2014. 06. 23.
Le is ülsz, fel is sülsz. (jún. 23-24-25-26.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, JÚNIUS 23.:
AZ ŐRANGYALT NEM LEHET
 
...megezüstadóztatni.
Ismétlés, talán érdemes:
Ha mindenképp a sport oltárán akarunk áldozni, de a futball kikerülésével, akkor 21:40-kor kapcsoljunk a Dunára, ahol a Pofonok völgye, avagy Papp Lacit nem lehet legyőzni mutatja be, milyen is az igazi sportoló. Talán erőltetett hasonlat, de őt én nyugodtan nevezném a magyar Muhammad Ali-nak: ugyanaz a lazaság, humor, és mögötte ugyanaz a kőkemény edzés.

Talán érdemes:
Tízkor
egy szinte biztosan csak egyszernézős német krimi az HBO2-őn, amibe ha csak egy kicsivel több energiát fektettek volna, mindjárt az eggyel későbbi rovatba kerülhetett volna. Az Őrangyalt már csak a címe miatt is sikerrel sorolhatnánk be a tanúvédelmes krimik közé (itt épp egy fiatal lányt kell megóvni egy fegyvernepper bosszújától), ám Til Schweigernek túl nagy falat volt a főszerep, a rendezés és még a forgatókönyv is, főleg ez utóbbi: az épp csak fokozódó hangulatot tönkrevágják a felesleges érzelmeskedések, ezt csak tovább fokozza a rétestészta-effektus, vagyis a kelleténél hosszabbra nyújtás. Mindent egybevetve: van benne egy jó másfélónyi akciózásra elegendő ötlet, viszont a két órányira dagasztás bőven elég arra hogy még ezeket is elfeledtesse velünk.
 
Ajánlott:
Hétkor egy minden az egyben-westernt kapunk a Film+ jóvoltából ami valójában "csak" a műfaj összes ismertetőjegyének hatásos egybegyúrása Lawrence Kasdantól, kivételes szereposztással (Rosanna Arquette, John Cleese, Kevin Costner, Danny Glover, Jeff Goldblum, Kevin Kline), akiknek java része vagy úton van a címbeli Silveradoba, vagy már ott él. Kezdődik az egész az öccse nyomába szegődő testvérrel, aki úgy tervezi hogy ketten együtt mennek majd Kaliforniába, ám nem elég hogy menetközben ki kell szabadítani az igaztalanul vádolt öcsköst és meg kell menteni pár hasonló szerencsétlen flótást, de még a célállomáson is csak a baj várja őket: húguk bajba kerül, egyik útitársaik rokonát meggyilkolják a helyi rosszfiúk vezetőjének parancsára, s mivel a seriff is az ő zsebében van, a vad bandának kell rendet raknia némi önbíráskodással. Valószínüleg nem a legendás első magyar szinkronnal adják majd le, de így is érdemes lesz. Jóval később jön egy izraeli dráma a Cinemaxra, mintegy bizonyítva hogy a fiatalság mindenütt ugyanazokat a hibákat követi el. A Szexleckék a leadási időpontjához (negyed tizenegy) illően komolyabbik oldaláról közelíti meg a szabados kamaszkapcsolatokat és ahogy ezek a tanulás és jellemfejlődés rovására mennek. Bár a főhősnő még csak az első lépéseket teszegeti a ribanculás fázisaiban (nuku testi kapcsolat, csak a dörgölődzés az aktuális iskola aktuális osztályának aktuális szépfiújához), de nincs semmi garancia arra hogy pont ő fogja megcáfolni az "ami késik, nem múlik" örök közhelyét, hacsak nem kap egy akkora pofont az élettől ami esetleg ráébreszti majd hogy a legnépszerűbbek nem mindig a legjobb emberek is egyben.
 
Hétfő? #LESZAROM.
fotók: Lady Gaga mellei egyre furábbak – Egyre jobban LESZAROM.
Lady Gaga már megint baromira elcsúfította magát
– Már megint LESZAROM.
Önnek melyik nyalás tetszik a legjobban? Figyelem, nem 18+-os tartalom!
– Index-címlap, nyalás, de nem pornó?! Akkor LESZAROM.
Erősen hisznek a Breaking Bad előzménysorozatában:
"El sem indult, de már megrendelték a második évadot." – Még el sem indult, de én már erősen LESZAROM ezt is!
Videó: Csótány-WC 1:0: "A tajvani takarító ki akarta nyírni a csótányt, de véletlenül felrobbantotta a vécét." – Ilyen hülye volt? Nem véletlen, hogy LESZAROM!
Durva kijelentést tett élő adásban a TV2 műsorvezetője – Akkor én is: LESZAROM.
felkavaró: Kim Kardashian a fotók miatt dühöngte végig nászútját: "Kanye West hitvese azon borult ki, hogy Annie Leibovitz végül nem fotózta az esküvőjét."FIRST WORLD PROBLEMS LESZAROM.
Melyik Kardashian/Jenner lány a legszebb? – Egyik se, viszont mindegyiket LESZAROM.
Így higgyen a közvéleménykutatásoknak: "A Greenpeace-nek az jött ki, hogy nem akarunk paksi bővítést, az MVM-nek az ellenkezője. Ön mit gondol?" – Én LESZAROM, nem kell több atomerőmű! : (
Eva Green pucérkodik a legtöbbet idén: "Az egykori Bond-lány most anyaszült meztelenül vonaglik egy ágyon." – Nekem aztán feleslegesen strapálja magát, mert még így is LESZAROM.
Aleska Diamond szalmán rázza a seggét – Mindhiába: őt is LESZAROM.
gumicukor: Aleska Diamond így nyitotta meg a hétvégét – ...de ma már hétfő van, ergo LESZAROM.
Aleska Diamond még ruhában is pucér – Még így is LESZAROM."Olyan ruhadarabot próbált fel, ami alig takart valamit a melléből. Jó irány." – Fenéket jó. Ha a pucér csöcseit akarnám látni, megnézném egy pornófilmjét. De nem akarom, inkább még egyszer LESZAROM!
Palvin Barbarát háromszor is mutatják: "Itt a Magyarországon forgatott Herkules új előzetese." – Követem Ludas Matyi példáját és háromszor is LESZAROM.
tejben-vajban: Palvin Barbara bevállalta a Moschino bemutatót – Kedves olvasó! Bevállalod a  LESZAROMot, igen vagy nem?!
dróton túl: Miért harcolnak az emberek felekezeti alapon a Közel-Keleten?LESZAROM, legyenek ők is katolikusok, vagy legalább csak simán keresztények, oszt' legyen szent a béke ott is!
Tudja hányszor szereztek heten gólt a vébén?LESZAROM!
Hat ország csinos szurkolói versengenek a negyedik nap szépe címéért. – Még mindig én vagyok a legszebb, a többieket meg LESZAROM.
Meg Ryan arcából tovább ürül a botoxÜrülök neki én is: LESZAROM.
fotó: Simon Le Bon lánya mellközzel pörgette a lemezeket: "A brit modellből egyszer talán topless DJ lesz." – Akkor egyszer talán majd LESZAROM őt is.
Az új Megan Fox máris kilógatta a mellét – Hurrá, akkor máris mehet neki a LESZAROM!
MP: Újabb értelmiségi zenészeket csábított el Miley: "A Flaming Lips után az angol Alt-J új dalában is az amerikai botránylány éneke hallható." – Én ugyan értelmiségi volnÁk, de azért csak LESZAROM.
Éppenhogy megúszta a börtönt a diákjával szexelő angol matektanár – Éppenhogy LESZAROM.
Hasmenésjárvány van négy megyében: "Egy szabolcsi kórházban és egy Fejér megyei üzemben a dolgozók 15 százaléka elkapta." – Ez az állapot nálam lassan állandó, úgyhogy LESZAROM.
Ilyen Amerika: Kutyaürülék-dobálás miatt mondott le egy kaliforniai városvezető: "Egy ismeretlen férfi kertjébe dobott be egy adagot, a térfigyelő kamera pedig felvette." – Nagytestvér a szardobáló nagytestvér (=politikus) ellen? LESZAROM!
Ez Madonna élete legijesztőbb képe: "Az iszappakolásos Madonnánál ma már tényleg nem láthat szörnyűbbet."KEDVES INDEX, EZ NEM ISZAPPAKOLÁS, HANEM A LEGUTÓBBI LESZAROM EREDMÉNYE!
Perverz 18+ Micaela Schaefer Angela Merkelként pucérkodott: "Ennél durvábbat azért már tényleg nagyon régen láttunk. Ehhez a 18+ is kevés."SUNÁZNÁM, ÉS MERKELT IS akarom mondani LESZAR ARCONFOSOM: amikor a szimpla (be)leszarás már nem elég!
 
 
 
KEDD, JÚNIUS 24.:
COLUMBIAN UNINTELLIGENCE
 

STIRLITZ Karloff tudta!!!!
Talán érdemes:
Universal Channel, 21:20: Ma úgy vagyok, hogy jól vagyokÉN MEG ÚGY VAGYOK VELE HOGY LESZAROM nanana, az csak a tegnapra érvényes, ma még a tinivígjátékokra is kell szánnom pár sort, bármilyen szánalmasnak tartom is őket, márpedig dacára a Kalózok-dalszövegidézetnek, itt ez csak egy újabb variáció az örök témára: iskola, lúzer srác, seksz, max. annyiban másabb hogy itt próbálták a felnövést road movie-motívumokkal is érzékeltetni. Egyedül Charlotte Ross volna benne, már ha a Pite-hangulat nem nyomná agyon őt is (meg Stephen Root-ot is). Komolyan, még a rövidsége sem lehet mentség rá. A nagy fociláz és tinihormon-túltengések közepette lesz azért ismeretterjesztés is, például fél tizenegykor a Duna World-ön az úttörő agykutatóra, Szentágothai Jánosra, mégpedig úgy ahogy a (szintén magasan képzett) tanítványok emlékeznek rá. Visszatekintés valakire aki nem csak szaktekintély volt, de emellett még jó ember is, a szó minden értelmében - nézzétek.
 
Ajánlott:
Bár Boris Karloffot most már mindörökké az ijesztgetős szerepeivel fogják azonosítani, volt idő amikor krimiben, drámában vagy akár történelmi filmben is legalább akkora tudós volt mint a horrorban. A Cartoon Network / TCM erre hoz egy példát kilenckor egy többszörösen megcsavart háborús drámával (British Intelligence), ami max. annyiban hasonlít munkássága híresebbik darabjaira, hogy itt is rosszfiút játszik, egy komornyikként tevékenykedő kettős ügynököt, aki vagy mindkét megbízójának dolgozik, vagy igazából csak az egyiknek. Rajta kívül is csak úgy hemzsegnek a spionok: ott van az német területen működő brit fickó akit egy ifjú pilótának kéne fölszednie, ha nem lőnék le a gépét, és ott van az ápolónője, akit később megbíznak egy londoni kormányhivatalnok megfigyelésével (akiről a lány nem is sejti hogy a pilóta apja), az így kibomló nagy finálét pedig még Tarantino kutyaszorítóba került hősei is megirigyelhetnék. Ez a harmadik mozifeldolgozása ennek az első világháborús, eredetileg színdarabként hódító kémsztorinak, az első még némafilm volt, utána jött egy azonos című, de már hangosfilm (Three Faces East), hogy végül Karloff segítségével megszülessen a legteljesebb verzió. Remélem ezt nem dolgozzák föl többször, mert tök felesleges, úgy jó ahogy van.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Miért, ön mikor ivott Pepsit utoljára?:
"A cég egyre gyengébben teljesít nálunk, a Coca-Cola már hatszor akkora. Leépítések lesznek." – Hogy mikor ittam utoljára Pepsit? Hát úgy az oviban, utána rögtön áttértem a sörre. De a mai generáció már ebben is köröket ver rám:
Sörfesztiválra szökött a homokozóból: "A hétéves tatabányai kislány megunta a játszóteret, jobb programot keresett magának."MAXIMÁLIS TISZTELET!! Hajrá, kicsi lány, le ne térj az Igaz Útról, és vidd magaddal a szüleidet is!!!
Óriási buli kínai tésztagyárban dolgozni: "Nagyokat játszanak a földre szórt tésztarengeteggel, megmártóznak benne, sőt, még alszanak is rajta."MI MEG MEGESSZÜK. De én nem: innentől bojkottálok mind ételt aminek az alapanyagaiba nem magyar munkások hemperegtek!!!
Tengerre, koreai: Kim Dzsongun gond nélkül elvezetett egy tengeralattjárót – Még jó hogy! Próbált volna a nyomorult tengeralattjáró ellenkezni a Kedves Vezetővel!
Sokkoló lett az ír balesetmegelőzési reklám, csak éjjel játszhatják a tévék – Sokkolta az íreket?! Hát még minket mennyire sokkolt a ciarán tobin körülötti kutyakomédia! ERRŐL FORGASSATOK REKLÁMSPOTOT, DRÁGA ÍR TESTVÉREINK, hogy nálunk fényes mappal el lehet ütni kisgyerekeket, és meg lehet úszni, mert úgy összezár az elkövető hazája a nemzetközi jog előtt! Bezzeg ha csak felmerül hogy a ti gyerekeitekkel, a ti hazátokban történik valami hasonló, egyből sokkolódva vagytok...
Elegük lett az amerikaiaknak abból, amit Lázárék csinálnak: "Civilek elleni támadás, reklámadó, Origo-ügy. Washington már az EBESZ-nél reklamált." – Addig reklamáljanak, amíg van szavuk, mert:
El akarják távolítani a Fehér Házból Obamát: "Méghozzá egy miniállam republikánus tagságának kezdeményezésére. Nem az elnöknek lesz kínos." – Persze, sőt Clintonnak is direkt jót tett az ilyesmi :DDD
Az USA is belekeveredett a lengyel lehallgatási botrányba – Engem már az lepne meg ha NEM keverednének bele ilyesmikbe. Mindegy, gondolom most sajátmaguk ellen fognak reklamálni ezek a nagy demokráciaféltők :DDD
Hillary Clinton pokollá tette egy megerőszakolt 12 éves életét - Szinte látom, ahogy klintonné is elhatárolódik magától. Ja, nem: "1975-ben ő védte a lány támadóját, elég sikeresen, mert a férfi enyhe büntetést kapott." - Mi ebben a hír? A konteóblogok már ezer éve írtak erről (is), most meg mindenki meglepődik, mintha eddig nem sejtették volna milyen nímandok a vezetők és az ügyvédek és mennyire összejátszanak...
urbanista: Nem csak Londonban, Budapesten is van hajléktalantüskés épület: "De vajon mennyire jók ezek a megoldások?"MUHAHA. És ezek leckéztetnek meg sorolnak bóvliba minket? KÖVETELEM hogy a városmindenkijécsoport szervezzen tüntetéseket ellenük is!!44 Nap kommentje:
 
wittingerzoltan 2014.06.23. 10:46:21
Micsoda egy fasiszta országok (USA, GB) ezek, páros lábbal tiporják a hajléktalanok emberi jogait! Gondolom az NGO-k tele is kürtölték a világot, hogy ezek antidemokratikus országok.


SZERDA, JÚNIUS 25.:
RÉMES EZ A MODERN CSALÁDI KO:R
 
Még ilyenkor is csak az a rohadt SMS-ezés.
Kiemelten nem ajánlott:
Bár szerencsére a Modern családnak semmi köze nincs a kult-sorozathoz a címe és a főszereplőt játszó Ed O’Neill-en kívül, nem véletlen hogy így forgalmazza az HBO Comedy, mert különben a kutya nem ülne le elé még az este nyolcas kezdés ellenére sem. A Rém rendes család minden bunkósága ellenére is egy rendkívül humoros és néha nagy életbölcsességeket egyszerűen megfogalmazó, szórakoztató sorozat volt, ami úgy szólt az egyszerű emberekről az egyszerű embereknek, hogy közben nem nézte hülyének őket. Al Bundy melózott és eltartotta a családját akivel kölcsönösen elviselték egymást, és minden macsóskodása ellenére veszélytelen hűségben élt a feleségével. A Modern család viszont még az olyan húzónevek ellenére mint Sofía Vergara vagy Chazz Palminteri sem több a Rémrendes kiherélt, polkorrektre hangolt olcsó kópiájánál. Van benne minden mi a multikultinak ingere: übercuki, tehát a legrosszabb közhelyek alapján megrajzolt meleg pár, latino feleség (emlékszünk még Bundy Consuelás poénjaira?), kapott is díjakat orrba-szájba, de mint a legtöbb díjnyertes mai filmnél-sorozatnál, ez inkább csak megerősít minket abban hogy távolmaradjunk tőle. Nade beszéljen helyettem az Origo (ezúttal is nemkommentelhető) hírrovata:
 
Rendes helyett modern család: "Al Bundy egykori megformálója, Ed O’Neill a sorozatáról mesél. Az Egy rém modern család (az HBO Comedyn még csak Modern család) három amerikai család mindennapjait mutatja be, az egyik főszerepet - nem véletlen az újabb magyar cím - az Egy rém rendes család Al Bundyja, Ed O'Neill játssza: itt egy hatvanas férfit alakít, aki elvesz egy feleannyi idős latin-amerikai nőt, és ezzel egy gyerek is a nyakába szakad. Az alkotók ezzel a felállással egy lehetséges családmodellt mutatnak be, amit két másikkal ellenpontoznak: megvizsgálnak egy minden tekintetben átlagos családot, valamint foglalkoznak egy meleg párral is, amely örökbe fogad egy vietnámi gyereket." MAGYARUL: így kell bűnhődnie Ed bácsinak azért hogy generációk számára ő testesítette meg A Férfit! : ((((
 
Talán érdemes:
A foci miatt mindent később kezdenek, a jót meg a nem annyira jót is, az igazat megvallva tíz előtt nem is találtam semmi olyasmit ami érdekes lenne akár nekem, akár nektek, utána is csak keveset, kereken tizenegykor például egy újabb vámpírhorror ön az HBO-n Neil Jordantól, akinek már gyakorlata van ebben is, meg a sima gótikában is, annyira hogy jóval megelőzte velük a maga korát. Ezek után érthető hogy a Byzantiummal már direkt a kaszára ment rá, a halhatatlanság könnyűségének ama elviselhetetlensége ami az Interjúban előkerült, itt háttérbe szorul a seksz és más látszatproblémák kedvéért. A két kóborlélkek főhősnő egyike kimondja a bűvös szót: Engedj be, és a helyi Norman Bates-megfelelő meg is teszi amit kér, cserébe a csaj fellendíti a MOTEL fogadó forgalmát a legősibb mesterséggel. Társnője már inkább hajlamos a lelkizésre, bár neki is megvan a maga sötét titka: a két nő között igazából vérszerinti (anya-lánya) kapcsolat van. Az őt alakító Saoirse Ronan (na meg a rendező) kedvéért én ma emellett döntök. Ugyanebben az időben ugyancsak a nyilvánosházakba látogathatunk Az igazi TREBITSCH Simonnal, aki egy balul sikerült kapcsolat miatt látogatja a francia főváros piroslámpás negyedét, de itt is csak a szerelem vár, hol másutt mint egy ribi ölében. Költői kérdés hogy van-e jövője egy ilyen viszonynak egy lelkileg amúgy is labilis hapsival, de aki akar erről látni egy, a kelleténél kb. félórával hosszabb thrillert-drámát, azt várja a Cinemax.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Háromszor támadtak mentőkre az éjszaka: "Két ápoló megsérült, jelentős az anyagi kár is."A MENTŐSÖK FELELŐSSÉGE MEGKERÜLHETETLEN. Remélem a 444 már megírta a cikket ami alapján majd kirúgják úket is, mint nemrég az intézkedő rendőröket!
7 éves kisfiú állította meg az óbudai rablót: "Az elkövető leszakította a nagymama láncát, az unoka utánafutott és átkarolta a rabló lábát." – Rettenetes hogy már kiskorúak is a Tolvajkergetők nyomába mernek lépni! Íme, ez a média negatív befolyásának eredménye: a tolerancia hiánya!!! REMÉLEM A TASZ MÁR KÖZZÉTETTE AZ ÖNBÍRÁSKODÓ HÉTÉVES GYEREK FOTÓJÁT!4!négy!!!
könyves: Halála után megnyúzták, kiállították: "Királyok, művészek barátja volt, halála után kitömték és kiállították." – Hát van ez így, akkoriban ő számított unikumnak. Még pár évtized, és minket fognak ketrecben meg vitrinben mutogatni:
Csak öregszünk, és elszegényedünk: "A társadalom elöregedése a világ legfejlettebb országaiban a legdrámaibb, és teljesen átrajzolhatja a világgazdaság 21. századi térképét." – Hát ha még csak azt rajzolná át :SSS
 
mostakkormivan 2014-06-20 07:21:02
Akkor valóra válik majd a régi vicc: tíz év múlva a világ egyik fele lakatlan lesz, a másik fele pedig lakatos..

 
élhető zóna – politika: Az átlagember senkit nem érdekel a Parlamentben? – Minek a végére kérdőjel? Az átlagember nem érdekel senkit, és pont : ((( -  "Magyarországon rengetegen érzik úgy, hogy a politikán kívül élnek. Ezek az emberek valódi beleszólási lehetőséget akarnak, de nem tudják, hogyan szerezzék azt meg. Sokkal járulnak hozzá az ország fenntartásához, de a demokráciában éppen nekik nincs se képviseletük, se hatékony beleszólási, érdekérvényesítési lehetőségük." – Még szerencse hogy itt vagytok ti, egy új szerveződés, akiknek még véletlenül sincs semmi köze a Millához, az LMP-hez, a Negyedik Köztársasághoz, a Centrum párthoz, stb... :ásít:
Rejtélyes objektum tűnt fel a Szaturnusz óriásholdján: "Tizenhat nappal a felbukkanása után már el is tűnt valami a Titán metántengerében." – ...viszont ennek olvastán nem én vagyok az egyetlen akinek beugrott Vonnegut sci-fi-je:
 
Kiskorú Ká Erzsébet 2014-06-23 16:40:08
Előbukkant a Titán egyik szirénje...
"Unk, a sötét hülyékkel az a nagy baj, hogy annyira hülyék, hogy el sem hiszik, van olyan dolog, mint okosnak lenni".

 
 
 
CSÜTÖRTÖK, JÚNIUS 26.:
LAJKATANÁRBOSS!
 
Át az alpakkán.
Nem ajánlott:
Ugyan hol másutt adnák le a Darwin és a kételyek című doksinak álcázott agymosást, ha nem az HBO-n. Komolyra véve a dolgot, az a fő baj ezzel a fél tizenegykor adott cuccal, hogy a legtöbb dokuhoz hasonlóan ez is maximálisan elfogult, csak épp a keresztényekkel szemben az. Szinte minden itt bemutatott hívő buta és kreacionista, amit még a megfelelő vágásokkal ki is hangsúlyoznak, és ezek után nekem hiába térnek ki Darwin Istenkeresésére: kihagyom.

Talán érdemes:
Az MGM egy Oliver Reed-vígjátékkal  lep meg minket koraeste nyolckor. Huncut, akinek Hannibal Brooks elefántszöktetéséről beugrik az anno általam is ajánlott Dumbo hadművelet, csak itt nem egyik indiai állomásról kísérik át az ormányos bajkeverőt a másikra, hanem a két európai állatkert közti úton történik egy baleset ami a német kísérőtiszt halálával jár, így az állatot időközben megkedvelő brit hadifogoly vakmerő tervet eszel ki: ha nem feltűnésmentesen, akkor hiding in plain sight fog megszökni a megszállt területekről, a nagy hadvezér példáját követve, vagyis az Alpokon át. A minden valószínűség szerint elcseszett szinkron ellenére is nézhető, még úgy is hogy csak megerősíti az abbéli beidegződéseket miszerint KUTYÁVAL ÉS KISGYEREKKEL aranyos elefánttal és önmagát adó Oliver Reed-del mindent el lehet adni. Utána kilenckor egy  mindennapi Szuperhős kalandjai az HBO-on, akit telekinézissel "áld" meg a belecsapó villám, annyira hogy csatlakozik is a helyi X-Men hagyományőrző csapathoz, elvileg szent célok érdekében, amikről azonban kénytelen beismerni hogy néha bizony elvesznek a megvalósítás közepette - és nem ez lesz az egyetlen önimádat-trip mára, mert éjfél előtt tíz perccel jön egy sajátos Murakami Haruki-feldolgozás az M1-re egy messiáskomplexussal megvert srácról, akinek ráadásul még a származása sem egészen tiszta, abban viszont még ő is biztos hogy Isten minden gyermeke tud táncolni. Én ugyan nem bírom az ilyen, embert a Teremtő helyébe rakó művészkedéseket, de táncolni azért még én is tudok, főleg az ötödik-hatodik sör után és hardcore zenére...
 
Ajánlott:
Cinemax, 20:00: A mintatanár – Jól sikerült tanmese a kötődésektől irtózó oktatóról, aki végül csak megtalálja a neki való kihívást egy beszürkült iskolában. A sok hasonló HHH-környezetű sulibulival ellentétben itt jóval kevesebb az idealizmus, szinte valóságszerű, és hát Adrian Brody is remekel az önbizalomhiányos, de a gyerekekkel hamar közös nyelvet találó tanerőként (és akkor Lucy Liu–t vagy James Caan még nem is említettem).

Kishírek a nagyvilágból:
Riasztani kellett a Gripeneket:
"Egy emírségekbeli utasszállító nem vette fel a kapcsolatot a polgári irányítással." – Nekik nem is kell, ők lassan állandó vendégek lesznek...
Meztelenül Scarlett Johansson is olyan, mint bárki más – Hát, nálam azért még így is tuti szebb. Jó, tudom, ez nem művészet... – "A színésznő első filmes pucérkodását végre tökéletes minőségben nézhetjük meg." – ...de azért a FullHD azért még mindig az lenne, ha az ágyban várna engem 8))))
Scarlett Johansson tök egyedül vacsorázott: "Szomorkásan költötte el estebédjét Párizsban. Nézze meg szegényt, milyen kis szomi!"SUNÁZ Megvigasztalnám ^^
Kelly Brook csak a punciját nem mutatta meg – Ne is tegye, várjon meg vele engem ő is!!
Rózsaszín lesz a világ legmagasabb felhőkarcolója: "A Kínában építendő egy kilométeres torony környezetbarát lesz." – Ágaskodik és még rózsaszín is? Lehet hogy Kerényinek volt igaza... :DDD Nem baj, már képezik a srácokat akik ebbe is belerepülnek majd:
Kívül tágasabb – bizarr: Egy szélsőséges nyári tábor: "Véget ért a Hamász radikális iszlamista szervezet nyári tábora, melyben fiatalokat képeznek ki harci cselekmények végrehajtására. A 6-16 éves gyerekeket fegyverhasználatra és a katonai viselkedés alapjaira tanítják, de ideológiai képzést is kapnak. Képgaléria." – Ez igen, itt készítik fel a Zéletre a fiatalokat, nem ám Oxfordban vagy itthon a büfé-ruhatárszakon! Milyen jó látni, hogy van ahol még keményen fogják a gyerekeket, és nem hagyják őket elpuhulni!!!4 LÁJK!!!
Csak egyszer halsz meg, legyél hát mártír: "Az ISIS terrorszervezet közösségimédia-kampányánál nehéz súlyosabbat elképzelni." – Még szerencse hogy én távol tartom magam a közösségi médiákoktól. Bár mondjuk ez tökmindegy lesz akkor ha egy ilyen idióta mellettem robbantja majd fel magát :SSS
Szívességből írt Mesterházyék bizalmasa alapító okiratot az Emminek: "Ritka, hogy egy MSZP-közeli ügyvéd aláírása az Orbán-kormány minisztere mellett szerepel." – Dehogy ritka, már a Tanúban is megaszonták: egy brancs maguk, ne is tagadja :DDD
Kamu volt a KFC-ből kidobott kislány sztorija: "A család lökést akart adni a pitbulltámadás áldozatául esett kislány kórházi számláinak fedezésére indított kampánynak."Jól csinálták, mert én is beszoptam - rosszul csinálták, mert többször nem fogom, még akkor sem ha igaz lesz.
Mi igaz az összeesküvés-elméletekből?: "Hajmeresztőek, de néha több az igazság bennük, mint gondolnánk." – Lassan nem az lesz a kérdés hogy mi igaz és vált valóra belőlük, hanem hogy mi nem. Mert nézzük csak az alábbi hírt:
Szkennelheti a vénákat a Ferencváros: "A kluboknak joguk lesz biometrikus azonosítót gyűjteni a nézőkről."TERMÉSZETESEN MINDEZ CSAK A MI ÉRDEKÜNKET SZOLGÁLJA, ahogy az is merő véletlen hogy egy kurva szót nem szóltak erről az építkezés közben. Az meg hogy még a legtufább, analfabéta gyökérnek is a Jelenések könyve ugrik be, hát mit tegyünk, ilyenek ezek a modern idők!!44 négy
 
Thothal Shiker 2014-06-24 09:04:27
Remélem azért mindenkinek világos, mi történik. Eddig ugye volt a gyakorlat, hogy azokat vették nyilvántartásba, akik bűnözők voltak. Lassan eljutunk oda, hogy mindenkit potenciális bűnözőnek fognak tekinteni, lévén lesz mindenkinek egy bűnügyi nyilvántartása. Hol marad az ártatlanság vélelme? Ja, úgy látom ezt az új alkotmányból is kihagyták.

 
 
 
Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés