2014. 09. 11.
Chris BeKattan (szept. 12-13-14.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
PÉNTEK, SZEPTEMBER 12.:
PRÉMECSKÉK
 

SUNÁZNÁM
Bal part jó, jobb part jobb, de legjobban mégis középen vagyok ^^
Horror rovat:
Tizenegy előtt öt perccel egyórányi borzongás a Viasat6-on a Horror Mesterei sorozattal, melynek aktuális részét Dario Argentónak köszönhetjük, és amiben elátkozott Prémek hoznak bajt mindenkire aki kapcsolatba kerül velük. Eme rossz tulajdonságokat nem eredeti tulajdonosaiknak, a mosómedvéknek köszönhetik, annál inkább az állatokat elfogó vadász és unokája tisztázatlan halálának. Ugyanennél a stílusnál maradva 23:10-kor egy viccelődős kis mészárlás a Cinemaxon, nem mentesen mindenféle kliséktől (kezdve mindjárt a címmel: Rémálom a gimiben), de azért épp annyira ellenszenves, hormontúltengéses fiatalokkal telezsúfolva hogy ne tudjuk őket szívből sajnálni, kivéve azt az egyet akit ártatlanul gyanúsítanak meg a sorozatgyilkossággal, pedig csak túl lelkesen nyomoz az elkövető után...
 
Talán érdemes:
Cinemax, 20:00: Jobb part, bal part – Amilyen melléfogásokban láthatjuk mostanában Gérard Depardieu-t, annyira felüdülés lesz ez a régi francia dráma egy cinikus, bűnözőket mosdató ügyvédről, aki egy szexuális zaklatás áldozatán keresztül érti meg hogy mekkora emberi nulla lett belőle, és visszatér ifjúkori idealizmusához, vagyis kiborítja a bilit.
Film+, 21:15: A rítus – Mivel a pálinkafőzés mellett az ördögűzést is engedélyezték, mi lehetne aktuálisabbb mint egy echte misztikus thriller, amiben még Sir Anthony Hopkins is mond pár szót édes anyanyelvünkön? Az alaphelyzet mindenki számára ismerős: kemény katolikus exorcista pap találkozik élete nagy ügyével, ami még a mellé beosztott hitetlen Tamást is megtéríti. Nem csak katolikusoknak, de nekik mindenképp!
 
"Zene" és "film" rovat:
A letöltések miatt nem lesz Kick-Ass 3 - MUHAHA. Azt remélem is!! - "Chloe Moretz színésznő szerint ha a rajongók folytatást akarnak, nem kéne illegálisan letölteni." – Dehogynem, már az első rész se kellett volna...
Quart: Alföldi Róbert egymillió eurós akciómesében énekel: "Egy új színházi szuperprodukció készül." – ...ugyanez az Indexen:
Egymillió eurós zenés akciómese Alföldivel: "Télen kerül színpadra A Játékkészítő, a legdrágább jegy közel 50 ezer forint rá." – Na, látom ő sem éhezik, elég volt telesírnia a médiát a nemzetiszínházasdival, máris hullanak az ajánlatok... de ugye nem baj ha nem tapsolok annak amikor valaki először itthon és külföldön is péniszes plakátokkal szórja tele a köztereket, utána meg azokhoz a gyerekeknek akar szólni akik elől nem győzik a szülők takargatni a reklámjait. Mondjuk aki ötvenezret kiad ezért, az se normális...
Trágár nagypapa lesz Robert De Niróból: "Zac Efronnal forgat road movie-t Dirty Grandpa címmel. Floridába tartó, bunkó tisztet alakít benne." – Az a baj, hogy ezt már egyszer leforgatták Jack Nicholsonnal, Schmidt története címmel, komolyabb tartalommal.
Filmek, amiket csak a férfiak érthetnek - Nem, még ők sem. A Gran Torino kivételével mind szar ugyanis.
könyves: Egymillió szóból álló regényt írt a Watchmen szerzője: "A Háború és béke csak 560 ezer szó." – Jó-jó, de azok mind különböző szavak, ebben meg gondolom soronként hat "fuck" van :DDD
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Megcsalta a feleségét, halálra kövezték:
"Nem önbíráskodás volt, hanem bírósági döntés. Irak egy részén már az Iszlám Állam a végrehajtó."JOGEGYENLŐSÉG FOR TEH WIN!!4 Végre nem csak nőket köveznek halálra! Ezért érdemes volt importálni a demokráciát!
Milliókra perelik Geréb Ágnest egy meghalt baba szülei: "Szakmai hibák sorozatát követhette el, hét évvel a tragikus szülés után perelték be." – Nem értem! Hiszen az Indexen meg a feminista blogokon rendszeresen ment a FREE GERÉB-mantra, most meg egyszercsak kiderül hogy mégis volt alapja a bírósági ítéletnek? Gondolom megint lesz majd éneklés az ablaka alatt meg ilyenek :DDD
Le kellett hozni a Lánchídra mászott férfit: "A férfit a rendőrség, a katasztrófavédelem és a tűzoltók hozták végül le." - Egy kérdés: MINEK?!
Rezesova kilenc évet kapott: "Fogház helyett börtönbe kell mennie, a vezetéstől nyolc évre eltiltották a szlovák milliomosnőt, a másodfokú ítélet ellen nem lehet fellebbezni." – ...ebből gondolom majd lejön a két év előzetes, és akkor jól tippelte a minap a hét évet. Nap kommentje:
 
Kanász 2014-09-11 10:10:08
Emlékezzünk az ír gázoló és az azeri baltás esetére! Rezesova kérelmezni fogja, hogy Szlovákiában tölthesse le a büntetését. A tótok meg majd szabadon engedik .

 
 
SZOMBAT, SZEPTEMBER 13.:
AMIKOR A RÓMAIAK IS BESKÓTULNAK
 
Big Tits at
HOME Rome
Ismétlés, talán érdemes:
Történelmi tabló fél tízkor az M1-en ami már csak Skócia mostani függetlenségi próbálkozásai miatt is aktuális. A Rob Roy-t sajnos hamar lemosta a színről a rate-elhetetlen Mel Gibson, pedig ebben van a a kilencvenes évek színészeinek színe-java, Liam Neesontól Tim Roth-on és Jessica Lange-on át egész John Hurt-ig, és a történetet adó Sir Walter Scott-regény is remekmű. A magát kölcsönbe verő, majd felesége megbecstelenítését megbosszuló klánvezér küzdelme garantáltan meg fog érinteni mindenkit.
 
Talán érdemes:
Film Mánia, 19:30:
Európa és Amerika erkölcsi-társadalmi bukdácsolása kísérteties hasonlóságot mutat A Római Birodalom bukásával, stílszerű hát hogy ezt a nagyívű történelmi drámát is beválogassam. A díszleteket és a hosszát elnézve azt kell mondjam, a készítők semmit nem tanultak az egy évvel korábbi Kleopátra majdnem-fiaskójából, de ez legalább nem négy, hanem "csak" háromórás, és ez is majdnem ugyanarra a sorsa jutott, pedig ide is jutottak nagy nevek és bombanők, kár hogy a legnagyobb, a Marcus Aureliust játszó Alec Guinness viszonylag hamar távozik, és bármilyen hibátlanul hozza Christopher Plummer az ő őrült fiát, a lényeg elvész a díszletek és statiszták özönében, kivéve Sophia Loren domborulatait és Omar Sharif arcát, ezek tuti megmaradnak emlékezetünkben. Visszatérve a szigetország történelméhez negyed tízkor egy kis romantikázás vár minket a Dunán, csak hogy lássuk, nem Károly herceg volt az első aki szemöldökráncolásra késztette kapcsolataival a jónevű királyi udvart, ott volt előtte VIII. Edward, aki egy abszolút rangon aluli asszonyért (amerikai és még elvált is!) dobta oda a biztos jövőt. A Wallis és Edward ezúttal a nő oldaláról mutatja be mindezt, külön kihegyezve az angol bulvársajtó lejáratókampányára.
 
Ajánlott:
Duna TV, 23:35: MüpArt – Gryllus Dániel és barátai
– A műanyag zenék özönében mindig oázist jelentenek a koncertek, főleg ha versfeldolgozásokat kapunk akusztikusan, ráadásul buddhista és keresztény ihletésre. Az előbbit Weöres Sándor műve (A teljesség felé) szolgáltatja, a másikat pedig Pál apostol levelei. Ezt nézzétek ma.
 
TISZTELET! rovat:
Budapest ma: Már kora délután megy a veretés a Corvinuson: "Már délután egykor üvölt a prosztó zene az egyetem aulájában." - TISZTELET! A KATOLIKUSOK zegyetemisták tudnak élni!!
gumicukor: Minden részegnek azt kívánjuk, hogy ilyen sms-re ébredjen: "Egy nagyon részeg amerikai fiú egy rendőrtől kapott üzenetet, nagyon kedveset. Az Elitedailyn találtunk egy vicces képet, amely elvileg valakinek a telefonjáról, illetve arra érkezett sms-éről szól. A sztori szerint a tulajdonosa, egy fiatal férfi nagyon berúgott, a filmszakadás után otthon ébredt, majd reggel a következő sms-t olvashatta: "Helló, Marty, múlt éjjel, erősen intoxikált állapotban megadtad nekem a számod. Az az érzésem, hogy nem emlékszel rám. A rendőrautónkkal vittünk haza. Számos alkalommal biztosítottál róla, hogy nem vagy terrorista, és kérted, hogy ne küldjünk haza Írországba. Ha iszol, vigyázz magadra, és ne idd le magad ennyire. Remélem, nem túl durva a másnapod. Vigyázz magadra." – Nem hittem volna hogy ezt így leírom, de tessék: TISZTELET A RENDŐRÖKNEK! Bár itthon is így fuvaroznának haza minden részeget!
indulási oldal - 65 ezer forintot ivott ki a minibárból: "A legdrágább szállásfoglalás 880 ezer forint volt az elmúlt egy évben."  – MAXIMÁLIS TISZTELET, én is LAJKABOSS nyomnám a PARTY HARD!-ot, ha lenne rá pénzem!
kínos – randi: Gyönyörű menyasszony rosszul bírja a piátTISZTELET, kislány, majd belejössz, én drukkolok neked!!!
A világ legjobb nőjének lett egy egymilliárdos startupja – Nahát, nem is tudtam hogy Gianna ebben is profi! TISZTELET neki is!
bb: Így kergetik Facebookon az elhízásba egymást a lányok: "Van már Facebook-oldal, ami a telt lányokat népszerűsíti."MAXIMÁLIS TISZTELET, éljenek a nőies formák!!!
Drónt öklelt a dühös kos: "Nelson közelében történt, hogy a kos nekiesett egy drónnak." TISZTELETET A KOSOKNAK! A magánélethez mindenkinek joga van!!
Mit keresett Obama a Stonehenge-nél?: "Az amerikai elnök a NATO-csúcsról egyenesen az ősi szentélybe ment. Véletlen az időzítés? Nem hinnénk!"TISZTELETET AZ INDEXNEK! Végre valódi híreket hoznak le!!
 
 
VASÁRNAP, SZEPTEMBER 14.:
NYITVA VAN A DIMENZIÓKAPU...
 
...csak nyúljatok rajta.
Csak csajoknak:
...és mára is jutnak vonzások és mállottságok, ezúttal 20:20-kor az M1-re. A Levelek Júliának nagy erénye hogy Amanda Seyfried mellé Vanessa Redgrave-et is megnyerték. A nagy kérdést, hogy lehet-e folytani egy rég megszakadt szerelmes levelezést, ezúttal egy elhanyagolt feleség oldja meg, amikor egy a hősszerelmesek városában, Veronában talált levél írójának segít újra felmelegíteni a több évtizede kihűlt érzelmeket. Ki tudja, még saját munkamániás férje is leteszi a kedvéért a fakanalat, de legalábbis fakanálra fogja cserélni :DDD
 
Érdemes:
Duna TV, 21:30: Topáz
– Hitchcock leggyengébb filmje, ami Leon Uris kémregényéből készült, és amin az sem sokat segített hogy három (!) különböző befejezést adtak neki, attól függően hol vetítették. A nem eléggé kibontott történet egy, a kubaikat segítő orosz kémszervezet felderítésére küldött ügynök körül forog, a kritikusok joggal hasonlították hát a rendező harmincas évekbeli, hasonló témájú munkáihoz, ám ezekből a méricskélésekből a Topáz eleve nem is jöhetett ki jól, a legendákkal nehéz vetekedni, főleg ha a direktor is érezhetően csak felmondja a leckét, és a színészek sem átéléssel játszanak – de vessük össze a mai spionkodásokkal, és mindjárt értékelni fogjuk.
 
Talán érdemes:
...de csak a strapabíróknak, mert hajnali kettő előtt öt perccel adják, ez a SPOILERgyanús című John a végén padlót fog, ami ennyiből (meg a leadócsatorna Cinemax 2-ből) ítélve akár egy sima tinihorror is lehetne, de annál azért szerencsére darkosabbra, akarom mondani darkósabbra vették a figurát, de még így is nyílnak a dimenziókapuk, csak most nem tudathasadás, hanem drogok hatására. Két főhősünk is belekóstol a tutiba és rájönnek hogy mindenki hülye, csak ők a helikopterek, és hogy interdimenzionális megszállás készül, amit egyedül ők tudnak megállítani – és a legrosszabb, hogy még akár igazuk is lehet... Jóval előtte kilenckor egy egyszer mindenképp nagyot ütő thriller a Filmbox HD műsorán. Mint a hurráoptimista című filmeknél, úgy az Álmok otthonánál is van apróbetűs rész, ami megkeseríti az édes otthon melegét, ez pedig nem más mint egy-két gyilkosság, ami a házban történt. Itt is előkerülnek a valóság/álom, illetve a ki is vagyok én valójában?-kérdések, ergo minél kevesebbet mondok el róla, annál jobban fog működni, így csak pár név jön a végére kedvcsinálónak: Rachel Weisz (<3 4 evah), Csókás Márton és Daniel Craig.
 
A seksz, a szipu rovat:
Megint meztelenül őrjöngött egy drogos Budapesten – Á, ez lassan már kötelező lesz:
Meztelenül őrjöngött egy férfi a VIII. kerületben: "Összevissza csípnek a bogarak!" - kiabálja a videón. Rendőrök szorították sarokba." – Remélem megint írnak szívszorító cikkeket az Aránytalanul Durva Rendőri Fellépésről az Értékadó Médiákok!44négy!!!!
Meztelenül szaladgál az esőben, úgy mosakszik: "Egy nomád hajléktalan költözött Jákóra, az utca közepén végzi a dolgát. A helyiek utálják." – Mi ez a kirekesztés, mi ez a megbélyegzés?! Remélem a TASZ már forgatott egy filmet a maradi, ósdi értékekhez ragaszkodó helyiekről!!!
helyszínelő: Betépett turista vert szét egy fonyódi hotelszobát – Még csak le sem vetkőzött? Uncsiiiiiiiiiiii....
KT: Meztelenül New Yorkban: "Trina Merry ikonikus New York-i épületek előtt fotózza modelljeit."It isn't normal. But on meth, it is. METH: NOT EVEN ONCE!
Nesze: Miranda Kerr csak vetkőzik: "Fehérneműben és egy szál lepedőben pózol a modell a fotókon." – Hát ez a fürdősó, ez a legjobb színésznőkből is kihozza az állatot :SS
18+ Ő a legostobább tekintetű pornós: "Arabelle Raphael a pornózást performansznak tartja, nem csak a pénzért csinálja." – Szegényke, ezek szerint nem csak a tekintete ostoba, hanem ő maga is az. Ja, és még ronda is.
életmód: Amiket nem biztos, hogy tudott a spermáról: "Tovább életképes, mint gondolná, a túlzott hőhatás akár hónapokra visszavetheti a minőségét, és nem lesz jobb íze az ananásztól." – Ez csupa olyan dolog amit egyáltalán nem akartam tudni róla :SSS
18+ Pucérra vetkőztek Lawrence-ért: "Szeptember elsején a legnagyobb troll az volt, aki szolidaritási mozgalmat hirdetett. Ismeretlen lányok meztelenül fotózkodnak."SUCCESFUL TROLL IS SUCCESFUL ^^
 
 

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés