2009. 05. 07.
A sorok közt olvasás művészete
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
És akkor itt a második adag, tessék. Hopp, most jut eszembe, múlt héten nem ajánlottam nektek az 1408-at, és nem ok nélkül, ugyanis megváltoztatták/levágták a végét. Pedig nem rossz Stephen King-adaptáció, bár egy kicsit agyalós.

CSÜTÖRTÖK, MÁJUS 7.: A MAGYAR BEN NIHIL LEHETETLEN KÜLDETÉSE
Este kilenckor Mission: Impossible III a TV2-n. Marha sok híresség lesz benne, de csak Michelle Monaghan miatt érdemes nézni, akibe a Kiss Kiss Bang Bang óta reménytelenül szerelmes vagyok. 21:05-kor az m2-n Joyce diadala a mellrák felett, igaz történet alapján. Nyilván könnyeztető film, de lehet erről a betegségől máshogyan beszélni? Nem hiszem :(
Az RTL Klub-on 21:10-től egy valaha szebb napokat látott komikus, Gálvölgyi János fogja azt bizonygatni, hogy ő a magyar Benny Hill (hát persze, mínusz jó nők, plusz elfogult politizálás). Fábry valamivel jobban csinálja a humor és a szerepvállalás egyensúlyba hozását (bár tőle meg a fekál-viccek rettenetesek).

PÉNTEK, MÁJUS 8.: A PING PONG KIRÁLYA
Egy ismerősöm kedvenc filmje a TV2-n 21:00-tól, ez a Diszkópatkányok, ami jobb, mint az átlagos csajozós vígjátékok, bár a főbb karakterek (Steve és Doug Butabi) nevéről mindig a Teletubbies jut eszembe, hogyaszongya: teletabutabi. Utána az aktuális hülyék adója, pókerstárok.hu. Nézzétek inkább Theo Van Gogh konspirációs filmjét a Duna tévén ugyanebben az időpontban: 05.06 . - Az összeesküvés (2009.06.05.). A film a Pim Fortuyn elleni merényletet veszi alapul, többszörös csavarokkal, és utalásokkal, míg végül a rendező is ugyanolyan véget ért, mint a film hőse, még a bemutató előtt. Az M2-n 22:00-tól testvéresdi: A pingpong királya. Eriket kiközösítik és megalázzák, de ő erre nem lelövi a fél iskolát, hanem sportoló lesz, míg öccse, Rille a suli kedvence. Az összekülönbözés borítékolható, a végkifejlet már kevésbé.

SZOMBAT, MÁJUS 9.: A HÉTFŐI LÁNY ÉS A GENTILE MANUS
Egy vígjátékkal kezdünk, ez lesz az Ágyugolyófutam 2. 16:25-től az RTL Klub-on. A folytatások nem szoktak jók lenni, és remélem hogy pozitívan fogok csalódni, de erre, megvallom, igen kicsi az esély. 19:30-kor ugyanott egy újabb harmatgyenge Eddie Murphy-film sokadik ismétlése, eltaláltátok, A dzsentlemanus. Az Echo TV-n 23:00-kor egy újabb film Eduardo Rózsa Flores-ről, hátha kicsit tisztul a kép: Magyarok a Balkáni Háborúban 1991-1997. 23:05-kor az M2-n Hal Hatley ellenutópiája A hétfői lány (his girl Friday helyett his girl Monday, LOL) címmel. Nade miért szombaton adják??? 0:05-től a Viasat3-on Inferno - Hőhullám, napkitöréses-klimaxos faszság.

VASÁRNAP, MÁJUS 10. IGAZSÁG HELYETT HETI HETES
Sablon szerint alakul minden: 20:55, m1: A (rej)szólás szabadsága, a TCM-en 21:00-kor Majd most kiderül (Sex and the Single Girl). Én is ezt mondom vele kapcsolatban, majd kiderül milyen. És ha már a rejszolást emlegettem, 21:45-kor a TV2-n James Bond: A holnap markában, ez az a film, aminek a reklámspotjában Korovjov LD50 user is benne volt, én meg fellélegeztem, végre valaki, aki valami értelmes és humoros dologgal kerül be a TV-be. Ha már itt tartunk, szerintem a Korovjovos spot maga többet ér mint az egész film, csak sajnos rövid, és kb. ezerszer meg kéne nézni ahhoz, hogy kitöltse az M2-n 21:05-kor kezdődő anti-tinifilm, a Tizenhárom játékidejét. Már egyszer anyáztam ezt az izét, most csak annyit tennék hozzá, hogy ez a Kölykök lányverziója, vagyis épeszű, és/vagy egészséges lelkű emberek kerüljék, de nagyon. Az ajánlójáról meg annyit, hogy a petty crime-ot piti bűnnek fordítani azért nem semmi.
Este tíztől az HBO2-n a Tudorok aktuális része. A sekszy fotó a vasárnapos rész elején innen van, történelmi sorozatokból meg sose elég, szóval nézzétek. A sima HBO-n A Zodiákus, ami egy sorozatgyilkosról meg az őt üldöző rendőrökről szól, én kihagyom. Ja, 22:30-kor kezdődik.
Spike Lee is csinált egy sorozatgyilkosos filmet, a Cinemax-on azonban nem ezt, hanem a Nation Of Islam-féle Milliók Menetéről készült művét vetítik 23:30-tól (Ha megy a busz). Lee-ről sose tudtam eldönteni mit akar, néha arra gyanakszom, hogy csak a polkorrektség jegyében adnak támogatást a bore fest-jeire, miközben tehetséges rendezől százai kilincselnek mindenhol, akiknek egyetlen hibájuk hogy nem feketék (és ha azok, akkor meg forog olyan jól a nevük a médiában). A Milliós menetben nem vehettek részt nők, a polkorrektség meg kétélű fegyver, Lee például berakott egy homoszexuálist is a menetbe, annak ellenére hogy a NOI viszonya elég sajátos ebben a témában. Nem valószínű, hogy túl sok meleg fekete vállalta büszkén a menetben a szexuális identitását, maradjunk annyiban. És mivel a sablont emlegettem a mai nap elején, korábban meg Gálvölgyit, mindenki megnézheti miről beszélek, az RTL Klub-on 22:30-tól Heti Hetes, jellemző módon ugyanott 0:20-tól meg az Igazság helyett című thrillert adják. Tudunk a sorok közt olvasni: IGAZSÁG HELYETT HETI HETES, ikszdé, LOL!bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés