2014. 06. 02.
A szerelem vágatlanul jön (jún. 2-3-4-5.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, JÚNIUS 2.:
MARS A KOMMANDÓBA!
 
A jeti mindig eredeti.
Talán érdemes:
Film+2, 21:00: az ember azt hinné, hogy egy olyan bukott filmnek mint a John Carter, nem készül el a B-verziója, de téved aki erre tippel, ugyanis annyira készült ilyen, hogy három évvel meg is előzte a Disney-verziót. A Princess of Mars a magyarításban a sajnálatosan semmitmondó Mars-kommandó címet kapta, és erre még az sem mentség hogy a készítői is elég szabadon kezelték E. R. Burroughs eredetijét – a könyvet ugyanis lefordították magyarra, csak egy kicsit kellett volna guglizni, hogy mindez kiderüljön. Térjünk a tárgyra, azaz a szabadon értelmezett alkotói szabadságra: korunkhőse John Carter immár Afganisztánban szolgálja hazáját, ám parancsmegtagadás miatt a vörös bolyóra tele-deportálják. Innentől már legalább nagy vonalakban hűek maradnak az originálhoz, viszont ekkor meg a szereplőválogatással lőnek mellé, a címbeli marshercegnőt ugyanis a valaha szebb napokat látott Traci Lords játssza, aki ugye még hamisított személyivel, 18 év alatt slisszolt be anno a pornóiparba, csak hogy aztán mindent azokra kenjen, akik megtévesztett. Ennyi a törióra, a többi néma csend, Tracihez meg jobban illett a közelmúltban leadott pokolikamaszos darab anyaszerepe, kicsit ciki negyven-ötvenévesen is a végzetasszonyát játszani, főleg ha előtte minden négyzetcentiméterét látni lehetett... Sportfilm a Viasat3-on negyed tízkor, bár már csak a címe miatt (Péntek esti fények) is jobban illene a hét második feléhez – de ugye a péntek az mindig tévémentes, meg Billy Bob Thornton adja a főszereplőt, hát vágjunk hozzá jóképet, már csak azért is mert a kisemberek kis sikereivel vigasztal minket. Igen, a Zusában sem minden sportoló automatikusan milliomos, még az sem aki vérprofi, itt éppen a Texas közepén elhelyezkedő Ogyessza csapatát igyekszik gatyába rázni edzőjük, ha másért nem, a mundér becsületéért mindenképp. Thorntontól eltekintve nem lesznek benne ismerős arcok, meg a félprofizmus szelleme is körbelengi kicsit, de pont ezért hitelesek a belé rejtett életmegfejtések. Előtte öt perccel (azaz 21:10-kor) egy hasonlóan mellékpályára rakott élet a FEM3-on egy ugyancsak alulértékelt színésztől (Nick Nolte), nem annyira dráma, mint inkább vígjátéki formában. Mintha kicsit sajátmagát, egy echte örök hollywoodi mellékszereplőt adná a Bármit megteszekben – OK, ő azért többre vitte mint itteni karaktere, sőt, talán tudatosan kerülte el a kártékony rivaldafényt. Így viszont hitelesen testesíti meg a nagyon fiatal lánya nevelésével küszködő, az álomgyártól lassan frászt kapó apukát.
 
Hétfő? #LESZAROM.
Palvin Barbi bikiniben és 2,57 millió dollár – A pénzt az kérném szépen átutalni ide a törzsasztalomhoz, a másikat meg még mindig LESZAROM.
Ettől a tizenöt filmtől lesz hangos a nyárMár megint jönnek az Év Filmjei? Ne már! :DD – "Angelina Jolie az arccsontjával ijesztget, Cameron Diaz házi pornót forgat, Palvin Barbara az ókorba megy." – ...én pedig mindegyiküket LESZAROM!
Rihanna mellbimbója átszúrta a felsőjétMár megint?! Akkor már megint LESZAROM.
Nicole Scherzinger: Baromi jó a teste, de aszott az arca – Baromira LESZAROM.
gumicukor: Jessica Simpson baromira kigyúrta a combját – Baromira LESZAROM vol. 2.
gumicukor: Meryl Streep lánya igazából egy apró arcú Paris Hilton – ...én meg igazából LESZAROM.
gumicukor: Bündchen meztelenül pucsít: "A modell feneke pedig még két gyerek után is TÖKÉLETES."TÖKÉLETESEN LESZAROM!
gumicukor: Óriásit pucsított Scherzinger: "Nézze meg, mi jutott Lewis Hamiltonnak. Irigyelni fogja az énekesnőért." – Az irigység (főleg felebarátunk nőjéé) nem méltó egy jó katolikushoz, a LESZAROM viszont már annál inkább!
A mérete miatt törölték a seggét – Olyan nagy hogy már a kitörlésre is külön embert alkalmaznak? Én azért még így is LESZAROM.
Megvan a vébé legjobb segge: "Rosangela Fraga korábban gyári munkás volt, ő nyerte a legjobb brazil segget kereső szépségversenyt. Szívesen lefeküdne Steve Gerrarddal."LESZAROM, a világ legjobb segge meg még mindig Giannáé!! <3
gumicukor: Ha csak egy segget néz meg ma, ne ez legyen az: "LeAnn Rimes eltorzult arca mellett a fenekét is megmutatta." – Szomorú mi lett belőle. Viszont engem nem az együttérzésemért szeretnek, ezért hát LESZAROM.
Shakiráék nyilvánosan pettingeltek – Akkor én is mondhatom rájuk nyilvánosan hogy LESZAROM.
gumicukor: Csupaszon vagy hülye ruhákban jobb Rita Ora? – Nem mindegy? Így is, úgy is LESZAROM :))))
Egy pornós sem tud így kézimunkázni: "Uta Kohaku, a japán pornószínésznő úgy bánik a farokkal, mint nagyon kevesen mások." – Akkor én is úgy SZAROM LE, mint nagyon kevesek!
fotó: Indokolatlanul agresszív portrék egy mellúszóbajnokról – Ez már egy indok egy bőséges LESZAROMra.
Bruce Willis felesége már nagyon terhes – ...én meg még mindig nagyon LESZAROM.
gumicukor 18+ Scout Willis csupasz mellel lázadHOL VAN ILYENKOR A PAPA, BRÚSZVILISZ LESZAROM.
18+ Ők döngetik a legjobb pornós csajokat - Egyik döngető sem én vagyok, ergo mindegyiket LESZAROM.
Bréking VV Iza nagyobb melleket akar: "Ugye ön sem gondolta, hogy a VV6 jócsaja valaha is szilikonoztatni akarna?? Pedig..." – Ugye azt gondoltátok hogy ő megússza? Pedig nem: LESZAROM.
Ilyen az a pók, amely madárürüléknek álcázza magát – Ügyes trükk. Persze hiába álcázza szarnak magát, én még így is LESZAROM ^^
Miskolc környéke tiltakozik a szegényexport ellen: "Nyékládháza, Mályi és Kazincbarcika aláírásgyűjtésbe kezd."NEM AZ A BAJ HOGY "SZEGÉNYEK", HANEM HOGY...NA, ÉRTITEK Nap kommentje:
 
Matyi, az igazmondó 2014-05-29 11:16:18
Bevettem ellenük a Leszarom tablettámat!

 
 
 
KEDD, JÚNIUS 3.:
BARÁTAIM AZ ŰRBEN!
 
Dúl a pálya csúcsán
Ajánlott:
M1, 20:20: A Moszkító-part – Paul Theroux megfilmesíthetetlen könyvének bátor, bár kissé elnyújtott adaptációja Peter Weir rendezésében, Paul Schrader forgatókönyvével. Kínálják magukat a párhuzamok Joseph Conrad művével és a belőle készült Apokalipszis, mosttal, a Fitzcarraldóval vagy akár a Ragyogással is: Allie Fox ugyan nem író, és nem is az operát akarja elhozni a bennszülötteknek, csak civilizálni szeretné őket és munkát adni nekik egy jéggyárral, de küldetését legalább annyira értetlenül szemléli ex-hippi felesége (Helen Mirren) mint gyermeke (River Phoenix). Minden tiszteletem Harrison Fordé, aki még úgyis megpróbált túllépni a hozzá kapcsolt hősies képtől, hogy a legpozitívabb szerep (Indiana Jones) után 1986-ban bevállalt egy egész másfajta őserdei küldetést, ami végül a legrosszabbat hozza ki a humanista indulásból (bár hasonló átváltozást már a Végzet templomában is láthattunk tőle). El is lopja a filmet Mirren elől, a tragikus sorsú Phoenix elől meg aztán főleg. Tíz után öt perccel egy magyar-mindenféle koprodukciós dráma jön az M2-re, ami több kisebb epizódból áll, mindegyik középpontjában fontos döntések állnak, kezdve az űrben ragadt hajóssal akit a felesége végül nem győz megvárni. Ők még az Ég veled! legkevésbé furcsa párja: van itt szűz lány az ártatlanságára hajtó férfival, miniháború egy forgatáson...nem hosszú, ráadásul a magyar film felnőttkorban is megmaradt gyermekbetegségei is kordában vannak tartva.
 
Talán érdemes:
Megint Viasat3, megint negyed tíz, megint sportfilm, ezúttal Sam Raimi-tól és sajnos eléggé elnyújtva (mit tegyünk, a horror jobban megy neki), és ide is jut egy Nagy Név (Kevin Costner), de ez már tipikusan az amit még egy Orson Welles se tudna megmenteni. A Pálya csúcsán levő játékos szembesül azzal hogy innentől kezdve minden értelemben csak lefele vezet az út, úgy a pályán, mint a magánéletben: a barátnője otthagyja és még azt is megtudja hogy a szerződését hamarosan felmondják. Mit lehet tenni? Meg kell mutatni még egyszer mindenkinek, elsőként mondjuk a mérkőzésen, akkor talán a nő is meggondolja magát... Szép-szép, csak két bajom van nekem ezzel, az egyik maga a sportág (baseball), a másik meg a romantikázás. Mert ugye egy unalmas baseball-mozi már magában is kerülendő, de hogyha mindezt még ilyen szeret-nemszeret izével is bonyolítják, az aztán tényleg a tűréshatárt feszegeti. Akkor már inkább a Vikingek valamivel később (tízkor) az MGM-en, ennek a kornak úgyis reneszánsza van manapság. 1958-ban még véresnek és kegyetlennek számított, de mai sorozatokhoz képest ez már gyerekmese, pedig itt is egy trónért megy a harc (egész pontosan Northumbriáéért), a két, egymással vetekvő-verekvő féltestvért pedig maga Tony Curtis és Kirk Douglas játssza, de még mellékszerepbe is olyanok jutottak mint Janet Leigh vagy a nemrég elhunyt Ernest Borgnine. Tényleg csak azért nem megy az ajánlottba, mert ott már két nagy dobás is van mára, én meg az egyensúly híve vagyok ^^
 
Így hazudik a média rovat:
...avagy ugyanaz a hír ugyanúgy az Indexen:
Hat embert megölt, istenítik a nőgyűlölők
...és az Origón:
A gyűlölet, amely gyilkossá tette a szűz fiút: "A hat embert meggyilkoló Elliot Rodger gyűlölte a nőket, amiért visszautasították őt. Hogyan lett férfimozgalom a hódításhoz való jog követeléséből?" – Amint azt már a férfihang és egyes konteóblogok is megjósolták, elkezdődött a pro-férfi-oldalak démonizálása (a tények mellőzésével). Külön érdekes hogy mindkét cikkben kihangsúlyozzák hogy a csávő nőket ölt, azért mert visszautasították, holott:
 
Trükkös Frici 2014-06-02 12:50:35
Persze a cikkírónő elfelejtette megemlíteni, hogy hát áldozatból 4 férfi volt. Gondolom így jobban el lehetett hitetni az emberekkel, hogy a gonosz férfiak csak arra várnak, hogy legyilkolják és megerőszakolják a nőket.
Egyszerűen gyomorforgató, hogypár ál-entellektüel tollnok mire nem képes azért, hogy az ő verzióját fogadják el.

 
Kis hírek a nagyvilágból:
Gwyneth Paltrow szerint az internetes szájkarate olyan élmény, mint egy háború: "Az internet szerint nem, egyáltalán nem olyan." – Látszik hogy nem tudja miről beszél. Szerencsére.
Charlize Theront megerőszakolja a média: "A színésznő szerint a média figyelme leginkább a nemi erőszakhoz hasonlít egy híresség számára." – Látszik hogy ő sem tudja miről beszél. Legyünk őszinték, ő választotta ezt a fajta színészetet (mert van sokezer színházas arc, aki nem csábul el a moziért és ha igen, akkor sem lesz a média játékszere), ahogy a hülye bulvárszerepléseit is, innentől ne sírjon, ha médiakurvának állt.
Megölte a szüleit egy tizedikes diák, mert elvették az iPodját: "Az amerikai éltanuló nem tűrte az atyáskodást." – Döntöttem: ha esetleg lesz gyerekem, még a vonalas telefontól is el fogom tiltani :SSS
rapperbalhé: Ököllel esett egymásnak Majka és Dopeman – Titánok harca: bal sarokban az Alternatív Köztársasági Elnök Úr, jobb sarokban az Ósdi Hős :DD Szánalom, de legalább amíg egymást verik, addig se zenélnek. Másnak is ezt kéne tennie egyébként:
Berki Krisztián énekelni fog!: "Méghozzá tízmillióért. Ráadásul neki fizetnek." – Annyit talán még én is fizetnék neki. Hogy abbahagyja :DDD
Az amerikai kormány drogokkal öl: "Jeremy Renner a CIA sötét ügyeit leplezi le a Kill the Messenger előzetesében." – ...avagy újabb konteóról bizonyult be, hogy igaz (lásd a film alapjául szolgáló könyvet). Miért is nem vagyok meglepve?
Nincs ennél több a Jobbikban – Pár éve ugyanezek kb. ugyanezt mondták, aztán meg lehet nézni mi lett belőle :SSS
Obama, a fehér tigris videón is megcsodálható: "Itt a friss videó a nemrég született fehér tigriskölykökről, akik közül a kis hímet Obamának nevezték el.  A bengáli tigrisek alfajába tartozó fehér tigrisek egyébként nagyon ritkák, a statisztikák szerinte minden 10.000 születésre jut egy."Fehér tigrist Obamának keresztelni? NORMÁLIS?!
 
 
SZERDA, JÚNIUS 4.:
A MORBIDITÁS A NEMÉBEN VAN
 
A projektjeitek a hobbitok?
Nem érdemes, de úgyis ez vár ránk előbb-utóbb:
A Viasat6 egy ismeretterjesztő műsornak álcázott NWO-propagandát tol az arcunkba tíztől az amerikai hadsereg különleges hadosztályairól, ami "bemutatja az elképzelhetetlenül kemény kiképzést, mely felkészíti őket arra, hogy a legjobbak legyenek. Megismerkedünk minden csapat technológiai felszerelésével, bemutatjuk legkorszerűbb eszközeiket, fegyvereiket és technikáikat, melyekkel csaknem minden helyzetben az övék az előny." Bár a mai bevezető epizód még csak a Fülöp-szigeteken játszódik, de biztos vagyok abban hogy a későbbi részekben szó lesz esküvők szétbombázásáról, rabok gúlába rendezéséről meg más ilyenekről - egy szó mint száz, ideje megismerkednünk a Különleges erőkkel a tévén keresztül, mielőtt hozzánk is elhozzák a demokráciát!444 négy
 
Talán érdemes:
A Cinemax újra egy tőle szokatlanul komoly alkotást ad nyolc tízkor, ami az elmélet és gyakorlat, a szobatudósság és a durva realitás közti különbségekre játszik rá. Itt egy bő harmincas, de már koravén bölcsességgel megvert, korszerű, toleráns, környezettudatos apa hurcolássza végig donortól származó gyermekét (Csapó Lina) a környező világon A megváltás nevében, vagyis hogy saját teóriáit a világra, és ami még rosszabb, a "gyerekére" is ráhúzza. És nem ez lesz az egyetlen toleranciamese mára donorgyerekekkel, de ez legalább úgy-ahogy őszinte, ellentetében a tízkor adott genderpropagandista agymenéssel az M2-őn, ami bár angol címével a The Who egyik dalát (The Kids Are All Right) idézi, ám az itteni, idealizált leszbikus házaspárról sokmindent el lehet mondani, csak azt nem hogy A gyerekek jól vannak náluk, a lassan felnövőfélbe kerülő kölyök elől ugyanis gondosan titkolják az apjuk személyét, ami nem is meglepő, lévén szó egy egyszeri spermadonorról. Végül a fiatalabbik beszéli rá egy kis nyomozásra az épp nagykorúvá érő bátyját, aki végül egy laza vendéglős személyében rá is talál. Ahogy az Őrült nők ketrecét még lehetett annak idején sima vígjátéknak tekinteni, úgy ezt a 2010-es darabot már nem annyira, még a reverse coming out ellenére sem, mert nagyonis komoly problémát bohóckodnak el benne, azt hogy apakép-férfikép nélkül lehetetlen rendes gyerekeket nevelni, akár fiút, akár lányt. És az igazat megvallva a díjeső (igen, az ilyen agendás filmeknek ez élből jár), szóval a díjeső ellenére sem sziporkázik benne az általam egyébként nagyra tartott két színésznő, Julianne Moore és Annette Bening. Hajnali egykor Lovasi András immár főzenekarnak is mondható hobbiprojektje Az A38 Hajó színpadán. A Kiscsillag mögött már több nagylemez áll már, ergo kinőtték a Bandiahegyről túlzásait. A Borz nyilván sokkal jobb volt a fénykorában, meg hát szánalmas az orrfüves összeállás is, meg Lovasiból néha még egy is sok, de ha másért nem, az odamondás bátorságáért lehet tisztelni még nekem is, ilyenkor is. Azok akik túl fiatalok voltak az ős-Kispálhoz, azokat várja az M2, én részemről maradok az emlékeimnél...
 
Trianon rovat:
Az Indexen korrekt cikket nem találtam róla (blogbejegyzést azt igen, de az más kategória), az Origo meg egyáltalán nem foglalkozik vele, én pedig igyekszem elkerülni a habzószájú irredentizmust, úgyhogy megintcsak azt tudom mondani hogy a legjobban a sokszor ismételt, de még mindig megunhatatlan Tamási Áron-adaptációval, az idén húszéves Ábel a rengetegbennel jártok, ezt a Duna adja háromnegyed tizenegykor. Rajta kívül lesz még ugyanitt két dokumentumfilm, először fél egykor egy rövidebb (Trianon legendái), majd egytől egy nagyobb lélegzetű és komolyabb megközelítésű opus ("Mégis, lelkem, szeressed hazámat!"), ami azt taglalja hogy az akkori értelmiség hogyan élte át az országszakadást, pláne hogy ezzel egy részük is "külföldre" került.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Újraalkotják a világháborús harci gépeket: "Francia mérnökök modern, 3D technológiával próbálják rekonstruálni a 70 éves járműveket." –  ...még épp időben a harmadik világháborúhoz, úgyis olyan kevés fegyver van a világon. Bár ha úgy csinálják mint az amik, akkor van még reményünk:
Használhatatlanok a nyomtatott pisztolyokMUHAHA. Azt remélem is! - "Lőni lehet velük, de rendesen célozni nem. Mivel szinte azonnal tönkremennek, önveszélyesek is."TÁMOGATOM: a sok fegyvernyomtatós hülye csak irtsa ki magát ^^
Kim Dzsongun emberi arcát mutatta népének – Kizárt dolog. EGY POLITIKUSNAK NEM LEHET "EMBERI" ARCA!!!
Vilmos herceg öltöző focistákra nyitott rá: "Az angol válogatott éppen a meccs után tisztálkodott, amikor megjelent Vilmos herceg az öltözőben." – Na mit mondtam a politikusokról!!! Még ilyenkor is csak a gengbeng jár az eszükben!! ÉBERSÉG!!!
Ilyen lenne Tilda Swinton hétköznapi nőként: "Hosszú haj, szűk szoknya és elegáns blúz - nem sűrűn látni a színésznőt ilyen szettben. Videó!" – Rövid leszek: TILDA SWINTON NEM NŐ, én legalábbis nem tudok rá úgy gondolni. Huhh, lehet hogy túl sokat néztem anno az Orlandót?...
Kínai bordélyházat lepleztek le BudapestenEZÉRT FOGY A MAGYAR: már a bordélyházból is csak a kínai jut nekünk! :(((
subba: Folytatódik a cicaharc: "Dopeman vs. Majka igaz története." – Nem tudom melyik szánalmasabb, sajnálni egyiket sem tudom, max. azokat akik az üvöltözésüket voltak kénytelenek hallgatni (igen, mert a verekedésig még mindig nem jutottak el). Nap kommentje:
 
Görkoris Józsi 2014.06.03. 11:23:10
Verekedés nélkül ez már nagyon unalmas. Legalább tegyenek úgy, mint a pankrátorok.
 
Tekerjék meg egymás orrát és dobbantsanak közben.

 
...én viszont megrögzött békepártiként inkább azt mondom amit Jay a Shop Stop 2-ben: Jaj, dugjatok már egyet, azt' legyen szent a béke!
 
 
CSÜTÖRTÖK, JÚNIUS 5.:
KÉT LÁB JÓ. BAL LÁB: JOBB.
 
Harciréce
Nem ajánlott:
M2, 22:05: Blue ValentineRyan Gosling egy romantikus drámában. Ez máris két dolog ami miatt el kell kerülnünk, pedig ilyesmikből egy is bőven elég lenne. Minden itt van ami miatt a barátnőink imádni fogják, a kihűlő kapcsolat felújítására tett kísérlettől kezdve a párocska tépelődéseiig, de a fő vonzerő (ami nekünk, Fffffférfiaknak pont az ellenkezője) az Gosling semmibemeredő, féligmosolygós, féligleszarom arca, amihez képest még Steven Seagal is a kifejezések mestere. Mindegy, ha nőd van, úgyis meg kell nézned vele, én viszont nem tudok annyit inni hogy józanon kibírjam, úgyhogy kihagyom, és drukkolok annak aki nem.

Talán érdemes:
Cinemax, este nyolc: a politika örök téma a tengerentúlon is, a színfalak mögötti machinációkhoz is sokan hozzányúltak, ki jól, ki rosszabbul, a lényeg az hogy a rendező idejekorán döntse el hogy most vígjátékot akar forgatni (Dave, Amikor a farok csóválja), vagy drámát (Bob Roberts). Még azt is mondhatnám hogy ha ezt a kettőt jól keverik, akár abból is lehet valami, de nem úgy ahogy a Képtelen kampányban teszik, ahol a mondanivaló elvész az altesti humor üregeiben, a fővonalat, a képviselő populista átfazonírozását pedig mások már jobban megcsinálták. Ha Zach Galifianakis és Will Ferrell nem vigyáznak, végképp aljahumoristákként fopgnak bevonulni a filmes évkönyvekbe... Ugyanabban az időben az MGM egy második világháborús vígjátékkal enyhít kicsit a hangulatunkon. A jópofáskodóan hosszú című Két Balláb az ezredben, avagy hogyan járultam hozzá Hitler bukásához a britek válasza a M*A*S*H-re, és aki az eredetit látta, annak sok újat nem fog nyújtani – lesz benne vicceskedés, szoknyapecérkedés, meg ezeket ellensúlyozandó némi konfliktus meg tragédia is, akár a harctéren elkerülhetetlen katonahalálokról, akár a fiatalon besorozás élményéről legyen szó. Mindez akár még jó is lehet, de nagyon hangulatfüggő: a M*A*S*H azért volt bátor mert odamondott Amerikának egy egészen friss háború kapcsán, ehhez képest a II. VH már egy túl régen lejátszott, túl sokszor feldolgozott történet. A Két Ballábon még az se dob sokat hogy könyvből készült: az igazat megvallva én egyszer, évekkel ezelőtt belekezdtem Spike Milligan háborús önéletírásába, de nem győzött meg, kb. azért amit eggyel feljebb írtam. A filmesek azért egy jópontot bedobtak: magát az írót, aki a saját apját játssza. A Universal Channel sem remekel 21:20-kor, ők egy B-kat. horrorral próbálják menteni a menthetetlent, amit bizonyára a jégmezős-kamionos dokureality-k hevében forgathattak le, mert ettől eltekintve a Jégbe zárt terror simán csak az elásott/felébresztett/újraélesztett szörnyes zsánerbe férne bele, de úgy hogy írtak bele két, robbanóanyagot szállító fickót, mindjárt egyből oda lehet tenni a Félelem bérét is főha(j)tásnak a Dolog mellé. Én kihagyom.
 
Kishírek a nagyvilágból:
A demokrácia paródiája a szír választás: "Szinte biztosra vehető Aszad újraválasztása. Az ellenzéki jelöltek indulását ellehetetlenítették."MUHAHA. Ezért aztán marha érdemes volt szítani a forradalom tüzét meg elvinni a demokráciát nekik is meg az egyiptomiaknak is:
Szíszi lett az egyiptomi elnök: "A másik oldal szerint számtalan szabálytalanság volt a választáson, de elismerik a győzelmét." – Öröm látni hogy a zárt, patriarchális iszlám világban is lehet nő az elnök, ráadásul egy egykori magyar valóságshow-szereplő! Bizony, eznagy dicsőség nekünk is, de nekik főleg, mert ezzel köröket vertek Amerikára!444 négy
Agyagvázával ütötte le a rablót egy nő: "A rendőrök megérkezéséig visszatartották az érdi támadót, 6 év 6 hónap börtönt kapott." – Remélem a nő kapta a hat év hat hónapot!!! Mi az hogy meg merte védeni magát a saját lakásában?!
Öngyilkosok lettek, hogy koporsóban temessék el őket: "Kelet-Kínában június 1-je után már csak hamvasztásos temetést engedélyeznek." – Ha lehetne, én inkább élni szeretnék majd ha odajutok, tehát egyenlőre ne temessenek, de ne is hamvasszanak!
tapsvihar: 125 ezer dollárt talált, visszaadta: "A rossz anyagi háttérel élő Joe cornell 27 millió forintot talált az utcán, de nem tartotta meg."VELEM ILYESMI NEM FORDULHATNA ELŐ. Bizonyára ezért nem is fordul elő velem ilyesmi :SSS
Elosztogatja nyereményét a francia lottómilliomos: "A gyermektelen, ötvenes férfi cserébe csak azt kéri, hogy megőrizhesse inkognitóját." – Tényleg közel lehet a végítélet: mindenkinek elment az esze :SSS
c:c Itt a világvége: megszűnhet a Barátok közt!: "Az RTL Klub Híradója bevetette az atombombát, és a saját gyártású műsorok megszűnésével rémisztgeti a jónépet." – Egy baj van ezzel a hírrel, éspedig az hogy TÚL SZÉP HOGY IGAZ LEGYEN, persze nekünk, katolikusoknak trendíthetetlenül reménykednünk kell:
 
AngelsOnline 2014.06.02. 19:44:20
Ha van Isten... (márpedig van!) ...akkor holnaptól megszűnik!


megszűnhet a barátok közt: Öt dolog, amit elvennének tőlünk: "Nem engedhetjük, hogy elvegyék az ország legnépszerűbb sorozatát, leginkább az itt felsorolt okok miatt."NEMZETHALÁÁÁÁÁL!!!! Nade komolyan: ez kapásból öt ok ami miatt már el se kellett volna kezdeni leforgatni :DDD Viszlát (legkésőbb) szombaton!
 
 

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés