2014. 09. 01.
The first of September (szept. 1-2-3-4.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, SZEPTEMBER 1.:
SENKI SEM ÁRTATLAN
 
Vaj? Nahát! o_O
Ó igen, hivatalosan is megkezdődött az ősz, amire az anyatermészet kiadós esővel emlékeztet minket, mintha nem volna elég a munkába-iskolába menés, ráadásul hétfőn. De ne keseregjünk és ne menjünk a megáradt folyóknak, kezdjük inkább a Duna World-ön az estét Ártatlan gyilkosok (Tahi Tóth László, Huszti Péter) társaságában, akik egy Amerikába elszármazott magyar PRODUCERT rendezőt, ANDY VAJNÁT George Vallay-t környékezik meg filmötletükkel, de igazi céljuk mégis inkább a tisztátalan haszonszerzés (lásd a SPOILERgyanús címet). Mint a külföldi példára épült magyar zsánerfilmek legtöbbje, ez a krimi is félig direkt, félig önkéntelen önparódiába (na jó: vígjátékba) fullad, érthető okokból: elég messze volt még ekkoriban a Nyugat hogy vágyakozzunk utána, és ahhoz is hogy csak szerény eszközökkel tudjuk utánozni az ottani álomgyárat. Ettől még persze simán nosztalgiázhatunk vele egy jót nyolckor a hetvenes évek után. Utána az M2-őn 00:25-kor a hiperaktív örmény csodanő, Gaya Arutyunyan idézi meg régi zenekarát Az A38 Hajó színpadán, kicsit változott felállással és megszólalással, talán ezért is Deti Picasso Lite az esemény neve.
 
Ismétlés, de érdemes:
Cinemax, 20:00: Időbanditák – Terry Gilliam még a fogyaszthatóbbak közül való agymenése, amiben pár mélynövésű kalandor rabol el egy kiskölyköt, hogy segítsen nekik anyagilag levenni a történelem híresebb alakjait a római kortól Napóleonon át a sherwoodi erdőkig, mindezt természetesen Pythonokkal és világsztárokkal (Sir Sean Connery). Voltmár, ajánlottammár, de az időjárást elnézve sok iskolakezdő szívesen cserélne a főhőssel.

Hétfő? #LESZAROM.
RIRI: Emlékszik még, milyen Rihanna bikiniben?HAJJAJ, AZÓTA IS PRÓBÁLOM ELFELEJTENI LESZAROM.
Kim Kardashian edzőcuccban kólásüvegnek néz ki: "Húga, Kendall Jenner pedig inkább csak a keresztnevén modellkedik." – Én inkább csak LESZAROM mindkettejüket.
rendőr-rendőr-rendőrlány: Különösen dögös rendőrnő a reddit új sztárja – Nincs abban semmi különös, ha LESZAROM.
Látott már embereket leszaró cápát?: "A természet eddig teljesen ismeretlen csodáját örökítette meg egy szerencsés operatőr." – ...avagy a paparazzikra még a cápa is csak annyit mond, hogy LESZAROM.
18+ Végre egy full meztelen jegesvödrös produkció!: "Bonnie Rotten pornós nem cicózott, tényleg pucéran csatlakozott a legújabb őrülethez." – Fogadjunk hogy a LESZAROMot még ruhában sem vállalná be :DDD
jennifer lopez és iggy azalea: Borítóra került két tökéletes segg – Tökéletesen LESZAROM őket is.
emmy 2014: Gwen Stefani bugyi nélkül ment az Emmyre: "Sőt, melltartót sem viselt, mégsem volt ribancos. Ez akkora teljesítmény, hogy önálló galériát érdemel!" – Max. a Velveten, a Hülyítődobozban egy is csak egy laza LESZAROMot ér.
Így smárolja le új pasiját Liv Tyler: "Láthatóan nagy a szerelem Dave Gardenerrel." – Láthatóan LESZAROM!
Négy szó: Liv Tyler bikiniben hátulrólEgy szó: LESZAROM.
18+ Muffin:Tudta, hogy ő egy magyar pornós?: "Frank Major 28 évesen kezdett el felnőtt filmezni, most pedig már rendezni is szokott. Sármos, nem?" – Nem, mivel sajnos még mindig heteró vagyok, ezért hát LESZAROM.
smink nélkül: Sharon Stone smink nélkül egészen nagymamás – Egészen LESZAROM.
Megvan a csodafegyver az utcai vizelők ellen: "Egy csehországi hotel a YouTube-bal fenyeget." – Youtube? LESZAROM.
Bréking!: Miss Spanyolország bejelentette, hogy leszbikus – Nekem is van ám bejelentenivalóm: LESZAROM.
:DDDDDDDDDD Madonnáé vagy George Clooney-é a bénább lábbeli?LESZAROM.
Íme Palvin Barbara fiúbanÉDES FASZOM! Tényleg közel lehet a világvége!!! – "Egy új magyar fiú tűnt fel a színen, aki ártatlan, de karakteres arcával hódítja meg a modellszakmát." – Neki is jár egy ártatlan, de karakteres LESZAROM.
Így lett jónő Lily Allenből: "Észrevette, hogy a nagyon szókimondó énekesnő az elmúlt 8 évben brutálisan átalakult?" – Nem vettem észre, mert LESZAROM.
pedig van rajta bikini – galéria: Coco-T most már tényleg bedurvult – Most már tényleg LESZAROM!
Napi Palvin: Palvin Barbara Lindsay Lohannel kapott címlapot: "A Wonderland magazin új száma négy címlappal jelenik meg, Palvin a legnagyobb sztárok között."MUHAHA, LOHAN MINT LEGNAGYOBB SZTÁR, SZEGÉNY PALAVIN ENIKŐ IS JÓ HELYRE KERÜLT LESZAROM.
Keira Knightley félmeztelenül pózolt – Én meg csak a gatyámat veszem le amikor LESZAROM.
Mihalik Enikő kitekeredett a jetlagtől: "A modell egy ágyban hever furcsa pózban, de neki még ez is jól áll." – ...de a legjobban azért mégis a LESZAROM áll neki ^^
Kristen Stewart szarik mindenre: "Leginkább mert szart se tud senki az életéről. Ha eddig utálta a fancsali pofájú színésznőt, most talán megszereti."LESZA megyőztél, Velvet.hu: SUNÁZNÁM!!!!, és akkor jöjjön egy bónuszhír az origóról:
A szexfüggő nő még durvul egy utolsót: "A velencei filmfesztiválon 5 órán át nézhetjük a művészpornót."Nap kommentje:
 
pestipista 2014-08-26 21:36:11
"A szexfüggő nő még durvul egy utolsót". Durvuljon csak, leszarom!

 
 
KEDD, SZEPTEMBER 2.:
TÉVÉMENTES KEDD
 
..de tényleg :(
...a rossz idővel együtt lassan már megszokott módon jár együtt a minimálajánló, de inkább ez minthogy ezerszer adott dolgokkal fárasszalak titeket. A Szökevény rejtett értékeit viszont pont mostanában kezdem el felfedezni (pedig már elsütötték egyszer múlt évben, írtam is róla). Aki nem tudná, ebben szerepel együtt Harrison Ford és Tommy Lee Jones, előbbi mint igaztalanul vádolt orvos, utóbbi mint az őt kergető ügynök, aki nem csak üldözi, hanem le is játssza társát a vászonról – de talán épp ezért fogok a kedvéért a Film+-ra kapcsolni 21:10-kor. És innentől tényleg csak szarabbnál szarabb ismétlések jönnének, úgyhogy ma tényleg inkább olvassatok valamit (nem, a péntek ettől függetlenül tévémentes lesz).
 
Miért, eddig mi volt? rovat:
Hétfőn jön a rossz idő: "Hétvégén süt a nap, hétfőn eső és szél is lesz." - Miért, eddig mi volt? Egész nyáron ez a két idő váltogatta egymást...
hoppá!!!: Felismerhetetlenné vált Hugh Hefner exnője – Miért, eddig mi volt?
Supernaturalmovies: Rém gyenge a Tini nindzsa teknőcök – Miért, eddig mi volt?
Recorder: A dubstep halott – Miért, eddig mi volt?
Fesztivál: Színes falunap lett a SZIN - Miért, eddig mi volt? – "De legalább olcsón lehetett berúgni a szegedi fesztiválon népszerű magyar zenekarokra. És újra voltak külföldi fellépők is, nem is a lejárt fajtából." – Én nem bánnám ha lejárt előadókat hoznának el. Kezdetnek jöhetne például Robert Plant...

Kis hírek a nagyvilágból:
Gyurcsányék Hofi Géza Színházat ígérnek, ha győznek:
"És minden hónapban lenne egy-két előadás." – Hülyék vagytok? Már így is egyetlen Hofi-poén az egész ország:
110 embernek lekapcsolják a vizet: "Szeptembertől nem lesz víz a Karcag melletti Tilalmason. Az önkormányzat azt javasolja, mindenki ásson magának kutat." – Ezek szerint Tilalmason nem tilalmas kutat ásni? :DD
Ezek a celebek nem tudnak megöregedni: "Keanu Reevesnek tuti, hogy van egy időgépe, Beyoncé meg mintha fiatalabbnak nézne ki, mint 13 éve."REPTILIÁNOK, REPTILIÁNOK EVERYWHERE!!! ÉBERSÉG!!!
A maffiavezér nem ajánlja a tőzsdét: "Nem bízik a Wall Street-i fickókban, mert túl sok ügyben vett részt velük." – Erről valahogy eszembe jutott egy minap az ED-en látott idézet:
 
Felrobbant a hiperszonikus harci rakéta: "Alaszkából lőtték fel, csupán négy másodpercet volt a levegőben." – Honnan tudják biztosan hogy felrobbant? Nem lehet hogy annyira hiperszónikus hogy négy másodperc alatt elért az Univerzum végére és lebombázta?
Kubatov: Nem én rontottam elHelyesen: nem csak ő rontotta el, hanem a "focisták" és a "szurkolók" is. – "Félház volt az új Fradi-stadionban. Az elnök viszont nem enged a szigorításból. (...) Kubatov továbbá leírta: "Az a folyamat megy végbe, amit gondoltam, és pont úgy, ahogy mindenhol máshol Európában." - ...ezzel viszont viszont igazat mondott, de valószínűleg nem úgy ahogy akarta.
BC: 30 alkalmazható tipp, hogy 30 előtt legyen milliomos: "Aki többre vágyik, annak nem feltétlenül kell többet dolgoznia, mint most. Csak okosabban." – Na, akkor erről már minden szempontból lekéstem, és nem csak azért mert közelebb járok az ötvenhez mint a negyvenhez :SSS Nap kommentje:
 
Emmanuel Goldstein 2014.09.01. 12:12:00
31. szülessél gazdag családba, ellenkező esetben a fenti harminc tanácsot felírhatod egy posztitre és kiakaszthatod az irodád falára, h a fönököd lássa, nem simán hülye vagy, de értékes, motivált hülye.

 

SZERDA, SZEPTEMBER 4.:
KIVONULÁS, MEG AMIT AKARTOK
 
Dollárparadicsom.
Talán érdemes:
Negyed kilenckor a MILF-revival egy hetvenes évekbeli előfutára a Cinemaxon, ami egyben az elátkozott szerelmespárok és a turistavígjátékok kliséiből is merít, ennélfogva a Szerelem, vagy amit akartok végig egyensúlyoz a tragédia és a romanticizálás között. A romantika forrása természetesen a spanyol vidék és az érzelmek, a tragédiát a két főhős lelki és testi betegségei szolgáltatják.
 
Ajánlott:
Kilenckor
a brit fenegyerek, Ken Russell Egymilliárd dolláros agymenése a Film Mánián. Aki kicsit is ismeri Russell munkásságát az tudja hogy még egy sima mesefilmet is telerakna blaszfém acid-víziókkal és zenés betétekkel, nemhogy egy krimit (merthogy elvileg ez annak készült volna), de szerencsére a helyzet végülis nem ennyire súlyos. Kétségtelenül hangulatfüggő, de még így is ez a rendező egyik legfogyaszthatóbb műve, vagyis visszafogta magát és inkább a történetre koncentrált (enyhén übermensch texasi militarista világuralmi törekvéseinek meghiúsítása), azért meg külön jópont hogy az őrült látomások helyett a mozis idézetekre helyezte a hangsúlyt (az Eizenstein-hivatkozásokat csak a hardcore bubusok fogják értékelni, de az Űrodisszea kompjúterének megidézése mindenkinek át fog jönni), egyszerre tiszteleg a mesterek és műfaj előtt és szeretettel parodizálja őket.
M1, 23:20: Korunk agyontechnicizált világára alapvetően kétféle válasz létezik: az egyik az amit a csürhemédia is nyomat, vagyis a haladás a NYÁJJAL korral, a véna,-retina,- meg egyéb szkennerek, na meg a kisegítő kütyük, amik nélkül már egyesek már a seggüket se tudják kitörölni. A másik az, amit a Kivonulás a Paradicsomba hőse is választott, vagyis az út a vadonba, de öngyilok és szenvedés nélkül, a fenntartható, ökobarát élet kedvéért, amivel előbb Hawaii szigetén kísérleteztek (hja kérem, ott én is szívesen), hogy utána Magyarországon, Pázmándon hozzanak létre egy természetközelibb civilizációt. Hogy a 100% technikára támaszkodás hova vezet, azt lemérhetjük a faszbúkozó írástudatlanok egyre nagyobb hányadán, úgyhogy én látatlanban is megelőlegezem a bizalmat Gáspár Mátyáséknak. Legyen zene is, mert nem akármilyen pillanat érkezik(?) el idén, ha hinni lehet a pletykáknak és az ef Zámbó Happy Dead Band lemezbemutató koncertjének – igen, a több mint húsz évvel ezelőtti első album után végre jön a második. ef Zámbó persze a köztes időt sem töltötte semmitevéssel, kiállítások, performanszok és koncertek százai, többszörösen kicserélődött repertoárral és vokalistákkal (hej, amikor még Gryllus Dorka meg Cverovszky Henriett is énekelt, azok voltak ám a daliás idők), közben mind a Vajda Lajos Stúdió, mind a Bizottság a kulturális kánon része lett, eltávozott pár régi harcostárs (leginkább Johnny, a Dunakanyar legjobb gitárosa és Bernáth/y/ mester), szóval változtak az idők, de úgy, hogy közben azért minden ugyanaz másképpen, ergo 00:25-kor sznoboknak és nem sznoboknak, alterosoknak és mainstreameseknek irány az M2!

Kis hírek a nagyvilágból:
Brittany Murphy sem úszta meg az életrajzi filmet – Így megy ez. Ha a STÁR túléli a karrierjét, azért kap önálló filmet (optimista veled is megtörténhet-sztorival), ha nem, akkor azért (krokodilkönnyes búcsú), de így is, úgyis Hollywood győz... :((( – "A The Brittany Murphy Storyban főleg a színésznő halála körüli rejtélyekkel foglalkoznak." – ...de gondolom azt amit már évekkel ezelőtt megírtak egyes konteóblogokon, még így sem fogják teljesen a felszínre hozni.
Hosszú Katinka besöpri a dubaji aranyakat: "Hosszú Katinka hétfőn is - akárcsak vasárnap - négy aranyérmet nyert az úszók dubaji rövid pályás Világkupa-versenyén."GO KATINKA GO, remélem innentől új értelmet kap a dubajozás és viszed az arabok összes aranyát :)))
 
Bildenberg controlling group 2014-09-01 21:18:46
Ez a kislany tobb dicsoseget hoz Magyarhonnak mint az osszes Magyar focista. Tisztelet a kivetelnek.
Szalai Bodnar Etc.

 
Nehéz lesz választani: "Ki a Sin City legjobb nője?" – Egyértelműen GIANNA MICHAELS, még úgy is ő az, hogy nem is játszik benne!!!!
Megint lángolnak az utcák Fergusonban: "Szivart lopott a fegyvertelen fiú, mielőtt lelőtték. A tüntetők szerint a rendőrség csak el akarja terelni a figyelmet."MUHAHA. Ugyan miről? A randalírozó "tüntetőkről?" :DDD Egyáltalán, minek lopott? Miért enyhítő körülmény, hogy "fegyvertelenül" lopott? És főleg: mennyivel drágábban adta az életét mint az a hülye aki pár energiaital miatt emberkedett a rend őrivel?
c:c: A Foxnak nem hír, ha verik a feketéket –  Ti szerencsére már nem emlékezhettek erre, de anno a cucializmusban frankón voltak ilyen elítélő cikkek a népszabaccságban a hanyatló nyugatról, amiben rendszeresen visszatérő téma volt, hogy "és Amerikában még a feketéket is verik". Ez volt a Végső Érv, és általában elriasztó fekete-fehér képekkel támogatták meg a mondanivalót. Szó nem esett arról hogy Detroitban ostromállapotot csináltak, csak a végeredményt láthattuk, a Brutális Amerikai Rendőrt, amint veri a feketéket. Nos, ha csak annyi haszna van az internetnek hogy már a plebs is hozzáfér az infókhoz ami cáfolja a hivatalos újságok vezércikkeit, már érdemes volt feltalálni, márpedig így van, lásd a Nap kommentjét:
 
hopptarisznyarák 2014.08.18. 11:51:37
"fehér rendőrök vernek hőbörgő feketéket"
 
helyesen: rendőrök vernek bűnözőket. Arról nem a fehérek tehetnek, hogy a feketék így állnak az élethez. A lelőtt srác is csak egy bűnöző volt. A "lopás", aminek a felvételét nyilvánoságra hozták, is inkább rablás volt. Hol is láttam utoljára ilyen hanyag eleganciával félrelökni a bolt tulajodnosát?? Hmm... Illés utca (8ker)
 
A FOX természetesen hatalmas fekete ponott érdemel, hisz a példamutató rendőri akciót egész nap közvetítetni kéne, hátha tanul belőle a többi gettórambó.

 
 
CSÜTÖRTÖK, SZEPTEMBER 4.:
CIRKA KÉT-HÁROM LITERNYI...
 
...alkoholtól tényleg forog a világ! Veled...
Ismétlés, talán érdemes:
Duna TV, 21:35: Bástyasétány '74 – Szocreál operett ami annyira jól sikerült hogy egyből dobozba került, hogy aztán csak a címbeli dátumnál tíz évvel később juthasson el a közönséghez, de még akkor is felkavarja az állóvizet, mivel a benne ábrázolt problémák (lakásra ácsingózó fiatalok) megmaradtak. Ebben is hasonlít a többi óvatosan rendszerbíráló műre, meg abban is hogy szerepükből kilépő figurákat láthatunk benne – ezúttal nem egy tanúnak szólított gátőrt vagy sorozathős Gyula vitézt, hanem az eredeti Bástyasétány 77 karaktereit.
 
Talán érdemes:
Csihi-puhi kilenckor a Film+2-őn a most már mindörökké B-filmes Eric Roberts-szel, akit itt James Earl Jones (alias Tulsa Doom) készít fel egy karateversenyre társaival együtt, vagyis kőkemény tanmesét kapunk, egyfajta keresztezését a Rockynak és a Karatekölyöknek, amiben a Riválisok közül a legizgalmasabb Travis Bickle, őt Chris Penn nyomja fullba. Aki esetleg felkapná a fejét kedvenc taxisofőrünk nevére azt le kell hűtsem, csak a nevét élesztették / használták fel újra, magát a karatert sajna nem, pedig biztos helyretenné a koreaiakat karatetudás nélkül is. Sajnos lett folytatása is, az már egyértelműen harmatgyenge. Egy órával később (vagyis tízkor) szintén akciózás, szintén másodcsatornán (HBO2), mégpedig egy egyszer mindenképp szórakoztató cucc, a 2 kaliber, amiben egymástól függetlenül beépítenek két jól kiképzett csávót a drog-alvilágba. Az akció annyira remekül sikerül hogy kis híján egymást nyírják ki (a keresztapa legnagyobb örömére), de aztán szerencsére felülkerekednek mind a személyes ellentéteken, mind feljebbvalóik korruptságán, és együtt lépnek fel a főgonosz (Edward James Olmos, régi kedves ismerős) ellen.

Paula puttonya már tele van.
 
Nem érdemes:
MGM, 20:00: Akiktől forog a világ
– A Hollywood belső körei és a hozzájuk kapcsolódó anekdoták feldolgozása hálás feladat, "csak" változtatni kell a neveken, jól tálalni a dumákat, kicsit odamondogatni azoknak akik már nem tudnak nekünk ártani. Charles Grodinnak sajnos nem sikerült mindez, pedig ha valakinek, hát neki biztos volna mesélnivalója. A történet röviden: a kapzsi fejesek kitalálják hogy egy kellően alacsony színvonalú sekszes vígjátékkal fosztják meg a nézőket a pénzüktől, ám a vicces sztoriért felelős író épp egy szerelmi válság közepn van. A fő hiba az erőltetett film a filmben-megoldás, na meg Grodin kétszeresen is gyenge forgatókönyve (mivel nem csak megírta, hanem a fiktív forgatókönyvírót is ő játssza), amivel még a filmmogult játszó Walther Matthau sem nagyon tud mit kezdeni. Kis érdekesség, hogy eredetileg Álmodozók címen akarták bemutatni, az ugye jóval később egy már egyértelműen fos és kártékony alkotás címe lett.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Jó napot, hozhatunk egy kis atomot? – Á, köszönöm, csak dobjátok le az Iszlám Állam valamelyik telep,-és toborzóhelyén, lehetőleg bomba formájában ^^
Felmentették a kényszerképzetei miatt szobatársát meggyilkoló férfit: "Ebéd közben szúrta hátba kórházi szobatársát Vácon, míg annak felesége a folyosón várakozott." – Felmentették, mert kényszerképzetei vannak. ÉDES FASZOM! Kossuth-díj nem kéne neki?!
Szabadon engedték Pablo Escobar legkeményebb bérgyilkosát: "John Jairo Popeye Velasquez több száz emberrel végzett a drogbáró parancsára."Szabadon engedték? Baz+, Kossuth-díjat nem kap a szabadulása mellé?!
Képeken az új tízezres: "A jegybank biztonságosabbra cseréli bankjegyeinket. Holnap már érvényes." – Minek forgalomba helyezni őket? Úgyis csak fotón fogunk találkozni velük :DDD
Nem hagyják a Trónok Harca istenkáromló meztelenkedését: "A dubrovniki püspökség nem engedi, hogy Cersei Lannister pucéran legyen a templomában."
Gumicukor: Lena Headey nem pucérkodhat templomban: "Dubrovnikban sem tehet meg akármit a Trónok harca stábja."
comment:com 18+ híres: A papok miatt nem lesz pucér Cersei Lannister: "Lena Hedey vetkőzne a Trónok harcában, de a dubrovniki papok hallani sem akarnak róla."SZEGÉNY, SZEGÉNY INDEXESEK! Annyira megrázta őket ez a hír, hogy egyszerre három helyen is le kellett hozni egy nap (de a színésznő nevét mindig máshogy kellett írni, mivel ő nem olyan fontos mint a csöcsei), elvégre mégiscsak hallatlan hogy egy templomban nem lehet csupasz pinával rohangálni, és természetesen most is csak egy vallásra van kihegyezve eme Marha Fontos Hír összes tálalása, azon belül meg arra hogy micsoda bűn és intolerancia hogy a katolikusok nem hajlandóak egy tévésorozat kedvéért bohócot csinálni magukból. Nap kommentje:

Flúgatlan 2014.08.27. 23:14:24
Húúúú..... A csúnya papok nem úgy táncolnak, ahogy a filmipar fütyül!!! Botrány!
 
Már mi a fenéért ne írhatnák elő, mit szabad és mit nem a saját templomukban?
 
Nem látsz elég meztelen nőt a neten, kedves Szerző? Muszáj mindenova meztelenkedést tenni? Nyugi, láthatod Cersei Lennister pucér melleit épp elég helyen és a csúnya katolikusok nem akadályoznak meg ebben.
 

 
Kulcsszavak: éberség, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés