2014. 08. 09.
Durvulás vagy elkurvulás? (aug. 9-10.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, AUGUSZTUS 9.:
MÍG ZÖLD A MUHI KÁN
 
Nincs rá mentség.
Ismétlés, talán érdemes:
Cool TV, 19:00: Még zöldebb a szomszéd nője – ...mint múlt héten ugyanekkor, csak itt most még Sophia Loren is bejátszik, mint a kisvárosba frissen érkező boltos, akit látatlanban elkezdenek utálni főhőseink, csak hogy aztán egyikük belezúgjon (természetesen nem az, aki az első részben megtalálta a boldogságot). Utána háromnegyed tízkor James Fenimore Cooper regényének (Az utolsó mohikán) festményszerű feldolgozása az M1-en, melyben az egyszerre indián és fehérbőrű (tehát igazából egyik törzshöz sem tartozó) Sólyomszem (Daniel Day-Lewis) veszélyes terepen egyensúlyoz franciák és angolok, a harcos útja és a békekövet szerepei közt – bármennyi ellenséget is szerez ezzel, már megérte, hiszen az angolok tábornokának lányának (Madeleine Stowe) szerelme a jutalom érte. Mint sejthető, Michael Mann feláldozta a történelmi (és a könyv eredeti sztorijához való) hűséget a romantika oltárán, de tette ezt úgy, hogy még a legelvadultabb macsók sem vádolhatják fölösleges nyállatsággal.
 
Talán érdemes:
Féléjfélkor
a kötelező vallástámadást is kipipálhatjuk az M1-en. Az Isten ments!-hez olyanok adták a nevüket mint Jennifer Connelly, Pierce Brosnan, vagy nagy kedvencem, Marisa Tomei – de hogy miért, az sose fogom megérteni. Pedig ha mondjuk nevesítették volna a mintákat adó szektás prédikátorokat (JimmySwaggart, Bill Graham), akkor a Salvation Boulevard-ból talán több lehetett volna, mint egy régi közösségének karizmatikus vezetőjéből egy alkalmazottjával folytatott kapcsolata miatt kiábránduló ex-hívő Canossa-járása frigid feleségével és szüzességet fogadó lányával.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Belógni és pasizni a Szigeten:
"Erről szól a Free Entry című film, amit három Szigeten át forgattak két csajról." - Ja hogy NŐK. Így már érthető. Nekem sose sikerült ingyen bejutnom, idén ki is marad...
ádám&éva @ index2: Hát hova tűntek a normális pasik/csajok? - A KOCSMÁBAN VAGYUNK, szigetelés helyett is!!!
iddqd: Egy szó: Gaystation: "Egy LMBT-szervezet speciális PS4-változattal harcol az egyenjogúságért, 2500 dollárnál jár a licit." – Szerintem aki pléhsztésönözik, az eleve gally. A kemények (mint én is) nyolcvanas évekbeli Amigákon meg Nindentókon nyomják!
Orosz-kínai megállapodás: kiiktatnák a dollárt: "A két ország közti kereskedelmi forgalom elszámolásánál hagynának fel a dollárral." – ...avagy megint valami amit a konteóblogokon már jóval korábban megírtak.
Szüzeket vesznek a kéjenc politikusok - ...avagy megint valami, amit a moziban és egyes konteóblogokon már évekkel ezelőtt láthattunk.
Pszichiátriára került Zuschlag JánosMUHAHA. Azt remélem is! Már csak a márnekiknemvolthideg viccelődése miatt is!!! – "Lángossütőt akart nyitni, de nem jött össze. Depressziós és paranoid tünetei vannak." – Íme, a politika negatív hatásai! Hiába a balhé-elvitel, hiába a könyvírás, még egy rohadt lángossütőre sem telik! Sose legyetek politikusok, gyerekek!!!
 
TISZTELET! rovat:
gumicukor: Kiefer Sutherland végigszlopálta a 24-et
TISZTELET, a helyében én is ezt tettem volna! Én még nézni se tudom józanul, annyira szar, leforgatni sokkal keményebb lehetett!!!
Tévéje sincs a Trónok harca sztárjának: "Sorozata világsiker, de Arya Stark nem ül a képernyő elé."TISZTELET, ezek szerint Sutherlandhoz hasonlóan ő is tudja mekkora népbutításban vesz részt!
Önkéntesek lőtték agyon a drogkartellel szövetkező rendőrfőnököt: "Mexikóban a Zemberek a kezükbe vették az igazságszolgáltatást."TISZTELET! Így kell ezt, ha a rendőrök puhapöcsök a lakosság megvédéshez ^^
Lövésekbe torkollt a pedofil utáni hajsza: "A gyanúsítottra egymillió dolláros vérdíjat tűztek ki, New Yorkban találtak rá. Belehalt a lövésekbe, megsebesült több rendőr is." – Rendőrök lőtték le a pedofilt? TISZTELET a rendőröknek!!
Az ifjabb Bush életrajzi könyvet írt az apjáról: "Eddig egy elnök sem írt könyvet az apjáról, aki ráadásul maga is államfő volt." – Nahát! TUD ÍRNI??? Ki nem néztem volna belőle! TISZTELET!!!
20 évet várt, hogy pofonvágja a minisztert – Hát igen, türelem rózsát terem ^^ - "A különc lengyel EP-képviselő megveti az EU-t és a paralimpiát, az EP épületében bordélyt rendezne be."MAXIMÁLIS TISZTELET! Én remélem hogy sikerül keresztülvinnie eme nagyratörő terveket, így végre rendeltetésszerűen használnák a Zunijó parlamentjét :DDD
 
"Zene" és "film" rovat:
Ha ilyen lesz a Hawking-film, az év meglepetése lehet:
"Tíz évig dolgoztak a tökéletes szkripten." – Előre is Év filmje, nem mondok mást.
Megvan a nyár vígjátéka!: "A Szerelemre hangszerelve igen jól sikerült, Keira Knightley és Mark Ruffalo nagyon jók együtt, a zenével együtt teljesen elviszik a filmet." – Ne legyünk kishítűek: ez tuti az Év filmje lesz!
könyves: Legyen sikeres 50 Cent gengsztertörvényeivel!: "A drogárusból lett rapsztár és üzletember élete példa lehet mindenki számára."MUHAHA. Hát persze. Még nincs elég drogkereskedő meg iskolázatlan, primitív rapper a világon...
Már premier előtt rekordokat döntöget A galaxis őrzőiÉV FILMJE aztán ezzel is az lesz mint az elővételben elkelt Sziget-bérletekkel, örülhetnek az alkotók ha nullszaldós lesz :DDD
Nem A galaxis őrzőit adták, a fél mozi sírt: "New Jersey-ben összekeverték A galaxis őrzőit a Rise of the Guardians című gagyival." – Mit sírnak mint a fürdőskurvák? Ez is gagyi, az is gagyi...
könyves: A kitömött udvari néger a mi problémánk isNEM, KURVÁRA NEM A MIÉNK így igaz, én már el is határolódtam önmagamtól!!!! – "Az év legjobb regénye Péterfy Gergely Kitömött barbárja. Interjú."ÉDES FASZOM. Év legjobb filmjei után már a legjobb könyv is megvan? Még szerencse hogy én néha éveket várok az évvégi összegzésekkel :DDD
könyves: Két királyfi egymást választja a királylány helyett: "Meleg tündérmesén háborognak az amerikai keresztények" – Talán azért mert a tündérmese azért tündérmese (=gyerekkönyv) hogy az ilyesmik kimaradjanak belőle? Szégyen hogy csak az ottani keresztények szólaltak föl ellene.
Magyarország legnagyobb mozihálózata nem vetíti az új Majmok bolygóját – Erre csak ennyit:
 
Sir 2014-07-16 07:49:02
Miért vetítenék?
Nálunk élőben zajlik.

 
Vége Scully ügynök hollywoodi karrierjének?: "Míg Duchovny fürdik a sikerben, Gillian Anderson Angliában nevel gyereket és forgat tévésorozatot." – ...és ő csinálja jól, mert ha a siker a Kaliforgiát, a Trónok harcát, a Breaking Bad-et meg a többi ilyen drogos-sekszes-történelemhamisítós fost jelenti, akkor jobb tisztességgel háttérbe húzódni.
geekz - Mozi: Ez a Noé nem úgy Noé: "Az iszlám országokban kapásból betiltották, a keresztények meg jó eséllyel a hatkarú kőóriás-angyalokat látva fognak sokkolódni."Természetesen a konteóblogokon már jóval korábban megírták azt is hogy miért kellettek bele ezek az "óriások".
Film lesz a Jézusról szóló botránykönyvből: "Az embernek és nem Isten csodatévő fiának ábrázolt Jézus történetén sokan kiborulnak majd." – Sokan üdvözlik hogy ez milyen valóságos és mennyire pártatlan, a valós indok azonban az író személyében keresendő (nem, nem fogok helyetted guglizni). Még jó hogy véletlenül nem isteni eredetűnek állítja be Jézust : (((
 
Kitalátor (másként) gondolkodó 2014.07.08 16:00:50
Na ja, ezt könnyű! Úgyis odatartjuk a másik orcánkat is, és látatlanban is biztos vagyok benne, hogy komoly kereszt(y)én(y) hittudósok fogják majd az egyes – hipotéziseiket alátámasztó – filmrészleteket dicsérni. Próbálna meg bárki Mohamed életéről egy ilyen "reális" filmet írni és forgatni, és forgalmazni!

 
Lemaradt a magyar Jézus-filmről? Még nem késő, bekerülhet statisztaként! – Nocsak, már ilyen is van? De nem paliztok be a statisztálással, gyerekek: VAGY FŐSZEREP, VAGY SEMMI! EGÉSSÉG!!!
 
 
VASÁRNAP, AUGUSZTUS 10.:
TÉVÉSEK ÁLDOZATA
 
Jane, állj!
Ismétlés, talán érdemes:
Még ha múlt héten nem is volt szerencsénk Wesley Snipes-szal, ma még mindig emlékezhetünk a régi sikerekre, konkrétan az Egyéjszakás kalandra, amiben Nastassja Kinskivel jött össze (a szerepe szerint mindenképp, a többiről nincs tudomásom). Az ENSZ-alkalmazott (Kinski) és a családos reklámrendező (Snipes) furcsa párosa mellett még az AIDS-es meleg koreográfust (Robert Downey Jr.) érdemes kiemelni, na meg a rendező Mike Figgist, aki Joe Eszterhas eredetileg eléggé sekszista forgatókönyvét igazította a tőle elvárható drámai keretekhez, így lett belőle végülis egy sorskérdéseket feszegető, moralizáló és komoly mű arról hogy alkalmi kapcsolat is nyithat új távlatokat az ember fiának életében. Voltmár, ajánlottammár, de még így is érdemes lesz nyolckor a Viasat3-ra kapcsolni mindenkinek aki hajlamos csak akcióhősként tekinteni Wesley-re.
 
Talán érdemes:
M1, 20:20: nagy kérdés hogy kell-e nekünk újabb és újabb korszerű feldolgozás régi regényekből meg színdarabokból, főleg ha már van belőlük olyan megfilmesítés amit nyugodtan nevezhetünk klasszikusnak? A válasz már a Nyomorultaknál sem volt egyértelmű (de abban legalább ott volt Anne Hathaway), és a mai Jane Eyre-ról is elsőre azt reméltem hogy a húsz évvel ezelőtti Zeffirelli-adaptáció lesz, de sajna nem: ez egy 2011-es, korszerűsített újrázása a hányattatott sorsú, munkaadójába (Michael Fassbender) szerelmesedő nevelőnő (Mia Wasikowska) történetének. Maradj a könyvnél vagy a 95-ös változatnál. A blogban visszatérőnek számít az egyetem mellett kurválkodó hallgatólányok témája, legutóbb épp múlt hétvégén láthattunk egy magyar alkotást erről, de hogy nem csak nálunk van jelen ez a probléma hanem a jóléti Szlovéniában is, arra ma ugyanitt 23:20-kor jön a bizonyíték. A Szlovén lány annyival jobb mint hasonszőrű társai, hogy úgy szól a prostitúcióról hogy közben semmi explicit nincs benne, sem a seksz, sem pedig a munkával járó negatívumok bemutatása terén, pedig jut belőle bőven ide is: a csaj egyik kuncsaftját megölik, a család "barátja" megtudja a másodállását, előkerül egy régi, lezártnak hitt kapcsolat, ráadásul az erotikus szolgáltatások piacán a "függetlenek" napjai meg vannak számlálva...

Ajánlott:
Duna TV, 21:25:
ha hinni lehet a memoároknak, az ifjú Alfred Hitchcockot gyerekkori csínytevései jutalmául egyszer elvitték börtönlátogatóba. Az eredmény egy életre szóló fóbia és hasonlóan tartós ihletforrás lett, ami lappangva mindig jelen volt nála, de amikor teljesen felszínre tört, olyan alkotásokat eredményezett mint a Tévedés áldozata, amivel bár az igaztalanul vádolt átlagemberről húzza le a sokadik bőrt, de teljesen mentes a rendező szokásos fekete humorától. A felesége fogkezelésére kölcsönt felvenni akaró zenészt összekeverik egy, a biztosítótársaságot kifosztó elkövetővel, innentől szinte végig kafkai pillanatok következnek, nem kis mértékben köszönhetően Henry Fondának és a depressziós asszonyt játszó Vera Miles-nak, aki köztudottan visszatérő vendég Hitch-nél. Ezt nézzétek ma.
 
Vírusos rovat:
Afrikán nem segít az amerikai Ebola-gyógyszer:
"Nem tudni, miért, de különböznek az antitestjeik." – Nocsak, nocsak. Szóval akkor mégiscsak van valami genetikai eltérés? :DDD
Lehet, hogy New Yorkot elérte az Ebola: "Szigorúan elkülönítve tartanak egy beteget, a leletre még várni kell." – ...viszont a világméretű elterjedésre már nem kell sokat várni, ha így haladunk:
Először érkezett ebolás EurópábaHURRÁ, éljen a tolerancia!! : ((( –  "Spanyolországba szállítottak egy Ebola-vírussal fertőződött misszionáriust." – ...avagy megint valami, amit a konteóblogokon már hónapokkal ezelőtt pedzegettek:
 
Csable 2014-08-07 10:19:08
Már rég itt van Európában...Olaszországnál jött az illegális bevándorlókkal, csak a média hallgatott róla
 
"Tovább nehezíti a helyzetet, hogy az olaszországi Pisa partjaihoz érkező 40 illegális bevándorlón is az Ebola fertőzés tünetei jelentkeztek. A hatóságok karanténban tartják a magas láztól és konjunktivisztől (kötőhártya vörös elszineződése) szenvedő betegeket. A WHO szerint az Ebolának ez a törzse teljesen új és bár nagyon hasonlít a Zairében azonosított törzshöz, a kettő nem egyezik és ezért az orvosok sok esetben hamis negatív eredményeket kapnak, akár heteken át."
 
http://idokjelei.hu/2014/04/ebola-europaban/
 
A hír még áprilisi....

 
...és akkor legyen már egy Nap kommentje is:
 
queenoftheuniverse 2014-08-07 10:07:24
Aki 75 evesen fertozott teruleten hoskodik, vegnapjaiban lehetne oly nagyvonalu, h nem hozza haza a halalos virusait. Koszonjuk.
Kulonben valoban nem lehetne megszervezni egy professzionalis korhazi osztalyt, labort, szobat, bunkert v tudom is en....ott helyben? Ez a legkoltseghatekonyabb es legbiztonsagosabb megoldas?

 
...de hogy ne rossz szájízzel zárjuk a hetet, jöjjön az
 
AMIKOR SZERETEM AZ INDEXET rovat:
Szívmelengető fotósorozat az úttestre tévedt aranyos lajhár megmentéséről
Nem akar sírni? Pedig most fog:
"Egy férfi a redditen kért segítséget, hogy halott kislányától szépen búcsúzhasson. Sokkal többet kapott, mint amire számított."
Ilyen boldog haldoklót még nem látott: "Egy petefészekrákban szenvedő ameriakai nőnek flashmobot szerveztek a szerettei. Ezen sírni fog." – Az ilyen hírek azért jók, mert visszaállítják a hitemet az emberekben, és még az Internetet se tartom annyira sátáninak. Köszönöm, Index! : )))
Videó: Jéghideg sör 1 perc alatt: "Elképesztő, de tényleg működik! Jéghidegre tudtuk hűteni a 30 fokos sört 1-2 perc alatt. Ismerje meg a gyilkos technikát! Itt az Indexvideó új tesztsorozata. Szeresd a tesztem, bébi!" – Legyünk őszinték: simán csak linkelni hasznos vagy szívszorító híreket az egy dolog. Szép dolog, persze, de azért mégiscsak másodkézből származó tartalom továbbadásáról meg sima lájkvadászatról van szó. Ez a hír ellenben hiánypótló, életbevágóan fontos tudást oszt meg a nézővel, s teszi mindezt nem túlbonyolítva. Szinte megbocsátom nekik a detahóblogot meg az összes eddigi cinizmust. És amikor azt hinném hogy nem tudnak jobban a szívembe lopózni, kiderül hogy mégis, amikor egy teljes napot szentelnek az összeesküvéselméleteknek:
konteónap: A Nagy Magyar Gyíkemberhatározó: "Azt már tudjuk, hogy kik a reptiliánok a világelitben, de vajon kik itthon? Orbán? Simicska? Lendvai? KGBéla? És ki a gyíklény a Zsindexben?"TISZTELET AZ INDEXNEK! VÉGRE IGAZI, RELEVÁNS HÍREKET ADNAK!! Hála nekik, Gianna Michaels-ről is kiderült a Zigasság:
Kulcsszavak: Gianna Michaels

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés