2014. 10. 13.
A járvány helyett kérjük vigyázzanak magukra is! (okt. 13-14-15-16.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, OKTÓBER 13.:
VIOLENT JUDGE
 
Menekülés, brahiból
Talán érdemes:
Viasat3, 21:00: Dredd bíró – Danny Cannon túl fiatalon csücsült bele a jóba: az Egy lövés a fejbe, öt a testbe után egyből megkapta a kultikus Judge Dredd-képregényt hogy kezdjen vele valamit, és hát kezdett. Már az alapanyag is full disztópikus, embertelen és kegyetlen volt, de a moziban sokkal könnyebb célpontot adott volna Dredd szinte diktatórikus eszköztára, ezért hozzácsaptak pár kollégát, köztük egy női rendőrt is, hogy ne legyen olyan barnainges az összhatás. A sztorit már a Robocop ellőtte a szinte ugyanilyen kilátástalan jövőképpel együtt, ahol az erőszak mindennapos, a kevés normális embert rendőrállami eszközökkel kell megóvni a csőcseléktől, amire a gépi pontosságú és érzelemmentes Dredd a(z egyik) megfelelő ember, illetve ő lenne, ha felettesei nem sároznák be egy gyilkossági üggyel, vagyis minden adott egy bosszúálláshoz, ami meg is történik. Több háborús filmet is kapunk így hétkezdéshez, az elsőt nyolckor a Cinemaxon egy fiktív arab országból Yul Brynnerrel, Sal Mineo-val és James Masonnal, akik egy rabszállítmány tagjaiként próbálnak kivitelezni egy Menekülést Zahrainból, miután a konvojon rajtaütöttek a helyi SZÍR lázadok. Bár csak másfél óra, és amennyire csak lehet, igyekeztek a legszebben megörökíteni a sivatagot ahol hőseink vánszorognak, a homok az azért mégiscsak homok, és hát másfél óra még homokozásból is sok. Ugyanabban az időben egy magyar rendező (!) westernje az MGM-en, ez csak annyiban háborús hogy az egyik szereplő katonai tapasztalatait latba vetve száll szembe a ROPPANT rokkant helyi hatalmassággal – akit viszont felesége a tulajdon testvérével csal meg. Az Erőszakos férfiak jellegzetesen az ami már a címével sem árul zsákbamacskát, ha akcióra van szükségünk, itt tuti megkapjuk. Pontosan egy órával később (kilenckor) újra nagyemberek jönnek, de a FEM3-ra , vezetéknév szerint bizonyos Clooney, Harrelson, Penn, Brody és Nolte, csak hogy újabb fejezetet játsszanak el Amerika néhol Az őrület határán tántorgó katonai akcióiból, most épp a második világháború japán frontján, Guadalcanal szigetén – mint a legtöbb, utólag jelentéktelen hely, úgy ez is brutális emberáldozattal járt (lásd még: Afganisztán).
 
Hétfő? #LESZAROM.
gumicukor: Kim Kardashian most önszántából pucérkodik:
"Csodálatosan húz le újabb bőröket a saját fenekéről."ETTŐL MÉG UGYANOLYAN NARANCSBŐRÖS MARAD LESZAROM.
A nők büdösebbet finganak, mint a férfiak: "Viszont a pasik állítólag többször csinálják. Tények a bélgázokról."KIZÁRT DOLOG, A NŐK NEM FINGANAK, VÉCÉRE SE SZOKTAK JÁRNI, VISZONT ORGAZMUSUK SINCS Tény, hogy LESZAROM.
 Tudják, mi jár a fejében Jah'Keem Yisraelnek, aki Oklahomában lefejezte a kollégáját, miután kirúgták? REMÉLEM EGY SOROZAT ÉLESLŐSZER LESZAROM.
Soha ne ültessen be szart házilag: "Jobb az kapszulában, ne kunyerálja el barátai és családtagjai feleslegessé vált székletét."FENE MEGETTE, PEDIG MÁR ÉPP ÁT AKARTAM MENNI A SZOMSZÉDHOZ SZÉKLETET KUNYERÁLNI LESZAROM.
hoppá!!! – fotó: Ön szerint mit csinál Heidi Klum és Seal?: "Első ránézésre eléggé szenvedélyes csóknak tűnik az akció. Másodikra is. Ön mit gondol?" – Én úgy gondolom, hogy LESZAROM.
oktoberfest: sör+perec+mellek: Monique Covet harapása az Oktoberfesten is pazarHÁT IGEN, NEKI VOLT IDEJE A MÉLYHARAPÁST GYAKOROLNI LESZAROM.
BRÉKING: Hamarosan nem lesz ciki a zuhanyzóba hugyozniÉN EDDIG IS OTT KÖNYÍTETTEM MAGAMOM AHOL RÁMJÖTT LESZAROM.
Szülinapos: A 21 legjobb fotó a 21 éves Palvin Barbaráról: "Vagyis már Amerikában is nagykorúnak számít. Szubjektív válogatás az egyik leghíresebb magyar modell képeiből." – Jár neki egy szülinapi LESZAROM.
neszeszer – szexikon: Palvin Barbi 21 lett!:"Még csak 21 esztendős, de már a lábai előtt hever a világ." – Én meg már 40 fölött járok, és LESZAROM.
Palvin Barbara így szopja az ujját: "Kislánynak is szép volt, de talán most még jobban áll neki ez a póz.""Kislány" sose volt (a kifutón nem is lehetett), eddig is leszartam, most még jobban LESZAROM.
gumicukor: SP bajuszt növesztett és Palvin Barbarával ünnepel – Mindkettőt LESZAROM.  Az ünneplésbe egyébként az Origó is beszállt:
filmklub: Palvin Barbara legmerészebb képei: "Őrjítően szexi fotógalériával ünnepeljük szülinapján a magyar szupermodellt." – Őrjítő, hogy én mennyire LESZAROM, ahogy a munkatársát is:
Tejben-vajban: Mihalik Enikő még mindig izgul a bemutatók előtt: "A Gombold Újra! döntője előtt villáminterjút készítettünk a világhírű magyar modellel, akivel senki nem tud betelni." – Kivéve engem, én ugyanis LESZAROM.
Mihalik Enikő csúcsmelltartóban is tökéletes – Majd akkor szóljatok ha olyan frontális karosszériája lesz mint Gianna Michaels-nek, addig is LESZAROM.
Scully ügynöké a nap arckifejezése cím: "Lehet találgatni, milyen szót ejt ki épp a száján Gillian Anderson." – Csak azt, amit én is mondok hétfőnként: LESZAROM.
3 nap után lett dögunalom a Celeb vagyok..., Aurélió 4 napig nem szart: "Aurélió egyedül viszi a hátán a műsort. Nélküle konkrétan semmi sem történne." – Konkrétan LESZAROM.
Ezért tudunk sötétben is kimenni a vécére: "Röviden összefoglalva ezt magyarázza meg az a kutatás, ami a 2014-es orvosi Nobel-díjat kapta." – Röviden összefoglalva: LESZAROM.
Felismeri a celebnőt a seggéről? – Ismeretlenül is LESZAROM.
Lindsay Lohan fura mellbimbót mutatott: "Ő igazából csak diszkógömbnek akart öltözni, de aztán a ruha ellene fordult." – Én igazából LESZAROM.
Az emberek a fenekükkel szavaztakTRENDING 2014: LESZAROM. - "A baloldal nem tudott mozgósítani, az MSZP-ben azt várják, hogy ma mélypontra süllyed a párt. Bálint Antónia és Juhász Péter is szelfizett a szavazófülkében. Ercsiben egy igencsak részeg ember nem tudott leszavazni." – Nem én voltam, én részegen is eltaláltam a szavazófülkéig ^^
videó: Szarok bele az egészbe, ahogy van: "Az októberi jó időben többen választották a napsugarakat, mint a szavazóurnát. A nem szavazók egy dologban egyetértenek: bárki nyer, jobb úgy sem lesz." – Bár a politikát LESZAROM, azzal nem értek egyet hogy bárki nyer, nekünk rossz lesz. Mert ha például a Kétfarkú Kutya Párt és a Gianna Michaels Párt alakítana koalíciót, azon tuti hogy nyernénk...
 

KEDD, OKTÓBER 14.:
KÉNYES SZELEK ÁRNYÁN
 
Praying for the purging fire.
Talán érdemes:
Duna TV, 20:25: Szelek szárnyán
– Ez egy tök érdektelen sorozat, amit csak a mai rész címe (A járvány) miatt válogattam be. Bár a kanadai kisvárost gyermekbénulás bénítja meg (és húzza keresztül a horgászverseny-terveket), nyilván nem véletlenül adják pont ezt, pont mostanában! ÉBERSÉG!!!
Film+, 21:00: Tisztítótűz – A Steven Seagal-szerepek hosszú és egyforma sorából ez annyiban lóg ki hogy a faarcú mester itt egy kicsit lazított a formáján (=hízott) meg a véresen komolyan vevős-prédikálós igazságosztásokon, és (talán Keenen Ivory Wayans hatására) engedélyez magának egy kis önparodizálást a buddy movie-k keretein belül – vagyis megint két, mindenben eltérő ember megy egymás idegeire, miközben fel kell deríteniük egy durva gyilkossági ügyet: az egyikük (Seagal, ki más) a rendőrlétből kiábrándult buddhista, társa inkább az alkoholhoz nyúl ha ki akarja tisztítani a fejét, az általuk keresett elmebeteg főleg katolikus családokra vadászik, de felmerül a gyanú, hogy a legutolsó gyilkosságot nem ő, hanem egy copycat követte el. Pörgős, nem túl hosszú, egyszer mindenképp érdemes. Éjfélkor egy rövidke magyar dráma az M1-en az egzotikus tanyavilágból, ahol (legalábbis a történet szerint) még vannak analfabéta földművesek. Ha eltekintünk a hihetetlen(ül általánosító) felütéstől, a Levél Istenhez viszonylag korrekt hitkérdésesdi, ami Jónás történetén csavar egyet: az apa Istentől kéri az esőt, ám imái túlságosan is meghallgatásra találnak: a vihar elveri a termést. Ekkor kéri meg fiát hogy írjon helyette levelet – az viszont illetéktelen (=emberi) kezekbe kerül... Sajnos közben levették a műsorról amíg az ajánlót írtam : (((
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Erdőtűz miatt elmaradhat a Celeb vagyok, ments ki innen
– Ajjaj, ez a Szulejmán későbbre rakásánál is nagyobb lázadást fog eredményezni :DDD - "Órák óta oltják a tüzet a tábor mellett." – OLTJÁK? MINEK??!! Én hagynám, sőt, öntenék rá olajat is...
Greenr: Márpedig mérgező anyagokat permeteznek: "A Greenpeace-nek bizonyítéka van a kishantosi új bérlők vegyszerhasználatáról" – Kit érdekel Kishantos meg más ilyen valós problémák, én aszittem itt a kemtrélről lesz szó! Valaki monnyonle!
galéria: Így pózolt a 16 éves Angelina Jolie – Mint a viszkisnél: A VÉR NEM VÁLIK VÍZZÉ.
Rióban 1988-ban egy majmot indítottak főpolgármesternek: "Tiao, a csimpánz 1988-ban 400 ezer szavazatot kapott. Érdemes tanulmányozni a brazil példát." – Ez is valami? Van ahol elnököt csinálnak belőle, aztán meg háttérbe szorítják:
Kim Dzsongun húga vezetheti Észak-Koreát: "Az ország vezetője feltehetően betegsége miatt nem mutatkozik."EGY NŐ VEZETI ŐKET, MIT TUDHAT EGY NŐ?! KI MONDJA EZEK UTÁN HOGY OTT NINCS DEMOKRÁCIA?! Még ből is lehet államférfi! NORTH KOREA IS BEST KOREA!
30 éves nő és önerőből milliárdosHÁT PERSZE. Basszus, negyven éves vagyok, és még nem láttam egymillió forintot egyben önerőből...
Egy repülő tárgy ütközött az isztambuli Kék mecset tornyának – Mivan, már az ufók is megemlékeznek a 9/11-ről? :DDD
Több a mobil a világon, mint az ember – ...és mégis ránk mondják hogy túl vagyunk szaporodva!! Hát hol itt a Zigasság!
Kép az első földönkívüliről?: "Egy angol kutató úgy véli, Földön kívüli életformát talált egy ballonon." – Már megint egy új létforma, megint a Földön? Ezt még hányszor fogják elsütni? Nap kommentje:
 
Orsós Demagógia 2014-10-10 07:51:07
"Brit kutatók megállapították" - oké, köszönjük, :)

 
 

SZERDA, OKTÓBER 15.:
A BEDOBÓDÁS ÉRDEKÉBEN
 
OH HAI THAR!
Talán érdemes:
Nyolckor arra láthatunk bizonyítékot az MGM-en hogy húsz éve még Sarah Jessica Parker is A gyerekek és nem az ateista szinglihordák érdekében cselekedett. Az azóta az öncélő női hedonizmus ikonjává vált SJP itt egy mániás depressziós asszonyt alakít, aki kezelése befejezte után mind az öt (!) gyermeke felügyeletét szeretné visszakapni, de ahhoz nem elég a hivatalok bürokráciáján átvergődnie, vissza is kell nyernie a csemetéi bizalmát... Utána tizenegykor valami nagyon más a Cinemaxon Sam Raimi 81-es kulthorrorjával, a Gonosz halottal, ami a VHS-korszak egyik aduásza volt, hangalámondással vagy anélkül. A legtöbb akkori hasonszőrű vetélytársával ellentétben az Evil Dead ma is szinte ugyanolyan ijesztő és gyomorforgató, köszönhetően leginkább annak hogy a rendező több zsánert gyúrt egybe. Hőseink nyaralni vágyó középiskolások (lásd a Carrie-t és a későbbi teen slasher-eket), a rajtuk tapasztalható elváltozások katalizátora a Cthulhu-mitológia "szent könyve", a Necronomicon, közben előkerül egy láncfűrész is (majdhogynem a texasi), a beteg humor és a töméntelen vér pedig majdnem olyan összhatást eredményez mint a Hullajó esetében – Bruce Campbell-nek meg akkora kultszerep lett Ash, hogy később még többször is bebújt a bőrébe (de a legutóbbi, szimplán szar remake-et még ő sem tudta elviselhetővé varázsolni). Végezetül fél egy előtt tíz perccel táncos dráma a FEM3-on arról hogy a legnehezebb álmok is megvalósíthatók némi kitartással. A Dobd be magad! eredeti címe (Make It Happen) a Flashdance-ből van, és a párhuzamok nem érnek itt véget, ebben is kettős életet él a főhősnő, aki egy sikertelen felvételi után is táncművészet közelében marad egy lokál könyvelőjeként (merthogy az a "rendes" szakmája), ám végül itt is a színpadon köt ki és megtanulja az ujja köré csavarni a közönséget - jöhet az újabb próbálkozás a komoly művészetekkel.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Betépve száguldozott az M1-esen:
"Majdnem 400 kilométert vezetett tele amfetaminnal egy szlovák autós. Pozsonyba indult, Magyarországon kapták el." – Biztos csak a rezesová-ügynek akart egy kis hagyományőrzéssel emléket állítanai ^^
Shopaholic: Alig kaptak valamit az alapítványok a jegesvizes kihívásból – Meglepődött valaki? Ugye hogy nem. Nem baj, egy hónapig volt egy hülye mémetek amiben fagyoskodhattatok a hideg vízben, a nagy pénzeket meg közben zsebretették mások. BIRKÁK.
ma is tanultam valamit: A világ összes pénze nem elég a világ minden kincsére – Hát, én azért kipróbálnám akár az egyiket, akár a másikat, de legalábbis mindkettőt :SSS
Bereczki Zoltán keményen beszólt Keresztes Ildikónak: "Keservesen gyenge angolját kritizálta." – Ideje lesz beizzítani a Bagoly mondja rovatot.
Kinizsi Pál lekaszabolja a törököket: "Ma 535 éve volt a kenyérmezei csata, ami évtizedekre elvette a törökök kedvét a hódítástól." – ...és az átlagcsürhista tévénéző erről sem tud semmit, de Szulejmánért már felszedné az utcaköveket.
Haldoklót játszott, meg is halt: "Nem először fordult elő hasonló a tévében." – OK, akkor innentől nincs más dolgom mint nem játszani haldoklókat, és talán nem fogok meghalni sem!
Lelőtt egy feketét egy rendőr St. Louisban: "Négy fiatalt üldözött, rálőttek, ő visszalőtt. Tüntetések törtek ki a városban." – Ez még a régi ügy, vagy már egy újabb? És mi ez a lazaság, régen csak a cikk tizedik sorában említették meg hogy rálőttek a rendőrre!!4
Még a világhírű rappereket is lesittelik, ha töltött fegyverrel próbálnak repülőre szállni – Rettenetes ez az amerikai elnyomás, én mondom. Hát hol vannak itt a szabadságjogok?!
Nem utazgathatnak többé a dzsihádisták: "A korlátozó ENSZ-határozat a külföldi tagtoborzás ellen született." – ...és gondolom ettől egyből összeszarják majd magukat és megbánják bűneiket. Nap kommentje:
 
Katka85 2014-09-25 07:50:31
- Utazásának célja?
- Csatlakoznék a dzsihádhoz, meg toboroznék is egy kicsit..
- Sajnálom, akkor nem utazhat.
...

 
 
 
CSÜTÖRTÖK, OKTÓBER 16.:
A BRÁJTONI SZIKRA
 
DO IT FAGGOT!44
Talán érdemes:
Nyolckor az öngyilkosok angliai kulthelyére, a Brightoni sziklára ugrunk el a Cinemaxon egy rétestészányira nyújtott gyilkosságos sztorival, amiben egy nagyravágyó bűnöző úgy "szereli le" csúcsra jutásának (=riválisai megölésének) egyetlen tanúját, hogy feleségül veszi. Egyedül Andy Serkis miatt, de majdnem kétórát még ő sem tud egyedül elvinni a hátán. Ugyanabban az időben Billy Wilder parafrázisa az MGM-en Fellini aranyszívű utcalányára a közismert színdarabból (Irma, te édes), melynek zenés betétjeit a rendező lazán kihagyta. Shirley MacLaine játssza a ama címbeli bizonyosat, mellette Jack Lemmon kettős szerepben: egyszer mint az újonc rendőr aki az események szerencsétlen alakulása folytán Irma kitartója lesz, majd később mint rejtélyes angol nemes, aki véletlenül pont akkor tűnik fel amikor a rendőr azon töri a fejét, hogyan tudná magához láncolni a lányt. Szinte biztos hogy nem az eredeti (Udvaros Dorottyás) szinkronnal adják, így óvatosan vele.
 
Ajánlott:
A Rémségek kicsiny boltját mindenki a 86-os Frank Oz-féle zenés változatban ismeri, pedig már huszonhat évvel azelőtt is készült egy (fekete-fehér) feldolgozás az emberevő űr-növény meséjéből, és nem kisebb név rendezte, mint Roger Corman, aki itt egészen minimális költségvetésből hozta ki a legtöbbet. A ma már szinte ismeretlen színészek közül messze kimagaslik Jack Nicholson, aki az őrült fogász mazochista páciensét játssza. 19:50-kor már csak az összehasonlítgatások végett is kapcsoljunk a Filmbox Plus-ra.
 
Választási kampfány rovat:
Gyurcsányra támadtak Csepelen:
"A volt miniszterelnök a piacon keveredett verekedésbe, Molnár Csaba sietett segítségére." – Már a csepeliek is? NE HAGYD MAGAD FERI! :DDD
Vágó megbukott a politikusi vizsgán: "Vágó István kikapott fideszes ellenfelétől a XII. kerületben, ahol egyéni képviselőjelöltként indult. 394 szavazattal kapott kevesebbet, mint Kovács Lajos. A televíziós személyiség tehát a második helyen végzett." – Nem tudom sajnálni, ahogy semelyik tévést, zenészt vagy celebet sem akik besározzák magukat a politikával.
 
multszazadi 2014-10-13 12:58:31
Vágót sikeres műsorából ismerem.Hiba volt részéről, hogy nem kért telefonos segítséget, hogy induljon e, vagy borítsa másképp a feledés homálya.Számára a helyes válasz a lebeszélés lett volna.Ennek hiányában most a maradék, pofozógép liberálisok immáron szokásos keserű kenyerét eszi.Ő akarta.

 
A nagy poén persze nem ez volt, hanem bokros (borítékolható) buktája és besértődése:
Bokros: Diktatúrában ez is győzelemnek számít: "Új szövetséget építene, 2018-ra tervez." – Gondolom addigra tudja telebeszélni bilderbergék fejét a demokráciaimporttal :DD De ezen hogy diktatúra, meg győzelem, ezen öt percig röhögtem. Sosem rajongtam semelyik hatalomért, de baszki, add elő ezt a műsort Észak-Koreában vagy Kubában, netán a kínaiknál, oszt' megnézzük mekkora győzelmet fogsz aratni.
 
Csárli13 2014-10-13 09:16:53
"Diktatúrában ez is győzelemnek számít"
Lajos akkor miért háborogsz, miért vágsz olyan fancsali képet?
Győztetek és ez a lényeg, meg a főbohóc is győzött veled együtt.
Táncoljatok, ugráljatok, örömködjetek, örüljetek.
Az isten is egymásnak teremtett benneteket.
Gondolj bele más diktatúrában elvitt volna benneteket már egy fekete autó.

 
Az ilyesfajta győzelmekre volt egyébként Hofinak egy idézete: “A választás végén az egyik nagy politikus, már nem ismerni, de az a nagy politikus azt mondta, tévé, nyilvános, egyenes adás… Nagyon európai hangon azt mondta, hogy “Minket legyőztek, gratulálunk az ellenfeleinknek." Erre a másik: “Nana, nana! Minket nem győztek le, csak kevesebb szavazatot kaptunk!" Ötlet! Ha ezt drága anyámnak elmondhattam volna, hogy “Anyucikám, én az érettségin nem buktam meg, hanem csak az ötöshöz hiányzott még négy jegy!" ...na de aztán sikerült ezt is fokozni:
Bokrosék szerint már az is siker, hogy elindultakÉDES FASZOM. Itt is az a duma megy mint a kötelező alapjövedelemnél, a végén már azért mandátumot fognak követelni hogy egyáltalán odaálltak a rajtvonalhoz, ez már tényleg Hofi Gézáért kiáltó szint. De ez a legjobb: "Saját pénzükből állták a kampányt."MUHAHA. HÁT PERSZE.
Nemi szervüket mutogatták a szavazatszámlálóknak: "Elszabadult a pokol vasárnap a Csongrád megyei Dóc egyik kocsmájában. Az italboltban este nyolc körül tetőfokára hágott a hangulat. A vendégek már törtek zúztak, az egyiküknek pedig szavazni támadt kedve." – Hiába no, nincs is jobb egy kis szavazással egybekötött PARTY HARD!-nál. Év kommentje-candidate:
 
_B_ 2014-10-14 12:17:28
Kiteljesedett a szavazz fasszal mozgalom :D

 
 
Kulcsszavak: éberség, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés