2014. 11. 17.
Az utolsó kamionos lovag (nov. 17-18-19-20.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, NOVEMBER 17.:
ÖNÁLLÓ ÉLETRE: KELÉS
 
Két köles, ha összecsaptam.
Talán érdemes:
Kapitalizmuskritika nyolckor a Cinemaxon, ami ugyanazt a leckét mondja fel ugyanazokkal a tanulságokkal mint Burroughs beszélő segglyuka, csak itt egy pattanás kel önálló életre. "Tulajdonosa" egy reklámszakember aki azt vallja hogy Eladó az egész világ, míg be nem köszönt nála is az alkotói válság egy arckrém kapcsán - érthető, hisz ő nem küzd bőrproblémákkal. Amikor már minden veszni látszik, szinte kapóra jön a kelés a vállán és ihletet ad, de ahogy a paraziták általában, ez is hamar a gazdatest ellen fordul. Utána fél tízkor egy jó meg egy rossz hír vár minket az M3-on. A jó az hogy tűnik meghallgatták imáimat a műsorszerkesztők, már ami a régi tévéfilmek műsorra tűzését illeti, a rossz az hogy közepesen jelentéktelen darabot újráznak. A Kaptam-csaptam egy válás után is együtt élő férj és feleség családi tűzfészkébe viszi el a nézőt, akinek el kéne döntenie hogy a váratlanul elhunyt feleség halálához hozzájárult-e a férj szekálása.
 
Ismétlés, de érdemes:
Film+2, 21:00: Esernyőtrükk - Minden szerepcserés-összetévesztéses vígjátékok egyik legjobbja. A feltörekvő színész (Pierre Richard, ki más) egyetlen rossz irányba történő fordulat miatt a szereplőválogatás helyett egy bérgyilkos-meghallgatásra érkezik, és pechjére el is fogadja a felkínált missziót abban a hiszemben hogy filmforgatásra megy.
 
Hétfő? #LESZAROM.
bf: Kiállítás pucér fenékkelEZ IS CSAK ANNYIRA MŰVÉSZET MINT A ZONGORÁBA SZARÁS LESZAROM: THE CLASSIC EDITION.
Készüljön fel lélekben: két hét múlva lesz az utolsó Napló: "Tizenhét év után szűnik meg. Évekig verhetetlen volt a nézettsége, aztán jött a Cobra 11." – Felkészültem lélekben és testben is: rostosat ettem, és LESZAROM.
neszeszer – szépség: Palvin Barbi is megkapta élete első Vogue címlapját!: "Legkurrensebb magyar modellünk egy mini csúcson." – A mini csúcsért jár egy maxi LESZAROM.
Mihalik Enikőé lesz a legmenőbb útlevél: "A modell nagyon fura hajjal készül arra, hogy jobb kedvre derítse a reptéri dolgozókat." – Nem fogja, ők is csak annyit mondanak majd, hogy LESZAROM.
Palvin Barbara gyerekkori haja mindent visz – De nem nálam, én ugyanis LESZAROM.
Felismeri hátulról a színésznőt?: "Nyáron vált meg hosszú fürtjeitől, és ez egyáltalán nem volt rossz döntés." – Az még jobb döntés, hogy ismeretlenül is LESZAROM.
18+ Jennifer Lawrence bimbótapasza bemutatkozottTÉNYLEG? ÉS HOGY HÍVJÁK? LESZAROM.
Rendkívüli helyzetből mentették ki Szerbia rendkívüli helyzetekért felelős miniszterét – Rendkívül módon LESZAROM!
hogyvolt - celeb vagyok: Kié lett a legjobb dzsungeldekoltázs?: "Sose találják ki, komolyan mondjuk."Sose találjátok ki: részemről még mindig Giannáé a legszebb dekoltázs, a celebeket meg továbbra is LESZAROM. Komolyan mondom!
Katie holmes csúnya vagy öreg, mindenesetre nagyon ijesztő – Nem tudom eldönteni én sem, mindenesetre LESZAROM, a Holmes az meg még mindig nagy H.
Breaking: Rihanna ismét Instagrammol!EZ IS AZTÁN ROHADTUL KELLETT LESZAROM.
Pucér seggel pózol címlapon Kim KardashianLESZAROM.
s 18+: Kim Kardashian megfordul: "Tegnap még csak a hatalmas méretű fenekével sokkolt, ma megmutat mindent magából. Szó szerint."LESZAROM. Szó szerint ^^
 
nicktolvajmentesítő_kovi1970 2014.11.13. 12:28:36
Kezd már a tököm tele lenni a velvettel is. Általános iskolások írják a cikkeiket?
- tevepatát villantott
- kivillant a bugyikája
 
Mintha a dedóban lennénk. Aki pinára kíváncsi körülbelül fél másodperc alatt találhat magának a neten. A celebeknek meg ugyanúgy hosszában van hasítva a pinájuk és nem keresztben mint bárki másnak. Hogy Merle-től kölcsönvett szavakkal éljek.
Aki tudja melyik regényéből van, kap egy virtuális nemtommit...

 
...és mindig van lejjebb:
nincs tovább 18+ Kim Kardashian segg után puncit villantott: "Amikor azt hinnénk, a celebkirálynő már nem tud tovább sokkolni, akkor ő mosolyogva megteszi." – Igenis van tovább, én például LESZAROM. Széles mosollyal!!!
Dívány: Menő vagy ciki a vécécsésze-világítás? – Nem tökmindegy? Így is, úgyis LESZAROM, minek ehhez díszkivilágítás!
élet: Vigyázzon, a konyhájában több százezer baktérium tanyázik!: "Sokkal több mint a WC-ben."LESZAROM, én néha még a WC-n ülve is szoktam kajálni ^^ Ugyanez az Origón:
A vécéülőke steril a törülközőhöz képest: "A lakások bakteriálisan legszennyezettebb tárgyai a konyharuhák és a törülközők." – Még szerencse hogy főzni nem szoktam, törölközőt meg nem használok! ELSŐ AZ EGÉSSÉG!
 
bekukkancs2014-11-16 20:20:58
Akkor a legbiztonságosabb ha a wc-ülőkével törölgetünk.

 
érdekes - kamu? nem kamu? - 10 furcsa lelet mely megvál­toztathatja a történelmet!: "120 millió éves 3 dimenziós térkép? 2,8 milliárd éves, mintákkal, vonalakkal ellátott fémgolyók? A rejtélyes leletek láttán, különös gondolatok fogalmazódnak meg a fejünkben. Vajon csalás, esetleg félreértés áldozatai vagyunk, vagy olyan dolgok kerültek elő, amelyek megváltoztatják az eddigi ismereteinket a múltról?"Nap kommentje:
 
phaszfej 2014.11.14. 16:17:52
leszarom, hány éves, csak aranyból vagy drágakőből legyen

 
 
KEDD, NOVEMBER 18.:
A FARKASOKAT MEGÖLIK, UGYE?
 
De azért ilyen gyorsan ne teljen már az a rohadt idő :SSS
Akció rovat:
Itt rögtön két csatorna is verseng a kegyeinkért egyidőben (kilenckor). Haladjunk ABC szerint és kezdjük a Film Mániával, itt az 1985-ös (beszarás, már ez is harminc éves!) Karate tigris első része (Nincs irgalom) vár minket. Erről azt érdemes elmondani hogy ez volt Van Damme első komolyabb debütálása (előtte volt még két noname dobása), és két harcművészeti ág összecsapásáról szól (na meg a szerény edző és a küzdősportra rátelepedett banda életfelfogásának ütközéséről). A megfáradt apától (Bruce Lee sírontúli segítségével) fia veszi át a stafétabotot... Ugyanabban az időben viszont a Viasat3 egy posztapokaliptikával próbál riogatni minket (És eljő a sötétség...). Itt már túl vagyunk a technikai összeomláson, a megmaradtak is inkább egymással harcolnak azon hogy kinek a kezében legyen az a kevés, ami még elérhető. Természetesen az egész azon bukik ki, hogy van aki az új helyzetben is feltalálja magát, és van aki ekkor is csak elvenni tudja a dolgokat, működtetni már nem.
 
Talán érdemes:
A Filmbox Family már nevéből adódóan is egy családbarát (és kissé dickensi) vígjátékot ad le 21:40-kor, csak hogy megnyugtassák a köznépet afelől hogy a gazdagok és fiatalok élete sem fenékig tejfel. A főhős yuppie-nak mindene megvan: pénz, nők, élete látszatdöntések halmaza, ám ekkor karambolozik, és másfél évtizeddel később ébred egy olyan családban ahol nem találja magát, az idő kerekét pedig nem lehet visszaforgatni (még annyira sem mint az Időkereket). Kap-e vajon lehetőséget egy Második életre? Jó lenne ha igen, már csak Maria de Medeiros miatt is (ugyanitt negyed kilenckor lesz még egy KGST-Conan Oroszországból a Farkasölővel, ami annyira egy összelopkodott valami, hogy még a lehúzásával sem fárasztom magamat).
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Nem is igaz a hős szíriai kisfiú története
– Ez már hanyadik könnyes sztori is onnan, amiről kiderült hogy kamu?...
Török-német vita egy karikatúra miatt: "A török külügyminisztérium tiltakozott a karikatúra ellen." – Hé, eddig mintha úgy lett volna hogy csak a prófétájukat nem szabad lerajzolni...
Dobja el azt a keresztet és jöjjön velünk: "A félmeztelen Femen-aktivisták a pápa EP-látogatása ellen keltek ki, őrizetbe vették őket a Szent Péter téren." – Ja igen, majd elfelejtettem: a kereszténységet azt nyugodtan lehet gyalázni még mindig ^^ Vannak még ilyen aktivisták?
Mellbimbóival politizál a komika: "Chelsea Handler amerikai komika félmeztelen fotókkal küzd a diszkrimináció ellen."ANTIDISZKRIMINÁCIÓ: YOU’RE DOING IT WRONG.
Negyvenesen édes a véges élet: "40 évesnek lenni nem is olyan szar, pláne ha a saját generációját látja megöregedni az ember."BAZ+, HÁT ÉPP EZ BENNE A SZAR, nem is lehet józanon elviselni!!!
couchsurfing - A fiatalság nem végződik 30 évesen – Na, már a kaucsukszörfös csajokat is elérte a kapuzárási pánik?....nem baj:
 
ROTFL Manó 2014.11.04. 07:32:27
@nikita: Egy szánalom-szexre azért még bármikor jó vagy nálam, vénasszony!
:-D

 
EGO: 45 fölött már az élet is sokkal rosszabb: "Hogy miért? Mert egyre elégedettebbek vagyunk az életünkkel. Nem úgy az angolok vagy az amerikaiak, nekik jó. Tényleg." - ...vagyis hogy 45 felett jól érezzük magunkat, ahhoz az kell hogy NE legyünk elégedettek az életünkkel? Tudjátok mit, jöhet az a harmadik sör...
srbija: Šešeljt hamarosan szabadon engedik? Ki is ő?ÉDES FASZOM, hogy erre még emlékeztetni kell az embereket, pláne az internet korában...:SSS Szabadon engedik? BÉKENÓBELT MÁR NEM IS KAP?!
Harmadik Szerbiával riogatják a magyar falvakat: "Vojislav Šešelj hazatérése bátoríthatta fel a radi­kálisokat Kanizsamonostorán és Egyházaskéren." – Bár akinek guglin kell keresni hogy ki is ez az úriember és miért jelentek meg egyszerre nacionalista feliratok annak úgyis hiába mondom, de azért leírom: akkoriban is valahogy így kezdődött :SSS
 
 
SZERDA, NOVEMBER 19.:
EGY OLYAN SZÉP LÁNY MINT TE...

...mit keres egy ilyen csúnya börtönben?
Ajánlott:
Negyed kilenckor a Cinemax végre visszatér a művészkedéshez, mégpedig Truffaut-val és neki is egy olyan művével amit tudtommal még nem vetítettek (Egy olyan szép lány, mint én). Bernadette Lafont játssza a bájos fémfatált aki ellen összeesküdött a világ és börtönbe került, pedig csak el akart tenni láb alól egy-két embert. Sanyarú sorsát egy arra járó szocioPATÁNAKlógusnak sírja el, aki lassacskán kezd a lány pártjára állni, ahogy hallja egyik balul sikerült sztorit a másik után.... Ha nem a rendezőért vagy Lafont kisasszony bájaiért, akkor Claude Brasseur és Guy Marchand játékáért nézzük végig.
 
Talán érdemes:
A Filmboxon a Szerelem nyomában lépkedhetünk kilenctől ha úgy tartja úri kedvünk, és csak reménykedünk hogy hátha mi is egész Patmos szigetéig jutunk, ahova az apja munkáját befejezni próbáló régész is, aki valami keresztény ereklye után kutat (hogy a Szent Grál-e az, vagy Keresztelő Szent János kupája, az még előttem sem tiszta, dehát én max. a söröskrigliket tudom megkülönböztetni). Emberünk útjában mindössze egy helyi makrancos hölgy áll, az ő csehója meg az esetleges lelőhelyen – ebből biz’ szerelem lesz, akárki meglássa! Ugyanabban az időben egy futottak még-thriller (Kétes döntés) a hatvanas évekből a Cartoon Network / TCM műsorán, ami Julie Harris, Donald Sutherland és Ernest Borgnine mellett ugyanazért kihagyhatatlan mint az összes többi, az akkori sikerek mellett elsikkadó biztosra menés – igen, még ez is sokkal jobb mint amiket most mutatnak be a mozikban (tisztelet a nagyon kevés kivételnek). A nem túl bonyolult helyzet a következő: a fekete bandevezér (Jim Brown) összeszed pár közönséges bűnözőt egy igazi nagy bulihoz, az L. A. Coliseum kifosztásához, amit egy teltházas meccshez időzít. Az akció sikerül, ám az elkövetők kutyaszorítóba kerülnek és egymás ellen fordulnak, míg a nevető harmadik lelép a pénzzel – ám egy kemény zsaru (Gene Hackman) fejében az értelmi szerző feleségének halála után hamar összeáll a kép...
 
MAGYARUL! rovat:
Minden 3.-os román gyerek táblagépet kap: "220 000 készüléket osztanak ki márciusban." - MAGYARUL: "okos" gépekkel hülyítik a leendő birkákat.
Így néz ki hőkamerán egy csók, vagy egy nyilvános vizelés: "Teljesen hétköznapi tevékenységeket vettek fel hőkamerával. Nézze meg milyen mikor csókolózik, hajat vasal, vagy éppen cigizik!"MAGYARUL: a csürhe hozzászoktatása a magánélet felszámolásához tovább folytatódik.
Gyerekek verték még az idős műsorvezetőt: "A belgrádi Raša Popov egész életét a gyerekeknek szentelte, most két kisfiú verte meg otthona előtt."MAGYARUL: "A rakovicai szociális központ gondozása alatt álló gyerekek pénzt kértek Popovtól, aki adott is nekik, ám mivel úgy találták, hogy túlságosan keveset kaptak, nekiestek a 81 éves férfinak. A két kisfiú állítólag hónapok óta félelemben tartja a városban élő időseket. Áldozataikat az utcán szemelik ki, követik őket, majd egy arra alkalmas időpontban lecsapnak rájuk. Bár a rakovicai szociális központ felel a gyerekekért, mivel állandó lakcímük nincsen, a rendőrség nem tudja felkutatni őket. Egy egyenruhás elárulta, hogy ő maga is többször tartóztatta már le a testvérpárt. Szerinte nemcsak idősekre, hanem állapotos nőkre is rátámadnak, és úgy tudja, a gyerekek édesapja is éppen börtönbüntetését tölti. - Mi nem sokat tehetünk, hiszen a fivérek még nincsenek tizennégy évesek, így nem terheli őket büntetőjogi felelősség, vagyis szabadon kell engednünk őket – mesélt a rendőr. A testvérek az év elején egy másik idős férfit is összevertek, aki később belehalt sérüléseibe." - ...ÉS ENNYI :(
gyönyörű - Bréking! Honey Boo Boo befestette a haját! - MAGYARUL: a csürhe hozzászoktatása a pedofíliához tovább folytatódik.
Ennyire szép gyerekeket ritkán látni: "Ők képviselik hazánkat egy világversenyen." - MAGYARUL: a csürhe hozzászoktatása a gyermekkor megszüntetéséhez tovább folytatódik.
Hoppá! Sarka Kata kislánya már most igazi kis szupermodell – fotóMAGYARUL: a gyermekkor felszámolása tovább folytatódik :(
Nagyvilág @ index2: Ez a sziget a világ legeldugottabb helye!MAGYARUL: a legeldugottabb volt eddig, mert innentől ezt is lerohasztják majd a turisták.
Gondolatainkkal irányíthatjuk a géneket: "Egy új eszközzel mi lehetünk a genetika jedi lovagjai."MAGYARUL: a csürhe hozzászoktatása a népességcsökkentő agendákhoz és a hagyományos értékek felszámolásához tovább folytatódik. Nap kommentje:

obsitos0 2014-11-13 09:22:57
Úgy van, én a saját génjeimet úgy irányítom, hogy mindig velem legyenek, kivéve a szex időszakokat, akkor szabadon távozhatnak ! :-)

 
 
CSÜTÖRTÖK, NOVEMBER 20.:
AKI SOKAT MARKOL,
 
Levest se fog kapni.
Nem (vagy csak talán) érdemes:
...viszont aki nyolckor azzal a hittel kapcsol az Önző óriásra hogy itt majd Oscar Wilde halhatatlan remekművét kapja, azt durván arcul csapja a realitás, ez ugyanis egy sima toleranciamese a Cinemaxon a megélhetési vasazásról amire két fiatal brit kényszerül, egy helyi orgazda meg adja alájuk a lovat, annyira ahogy a srácok végül egymás ellen fordulnak. Kereken tízkor egy fordított Elemi ösztönre láthatunk példát a FEM3-on, itt Jude Law adja a kimondhatatlan nevű (Steven Grlscz) amerikai pszichopatát, aki után csak úgy döglenek a nők, de a rendőrséget még így is az orránál fogva vezeti, közben pedig már kiszemelte a következő áldozatot. A Krokodilok bölcsessége a legjobb példa a művész(kedő)thrillerekre: bár látványos és van egy hangulata, a valótlanságokkal és a belőle áradó hidegséggel aligha fog sok rajongót szerezni. Utána 22:20-tól újabb posztapokaliptika (TC 2000), de ezúttal kritikán alul kivitelezve, Zs-kat. színészekkel és a Mad Max-et illetve a Zöld szóját másolva, tornyok helyett underground bunkerekben élő gazdagokkal és a bűnözők martalékának meghagyott civilekkel a felszínen. A PRO4 adja, és hát oda tökéletesen illik is. Féléjfél után öt perccel kezdik a lassan már kötelező Martin Sheen-darabot a Filmboxon. Aki esetleg a kései kezdés miatt rinyálna, ne tegye: az Enigma egy félresikerült kémfilm, ami sokat markol, keveset fog. Sheen karaktere egy szabadeurópás ex-pat, akit hazája (Amerika) újra aktivál amikor tudomást szereznek a ruszkik által tervezett gyilkosságsorozatról, melynek tervezett áldozatai külföldön élő orosz menekültek lennének, a teljes odacsapáshoz pedig hősünknek Kelet-Berlinbe kell utaznia a címbeli kódológép egy alkatrészének ellopásához. Egy dolog a fordulatos cselekmény, az erőltetett fordulat viszont egészen más kategória, és itt ezzel van dolgunk.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Rezesová magyar börtönben akarja leülni a kilenc évet - Miért is ne? Szinte már otthon érzi magát nálunk, a kaja gondolom jó, és most már azt se kell titkolnia hogy tud magyarul...közben a szlovákoknál meg már Malina Hedviget vádolják. Szép is ez a politika meg jogszolgáltatás, gyerekek!
Varga szerint gyengülni fog a forint – ...és ő már csak tudja! :DDD
Ovilátogatáshoz kötik a családi pótlékotRETTENETES, hogy már oviba-isibe is kel járatni a gyereket, és nem lehet csak úgy felmarkolni utána a lóvét!!!
táfelspicc - Hónapokra elvették egy vegán anyuka csecsemőjét: "A szülés után a gyerek elkezdett fogyni." – Ez egyszerűen BORZASZTÓ hogy egy újszülöttet nem lehet az anyja agymenései szerint táplálni, hanem úgy kell etetni hogy ne elsorvadjon meg éhezzen, hanem egészséges legyen! EJRÓPA SEGÍÍÍÍÍÍÍÍÍCCCCCCCCS!!!
Visszaadta a diplomáját, aztán helyettes államtitkár lett – Nekem eleve nem is volt diplomám, hol tudok jelentkezni valami pénzes posztra? :)))))
Női püspök szeretne lenni? Csatlakozzon az anglikán egyházhoz: "Megszavazták, hogy nők is viselhetnek püspöki rangot. A csatározás felőrölte a Canterbury érseket." – Le vannak maradva ezek az anglikánok. Mire eljutnak a teljes egyenjogúságig, kezdhetik elölről, mert addigra már ott is kalifátus lesz...
vv7: Ennyire fiatalok a mostani villalakók: "12 éve, amikor beküldték a villába Majkának a pornós Maya Goldot, a mostani villalakók nagyrésze még bőven kisiskolás volt."ÍME, AZ ÖNMAGÁT ÚJRATERMELŐ CSÜRHE: gyerekként ezt a fost nézték, felnőttként meg jelentkeznek bele.
ennyike: Madonna gyerekei felnőttek: "A díva Instagram oldalán dicsekszik velük, és lássuk be, jogosan."ÉDES FASZOM, csak egy kicsit nézek a pohár fenekére (úgy tíz-tizenöt évig) és már ezek is a nyakunkon vannak?! Remélem legalább énekelni nem fognak! Ez is mekkora már: a "díva" nevelni nem neveli őket, inkább még hetvenévesen is csinálja az erőltetett botrányokat meg a bulizenét amit a behülyített rajongói kritika nélkül megvesznek, de amikor Instagramon meg faszbúkon kell villogni és gyűjteni a pluszegyeket, egyből eszibe jut hogy jé, hát vannak nekem gyerekeim is :SSSS
 
AMIKOR SZERETEM AZ INDEXET ÉS MÉG AZ ORIGÓT IS rovat:
Elfogták a játszótéri lövöldözés gyanúsítottját:
"Az Index cikke után hirtelen komolyan vették az aggódó szülők panaszát." – Ez azon nem túl gyakori esetek egyike ami szinte már visszaállítja a hitem a média pozitív erejében.
Critical – TUDOMÁNY: Hogyan alakult ki a pénisz?TISZTELETET AZ ÚJSÁGÍRÓKNAK! VÉGRE KOMOLY DOLGOKKAL FOGLALKOZNAK! –  "A szárazföld meghódítása nemcsak az úszás helyett mászáshoz alkalmazkodott végtagokat igényelt, de a korábbi szaporodási stratégiák radikális újragondolását is szükségessé tette a gerincesekben. Számos hüllő-faj nem egy, hanem két darab külső ivarszervvel rendelkezik." – Jó is az, sose lehet tudni mire kell!!
A szex miatt tájékozódnak jobban a férfiak: "Hatékonyabb navigáció - több gyümölcsöző párkapcsolat." – ...sőt, jópár kapcsolat! Persze azért nem a szvingerezés, az már nem volna katolikus dolog.
brit tudósok: Végre kiderült, miért loccsan nagyobbat a kávé, mint a sör: "Minél habosabb a sör, annál kevésbé lötykölődik. Nézze meg videón a tudományos kísérletet!" – Azért jó hogy az ilyen veszélyes kísérleteket elvégzik helyettünk az indexesek. Én például rettegek a kávétól és a heroinnal egyenértékű drognak tartom (ebben kivételesen egyetértek a TASZ-szal és még a Kendertojás Egyesülettel is). Ez a tudományos kísérlet is csak megerősített abban hogy továbbra is az alkoholt válasszam! EGÉSSÉG, viszlát szombaton!
 
 
Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés