2014. 05. 12.
Vaskereszt meg amit akartok (máj. 12-13-14-15.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, MÁJUS 12.:
ACERTAIN
CREATIO PLAY
 
Minden izom ellenére.
Talán érdemes:
Kezdjük a hetet kilenckor Isaac Hayes és Steven Seagal furcsa párosításával a Film+-on, és legyünk őszinték, a Könyörtelen csapás max.emiatt emlékezetes (meg azért is hogy míg Hayes főműfaja a zene és csak hobbiszínész, addig Seagal a profi filmes-harcművész karrierje mellett egész jól elgitározgat). Ettől eltekintve sima sorozatgyilkos-üldözés a Hetedik nyomdokain (bár Hayes azért nem egy Morgan Freeman), csak itt Memphis utcái és alvilága szolgálnak díszletként (és a rendőrt is próbálták tökösebbre venni). Maradjunk annyiban, hogy ha már mozgókép, akkor Hayes-re sokkal inkább Séf bácsi miatt fogunk emlékezni. Ezután érthetetlenül későn, 23:05-kor adnak egy egész korrekt krimit az HBO-n, amiben egy ingatlanos csajának látszólag sima kivégzése újabb kérdéseket vet fel az egyik alaposabb rendőrben, aki egy vonzó női bérgyilkos és egy ugyancsak ingatlanügyekkel foglalkozó ügyvéd machinációit sejti a háttérben. Bár nem egy kategória a kettő, de ha választanunk kell a Biztos zsákmány meg az ugyancsak ma adott Gengszerosztag között, akkor inkább ezt válasszuk (annál is inkább mivel a másik voltmár).
 
Ajánlott:
Oldszkúl amcsi vígjáték nyolckor a Cinemaxon, ami nem csak Doris Day miatt lesz emlékezetes (bár nagyszüleink csakazértis Zasu Pitts miatt fognak bekapcsolódni), hanem mert itt a komikumot egy elvileg már csak a foglalkozása (nőgyógyász) miatt is nyitott felfogású férj féltékenysége szolgáltatja, aki szereti ugyan az asszonyát, de azért a leginkább mégis a konyhában és a gyerekek mellett látná, nem pedig a tévéképernyőn. Márpedig ez történik amikor a nő őszinte lelkesedéssel szembedicséri egy szappangyárosnak az egyik általa forgalmazott terméket. A fickó jó kapitalistaként lecsap a lehetőségre és megad neki Minden izgalmat amit a média csak nyújthat: ő lesz a gyár arca. Már csak Day miatt sem lehet ez annyira bátor alkotás mint amennyire azt mondjuk a férj foglalkozásából várnánk, de még így is a jobbak közé tartozik azok közül amik kikerültek Norman Jewison, Carl Reiner és Larry Gelbart humorgyárából.
 
Hétfő? LESZAROM.
Így kérkednek a pénzükkel a celebek – Csóró vagyok, de még így is simán és ingyen LESZAROM őket!
Mikor fog végre zoomolni a mobilunk kamerája?FIRST WORLD PROBLEMS LESZAROM.
Feljelentő: Varga Viktor és Cynthia Dictator vékonyak nagyon jól néznek ki – Én meg vastagon LESZAROM...a feljelentőket.
VV6 Zsófi puncija néha kificcent ablakmosás közben – Néha...illetve nem, én állandóan LESZAROM.
Rita Ora koncerje közben vetkőzött fehérneműreHÚSZ ÉV MÚLVA ÚGYIS AZ LESZ HOGY A VILLANTÁSOK KÖZÉ NÉHA BEIKTATNAK EGY-EGY ZENESZÁMOT LESZAROM.
Mihalik Enikő pucér testét csak egy kis karóra takarja – ...meg egy jó kis LESZAROM is beteríti mindjárt ^^
Kate Upton fenekének kellene egy kis figyelem - Tudom én mi kell neki is: egy kiadós LESZAROM.
Emily Ratajkowski fenekére is érdemes odafigyelni: "A modell eddig leginkább a mellével hódított. Most megfordult." – Én meg most LESZAROM ^^
az eszközhasználó ember - Hátizsákokba gyűjtik a tehénszellentést: "Az állatok bendőjébe csövet vezettek Argentínában, és eladják a metánt."NEXT LEVEL ÁLLATKÍNZÁS LESZAROM.
Fapadosinfo - repülés: A nagy reptéri klotyóteszt: "A repterek vécéiben jellemzően közös, hogy szűkösen, de be lehet vinni a bőröndöt a kishelyiségbe is." – Nincs pénzem utazni, tehát LESZAROM. A bőröndöt azt meg tele.
A kínai vadászgép röptében is kommunista – Röptében is KIKACAGOM LESZAROM.
carev: Alonso szerint Raikkönen bukdácsolása nem meglepő – Nem meglepő az sem hogy LESZAROM.
 
 
KEDD, MÁJUS 13.:
FEKETENYERÉN
 
Min változtat egy határosztag?
Talán érdemes:
Mindenki kedvenc francia műsorvezetője? tévés személyisége?, Sophie Massieu ezúttal a mostanában lángba boruló Krím-félszigeten mutatja meg háromnegyed kilenckor hogy milyen is Sophie szerint a világ. A helyzet normalizálódásáig nem hiszem hogy sűrűn járnánk arra, így legalább az M2 segítségével láthatjuk a főbb nevezetességeket még eredeti állapotukban (lévén szó egy 2012-es sorozatról). Rögtön utána kilenckor egy egyszer mindenképpp megnézős akciózás a Film Mánián Patrick Swayze-vel és Meat Loaffal. A Fekete kutya a közhelyes címe ellenére egy ügyes kis darab egy frissen szabadult kamionsofőrről, aki, hogy családja adósságait rendezze, elvállalja egy gyanús szállítmány célba juttatását. Amikor a sokadik, az élete kioltására tett kísérlet után kiderül hogy valójában fegyvereket visz, már nem tudja olyan egyszerűen lemondani a melót: ahogy ilyenkor lenni szokott, a családjával tartják sakkban...
 
Ajánlott:
21:20-kor egy ma is nagy vitákat kavaró doksi a Duna World-ön 1972-ből. A Határozat egy téeszelnök lemondása kapcsán járja körbe a legvidámabb barakk demokráciájának határait. Hogy miért érdemes a mai kor emberének figyelmére is ez a látszólag áthallásoktól mentes és túlhaladott problémákat boncolgató alkotás? Leginkább a helyszíne miatt, ami nem más mint az akkori felcsúti termelőszövetkezet... Maradjunk is a valóság rögös talaján, mert ki tudja, ha már a hagyományos mozikkal nem rúgunk labdába, talán a dokumentumfilmekkel elindul valami. A Szerelempatak felnőtt témát boncolgatott mindenki számára szerethetően, de a Tenyérnyi gyerekeknél méginkább indokolt a késői (tizenegy órás) kezdés, mivel komoly problémával foglalkozik, női szemszögből és jól, ez pedig nem más mint a koraszülés. Mivel bárki érintve lehet benne, ezért nem csak családosoknak javasolt az M1-re kapcsolni.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
magyaridióta: Kereszténységet, hetero családot!:
"Az emberi kapcsolatokban a szeretet, az elfogadás kell legyen a vezérlő elv." - ÍGY IGAZ!!! Örülök hogy a liberális blogokban is így gondolják!! Persze nem ám akármilyen kereszténység, hanem az Egyetlen Igaz Vallás, a RÓMAI KATOLIKUS!!!
Kiugrott az ablakon, hogy eljusson az iskolába: "A 11 éves szegedi fiú életveszélyesen megsérült." – Én is rohantam a suliba (főleg ha előtte a kelleténél több időt töltöttem a sörözőben), de ennyire azért nem siettem. Durva ez a mai teljesítményközpontú oktatás, én mondom!!!
Futball: Lövöldözés után kezdődött az olasz kupadöntő: "Súlyos incidensek az Olasz Kupa-döntő előtt, tíz sérült, egy ember életveszélyben."
Nem bírták el a vereséget, rátámadtak a bíróra - Hát amíg egymást irtják a huligánok, addig se minket, nemigaz? Mondjuk a bírót azt sajnálom :SSS
Csökkent a kivándorló orvosok száma: "A tavalyi év első negyedévéhez képest idén öt százalékkal kevesebb orvos készült külföldre." – Persze basszus, még jóhogy, hát amint a Napirajz is megmondta, aki már kint van az nem mehet ki még egyszer :((( Ettől még itthon nem lesz jobb az egészségügy... :(((
Fegyverellenes akciókra biztatja a fiatalokat Michael DouglasÍme ezt teszi az emberrel a halivúdi agymosás!!!! Régen bezzeg nem volt ennyire puhapöcs!!!
Gumicukor: Szőrös hasat villantott a megereszkedett Robert Downey Jr. – Ez is valami? Látnátok az enyémet, Ron Jeremy elbújhat mellettem :DDD
Új őrület Chicagóban: A látogatók előre dőlhetnek 30 fokot a felhőkarcoló a 94. emeletén. Videó." – Én azt nem értem hogy miért ennyire puhapöcsűek ezek is? Mert ahogy a Nap kommentje is mondja:
 
ritmikus csimpifon 2014-05-12 14:10:41
Van üvegfal? Akkor mi benne a pláne? :)

 

SZERDA, MÁJUS 14.:
MODERNKOLON
 
Nem csoda ez, gyerekek...
Talán érdemes:
A szar időjárással megint együttjár a szar felhozatal, így összesen két darab úgy-ahogy nézhető program jut mára, az első a Csodagyerekek című egyszernézősség nyolc húszkor a Cinemaxon, ami a második világháborúval együtt járó hangulatromlásról szól, ami durva behatással van egy zsidó lánytestvérpár és német barátnőjük kapcsolatára. A lányokat egész addig a klasszikus zene kötötte össze, még egy tengerentúli turnét is beígértek nekik, ők pedig megpróbálják a lehetetlent: bebizonyítani hogy néha még a fegyverek zajában sem hallgatnak el a múzsák. Utána 21:10-kor a Bábel aktuális részében a Modernkori kolóniák közül kettőbe kaphatunk betekintést az M1-en. Az egyik az itthon élő kínai közösség, akik alapvetően jó fejek és nem sok vizet zavarnak, a másik viszont a dániai Christiania, ami ugye a hippik fellegvára a mai napig, és mint ilyen, remek elrettentő példa egy szociológiai kísérletre. Mint minden ilyen hippista izével, ezzel is úgy vagyok hogy szívesen nézem őket a képernyő biztonságosabbik feléről, sőt egy napra még be is ugranék közéjük turistaként, de hogy tartósan így éljek vagy hogy az én szomszédságomban tartsanak békefesztivált, attól az ég óvjon.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Trollokat bevetve háborúzik Putyin:
"Az információs háború is zajlik Ukrajnában, manipulált fotókkal, rémhírek terjesztésével vagy éppen szervezett kommenteléssel." – Én rühellem a komcsikat vagy ruszkikat (nem tudom már melyik melyik és ki szövetséges, ki ellenség), de ha fizetnek a trollkodásért, még őket is hajlandó vagyok szeretni! Komolyra fordítva a szót, ne higyjük hogy csak ők nyúlnak ilyen módszerekhez:
Az al-Kaida és a drogbárók után most jöhet Putyin: "Titokzatos CIA-közeli cég zsoldoshadserege tűnt fel Ukrajnában. A Blackwater néven elhíresült csapatnak nem ez lenne a legmeredekebb munkája."MUHAHA. Assszem eljött az ideje lecserélni az eddigi kezdőlapokat (Index, Origó) a Világhelyzetére meg az Időkjeleire. És tényleg:
quart: Beyoncé húga nekiesett Jay Z-nek: "Kikerült videó arról, ahogy Solange Knowles egy liftben üti-veri a rapmogult."MAXIMÁLIS TISZTELET a kiscsajnak! Így kell ezekkel az illuminált sátánista rappertahókkal bánni, ezek csak ebből értenek, és ne feledjük: ha nem csapják őket idejében pofán akkor maholnap mi is ott tartunk mint az übertoláns USA, ahol szobrot akarnak állítani Baphometnek, és melynek Legelitebb Egyetemén jelenleg feketemiséket szerveznek az oktatás keretében és az adófizetők pénzén:
Apologetika: Döbbenet! Sátánista feketemise a Harvardon: "A bejelentés szerint a sátáni rituálé csak része az egyetemi sokszínűségnek és oktatási célokat is szolgál."ÉDES FASZOM! Nem elég hogy Ke$ha meg lédigyagya is ezerrel nyomja az okkult propagandát a kiskorúaknak, egyetemen is tanítanák ezt a szart a "tolerancia" meg a "sokszínűség" nevében?! Mi lesz a következő, diplomázni lehet majd gyerekfeláldozásból?!
 
Lezuuzius 2014.05.13. 11:37:02
Vihar a biliben. Probaljak ugyenezt eljatszani a muszlimokkal es az Iszlam vallassal. Az valahogy egyetlen tokos ateistanak/satanistanak/maskepp gondolkodo liberalisnak sem akarodzik.
Valoszinuleg mert rajottek, hogy nem minden vilagvallas olyan tolerans es megbocsajto, mint a keresztenyseg.

 
...na nem mintha itt nálunk olyan magas volna a színvonal az oktatásban:
Önkívületben randalírozott egy férfi az ELTE-n: "Félmeztelenül rohangált, paprikaspray-t fújt, a nyálával rajzolt a táblára." – Mint múltkor a Bazilikás seggturkásznál: NEM TUDOM MIT SZÍV DE NEM KÉREK BELŐLE."Az ELTE Állam- és Jogtudományi Karának több diákja is jelezte, hogy kedden kora délután egy fiatal, félmeztelen férfi randalírozott a kar épületében. Szemtanúk szerint a férfi furcsán viselkedett, először az egyetemi büfében fújt paprikaspray-t, majd a tantermekben kezdett rohangálni. "Berohant a terembe, a nyálával felírt egy négyest a táblára, levette a zokniját, lerakta egy székre, és távozott" – állította az egyik szemtanú." – ...és akkor jöjjön egy Év Kommentje-candidate:
 
regapó 2014-05-13 16:30:57
"Önkívületben randalírozott egy férfi az ELTE-n"
Ez egy jogtudományi karon sztem normális.
Ahhoz, hogy jogalkotónak felvegyék, először el kell veszítenie a kapcsolatot a valósággal.

 
meglepő galéria: Örült már úgy valaminek, mint Teri Hatcher bárminek? – Hogyne: minden este minden egyes pohár sörnek! EGÉSSÉG!!!
Mi volt a legjobb, és mi a legbénább a VV6-ban? – Látatlanul is megmondom mi volt a legbénább: az egész úgy ahogy van, meg a csürhe is, aki nézte.
Bűnözők kerülhetnek az indiai parlamentbe: "1200 képviselőjelölt ellen folyik bűnvádi eljárás, a jogerős ítéletre sokszor évekig várni kell." – Nem értem minek akarják oda is elvinni a demokráciát, amikor enélkül is ugyanott tartanak mint a fejlett világ 90%-a, csak az övéikről tudja is a nép, hogy micsodák...és nem csak náluk, de a fejlődő világ egyéb részein is ez az ábra:
Eldurvult egy tüntetés, autógumikat gyújtogattak a johannesburgi szegények: "Elégedetlenek a választást megnyerő ANK-val."MUHAHA. Az mekkora lenne már, ha Dél-Afrikában demokratikus szavazással állítanák vissza az apartheidet :DDD
mandi: "Miért nem politizálok?": "Ha egy fiatal politizálni kezd, akkor tisztában kell lennie, hogy ez milyen hatással fog járni az életére." – Részben igaza van ennek a szokás szerint külföldről okoskodó beírónak, de én vagyok az élő példa arra hogy igenis lehet MÁS úgy politizálni, hogy közben LESZAROM politikát. A többire csak ennyit:
 
Kandeláber 2014.05.12. 13:28:22
"Előbb fogom élve felgyújtani magamat".
Nosza, kis Ausztriában dolgozó magyar fiatal.
Kérésre küldök benzint és gyufát.

 
 
CSÜTÖRTÖK, MÁJUS 15.:
TAXI FREE MARRY AGE
 
Vén-mentesen.
Talán érdemes:
...és ide is csak egyvalami jut, éspedig 21:50-től egy 1980-as magyar filmecske a Dunán, ami bizonyíték arra hogy mielőtt Kertész Ákosnak végleg elborult volna az agya, írással is foglalkozott, és nem is rosszul: a Vámmentes házasság a kádár-kor egyik velejárójáról, az emigrálásról szól, egyensúlyozva a vígjáték és a dráma határán. Egy esküvő előtt álló párocska férfitagja kiszökik Finnországba és egy ottani sráccal küld üzenetet meg ajándékot taxisként melózó menyasszonyának, akit barátnői rádumálnak egy jó kis érdekházasságra a csomagot kézbesítővel. Egy ilyen szituval együtt járnak a félreértések, először a fiú szülei veszik komolyan a házasságot, aztán jön a mélyütés: időközben a lány is rájön hogy nem is a régi vőlegényéért dobog a szíve hanem az újabbért...
 
A seksz, a szipu rovat:
Annyit kokóznak az angolok, hogy kimutatható az ivóvízben:
"De éppen csak, derült ki egy tanulmányból: a talált vegyületek nem veszélyesek az egészségre." – Hát a miénkre nem is, de az állatokéra?...
könyves: Kokain nélkül senki vagy – ...bekokózva meg egy drogos senki. – "Levágott fejek, 700 tonna kokain, 31 halott polgármester. A nápolyi maffia után a drogkereskedelemről írt Roberto Saviano." – Na az ő munkája sem lehet egy életbiztosítás :SSS
Megvan az állatvilág első női pénisze: "A támadó nőstények behatolnak a hímekbe, hogy megszerezzék azok spemiumát." – Nem elég a múltkori hugyozós hír amiben minket, Férfiakat utánoztak még a dolgunk végzésében is, íme már a sátáni evolúció is a feministáknak kedvez, már férfi állat-társaink sincsenek biztonságban a genderpropaganda mutációitól!!! ÉBERSÉG!!
Fordulat: Heroin-túladagolásban halt meg Peaches Geldof – Valahol sajnálnom kéne, de mindig az jut az eszembe, hogy tulajdonképp az apjának sem volt nagyon nagy karrierje a (látszólagos) jótékonykodáson kívül. Peaches halálának esetleges valós okairól már olvashattunk – még tíz év és ezt is elismerik.
Repülök a gyógyszerrel: "Máktea, parkán és lengyel kompót: ha utólag szeretné megtudni, milyen volt drogozni akkor, amikor még Kádár élt, itt az alkalom." – Akkor se érdekelt, most sem érdekel. A drog rossz, értem? Az alkohol az viszont nem drog, tehát nem is rossz!
Miért kellett eddig várnunk az évszázad találmányára?: "Véredényeinket évek óta nanorobotok járják, de csak most sikerült feltalálni az alkoholos pezsgőtablettát." – Évszázad találmánya, na persze...én csakazértis maradok az oldszkúl megoldásoknál és nem pancsolgatok mindenféle szirszart...
Kész az alkoholstratégia? Főzzünk rá egy pálinkát!: "Visszaszorítaná az állam az egyre súlyosabb problémákat okozó ivászatot. A baj az, hogy túl sok buktatója van a nagy tervnek." – Őszinte leszek és elismerem: nekem is vannak problémáim az alkohollal, FŐLEG AZ ESTE TÍZ UTÁNI BESZERZÉSÉVEL!44 négy!
18+ Kezdje maszturbálással a napot!: "Itt a május, a maszturbálás hónapja, kerülje el a stresszt, csökkentse a prosztatarák kialakulásának kockázatát önkielégítéssel!" – Micsoda indexes hülyeség már ez is! Azt simán kinézem belőlük hogy ők egész nap csak tökölődnek ott a szerkesztőségben, de én már csak nem fogok itt a ravatalozó vagy a boncterem klotyójában magamhoz nyúlni, még félreértenék a gyászolók: vagy kirúgatnának, vagy beszállnának ők is!!! Rengeteg a perverz itt a hullaházban enélkül is, talán nem is kell mondanom!!!
A kalózkodás ellen tiltakoznak a pornósok: "Az ingyenes oldalak tönkreteszik őket, lopni meg etikátlan. Az egészről Samuel L. Jackson tehet." – Ez is olyan mint a fekacsajos téma: ha kötelező lesz pornót fogyasztani, én arról is leszokok!
Stílfűrész: Hogy lehet jó egy sorozat, amiben a főhősnő ronda, kövér, és mindig szexel?!: "A Golden Globe- és Emmy-díjas sorozat külföldön menő, a magyar átlag fogyasztó gusztustalannak és idegesítőnek találja. Steiner Kristóf utánaásott, vajon miért?" – Megértem hogy neki ehhez is google kell. Szívesen segítek: TUDJUK HOGY AKI RONDA ÉS KÖVÉR, ANNAK IS VAN NEMI ÉLETE, DE NEM AKARJUK TUDNI HOGY MILYEN. És még valami: ha ronda és kövér embereket akarok látni akkor a tükörbe nézek, nem a tévéképernyőre!
Steiner Kristóf: 7+1 érv amellett, hogy Conchita Wurst nem az Antikrisztus – Meglepődtem volna ha pont erről nem pont ő mondja meg a tutit, de hát mit tegyünk: ő mindenhez ért. – "...sőt, még csak nem is abnormális, ízlésromboló, vagy fura." – Hát neked biztosan nem az, kristóf :SSS
18+ Egy dugás sem törheti meg a játékot – Annyira nem hogy aki igazán hardkór az seksz helyett is Quake-et tol.
Házimanóvá műtette magát a japán pornós: "A 25 éves nőnek sikerült beleműttetnie magát a Harry Potter-univerzumba."SUNÁZNÁM. Most miért, így legalább elmondhatnám hogy buzulás nélkül megvolt nekem Dobby!
18+ Íme a Dobbyvá műtött pornós munka közben – Ezeket az erkölcsi fertőket is vajon ki nézi?...ja, hogy én...:SSS
:DDD Jennifer Lawrence úgy szétcsapta magát, hogy Miley Cyrus szólt rá: "És ezt ő maga mondta el egy tévéműsorban." – Na EZ a durva. Ja nem is, hanem ez:
c:c: YOLO: VV Iza máris szétcsapta magát: "Az RTL Klub reggeli műsorában igen lerobbant állapotban nyilatkozott a modellaspiráns villalakó." – Hát végülis a modellszakma egyik része ezek szerint már megy neki.
videó: 12 nap ébren, aztán 21 lekötözve: "Újra színpadon Bérczesi Robi, a legnagyobb dalszerző-drogtúlélő. Három év designerdrogozásból kikeveredve, az első tiszta koncertje után beszélgettünk a Hiperkarma frontemberével." – Megnéztem, már csak azért is mert a legutóbbi, 2011-es megtisztulása után is drukkoltam neki. Most pedig hogy lement a videó azt kell mondjam hogy még tisztán is ő a legnyomósabb érv a drogok ellen :(( Ettől függetlenül good luck neki meg minden, ti, olvasók meg legyetek optimisták, hétvégén már többmindenből lehet majd válogatni! Viszlát szombaton!
 
 
Kulcsszavak: éberség, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés