2014. 06. 16.
Természetvédelmi státusza: fosszilis (jún. 16-17-18-19.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, JÚNIUS 16.:
LONGCAT IS LONG, YOUNG BILLY IS YOUNG
 
Robert Mitchum tud bánni a nőkkel!
Nem ajánlott:
Ez most kivételesen nem TV-műsor, hanem rendes program lesz: igen, a Scorpions-Omega ingyenbuliról beszélek, ami nem elég hogy még az ingyenesége ellenére is egy vagyonba került, ráadásul a túlélők rokonai is tiltakoznak ellene, s ez mindjárt két ok arra hogy kihagyd – bár ha ezt a bejegyzést olvasod, eleve nem is mentél ki rá, viszont ha kerüljük az össznépi örömködést, a sorozatokat meg a nyomorgókra ráerőszakolt focivébét (azt főleg!), mindjárt a nulla felé fog konvergálni a nézhetőségek száma:
 
Ismétlés, talán érdemes:
M2, 21:30: Good bye, Lenin! – Kedves vígjáték egy a német újraegyesítés előtt nem sokkal kómába esett nőről, aki kis idővel a változások után fel is ébred, fia azonban annyira félti a mama egészségét (már a kóma is egy szívroham szövődménye volt), hogy inkább eljátssza neki a létező NDK-t, ami elvileg nem is terjedne túl a lakás falain, ha az anyuka nem kapna új erőre a lábadozás után... Szintén vígjáték, szintén voltmár, de a Bárányok harapnakot pont elég ritkán és későn adják ahhoz (ma például tizenegy előtt öt perccel a PRO4-en) hogy újra meg újra rácsodálkozzak a morbid humorára a faölelgető hippiktől a birkaiszonyban szenvedő farm-örökösön át annak bátyjáig, aki genetikai segédeszközökkel szeretné felturbózni a nyáját, ám mivel útközben durván félresikerül a kísérlet, így lesz a filmből is a Hullajó új-zélandi, közönségbarátabb testvére. És ha már birka, akkor zene:
 
Talán érdemes:
Ide előbb egy valós történetből készült dráma jut kilenckor a FEM3 jóvoltából, ami egy anger management-nehézségekkel küzdő amcsi katona, Antwone Fisher történetét meséli el, aki az ismételt rendbontások miatt végül biztonsági őrként kezdett el dolgozni a Sony Pictures-nél, itt beszélte rá a fejeseket is addigi kanyargós és halmozottan hátrányos helyzetű életének feldolgozására. Még nagyobb fegyvertény, hogy megnyerte a rendezői székbe és a főszerepre Denzel Washingtont. Igen, még úgy is ő a főhős, hogy "csak" a hadsereg agyturkászát játssza, aki lassan elvész az önmagán uralkodni nem képes katona sanyarú gyermekkorának új s még újabb részleteiben... Negyed tizenegykor vetítenek még egy közepes westernt is az MGM-en az igazságszolgáltatásban csalódott rendőrről, aki szárnya alá vesz egy feltörekvő revolverhőst, Az ifjú Billy Young-ot, hogy kisegítse a fia megöléséért elkezdett hadjáratban. Minden szépen fotografáltsága ellenére sem mutat túl a szimpla bosszúfilm keretein, de Robert Mitchum és David Carradine még ezt is képes eredetiséggel megtölteni.
 
Hétfő? #LESZAROM.
gumicukor - fotó: Hugh Jackman kopasz lett: "Hiteles kalóz akar lenni, ezért eltüntette a haját." – Én meg alapból kopasz vagyok, de mivel emellett még hiteles is akarok maradni, ezért LESZAROM.
Durva, Lolának nő a haja – Maradok bőrfejű és durván LESZAROM.
gumicukor: Rita Ora kényszeresen mutogatja, mi van neki ott lent: "Átlátszó fehér csipkeruhában lépett fel, és megmutatta a hátsóját. Ismét. Galéria." – Engem senki se kényszerít, mégis LESZAROM.
gumicukor: Harry herceg exnője kilógatta a mellét: "Cressida Bonas meztelen felsőtestét csak az nem látta, aki pont szemben állt vele." – Pont LESZAROM.
gumicukor: Coco-T, vagy Aleska spárgázik jobban?LESZAROM!
Angelina Jolie bokája hihetetlenül vékony – Hihetetlen, hogy én meg mennyire LESZAROM...
Három új név a Balaton Soundon: "A fellépők mellett azt is bejelentették, hogy elfogyott az összes bérlet."LESZAROM, én ezután is csak úgy fogok odamenni ahogy eddig: Béla bácsival, képzeletben...
Kamuzott is, meg nem is a Mercedes a CLA-ról – Le is szarom, meg nem is...illetve bocs, csakazértis LESZAROM.
Aleska Diamond már a Balatonon van, és ön? – Én LESZAROM, mert nekem dolgoznom kell a fizetésemért, nem elég ha csak szétteszem a lábam.
gumicukor: A férfidivat az, amit a Berki felvesz – ...és amire én csak azt mondom hogy LESZAROM.
gumicukor: Női testben él ÉNB Szabi: "Az RTL Klubon futó Éjjel-Nappal Budapest Szabiját a valóságban Zsófinak hívják."EZ AZTÁN A LÉTFONTOSSÁGÚ INFORMÁCIÓ LESZAROM.
comment:com – valóvilág: A VV7-jelentkezők nem okoznak csalódást: "Az egyik még nem kurva, a másiknak kicsi a farka, a harmadiknak nehézséget okozott az érettségi." – Én meg mindegyiküket LESZAROM.
Lila bikiniben duzzad Alex Gerrard melle – Mivel nem az én kezemben duzzad, ezért őt is LESZAROM.
Ha nem tudná, nem hinné el, hogy lyuksógorok – Ha tudnám, még akkor is csak annyit mondanék rá hogy LESZAROM!
Harc a "Ki a nagyobb ribanc"-címért 18+ Már mindennaposak a durva villantások: "Hogy jutottunk el odáig, hogy egy hét alatt elfelejtjük azt, hogy valaki bimbóban ment egy gálára?"LESZAROM, ez a csürhének szól, nem nekem.
Amit a Spurs művel, arra nincsenek szavak – Már hogyne lenne: LESZAROM.
Mihalik Enikő mellprofilt villantottLESZAROM.
Velvet: Melyik ikonikus pózba vágja magát Palvin Barbara? – Még ha Mihalik-pózba, én akkor is LESZAROM!
Palvin Barbi így flörtölt Cannes-ban – Én meg így SZAROM LE!
gumicukor Exkluzív: Palvin Barbara elbújt a ruhatárban – Navégre! Most rázárom az ajtaját, és LESZAROM.
 
 
KEDD, JÚNIUS 17.:
NEM ANNYIRA TITKOS...
 
...hajlam ad okot a félelemre :/
Talán érdemes:
Ha hétfőn westernnel fejeztük be, ma kezdjük ugyanazzal, mondjuk kilenckor a Film Mánián, és a tegnapihoz hasonlóan A félelem városa sem vezet be fergetes újításokat, és ezt is csak két csávó,  Jeff Fahey és Gary Busey viszi el a hátán, előbbi a nem annyira önkéntes seriff, utóbbi pedig természetesen a rosszfiú, aki bandájával rettegésben tartja a címbeli kisvárost (ráadásul itt is szokatlan segítők vesznek részt a tőrbecsalási akcióban). Egynek jó. 21:35: újabb hét, újabb Claude Zidi-vígjáték, újra a Duna TV-n. Most egy Titkolt titkos ügynök kalandjai feledtetik el velünk a szürke mindennapokat, aki csak látszólag átlagember, valódi munkája előnyeit pedig csapodár felesége utáni nyomozásra használja, ám a szálak egy látszólag szakmabelihez vezetnek, aki viszont szöges ellentéte neki, mivel csak eljátssza hogy ügynök, a valójában még hősünknél is unalmasabb melója van. A nagy kérdés innentől az hogy emberünk lecsapjon-e rá, vagy inkább coming outoljon az asszony előtt, hátha azzal újra feltámadnak a régi vágyak? Ugyanez a rovat, de nagyon más (meleg) téma és korszak (vész) vár minket a Cinemaxon, aholis egy feszült színdarab hasonló adaptációját láthatjuk háromnegyed tizenegytől. A harmincas évek Németországának robbanás előtt világáról szóló opusra már Fassbindernek és Costa-Gavrasnak is fájt a foga, ám végül Sean Mathias lett a szerencsés, aki kicsit át is gyúrta és posztmodern (de ugyanolyan lecsupaszított és embertelen) helyszínre alkalmazta a koncentrációs tábori tiltott szerelmet (lásd még David Bowie-t a Mr. Lawrence-ben). Két, egymástól függetlenül Dachauba került meleg férfi közül az egyik (Lothaire Bluteau) egyértelműen a szexuális irányultsága miatt van ott, a másik (Clive Owen) csak próbálja magát zsidónak álcázni, hogy ne a "ranglétra" alján legyen – ám az érzelmek közbeszólnak. A Hajlam csak a megrögzött homofóboknak nem ajánlható, mindenki más egy korrekt (de vigyázat: durván naturális, 18+-as) drámát fog kapni, nem akármilyen sztárparádéval: az egy dolog hogy a zenéért Philip Glass felel, de Mick Jagger travi-dívát alakít benne, Jude Law meg német katonát, és mellettük még Ian McKellen is feltűnik.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Amerika véletlenül saját magára dobott két atombombát: "1961-ben, a hidegháború közepén. Csak a szerencsén múlt, hogy nem pusztult el Észak-Karolina. A jelentést mostanáig titkos volt." – ...és most képzeljétek el hogy ugyanennek a technológiának a modern verzióját a füvesek kezébe adják. Brezsnyev és Hruscsov most valahol verik a fejüket a falba, de nagyon... :SSS
Sírva szavalja a Radnótit a rúdtáncos: "Hat londoni magyart ismerhetünk meg a Menjek/maradjak-ból a rúdtáncostól az orvosig. Kiderül, hogy miért mentek és miért maradnak."ÉDES FASZOM! Én szimpatizálok azokkal akik kénytelenek voltak a megélhetés miatt kivándorolni, de basszus, hadd sajnáljam már egy kicsit jobban az orvosokat meg a melósokat mint a radnótiszavaló rúdtáncost! Ne alacsonyítsuk már le az egyik legtöbbet szenvedett költőnket erre a szintre! :(
Alibanya: Pasik és a mindent elsöprő szerelem: "A nők szívesebben nézik ugyan a hollywoodi romantikus filmeket, de nem nagyon hisznek bennük." – Bizony, a férfiak azok akik nem bírják ezeket a romkomokat, de valahol mélyen azért ezek szerint élnek és reménykednek. Én például még a halálos ágyamon is várni fogom Gianna Michaels telefonhívását!!! <3 Bizony, ilyen a romantikus férfilélek!!
videó: Amikor az agyvelő a képedbe loccsan: "Átadták a bécsi Práterben Európa egyik legmodernebb szellemvasútját. Kipróbáltuk, majd felültünk az új budapestire is. Az aztán a rémisztő!" – Túl egyszerű volna ezredszer is linkelni a Tanúból a szocalista szellem vasútját, én inkább azt emelném ki hogy bár az Indexesek a Gellért-Rudas közti alagútban rendeztek be egy kísérleti szellemvasutat mai politikusok arcképeivel, én mégis azt mondom hogy hiába nincs Vidámparkunk, mégis van, ahogy állatkertünk is, és az országhatárnál kezdődik mindkettő területe...
feminfo: Ahol a nőknek kuss: "Brazíliában percenként négy nőt erőszakolnak meg. Kiprovokálják, naná." – Már kezdtem eménykedni hogy végre egy normális tényfeltárás jön erről az egyébként valós problémáról, ehelyett mit kell olvasnom: "Az ország egyik fő attrakciója a hiperszexualizált riói karnevál." – Igen, mert oda kényszerrel viszik a nőket, nem a szambaiskolák versenyeznek önként...lehet még fokozni a hülyeséget? – "A macsó orvosok szerint nem baj, ha a szülés megalázó a nő számára. Úgy is bánnak velük." – Igen, Brazíliában a szülészorvosok is mind férfiak, és kivétel nélkül mind "macsók", ezért kényszerítik szenvedésre az ottani anyukákat. Jaj, mit mondok, hát a modern feminista felfogásba már ez a szó sem fér bele:
feminfo: Anyuka: "A magyar nyelv legirritálóbb és leginkább leereszkedő stílusban kimondható szava." – Erre már inkább nem írok semmit, mert bár a cikkíró lement egy szint alá, én csakazértse fogok. Komolyan, ez most a legnagyobb probléma? Hogy az anyukát anyukának szólítják az orvosok, meg akik a buszon átadják neki a helyet? Elment a világ esze teljesen :((( Nap kommentje:
 
Fullánk 2014-06-13 12:44
Erre a cikktípusra mondják azt: uborkaszezon van. ;)
Számomra az a legviccesebb a “feminin" “problémákban", hogy kitalálnak egyet, majd ha pár év múlva a “probléma" kijavítódik a társadalom által, akkor meg pont az lesz a “probléma"!
Lásd: udvarias ajtónyitás Hölgyeknek. Probléma. Majd pár év múlva: hová tűntek a lovagi férfiak? :D Jaj, ezek a nagy problémák! ;)
Köszönöm a cikket, felvidultam! :)
(ajánlóba még az egészségügy területén: egyeske; néni, bácsika; kisgyerek…stb.) :D

 
Persze hülyeség lenne azt hinni, hogy csak a nők győlölhetik a férfiakat, az indexes kultúrrovatban például rendszeresek az öngyűlölködő cikkek:
Hollywood hihetetlenül hímsoviniszta: "A nők sem a kamerák előtt, sem azok mögött nem érvényesülhetnek úgy, mint a fehér férfiak. Melegnek, feketének és nőnek lenni meglehetősen szar az álomgyárban." – Nem sorolom fel ki mindenki tudott még ezek ellenére is érvényesülni arrafelé úgy hogy nem volt "fehér férfi", inkább betennék egy Év kommentje-candidate-et:

Aztapaszta 2014.05.30 20:45:04
Bányában miért nem küzdenek a női kvótáért, vagy az építkezésen?
Most ne jöjjön azzal senki, hogy egy nő kevesebbet ér vagy bír, mint egy férfi.


SZERDA, JÚNIUS 18.:
ŐSKORI AKARNOKOK
 
Guglitakaroggy!!!!
Előrebocsátom hogy a vébé miatt 90% ismétlés, 5% szar a műsorok aránya, így megint egyszerre két napot kaptok, de legalább a hírekkel jóllakhattok, hétvégén meg jön a dőzsölés.
 
Kiemelten nem ajánlott:
Újabban igyekszek ide semmit nem besorolni: ha valami annyira szar, akkor inkább nem is említem. Azonban van az a mélység, amire már ki kell rakni a "még úszóknak sem"-táblát, és a Gyakornokok ide tartozik. A felszínen persze sima kis vígjáték, amiben két minden hájjal megkent üzletkötő (Owen Wilson és a valaha nagy reményekkel indult Vince Vaughn) véletlenül a Világ Legcsodálatosabb, Csak A Mi Érdekeinket Szolgáló Cégéhez, a guglihoz próbál bejutni állásügyben. Valójában viszont egy rémkép a ránk, idősekre váró jövőről, amivel nem tudunk lépést tartani (mert nem is lehet), és emellett szinte mellékes a film másik aspektusa, a gugli mániákus önfényezése is – bár meglepődtem volna ha pont az HBO ad le pont főműsoridőben (kilenckor) valamit aminek akár csak halvány köze is van az igazsághoz. Maradjunk annyiban hogy egyenlőre úgy tűnik a gugliról soha nem fognak még egy olyan, mérsékelten kritikus filmet sem leforgatni mint a faszbúkról a Közösségi hálót: a lassan Skynetté – Umbrellává növő cég amilyen megkerülhetetlen, olyan megfoghatatlan – viszont lassan már nemcsak a kocsink kormányára, de a gondolatainkra is rá akarják tenni a kezüket, felvennék videóra az életünket okosszemüveggel, emellett arcfelismerőt, robothadsereget fejlesztenek meg világméretű lefedettséget biztosítanának, stb. És még mindig nem tudjuk hogy kik ezek, miért csinálják mindezt, merthogy nem puszta szívjóságból, az biztos.

Talán érdemes:
Húsz perccel később egy nem Asylum, de attól még gagyifilm a Universal Channelen, amiben újra feltámasztanak egy aktuális Őskori ragadozót, jószokás szerint egy ilyen alligátor-őshüllő mutánst. Bár bátraké a szerencse, de nekünk nem biztos hogy szerencsénk lesz vele, az erőltetetten rossz filmek varázsa meg lassan, de biztosan ki fog halni, ha még sokszor hoznak vissza a halálból megaszauruszokat és gigacápákat.
 
Focivébé rovat:
Halálfélelem a Maracana lépcsőjén, alatta:
"Sikeres vb lesz, ha minden drukker túléli." – Ne sírjon a szátok európaiak, Afrikában így néz ki egy meccsnézés:
Focidrukkerek között robbantottak Nigériában: "Legalább 21-en meghaltak, de az áldozatok száma a sok sebesült miatt még emelkedhet."
Belehalt a meccsnézésbe: "Éjszakákon át nézte a focivébét, a holland-spanyol alatt halhatott meg." – Mennyi erőszak, mennyi értelmetlen halál egyetlen koszos gumilabda miatt! Két ok arra hogy továbbra is vébémentesen kocsmázzak!!
Futballőrült drogcsempészt fogtak Rióban: "A mexikói Diaz Barajas még csak hamis papírokat sem szerzett. Feleségével és gyerekeivel utazott." – Megvan a harmadik ok is a foci ellen: a családi kábszerterjesztés! Ne engedjünk az egészséges sportok mögé bújtatott narkópropagandának! EGÉSSÉG!
Meztelenül fürödtek a horvátok – Én is úgy szoktam, a kádban, egyedül, oszt’ mégse lesz belőle sose Index címlap!
Hírcsárda: Észak-Korea rendezi a 2022-es világbajnokságot: "A belpolitikai helyzet stabil, a kormány élvezi az emberek támogatását és vannak stadionjaik."B+, NE ADJATOK NEKIK ÖTLETEKET!!! :(((
Nem múlik a brazilok vb-utálata: "Nincsen nap vb-ellenes tüntetés nélkül." – Szerencsére a kormány nem puhánykodik gumilövedékkel, egyből megtalálták a megoldást:
Rióban már éles lőszerrel is oszlatnak: "Az argentin-bosnyák meccs helyszínétől másfél kilométerre zajlott a tüntetés."NAGYON HELYES, a lakosság csak tudja meg hogy a külföldiek szórakozása fontosabb mint az ő egész életük!!! Remélem az őslakosok vérével mossák tisztára az utcát a részeg angol focihuligánok előtt, és éhező gyerekek maradványait szórják eléjük rózsaszirom gyanánt!! LÁJK!4négy négy!
Az összes halott Blatter lelkén szárad: "Megrázó dokumentumfilm a Katarban gályázó és meghalt rabszolgákról." – Lásd mint fentebb. :ásít:
 
 
CSÜTÖRTÖK, JÚNIUS 19.:
LESZÜNK MI IS HATVANÉVESEK
 
Vagy nem.
Ismétlés, talán érdemes:
Tíz előtt öt perccel valóságalapú magyar Gengszterfilm Szomjas Györgytől és a Mucsi-Scherer párossal a főszerepben a Dunán, ami örök példa arra hogy a pandúrból lesz a legkegyetlenebb rabló, főleg ha nő is van a dologban. A börtönőrből egy rablás kapcsán börtönlakóvá vált fickó szabadulásakor egy benti haverjával szövetkezve kezd új életet az egyenruha másik oldalán, előbb a megélhetésért (LOL), majd a barátnők igényeit kielégítendő A páros kegyetlenkedéseire jellemző, hogy végül egy barátjuk és üzletfelük dobta fel őket – vagyis már alvilági mérce szerint is túlzásokba estek. Eddig a történet, aminek élét némileg csorbítják a kötelező magyar művészfilmes megoldások.
 
Talán érdemes:
Mivel lassan már én is a nyugdíjasklub tagja leszek, nem hagyhatom figyelmen kívül ezt a korosztályt sem: ki tudja, majd ha valamikor NYUGDÍJAS jaj, arról lekéstünk, szóval ha valaha is nyolcvanéves leszek, talán az én kedvenceimet is ajánlani fogják az újgenerációs tévébloggerek (arra gondolni se merek hogy esetleg nemcsakhogy dolgozni is fogok akkor, de még tévéműsorokat ajánlani is). Így hát az idősebbeknek szól ma este tíz előtt öt perccel a Korál egykori énekese, Balázs Fecó 60. születésnapi koncertje, mégpedig a Duna World-ön, és egyből a második résszel (mit tegyek, az első helyett inkább hallgattam egy kis grindcore-t, azt is kell néha). Ami esetleg beárnyékolja az ünnep fényét, az a mostani divat, hogy boldog-boldogtalan mögé szimfónikus zenekart raknak, miközben az egész rock nem erről szólt sosem.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Így aszott össze szegény Nicole Scherzinger: "A még éppen 35 éves énekesnő arca az évek múlásával egyre bábszerűbb, nagyon furcsa."GYÍKEMBEREK EVERYWHERE!!! ÉBERSÉG!!!
gumicukor: Jolie csúnyán benézte az alapozót: "A színésznő arcának egy része fehéren világított az elrontott sminkeléstől." – Dehogy: ő is gyíkember, csak még ráadásul penészedik is!!!
Viselkedni tanítják az arab turistákat Ausztriában: "Ne alkudozz az árból! Ne egyél a padlón! - ilyeneket tanácsolnak nekik a hivatalos szórólapokon." – Hát ahol ezeket tanítani kell, ott már elkéstek a neveléssel :SSS
 
Béluka 2014-05-20 13:59:58
Mi van? Mégse olyan toleránsak a sógorok? Vagy csak a szakállas nőkkel nincs bajuk? :)

 
Viselkedni tanítják az oroszokat Toszkánában – Te is lányom, Itália? Ez valami trend lesz? – "Tévéhirdetésben magyarázzák el, hogy cappuccinót rendelni ebéd után megbocsáthatatlan illetlenség." – Na csak vigyázzanak, nehogy végül az olasz csizmát is Krím-félszigetnek nézzék az elvtársak :DDD
feminfo: Nők a vastrónért: "Bár Westeros szexista, de szeretjük. Sőt, egyre jobban tetszik a Trónok harca."Sose fogom megérteni a nők észjárását, a feministákét különösen. Itt van egy kőprimitív, übermacsó, a pornó határát alulról súroló sorozat, ami a legalantasabb ösztönökre hat – és lám, a feministáknak pont ez jön be, a nemierőszak, a vérfertőzés, a patakvér, az okkal-ok nélkül a képünbe tolt csöcsök és egyéb (nem csak női) nemi szervek. Bezzeg az anyuka szó, az "irritáló", a brazil szülészorvosok azok meg nőkínzó "macsók". Mondom, sose fogom én ezt az "agyműködést" megérteni.
Orbán-szellem járt Moszkvában: "Az atomerőművek biztonságossága nem sok szakembert érdekel, derült ki az Atomexpón." – Mit mondtam a szellemvasúttal! Kísértet járja be a reaktorokat!!!!4
gumicukor: Az alelnök levetkőzött a Rolling Stone-nak: "Julia Louis-Dreyfus 53 évesen markolássza a melleit, miközben alkotmányt vésnek a hátára."EKÖZBEN AZ ÁLLAMKASSZÁBAN...
Szórja a pénzt az USA Afganisztánban: "80 milliós csónakok, amikre semmi szükség, 8 milliárdos bázis, amit sosem használtak." – Eközben AZ ÁLLAMKASSZ Irakban:
Pillanatok alatt omolhat az iraki kártyavár: "A hadsereg csődöt mondott, a katonák fegyvereiket hátrahagyva menekültek el az iszlamista milicisták elől. Moszulban dzsihádista zászlók lengenek, félmillió ember hagyta el otthonát. Obama nem zárja ki a légi csapásokat." – Hiába no, a következő békenóbelért meg kell dolgozni! Béke lesz, világbéke, még ha mindenki beledöglik is!! LÁJK!!4!44 négy
Kinek lehet jó az iraki katasztrófa?: "A konfliktus miatt nyerhetnek a hadiipari cégek befektetői." – Nem hiszek az ilyen indexes-origós sugalmazásoknak, itt inkább a demokrácia elhozataláról lehet szó a média segítségével:
Gyomorforgató videó az iraki háborúról: "Így néz ki a háború közelről: autókra és gyalogosokra lövöldöznek a szélsőségesek." – ...avagy addig emlegették a közöségi média forradalmát, amíg végül megcsinálták. Ezért marhára megérte elvinni nekik a csúcstechnikát, a lassított, videoklipszínvonalon megörökített merényletekért meg a mostani POV-kivégzesekért. Hozsánna néked, Amerika!!!
bekiáltás: Tankokról és lágerekről szólnak az ukrajnai hírek: "A propagandaháború újabb tömeges áldozatok lehetőségére készít fel." – Annyira, hogy már a yahoo is csak Harmadik Világháborúként emlegeti a konfliktust:

...itt nálunk meg az Origo jár leginkább élen a hangulatkeltésben:
Tankok lépték át az orosz-ukrán határtMAGYARUL:
 
nerevaryne1 2014-06-13 09:46:51
Ez a cikk innen származik: http://www.bbc.com/news/world-europe-27815441
Csak közben átment rajta egy teljes liberális hazugsággép, és kiadta belőle a fent olvasható szennyet, amit véletlenül sem szabadna tájékoztatásnak hívni. Mert ez propaganda és agymosás, semmi több.

 
...és ennyi, mondom ezt úgy hogy ebben a játszmában senkinek nem drukkolok, csak annak hogy mi kimaradjunk belőle :(
 
Kulcsszavak: éberség, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés