2014. 04. 28.
Azamikazokamik (ápr. 28-29-30.-máj. 1.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, ÁPRILIS 28.:
AZ ÁRTATLAN VIRGÁCSNAK MEGTILTANI NEM LEHET
 
Ez a hála amiért feleségül vettelek?!
Talán érdemes:
Nagyjából egyidőben (nyolckor) két, egymástól nagyon különböző cuccot kapunk. Az első egy korrajz Grúziából a Cinemax 2-őn, ahol ugyancsak nehéz nőnek lenni. A két főszereplő barátnő életét tovább súlyosbítja a hazájuk nyakába szakadt függetlenség (1990-et írunk), vagyis a kötelező kamaszproblémák mellé felzárkóznak a politika által gerjesztett etnikai és egyéb feszültségek. Az Ártatlanság virágai abba a jól behatárolható csoportba tartozik amibe a többi, erőltetetten optimista című, valójában nagyonis depressziós alkotás (Happiness, Welcome To The Dollhouse). Az ilyesmikre fogékonyak gondolom csakazértis megnézik, nekem kitekintésként bőven elég az Index címlapja. A vele kb. egyidőben (na jó, öt perccel később) és a Film Mánián kezdődő Ahol a grizzlyk élnek viszont szinte már családbarát, és a szülői érzések határtalanságáról szól. Az egyszerű apja-fia (+ haveri társaság) vadászatnak induló erdei kirándulás váratlan fordulatot vesz amikor a férfiak által elfogott két medvebocs anyja túszul ejti a vadász kisfiát és miközben cipeli magával, lassan gondoskodni kezd róla és megtanítja a túlélés szabályaira – közben az apa is a nyomukban, mert az ember az olyan állat hogy akármennyire is hajlamos mások kicsinyeit a saját törvényei szerint kezelni, azt már nem tűrheti hogy az övéivel is ugyanezt tegyék. Mindez ilyen visszatekintős keretbe foglalva, egész jól megcsinálva. Kereken egy órával később (kilenckor) életbölcselkedős vígjáték a Filmbox HD-n Franciaországból egy a halál torkában (na jó, "csak" a szívátültetéses váróteremben) üldögélő fickóról, aki eme nyomasztó esemény hatására értékelni kezd mindent, és mindenben csak a szépet látja, ami nem is lenne gond, ha nem nyomatnák itt is a másságokat ezerrel (hogy egy clochard-ban megtalálja valaki a rejtett értékeket azt elhiszem, de az afrikai vonalat azt nem kellett volna erőltetni). Legyünk őszinték, az Amerikai szépség a Parisnál sokkal egyszerűbben és sokkal komolyabban mondta el mindezt, igaz oda nem jutott egy Juliette Binoche.
 
Kiemelten kötelező:
Egyszer volt, hol nem volt, még jóval a Troma és az Asylum (és főleg a Planet Terror) előtt, a Hollywood-betűk árnyékán is túl, volt egy rendező, akit sajátmagán kívül nem sokan tartottak annak. Ed Wood-nal hívták, és a mozi volt élete egyoldalú szerelme. Mint a legtöbb megszállott esetében, a tehetségtelenség nála is szorgalommal párosult és az addigi mozitörténet legfurcsább alkotásaiban testesült meg, amiket akkoriban egy emberként utasított el hivatalos kritika és a közönség is. Ha valamit így visszatekintve elmondhatunk róla az az hogy abszolút megelőzte korát: egész a kétezres évekig kellett várnia a teljes rehabilitációra és az epigonok újhullámára, amikoris már profi rendezők is direkt elszúrt filmeket gyártottak (nem mellesleg egész stúdiók épültek az annyira gagyi hogy már zseniális-stílusra). Mégis: itt, és vele kezdődött minden. Ed Wood művei olyanok ahogy egy kisgyerek elképzeli a forgatást, a rendezés, a történet, az ennek megfelelően a csapnivaló színészi játék, a minimalista díszletek, a levitézlett sztárok (például Lugosi Béla) szájába adott bugyuta szövegek a posztmodern és a camp fogalmának széleskörű elfogadásával kerültek végképp a helyükre, csak hogy a lényeg valamelyest a háttérbe szoruljon: a naiv, rajongói lelkesedés amivel gyártotta ezeket a fércműveket. A most leadott A szörny menyasszonya bár nem annyira kult mint a Kilences terv, de sok szempontból prófétikusnak tekinthető, hiszen a radiokativitás és a transzhumanizmus rémképét vetíti előre, ami ma már jóformán megvalósultnak tekinthető. Mit is mondhatnék még? Aki ma este háromnegyed kilenckor nem kapcsol a Filmbox-ra, az...nem is tudom, az ilyeneknek szívem szerint innentől megtiltanám hogy a Hülyítődobozt olvassák. Maradjunk annyiban hogy aki törzsolvasónak tartja magát, az nézze: életre szóló élményekkel lesz gazdagabb alig hetven perc alatt.

hanyi istók | Válasz   jan. 30. 13:24 | 5/5
"kifejlesztettem a nukleáris szuperembert..." /L.B./

 
Hétfő? LESZAROM.
Pornórekord dőlt meg kedden éjjelLESZAROM.
Emberek, akik nem tudnak hibázni: Monique Covet feltette a nap kérdését: "A kislány feje kicsi, vagy a mellem nagy? - kérdi a pornós és képet is mellékel." – A nap kérdésére a nap válasza: LESZAROM.
18+ Ők a legjobb fiatal pornósztárok: "Elege van a kiöregedő pornósokból? Megmutatjuk a friss húst a piacon. Van köztük magyar is."LESZAROM, én már megtaláltam az Igazit Gianna Michaels-szel!444 négy
fotó: Michelle Rodriguez bikiniben állt fejen a járdán: "A fejenállást úgy csinálta, ahogy az Ashtanga jógaórán kell, csak épp a járdán." – Én erre egy óra intenzív transzcendentális meditáció és kétszáz Miatyánk után is csak azt tudom mondani, hogy LESZAROM.
18+ Nagy mellekkel hirdetik a brazil seggversenyt – Stílszerű leszek, és LESZAROM.
Így kell nagyon feszes nadrágot nagyon kerek seggre felhúzniLESZAROM hogy hogy kell, amióta megütöm a mázsát, csak XXL-es susogókat hordok...
Olivia Wilde szerint minden férfi arconpisálja magát – Én nem. Én ARCONFOSOM. Őt.
James Franco férfival bújt ágyba, aztán szelfizettLESZAROM, magánügy!
:(((( Courteney Cox vállalhatatlan arccal villantott merev bimbót – Én viszont vállalom hogy LESZAROM.
Jakabos Zsuzsanna elég jó szelfit csináltElég jó szelfi?! Még jó hogy LESZAROM!
Meglepő, kik a legbefolyásosabb celebek - Meglepő hogy LESZAROM őket? :D
gumicukor: Felismeri smink nélkül a frissen ébredt celebnőt?: "Korábban rajta volt az iváson és a kokainon, nemrég pedig meztelen képek szivárogtak ki róla." – Így ismeretlenül is tuti azok közé tartozhat akire azt szoktam mondani hogy LESZAROM.
Justin Bieber állítólag megdugta Kardashian 16 éves kishúgátÁllítólag LESZAROM. Illetve nem: én tényleg LESZAROM!
70 igen erős fotó Rihanna lebarnult pucér seggéről – Válaszként jöjjön egyetlen igen erős LESZAROM.
Jee: Újra támadnak Mészáros Dóra mellei – ...én meg újra LESZAROM őket.
fotó: Vanessa Paradis rövid haja egyre göndörebb – Egyre jobban LESZAROM. Még mindig.
gumicukor: Mihalik Enikő fázósan kuporog: "A modellek élete sem könnyű, főleg ha elfújja a szél a sminksátrat."LESZAROM, ennyi pénzért ne rinyáljanak!
Jennifer Lopez ilyen szexin szokott zsűrizni – Ilyen sekszyn mondom neki is hogy LESZAROM.
Ausztria: Tudja, melyik osztrák étel hasonlít a vénuszdombra?LESZAROM. Válasszuk külön a dolgokat: a seksz az legyen seksz, a krumplileves pedig krumplileves!
Így nézett ki 16 éve a topless Sofia VergaraLESZ SUNÁZNÁM!
 
 
KEDD, ÁPRILIS 29.:
A HOSSZÚ TÁVFŰTÉS MINDIG MAGÁNYOSSÁGOS.
 
Ha ez várja a bohócokat a túlvilágon, nem csoda hogy az életbe menekülnek.
Doksi rovat:
Duna World, 21:25: nem tudom hogy a Schirilla Györgyről készült 69-es dokumentumfilmet ajánlottam-e már, de ha igen, az se baj: a Hosszú futásodra mindig számíthatunk nem csak a címe miatt maratoni, mivel a futást (és általában a sportot) szinte megszállottan űző Schirilla moszkvai missziójáról szól, meg a körülötte kialakuló rajongásról ami egy kenderesi kocsmában (na jó: bisztróban) testesült meg. Nálam sunyibb alakok biztos megjegyeznék hogy miért nem volt jó egy szobor, én viszont ebben is meglátom a rációt: így legalább bármikor ihattunk a magányos hosszútávfutó egészségére.
 
Talán érdemes:
Ma is folytatódik a közel-keleti helyzet kibeszélése, és ma is a Cinemax 2-őn nyolckor, amikoris az indiai rendezőnő, Mira Nair megmutatja, milyen is egy Kétkedő fundamentalista – nyilván olyan, aki valójában nem is fundamentalista. A beszédes nevű főhős, Changez elmeséli azt a tíz évet ami az ikertornyok lerombolásától a tudatra ébredéséig lezajlott, és amihez nagyban hozzájárult hogy az amerikai álom megkeseredett (legalábbis az ő számára). Pedig minden adott volt a sikerhez: jó egyetemet végzett és majdnem tőzsdecápa lett belőle, amikor megtörtént a terrorcselekmény ami után egy jó darabig mindenki gyanús volt aki muszlim volt vagy csak simán bevándorló. Emberünk eme megaláztatások hatására tér vissza a gyökereihez Pakisztánba. Egyszeri toleranciamesének fogyasztható (nekem főleg az epizódszerepet kapott Haluk Bilginer miatt), egy nagyon nyomós ellenérv van csak ellene, éspedig hogy feleslegesen hosszú (több mint kétórás). Kilenckor már Pam Grier vár minket a Cartoon Network / TCM-en a kissé félrefordított Sikeremberrel. Mint mindig, az angol cím most is érthetőbb, a Hit Man ugyanis verőembert jelent a szlengben, és itt pont egy ilyen figura áll a középpontban aki a hetvenes évek pornóiparába belehalt testvére után nyomoz (és csap szét azok között akik ebben gátolni próbálják). Jóval később (hajnali háromkor) a tegnapi Ed Wood-stílt idézik meg a Film+-on egy amilyen rövid, olyan rossz-B-filmmel, és micsoda egybeesés, a Swamp Shark – A gyilkos cápa stábjába is jutottak STÁRok (vagy inkább olyan arcok akiket mi tartunk annak és nem feltételeznénk róluk hogy bevállalnak egy ilyet), például Kristy Swanson (Sophie Sinise-ről meg csak remélni tudom hogy nincs köze Gary bácsihoz). Tőle (tőlük) eltekintve a sztenderd mutáns szörnyes világmegmentést kapjuk, és mégis, mégis: van ezekben valami mai miatt mindig odakapcsolok. Talán az hogy végre elégtételt vesz a természet az üresfejű kirándulókon?....:D
 
Ajánlott:
Vissza a Cinemax 2-re, ahova jut még egy kis horror is hajnali egykor. Ez a korai időpont épp ideális egy találkozóra a Bohóccal a pokolból, aki egy balul sikerült (és számára halállal végződő) gyerekzsúr hatására a kísértésmentességi határidő után lelkesen vegzálni kezdő mindazon kikupálódott kölyköket akik hozzájárultak csúfos végzetéhez. Igen, igen, a visszajáró vagy csak simán gyerekgyűlölő clown-okkal tele a padlás meg a tökünk is (okkal), de ismerjük el hogy valamire nagyon ráérezhetett az aki először állította be nyomasztónak ezeket az egyébként mulatságosnak elkönyvelt cirkuszi dolgozókat. Bár Stitches nem egy Pennywise, de azért a lámpafény melletti alvás szinte így is biztosan garantált.
 
AMIKOR SZERETEM AZ INDEXET rovat:
Rossz napja van? Ettől minden jobb lesz!:
"Bármikor, amikor borzalmasan érzi magát, keresse elő ezt a cikket, garantált jókedv pár perc alatt."És igen, működik a dolog, persze egy-két Giannás gif elfért volna még, de így sem rossz!!

Kis hírek a nagyvilágból:
Dani Alvest majmozhatják, humorral kezeli le a rassziszta szurkolókat: "Banánt dobtak felé, meccs közben evett belőle."TISZTELET neki amiért helyén tudja kezelni az ilyesmiket. Én még emlékszem szegény Pisont mit kapott itthon. :(
Két élettársát is megverte: "Egy ötvenéves rezi férfi brutálisan megverte az élettársát, majd egy év múlva a következőt is." – Remélem a TASZ már rács mögé dugta a nőket, mert biztosan azok tehetnek az egészről!!4 Hiszen ha mindenkit rács mögé dugnánk aki egyszer is ölt, erőszakoskodott vagy nőket vert, azzal az Emberi Jogok sérülnének, és a Változásba Vetett Hit válna semmissé!!44
9 év után szabadult, újabb 9 évet kapott: "Részegen tombolt, verekedett és gyújtogatott."
PARTY HARD 4 TEH WIN!!!! Remélem a következő szabadulóbuli költségeit már a TASZ állja!!!
Olcsó ez az ország. Csak nem a magyaroknak: "Magyarországon a legolcsóbbak a lakások az egész EU-ban, nálunk kerül a legkevesebbe a fenntartásuk is, és nálunk épül a legkevesebb évente. Meglepő adatok következnek." – Mi ebben a meglepő? Hogy én magyarként ezt mióta mondom? Abban nincs semmi meglepetés...:SSS
Pénzkérdés - 8 óra munka?: Minél jobban élsz, annál többet dolgozol: "A történelem során megszokott volt, hogy a gazdagok kevesebbet, míg a szegények többet dolgoznak. Érthető, mi másért is lenne értelme gazdagnak lenni, ha nem azért hogy ne kelljen güriznie az ember. De az Economist cikke szerint ma már a tehetősebbek dolgoznak többet."FAKE. Én csak tudom, reggeltől estig tolom az ipart már több évtizede és mégis esténként alig jut pénz egy-két korsó sörre...
Már nem éri meg a sírig tartó szerelem: "Nem lenne sokkal jobb, ha a házasság egy pár évente megújítható szerződés lenne? Vannak közgazdászok, akik ezt javasolják. Egyáltalán: miért házasodunk, ha anélkül is jól elvagyunk? Jól elvagyunk anélkül is?"MAGYARUL: a csürhe hozzászoktatása a népességcsökkentő agendához és a hagyományos értékek felszámolása tovább folytatódik.
Kiderült, miért fosztogattak az amerikaiak a háborús Németországban: "Nosztalgia, haszon, bosszú – többek között ezek voltak a második világháború utolsó hónapjaiban német civilek vagyonát fosztogató amerikai katonák motivációi egy új tanulmány szerint."HURRÁ! VÉGRE EZT IS TUDJUK!
Rádőlt II. János Pál keresztje: "Nem tudni miért dőlt le a feszület az olasz Cevóban, egy zarándok az áldozat." – Ez nem lehetett véletlen, főleg az aktuális események ismeretében:
Szentté avatták II. János Pált: "Az eső ellenére tömve volt a Szent Péter tér."LÁJK!444 négy Leszünk mi még világvallás, gyerekek! MÉG EGY SÖRT MINDENKINEK!!
 
 
SZERDA, ÁPRILIS 30.:
UBUNTUSEZLONY
 
A fenegyerekek szabálya.
SPOILER: a szokás szerinti uborkaszezont (=kevés tűrhető műsor) szokás szerint hírekkel hozom majd egálba.

Talán érdemes:
Spanyol krimi-vígjáték nyolc húszkor, ami egy hihetetlen, de megtörtént eseményt dolgoz fel, azt amikor Pablo Picassót és Guillaume Apollinaire-t műkincsrablással gyanúsították. Hogy Picasso bandája jelent-e tényleges fenyegetést (azon túl hogy ezekkel a művész-fenegyerekekkel elindultak bizonyos antiművészeti folyamatok), azt mi magunk is eldönthetjük a Cinemaxon, én már csak azért is adnék neki egy esélyt mivel Magyarországon forgatták, többek közt magyar színészekkel is.

Talán ismétlés, talán érdemes:
Régi közhely (ki is használták rendesen a Vietnam-ellenes tüntetők), hogy Amerikában a fehér ember elküldi harcolni a feketét azért a földért amit a rézbőrűektől vett el. Nos, a Fegyverek szava a példa arra hogy néha még a rézbőrűnek is hasznát vették a csatatéren, ha nem golyófogóként, akkor értelmiségi háttéremberként, ugyanis a navajók nyelve gyakorlatilag dekódolhatatlan volt, így párat kiképeztek erre a munkára és testőröket is adtak melléjük. Jellemző a korra hogy bármekkora szükség is volt rájuk, a közkatonák mégis ellenségként kezelték őket, még akkor is ha az indiánok az életüket kockáztatták értük, akik tulajdonképp rezervátumba kényszerítették őket. Paranoid helyzet annak a segítségére szorulni akit majdnem kiirtottunk, ezt meg John Woo használja ki rendesen, és úgy mesél az ellenérzések fokozatok oldódásáról hogy nem esik az olcsó közhelyek hibáiba. Minden fontosabb arc jó benne (Christian Slater, Peter Stormare) és itt még kivételesen Nicolas Cage is elviselhető. Szinte biztos hogy voltmár, de a mai gyér kínálat miatt beválogattam, ti meg elcsíphetitek negyed tizenegykor az MGM-en.
 
A seksz, a szipu rovat:
18+ interjú egy sztriptíztáncosnővel: "Egy éjszaka legalább öt embertől megkapom, hogy gyönyörű vagyok"MAGYARUL: a csürhe hozzászoktatása a kurválkodáshoz, mint alternatív pénzkeresethez tovább folytatódik. Még jóhogy minden gyönyörűségnek elmondanak, te észlény! Mégis mit mondjanak neked, az igazat, azt hogy olcsó vagy? Hogy esetleg elvisznek egy tizesért egy numerára, vagy ötezerér a szádba kapod a patront egy éjszaka legalább ötször, de utána még így is inkább hazamennek a feleségükhöz? Te meg meddig is leszel gyönyörű ebben a szakmában? Max. öt év, amiből csak úgy lesz esetleg nyolc-tíz hogyha távol tartod magad a piától meg a narkótól... :DD
Szállt a kokain az égből a szexpartikon: "Bryan Singer állítólag drogos bulikon kényszerített szexre egy kiskorú fiút, aki 15 év után beperelte. Az X-Men-rendezőt korábban is vádolták már zaklatással." – Mint mondtam, lassan az összes konteót el fogják ismerni hivatalosan.
18+ Pornóst dobott le a háztetőről a pókerkirály: "Egy meztelen pornósztárt hajított le a tetőről Los Angeles pókerkirálya Dan Bilzerian. A Darwin-díjas húzás lábtöréssel végződött."TISZTELET és PARTY HARD!!! Mennyivel jobban csinálta mint a buta rockSTÁRok akik tévékkel meg szőnyegekkel tették ugyanezt: nem tetszett neki a csaj, ezért DOBTA, SZÓ SZERINT, ráadásul LAJKABOSS!!! Én is dobtam volna, hát miféle pornósztár az olyan akinek még egy tisztességes filmje se jelent meg?!
videó: Fenekében turkált a Bazilikánál meztelenül rohangáló férfi – A tavasz első biztos jele a brit legénybúcsú-járók bátorságpróbái. Vagy nem? – "A valószínűleg bedrogozott, 36 éves magyar férfi már tiszta kosz volt, mire kiértek a rendőrök." – Látjátok, ezért mondom hogy az igazi PARTY HARD!!! az drog(de nem alkohol!)mentes. Mert nézzétek meg ezt a nyomorultat: nem elég hogy ő maga semmire sem fog emlékezni, de még így is az egész világ rajta fog röhögni. Bár persze az is lehet hogy egy kortársművészi performanszot vagy egy hívő öntisztulási folyamatát láthattuk (ne feledjük, a Bazilika hatása alól SENKI nem tudja kivonni magát, még 50 Cent sem). Akárhogy is, én nagyon remélem hogy a TASZ és a Kendertojás Szöveccség már feljelentette a brutális rendőröket!! Hát mi az hogy az ember fia már nem is tágíthatja a tudatát pucéron, a saját szarát szétkenve magán?! HOL VANNAK ITT A SZABADSÁGJOGOK, HOL A HÍRES EUROPÉER TOLERANCIA?! Ok, ez persze vicc, nem is túl jó, de még rosszabb hogy akadt aki komolyan is képes volt feltenni ezt a kérdést, a 444-en ugyanis így nézett ki ugyanez a hír:
Videón a meztelen férfit rugdosó magyar rendőrök: "Komoly létszámú közönség nézte végig tisztes távolból, ahogy két rendőr próbál megrendszabályozni egy meztelenre vetkőzött férfit Budapesten a Szent István Bazilika előtt. A kényszerítő intézkedés foganatosítása közben számos apró részletre hívnám fel a figyelmet: alkalmazásra került itt kigáncsolásos, illetve lábkirúgós technika csakúgy, mint lábbal irányítás, vállra lépés és verbális utasítás. Mondjuk azt nem értem, hogy ha külföldi az illető, akkor miért kell neki magyarul azt üvöltözni, hogy “engedje el a kezét" meg hogy “fel", úgyse ért belőle egy szót se." – Igen, ez egyszerűen borzalmas!!! Bezzeg a Demokrácia Hazájában egy ágyékra irányított taserrel indítottak volna, utána meg bilincs, osztjónapot (rosszabb esetben egyből célzott lövés). Mondom, szép kis csúsztatásokkal teli hír ez, de mit is várjunk egy névtelen, csegevaraavatáros szerzőtől. De legalább meglett a csúsztatások eredménye:
 
Kis hírek a nagyvilágból:
android: Megérkezett a legpraktikusabb alkalmazás: "Rengeteg időt megspórolunk, ha automatizáljuk az online életünket." – Én inkább azzal spórolok rengeteg időt hogy a lehető legkevesebbet tartózkodom online :DDD
Meghalt a felesége, nem akart nélküle élni: "Hetven éven át élt boldog házasságban egy ohiói pár. Amikor a nő meghalt, a férje nem akarta egyedül folytatni, és szépen elaludt." – ...vessük össze ezt a másik hírrel, miszerint nem érdemes hosszú távú kapcsolatban gondolkodni. Úgy látszik, mégis érdemes...
Kettős Mérce: Saját maga ellen tüntet a francia baloldal: "A baloldal vonult ki a baloldali kormány és intézkedései ellen."TISZTELET! Bárcsak itthon is minden politikus tüntetne egyszer maga ellen!!
Nem kegyelmezne az avasi fészekrakóknak a Fidesz: "A nem fizető, rendetlen családoknak menniük kell. A lakótelep új lakóit rengeteg bírálta érte, a szomszédok arra panaszkodnak, hogy disznót vágnak a panel folyosóján, nem fizetik a közös költséget, oda vizelnek, ahol éri őket az inger."RETTENETES ez az elnyomás, sőt, "nem kegyelmezés" ami itt van!!! Mi az hogy az ember fiának-lányának közös költséget kell fizetnie, nem hugyozhat-szarhat nyugodtan a más ajtaja elé és még csak disznót se vághat!! EJRÓPA SEGÍÍÍÍÍCCS!!!44 négy
világpolitika – bűn 18+: 20 éves a szabadság Dél-Afrikában - A brutális apartheid: "Szexcsalik, brutalitás. Nincs kérdés." – Bizony nincs, csak egyetlen egy, visszatérő link: AMY BIEHL. A többi: néma csend, én is csak ennyit, félve, halkan:
 
Exploiter 2014.04.28. 07:52:20
Csak annyi a kérdésem, hogy most akkor már jó nekik, ugye?

 
 
 
CSÜTÖRTÖK, MÁJUS 1., BOLONDOK NAPJA:
NYÚLÁLLÓ KERÍTÉS

...mérföldeken át
Talán érdemes:
Mára is jut toleranciamese, ezúttal 21:20-kor és az M2-re és a jobbik fajtából, ami keveset prédikál, de annál több kérdést tesz föl. A huszadik század harmincas éveiben Ausztráliában úgy próbálták az őslakosokat integrálni, hogy gyermekeiket elvették tőlük és fehér családoknak adták, a könnyebb beilleszkedés érdekében pedig próbálták rákényszeríteni őket a kereszténységre is. Ám három lánytestvér közül a legidősebb úgy dönt, megteszi azt az 1200 mérföldet hazáig, ami elválasztja őket régi otthonuktól. Mindebből lehetne egy könnyeztető dráma is, azonban kénytelenek vagyunk mindkét oldallal szimpatizálni: a lányokkal akiket vér szava visszahúz az anyjukhoz, és a fehér társadalommal is ami viszont kegyetlen döntésre kényszerült a mélyszegénységben és igénytelenségben élő (és abban megmaradni akaró) aboriginálokkal szemben. Nem felhőtlen szórakozás, az egyszer biztos, de ezt meg Kenneth Branagh-ért lesz érdemes nézni. A főcsatornán (M1) viszont egy többrészes olasz horrort (Malária) kezdenek 00:40-kor ami már csak azért is aktuális mert újra pusztítanak egyes rég elfeledett vírusok (mintha nem volna elég a XXI. századi választék). A betegség valamelyest a korszak szimbolikája is (Olaszország, fasizmus), a kórral és a köré épült babonákkal (boszorkányság) szembeszálló orvosnak egy jóval nagyobb ellenséggel is szembe kell néznie: saját félelmeivel, leginkább ösztönös víziszonyával. Lesz még mindezeken kívül a Mágnás Miska is, de azt meg annyiszor adták már hogy csakazértse válogatom be, legyen bármilyen jó.
 
HALÁL A FASZBÚKRA! rovat:
...mert már régen volt!
A Facebook harcba lép a lájkvadászok ellen: "Hülye körlevelek? Kötelező lájkolás? Tartalomnak álcázott reklám? Viszlát. A Facebook bekeményít." – Ez mind semmi, mert én meg a faszbúk ellen léptem harcba, és most be is keményítek:
Kötelező lesz a két Facebook-app egy telefonra: "Mármint ha valaki csetelni is akar az ismerőseivel." – Meséljétek már el hogy teszitek kötelezővé vonalas telefonra, nagytestvérkedő balfaszkáim!
Személyes videó a Facebook ajándéka: "Mindenki megnézheti a saját születésnapi kisfilmjét a legnépszerűbb posztjairól és képeiről."Még tíz év, és biztonsági kamerák meg műholdak rólunk készült felvételeit kapjuk, de nem szülinapra, hanem azokkal fognak megzsarolni minket :DDD
dot: Nagy pofon a Facebooknak: "Itt a kijózanodás ideje."MUHAHA. Azt remélem is! Halálom előtt még szeretném felbontani azt az üveg pezsgőt amit a faszbúk csődje esetére hűtöttem be ^^
szabadnőműves: Töröltem magam a FacebookrólTISZTELET, bárcsak mindenki követné a példádat! - "Mi lesz így a cuki kismacskás képekkel?" – Bár már nincs hétfő, de csakazértis LESZAROM! és neked is ezt tanácsolom!
Virtuálisvalóság-sisakot vett a Facebook: "A közösségi média óriása kétmilliárd dollárért vásárolta fel az Oculus Rift nevű sisak gyártóját." – Nyilván békés célokra kellett nekik.
A jövő katonáit a virtuális valóság képzi: "Kínában pilótákat képeznek ki a technológiával, amiért a Facebook kétmilliárd dollárt fizetett."...vagy nem.
Így úszta meg a Facebook a webes hibát: "Kivételes helyzetben voltak, nekik hamarabb szóltak a titkosítást érintő biztonsági hibáról." – Bizonyára véletlen. Vagy nem.
Minek akar drónokat venni a Facebook? – Nyilván békés célokra. NYILVÁN: "A közösségi oldal öt évet a levegőben tölteni képes, napelemes drónok segítségével akar internetet vinni Afrikába, ezek gyártóját készül megvenni." – Nyilván csak jót és teljes lefedettséget akarnak ezzel is. Vagy nem:
 
strange world 2014-03-05 12:31:50
Hat igen, a csoro afrikaiakat meg nem lehet megfigyelni.. :)

 
2.0: Mikor posztolj a sok lájkért?: "Reggel 7 és délután 2 óra között a legnagyobb az aktivitás.," – Engem csak az érdekel hogy KI AZ AZ IDIÓTA AKI REGGEL HÉTKOR CSAK EMIATT FELKEL?!
A Facebookon is lehet majd pénzt utalni: "Ha megkapják az engedélyt, a speciális e-pénzzel Európában bárhol lehetne fizetni." – Hú, és remélhetőleg a bőrünk alá ültetett csip meg a tulajdon vérünk agggggya majd a fedezetet!!! LÁJK!!44 HAT HAT HAT négy négy négy
10 éves a Fácse: Tíz dolog, amiben a Facebook megváltoztatta az életünket: "Kedden 10 éves, de nézzük csak meg, mit adott nekünk a Facebook? Például Oravecz Nórát." – Ez már egy ok, amiért HALÁL A FASZBÚKRA!!, és itt van még egy:
Facebookozás miatt ütközött egy kamionnal, és meghalt: "Az amerikai nő vezetés közben kiposztolta, hogy boldog, majd meghalt." – Most mondanám azt hogy Ő LEGALÁBB BOLDOGAN HALT MEG, de minek, idáig a kommentelők 90%-a eljutott, így nekem inkább az jutott eszembe hogy INKÁBB VAGYOK BOLDOGTALAN ÉLŐ MINT BOLDOG HALOTT. Viszont annyi jó hozzászólás született, hogy egyből kettőt vagyok kénytelen Nap kommentjének választani, az első:
 
zhulyany 2014-04-27 14:07:06
Megérdemelte. Az ilyennél az sem lepne meg, ha még azután is kiposztolna valamit, hogy meghalt.

...és a második:

Aullahh 2014-04-27 15:39:52
#YOLO #HAPPY #DRIVING

 

 VISZLÁT SZOMBATON! :))
Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés