2014. 10. 26.
Édes éden - élethotel (okt. 27-28-29-30.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, OKTÓBER 27.:
LÁNGOK, LOVAGOK
 
...harca a cárért.
Mivel a hó végével együtt beköszöntött a szar időjárás és a minimálműsor, és mivel MÁR MEGINT a sokadik sört iszom itt a kocsmában, ezért úgy döntöttem hogy sztahanovista leszek, ha már úgysincs más dolgom. A hétfői két Talán érdemesség közül az elsőt öt perccel nyolc előtt adják a Duna World-ön, és bár 1940-es datálású, a Lángok korántsem egy a korszak bohózatai közül, hanem egy viszonylag komoly családi dráma érdekházasságba kényszerült asszonnyal (Mezey Mária) a főszerepben, akire véletlenül és túl későn talál rá az igaz szerelem a jónevű, klasszikus képzettségű (tehát nem bár)zongoristával (Jávor Pál), de nem tud elszakadni a biztos megélhetést nyújtó bankárférjtől (Kiss Ferenc), akinek végül betegágyán meg is gyón mindent. Ha cinikus lennék, elsütném az MNK-típusú közhelymondásokat, dehát ez mégiscsak mindenféle érzelmekről és a bennük való fogságról szól, tehát nem fogom. Rögtön utána a Cinemax egy háromórás (!) történelmi tablóval emlékeztet minket nyolckor a kommunizmus előretörésére és a Cárok végnapjaira. A Nicholas and Alexandra nem egészen elfogulatlan nosztalgiázás II. Miklós cár birodalma iránt, aki azért korántsem volt az a bűntelen, népe szenvedéseiről mit sem tudó szent akinek itt beállítják, de még mindig jobb volt mint akármelyik utána következő komcsi. Sok újdonságot Franklin J. Schaffner sem tesz hozzá ahhoz amit úgyis tudunk (lásd még a francia forradalom hasonló elszabadulás-ünnepeit és vérengzéseit), az uralkodócsalád kivégzése különösen érdekes az ország későbbi történelmét figyelembe véve, az oroszoknak ugyanis alapvetően mindig kellett egy atyuska, hívják bár Sztálinnak, Gorbacsovnak vagy Putyinnak.
 
Hétfő? #LESZAROM.
Francia fickó csókolgatja Palvin Barbarát: "Nem sokat tudni róla, csak az, hogy Sam Sawyer néven fut, és imád úgy pózolni bárkivel, ahogy a magyar modellel." – Én meg imádom az ilyenekre azt mondani hogy LESZAROM.
Mihalik Enikő váratlan módon szárítja a haját: "Persze annak, aki állandóan utazik, kellenek az alternatív módszerek." – Tudom én mi kell még neki: egy váratlan LESZAROM.
Ezt viszi magával Aleska Diamond a dzsungelbe: "Párducmintás izék, nyaklánc, és egy Titokzatos Zöld Doboz. Ez kell a túléléshez." – Viszont ahhoz hogy mi túléljük őket, elég egy kiadós LESZAROM.
celeb vagyok, ments ki innen!: Bódi Sylvi seggébe csótány mászottHUHH, NEM  IRIGYLEM SZEGÉNY CSÓTÁNYT LESZAROM.
18+ Két szőke pornós és a rózsaszínű vibrátor eseteHUHH, VAJON EZ A MŰVÉSZFILM UGYAN HOGY IS VÉGZŐDHET LESZAROM.
k: Magyarország, kitörölheted!: "WC-papírra írt társadalomkritika. Tüntető, tüntető, már nem tüntet ő. A drog függőség, a Kemény Zsófi." – ...a slampos magyargyalázó slampoétákat meg keményen LESZAROM.
Melyik cicanadrágos celebpasi néz ki jobban?: "Mickey Rourke és Shia Labeouf leggingsben versenyez, de szavazhat Lady Gagára és Emma Stone-ra is eheti "kinek áll jobban?" cikkünkben!"LESZAROM, a cicanadrág a nyolcvanas évek ópiuma voltés a hajmetállal együtt halt ki, nem kár érte!
gumicukor: Pirner Alma bikiniben is jó nő, és így spárgázik – Én meg így SZAROM LE!
Az első amerikai űrhajós bepisilt: "A mikrogravitáció megzavarja az idegrendszert, és nem jelzi, hogy itt lenne az ideje vizelni."FIRST WORLD PROBLEMS LESZAROM.
Kiömlik a szar a Boráros téren – Én meg épp a kocsmában rúgok be, úgyhogy simán csak LESZAROM amíg biztonságos távolságban van, majd ráérek lapátolni ha idáig ér a szarömlés ^^
:D Atyaég, mi ez a haj Kevin Costner fején? – Nem haj az, gyerekek, csak egy kis LESZAROM.
Fagyizni vitte brutális méretű melleit a modell: "Sarah Marie Summer Ausztrália legnagyobb melleinek tulajdonosa, amire nagyon büszke."PORN IT UP PLEASE Én meg nagyon LESZAROM.
Nicole Scherzinger melleivel promózza új lemezét: "Az énekesnő és tartozékai Londonban dedikálták az albumot."MUSZÁJ ENNEK IS "PROMÓZNIA" AZ "ÉNEKLÉSÉT", NEM MEHETNE INKÁBB EGYBŐL PORNÓZNI Ő IS LESZAROM.
Keressük a világ seggkirálynőjét: "Jennifer Lopez, Kim Kardashian és Coco T is harcbaszáll  ezért a különösen megtisztelő címért."EGEK MIT KELL MEGÉRNEM, HÁT KIM KARDASHIANT MÁR LE SE AKARJÁK SZARNI? Ő MÁR SZART ÉR?! Nálam még mindig Kim a LESZAROMkirálynő:
KK: Kim Kardashian mellbimbója bárhol utat tör – Bárhol LESZAROM!
Kim Kardashian 13 évesen is tudta, mit akar – Én most, bőven túl a negyvenen is tudom: LESZAROM.
34 éves a világ leghíresebb feneke: "Boldog szülinapot, Kim Kardashian!" – Happy
LESZAROM to you, happy LESZAROM to you, happy LESZAROM, Mrs. Kanye West, happy LESZAROM to you!
randi: Bear Grylls análisan kérte meg felesége kezét: "A nagy pillanatig a fenekében tárolta a gyűrűt. Hát hol máshol?"ENNEK IS MINEK NŐ? IDEJE VOLNA NEKI IS COMINGOUTOLNIA INKÁBB LESZAROM.
Majdnem meztelen: Nem az a nagy kunszt, ha egy agyontetovált csajnak nagy mellei vannak – Bizony nem, nálam ez egyéb extrák nélkül csak egy sima LESZAROMot ér, sőt nem csak nálam, amint azt a Nap kommentje is tanúsítja:
 
 _-_-_ 2014.10.15. 10:09:33
Le is tojom a tetkóit , nagyon szép kis jányka.

 
 
KEDD, OKTÓBER 28.:
BETSY BECSSZAVA
 
...annyit is ér.
Talán érdemes:
Aki 23:10-kor esetleg azért hagyja ki a Teljes pusztulást a TV2-őn mivel látta már a Kaptár azonos című részét, annak van egy rossz meg egy jó hírem. A rossz az hogy ez egy teljesen más történet, az egyetlen közös pont maximum a műholdak lehetnek, amik itt valami spéci behatás folytán elkezdenek a Föl-földobott kő mintájára hazatérni, aminek az alájuk kerülő lakosság éerhetően kevésbé örül, és még nem is az a legnagyobb veszély hogy eltakarítanak párezer embert (a Zelit meg a Gyíkemberek azok direkt örülnek ennek), hanem hogy az egyik a Hadronütköztetőt veszi célba az abszolút nullával osztás kedvéért. Fentiek ismeretében a jó hír viszont az, hogyha valakinek bejött a Resident Evil mészárszéke, akkor ez elé a többnevű (Amikor az országnak szüksége van hősökre) remekmű elé is nyugodtan leülhet, az agyát ez sem fogja különösebben igénybevenni, én azért csak kihagyom. Ugyanezt fogom tenni az éjfélkor a Filmboxon adott Feltámadással is, amit gondolom a Halottak napján való poénkodás miatt adnak le pont ma, de legalább nem Húsvétra időzítették, márpedig Russell Mulcahy és Christopher Lambert a Hegylakó utáni újabb nagy találkozása a Hetedik és a kilencvenes évek apokalipszismozijainak (Ítéletnap, Letaszítva) ihletésére született és egy speciális sorozatgyilkost próbálnak elkapni benne, aki magát Jézust (!) szeretné Frankenstein-szörnyként újra összerakni, holott ez már nálunk se jött össze a kádár jános koponyáját ellopóknak, pedig ő jóval kisebb személyiség volt mint a Megváltó. Éjfél után öt perccel családi drámázás az MGM-en a ma már szinte nem is létező amerikai autógyártás fénykorából, jó sok többre érdemes színésszel (Robert Duvall, Sir Laurence Olivier, Tommy Lee Jones), teljességgel érdektelen sztorival (egy új, Betsy névre keresztelt autó piacra dobása körüli bonyodalmak), Harold Robbins botránykönyvéből (megint egy amcsi bestselleríró akiről hála az Égnek még nem is hallottam, és mivel ez egy 78-as darab, jó eséllyel nem is fogok). Ugyanazt tudom mondani mint a Teljes pusztulásnál: akit a baseballfilmek le tudnak kötni, azt ez is le fogja.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Kettős Mérce: Ne legyen háború, legyen inkább béke
ÉDES FASZOM! Hol van ilyenkor Eric Cartman és a Slayer-összes amikor fenyeget minket a hippiveszély?! – "Biztos, hogy a bombázók bevetése az Iszlám Állam ellen a leghatékonyabb eszközünk a béke érdekében?" – Dehogy, adjunk nekik gumicukrot és ejnyebejnyézzünk, az nyilván nagyon hathatós eszköz az ilyen eseteknél:
:((((( Egy nő megkövezéséről publikált videót az IS: "Videót töltöttek fel a netre arról, hogy egy apa saját lányát viszi megkövezni, mert a lány házasságot tört." – De nem csak náluk dívik az ilyesmi, hanem a legális országokban is:
Savval öntöttek le négy iráni nőt, elengedték őket: "Állítólag nem volt elég bizonyíték ellenük." - Ja, mert a négy eltorzított arcú nő arrafele nem számít bizonyítéknak, különben is, örüljenek hogy egy kis savazással megúszták:
Hiába volt a kampány, Irán felakasztotta a 26 éves nőt: "Rejhaneh Dzsabbari a vád szerint meggyilkolt egy férfit, aki megpróbálta megerőszakolni."FELAKASZTOTTÁK AHELYETT HOGY KITÜNTETTÉK VOLNA?! Nincs igazság a Földön, de legalábbis Iránban :SSS
Így szelfizik Bárdos András Baukó Évával – Erre mondják hogy összenő ami összetartozik?...
Bárdos András pornósztárral szelfizett – ...vagy inkább erre? :DDD
Hagyná, hogy ez a robot a szájába fúrjon?: "Nem, mi? És ha egy agyműtétnél ez lenne a koponyalékelés egyetlen alternatívája?" - Mivel nincs agyam, ezért nincs mit műteni ^^ Két sör lesz!
quart: DJ produkciót hoztak létre a Sziget és a VOLT szervezői: "Hobbinak indult, még Sziget End Show is lehet belőle."ÉDES FASZOM, tényleg közel lehet a világvége. Fogadjunk hogy mislencsillagot is kapnak majd!
Nagy háború: A színesbőrű nő is lehet szépMI AZ HOGY, NAGYONIS!!!"Az ízlésben nincsenek általános szabályok: a mi dámáink fehér, puha bőre nekik épen visszatetsző." – Én nem tudom mi ez, de támogatom: SZERELEMMEL A HÁBORÚ ELLEN, HIPPIMENTESEN!


SZERDA, OKTÓBER 29.:
SEKSZ, NEM CSAK NAGYPAPÁKNAK
 
...de azért idősebbek is elkezdhetik.
A hónap utolsó napjait valahogy ki kell bírnunk, de hogy ezt nem a tévé előtt hanem inkább a kocsmában fogjuk tenni, az is biztos. Éjfél után tíz perccel bőrlehúzás Jackass-módra az HBO-n, ezúttal félig hagyományos rendezésben, félig a show-tól elvárható szabadfogású polgárpukkasztásokkal, az abban megismert Rossz nagyapó karakterével, aki mellé beszerveztek egy kissrácot is, vagyis a gyerekkel-kutyával mindent el lehet adni alapigazságából innentől nyugodtan kihagyhatjuk a kutyát és behelyettesíthetjük válogatottan alpári poénokkal. A korszellem az újítók ellensége, előbb megelőzik, utóbb amaz körözi le őket: Knoxville, Margera és társaik tabukat nem ismerő poénjait sokan utánozták (nálam a Dirty Sancheznél szakadt el a tűréshatár), és ebben a fajta public trollingban Sacha Baron után nehéz újat mondani. Egyszer azért érdemes lesz megnézni. Szintén későn, fél egykor érkezik az előbbivel ellentétben fontos problémát (emészthetően) feszegető Szex gyerekeseknek a Cinemax 2 műsorára, amiben szinte mindenféle családmodell lesz, még rendes, heteró-sekszuális házasságban élők is, de a hangsúly azért az elvált szülőkön és leszbikusokon marad. Én szerencsére akkor már vagy aludni fogok, vagy annyira be leszek rúgva hogy semmit nem fogok belőle felfogni, vagy mindkettő.
 
MAGYARUL! rovat:
Két magyar film az Oscar-esélyesek között: "Lesz kinek szurkolni jövőre."MAGYARUL: újabb kihagyható lilaködös, ezernézőszámos baromságok ezek is.
Kivetkőznek magukból 18+ Házasok, és imádják a Tumblr-re tenni a szexuális életüketMAGYARUL: a csürhe hozzászoktatása a magánélet felszámolásához tovább folytatódik.
Így lett pornósztár az iskoláslányból: "Becoming Belle Knox címmel készült el az a dokumentumfilm-sorozat, ami konkrétan arról szól, hogy hogyan lett pornósztár egy iskoláslányból. A sorozat próbálja bemutatni a pornóval kapcsolatos tényeket és tévhiteket, méghozzá nem ítélkező stílusban, ahogy azt megszokhattuk."MAGYARUL: a csürhe hozzászoktatása a testből éléshez tovább folytatódik. – "És a végére az is kiderül, hogy Belle Knox igazából nagyobb feminista, mint azok, akik lenézik őt."ÉDES FASZOM. Ezt a fos dumát még hányszor adják el a birkáknak? :DDD Már szegény Linda Lovelace is ezt mondta...
18+ Így lesz ribanc a háziasszonyból: "B. Skow pornórendező új filmjében Skin Diamond szexrabszolgaságra oktatja Claire Robbinst."MAGYARUL: a csürhe hozzászoktatása a devianciákhoz tovább folytatódik.
szex 18+ A menstruációs szexből lehet az újabb izgató tabuMAGYARUL: a csürhe hozzászoktatása a devianciákhoz tovább folytatódik.
Rehabilitálták a szexcsevegést: "Kedves szülő! Ha tizenéves gyermeke szexképeket küld a mobiljáról, az teljesen normális tevékenység."  – MAGYARUL: a csürhe hozzászoktatása a pedofíliához tovább folytatódik.
drogriporter – betépve: Füves különszámot adott ki az egyik legnevesebb női lap: "Az USA-ban a marihuána fogyasztóit érintő stigmák már egy jó évtizede kezdenek feledésbe merülni. Olyan neves folyóiratok csatlakoztak a legalizátorok táborához, mint a New York Times, most pedig az Elle Magazin adott ki egy számot kenderalapú kozmetikumokról, szmóker anyukákról és emlékezetes füvesparti rendezéséről."MAGYARUL: a csürhe hozzászoktatása a kábítószer-legalizációhoz és a hagyományos családmodell felszámolásához tovább folytatódik.
A készpénz a legnépszerűbb: "Terjednek az érintés nélküli kártyák."MAGYARUL: a csürhe hozzászoktatása a pénz felszámolásához tovább folytatódik. Kicsivel utána ugyanennek a hírnek az ellentéte is megjelent ugyanott:
Mindenkinek megéri az érintős fizetés: "Változik a pénzügyi tranzakciós adó, a bankok osztogatják majd a paypassos kártyákat."MAGYARUL: a csürhe hozzászoktatása a pénz felszámolásához tovább folytatódik.
Égető szükség lenne új gyógyszerekre: "Új fegyverek készülnek a legfenyegetőbb baktériumok ellen."MAGYARUL: készülnek az új biológiai fegyverek a régiek ellen. Nap kommentje:
 
Pofon 2014-09-22 13:14:47
Az elhülyített lakossággal együtt, az orvosok és a mezőgazdasági felhasználás felel a hatalmas mértékű AB rezisztenciáért. Mert ma már nem is orvos az, aki a náthára nem ír fel valami tablettát. DE lassan majd eljutunk oda, mint ami az antibiotikumok felfedezése előtt volt: a tüdőgyulladásban meg fognak halni. Jól jegyezzétek meg ezeket a betűszavakat, mert nagyon sokat hallotok még róluk: MRSA, EBSL.

 
 
CSÜTÖRTÖK, OKTÓBER 30.:
EGY VILÁG SZÁZSZOR CSINÁL BOLONDOT BELŐLÜNK
 
Hát akkor ássunk neki!
Ismétlés, talán érdemes:
Továbbra is a közelgő Mindenszentek jegyében maradva fél nyolckor egy egyszernézős tinivígjáték vár minket az HBO-n, amit csak azért válogattam be mert ebben is szerepel Johnny Knoxville, egyébként a Zakkant Halloweenről már a múlt évben elmondtam amit érdemes, kezdve azzal hogy névváltoztatásra köteleznék minden színészt és rendezőt aki egy legenda nevét bitorolja, hívják bár Steve McQueen-nek vagy Thomas Mann-nak, folytatva azzal hogy a folyton sekszre gondoló és mindig bulizni akaró kamaszokra bízott kiskölyök eltűnését is megcsinálták már nem egyszer és sokkal jobban. Kihagytam múlt évben, idén is ki fogom.

Kiemelten ajánlott:
A visszajáró olvasók pontosan tudják mennyire falra tudok mászni a három-négyórás filmektől, épp ezért örülök annak ha nagyritkán pozitív ellenpéldákat is tudok hozni. Itt van például a Bolond, bolond, bolond világ, amit még a várhatóan elcseszett MGM-es szinkron ellenére is érdemes lesz csekkolni nyolctól, mert amilyen egyszerű az alaphelyzet (egy bűnöző elásott kincsét kajtató, különféle véd,-és dacszövetségekbe tömörülő figurák), annyira kitölti a rendező a száznyolcvan perces játékidőt (ebben nem kis szerep jut hazánk fia, Ernest Laszlo kamerájának is). Legalább akkora stíluskavalkád mint a Kill Bill, de annak hibái nélkül, és mindenki, de tényleg MINDENKI szerepel benne aki 63-ban még élt a régi legendák közül (Spencer Tracy, Buster Keaton, Ethel Merman, Zasu Pitts, a Stooge-fivérek), és az új arcok legjava (Jerry Lewis, Peter Falk) is itt van. Egy teljes blogbejegyzés sem lenne elég a névsorolvasáshoz, de nem is kell, ez legyen a fix program mára.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Szupertitkos csapat vadássza le egyesével az Iszlám Állam harcosait: "A Fehér Lepel célja, hogy halálfélelmet keltsen dzsihádistákban." – Akkor valamit rosszul csinálhatnak, a szupertitkos csapatok ugyanis nem szoktak akció közben interjúkat adni és leleplezni a nevüket meg céljaikat:
 
Nostromo 2014-10-14 15:56:44
Annyira titkos hogy itt a "hitelesorigón" már olvasok is róluk...sőt, az egyiket talán már meg is "interjúvolták"!
Tudják hol vannak (lsd. város) és mennyi főt számlál!
Tiszta "áméríká!

 
Először adott interjút az Iszlám Állam egyik elfogott terroristája – Igen, ez is gyakori, az elfogott terroristák interjúkat adnak, lásd Guantanamó...:DD
Házassággal büntetnék a prostituáltak ügyfeleit: "Szentpétervár önkormányzatáé az ötlet."ÉDES FASZOM, hát már kurvázni sem lehet nyugodtan?! Ezt biztos valami ortodox pátriárka találta ki, egy katolikus sose hozna ilyen törvényeket!!!
Gazdákat vert át a csaló Pál atya: "Sokan hittek a Kapzsi Emberek Vámszedője egyház papjának." – Ez viszont remek ötlet, és sajnálom is hogy nem nekem jutott eszembe. Hogy miért? A Nap kommentje megmondja:
 
s alak 2014-10-28 11:23:11
Végül is nem hazudott, ugyanis a kapzsi emberektől szedte a vámot.

 
Ferenc pápa szerint van evolúció: "És ősrobbanás is, ezek nem mennek szembe Istennel, aki nem egy varázsló varázspálcával."ÚJABB POFON AZ ATEISTÁKNAK! EGÉSSÉG!
18+ A fülcimpáját is levágta a hereszögelő művész: "Most a pszichiátriai intézetek izolációs funkciója ellen tiltakozott Moszkvában Pjotr Pavlenszkij." – Sajnos az a helyzet hogy pont a produkciója a legkomolyabb érv az elmegyógyintézetek mellett.
Pál Dénes volt a legjobb csaj a Sztárban sztárban: "Olvasóink szerint ő alakította leghitelesebben az énekesnőket."EZÉRT FOGY A MAGYAR! ÉBERSÉG!!!
Egy vicc miatt nem indult a repülő: "Az al-Kaidáról nevezték el a wifit." – Akkor a szokásosat:
 

 
Kulcsszavak: éberség, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés