2014. 04. 07.
Bolondos hét... (ápr. 7-8-9-10.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, ÁPRILIS 7.:
MEGINT EGY VESZÉLYES 48 ÓRA?
 
Major
LAZER TAMÁS dundika.
Ismétlés, talán érdemes:
Viasat3, 21:20: Megint 48 óra – Ahogy mondtam egy hete, jön a folytatás: Reggie Hammond újból kap két napot, mert a helyi maffiától nem kapott két napot, sőt, éppenséggel már a börtönbuszon megpróbálják kicsinálni.
 
Nem ajánlott:
A mai nap két katonás filmje közül a kilenckor adott első egyértelmen ide tartozik: Keenen Ivory Wayans 1997-es dobása nem csak címében Különösen veszélyes, hanem valójában is az – leginkább az agysejtjeinkre. A történet – harctéri bűnök miatt halálraítélt katona utolsó lehetőséget kap egy szupertitkos akcióval – több mint ismerős, itt csak annyit változtattak rajta hogy az illetőt valójában bűnbaknak akarják használni az őt alkalmazók. Még ez is menthető volna, ha nem követték volna el a legnagyobb hibát, ha ugyanis egy közepesen tehetséges színész rendezni vagy forgatókönyvet írni akar, abból általában nem szokott túl sok jó kisülni. Most képzeljük el ha ugyanezt (itt épp a forgatókönyvet) egy Wayans-kaliberű arc harcolja ki magának. Na, pont olyan rossz, és pont a Film+ B-kategóriásai között van a helye.
 
Ajánlott:
Ide is jut egy kis militarizmus, mégpedig negyed tizenkettőkor, megintcsak Sam Peckinpah-tól és kicsit hasonló témában mint Wayans-nál: Dundee őrnagy egy szövetségi börtön főnöke aki kénytelen a rabokból csapatot verbuválni a helyi indiánok megfékezésére. Beválogatja egykori harcostársát is, akinek viszont nem annyira az indiánok fogságában rekedtek kiszabadítása a fontos, mint a fogvatartóján való bosszúállás. A vágott (117 perces) verziót adják, amit vélhetőleg tovább húz az MGM-es szinkron is, de próbáljunk meg ezektől elvopnatkoztatni és annak látni, ami, egy westernbe oltott tanmesének az árulásról, becsületről és más ilyesmi férfidolgokról. Hogy könnyebb legyen mellette dönteni, elég egy pillantást vetni a stáblistára ahol Charlton Hestont és James Coburnt láthatjuk egymás mellett.
 
Hétfő? LESZAROM.
Öt celeb, aki a saját neméhez is vonzódikLESZAROM, még mindig magánügy.
Íme a 6 legdögösebb leszbikus híresség: "Cara Delevingne-ről van szó mostanában a legtöbbet, de tényleg ő néz ki a legjobban?"LESZAROM, mert magánügy, és mert úgyse rúgok labdába egyiknél sem!
VV Simon eljegyezte Charlotte-otLESZAROM.
VV6: Csak Iza segge volt az érdekes – Már akinek, én ugyanis még azt is LESZAROM.
VV6: Aurelio testvérét Michelangelónak hívjákLESZAROM. Meg kéne tiltani hogy a csürhe tagjai ilyen patinás neveket használjanak! :(
hogyvolt: VV Izáék bizony elhálták, amit el kellett: "Beteljesedett két villalakó szerelme, VV Zsófi kikészült a mű-gyerekétől." – Én bizony csak LESZAROM őket!
gumicukor: Miley Cyrus félmeztelenül lovagolt: "Az énekesnő új fotója egészen művészire sikeredett." – Egészen művészien LESZAROM.
Így izzad a szaunában Nádai AnikóLESZAROM hogy hol izzad, amíg nem alattam ^^
gumicukor: awwwww: Ennyire aranyos Mihalik Enikő reggel: "Ennél cukibb már nem tud lenni, posztolta az Instagramra." – Mint fentebb: amíg nem az én ágyamban vár ez a látvány, addig LESZAROM.
bikini: Magyar lány a Photoshop partján!: "Palvin Barbit körömollóval vágták körbe?"LESZAROM hogy mivel vágták körbe.
gumicukor: Lily Allen átlátszóban villantott bimbótapaszt - LESZAROM.
gumicukor: Rita Ora inkább feltekeri a fűtést, hogy meztelenül rohangálhasson – Én meg inkább LESZAROM.
gumicukor 18+ Ilyenek Mészáros Dóra mellei gyertyafényben: "Nincs melltartó, de van hab és két mécses." – És mi van még? Nálam például egy kiadós LESZAROM.
Az S01E17 kódnevű mellek itt láthatók: "Minek ide szó és beszéd? Mészáros Dóra mellei többet mondanak minden novellánál!"LESZAROM, maradok az olvasásnál.
Válasszák Mészáros Dóra melleit! – 1.: csakazértse kap külön rovatot, 2.: még mindig LESZAROM, egyébként meg Gianna Michaels melleit választottam ^^
Mi a franc lett Nicolas Cage arcával?LESZAROM mi lett vele, kb. húsz szerepelt semmi értelmes filmben.
700 éve bűzlik egy fekáliáshordó: "Dán régészek igazi kincset találtak, a tartalmuk jó állapotban van, kiderül, mit ettek 1300-ban."LESZAROM és bezárom egy befőttesüvegbe, hátha én is érdekelni fogok valakit hétszáz év múlva, ha már most nem ^^
 
 
KEDD, ÁPRILIS 8.:
NAGY, VÁROSI TÉNY:
 

Ne toljál kokót, mer' olyan leszel, mint ő.
Talán érdemes:
Fél tízkor egy kicsit elnyújtott dráma az MGM-en a drogok (esetünkben a kókain) káros hatásairól. Jamie Conway (Michael J. Fox) ugyanúgy egy küszködő író mint az Álom luxuskivitelben férfikaraktere, csak az ő esetében már mások gyógyszerek, nem oly’ finomak a módszerek. A kokó köztudottan tönkrevágja az ember tehetségét és még a szívroham kockázatát is növeli, emberünk azonban egész addig azonosul az önsorsrontó író karakterével amíg egy kiadós orrvérzés rá nem ébreszti hol is vannak a drogtűrés határai. A Fények, nagyváros leggyengébb láncszeme több okból is ő (meg az őt alakító színész), viszont Kiefer Sutherland kedvéért mindent megbocsátok. Tizenegy előtt öt perccel jön a heti első Christopher Lambert-észlelés a Film+2-re, és valóban oda is való, még úgy is hogy nem ő az igazi főszereplő hanem a B-filmek másik védőszentje, Natasha Henstridge, akivel már csak az idomai miatt is jóval elnézőbbek vagyunk. A posztapokaliptikus-mutánsos-fertőzős-alienes storyhoz Henstridge-nek van is némi köze, ám ahhoz hogy az Adrenalin legalább a Lény vagy a folytatásai szintjét megüsse, kellett volna egy rendes szörny, mondjuk olyan amelyik nem vámpírfogakkal, fogszabályzóval (!) és farmerban irtogatja a káeurópai bevándorlókat, akiket még az US rendőrállam is sújt azzal hogy elnyomja és megfigyeli őket. Henstridge-dzsel egyébként még egy órával korábban, háromnegyed tizenegykor is találkozhatunk a sima Film+-on az egyértelmű ismétlés Mars szellemében, ami John Carpenter 2001-es alkotása, és amit leginkább a Mester korábbi filmjeire tett utalásai miatt lesz érdemes néznünk. Natasha itt is egy rendőrt alakít, aki itt is egy rejtélyes élet(?)forma elszámoltatásán dolgozik, ami legalább olyan csúnya dolgokat művel a Zemberekkel mint az Adrenalin szörnye. Nehezíti a dolgát hogy a címből sejthetően szellemekkel, egy egész hadseregnyivel akad dolga, akik ráadásul revizionista törekvéseikhez az élő telepeseket is fel akarják használni.
 
Kampfány rovat:
v: A pap ne legyen kampánypap: "Pajor atya igehirdetésének megint nem sok köze van az evangélium igéihez." – ...viszont, ha egy kisegyház (hitgyüli) azonos vezetéknevű tiszteletese prédikál, az mindjárt más, az menő és humoros:
kampány: Kormányváltásos molinóval hekkelték meg a Várkert Bazár átadását: "esterházy forró csókkal kampányolt. Nincs gond Rogán sonkáival. Pajor Tamás: No Vona, no cry." – Nem az a ciki hogy pajor is beszállt ebbe a dzsuvába, hanem az hogy ugyanő tizenvalahány éve még "Távolban egy fehér Viktorka" címmel írt választási versikét (igaz hogy először név nélkül közölték, a műveit összegyűjtő kötetben viszont már értelemszerűen az ő neve alatt szerepelt).
Mesterházy: Kitűztem Simicskát a falamra: "Hosszú és sűrű napján kísértük végig Mesterházy Attilát országjárásának vége felé közeledve." – Szegény, szegény mazochista ember. Nem elég hogy elvesztette a választást, de még egy ronda férfi fotójával is bünteti magát!!!
Nem választhat, akinek nincs meg a bizonyítványa: "Kivéve, ha újravizsgázik a hatodik osztályos anyagból. Esti Ujság, 1914." – Azért az durva hogy mennyit fejlődtünk visszafelé. Kitermelődött egy generáció amelyik az iskolába csak védelmi pénzt szedni jár, mobillal-számítógéppel-faszbúkkal elboldogul, de ettől eltekintve segg hülye és még a nyolc általánost se végezte el. És az az igazán durva, hogy választhat is :SS
Lesújtónak látják külföldön a helyzetünket: "Több külföldi lap szabad, de inkorrekt választást vár az apátiába süllyedt országban." – ŐK látják lesújtónak? Mit mondjunk akkor mi, akik itt élünk? :DDD


SZERDA, ÁPRILIS 9.:
LA BOHÉMÉLET
 
Gyors nők, gyorsételek, instant kapcsolatok.
Kiemelten nem ajánlott:
Duna World: 21:00: Legenda – Függetlenül attól hogy szeretjük-e a Beatles munkásságát, a nagyságukat azért mind elismerjük: sima pub-bandából lettek előbb feldolgozásokat, majd egyre jobb saját dalokat játszó zenekar, akik együtt léptek az általuk (is) generált zenei-kulturális forradalommal, hogy aztán végleg szétmenjenek. Nem kell elmondani azt sem hogy mekkora utat tettek meg a hóldjorhendes slágerektől a Rubber Soul pszichedelikájáig vagy a Fehér Album néha már musique concréte-os megoldásaiig. Na, ebből ittt semmi nem fog látszódni, az viszont igen ahogy pár közepesen emlékezetes magyar arc megpróbálja felérni a bitliszek szintjét. Most szólok: nem fog menni.
 
Talán érdemes:
21:20-tól egy ismétlésgyanús romkom (Kegyetlen bánásmód) a Coen-testvérektől a Viasat3-on, csak hogy lássuk, nekik még ez is megy – persze nincs nehéz dolguk, ha Catherine Zeta-Jones, férfi fronton meg Billy Bob Thornton és George Clooney támogatja az egyébként is pörgős forgatókönyvet ami egy válóperes ügyvéd életét felborítani szándékozó fémfatálról szól. Hogy mivel érdemelte ki a nő haragját? Megfúrta azt a próbálkozását hogy megcsapolja emberünk egyik ügyfelét (akinek a nő nem mellesleg a felesége is). Utána háromnegyed tízkor egy valóságalapú Richard Linklater-dráma a Dunán amit akár a Super Size Me mellé is tehetnénk, annyira hasonló témájú, csak itt a doku helyett mozifilmet forgattak a gyorséttermek hátrányairól és az amerikaiak álszentségéről. A Megetetett társadalomban van minden (még Avril Lavigne is), de én nem kajáltam be, ugyanazért amiért Michael Moore műveit sem, mégpedig a Nagyon Határozott és Szájbarágós Üzenet miatt.
 
Ajánlott:
Nyolckor megintcsak az MGM menti a napot, még akkor is ha tudjátok mit gondolok a szinkronjaikról. A Bohémek egy ír kisváros vagány asszonyáról szól, aki nem elég hogy egyedül neveli törvénytelen gyermekét, de még így is dögös MILF akibe hiába szerelmes a helyi férfiállomány, egész addig míg a címbeli színésztársulat tábort nem ver a közelükben, mert onnantól kezdve az ír Liliomfié a szíve. Szerethető, az írekhez kötött kliséktől mentes mese a konzervatív közösségek lázadóiról. A direkt eltúlzott színielőadások miatt is érdemes.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Leszbikusoknak nyílt temető Berlinben – Akkor most már nem az van hogy egyenlő jogokat követelnek hanem már a halálban is szegregálódi akarnak? :DD
Jobbegyenes: Politika: Vissza a valóságba: "A választás lecsengett. Hova tovább magyar?" – Külföldre, csakis külföldre!444
Csak ülünk, és nézünk döbbenten: "Ha valaki éveken át néz egy sorozatot, elvárja, hogy a befejezés tökéletes legyen. Ehelyett sokszor úgy érzi magát a zárórész után, mintha leforrázták volna." – Ezért jó ha csak azokat a műsorokat nézitek amiket én ajánlok, a sorozatokat meg nem. Éveken át követni egy szappanoperát, vagy ami még rosszabb, tehetségkutatókat meg valóságsókat, na az az abszolút szellemi halál :SSS
való világ: Hangos sikolyok rázták meg a villát: "A szerkesztők nagyot alakítottak." – Hát még én mekkorát tudnék a láncfűrészemmel! Akkor lenne csak igazán sikoltozás! :DD
Nem jár a négyes metró: "A teljes vonalon buszok viszik az utasokat." – Nem lepett meg, a Várbazár is bezárt...
Vérfagyasztó a Borgman előzetese: "Az utóbbi évek egyik legsötétebb filmjének ígérkezik a holland thriller." – Mintha múltkor már lett volna egy ilyen hűdedurva film. Mindegy, még egy bemutató, amit ki fogok hagyni.
iddqd: menő: Így nézne ki a Nyugati pályaudvar ma a Half Life 2-ben: "A képek láttán koppant az állunk." – Az enyim nem, sőt nem is értem mit kéne ezeken nézni. Nap kommentje:
 
zséroskenyér 2014.04.04. 08:36:47
ezek nem fenykepek? pont ilyen koszos a nyugati :D

  

CSÜTÖRTÖK, ÁPRILIS 10.:
HÁZINYÚLRA MESTERLÖVÉS
 
Közös evező túrós a nyele, közös pohárnak koszos a széle.
A mai minimális nézhetőségek közül mindkettő egy csatornán lesz, egymás után, lássuk is:
 
Ismétlés, talán érdemes:
MGM, 20:00: Házinyúlra nem lövünk
– Mainstream szexkomédia aminek egyes jelenetekről a Farrelly fivérek juthatnak eszünkbe, és ez bizony nem jó dolog. Kezdjük a félig-meddig vérfertőző egyéjszakás kapcsolattal ami az idősebb férfi halálával végződik, az elhanyagolt és csak kalandot kereső nő pedig megtudja hogy a kedves idegen a sógora volt. Innentől kezdve próbálja az egészet balesetnek beállítani, és magáról elterelni a gyanút – ezért például le kell szednie az immár örök merevedéssel megvert holttestről az elhasznált gumióvszert is. Kamaszként elröhögcsélünk ilyeneken (ahogy a Farrelly-vígjátékokon is), ám huszonnégy év (!) múltán az egyetlen saving grace Ed O'Neill maradt benne.
 
Ajánlott:
MGM, 23:00: Több ok is szól a Mestergyilkos mellett: a nem is oly régi újrafeldolgozás, a főszereplőt játszó Charles Bronson, vagy az hogy az alkotók később újra közös nevezőt találtak vele a Bosszúvágyban – én mindezekért együttesen döntöttem mellette, meg azért is mert ahhoz képest hogy milyen jól megcsinálták, annyira ritkán adják. Aki az újabb verziót ismeri, annak sok újat nyilván nem fog nyújtani a maffiának dolgozó, balesetnek álcázott likvidálosokat elkövető magányos antihős és a helyére törő ifjú titán sztorija, de talán még ők is értékelni fogják a több mint negyvenéves eredetit.
 
AMIKOR SZERETEM AZ INDEXET ROVAT:
Íme az öt legjobb barna nagymellű pornós: "Van köztük magyar csaj is, Aletta Ocean, akinek már dupla D-s melle van." – Kit érdekel ő, amikor végre Giannát is beválogatták!!! Hajrá Index, menni fog ez, már csak az kéne hogy címlapos cikkben foglalkozzatok a munkásságával, és végleg megtérjetek a katolikus egyház kebelére! Sosincs késő jó útra térni!!!
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Átverte a CIA a saját kormányát: "Eltitkolta a kínzóhelyeket, és nemlétező terrortámadásokat hiúsított meg." – Na, lassan az összes konteóról bebizonyosodik hogy igaz volt :DDD
Az USA üzemeltette a kubai Twittert: "Az sms-alapú ZunZuneót az állami USAID üzemeltette. Információt gyűjtöttek a kubaiakról." – Hát most aztán úgy meglepődtem...NEM.
Könyves: A CIA adta ki a Doktor Zsivágót: "10 millió példányt terjesztettek titokban Kelet-Európában és a Szovjetunióban." – Ennek legalább még valami haszna is volt, nade a többinek?
Felrobbant a könyv a nagykövet kezében: "Hidegháborús Semtex a prágai palesztin nagykövetségen." – SOHA többé nem fogok olvasni, inkább beköltözöm a kocsmába, ott biztonságban elleszek a kultúrától :SS - "Szerencsétlen baleset történt, "a nagykövet rendszerető ember volt", aki a nagykövetségen talált régi dolgokat pakolgatta, többek között azt a két könyvet is, melykben a robbanóanyag volt - nyilatkozta egy magát megnevezni nem kívánó nyomozó. Az egyik ilyen könyv robbant fel a kezében." – Vannak ilyen véletlenek, na. Véletlenül felrobbant egy kevéske semtex a kezében, és véletlenül volt a követségen egy kis fegyverarzenál is. Véletlenül, nyilván!
Velvet: Meghalt Bob Geldof 25 éves lánya: "Nem tudni mi történt, a mentősök nem tudtak már rajta segíteni. Peaches korábban drogproblémákkal küzdött." – Bizonyára véletlen egybeesés hogy pont egy éve lépett be egy okkult társaságba és tetováltatta magára a jelüket. A gyerekeinek ettől függetlenül RIP.
apple: Az iPhone-t a normális embereknek fejlesztették: "A számítástechnikai cégek nem törődtek a hétköznapi emberekkel. Aztán jött az iPhone." – Normális embereknek eleve nincs ájfonja, maradjunk annyiban. Tudom, mert nekem sincs, én pedig a normalitás élő szobra vagyok!!
Ötéves gyerek törte át az Xbox védelmi rendszerét: "Egy évesen a mobil képernyővédőjét törte fel." - Ez is valami? Én így negyvenévesen nem értek a hekkeléshez, a képernyőjét viszont simán még így is simán feltörném. Légkalapáccsal :DDD
Bocs, Ukrajna, mostanában mégsem leszel EU-tag: "Az Európai Bizottság elnöke szerint Ukrajna a közeli jövőben nem lesz érett az EU-tagságra." – Őszintén: meglepődött valaki ezen, a történelem általános folyását ismerve? Mi magyarok biztosan nem, lásd Nap kommentje:
 
fanito2014-04-08 13:19:49
Megkapták mint mi 56-ban.

 
 
Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés