2014. 09. 20.
Error Flinta (szept. 20-21.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, SZEPTEMBER 20.:
A DOKTOR NEM MONDOTT NEMET...
 
Ursula undresses @_@
Ajánlott:
Duna TV, 20:50: Dr. No
– Az első James Bond-film, amiben már minden együtt van: cicababák ( kezdésnek mondjuk Ursula Andress), valószerűtlen főgonoszok (ama címbeli bizonyos, aki világuralomra tör, és sikeresen tette el láb alól a korábban utána nyomozó angol titkosügynököt), még valótlanabb verdák, a gravitációt és a a fizika törvényeit semmibe vevő akciók, és bennük persze Bond, James Bond, aki itt még Sir Sean Connery, de már rázva issza és nem keverve, és mindent megold elegánsan, sose jön ki a sodrából – vagyis olyan mint amilyenek mi, Férfiak mind szeretnénk lenni, de őt nézve mégis inkább hagyjuk a világmegmentést, mert úgysem tudnánk hozzá felérni. Hát merüljünk el a napfényes Jamaica habos hullámaiba, legalább képzeletben, és reménykedjünk hogy nekünk is jut egy, a vízből Vénuszként felmerülő csodanő (nem fog, de köztudottan a remény szokott utoljára meghalni). Bond túlélte a hatvanas éveket, sőt, úgy tűnik szülőatyját is túl fogja, és bár a Craig Daniels-es részek nekem már nem jönnek be annyira, de még így is valószínű hogy az új kalandokat még unokáink is látni fogják.
 
Talán érdemes:
Háromnegyed tízkor a poszt-Ponyvaregény filmek egyik egyszernézős példánya, a Nyomás! vár minket a Cinemax 2-őn, ami leginkább azért tartozik ebbe a kategóriába, mivel a rendező a mozi alapszabályait áldozza fel a menőség kedvéért. A kilencvenes évek vége felé nagy divatja volt a stiláris bűvészkedésnek, itt például a szigorúan egy nap alatt játszódó történetnek, na meg a sajátos értékrendű hősöknek, így az itteni, kényszerűségből drogkereskedéssel próbálkozó pénztároscsajnak is, aki két megbízhatónak tűnő srácon keresztül szeretne üzletet kötni, csakhogy ők valójában B-kategóriás színészek, akiket egy rendőr vett rá némi együttműködésre... Minden van tehát, drog, techno, Las Vegas és pörgés ezerrel, ami miatt az egész végül elvérzik és nem lesz egy Pulp Fiction-höz hasonló kultság, az a karakterek közti kapcsolatok erőltetettsége.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Fecskék szálltak meg egy tűzfalat:
"Ezek a madarak már biztosan nem mennek Afrikába."...mert van eszük és hallották mi történt egy éve a magyar gólyával arrafelé. Nem úgy mint a celebjeinknek, pedig azok állítólag olvassák a híreket, ergo tudniuk kell, mi megy most Afrikában:
comment:com: Expornósok is szívnak majd: "Az RTL Klub celebszívatós túlélőrealityjébe elvisznek két expornóst, pár énekest és sportolót, sőt, két Gáspárt is, de Győzike kimaradt a buliból. Bárdos András és Nyertes Zsuzsa is utazik."Nap kommentje:
 
mrs.starkey 2014.09.18. 20:11:25
afrika. jóvan, hozzanak csak egy kis ebolát magyarországra, köszi.

 
...ugyanez az Origón:
Krasznai Tünde Aleska Diamonddal alkothat egy párt: "Itt az Afrikába utazó húsz 20 hazai sztár."Év kommentje-candidate:
 
laborc 2014-09-19 06:38:56
Miért nem lehet ezekre kiváltani a vadászati engedélyt?

 
Lopott ókori műkincset kap vissza Egyiptom: "A Kheopsz-piramisból német kutatók vitték el az uralkodók nevét keretbe foglaló kartust." – Hogy minek viszik vissza azt pont úgy nem értem mint ahogy a fecskék távolmaradását tökéletesen indokoltnak látom. Németországban legalább biztonságban lennének ezek a műtárgyak, Egyiptomban meg bármikor jöhet valami idióta mint a múltkori, aki a Szfinxet akarta lefejezni...
Elvitték a Marx-szobrot a Corvinus Egyetem aulájából: "Még nem tudni hova tették, de elvileg az egyetemen marad." – A fenébe is, pedig épp kezdtem volna megszokni :DD
Megmérgeztek egy fiatal lányt egy házibuliban: "Gyógyszeres bort ittak, a lányok nem tudtak róla. (...) A három 22 és 25 év közötti férfi ellen gondatlanságból elkövetett emberölés miatt emeltek vádat, felfüggesztett fogházbüntetést kérve rájuk – tájékoztatott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség." – Jól olvasom? FELFÜGGESZTETT EGY 15 ÉVES LÁNY MEGMÉRGEZÉSÉÉRT ÉS MEGÖLÉSÉÉRT?! Faszom, Kossuth-díj nem kéne az elkövetőknek?!
helyszínelő: Évekkel kevesebbet ülhet Rezesová SzlovákiábanEGY KOMMENTELŐ MEGMONDTA ELŐRE HOGY EZ LESZ, neki is megy majd a Kossuth-díj... :((((
Róma mindig ellenséget keresett, hogy harcolhasson: "Ez volt a birodalom felemelkedésének titka, plusz az adócsökkentés, aminek örült Róma népe." – Nem is tudom, honnan ismerős nekem mindez. Ja, de:
Barack Obama hitelgaranciát ígért Ukrajnának: "Közvetlenül 53 millió dollárt adnak."EKÖZBEN AZ ÁLLAMKASSZÁBAN...
Amerikaiak állítják fel a szír hadsereget: "Mármint ami nem Aszadé és nem is az Iszlám államé. 500 millió dollárjuk lesz rá."EKÖZBEN AZ MUHAHA. Persze, nem Aszadé... :D Független szír hadsereg, ami nem engedelmeskedik az ottani államfőnek, csak egy távoli nagyhatalomnak...  Nem irigylem az átlagamcsit, teljesen 1984 ami ott megy: akivel egyik héten még háborúztak, az a másikon már szövetséges. Hiába no, "Óceánia mindig is Eurázsia ellen viselt háborút!" :DDDD
 

VASÁRNAP, SZEPTEMBER 21.:
...VAGY TEMPLOMOT NEKI.
 
Vonzások és állatságok.
Talán érdemes:
Cinemax, 20:00: Omar
– Szomorú, ám valóságos (és önkritikus) izraeli dráma egy palesztin Rómeó-Júlia szerelemről, ami első pillantásra kevésbé tűnik tragikusnak, hiszen a nője kedvéért ALAGÚT falat mászó arab srácot nem ölik meg, "csak" igaztalanul megvádolják, s ezzel az izraeli hadsereggel való együttműködésre kényszerítik. Hosszú távon azonban ennek sem lesz jó vége, ahogy a tízkor az HBO 2-őn adott Vonzásoknak sem, amiben egy nem egészen tiszta szándékú nagybácsi vesz szárnyai egy félig elárvult lányt és annak anyját. Ami miatt érdemes: Clint Mansell zenéje. Ami miatt nem: Nicole Kidman szétbotoxolt arca. Pontosan egy órával később (23:00-kor) meg arról igyekeznek meggyőzni minket a Film Mánián hogy A szabadság földjén (Amerika, ofkorsz) sem fenékig tejfel a bevándorló özvegyasszonyok élete: hősnőnk a tizenkilencedik század közepének nyomora elől egyenesen a redneckek birodalmáig menekül. Inkább kaland, mint dráma, de én még így is ki fogom hagyni, és mondhatnám hogy ma csupa deprimáló-komolykodó alkotást kapunk, de szerencsére nem:
 
Ajánlott:
Cinemax 2.
: életrajzi film negyed kilenckor az állattartás,-és tenyésztés megreformálójáról, Temple Grandin-ről, aki sokszoros hendikeppel indult az életben, kezdve azzal hogy nőnek született, folytatva az Asperger-szindrómájával, amivel végülis megküzdött, ahogyan azzal is hogy betegsége miatt gúnyolódások állandó céltáblája volt, mégis ennek ellenére egész a professzorságig vitte. Az ő élete a példa arra hogy a fogyatékosokat sem szabad leírni, és hogy mindenki lehet kiemelkedő valamiben. A főszereplőt a gyönyörű (és tehetséges) Claire Danes játssza, mellette még Catherine O'Hara és Julia Ormond alakít nagyot.
 
A seksz, a szipu rovat:
pornófüggőség – bizarr: Így nézne ránk reggelenként a kedvenc pornószínésznőnk: "Ki ne álmodott volna még arról, hogy eltöltene egy éjszakát a kedvenc pornószínésznőjével? Reggelre lehet megbánná." – Nem, mert 1.: óvszert húznék, 1.: ki mondta hogy reggelig maradhatna? :D
Transzvesztitákat szívat a Facebook: "Az oldalra csak valódi névvel lehet regisztrálni, így joggal tilthatják le a transznemű előadók profilját. A macskák bezzeg maradhatnak."LIKE!!!44444 négy !!!!444!! négy Hát ezerszer inkább nézek macskákat mint transzvesztitákat!!!
Szíven szúrta magát egy bedrogozott fiú: "Késsel a mellében járkált, miközben azt kiabálta, hogy megszúrta az ördög." – Szíven szúrja magát, majd fel-alá rohangál és az ördögről hablatyol...egész biztos nem Ferike volt az?
Hasba szúrta magát egy dühöngő drogos: "Hét hónapja intravénásan dizájnerdrogot használ. 200 forintért kért, nem kapott, szúrt." – ...ez legalább nem végzett félmunkát. Most miért, legalább amíg magukat szurkálják, addig se minket :)
Bekábítószerezve gyilkol az Iszlám Állam hóhéra: "Elemezték a kivégzésről készített videót."SZEGÉNY DROGOS, MÉG A VÉGÉN MEGSAJNÁLOM Nem csoda, azt az agymosást ami ott van csak benyomva lehet elviselni.
Szabad bölcsészek, figyelem: szex- és fűkedvelő újságírót keresnek – Alkoholistát nem? Bár tudom, az nem drog, de akkoris... ^^
Marihuánát termeszt az olasz hadsereg – Jól teszik, így legalább ellenőrzött cucc jut majd mindenkinek :)
vendéglátás: Későn rendeltek, beletunkolta a farkát a pizzába – Figyeljétek meg, még pár év, és ez egy külön ízesítés lesz :SSSS
Kántor Róbertné világverő tökei – Ebben is leköröznek minket a nők?! Már ők is tökösebbek? ÉBERSÉG!!!! Végezetül pedig ugorjunk át a Zorigóra, ahol klimaxolták az indexesedést:
Puncihangsúlyos ruhában teker a kolumbiai női kerékpároscsapatLESZAR nana, azt majd csak hétfőn ^^
Így élveztek egykoron a földesurak és a szobalányok (18+): "Leplezetlen, meztelen testek - forró fotók." – De jó! Nem is tudtam hogy a középkorban már volt színes fényképezés!
Hatalmas pénisszel pózolnak a Disney-hercegek: "Így még biztos nem láttad őket." – Nem is akartam :SSS
Két pénisz egy vaginában? (18+): "Szexuális bakancslistáink nyomába eredtünk..."...és ez egy nőknek szánt bulvároldal, amit állítólag nők írnak. ÉDES FASZOM! Ennyire ne nyomjátok már fullba a velvetet, gyerekek! Nap kommentje:
 
Sracc 2014-09-15 10:23:36
Cili: elfér
Amália: próbáld ki eperrel, tejszínhabbal, pezsgővel, osztrigakoktéllal (pinába ki-be), éjfélkor egy elakadt iraki szálloda liftjében.
Laura: neked is a fentit ajánlom. Garantált az életre szóló kaland.
Mónika: ajánlom neked a soroksári utat. Török, afgán, bolgár stb. kamionosok, minden nap idegen férfi.

 
 
 
Kulcsszavak: éberség

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés