2014. 11. 03.
Konzervatív-e a tengeriuborka-befőtt? (nov. 3-4-5-6.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, NOVEMBER 3.:
JÉGRE VITT ÁTLAGEMBEREK
 
Nem csak öt tusában.
Talán érdemes:
Duna World, 20:00, Napfény a jégen
– 61-es limonádé a Jégszínház zárt világából, ahol azért hasonló játszmák mennek mint mondjuk egy egyetemen vagy kőszínházban: a zöldfülű csaj jégrevüzik mert kell a pénz, a primadonnát rejtélyes szerelmes ostromolja, a férjét meg eközben eszi a féltékenység. Az akkori kor politikájához és mindennapi gondjaihoz köze nincs, talán ezért lehet többször is megnézni.
 
Ajánlott:
Cinemax, 20:00: Átlagemberek
– Robert Redford nemkicsi csehovi rendezése Judith Guest regényéből. Az idősebb gyerek halála után a család maradékát a bűntudat mardossa, főleg az öccsöt, aki túlélte azt a balesetet amit amaz nem, annyira hogy még követni is megpróbálja testvérét. Öngyilkossági kísérlete után egyedül egy pszichológusban, majd az első szerelemben talál menedéket, anyjának viszont nem megy olyan könnyen a megbocsátás. A kezdőrúgás tehát hasonló mint Trier Antikrisztusában, de zongorázni, sőt, orgonálni lehetne a különbséget. Az Oscar-díjeső itt kivételesen megérdemelten hullott az alkotógárdára. A karácsony közeledtével nem menekülhetünk a hozzá kapcsolódó filmektől sem, a Scrooge közülük is a jobbak közé tartozik, és természetesen Dickens klasszikus elbeszéléséből íródott, bizonyítékaként annak hogy a fösvénység ellen a legjobb ellenszer a szeretet és az életünkkel való szembenézés. Erre kényszerül a főhős is, akit különféle karácsonyok szellemei látogatnak meg, megmutatván a múltat és a jövőt ami rá vár, ha nem tér le az önzőség útjáról. Tudtommal ez a legkorábbi mozis feldolgozás (egyenesen 1935-ből), már emiatt is kuriózum és kötelező, kezdés nyolc húszkor a Filmbox Family-n!
 
Hétfő? #LESZAROM.
filmklub: Palvin Barbi egy szál rúzsban vadít:
"A mesebeli okos lány modern változata: meg is mutatja a mellét, meg nem is." – Akkor le is szarom, meg nem is. Illetve dehogyisnem: LESZAROM.
Mihalik Enikő gyerekkori fotója mindannyiunknak reményt ad – Nekem nem, én ugyanis LESZAROM.
Garantáljuk, hogy így ön is sunázná Szabó Zsófit – Nem, én még mindig LESZAROM.
Jennifer Garner tangás fenekét most ön is megnézheti – Én ugyan nem, inkább LESZAROM!
18+ Mindenki habozás nélkül kirakta a mellét az AmfAR gálán: "Egyre biztosabbak vagyunk benne, hogy jövőre már mindenki meztelen lesz a vörös szőnyegeken." – Egyre biztosabb vagyok, hogy ezt is habozás nélkül LESZAROM. És tényleg:
Így ütött át Rihanna mellbimbója az amfAR-gálán: "Hiába takarták virágsziromszerű anyagdarabok a mellrészt, az énekesnő nem úszta meg a villantást." – Nem ússza meg ő sem a LESZAROMot.
Úgy néz ki, hogy Jessica Biel tényleg terhes – Úgy néz ki hogy őt is LESZAROM."Justin Timberlake felesége az amfAR-gálán sem vett részt, ellenben nemrég készült róla pár gyanúsan gömbölyű fotó." – Az ilyen gálákon és sem gályáznék, ellenben mivel nem én ejtettem teherbe, ezért LESZAROM.
Tamara Ecclestone-ra nincsenek szavak – Már hogyne lenne: LESZAROM."Egyszeres anyukaként is úgy néz ki, ahogy sok topmodell nem fog 20 évesen se." – Mivel ez sem az én gyerekem anyja, ezért nyugodt lélekkel LESZAROM.
Melltartó nélkül: Ön szerint Anne Hathaway gyermeket vár? – Mivel az övé se tőlem van, ezért őt is LESZAROM.
18+ Így várja egy pornós a halloweent: "Skin Diamond plüss fülekkel és fenekében egy korbáccsal pózol."MAJD MEGY NEKI A FASZKORBÁCS LESZAROM.
A nap kérdése 18+ Mi lóg ki Monique Covet hátsójából?BIZTOS Ő IS A HALLOWEENRE KÉSZÜLT, VAGY A PIROSBETŰS NAPOKRA LESZAROM.
Fagyott szarból bújt elő az ősi vírus: "A felmelegedés miatt újabbak is várhatóak."LESZAROM. Most miért, ha mindegyik új életre kel, nekünk úgyis reszeltek...
pont!budapest: Szűkmarkú a főváros a deszkásokkal: "Kevés a legálisan, ingyen használható pálya a gördeszkások számára."FIRST WORLD PROBLEMS LESZAROM.
 
 
KEDD, NOVEMBER 4.:
EZT AJÁNLANÁM KOREÁBAN
 
Jött egy horrorbusz.
Talán ismétlés, biztosan érdemes:
Duna TV, 21:25: Apacsok – Most amikor úgy tűnik hogy Török Ferenc annak ellenére rajta marad a Moszkva tér tripen hogy saját bevallása szerint nem akar még egy olyasmit csinálni, emlékezzünk rá egy négyéves drámával, ami nekem gyanús hogy voltmár, de már csak azért is idevele, mert valós esetet dolgoz fel, Cseh Tamásék indiánosdiját, Bereményi Géza forgatókönyvével, ráadásul film a filmben-megoldással, egy doksi készítése közben felmerülő új információkkal, és ezért vagyok bizonytalan mert nem tudom eldönteni hogy ezt a mozit ajánlottam korábban vagy a doksit ugyanerről, de mindenképp érdemes lesz.
 
Ajánlott:
Cinemax, 20:10: Alabama és Monroe – Kapcsolati dráma sorskérdésekkel, főleg hogy együtt marad-e a teljesen más világlátású férfi és nő, akik közül az egyik ateista, a másik hívő, fő összetartó erejük a bluegrass a maga mélységeivel és komoly szövegeivel, azonban az addig csak hallgatott-megénekelt sorscsapások megtalálják őket is gyerekük betegségével. Nincsenek benne sztárok, "csak" egy szimpla veled is megtörténhet-történet, jó színészek és még jobb zenék. Ezt nézzétek (és ne feledjétek a zsebkendőket is bekészíteni).
 
Horror rovat:
Nyolckor egy gyengécske Death Note-utánérzés Hollandiából amiben az osztály lúzere sajátos bosszút áll: megírja az őt bántalmazó társai halálát. Ez szép és jó hogy így kiírja magából a dühét, csakhogy egy bizonyos Ferluci (igen, a Lucifer lehető legjobban lebutított anagrammája) elkezdi megvalósítani mindazt amivel a srác addig csak képzeletben játszott. A "minőséget" már a címe is garantálja (Horrorbusz), én meg csak azt nem értem hogy ezek után miért a Filmbox Family-n adják...
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Hol járunk? - Gigantikus áthidaló megoldás:
"Légi fotós játék Magyarországról." – Még ha nem mondanátok az országot, akkor is fejből tudnám :DDD A völgyhidak lassan már hungarikumszámba mennek :DDDDD
Egy amerikai elitegyetemen tanítják, hogyan kell online az időt elcseszni: "Ugyanaz a professzor tartja, aki az unkreatívírás-órát, ahol kötelező plagizálni."ÉDES FASZOM! Már a pornóletöltés meg az online játék is egyetemi tananyag? ONLY IN AMERICA! Basszus, az lesz majd az igazi poén amikor már pislogni meg levegőt venni tanítják ezt az írni nem tudó netgenerációt :SSS
Veszélyesek a védőoltásokat övező tévhitek: "Alaptalan félelmek, valós eredmények." – Ezzel szemben a konteóblogokon már megírták, hogy azért nem teljesen alaptalanok azok a félelmek.
Business and café - Dől a lé! - Így lesz gazdag, 10 lépésben!: "A vagyon megszerzéséhez szükség van bizonyos képességekre és tulajdonságokra. Hogy mik ezek?" – Például elsőként goásnak kell lennünk:
kertész - Itt a megtollasodás gyors lehetőségei?: "Gazdagodjunk szarvasgombából!" – Nana, tudtommal ezeket az ipszilonbicin-izéket még mindig nem szabad árulni! ÉBERSÉG!!!
egyensúlyvesztés - Nicole Scherzinger élete eléggé felfordult - MUHAHA! Azt remélem is!
Ukrán katonákat ápolnak a Honvédkórházban: "Október 28-án három ukrán háborús sérült érkezett Magyarországra, lőtt, repeszsérülések miatt látták el őket a Honvédkórházban. Állapotuk stabil, a következő napokban fizikoterápián vesznek részt." – Ez nagyon jó, de mi közünk van nekünk az ukrán lázadókhoz, főleg most hogy már a nyelvtörvényt is életbe léptették?! Nap kommentje:
 
kételkedó1 2014-10-31 16:14:15
Talán inkább a magyar várólisták megszüntetésével kellene kellene foglalkozni és nem a népirtó hadsereg katonáit ápolgatni.

 
 
SZERDA, NOVEMBER 5.:
NOT PENNY’S DREADFUL LONDON
 
A HAARP is benne volt! ÉBERSÉG!!!
Talán érdemes:
Az American Horror Story sikere úgy tűnik megihlette a briteket is, a Londoni rémtörténetek már címében is az előképre utal, a helyszín azonban értelemszerűen az angol főváros egy letűnt korszaka, tele mindenféle csúnya szörnnyel meg szellemmel, őket szeretné kordában tartani Nemzetközi Hírességekből álló SZÖVETSÉG akarom mondani hagyományőrző baráti társaság. Kezdés 23:40-kor az HBO-n, és bár én Timothy Dalton miatt fogok belenézni, a többség szinte biztosan csak Eva Green fogja ugyanezt tenni (a Billie Piper-rajongók meg úgyse ismernék be ha őérte kapcsolnának ide.)
 
Kiemelten kötelező:
Cinemax, 20:00: Kína-szindróma
– Prófétikusnak bizonyult ökotudatos dráma egy forgatócsoport által véletlenül rögzített atomerőmű-balesetről, amit a működtetők minden áron el akarnak titkolni a nagy nyilvánosság elől. A mai két Michael Douglas-film közül nem is kérdés hogy ez a jobbik (a másik, a Tőzsdecápák annyiszor voltmár hogy még a leadócsatorna nevét se vagyok hajlandó leírni). A korabeli (79-es) kritikák túlságosan moralizálónak, prédikálónak és főleg hisztériakeltőnek tartották, leginkább a riporternőt játszó Jane Fonda aziránti törekvései miatt amivel (apjához hasonlóan) generációs szócsővé próbált válni, ma már, túl Csernobilon, Three Mile Island-en és Fukusimán valahogy hajlamosabbak vagyunk a hisztériára. Mindenkori aktualitása mellett Jack Lemmon és Michael Douglas alakításai miatt is meg kell nézned.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Senki sem akar Jobs bőrébe bújni:
"DiCaprio után Christian Bale is visszadobta az Apple-alapító szerepét." - Nem csodálom, én se vállalnám. Ez is tipikusan az az eset amikor mindenki tudja és elismeri hogy a Nagy Halott mekkora újító volt, de azért annyira nem hogy el is játsszák a piszkos húzásokkal teli életét...
Gazdag akar lenni, vagy boldog? - Hát ha lehetne, mindkettő, de mivel a gazdagsággal együtt jár a boldogság, ezért inkább az első. - "Régóta támadják a GDP-t, hogy nem tökéletes mutatója egy ország jólétének. Ez igaz. Helyette egyre komolyabb szereplők akarnak valamiféle boldogságalapú mérőszámot is. Az a baj, hogy az viszont még rosszabb. " - Akkor erre sürgősen inni is kell, hogy jobb legyen a kedvünk...
A magyarok fele inkább külföldön élne: "London, München és Berlin a legnépszerűbb úti cél." - A külföldiek többsége meg inkább más bolygókon:
Mutassa meg, mire menne a Földön kívül!: "A Civilization videojáték új részében új bolygókat igázhatunk le." - Ez is olyan lesz mint a Watchdogs meg az ilyen lövöldözős szarok, amiket a drónpilóták meg lehallgatók képzésére használnak? :D
Napi egymillió dollárt keres az Iszlám Állam illegális olajeladásból: "Legalábbis az amerikai pénzügyminisztérium becslése szerint." – ...és ők csak tudják :DDD Nade komolyra fordítva a szót:
Rengeteg pénze van az Iszlám Államnak: "És nem lehet tőlük elvenni. Az IÁ minden idők legjobban finanszírozott terrorszervezete." – Jaja, a nagy kérdés az hogy ki finanszírozza őket. Álljon itt újra az amit már egyszer beraktam:
 
PomberMaci 2014.07.03 08:09:47 ©         221094
sőt állítólag most kirabolták a mosuli bankokat is,

És? Attól hogy jutnak készpénzhez?
Mert ugye nem gondolja senki, hogy az amerikai ellenőrzés alatt álló GIRO rendszeren átutalhatnak pénzeket? Vagy netán mégis...? Megy az utalás, hogy "kézigránát számla ellenértéke, küldő fél: Hassan terror sejt Kft."

az elfoglalt olajkutak révén az olajkereskedelemből is komoly összegeket profitálnak,

És ki veszi meg az olajat? Ki fizet érte? Mivel fizet érte? Átutalja? Kinek, hova? Készpénz? Hogyan? Kamionokkal szállítják a 20 dollárosokat?
Minden ilyen folyamat amerikai ellenőrzés alatt van. Ráadásul egy olajkutat megbaszni 5 másodperc egy rakettával vagy drónnak, de pl. az olaj átfejtő állomást még könnyebb és az leállít minden szállítást.

A kikötőig el kell jutnia az olajnak, ott tankerbe fejteni, satöbbi. Itt egy sérülékeny lánc van, amit ha nem tudnak blokkolni akkor nem akarják azt blokkolni!

Előzmény: miskinh (221091)

 
olyan szép: Nem hisszük el, hány éves Madeleine Stowe, ön se fogja – Annyira nem hiszem el, ahogy a riválisát sem:
Kate Hudson 16 évesnek néz ki 35 évesen – Ez is valami? Én negyven évesen nézek ki hatvannak, agyilag meg mindig egy ötéves szintjén vagyok! Örök fiatalság FTW!
Nekimentek Obamának a Nobel-békedíjasok: "A kínzásokért szorongatják az elnököt." – Egy kérdésem van: eddig miért nem nyitották ki a szájukat? Nap kommentje:
 
kisvan 2014-10-28 10:55:00
Adják vissza az indiánoknak a földjeiket, menjenek vezekelni Vietnamba, Hirosimát pedig ugyanúgy tartsák észben, mint a nácik bűneit!

 
 
 CSÜTÖRTÖK, NOVEMBER 6.:
HAGYJUK A LEGÓKAT IS
 
Remélem neki már van csillaga...
Nem érdemes:
Ha még nincs tele a tökünk a horrorparódiákkal és a hormontól csöpögő tinivígjátékokkal, akkor az HBO-n fél tízkor vár minket ezek keveréke, a Kanos szellemvadászok, akik a suli okkult macájának szívéért küzdve maguk is elkezdenek ilyen leleplező felvételeket készíteni a helyi kísértetekről, különös tekintettel egy bordélyház vezetőnőjéről, aki kuncsaftok és lányok nélkül is uralja az egyik házat. Sajnos valóban van annyira szar mint a címe vagy az összefoglalóm sejteti, ezért csak az alacsony IQ-val rendelkezőknek tudom lelkifurdalás nélkül ajánlani.
 
Talán érdemes:
Filmbox Family, 20:50: Csillagkölyök
– Szerethető családi sci-fi ami azért elég gyanúsan becsempészte már akkor (1997-ben) is az ilyen-olyan robotkiegészítőkkel szupererőssé váló ember karakterét – bár nem meglepő hogy pont az osztály lúzere az aki így vág vissza az őt zaklató bully-nak és próbálja felkelteni szíve hölgye figyelmét. Végülis ha már az ember kiskertjében landol egy űrháború tesztelésre váró fegyvere, miért is ne vetné be a helyi negatív erők ellen?
 
Kiemelten kötelező:
Vérzik a szívem: végre leadják az HBO2-őn a zseniális Richard Pryorról szóló életrajzi dokumentumfilmet (Hagyjuk a logikát!), de olyan időpontban amikor senki még csak a képernyő közelében sem lesz, mégpedig hajnali fél három előtt tíz perccel. Viszont ez még így is egy kihagyhatatlan darab, annyira friss hogy még csak egy éves, a nyilatkozók egy része már csak archív felvételen van velünk (ahogy maga a főhős is). Én csak javasolni tudom hogy aki tudja, vegye fel, Pryor fénykorában a legjobbak között volt, és később is csak a feltörekvő Eddie Murphy tudta utolérni, akár stand up comedyvel, akár filmmel.
 
Választási kampfányrovat:
Miközben nyakunkon az internetadó és a miatta gyanúsan profin szerveződő ilyen-olyan tüntetések, még mindig vannak akik nem fogták föl a legutóbbi választások eredményeit:
Most akkor tényleg leszerepelt az LMP?: "Vannak, akik szerint igen. De Schiffer András megmagyarázta nekünk, hogy miért nem." – Persze hogy nem. Sőt, nyertek... :DD
Botka László vöröslő fejjel osztotta ki Kunhalmi Ágnest: "Legyen már világos, Ági, nem győztünk! - fakadt ki Botka az MSZP választmányán." – Kár a szóért, ha mostanáig nem esett le Kunhalminak, ezután se fog...
lehet velem: Amikor Fodor Gábornak igaza van - ...és rögtön utána:
FF: Egy évig sem tartott Fodor Gábor erkölcsi parancsa – Basszus, döntsétek már el hogy most igaza van vagy nincs igaza. Nem változtat semmin, de legalább egy hülye kérdéssel kevesebb.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
B: Az átlagpolgár immunis már a korrupciós hírekre:
"A többség egy-két napig elkáromkodik rajta, de hogy utcára menjen emiatt, ahhoz már extra méretű disznóságnak kell történnie." - Segítek: nem a korrupciós hírekre vagyunk immunisak, hanem mindenféle hírre.
Kövér modellértékűnek nevezett egy újabb illiberális államot: "Szingapúrban nyugalom van. Azt nem mondta, hogy még a parabolaantennákat is betiltották." - Na, hát akkor ezért van ott nyugalom! EGÉSSÉG!
Viccből robbantott, menekülés közben lebénult egy osztrák tinédzser - HA HA VERY FUNNY, legalább a sors megbüntetett a viccelődésért, te gyökér!
Teljesen újjáépítenék a Colosseumot - A mai keresztényellenes hangulatban ez nem meglepő :SSS
Szociális gondozó lesz a többszörös gyilkos Bene: "Bene László 1994 óta van börtönben, nemrég érettségizett, most szakmát akar." - ÉDES FASZOM, ilyenkor azért örülök hogy nem lesz nyugdíjam és még a kort se fogom megérni...nehogy már kihúzzam 90 évig, oszt' egy gyilkos ápoljon :SSS
Csillagot kapott az Agymenők színésznője: "Kaley Cuoco már felkerült a Walk of Fame-re, jövőre Jim Parsons jön." - Senkiháziak kezében van a tévés szakma. Ja, hogy mindig is az övékében volt?...
Kelemen Anna úgy ír a dugásról, hogy örökre elmegy tőle a kedve: "A könyvéből az is kiderül, hogy minden férfinek kicsi a farka, ő pedig csak megvalósítja önmagát." - Akkor én most helyesbítenék, marosán "mától kezdve lövünk" györgy után szabadon: NEM A MI F***UNK KICSI, HANEM A TE P**ÁD NAGY, ELVTÁRSNŐ!!44! négy Viszlát szombaton!
 

 

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés