtartották a kötelező verekedést :(((
Tárlat nyílik George W. Bush képeiből: "A naiv művész ezúttal a világ vezetőinek portréját készítette el. Hátha nem lesz sértődés belőle." – Megnéztem, ez nem naiv, hanem szinte már a primitív művészet határait súrolja. Bár ameddig fest, addig se politizál, és ez jó.
Az orosz mozikban nem lesz anyázás: "Eleget káromkodtak az orosz filmesek, mostantól legyen elég a teringettét és a macska rúgja meg." – A picsába, hogy itt már káromkodni se lehet nyugodtan. Basszameg, hát nem kimondtam mégis!!!
Napokig nem aludt a lottómilliárdos: "B. Raymond Buxton sokkot kapott, amikor kihúzták a számait. Ő vitte el minden idők 6. legnagyobb amerikai nyereményét." – A helyében én sem aludtam volna, de nem a sokktól, hanem a PARTY HARD!!!-tól.
Milliókat fizetett, mégsem lett belőle Jennifer Lawrence: "25 ezer dollárt, vagyis 5,6 millió forintot költött műtétekre, hogy úgy nézzen ki, mint a színésznő. Nem jött össze." – ...és ha nekem adta volna ezt a pénzt, mindennap annyit ittam volna belőle hogy olyannak lássam, amilyen szeretett volna lenni :D
Megtalálták az előző univerzum nyomait: "A korábbi világegyetem teljesen hasonló volt a miénkhez, de nem anyagból, hanem antianyagból állt." – Tekintsünk el attól hogy ez is egy bolondoknapi tréfa, annál is inkább mivel született egy Nap kommentje:
 
walaqi 2014-04-02 14:02:12
Akkor én nagyon csúnya lehettem annak idején.


...viszlát hétfőn! :D
 

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés