2014. 10. 04.
Triads, tridevils and tirades (okt. 4-5.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, OKTÓBER 4.:
A KASZKÁDOK ÁLDOZATA
 
Korai öröm, sohasem kései lázadás.
Mint remélhetőlheg mindenki tudja, ma négy éve történt a vörösiszap-katasztrófa. Tudom hogy a birkáknak egyszerűbb felejteni és a szulejmánért hőbörögni (majd arról is írok, nyugi), de én csakazértis beszúrom a vonatkozó wikicikket, tanulságos.
 
Kiemelten kötelező:
Tizenegytől új zenei sorozat a Spektrumon, mely A heavy metal történetével hivatott megismertetni a rock leendő ifjú katonáit, a hozzám hasonló leszereltek pedig átismételhetik eme halhatatlan műfaj fontosabb eseményeit. Tökmindegy hogy melyik részt nézzük, mindegyik dugig lesz fiatalkorunk hőseivel, kulisszatitkokkal és szaftos sztorikkal. Tényleg kihagyhatatlan, aki nem nézi, legalább vegye föl vagy a neten pótolja, aki kihagyja, annak hat Miatyánk és ezer FASZKORBÁCSütés sem hoz feloldozást, ja, és holnap jön a második rész, én szóltam!
 
Ajánlott:
Kilenckor a Sir Sean Connery-féle James Bond-széria talán legemlékezetesebb darabját, a Goldfingert adják a Dunán, ami különös aktualitást kap a folyton fenyegető gazdasági összeomlás árnyékában. Az Amerika dollárfedezetét adó Fort Knox-i aranykészletre a címbeli címeres úriember feni a fogát, célja a globális káosz, ám hősünk itt is győz (mikor nem?), megfektet akit csak tud (a jócsajókat úgy, a rosszfiúkat nem úgy, bár ki tudja, lehet hogy őt is eléri az a polkorrekt hullám ami a Marvelt már kiherélte). A nők dögösek, a halálnemek, fegyverek és autók változatosak, az itt önironikus-kétértelmű jeleneteket és szereplőket pedig az Austin Powers-széria bolondította meg mégjobban. Utána 22:40-kor egy remek orosz vígjáték vár minket a Filmbox Plus-on. Mindenki tudja hogy a bűncselekményeket néha újrajátsszák a bíróság kedvéért, de (remélhetőleg!) kevesen tudják, hogy is zajlik ez a valóságban. Nos, a legfontosabb összetevő egy Áldozatkaszkadőr, aki a hullát vagy életben maradt sértettet játssza. Montipitoni fekete humor, orosz temperamentummal, mi kell még?
 
Talán érdemes:
Történetben kicsit hasonló, időben a fentit kissé megelőzi (mert nyolckor adják), de minőségben nem, ez a Hogyan öljük meg a feleségünket?, amiben Jack Lemmon égeti magát képregényrajzolóként, aki egy kiadós PARTY HARD! után arra ébred hogy megházasodott, majd arra hogy felesége megölésével vádolják, pedig az asszony csak eltűnt, ő pedig csak a rajzai harci jeleneteit tesztelte IRL. Sajnálatosan túlnyújtott, ezen még George Axelrod forgatókönyve sem segít, az MGM-es horrorszinkron meg aztán pláne nem.
 
vénasszonyok_nyara | Válasz 2011. dec. 03. 15:33 | 5/6
A címe sokat ígérő. Ez egy ismeretterjesztő film? Sokan meg fogják nézni, ha hasznos tanácsokat ad.


Ugyanabban az időben (20:00) egy közepesen sikerült Heinrich von Kleist-feldolgozás (A lázadás kora) a Cinemaxon, amiben Mads Mikkelsen próbálja magára húzni Michael Kohlhaas legendáját. Az állatai önkényes elvétele ellen fellázadó lókupecre ez a legfrissebb és sajnos leggyengébb variáció, nyugodtan kihagyhatod.

A seksz, a szipu rovat:
kutyaguru – Szex a kutya mellett?:
"Buksi, a rohadt életbe, nem látod, hogy apa... fogócskázik?" – Esküszöm nem értem ezt az intoleráns, kirekesztő magatartást. Mi az hogy a kutyát kihagyják, és nem beveszik a buliba?! Hol marad a sekszuális nyitottság megkövetelése a gazdi részéről?!
helyszínelő: Szexelő prostituáltra csaptak le a siófoki rendőrökAHELYETT HOGY BESZÁLLTAK VOLNA BASSZUS, HÁT ITT MÁR KURVÁZNI SE LEHET NYUGODTAN?!
A három mellű nő – videó: "Egy híres csatornához akar bekerülni műsorvezetőnek, ezért plasztikáztatott."Nap kommentje, mellyel maximálisan egyetértek:
 
Partikupon 2014-09-23 12:43:10
Korábban elleneztem a génmanipulálást és a felesleges beavatkozásokat, de most... ;D

 
...ám közben kiderült hogy minden csoda három percig tart:
Komolyan elhitték a hárommellű nőt?: "Jasmine Tridevil néven celebkedik, de Alisha Hesslernek hívhatják, és úgy néz ki, hazudik." – Hát akkor úgy néz várnunk kell a Total Recall legjobb jelenetének megvalósulásáig :((
Kelemen Annát kapta születésnapjára egy meglett vállalkozó – Nem elég hogy idős szegény, még a barátai is büntetik!! Ide jutott a világ!44!! négy
Botrányelőadás jön Magyarországra: A rossz családtól a drogparadicsomon át a beteljesületlen szerelemig." – Fizessek egy botrányelőadásért amin még szarul is érzem magam? Asszem ehelyett is inkább sörözni fogok : )))
Pornót nézhettek a református gimnáziumra kiváncsiak: "Egy japán pornóoldalra vitt a békési Szegedi Kis István Református Gimnázium linkje."Én mindig mondtam hogy ezekben a reformátusokban nem lehet megbízni! ÉBERSÉG!!!!
Testébe szorult a vibrátor, belehalt: "Öt napig szenvedett a díványon egy brit férfi, mire kórházba vitték, késő volt." – Hát, legalább utolsó óráiban nem unatkozott szegény :SS
A nap pesti életképe: Székes prostik a Szabadkai úton – Ez is mekkora perverzió már, kerekesszékes csajokra gerjedni! :SSS
Kettős Mérce – Green: Mítoszok és tények a fűlegalizációról: "A legalizáció gazdasági szempontból sikertörténet az USA-ban. De mi a helyzet az egészségügyi és bűnügyi aggodalmakkal?" – Kit érdekel a Zemberek EGÉSSÉG!e, amikor törvényes pénzt lehet keresni a bedrogozásukkal?! Éljen Amerika, a Lehetőségek Hazája!
18+ Ilyen a férfiszex női szemmel: "Japánban ma is úgy vélik a nők: egy férfitestnél csak két egymáshoz simuló férfitest erotikusabb."EZÉRT FOGY A MAGYAR JAPÁN! Másodszor is ÉBERSÉG!!!
gumicukor: Motor tetején maszturbált egy 13 éves gyerek előtt: "Egy 50 éves amerikai nő a saját garázsában nyúlt magához, de a fél szomszédság végignézte a dolgot." - Ilyenkor persze egyiknél sincs lángszóró vagy gépfegyver, csak ha óvodába-iskolába mennek :SS
18+ Ezt nézik a nők a pornóoldalakon: "James Deen filmjeit több nő nézi, mint férfi, a nők főleg a nyalásra keresnek rá, de a melegpornót és a leszbizést is imádják." – ...vagyis tudat alatt épp a nők gerjednek a Deen által képviselt köpködős-fojtogatós-alázós análsekszre? Hogy mik ki nem derülnek :DD
Monica Bellucci meztelen mellei: "A filmművészet jelenleg legérzékibb melleit birtokló, gyönyörű olasz színésznő."NEM, a filmművésze legérzékibb mellei még mindig Giannán találhatók ^^
18+ Muffin: Ezt a pornóst azonnal feleségül venné, ugye?: "A 25 éves Siri hatalmas, természetes mellekkel rendelkezik és egyéb erénye is van, megmutatjuk." – Nem venném feleségül, lásd eggyel feljebb, meg itt lejjebb:
 

VASÁRNAP, OKTÓBER 6.:
FAKULTITÁWÖRZ
 
Sir L. M.
Azt gondolom nem kell mondanom hogy ma is a Spektrumon kell zárni a napot tizenegykor a metálműsorral, de addig is el kell ütni valamivel az időt, úgyhogy:

Ismétlés, talán érdemes:
Universal Channel, 21:00: Faculty – ...avagy Az invázium hallgatóinak találkozása a Testrabló Dolog támadásával. Robert Rodriguez úgy idézi Carpenter és a többiek szellemét hogy ne lehessen rásütni a plágium vádját, a suli outsiderei szimpatikusak, a szörny visszataszító, Famke Janssen és Salma Hayek már itt is örökifjúak voltak, Elijah Wood meg azóta óriási karriert futott be.

Talán érdemes:
21:40-kor a hétvége második Sir Sean Connery-jelenése az MGM-en egy bő negyvenéves, kis hazánkban több címen is fut(tat)ott, színdarabból készült drámával, ami Lumet-nek azon húzásai közé tartozik aminek minősége a rendező termelékenységének rovására ment, vagyis ez is bő félórával hosszabb a kelleténél. A helyszín egy őrszoba, ahol a Connery alakította rendőrnek egy gyerekbántalmazás gyanúsítottját (Ian Bannen) kellene kihallgatnia, ám őt nem annyira az igazság kiderítése érdekli, mint a munkájával járó sokezer Sérelem levezetése. Kicsit jobb forgatókönyvvel és rövidebb játékidővel még az ajánlott rovatig is eljuthatott volna. Így viszont...
 
Ajánlott:
Hogy a régi mozik modern történetre összevágását már jóval Pálfi Final Cut-ja előtt elsütötték, mégpedig Amerikában, arról mi magunk is meggyőződhetünk a Viasat3-on egy 1982-as hommage-zsal, amiben a film noir műfaját támasztották fel Steve Martinnal. A Halott férfi nem hord zakót Woody Allen Bogartos ötletét viszi még tovább, itt ugyanis nem egyszerűen eljátszatták valakivel a megidézendő színészeket, hanem magát a főszereplőt és a forgatókönyvet igazították hozzájuk: a laza magányomozót, Rigby Reardon-t adó Martin és kortársai fel,-és áttűnés nélkül lépnek át egyik klasszikusból a másikba hogy Bogie-val, Bacall-lal vagy éppen James Cagney-vel találkozzanak (hasonlóval már Baksa-Soós János is kísérlezett a Kex-ben, amikor a vetítővászon előtt állva önkényesen "belépett" és beavatkozott a történetbe). Egy szó mint száz, remek szórakozás lesz ez a hozzám hasonló sznoboknak, akik nem fogják győzni összeszámolni nem csak az alapanyagokat adó alkotásokat, de az egyéb filmekre tett utalásokat sem. Egy negatívumot tudnék csak megemlíteni, éspedig hogy rohadt későn (negyed egykor) adják.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Bizarr gömb az élet hajnaláról:
"Még azt sem tudni, növény vagy állat." – Ne legyünk kirekesztők, majd eldönti ha nagy lesz, addig meg járhat a Waldorfba. Ja, nem.
Elfajult a pusztamérgesi falunap: "Üdítőspalackot vágtak egy NAV-os fejéhez. Egy kecskeméti vállalkozó szívinfarktust kapott." – Mi ebben a meglepő? Nomen est omen, és hát Pusztamérgesen tartották, még jó hogy elmérgesedett a hangulat :DD
A polgármestert is hasba rúgták a pusztaradványi mulatságon: "A kampány legforróbb rendezvénye lehet a botrányba fulladt fogadás."PARTY HARD on the puszta campaign trail! TISZTELET!
Eldőlt, hogy 2014 után is maradnak amerikai katonák Afganisztánban: "Obama szerint történelmi az aláírt megegyezés." – Úgy is van, ezért minimum plusz egy békenóbelt kell kapnia! Eközben a valóságban:
Az amerikai katonák nem mennének vissza Irakba: "Csak 15 százalékuk bízik Barack Obama főparancsnoki képességeiben." – Nem is értem, miért. Ja, de:
 
ugysem tudsz elhallgattatni 2014-09-30 07:42:16
kitört a demokrácia a hadseregben? A római birodalomban is ez történt kr.u. 285-ben.......

 
Választási rovat:
...avagy bár én megint Giannára fogok szavazni, de a híreket azért lereagálom.
Nem vagyok bosszúálló, de rendet szeretnék: "Jók az esélyei a győzelemre az V. kerületben Juhász Péternek, az Együtt-PM társelnökének. (...) Győzelme esetén első dolga lesz az elszámoltatás, és a mutyik visszaszorítása, ezzel milliárdokat spórolna. A kerületben a demokratikus működés mintaprogramját valósítaná meg."MAGYARUL: még ha nyerne, se változna semmi, de nem fog. BTW, a challenger appears:
moma: Bokros Lajostól 17 pontja: "Mire számíthatunk a legendás Bokrostól főpolgármester-jelöltként?"MUHAHA. Legendás, basszus, tényleg az, a szüleim azóta is emlegetik a legendás csomagját és a vele járó legendás leépítéseket. Azoknak meg akik nem emlékeznek a Centrum Pártra, jöjjön egy Nap kommentje:
 
maxval a bircaman · http://maxval.co.nr 2014.09.16. 09:04:42
"Mire is számíthatunk Bokros Lajostól?"
Arra, hogy udvariasan meg fogja köszönni a kapott 4500 szavazatot a választások estéjén.

 
Elsöprő győzelmet aratott Bokros LajosMi a f***om, máris megvolt a szavazás?! Ennyire berúgtam volna tegnap hogy átaludtam az egészet? o_O – "Bokros Lajost látná szívesen a főpolgármesteri székben az Origo szavazó olvasóinak többsége." – Ja hogy az Origón nyert :DD Hát, lesznek itt még meglepetések, illetve nem. De ez milyen már, Bokros, Juhász, meg az egymás javára lelépő vizesvödrösök...Kupa Mihály vagy a cenzorasszony nem ért rá? Tényleg, mi jöhet még?
Gyurcsány Ferenc októberben nyomná le az MSZP-t: "A megyei választásokon összeméri az erejét a két baloldali párt. A DK elnöke számára óriási siker lenne a szocialisták megelőzése." – Mit olvasok: gyurcsány ferenc az MSZP ellen? :DD Akkor ide is a szokásosat:
Kulcsszavak: Gianna Michaels, éberség

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés