2014. 04. 12.
...spórolós hétvége! (ápr. 12-13.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, ÁPRILIS 12.:
MÉG SZERENCSE HOGY MI ÉBEREK VAGYUNK
 
...és még életbiztosításnk is van.
Talán érdemes:
HBO, 20:00: Jayne Mansfield kocsija – Kicsit elnyújtott családi drámázás Billy Bob Thorntontól aki nem csak szerepel benne, de még rendezte és a forgatókönyvet is írta. Valójában egyetlen, de eléggé szétszakadt család újraegyesülésének lehetünk tanúi egy haláleset kapcsán, és mint az ilyen események általában, ez sem mentes a súrlódásoktól, főleg a körülmények miatt amik közepette az azóta elhunyt nő anno otthagyta Amerikát hogy végül Angliában telepedjen le, nem csoda hát hogy a régi családja nem fogadja osztatlan lelkesedéssel a frissen érkezőket. Kevin Bacon, Robert Duvall és John Hurt kedvéért esetleg bepróbálkozhatunk vele. Ugyanabban az időben egy vígjátéknak hirdetett kamaszkor-dráma az MGM-en, és valahol érthető hogy a Mindent bele, srácok! címéből egy Pite-sztorit olvashattak ki a szerkesztők, azonban nem csak a hatvanas évek fiataljainak ártatlanság-elvesztéséről szól, hanem az Amerikai Álom végéről is (Vietnam), nem szólva a faji-, meg osztálykülönbségekből adódó feszültségekről. Kilenctől egy csavaros thriller a FEM3-on aminek már csak a neve miatt (Éberség) is itt a helye, pedig itt nem politikai, hanem ambuláns értelemben használják: a főhős (Hayden Christensen) egy műhiba folytán csak félig merül álomba a műtéti altatás során, és ekkor döbben rá hogy a klasszikus robinkúki kómába esett, vagyis egyes rajta dolgozó orvosok a testrészeire, megint mások meg a pénzére pályáznak. A kötelező vonzó (és intrikus) nő itt Jessica Alba lesz.
 
Ajánlott:
Az eheti második Christopher Lambert-darab hajnali egykor jön a Filmbox-ra, és bármennyire is későn/korán adják, mégis tanácsos lesz legalább felvenni ha már nem bírunk ébren maradni a kezdésig. Az Arlette szerencséje megintcsak az a film amiből egy művészfilmes egy Táncos a sötétben-reloadot hozott volna ki, viszont Claude Zidi a humoros oldalát fogja meg az átejtett pincérnő (Josiane Balasko) sztorijának, akit kicsal örökségéből a fehér luxusautón érkező szőke herceg (aki nem a maga akarától teszi mindezt a nővel). Hősnőnk azonban nem ma jött a falvédőről, és az amorózóban is felébred a szerelem. Kellemes kis francia marhulás, nem is értem miért ilyenkor adják.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Tejben-vajban: Homoszexualitással adják el a divatot? – Minek a kérdőjel a végére? Egy sima pont vagy felkiáltójel is elég lenne, mivel egy egyszerű tényt közöltek...
Besenyei Péter a hétvégén már nagyon szeretne jól repülni - Ajjaj, akkor megint nem alszunk két napig :SS
feminfo: Az afgán nők a változásra szavaztak: "A tét az, hogy az ország demokratikus úton marad, vagy a tálib uralmat, a visszarendeződést választja." – Szép is lenne. A valóság sajnos az hogy a helyi idióták úgyis lesavazzák majd őket - mármint a nőket :(((
Jude Law Zimány Lindát csókolgatta: "A Budapesten mulató, pocsolyarészeg hollywoodi sztár rendesen rányomult Zimányra, aki nem ellenkezett túlságosan. Videó." – Legyen neki. Sőt, legyen meg neki, vigye magával, legalább addig sem énekel. Vagy az egy másik vetkőzős celeb volt? Ki tudja, kit érdekel? Egyformák ezek mind!
Végre! Jason Statham is megérkezett Budapestre – Na vajon ő kivel fog összejönni? :D
Bódi Sylvi hableánnyá változott: "Kaland a teknőssel a kristályvízben." – Huhh, remélem a teknőcnek nem lett semmi baja :SSS
Másnaposan készül a következő négy évre Simonka György: "A Fidesz politikusának fejében még ütik a dobokat a hajnalig tartó bulizás után." – Én is folyamatosan részeg vagyok már egy hete, de nem az örömtől :SS
gumicukor: Még Ákos is lehet Magyarország legjobb pasija: "A Playboy hedonista férfiakat keres, Ákos mellett Csiszár Jenő is lehet a legjobb pasi." – Innentől egy szavunk se lehet amiért zalatnayt címlapra rakták. Csiszár meg Ákos mint jópasik és a hedonizmus kirakatarcai, ez azért durva még így az ötödik-hatodik sör után is.
Lesz magyar kutyaszar a vörös szőnyegen?: "Az idei cannes-i filmfesztiválon a legnagyobb hollywoodi sztárok mellett Molnár Piroska, Hegedűs D. Géza és Mundruczó kutyája is nyomulhat a Riviérán." – Ja, hogy a mundrucó? Akkor máris érthetőbb a cím :DDD Év kommentje-candidate:
 
nature2014-04-10 18:30:29
A vörös szőnyegen nem tudom, hogy lesz-e, de az Origó cikkírói között van magyar kutyaszar ez tuti,

 
...és sajnos csak ennyi, pedig olvastam volna tovább is :(
 
 
VASÁRNAP, ÁPRILIS 13.:
YOU MAY NOW...
 
...kiss the carpet.
Talán érdemes:
A kötelező hétvégi romkomot a retekklubbon csíphetjük el nyolc órakor, ami nem csak a címe miatt (Ne csókold meg a menyasszonyt!) lesz több mint az egykaptafás hasonlóságok, hanem mert egészen valószínűtlen helyzetek romlanak még tovább. Pedig olyan szépen indult minden az állatokat fotózó főhős számára, csak egy maffiózó nőjének macskájáról kellett volna cukiságos képeket csinálni, ehelyett kénytelen belemenni annak lányával egy zöldkártyás érdekházasságba, cserébe a lesántult cicáért. Csak hogy még tovább bonyolódjon a szitu, a csajhoz még a nászút alatt sem közeledhet mivel a maffiózó testőre lefoglalta az első éjszakát. Ugyanabban az időben egy vígjáték az HBO-n arról hogy milyen fontos az Előzmények törlése – na nem a neten, hanem a saját életünkben, főleg ha feltörölték velünk a padlót egy sikertelen gazdasági döntés után. Így jár Nathan Flomm is, aki nem látta meg idejében hogy az elektromos kocsiké a jövő, ellentétben a főnökével aki addig beszélt lyukat a hasába mígnem emberünk lemondott a vállalati részesedéséről egy, a későbbi sikerhez képest mindenképp minimális összeg kedvéért.  Az utólag mindig okos többség röhögésének hatására kénytelen új életet kezdeni új személyazonossággal, de végig ott motoszkál a fejében a remény hogy egy szép napon visszafizetheti mindezt, és erre hamarosan lehetősége is lesz.
 
Ajánlott:
A Cartoon Network / TCM egy Steinbeck-adaptációval (A konzervgyári sor) győz meg minket kilenctől arról hogy léteznek még szerethető sportos-értelmiségi vesztesek (Nick Nolte) és aranyszívű prostik (Debra Winger). A románc helyszíne a címbeli lepusztult negyed, a félegzisztenciák utolsó előtti megállója, miután a halászatot is elérte a válság. A rendező szirupmentesen hiteti el velünk hogy még itt is létezhetnek érzelmek és hogy van kiút, és ami még fontosabb: hű marad az író hangulatához. Külön érdekesség hogy John Houston narrálja, a zenéjét meg Jack Nitzsche szerezte, meg az is hogy nem csak az eredeti regényt dolgozta föl, de annak folytatását is. Nézzétek, jól jártok vele.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Elmebetegek kezében van a politika: "Frissen szabadult az elmegyógyintézetből, ő vezeti az ellenzéket. Ez nem egy hazai hír, hanem egy olasz film sztorija." – ...és ilyenkor sajnálom hogy én túl normális vagyok ahhoz hogy bezárjanak a Lipótra, amit azóta ugyancsak bezártak, pedig milyen biztonságban lennék ott a politikától meg a politikusoktól. Nincs mese, marad az alkoholizmus.
Végre megtudjuk, mekkora volt Napóleon pénisze: "Mondjuk úgy, hogy fordítottan arányos az általa meghódított földterület méretével." – ...vagyis negatív? Nem elég hogy törpe volt, még mikropénisszel is megverte az élet? :D
Turistalátványosság lett a londoni szmog: "Évtizedek óta nem volt a jelenlegihez mérhető a légszennyezettség Anglia déli térségeiben." – Ma még ez az esemény. Tíz év múlva az lesz ha látni fogják a felhőket. Ne röhögjetek, ez lesz nálunk is.
3 év 8 hónapot ért ez a mondat: "Szabad a nagyját? - kérdezte az ittas férfi kezében egy műanyag csővel az orosházi postán." – Még jó hogy én pacifista részeg vagyok :DD
urbanista: Eladó atombunker Gyöngyösnél: "Állítólag 1984-ben épült és ma is működőképes. 63 millió forintot kérnek érte." – Hajjaj, Gyöngyösre kell is atombunker...:SSS Rakétasiló nincs véletlenül hozzá?
Rendőrök tettek rendet a bevándorlók közt: "Van, aki már egy éve élt a berlini téren, a legtöbben elfogadták az önkormányzati szállót." – Hú, remélem a Városss Mindenkilllyé csoport már szervezi a tüntetéseket az Elnyomó Rezsim ellen! Félretéve a tréfát, az igazi vicc az hogy ez a külföldi hír Index címlapot meg könnyeztető képriportot ért, de hogy például nálunk mit folyik GYÖNGYÖSÖN Balassagyarmaton, arról egyedül egy helyi, nonprofit site tájékoztat, annak nincs hírértéke.
Ledózerolják a kishantosi mintagazdaságot: "Beszántják a növényeket, őrző-védők torlaszolták el az utakat. A Greenpeace már akcióba lendült." - Szerintem itt a grínpisznek nincs igaza, igenis el kell pusztítani mindent ami egy kicsit is más és még működik is. Remélem ennek is focipálya épül majd a helyére!!44
12 ezer békefenntartót küldenek a Közép-afrikai Köztársaságba: "Az ENSZ BT egyhangúlag döntött a békefenntartókról." – Úgy bizony, egyhangúlag, sőt mondhatjuk úgy is hogy a népesség kizárásával. Nap kommentje:
 
nem szeretem a beceneveket2014-04-10 17:30:24
Ajaj, érkezik a demokrácia.. :)

 
Kulcsszavak: éberség

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés