2014. 10. 11.
...állította a halas ufókor. (okt. 11-12.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, OKTÓBER 11.:
TŰZGOLYHÓK
 
Juha juhai.
Talán érdemes:
Cinemax, 20:15: Nyomasztó múlt – Drámázás a régi napok romjain Angliából, amiben David Walliams lép túl a Little Britain gusztustalankodásain egy rosszindulatú karakter kedvéért, a főszerep mégsem az övé, hanem egy idős hölgyé, Mary Gilbert-é (Maggie Smith), akinek életét még fiatalkorában lendítette félre. Flashbackekben tárul fel a múlt a fiatalsága helyszíneit újra bejáró, emlékeit újraélő asszony és az őt hallgató gondnok előtt. "Történet" nincs, "csak" amennyi mindannyiunk életében (nem) történik: döntések és történések, amikről évek múlva derül ki hogy hova is vezettek. Kilenc előtt öt perccel a negyedik epizód a Duna TV-n a Bond-szériából, mely az addigi legsikeresebb volt (és kb. innentől eredeztethető a sorozat kütyüdominanciája, na meg Dr. Evil segítőtársa, Number 2 is). Sir Sean Connery mindent megtesz hogy egyenlő szintre hozza magát a látvánnyal és a technikával, s hogy legyőzze a S.P.E.C.T.R.E.-t, ami atomfegyverek segítségével változtatná Tűzgolyóvá a Földet. Utána finn vígjáték a Cinemax 2-őn negyed tizenegykor kissé a Shop Stop 2 vonalán, csak Juhának még annyi motivációja és munkája sincs mint Danténak, ő ugyanis megrögzött alkoholista (jessssz!), és szereti a balhékat (noooo :( ), de a szerelem és az azzal járó megkomolyodás őt sem kerülheti el – viszont neki is van egy haverja, aki heteró-sekszuálisoktól szokatlanul ragaszkodik hősünkhöz és a régi, kilátástalan életéhez, s mindent meg is tesz hogy együtt menjenek végig eme Dicső lejtmenetben. Tizenegykor a szebb napokat látott Mario Van Peebles legújabb rendezése a Filmbox Extrán a régi dicsőségekből élők utolsó mentsvárával, a patrióta akciófilmmel, melyben egy kényszernyugalmazott pilóta szeretné visszaszerezni becsületét egy mindent eldöntő akcióval (vagyis hasonló helyzetben van mint a rendező, akinek Bill Pullman, Rachael Leigh Cook és Shane West segít ugyanebben). Pár magafajtával együtt ők alkotják a Kerozin cowboyok tagságát, akik a Világbékére törekedve az Aktuális Ellenség (Irán) tömegpusztító fegyvereire (MUHAHA) vadásznak. Csak naivaknak és a színészek rajongóinak.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
40 ezer évesek az indonéz barlangrajzok: "Ezzel megdőlt az a nézet, hogy Európában éltek az első művészek."TÉVEDÉS, semmi nem dőlt meg. A művészek Európában éltek, a graffitisek és falfirkászok meg Indonéziában ^^
Mi jöhet még a kannibalizmus után Közép-Afrikában?LESZAR gondolom az erbola, de az inkább ide ne jöjjön. – "Az elnök lemondása erőszakot hozott, gyerekeket is lefejeztek a muszlim és keresztény fegyveres csoportok harcában, megszólal egy kannibál." – Bírom ezeket az origós mélyriportokat, szerencsére azóta megtudtuk, hogy bár a művészetben megelőztek minket, a kannibalizmusban azért mégiscsak mi jártunk az élen:
Európa, a kannibalizmus melegágya: "A kannibalizmus évezredes világdivat és régi tabu. Pedig a keresztes lovagok a leigázott szíriaiakat ették, és Európában még a XX. században is gyógyszerként használtak emberi hamvakat." – Persze-persze, sőt, erről is csak az afrikai és amerikai tudósok tudtak leszoktatni minket együttes erővel :DDD
50 éves futballszabályt törölne el a FIFA: "Sepp Blatter megint blöffölt egyet." – Nem lehetne magát a focit törölni?
F1: jön a kényszerített sebességkorlátozás – Mint fentebb. Magát a Forma 1-et kéne nullára formatálni.
elrabolta a menyasszonyt: Kidobták a Viszkist egy esküvőről - A VÉR NEM VÁLIK VÍZZÉ!!! ÉBERSÉG!!!
Külföld: Kirúgták, lefejezte a munkatársát – Huhh, remélem itt nálunk a hullaházban nem lesz leépítés :SSS Bár akkor ki kezelné a kemencét meg a hűtőt, nemigaz?
 
Választási kampfányrovat:
Demszky Gábor: a népnek kell harcolnia a diktatúra ellen:
"Diktatúramegdöntési tanácsokat adott a Bokros Lajost támogató volt főpolgármester. Szerinte a mai ellenzék használhatatlan, új kell." – Ezen most majdnem felröhögtem. Pár éve még az ment hogy ne vigyék az utcára a politikát, ma meg: "Demszky a népet küldené Orbánra". Mondom, ezen majdnem lehetne nevetni is, ha nem lennének mindkét oldalon olyanok akik komolyan vennék az ilyen harcbahívásokat, dehát a kibicnek semmi sem drága, az emberélet az meg pláne nem az. Hogy is volt? "Áldozzátok fel magatokat értem. Meglesz a jutalmatok a mennyben!"
Mennyire ismeri a 25 éves MSZP-t?: "Ma 25 éves az MSZP. A párt elmúlt 25 évét egy 25 kérdésből álló kvízbe sűrítettük. Tesztelje, mennyire ismeri a baloldal elmúlt negyed századát!" – Nincs szükségem 25 kérdésre, én ugyanis már akkor ismertem őket amikor egy M-mel több volt a nevükben :DDD
Pap a templomban: Szavazzanak a Fideszre!: "A zuglói pap szerint ő csak irányt mutatott." – Bár én katolikus vagyok, ennek ellenére is Giannára fogok szavazni, legfeljebb majd meggyónom a zuglói plébánián mint iránymutatást ^^
Fej fej mellett Tarlós és Bokros – Mi a franc, megint lemaradtam valamiről? o_O – "Fej fej mellett áll az újrainduló Tarlós István főpolgármester és a baloldal által is támogatott kihívója, Bokros Lajos - legalábbis az angyalföldi választók körében végzett felmérés szerint. Az MSZP-s Tóth József polgármester győzelme biztosnak tűnik." – Ja hogy Angyalföldön állnak fej-fej mellett :DD Na akkor egy Nap kommentje:

tptop 2014-10-07 19:03:23
Tarlós lábFEJénél van Bokros FEJe...így! :D

 
 
VASÁRNAP, OKTÓBER 12.:
VAGYOK-E A TIZEDIK? VAGY A TÖBBIEK AZOK?
 
A hosszú mellékhatásainak éccakája
.
Kiemelten nem ajánlott:
M1, 20:20: Önkormányzati választás 2014Nem létezik hogy vasárnap este is politikával büntessem magam, bőven elég lesz hétfőn szembesülni az eredményekkel.
 
Ismétlés, nem ajánlott:
FEM3, 21:30: Szinglik éjszakája
– Magyar közönségfilm Sas Tamástól. Ez régen (úgy a Presszó környékén) garancia lett volna arra hogy adjak neki egy esélyt, de az utóbbi években már pont ezek azok a kulcsszavak amik alapján messze elkerülöm az ilyeneket, ha meg már a címben is a Cosmo-generációhoz szólnak, akkor még egyszerűbb a döntésem: kihagyom.
 
Talán érdemes:
HBO, 20:00: Mellékhatások – Amikor a legkevésbé várnánk, Steven Soderbergh előrukkol valami jóval, így végre elfeledhetjük a rémes Girlfriend Experience-t. Könnyű lenne a cím kockázatain poénkodni, ne is tegyük, többet ér annál, inkább üljünk le elé úgy, hogy mindenkit gyanúsítunk: a börtönviselt férjet, a feleségét aki még a hapsi kiengedése után sem talál nyugtot és pszichiáterhez fordul, aki viszont a leggyanúsabb az egész társaságban, lévén véletlenül olyan gyógyszert ír föl neki, minek MELLÉKhatására az asszony álmában CSÖNGET EGY PICIT megöli a férjét. Csavaros, kissé elnyújtott, de szinte már van benne annyi mint Soderbergh bukása előtti alkotásaiban. Ugyanabban az időben toleranciamese a Cinemaxon amiben egy Norvégiában élő bevándorló keres magának férjet, gyermekének pedig apát. A sors fintora hogy akit talál az svéd, és nem látja meg a nőben azt, amit amaz őbenne. A Tiéd vagyok annyira kihagyható amennyire ennyiből is sejthető, vagyis nagyon. Tizenegykor egy másik Sir, bizonyos Anthony Hopkins egy Graham Greene-adaptációban (Tizedik) az MGM-en, mint helycserés fogolycsere alanya. A németeknél való kényszernyaralás köztudottan nem tesz jót az ember életének, így van ezzel egy befolyásos ügyvéd is, aki a halálbüntetését cserélné el rabtársával, vagyis életet és anyagiakat váltanak - de a háború után emberünk inkognitóban meglátogatja az illető nővérét mint testvére egyik másik rabtársa, és a nő igényt is tart a segítségére: ő fogja azonosítani az ügyvédet, ha felbukkan. Az ál-rabként pózoló valódi ügyvéd és a valódi rab testvére között szinte már elmélyülne a kapcsolat, amikor feltűnik egy ál-ügyvéd, és hogy ki kicsoda, abba a végén még én is belezavarodtam, lehet nem kellett volna az a pohár unikum a végére :SSS Más. Mikor adják a tinihorrorokat ha nem negyed éjfélkor? Így tesz a Film+2 is a többnevezős (azaz több néven futó) Gyilkos elmélettel (más változatban Mészárlás szabály szerint), ami azért nem annyira rossz mint ez alapján gyanítanánk, de még így is szigorúan egyszerhasználatos, leginkább a forgatókönyv miatt: kapásból tudok négy-öt végzős-amcsidiákos alkotást mondani, amiben a hosszúhétvégéző öribarikat egy túlélőjátékkal fordítja egymás ellen egy perverz elmebeteg. Nyilván nem egy örökérvényű darab, de nem is annak készült, amit ígér, azt meg betartja.

A seksz, a szipu rovat:
Halott ember péniszéből állítják elő a műfütyit
– Ilyenkor örülök hogy még élek, és ha meghalok, akkor is hamvasztani fognak. Egész életemben fasz voltam, a halálom után már ne csináljanak belőlem egy újabbat!
Női pénisznek is hívják a legfontosabb erogén zónánkat – ...avagy péniszirigység klimaxolva. A végén meg majd egyszerűen férfinek fogják hívni a nőt is :SS
18+ Ilyen atletikus pornót még nem látott: "Ha megunta a szokásos pornós pózokat, komoly felüdülés lesz ez a videó. Hídban szopás is van!" – Jó lenne ha ez lenne a legkisebb gondunk itt a nyugdíjasklubban, nem pedig az alacsony fizetés...bár végülis valahol az is szopással egybekötött hídba lemenés :SSS
drogriporter: Persze, nyomtassunk otthon ecstasy-t: "A jövő dílerei nem molekulákat, hanem applikációkat fognak árulni." – Jaj de jó. Az is milyen, hogy az ilyen drogblogok mindig mondják hogy ők csak ismeretterjesztenek és csökkenteni akarják a drogosok számát, de valahogy mindig átcsúsznak propa-hantába...
Sok szexvideót nézel? Vigyázz! Pornónézési szokásokat tettek közzé – Ugyanez az Indexen:
18+ És ön mennyire pornófüggő?: "Töltse a ki a kvízt, hogy kiderüljön, mennyire befolyásolják a felnőttfilmek a napjait." – Kitöltöttem, megnyugodtam: csak annyira uralják az életemet, amennyire az alkohol. EGÉSSÉG!
celeb vagyok, ments ki innen: Krasznai Tünde egymagában játszogat a dzsungelben – DO NOT WANT!44
ANTI 18+ Ön kipróbálná a swinger clubot? Miért nem? Nyuszi? – Nem, hanem mert ronda vagyok. Ha nem lennék ennyire őszinte, akkor meg ezt mondanám:
 
Gour 2014.10.06. 01:36:18
A csajom jó csaj, én pedig jó pasi vagyok. Most azért menjek el swingerbe, hogy szar csajokat dugjak, vagy nézzem ahogyan szar pasik dugják a csajomat? Esetleg, hogy szar pasik szar csajokat dugnak? Kihagyom.

 
Meddig bírja ki szex és orgazmus nélkül egy átlag nő? (18+) – Emberfüggő hogy seksz nélkül melyik nő meddig bírja, orgazmus nélkül biszont akármeddig, ez ugyanis csak a Fffférfiak kiváltsága!44 A TUDÓSOK IS MEGMONDTÁK!!4
Öt sör nem sör? Na és egyszerre?! – Úgy sem az. Majd ha öt vodkát nyom le, akkor szóljatok!
Gérard Depardieu gyerekprostituált volt: "Tízévesen már pénzt kért férfiaktól szexért cserébe. Hullákat is rabolt." – ...avagy újabb bálványunk jutott el a bulvárönéletrajzig. Ismertek jól, tudjátok hányadán állok az alkoholizmussal, azonban ez a szint már bennem is visszatetszést kelt. Nap kommentje:
 
dexterxxl 2014-10-06 22:10:14
A könyvét egy pohár francia bor mellett kellett volna megírnia , nem egy üveg orosz vodka melett.

 
Kulcsszavak: éberség

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés