2014. 10. 06.
Senkik vagytok, mars ki innen! (okt. 6-7-8-9.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, OKTÓBER 6.:
NEMZETI GYÁSZNAP

Történelmi, ajánlott:
Mint az remélhetőleg mindenki számára köztudott, ma van az aradi tizenhármak kivégzésének napja. A megemlékezésben először az M1 van segítségünkre, aholis 21:20-kor egy friss tévéfilmmel adóznak Gróf Batthyány Lajos emléke előtt (már amiatt is duplán aktuális hogy folyton visszasírom az átkosban készült tévéjátékokat). Az Utolsó órák címével sem kertel, egyenesen a siralomházba visz minket, ahol hősünk (ő tényleg az volt) legnagyobb dilemmája hogy mit mondjon a kivégzés előtt, mi legyen az utolsó szava, és kinek mondja: a "bírákhoz" (a gróf "pere" természetesen koncepciós volt) vagy a magyar néphez szóljon-e. Meglepően korrekt darab, nézzétek. Fél tizenegy előtt öt perccel egy doksi vár minket a Dunán, amiben Katona Tamás foglalkozik mártírjainkkal, ez a Magyar Golgota.

Kiemelten nem ajánlott:
Mióta a reklámadó hatására igazi híradóval (LOL) jelentkezik a retekklub, azóta már azok is nézni kezdték akiknek eddig büdös volt az ATV-ig elkapcsolni. Ám hogy mit gondolnak valójában úgy általában, azt a legjobban (a Szulejmán mellett) a ma kilenckor, vagyis főműsoridőben adott főműsoron lehet lemérni, ez pedig mi lenne más, mint a Celeb vagyok, ments ki innen! Persze csinálhatnám azt amit az Indexen szoktak, hogy követem és úgy fikázom, de én inkább csak LESZAROM a műsort meg a leadó kanálist is, elvégre hétfő van vagy mi ^^
 
Horror rovat:
Hogy azok is jóllakjanak akik se a történelemre, se a celebekre nem kíváncsiak, nem kell mást tenniük mint a Film+2-re kapcsolni, ahol háromnegyed tizenegytől újra lecsap aZ EGYSZEMŰ óriáskígyó, ám ezúttal kivételesen nem Amerikában vagy az Amazonas őserdeiben, hanem hazai terepen, Thaiföldön, és eltűnt társaikat kereső fiatalokra. Mint látható, a Boa - A rémület szorításában felállása EGYSZEMŰ, LOL egyszerű, és miért ne? Végülis tökmindegy mitől működnek ezek, a lényeg hogy hatnak, másfél órára biztosan elfelejtjük a holnapi munkakezdést (csak ne felejtsünk el felkelni is).

tombenko | Válasz    aug. 07. 23:16 | 12/13
Azért jó a thaioknak, nekik legalább van némi alapanyaguk egy ilyenhez, de nálunk miből lehetne horrort rendezni? A vérnyugdíjasok éjszakája? BKZ (azaz Budapesti Közlekedési Zombik)? Robotgörény?

 
Nem ajánlott:
MGM, 22:15: Vadászat
– Megint az az eset amikor az jár rosszul aki az ajánlókat olvassa, és nem a Dobozt, ez ugyanis nem dráma, a főhőse sem farmer, hanem egy texasi birtokos, aki a felesége elrablóira vadászik, élestölténnyel, de nemcsak a golyók miatt fog folyni a vér és mindenféle egyéb testnedvek, hanem lesz benne vér meg nemi erőszak is, vagyis minden amire a buta emberek ráharapnak, az okosak viszont még Gene Hackman vagy Oliver Reed kedvéért sem engednek a csábításnak.

Hétfő? #LESZAROM.
Muffin 18+ A tizenöt leggyakoribb pornókategória: "Tudja, mit jelent pontosan a krémes pite?" – Én csak a MILFet tudom, a többit LESZAROM, az Amerikai Pitéket meg már filmben is rühelltem.
Vajna Tímea MILF, és mindig az idősebb férfiakat szeretteSAJNÁLOM, NEM AZ ESETEM LESZAROM.
szexfüggő 18+ Ha unatkozik, kiveri, ha boldog, kiveriFIRST WORLD PROBLEMS, SZERENCSÉRE A DOLGOZÓ EMBER SOSEM BOLDOG ÉS SOSEM UNATKOZIK LESZAROM.
Itt hétmillióan húzzák le a vécét egyszerre – Vegyétek úgy hogy hétmilliószor leírtam hogy LESZAROM.
gumicukor: Megtámadták Kim Kardashiant a párizsi divathétenNEM ELÉGGÉ, MERT TÚLÉLTE LESZAROM.
Kardashian mellét a szentlélek tartottaKIZÁRT DOLOG HOGY A SZENTLÉLEK VOLT, EZ NEM LENNE KATOLIKUS DOLOG TŐLE LESZAROM.
Bódi Sylvi karikán terpesztett: "Szokás szerint nyaktörő mutatványokkal edz." – Szokás szerint LESZAROM.
gumicukor: Aleska Diamond a kutyájával terpeszt a levegőbenEGÉSZ BIZTOS NEM A HÓNALJKUTYÁJÁVAL? :DDDD LESZAROM.
Miley Cyrus meztelenül, kádban szelfizett: "Az énekesnő továbbra sem tud rendesen felöltözni, mielőtt lefotózná magát." – Továbbra is LESZAROM!
18+ Most már biztos, hogy divat a punciszőr: "A többség a trimmelt és rendezett fazont kedveli, a felmérésben résztvevők 15%-a a szivecske formájú intimszőrt bírja." – Most már biztos, hogy LESZAROM.
Mihalik Enikő poggyásza elveszett: "Képei alapján úgy tűnik, mindez Budapestre érkezésekor történt. Ja, még mindig szép." – Még mindig LESZAROM.
Mihalik Enikő pontosan tudja, milyen jó nő: "Próbált felhagyni a szelfikészítéssel, aztán rájött, hogy iszonyú jól néz ki." – Én is néha próbálkozok felhagyni a negativitással, aztán elég csak egy ilyen hír, hogy rájöjjek: még mindig LESZAROM!
Palvin Barbara bukósisakban is tündéri – Rohamsisakban SZAROM LE!
strange fashion 18+ dögös: Mihalik Enikő a dánoknak vetkőzött: "Egy dán divatmagazin címlapján tűnik fel Enikő. És van hozzá fotósorozat is kivillanó cicikkel."VALAMI BŰZLIK DÁNIÁBAN LESZAROM.
Strange blog: A Psycho Mihalik Enikővel: "Alfred Hitchcock Psychoja egy kicsit másképp, Mihalik Enikővel a főszerepben."ALFRED BÁCSI FOROG A SÍRJÁBAN LESZAROM.
Palvin Barbara bikiniben magyarázott: "Az Instagramján ismét csodás fotók villognak, ha eddig nem tette, kövesse!"NEM KÖVETEM, MÉG FÉLREÉRTENÉ LESZAROM.
Gyía – fotó: Terry Richardsonon lovagol Mihalik EnikőPALVIN MIHALIK MIHALIK PALVIN PALVIN MIHALIK PALVIN MIHALIK PALVIN MIHALIK MIHALIK PALVIN PALVIN MIHALIK MIHALIK PALVIN PALVIN MIHALIK PALVIN MIHALIK PALVIN MIHALIK MIHALIK PALVIN LESZAROM.
Szart szórtak a szaktárca eléLESZA Év kommentje-candidate:
 
Farhang 2014-09-23 22:05:41
Szart a xarhoz ? Gratula...

 

KEDD, OKTÓBER 7.:
ESZMÉLÉS A PARÓKIÁN
 
...tetoválás nélkül :(
Ajánlott:
Ha valamit éjfél előtt öt perccel adnak, az általában nem vígjáték, még akkor sem ha az HBO Comedy -n vetítik. Így van az a Lány kilenc parókával esetében is, ez ugyanis dráma egy rákbeteg lány döntéséről, hogy innentől minden napot úgy él meg mintha az utolsó volna, és akkor már miért ne tegye egyből kilenc ember helyett is: ahány személyiság, annyi paróka. Nézzük meg és örüljünk annak hogy élünk, és ne felejtsük, itthon is vannak hasonló, szomorú kimenetelű sztorik, a rák nem csak az ötvenes nőkre leselkedik, vigyázzatok magatokra! :(((
 
Talán érdemes:
De nézzünk néha a sötét dolgok napos oldalára is, mondjuk kilenckor a Filmbox Extrán! A Bijou Phillips játszotta Carys Reitman például mások temetésein emlékezteti magát hogy élni alapvetően nem is olyan rossz dolog. Módszere egész addig remekül működik, míg az egyik ilyen alkalommal nem találkozik egy frissen megözvegyült férfival, amikoris a szokásos Eszmélés elmarad, viszont jönnek helyette az érzelmek (a magyar címe egyébként mellélövés, a Wake ugyanis egyben virrasztást is jelent, és ugye ilyenekre jár a csaj).
Duna World, 21:25: Leleplezés – Dokumentumfilm az enyhülő cucializmus idejéből (1979), amikor már lehetett óvatosan kritizálni a rendszert, de a köztéri szobrokat és az alkotóikat még mindig zsűriztetni kellett. Dombóvár lakosai a saját kárukon kell hogy rájöjjenek minderre, amikor egy helyi naiv művész alkotását a fővárosi fejesek eltávolítják, hogy a helyére egy echte szocreál figurát rakjanak. Ha megnézed, egy valami fog megmaradni benned: hogy semmi nem változott.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Nálunk a politikus nem ember – Rossz hírem van: SEHOL sem az. A politikus az mind gyíkember vagy sátánista, netán mindkettő egyszerre!
A déliek csak néztek, mint a moziban: "Észak-Korea kommunista vezetése váratlanul Dél-Koreába utazott." – Hát inkább így jöjjenek, mint az oroszok tették, rakétával-hadsereggel :SSS
inspiráló - A világ legjobb munkahelyei: "Nem baj, ha jól érzi magát a dolgozó."Ezek volnának a világ legjobb munkahelyei?! Nem tudnának annyit fizetni hogy akárcsak a közelükbe is menjek, mert nézzük csak:
Pixar = DIZNISÁTÁN
Facebook = KÉMSÁTÁN No. 1.
Skype = KÉMSÁTÁN No. 2.
Google = NAGYSÁTÁN!!! ÉBERSÉG!!!
 
33 éves lettél, mint fiad, Jézus: "Csak és kizárólag a hatalmas Zlatan Ibrahimoviccsal fordulhat elő, hogy az ellenfelektől is kap születésnapi ajándékot. A svéd pénteken ünnepelte 33. születésnapját, a Toulouse pedig egy jópofa kis csomaggal és egy kedves levéllel lepte meg a PSG sztárját."Csak és kizárólag a kereszténységet lehet büntetlenül gyalázni. Ez is mennyire szánalmas hogy egy buta focistát szó szerint istenítenek. Nem baj, majd ez is úgy jár mint a többi, negyven felett marad az edzősködés vagy a celeb-lét...
A nap sportképe: Jézus a maratonon: "Hatalmas fakereszttel futott."HA HA, VERY FUNNY Csak és kizárólag a kereszténységet lehet büntetlenül gyalázni.
Keresztre feszített Kennel és kurvás Mária Magdolna Barbie-val sokkolja a világot ArgentínaHA HA, VERY FUNNY Csak és kizárólag a kereszténységet lehet büntetlenül gyalázni, sőt, tőlünk elvárják a másik orcánk odafordítását is ^^
Stílfűrész: Szűz Mária és keresztre feszített Jézus lett Barbie-ból és Kenből – ...és ez annyira fontos hír, hogy egy napon kétszer is címlapra kell tenni, külön kiemelve Szűz Máriát!44!!
múlt - kor: Jézus soha nem is létezett?: "A Názáreti Jézus valójában egy mitikus, kitalált történelmi szereplő" - állítja egy kutató. Michael Paulkovich úgy véli, a Messiás karakterét a kereszténység követői azért hozták létre, hogy legyen kit imádni: "A Názáreti Jézus nem volt több mint egy városi, jobban mondva sivatagi legenda." – Mondom: CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A KERESZTÉNYSÉGET LEHET BÜNTETLENÜL GYALÁZNI ÉS KRITIZÁLNI. Nap kommentje:
 
grigorij 2014.10.04. 17:37:58
Ateistaként írom:
Ez a poszt egyszerre nevetséges és botrányos!
Tényleg ez kell az indexnek, hogy egy noname blogger ostoba agymenését - ami egy noname "kutató" írására alapszik - címlapon szerepeltesse?
Tényleg ez a szemét kell, melyről évszázadok óta VALÓDI kutatók vitáznak, filmek, könyvek készültek?
És itt a primitív blikkes szintre leegyszerűsítve egy zombi gondolatmenet jelenhet meg?
Na ez a nevetséges része!
A botrányos, hogy megint megtette az index, hogy egymilliárd földi emberbe belerúgott klikkgeneráló provokáció céljából! Ugyanis a keresztény hívők hitét köpték le!
Nem a szerző, arra nem is kell időt pazarolni, ő egy tucatblogger, hanem aki ezt kirakta a címlapra!
Holnap jönnek a zsidók, a hinduk, a muszlimok vagy a sajtkészítők?
Ekkor parasztnak csak születni nehéz...

 

SZERDA, OKTÓBER 8.:
RUN FISH, RUN!
 
Jacques az utcát megtalálja?
Talán érdemes:
Cinemax, 20:15: általában nem szoktak jól elsülni azon esetek amikor a színész egyben rendezi is magát, és mi tagadás, az Ússz, halacska, ússz! is elég felemás, mondjuk úgy, valószerűtlen. Adott egy kórházi ápoló feleség, annak bohém férje, és egy hozzájuk költöző, az amúgy is gyenge lábakon álló családi békét felrúgó szinténművész csaj. Természetesen minden épeszű ember a családot fenntartó nővel szimpatizálna, de hogy  a rendezőnő kinek az oldalán áll, az onnantól egyértelmű hogy ő alakítja a homewreckert.
 
Ajánlott:
Fél tíz előtt tíz perccel jön az ellenpélda egy ezeréves (na jó: "csak" 59-es), de remek olasz krimivel a Dunára, melyben egy rendőr igyekszik felderíteni két, egymással esetleg összefüggő esetet, egy lopást és egy gyilkosságot. A rendező-főszereplő Pietro Germi mellett Claudia Cardinale miatt lesz jó idekapcsolni, egyébként szokásos többismeretlenes-fordulatos bűnvadászatot kapunk pörgős párbeszédekkel és az elvárható mediterrán humorral, amit leginkább a nyomozónak köszönhetünk, aki igyekszik felderíteni a Zsákutcában álló ügyet a töketlen kollégák, nem egyértelmű gyanúsítottak és egyéb figyelemelterelések ellenére is – de Ingravallo felügyelő nem csak emiatt hasonlít Columbóra, hanem neki is van egy "láthatatlan" nője (igaz, nem feleség). Kereken tízkor egy korrekt Stephen King-feldolgozás az MGM-en George A. Romero TOLLÁ kamerájából. A Halálos árnyékban egy kettős (szakirodalmi és ponyva) munkássággal élő író, Thad Beaumont kénytelen megszabadulni populáris énjétől, George Stark-tól, olyannyira hogy még annak halálát is megrendezi. Ám a gonosz, kitalált iker valóságalapú, mivel elvileg Thaddal egyidős lenne, ha nem halt volna meg még az anyaméhben és nem operálták volna ki később a megmaradt részeit az újszülöttből. Most azonban úgy tűnik, a kitalált írói álnév és a halott iker állhat a kisvárosi gyilkosságok mögött, amik hősünk barátait és üzletfeleit tizedelik. Romero remek alapanyagból hasonlóan jó, hangulatos mozit csinált, amit még a csatorna hírhedt szinkronja sem fog tudni elcseszni.
 
Szulejmán rovat:
A múlt heti aktuális vihar a biliben a retekklubb ama döntése volt hogy későbbre tette a török "történelmi" szappanoperát, amire a rajongók billentyűzetet ragadtak. A csoport faszbúkjáról készült indexes screenshotot nézegetve szeretném azt hinni hogy a retekklubb belső gerillaakciójáról van szó, de sajnos simán benne van a pakliban hogy valaki úgy fenyegessen tüntetéssel meg lázadással, hogy közben ennyire ne tudjon magyarul. Nem baj, legalább volt miről írni Indexnek-Origónak:
Rákattantak a magyarok Szulejmánra: "Felháborodást okozott, hogy hat hétre eltünteti a képernyőről az RTL Klub."
comment:com: A Szulejmán-rajongók nekimentek az RTL-nek: "A Celeb vagyok... kiszorította kedvenc sorozatukat, beszántanák a tévét." – Egyetértek velük, de én az összes sorozat meg realiti miatt tenném ugyanezt, és a nézőivel szántatnám be :DD A legnagyobb vicc amikor a fogyasztó azzal jön hogy ő adja a pénzt, adják akkor a kedvenc sorozatát, amikor ő akarja, holott:
 
Bockó · http://tollkabat.blog.hu/ 2014.09.25. 20:31:41
Mi vagyunk az előfizetők... lol. Te a termék vagy bazdmeg.

 
...és jött a reakció, arra meg a next level idiotizmus a rajongóktól:
Kolosi Péter üzent a Szulejmán-rajongóknak: "Nagy a népharag a sorozat eltűnése miatt, tüntetés is szerveződik."MUHAHA. Lesznek annyian mint a kemtrél-tiltakozók? Tíz tüntető, tíz ellentüntető meg tíz rendőr aki vigyáz rájuk? Szánalom...
 
egykispirosbombavető 2014-09-30 12:26:57
Tüntetést szervezünk az igazságügyi minisztérium elé és követeljük, a szulejmán-fanok és (nem leendő) utódaik deportálását 150 évre egy jó iszlám államba. Az rendben van, hogy a rtl klub - mint kevéssé magyar szervezet - így ad fricskát a gazdatestnek, de hogy a 2 agysejttel elpötyögők a megszállók emlékével nosztalgiázzanak...ez bizarr. Fura rovarokkal élünk egy fedél alatt.

 
Aki nem értené, annak a Mandiner korrekten összefoglalta össze a lényeget, kénytelen leszek hosszabban idézni: "(a) nép éppenséggel sírhatna most a Hunyadi-famíliáért, Szapolyai Jánosért, Tomori Pálért vagy Rákóczi Ferencért is. Csak sorozatokat, filmeket kéne róluk forgatni, akár ilyen szappanopera minőségűeket is. (...) Ezek hiányában ma a magyar nem a halott nemzeti hőseiért sír, hanem Szulejmán szultánért, aki legyőzte a magyar hadakat Mohácsnál és elfoglalta Budát, három részre szakította az országot és százötven évre elzárta a magyar fejlődés útját. A mai napig nem lábaltunk ki a török időszak pusztításából: levezethető innen Trianon, az örök kuruc-labanc ellentét, a nyugati fejlődéstől való végső lemaradás. Kösz, Fényes Padisah! (...) Nincs mese, tévedett Ady, vagy változtak az idők: nekünk nem Mohács kell. Nekünk Szulejmán kell." – ...és ennyi :(
 
 
 
CSÜTÖRTÖK, OKTÓBER 9.:
HOSSZÚ A BÚCSÚ
 
Míg a filmnoár a hegyekbe ér.
Ismétlés, talán érdemes:
Duna TV, 21:45: A nagy generáció – 85-ös keserédes látlelet a kitántorgók és ittmaradottak ellentmondásos kapcsolatairól, a Clark Ádám téri (sajnos azóta lebontott) kocsma útbaejtésével, a föl-földobott kő tanulságaival, vagyis a haverja útlevelével kiutazó jóbarát nem minden hátsó szándék nélküli visszatérésével.
 
Talán érdemes:
Tizenegy előtt tíz perccel horror a Film+2-őn a Blade-széria és a farkasember-mítoszok egybegyúrásából a valaha szebb napokat látott Elias Koteas-szal és az örök B-kategóriás sunázandósággal, Rhona Mitrával. A Vérfarkasokra nagy veszély leselkedik egy enyhén messianisztikus tulajdonságokkal felruházott srác személyében, aki – ha beteljesíti sorsát – megszabadítja őket a kényszerű átváltozástól. Az csak természetes hogy innentől a még nem coming out-olt werewolfok őrá vadásznak. A színvonalról sokat elmond hogy még az eredeti címe (Skinwalkers) is a fény(ben)járó Pengére utal.
 
Ajánlott:
Ide csupa MGM-es krimi jut mára, elsőként nyolckor a megunhatatlan Vád tanúja, ami egy Agatha Christie-adaptáció Billy Wildertől, Marlene Dietrich és Tyrone Power főszereplésével, valamint Trauner Sándor zseniális díszleteivel (a 82-es változatot múlt évben adták ugyanitt szinte ugyanekkor, írtam is róla, pont ezeket a neveket hiányoltam belőle). A bíróságon játszódó kamaradráma egy özvegy látszólag ok nélküli megölése körül bonyolódik, a vádlott esélyeit a felmentésre tovább rontja felesége minden egyes megnyilatkozása. Bár kicsit túlnyújtották (majd’ két óra), de ez legyen a legnagyobb problémánk, ha (sajnos már nem) élő klasszikusokkal van alkalmunk találkozni. Ugyanitt tíz előtt öt perccel újabb krimi, újra nagy szellemek találkozásából és ismétcsak magyar vonatkozással (the usual suspects: Robert Altman, Zsigmond Vilmos, John Williams és Raymond Chandler). Philip Marlowe szívességet tesz egy barátjának: elviszi Mexikóba, így késve tudja meg hogy akaratlanul is egy gyilkossággal (mégpedig a feleségével) vádolt embert menekített ki. A helyzeten újabb csavar, hogy nem sokkal később a férfit is megölik. Marlowe innentől nyakig merül az ügyben, egyszerre próbálva tisztázni magát és halott barátját is. A Hosszú búcsú a film noir értékeit ütközteti a hetvenes évek egoista Los Angelesével, vagyis inkább ürügy egy megmondómozira, mintsem sima nyomozósdi (a hetvenes évek kritikusai utálták is ezért rendesen), aki figyel a részletekre, az megfigyelheti az egyértelmű utalásokat a műfaj korábbi remekeire, vagy magára az író munkásságára (például az italozás és a macskák jelenléte) – ha nem ez, akkor a folyton mozgásban levő kamera fogja lekötni (vagy Arnold Schwarzenegger és David Carradine feltűnése).
 
TISZTELET! rovat:
Vadászgépet ajándékoztak Kirill pátriárkának: "Az orosz ortodox egyház fejét egy gyár lepte meg egy SZU-35-össel."TISZTELET, ha az Iszlám Állam fegyverkezhet, akkor a legkevesebb hogy az ortodox pátriárkák is kapnak egy-két repülőt!
Véres leszámolás a mexikói drogháborúban: "11 halott, több mint ezer töltényhüvely."TISZTELET nekik hogy segítik a rendőrség munkáját!
Összevesztek a szomáliai emberrablók a váltságdíjon, hárman meghaltakTISZTELET, amíg egymást gyilkolják, addig sem a túszokat! LÁJK!4
bikini: Szelfi mellel a görög partokról: "Kelly Brook megörvendeztette a barátait."TISZTELET Kelly Brook-nak és a melleinek, ha lesz barátfölvétel, nekem szóljon először!
Szanyi Tibor gój motorosokat utaztatott Brüsszelbe: "De kinek a pénzén? És miért vesztek össze 600 eurón egy brüsszeli étteremben? Csodálatos történet." – Nofene, még a végén Szanyi Kapitánynak is kijár a TISZTELET az árkok betemetésében játszott szerepéért!
carivari – ciki: A legrészegebb rocksztárok – Azt hittem ez is a szokásos paksiendrés-fikázós izé lesz, de szerencsére az alábbi pálfordulásos sztorit is megosztották: "Scott Weiland sem a józanság mintaképe, de ezen a houstoni koncerten igazán kitett magáért. Előbb előadja a közönségnek, hogy lejött a drogokról majd közli, hogy visszatért az alkoholhoz. Az egész monológ egyszerűen csodálatos."MAXIMÁLIS TISZTELET Scott Weilandnak! Le ne térj az útról, pajtás, jól tetted hogy a drogról a piára váltottál, AZ ALKOHOL UGYANIS NEM DROG!444
Bűnben élnek a házasság előtt nemi életet élők: "Szigorú erkölcsöt ír elő a hetedikes hittankönyv a kamaszoknak."TISZTELET, remélem lesz inkvizíció is!
La Liga Loca: Maradona sevillai háborúja: "Drogozott, bulizott, golfozásra is alkalmatlan volt a sztár."TISZTELET az öregnek, ő mindig fullba tudta nyomni a PARTY HARD!-ot
Mindeközben: Na és milyen volt a Heidegger filozófiája szeminárium? Elég unalmas, de aztán szerencsére begördült egy náci német páncélos és jött az SS is!TISZTELET, a németek mindig is értettek az unalmas percek izgalmassá tételéhez!!4
2000 éve ült trónra a perverz császár: "Tiberius dinasztiaalapító volt. Mégis az maradt fenn róla inkább, mit művelt Caprin a kisfiúkkal."TISZTELET, a rómaiak is tudták ám mi a PARTY HARD!, nem csak focisták meg a németek!44
Gyűjtést indítottak Londonban, hogy NE lépjen fel a NickelbackTISZTELET, épp ideje volt megállítani az audioszennyezést!
Részeg lázadó puszilta meg Lázár Jánost: "Egy vásárhelyi fórumot ittas emberek zavartak meg, ketten még a kútba is beleestek."MAXIMÁLIS TISZTELET a részegeknek, magam se csinálhattam volna jobban! Alkoholizmussal, PARTY HARD!-dal és meleg szeretettel a politika emberarcúságáért!!! LÁJK!!4
Felfüggesztettet kapott a debreceni postás, aki eltapsolt egymilliót: "A sorsjegyeket is lekaparta."TISZTELET, remélem Kossuth-díjat is kapott a felfüggesztett mellé!
Na, mivel ünnepli a 105. születésnapját Leveli Pali bácsi? – Mivel, mivel, pálinkával, ahogy kell :) TISZTELET neki is meg a Zindexnek is amiért végre pozitív értékeket közvetítenek! EGÉSSÉG! És mivel nem ez az egyetlen alkohollal kapcsolatos jó hír, ideje újranyitni az
 
AMIKOR SZERETEM AZ INDEXET SŐT MÉG AZ ORIGÓT IS rovatot:
tök jó, nem?: A whiskynek köszönheti: 108 éves a hölgy – OK, akkor innentől én is megiszok hetente legalább egy üveggel. Első az egészség, akarom mondani EGÉSSÉG!
ma is tanultam valamit: Az alkohol valójában nem öli meg az agysejteketÉN EZT MINDIG IS TUDTAM, de egész más az Index címlapján igazolva látni magamat! Még egy sört mindenkinek!
Bizonyítékot találtak a halál utáni életre?ÚJABB CSATTANÓS POFON AZ ATEISTÁKNAK! EGÉSSÉG!
A hüvelyi orgazmus nem létezik: "Csak a csikló a kulcs a női orgazmushoz, állítja két olasz kutató."Milyen szép nap ez a mai! Tudományos tényekkel (!) legyőztük az ateistákat, megcáfoltuk a feministákat, visszaadtuk az alkoholizmus becsületét is...hogy is mondta a Mandiner kommentelője a Milla megszűnése kapcsán?:
 
ciseaux 2014. április 7. 23:50
...és a jó hírek csak jönnek és jönnek!

 
 
 
Kulcsszavak: éberség, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés