2014. 09. 29.
Állítsátok meg The Rézágyút! (szept. 29-30., okt. 1-2.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, SZEPTEMBER 29.:
VESZÉLYEZTETETTEK?
 
Szabad-e beloruszni ide színházzal?
Talán érdemes:
Cinemax 2, 20:00:
A mai nap az ismétlésgyanús ötleteké, ugyanis szinte biztos vagyok benne ha nem idén, akkor tavaly voltmár egy focibuzis hapsiról szóló vígjáték, még úgy is hogy maga a Standard-drukker most először szerepel a blogban. A címbeli csapat őrült rajongója a lelátón kívül egyedül a munkájának él, de az ő életében is eljön a Nő aki miatt el kell gondolkodnia azon hogy érdemes-e mindent feláldozni a bőrlabda oltárán. Én sose nem értettem hogy az ilyenek miért képtelenek rendesen csajozni, barátkozni, stb., a meccseken mindig van ivászat meg bunyó, ha meg valaki direkt szociopata akar lenni, az egyszerűbben meg tudja oldani egyedül az alkoholizmussal (pld. én is). Nyolc húsz, új hét, újra Elisabeth Shue, ezúttal egy gyengus thrillerben az HBO 2-őn, mint az egyik új lakó a Házban az utca végén (na jó, csak a mellette levőben), ami egy psychopata gyilkosság helyszíne volt, amiről minél kevesebbet árulok el, annál nagyobb szolgálatot teszek a rendezőnek, aki ugyan pörgős és meglepetésekben gazdag nyomasztást hozott össze, de a hatásvadászat a forgatókönyv és a többszöri élvezhetőség rovására ment. Shue mindenesetre tűrhető az elvált, lányát egyedül nevelő asszonyként, persze a Mai Fiatalok úgyis a gyilkosság túlélőjével haverkodó Jennifer Lawrence miatt fogják nézni, nekik még valószínüleg a többi vicc is új lesz. Ugyanitt tíztől másik vesszőparipám, Michelle Monaghan egy ugyancsak komor alkotásban és kivételesen nem egyértelműen jó vagy szerethető figuraként, hanem egy nemkívánt terhességet a barátnője kedvéért kihordó nőként, aki cserébe csak egy kis gondoskodást kér a terhesség idejére. Mint kitalálható, ezalatt az idő alatt alaposan mérlegre kerül kettejük barátsága még úgy is hogy a címe (Babavárás) ellenére sem bölcsőringatós thrillert, hanem sima párkapcsolatos drámát csináltak ebből az egyébként elcsépelt ötletből.
HBO, 01:40: Veszélyes tettek – Bár a Pussy Riot, a Femen és a többi ilyesmi után már kétkedő vagyok minden független megmondóval szemben, de a Belorusz Szabad Színház magában is van annyira érdekes hogy megérdemeljen egy önálló doksit. A műfaj amit csinálnak az tipikusan az mint itthon mondjuk a Krétakör, vagyis magamtól el nem mennék rá, de a képernyő biztonságos távolságtartásával talán el tudom dönteni hogy mennyire meggyőződésből csinálják.
 
HÉTFŐ? #LESZAROM.
szex: Nicki Minaj nem akarta hangsúlyozni a szexualitástEHHEZ KÉPEST MEKKORA ORDAS KURVA LETT BELŐLE IS LESZAROM.
Miley Cyrus hivatalosan is elérte a mélypontot: "Valamikor a napokban történhetett, hogy végleg elszakadt a fonál, ami a normális világhoz rögzítette." – Hivatalosan is LESZAROM.
Palvin Barbara újabb reklámban szuperdögös – Szuper, akkor LESZAROM!
Újra megnézheti Brazília legszebb fenekeit: "Brazília negyedszerre is megrendezi a világ egyik legnagyobb seggversenyét, a Miss Bum Bum Brasilt, ami ezúttal is bődületesen erős mezőnyt hozott össze."NEM ELÉG NEKIK A RIÓI KARNEVÁL BASSZUS? ÁLLANDÓAN BULIZNI KELL? LESZAROM.
Minek öltözött be Heidi Klum?: "Segítsen eldönteni, mire hasonlít a német modell a 70-es éveket idéző ruhájában. Puli, hínár, portörlő?"SAJNOS MÉG MINDIG MAGÁRA HASONLÍT A LEGJOBBAN LESZAROM.
gumicukor: Negyedszerre is férjhez ment Gregor Bernadett – Én ötödször is LESZAROM.
interjú: Juliette Lewis Clooney képére maszturbáltLESZAROM, magánügy!
Urológusok várják a bepisilőket: "A Kutatók éjszakáján bárki megnézheti a legkorszerűbb labort." – Én ezt is csak LESZAROM.
Ekkora mellekkel választást lehet nyerni: "Karen Danczuk a brit politika üdvöskéje, akkora mellei vannak, hogy tuti mindenki rá szavaz."LESZAROM, én továbbra is Gianna Michaels neve mellé fogom tenni az X-et, ha nincs ott a szavazólapon, akkor meg odaírom ^^
Ki látta Kim Dzsongunt?: "Három hete egy koncerten mutatkozott utoljára. Mi történhetett vele? És miért sántikált?"LESZAROM, ha meghal, akkor is marad elég komcsi diktátor a földön!
Ilyen Kirsten Dunst smink nélkül: "A 32 éves színésznőt elég nehéz felismerni a képeket, a bőre kifejezetten egészségtelen." – Kifejezetten LESZAROM.
gigavillantás bónusz cica 18+ Keshának összejött a teljes puncivillantás: "Az énekesnő szinte semmit sem vett fel rövidnadrágja alá, ennél több nem is kellett a fotósoknak."EZ AZTÁN NEKÜNK IS NAGYON KELLETT LESZAROM.
18+ Macskával még a puncivillantás is jobb – Én ennek ellenére LESZAROM.
Óriásmellekkel hétvégézett Zimány Linda: "Erős fotóval indította vasárnap az Instagramot a magyar modell." – Erősen LESZAROM.
Britney Spears a színpadon bombanő - ...én viszont a kocsmában SZAROM LE.
Carmen Electra tudja, hogy kell ribancnak öltözniHÁT IGEN, NEKI AZTÁN LEHET BENNE GYAKORLATA LESZAROM.
Madonna csöcsös fotóval ünnepelte születésnapjátNA MÉG EGY CELEB AKI IGÉNYESEN TUD MEGÖREGEDNI LESZAROM.
EGO: Rágódással könnyen depresszióba kergetheti magát: "A problémákon kattogás, a jóllétünk tudatos fejlesztésének mellőzése és az önostorozás visz minket a depresszióba." - Így igaz, akkor már ezerszer inkább a sör meg a LESZAROM! :))) EGÉSSÉG FTW!!!
Így pucsít tangában Adriana Lima: "De tényleg. Kerek fenék egy pinduri tangába bújtatva. Tökéletes kompozíció."LESZAR SUNÁZNÁM. De tényleg! :)
 
 
KEDD, SZEPTEMBER 30.:
FRANCIA ÁSÍTÁS
 
Tivoli-lövőben látszódik
Talán érdemes:
Duna TV, 21:50:
Amennyiben még nincs herótunk Agatha Christie műveinek francziásításaitól, vár minket a Mérgezett toll, amiben a vidéki kényszerpihenőt tartó Lampion felügyelőt még ott is utoléri a munka zsaroló levelek és egy felderítésre váró mérgezés képében. 22:40-kor disztópikus akciózás a Film+-on, amiben érthető hogy Ron Perlman oszlopos szerepet kapott, de hogy John Malkovich mit keres ott, az még a megtekintése után is rejtély fog maradni. A történet a távoli (?) jövőben játszódik, ami a Peak Oil-félelmek árnyékában közelebb van, mint hinnénk: nincsenek államok csak vállalatok, akik tűzön-vízen át harcot vívnak az esetleg még fellelhető ásványkincsekért és energiahordozókért, eközben viszont rászabadítanak a világra egy régesrég legyőzött, a zombijárvánnyal ellentétes hatású szerkentyűt ("a Gépezet"), ami nem lelassítja, hanem speciális erőkkel ruházza fel a belébotlókat. Ahogy az lenni szokott, az egyik oldal elpusztítaná a fertőzötteket és a fertőzőt is, a másik meg humán erőforrásként hasznosítaná őket. Mint látható, a Mutáns krónikák remekül illeszkedik a mostanában divatos transzhumanista agyfaszpropagandába, ennek ellenlére még a hozzám hasonló, minden összeesküvésen átlátók is értékelni fogják – de max. egyszer és csak kis adagokban. Tíz perccel később újabb bőrt nyúznak le a halottról a Filmbox Extrán egy drámának álcázott akármivel, amiben Elvis testőre nyitja ki a száját és kezd el beszélni a színfalak mögötti tivornyákról és minden földi jóról amiből ő még épp idejében ki tudott szállni. Tíz óra ötkor viszont egy B-kategóriás erotikus thriller zárja a napot az MGM-en, hülye angol (Fascination) és még hülyébb magyar címmmel (A bosszú bosszúja), ennek dacára bérgyilkosok nincsenek benne, van viszont egy férje halála után gyanúsan hamar új életet és még újabb pasit kezdő asszony, akinek fia és a frisspasi lánya együtt kezdenek el nyomozni azután, hogy tulajdonképp mi is történt, és ahogy lenni kell, össze is jönnek. Egyedül Jacqueline Bisset miatt nézd, már ha egyáltalán fogod.

Kis hírek a nagyvilágból:
Legyőzte az autótolvajt az 52 éves nőPÉLDÁTLAN ÖNBÍRÁSKODÁS, remélem a Társaság a Kinderjogokért már megtette a megfelelő lépéseket!!!
Sántikáló Kim Dzsongunt mutatott a tévé: "Beteg, de tűznyalábként halad a nép élén." – Mondtam én hogy nem kell a vén komcsit félteni, az ilyenek száz meg ezer évig is elélnek, ahelyett hogy ő maga lenne a tűznyaláb, mondjuk mert valaki ráönt egy kanna benzint és meggyújtja...
Turistalátványosság lett a szakálla: "Tulajdonosa a gyerekneveléshez hasonlította szőrzete gondozását." – Nagyon helyes, legalább addig sem szaporodik.
Bokros, Király Zoltán, Róna: A magyar közélet a-tól z-ig korrupt – ...az SZDSZ meg tele volt korrupciós ügyekkel. Mondom én hogy ideje van a Bagoly mondja rovatnak... – "Az eddigi legfurcsább kampányrendezvényen jártunk, ahol húszéves sztorikat vettek elő." – Minek? Nincs elég mai mocsokság? :DD
Ön siófoki? Akkor tessék, egy okostelefon: "Minden helyi választó kaphat egy drága telefont. Úgy alakult, hogy épp a választások előtt." – Mégis mit vártatok? A buta emberek könnyen megvehetők az okos telefonokkal :DDD
Három milliárd forint eltűnt a becsületes emberek között: "Már rég vissza kellett volna fizetni a kampánytámogatásokat." – Mit vártatok? Becsület és politizálás összeegyeztethető? Na ugye.
Biztosan jön orosz gáz márciusig: "Az ukránok és az oroszok uniós közvetítéssel egyeztek meg Berlinben. Ötmilliárd köbméter jöhet." – És ha már nem jön, akkor onnantól általánosan gáz lesz.
múlt-kor - Sötét múlt 18+ 10 megrázó Pulitzer-díjas fotó, amely sokkolta a világot: "Ha érdekli a múlt sötét oldala, még 9 hasonló fotót talál az írásban."KÖSZÖNÖM NEM, elég volt belőlük a törikönyvben, a jelen is van ennyire gusztustalan, ötven év múlva a mostani fotókról is kiderül hogy melyik volt a megrendezett. Nap kommentje:
 
pacagánycsök 2014.09.26. 15:51:24
van olyan dijnyertes kep ami nem eroszakot abrazol?
ezeket a "tudositok" mocskosabb hienafajzat mint akiket fotoznak.
el tudom kepzelni hogy tulekednek verben tocsogva, agyvelon csuszkalva, hogy elkeszitsek az ujabb kepeket, pulitzer mindenek felett...

 
 
SZERDA, OKTÓBER 1.:
DÚL A VIOLÁM
 
Nehéz időket élünk.
Október első napja közepesen szar felhozatallal köszöntött be, lássuk:
 
EgyMillán a Jovovicsért rovat:

A Film+ egymás után két darab bőven ismétlés alkotást is lead Luc Besson csajától, először kilenckor a Kaptár 2010-es részét, ami saját gamer-létünk szempontjából lesz érdekes/érdektelen, a most épp Túlvilág alcímmel ellátott epizód ugyanis kb. ugyanazt a szerepet tölti be mint az alapanyagot adó játék (Resident Evil) bővítései (nem tudom hogy ennek vannak-e ilyenjei csak azt hogy a World of Warcraft-nak igen), vagyis agyatlan (sőt, forgatókönyvtelen) mészárlás (a helyszín ezúttal a néhai Los Angeles), közben ugye nyakunkon a filmbeli Umbrella Corporation, csak épp Google-nak hívják, meg már külön cyberbűnözőképző játék is van a Watch Dogs-szal, hát itt tartunk 2014-ben. Az ugyanott 22:50-kor lenyomott Ultraviola továbbviszi ezt a falansztervilágos-konteós-lövöldözős vonalat, de ez már annyira gagyin CGI hogy még a magamfajta mindenbe belemagyarázók is csak röhögni tudnak rajta. Még egyszer: voltmár, lehúztam már, de nem bírtam kihagyni egy ekkora együttállást.

Talán érdemes:
Mi marad, ha a fentiek ismétlések és kihagyhatók, minden más meg gagyi sorozat vagy csak szimplán szar? Mondjuk kilenckor a Nehéz idők, amiben a született feleség Eva Longoria Parker és az átváltozóművész Christian Bale megy át már a leadócsatorna (Film+2) alapján is B-kategóriába egy rossz útra tért iraki veterán sztorija kedvéért, aki a haverjával együtt keresi a lehetőségeket a minél könnyebb megélhetésre. Az ilyen életstílus velejárója hogy az egyre kevesebbhez egyre több kell, ergo a kezdeti apró bűncselekményekből befolyt összegek nem elegendők már a kurvázás-drogozás fedezésére, a nagy bulikkal viszont már magukra vonják mind a maffia, mind a törvény őreinek figyelmét...
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Elmerült egy BMW a Mosoni-Dunában
TRENDING 2014: a hummerezés után itt a BMW-zés!!! - "Egy hajót akart kivontatni az X5-ös, a folyó erősebb volt." – Ebből is látszik hogy a tulajnak kimaradt az általános iskola, mert akkor tudná hogy azért a víz az úr :D
13 éves gyerekek mentek az Iszlám Államnak segíteni Németországból – Ez arrafele olyasmi lehet mint itt nálunk az alkoholizmus: nem lehet elég korán elkezdeni...
Tele van műanyaggal a francia bor: "Szaporodást és fejlődést korlátozó ftalátokat talált egy vizsgálat, ki nem találná, hogy kerül a borba a polimer." – Nocsak, nocsak, csak nem újabb konteóról bizonyult be, hogy igaz? Csakazértis maradok a magyar bornál és a cseh söröknél! EGÉSSÉG!
buksza: Álarcos mérgek az ételeinkben: "A gabona és paprika védekező rendszere átjut az élelmiszer-ipari ellenőrzésen." – Kit érdekelnek a már eleve benne levő növényi anyagok, amikor itt a bizonyíték a globális népirtásra?!! ÉBERSÉG!!!
Felrobbantották azt a lakóparkot, ahol épületomlás miatt 11 ember halt meg tavaly - Ezt is jókor! De legalább nem akkor csinálták amikor még lakott volt...
Meglepő bejelentéseket tett Szijjártó Péter – Csak nem lemondott a vagyonáról? :DD
Ha ön kőgazdag, hardcore katolikus, és van picit több mint 89 ezer eurója Ferenc pápa sapkájára, megmutatjuk, hova kell kattintania az EbayenTISZTELETET AZ INDEXNEK! Végre engem is érintő dolgokkal foglalkoznak. Illetve nem egészen: "Ide. Most épp 89 050 euróért kínálják az Ebayen Ferenc pápa fejfedőjét a német Ebayen, de siessen, hamar felmehet az ára. Ne aggódjon, a pénz jó helyre kerül: az árverést egy független (világi) humanitárius szervezet, a Soleterre Onlus indította, és a befolyt pénzből a kongói anyákon fognak segíteni." – Esküszöm hogyha lenne fölös kilencvenezer euróm akkor csakis Ferenc pápa fejfedőjére költeném, de így inkább maradok a kocsmázásnál, úgyis max. száz év alatt tudnék ennek megfelelő összeget elinni.
világpolitika - Érdekes világ: Egy japán, aki Afganisztánban oroszokat gyilkolt: "Egy japán harcos, aki 1979-ben egészen Afganisztánig utazott, hogy szovjet katonákat ölhessen." – Na most, én köztudottan nem szeretem a ruszkikat, de azért ne emeljünk már piedesztálra valakit aki odament kiélni a beteg hajlamait. Nap kommentje:
 
Pierr Kardán 2014.09.29. 19:03:10
Remek. Végre látunk szemtől-szembe egy embert, aki részt vett a muzulmán fanatikusok kiképzésében. Tanaka san remek ember :-)
 
Kiűzték az oroszokat! Remek!
Felrobbantottak pár amerikai követséget! Még jobb!
Lerombolták a World Trade Centert! Kiváló!
Megalakítják az Iszlám Államot! Szuper.
Rárajzolták Magyarországot is az elfoglalandó országok térképére. Ajjaj, ez már nem annyira szuper :-((
 
Tanaka san nem is annyira remek ember :-(

 
 
 
CSÜTÖRTÖK, OKTÓBER 2.:
EGY MARÉKNYI TENGERÉRT
 
Art at close range.
Ajánlott:
Kezdjünk az MGM-en, ahol este nyolckor a csodás Audrey Hepburn a Funny Face mintájára megint Párizsban és egy idősebb férfi (Gary Cooper) társaságában találja magát, de ezúttal egy magánnyomozó lányaként. A kis hölgy eredeti terve az volt hogy figyelmezteti a léha úriembert a rá váró életveszélyre (féltékeny férj gyilkosági kísérlete), de a végén persze Délutáni szerelem lesz ebből is (naná, majd zombifilm!). Billy Wilder ezzel szeretett volna tisztelegni Ernst Lubitsch előtt, végülis sikerült neki, de az igazat megvallva az egészet lezavarhatta volna másfél órában is, semmi nem indokolja százhúsz perces hosszúságot. Egy órával később (kilenckor) érkezik a bizonyíték az HBO-ra hogy van élet Törökországban a Szulejmánon túl. Az Egy maréknyi tengerben egy világlátott török fiatalamber haragítja magára családját, akik bár örülnek annak hogy hazatér a Bűnös Nyugatról, azt már kevésbé nézik jó szemmel hogy fiuk rögtön hazatérése után hozzá illő (nem túl vallásos, felvilágosult) nő oldalán találja meg a boldogságot. Ugyanitt tizenegy előtt öt perccel egy doksi az Árvák klubjáról, vagyis olyan nőkről, akik korán rákényszerültek arra hogy egyedül állják meg a helyüket a világban. Három sors, három embertípus az iskolástól a friss anyán át az íróig, közben még egy-két halivúdi celeb (pld. Jane Fonda) is feltűnik.

Vírusos rovat:
Védőruháért sztrájkol  a legnagyobb libériai kórház: "Ebola-fertőzéstől tartanak, de magasabb fizetést is szeretnének."ÉDES FASZOM, adjanak meg nekik mindent most egyszer és utoljára, majd határzár, osztjónapot. Döntsék már el mi a fontosabb, az életük vagy az a kurva pénz! : (
Ebolás betegek szöktek meg: "Fegyveresek feldúltak egy libériai kórházat." - ...és ez történik amikor sztrájkolnak, ahelyett hogy dolgoznának: nincs senki aki meggátolná az ilyen betöréseket :SS
Ismeretlen vérzéses láz pusztít Kongóban: "Már legalább 70 halottja van, és 500-an fertőződtek meg. Hasonlít az ebolára, de nem az." – Jaj de jó, pedig már kezdtem aggódni. Illetve...
Mégis ebola pusztít Kongóban: "Korábban azt hitték, más okozhatta a vérzéses lázat. Mint kiderült, tévedtek."ÉDES FASZOM! Van még egy-két ilyen tévedés a tarsolyukban?
Maláriás az Ebola-gyanús berlini beteg: "A Nigériából visszatérő nő összeesett a munkaközvetítőnél, a tünetei Ebolára utaltak." – Aztán majd erről is kiderül, hogy.
Utcára dobják az ebolás halottakat: "A rokonok el akarják kerülni a karantént." – ...de magát a fertőzést ezek szerint nem akarják elkerülni.
Kéknyelvjárvány tört ki Romániában: "Nálunk megfigyelési körzetet állítottak fel." – Hiába, a változatosság gyönyörködtet, még a fertőzésekben is ^^
Hepatitis-robbanás Borsodban – ...és milyen meglepő, ez is megelőzhető lenne az alapvető higiénás követelmények betartásával.
Gyógyítható betegségek pusztítanak az ebola miatt: "Túl sok orvos foglalkozik a járvánnyal, ezért egyre többen halnak meg enyhébb betegségekben." – Eddig szerettem volna azt hinni hogy eltúlozzák, de a fenti két hír olvastán már kezdek én is pesszimista lenni. Persze azért nem annyira, mint az Origó cikkírói:
70 millió embert is elérhet az ebola: "15 ország van közvetlen veszélyben." – ...és akkor jöjjön a Nap különösen aktuális kommentje:
 
Azele 2014-09-11 12:50:53
A Georgia emlékmű állíttatói örvendenek e 'remek' folyamatnak ...

 
...utána pedig jöjjön egy kapcsolódó Év kommentje-candidate:

Puszpáng 2014-09-11 12:48:42
"70 millió embert is elérhet az ebola."
Mennyi a terv?

 

 
Kulcsszavak: éberség, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés