2014. 07. 05.
Ötrőlhatra 2014-ben (júl. 5-6.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, JÚLIUS 5.:
AZ ÉLETKÖZ NEMESSÉGE
 
Kárbelevaók.
Talán érdemes:
Bár megrögzött alkoholista volnék, még én sem mondom azt hogy Az élet habzsolva jó – és egyáltalán, mit lehetne itthon habzsolni rajta? Amerikában már annál inkább, és ott jobban jelen is van a veszély arra hogy a mértéktelen piálás derékba törjön egy fiatal élet-reményt (mint mondottam volt, nálunk nincs mit derékba törni). Minderre egy máról holnapra élő kölyök egy igazi nerd csaj oldalán döbben rá, ahogy arra is hogy van élet a sörösövegen túl – de képes lesz-e változtatni a csaj kedvéért? Nyolctól kiderül az HBO-n, és nem is drámai hanem vígjátéki formában, ergo talán a mostani tizenévesekhez is eljut az üzenet. Negyed kilenctől ugyancsak komoly dolgok a Cinemaxon Henry James írásából modernizálva és az íróhoz méltóan komolyra hangszerelve. Steve Coogan és Julianne Moore játsszák a cívódó szülőket akik a baby boom-generáció legszebb élő közhelyei: a nő mögött rockzenei múlt, a férfi csak simán műkereskedő, ám a nagy smúzolások közepette nemcsak egymással, de lányukkal sem találják már a közös hangot, így borítékolható a válás, és hogy melyik szülőjénél maradna inkább, azt talán csak Maisie tudja – remélhetőleg ki is mondja. Hogy Moore és Coogan jók benne az nem meglepő, az viszont annál inkább hogy a kislányt játszó Onata Aprile is az. Az MGM a lassan már rendszeresnek mondható James Belushi-darabbal tesz hozzá egy keveset a szombat esténkhez fél tízkor ami nem nagyon lép túl a buddy movie-k kötelező tiszteletkörein (összeférhetetlen rendőr és tőle mindenben különböző társa szószerinti világmegmentése), és kipipálhatjuk a híres emberre hasonlító noname átlagjóska rendőrségi ügybe való csöppenését is, vagyis közhely közhely hátán, legyenek így ketten együtt bármilyen Belevaló fickók is. Éjfél után tíz perccel meg egy francia akciófilm érkezik az M1-re Vincent Cassel főszereplésével, aki a frankok Dillingerét, Jacques Mesrine-t játssza, aki eredeti hazájában (Algéria) a francia kormány érdekében is aknamunkálkodott a kötelező bűncselekmények mellett. A Halálos közellenség 2. az ő sztorijának második felét meséli el (igen, volt első része is), amikor már Párizsban rontja a levegőt. Akár a Sebhelyesarcú valós alapú kistestvérének is felfoghatjuk, közös vonás még az is hogy Mesrine-nek is vannak elvei (már amennyire ez lehetséges az ő szakmájában) – ám végül őt is utoléri az ami mindenkit aki túl sokat tud, és még többet mer: színjátékszerű kulisszák között, látványosan végeznek vele mindenki szeme láttára hogy ideális elrettentő példa lehessen belőle, s teszi a rendőrség mindezt kb. ugyanazok parancsára akik anno pénzelték. Korrekt darab ami csak a hasonszőrű híresebb alkotások mellett (A profi, A sakál napja) szorul kissé a háttérbe.
 
Kiemelten nem ajánlott:
RTL Klub, 22:25: Magic Boys
– Magyar vígjáték külföldi STÁRokkal, Koltai Róbert rendezésében, és már ennyiből is sejthető milyen messzire kell elkerülnöd (nagyon). Hogy Koltainak nagyon nem áll jól a tarantinóba oltott alulsemmi azt magadtól is kitalálod, én inkább azon "érvek" ellen szólnék ami miatt esetleg mégis adnál neki egy esélyt. Szóval ha azt hiszed hogy Vinnie Jones megmenti – nem fogja. Ha Michael Madsen kedvéért néznél bele, felejtsd el: szegény már rég nem tudja, melyek azok a szerepek amiket még a megélhetés miatt sem szabadna elvállalnia, meg egyébként is végigalvajárja az összeset.
 
Pride rovat:
Ó igen, ma megint egymásnak hajtják a népesség különböző rétegeit, megint lesznek jobb sorsa érdemes hírességek a felvonulók között, megint sikerült egy helyszínre szervezni a melegfelvonulást és az ellene tiltakozókat, megint lesz rendőrsorfal és borítékolható botrány, és a külföldi sajtó megint tele lesz azzal hogy micsoda gyűlölet van itt nálunk, és megint nem jutunk ötről a hatra ebben a kérdésben sem. Nem baj, mire kirakom a blogot addigra remélhetőleg már csak egy rossz emlék lesz ez is, ellentétben a söröm zamatával.
Topless transzvesztitát láttunk az olasz pride-on: "Nálunk szombaton kulminál majd a pride-szezon, egyelőre melegítsen a legextrémebb torinóiakkal!" – ...és akkor sírnak, ha valaki reagál a provokációra :SS Nem baj, nálunk itt a kocsmában hűvös van és tolerancia, minden felvonulót szívesen látunk, a második kört ők fizetik. No joke.
D: Büszkén vállalom, hogy nem vonulok föl a Budapest Pride-on: "DopeMan megint megmondja a tutit!"ÉDES FASZOM. Ennyire kell az az öt perc hírnév, hogy már semmi nem történhet nálunk anélkül hogy valamelyik nímand ne kommentálná?!
VV Cristofel bevallotta, hogy melegprosti – Hú, ezen de meglepődtem...NEM. - "Egy videón nyíltan beszél arról, hogy milliókat keres a szexmunkával." – Milliókat, persze :DD Senki nem volt a környezetében aki szólt volna neki hogy a Pride megnyitására nála valamivel nagyobb formátumú figurákat már leszerződtettek?
Aplogetika – vallás: Kézen fogva sétált Ferenc pápa egy melegpárti pappal: "Mindez aggodalommal tölti el a konzervatív katolikusokat, zavart és széthúzást kelt az Egyházban." – Engem nem zavar és maradok továbbra is az Egyház büszke tagja. EGÉSSÉG!
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Putyin betiltotta a bazmegelést - MUHAHA, mekkora álszentség már ez is. "Ifjakat képeztünk ki, hogy tűzzel bombázzák az embereket. De a parancsnokaink nem engedték, hogy a "Baszd meg!" szót felfessék a gépükre, mert az obszcén!" - "Július elsejétől nem lehetnek csúnya szavak a színdarabokban, az újságcikkekben, filmekben." – Ez is micsoda fassság mán. Csakazértis kurvanyázok, amíg még megtehetem!!
Halott barátnője rácsetelt a Facebookon: "Minden idők legkegyetlenebb szívatása vagy zseniálisan kivitelezett átverés? Egyelőre nem tudni, de ez az amerikai sztori nagyon para." – Ez van akkor, ha nem szúrják át rendesen azt a rohadt karót a koporsón, avagy:
 
Futball: Obamából is kijött a drukker: "Merkel és a királyok hazajárnak a futballisták öltözőjébe, a brazil elnöknek durván beszóltak, az iráni elnök melegítőben szurkolt. Obamát kihívta a belga kormányfő. Az országok vezetői futball-lázban égnek." – Eközben AZ ÁLLAMKASSZ a valóságban:
Kellünk az iszlám világbirodalomnak: "Legalábbis már egy olyan birodalomról is térkép kering, ami veri Nagy Sándort, Dzsingisz kánt és az Omajjádokat is. Az ISIS kikiáltotta kalifátusát Irakban és Szíriában, amivel az al-Kaidának is üzenhettek, támogatókat és ellenségeket is várhatnak." – Hogy is kell mondani? A challenger appears :DDD
Régi térkép terjed az iszlamisták gigabirodalmaként?: "Egy szakértő szerint nem a kalifátust kikiáltó csoport készítette, és ötéves hódítási terv sincs."HÁT PERSZE, sőt ez is csak véletlen egybeesés:
Az Iszlám Állam a kalifátusba szólít minden muszlimot: "Különösen orvosokat, mérnököket, katonailag képzetteket vár az Irakban harcoló csoport." – Remélem ezt az itthoni orvosok nem olvassák, mert a végén még kalandvágyból nekivágnak, mert bár pénz ott sincs sok, de legalább zajlik az élet, sőt, csak az zajlik... :DD
Importálniuk kell a spermát a briteknek: "Mióta megszűnt a spermadonorok anonimitása, csökkent a leadási kedv. Amerika segít." – Már nem azért, de inkább spermával bombázzák a briteket az amcsik mint napalmmal!
feminfo: Van sapka, nincs sapka: "Van, ahol még mindig kötelező a nőknek a hajuk, a nyakuk, vagy az arcuk részleges vagy teljes takarása." – ...és pont amikor azt várnád hogy végre jön egy korrekt cikk ezen országokról ahol tényleg elnyomják és állatként kezelik a nőket, kiesik a billentyűzetükből egy olyan mondat, hogyaszongya: "A fejkendőviselet nem csak kényszer lehet, vagy a nők elnyomásának szimbóluma, ami ellen lázadni kell. Sok nő büszkén viseli a fejkendőt, bárhol is éljen a világban. Hozzátartozik az életükhöz, és az önkifejezésük része." - HÁT PERSZE, meg praktikus is a sivatagban ötven fokban fekete zsákruhában mászkálni, sőt, a savval leöntést is el lehet adni úgy hogy csak érdekesebbé tették az amúgy is eltakarandó arcot. Szánalom a köbön. Nap kommentje:
 
amarus 2014-07-02 19:28
te, kedves, láthatóan nőnemű egyed ….
mit is akartál elmondani?
hipszter lányok: a feneküket rázó ribancokra gondolsz, akiket szerződtetek valamire? Kell ebből messzemenő következtetéseket levonni?
“Sok nő büszkén viseli a fejkendőt" . hm… sok nő, sőt milliók csiklóját kivágták gyerekként… tudsz róla? És most jön a csavar: büszkék rá, sőt ők kezdeményezik saját kislány gyermekük hasonló megcsonkítását…
miről is beszélsz?
Az apácákat meg hogy az “Istenben" mered megemlíteni? Ők önként vállalták azt, amit… mint a szerzetesek, bárhol a világban … míg az öltözék, a hagyomány az amishok, a muszlimok, a zsidók esetében kötelező!!!!
Totál zavaros vagy … gondolkodj egy kicsit, előtte azonban tanulni, tanulni, tanulni!

 
...és akkor még egy kép a végére:


 
VASÁRNAP, JÚLIUS 6.:
HÁROM NEMSZÁZAS
 
Bukottan agyalok.
Kiemelten nem ajánlott:
Film+2, 21:00: Ezt kapd ki! – Inkább ezt kapja be aki műsorra tűz ilyen szemeteket. Mi szükség volt arra hogy legyártsák az ezredik iskolai lányszövetséges filmet? Minek kellett a Hilton-lányt főszereplőnek megtenni, mit keres benne egy másik alibi-celeb, Holly Valance? Megannyi kínzó kérdés amire én magasról teszek, még annyi jót se lehet róla elmondani mint a Viasztestekről, mert abban legalább kivégzik Paris Hiltont. Hagyd ki, mert szar.
 
Talán érdemes:
Az MGM egymás után két depressziós, de legalább valósághű drámát is lead (a szokásos szinkronnal : ( ), előbb nyolckor a Legyek urát ami az Állatfarm és az 1984 mellett a legpontosabb jellemrajz az emberi természetről az Éhezők viadala meg a többi effajta szemét hazugságai nélkül, aki pedig még mindig azt hiszi hogy csak a felnőttek tudnak kegyetlenek lenni, a gyerekek meg egyfajta romlatlanságot képviselnek, az sürgősen nézze meg (de méginkább olvassa el a könyvet). Ugyanott fél tíztől dráma Donald Sutherland és a Beastie Boys-tag Adam Horovitz főszereplésével, ami explicit (bár néha túlzásokba eső) eszközökkel mutatja be a Bukott angyalok életét a zártosztályon, ahova a főszereplő srác is kerül bűncselekményei miatt. Kicsit prédikálós, nemkicsit túlnyújtott (az Észvesztő valamivel jobban megoldotta mindezt), és természetesen itt is a család felelősségére van minden kihegyezve, de Horovitz miatt érdemes lesz.
 
Ajánlott:
21:35-kor magyar dráma Pilinszky János tollából és Cseh Tamás zenéjével a Duna TV-n. A Déryné, hol van? fő tanulsága hogy az ember mindig ott van a legjobb helyen, ahol a helye van – ez pedig címszereplőnknek a színház, amihez egy hirtelen felindulásban már túl öregnek érzi magát, de amikor (papíron és névben) férje visszaviszi a nyugalmas otthonba, rá kell jönnie hogy a háziasszony szerepét még mindig nem őrá szabták. Színészlegenda a színészlegenda szerepében, ugyanis Dérynét nem kisebb személy játssza mint Törőcsik Mari, és rajta kívül is lesznek még ismerős arcok.
 
A természet visszavág rovat:
Medve támadt emberre Tátralomnicon: "A fején sebesítette meg a 45 éves férfit." – Megint egy hely ahova nem megyek nyaralni idén nyáron. Mondjuk amúgyse mennék, de ha mennék, sem ide.
Ne kapálózzon, ha jön a medve: "Egyre több a barna medve Szlovákiában, így Magyarországon is nőhet a látogatások száma, főleg ebben az időszakban. Mit tegyünk, ha szembejön velünk egy medve?" – Leginkább imádkozzunk, és próbáljunk nem oda nézni amikor letépi a fejünket. Vagy lehet hogy nem is arra fáj a foga?...
Magyar makkra jött a szlovák hímmedve: "Folytatjuk ritkán jelentkező sorozatunkat, amiben különleges állatok nyomába szegődünk, és nem találjuk meg őket. Ezúttal a Bárnát rettegésben tartó óriási medve nyomát követtük." – Ez a durva a Pride-ban, hogy a hírére előbújnak a géjbersz-ek a barlangokból!!! ÉBERSÉG, ne engedjük el egymás kezét az erdőben!négy!4!!!
Méhek szabadultak el az M5-ös autópályán: "Azt kérik az autósoktól, hogy tartsák zárva az ablakokat." – Ne aggódjatok, egy stopposméhet sem fogok fölvenni ha netán arra járok.
Több ezer méh vette be magát egy villanyoszlopba – Már ők is kezdik az áramlopást?! ÉBERSÉG másodszor is!!!
Bogarak lepték el az RTL Klub sztárját - fotók! – Na végre valami jó hír ebben a rovatban. Remélem húsevő dögbogarak voltak ^^
 
A seksz, a szipu rovat:
Katalin hercegné ijesztően sovány. De vajon miért?
– A kokain, kisfiam, a kokain...
Tíz rendőr tudta csak megfékezni a kannibáldrogtól beállt brit turistát Mallorcán: "Egy brit turistát a rendőröknek kellet megfékezniük, miután több embert is megpróbált megharapni Mallorcán, a Magaluf-parton. A férfi azt mondta, hogy rengeteg drogot evett az eset előtt. A 28 éves férfi valószínűleg a kannibáldrognak nevezett szerből evett, amit fürdősóként árulnak az interneten. A drog növeli az agresszivitást, az elmúlt napokban négy embert is kórházba vittek Ibizán a drog miatt, írja a Daily Mail."KÓRHÁZBA?! Minek? Célzott lövés osztjónapot, egy drogossal kevesebb. Én eddig azt hittem hogy Mallorcára meg Ibizára a partidrogosok krémje megy, csak nekünk jutnak ezek a szarkenegetők, de ezek szerint a helyzet mindenütt ugyanolyan súlyos.
Meztelen férfi őrjöngött a Kossuth téren - Na, akkor végre hivatalosan is megkezdődött a fesztivál,-és legénybúcsúszezon :DD
Gyilkosság, drog, nemi erőszak Grazban: Magyarországra vezetnek a szálak: "Az unoka lelőtte, a nagyapa Magyarországon ásta el a szőnyegbe csavart holttestet a drogbuli után." – Hát ez aztán egy igazi nagycsaládos PARTY HARD! lehetett, és ennek is egyetlen golyóval véget lehetett volna vetni.
bezzeganya: Gyerekkori pánikrohamok után drogozás: "A fűtől egy kellemes otthon ülő ember lettem, a kokain viszont magabiztossá tett."Ezért, meg a fenti példák miatt kell az alkoholnál maradnod neked is!!
Divat lett az alkohol, pedig nem szexiMéghogy nem sekszy?! Nézzetek rám: óriási sörhas, rengő tokák, dús mellszőrzet...minden ami egy nagybetűs Férfin elengedhetetlen!!! – "Tizenöt-húsz évvel ezelőtt a borok alkoholfoka szinte sosem lépte át a 12,5%-os határt, ma a 15%-os sem ritka. Mi folyik itt a boron túl?"A SÖR ^^
Rapszodikusan kopaszodik Mel Gibson: "Sajnos kezd kilépni a szexisen öregedő színészek klubjából. A mosolya azért még ad némi reményt." - A kopaszság is sekszy, és erre is én vagyok az élő példa!!4!
Iszonyatosak a legnagyobb brit csöcsök: "Debbie Delamar műmellei nem szereztek minősítést, de hát úgyis minősíthetetlenek."Ezért kell a természetesnél maradni!! CsakaFIDdzsájánnamájkülz!!!4 <3
18+ Muffin: Megőrülünk, sárkányvibrátort is gyártanak!: "Sőt, tubusos sárkányspermát is rendelhet."ÍGY GONDOZD A VIBR Sárkány ellen sárkányfű! Harmadszor is ÉBERSÉG, viszlát hétfőn!!!

 
Kulcsszavak: éberség

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés