2014. 12. 06.
Fékek és balfékek (dec. 6-7.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, DECEMBER 6.:
EGÉSZ MESSZIRE ELLÁTOK A KOCSMAASZTALTÓL
 
FEMENisták, már a mesefilmekben is?! ÉBERSÉG!!!
Ismétlés, talán érdemes:
Kilenckor családi mozi a Universal Channelen aminek még én is adnék még egy esélyt (de csak Anne Hathaway és Joanna Lumley miatt). Elátkozott Ella (Hathaway) egy minden valószínűség szerint antifeminista jótündér áldozata, aki feltétlen engedelmességgel verte meg, a csajt azonban kemény fából faragták, nagykorúsága elérésekor azonnal elindul visszafizetni ama megfizethetetlen élményeket melyekkel az átoknak köszönhetően gazdagodott.

Talán érdemes:
Bill Cosby e heti második jelenése az AMC-n lesz háromnegyed nyolckor egy bugyuta, szinte a blaxploitationt súroló vígjátékkal. A Meteoremberről sokat elárul hogy Robert Townsend egy személyben írta, rendezte, producerálta és a főszerepet is magára osztotta. Ő az egyszeri szerény tanárember akit megérint egy szín az űrből, s válik a helyi utcai banda ellen harcoló Supermanné. A valószerűtlen történeten az időnkénti érzelmeskedések sem emelnek sokat. Utána, ha már úgyis sújt minket a recesszió, a Cinemaxon akár meg is ismerkedhetünk az okaival negyed kilenckor – nem mintha nem tudnánk a Válság a Wall Streeten nélkül is hogy mindenről a brókerek, a bankárok és persze a biciklisták tehetnek. Costa-Gavras hasonló témájú alkotása már volt itt a blogon, Curtis Hanson viszont jópár nem annyira híres mint inkább hiteles színészt is megnyert a projekthez (William Hurt, Bill Pullman, James Woods). Remélem hogy az első tévés bemutatója óta szinkronizálták, vagy ha nem akkor legalább angolul, magyar felirat nélkül adják majd le, ugyanis egy Ffférfinak merő kínszenvedés egyszerre két dologra odafigyelnie (nem is tudunk).
Duna, 21:05: mihez kezd magával James Bond a hozzánőtt kütyüarzenál, látványos díszletek, de főleg megfelelő forgatókönyv és méltó ellenfél nélkül (a széria legmarkánsabb főgonosza, Blofeld mindjárt az elején meghal)? A válasz a Szigorúan bizalmas, ami még a megszállott rajongóknak is csak egyszernézős, és amiben minden eddiginél látványosabb a korkülönbség Moore és a leginkább biodíszletként funkcionáló nők között. Az atomtengeralattjárók utáni hajszát legalább egyszer már a 007-essel is végigzavarták, csak most nem egy őrült milliomos, hanem a ruszkik foga fáj rájuk. Topol valamelyest menti, de talán még őrá sem fogunk emlékezni a megtekintés után egy órával.
 
"Zene" és "film" rovat:
Sok pénzért bárki lóghat Snoop Dogg-gal - Elment az eszetek? Ha nekem fizetnének, se lógnék vele, elszívta az agyát is meg a tehetségét is, az meg hogy bárki kibérelheti, pontosan mutatja hogy mennyire drogfüggő is Dogg bácsi. - "A rapzene sokkal nagyobb biznisz, mint gondolnánk, fél perc rappeléssel 25 millió forintot lehet keresni. Hogyan kerültek a magyarok a híres rapper közelébe? És mennyibe került?" – Kit érdekel? Snoop-nak megint lesz egy darabig pénze fűre, és még röhöghet is a hülyéken akik állják a költségeit...
Így változtatja meg a zeneipar az énekesnőket: "Nézze meg, milyenek voltak a mostanában legnépszerűbb énekesnők a pályájuk elején, és milyenek most!" – Túlzás nélkül mondhatom hogy ez egy hátborzongató fotósorozat, ami csak alátámaszt egy 2013-as konteósvideót :SSS
Lady Gagát megerőszakolták tinédzserként: "Az énekesnő 19 éves volt, amikor egy 20 évvel idősebb férfi megerőszakolta."ÉDES FASZOM! Már őt is? Ez is olyan lesz mint a melegség, kötelező? Nem bagatellizálom el a problémát, de tököm tele van azzal hogy egyszeriben mindegyik jó körülmények között felnőtt énekes meg celeb sanyarú múltat hazudik magának az aktuális szörnyűségekhez illően. Nap kommentje:
 
Dr.Pizza 2014-12-03 11:25:33
A csajt (?) minden nap trauma éri, amikor belenéz a tükörbe. Vajon már az állítólagos megerőszakolás idején is ribinek öltözött, vagy az esemény hatására lett olyan? Amúgy Madonna, Gága nagy példaképe is összevissza hazudozott a múltjáról promóciós célzattal. .

 
Tényleg, mi lehet Madonnával? Hogy halad az anyasággal, az afrikai iskolákkal meg az örökbefogadott kölykök nevelésével?...
öööööööö 18+ Madonnát lila bimbókkal fotózták – Megnéztem, és ÉDES FASZOM VOL. 2.! Ez sose veszi tudomásul az életkorát?! Nyolcvan évesen, a járókeretet markolva is az aszott pucér testét fogja mutogatni nekünk és csinálja a bulizós zenéket? De komolyan, elsőre simán azt hittem hogy a trans-sekszuális Amanda Lepore van a képeken. Ebben a fotósorozatban minden benne van ami szar a zeneiparban, főleg ha emlékszünk még fiatalkorunk energikus, pajzán, csajos Madonnájára. Újra eszembe jut a korábban linkelt videó... Visszatérve a lényegre, én valahol az Erotica (de legalábbis a Ray Of Light) után tettem le róla teljesen, és még azóta is eltelt majdnem húsz év, most meg egy lehasznált, felismerhetetlenné operált gumiribanc néz vissza ránk kiégett, szétdrogozott, üres tekintettel és áll be erőltetetten kurvás vagy (már megint) kereszténységgyalázó pózokba. Basszus, ha már nem tud méltósággal megöredni, miért nem tudott fiatalon visszavonulni vagy belehalni egy drogtúladagolásba?! Miért kell nagymamakorában is pucérkodnia?!
Új alien is lesz a Prometheus 2-ben – Hát Roy Batty meg Eldon Tyrell hol maradnak? Őket be sem akarják venni a sztoriba? Ők már szart érnek?! :DD
 
cenzuratroll bosszanto 2014.11.20 18:32:23
Zindex címlapon a cikkre vonatkozó cím mellett ott is van a fotója.
Ja, mégsem, az valami Alba hercegnő.

 
...és tényleg:
 
Tátott szájjal fogjuk összecsinálni magunkat: "James Cameron nem szerénykedett, mikor az Avatar folytatásairól kérdezték." – ...hát igen, a szerénység sose volt jellemző James bácsira. Bár az eggyel följebbi Prometheus-cikk alá írták, de ide is tökéletesen illik:
 
nicktolvajmentesítő_kovi1970 2014.11.21 07:56:01
"és garantálom, hogy mindenki be fog tojni tőle."
Ja, beszarás volt az első rész is. Beszarás, hogy milyen szar.

 
 

VASÁRNAP, DECEMBER 7.:
VOLTMÁR - NO, ÉS AKKOR MI VAN?
 
Why, Noah? Why do you persist?
Nem érdemes:
HBO, 20:00: Noé – Ha valaha is azt hinnénk hogy Hollywood hasonló indíttatásból nyúl bibliai témákhoz mint anno Griffith vagy DeMille, óriásit tévedünk, az álomgyári fejeseket továbbra sem a konzervativizmus hanem az okkult agymosás vezeti. Aki a Fekete hattyútól vagy a Rekviemtől a falra mászott (mint én is), annak van egy rossz hírem: Aronofskynak csak ürügy az özönvíz a mai népességcsökkentéses agenda fejünkbe csepegtetéséhez. Többen, több helyen kivesézték hogy a Noéban kik és miért kerültek előkelő helyre, én csak az Idők Jelei és Vigilant Citizen elemzését linkelem, egyébként meg jó lesz ha felkészülünk mivel a Biblia-átirogatásnak még csak az elején tartunk, most épp Mózes könyvéből is készül hasonló:

Christian Bale zilált, szakállas Mózesnek is dögös: "Mindegy, hogy gumiruhában vagy szandálban rohangál, Bale pompásan néz ki. Exodus trailer." – ...gondolom ebben meg az Aranyborjú lesz a Shrek szamarának megfelelője, vagy egy-két parancsolat véletlenül lemarad a kőtáblákról, esetleg másfajta kőtáblák lesznek benne...a dögösségről meg csak ennyit:
 
Kérész Krisztina 2014.11.30 16:35:59
Helyesbítek. Nem Christian Bale semmilyen maskarában, se Batmanként, se John Connorként, de még önmagaként sem dögös.
Utoljára az Equilibriumban megközelítette a majdnem dögös kategóriát, de azóta ezt sikerült lerombolnia.
Lassan már ő is csak úgy szerepel filmekben mint Leonardo DiCaprio. Összevonja a szemöldökét, azt hiszi jelentőségteljesen néz és úgy marad 150 percre.
Ez nem színészkedés ez ripacskodás.
Bújjon el inkább valami vaskos denevérmaszk mögé még pár évre, más már úgysem megy neki.

 
Talán ismétlés, biztosan érdemes:
Fél tízkor minden szempontból grandiózus könyvadaptáció a Duna TV-n. A Moby Dick nem annyira izgalmas mint amennyire érdekes (csak gondoljunk bele: ez Herman Melville, John Huston, Ray Bradbury, Gregory Peck és Orson Welles találkozása a vágóasztalon, akkoriban csillagászatinak számító költségvetés mellett), lassan bontakozik ki, az alapjául szolgáló könyvet remélhetőleg mindenki olvasta, de mint az összes akkori megalomán, de még rendesen összerakott történet, ez is kenterbe veri a mai újdonságokat.
 
Talán érdemes:
M2, 21:35: Anya a pácban
– Ahogy az Ellát Hathaway, úgy ezt az egyszernézős vígjátékot elsősorban Uma Thurman menti, meg az hogy a mai szingli,-és genderpropagandista fasságok mellett százévente egyszer a hagyományos értékeket is kamera elé engedik. Itt egy tipikus nyújorki anya táncol a teljes idegösszeomlás szélén, leginkább gyerekeinek és lusta férjének köszönhetően, ám egy vetélkedő kapcsán rájön hogy semmiért nem adná oda családját.

Ajánlott:
Filmbox HD, 21:00: Leonard Cohen: Én itt vagyok neked
– Legalább annyira nem kell indokolni mint a Moby Dick beválogatását. Ma már nehéz elhinni hogy L. C. zenei életműve egy ígéretes irodalmi pályafutás mellékszálaként indult, még úgy is hogy egy-két megérdemelt világsikertől eltekintve (Suzanne, Take This Waltz, vagy a teljes I’m Your Man album, amiről ez a műsor is kapta az eredeti címét) alapvetően mindig is kívül állt a rockSTÁRság fogalmán, ő "csak" gyártotta a saját kis morózus, zseniális számait, hol párakkordos gitárral, hol erőltetetten gagyi szintihangzásokkal kísérve, és közben szép csendesen hivatkozási alap lett, a nagyonkevés sosemciki hatvanas évekbeli arc egyike. Mindezt nem kis mértékben köszönhette annak hogy még sikeresen is távol tartotta magát a nemzedéki szócső szerepétől, és még a slágereiben is van egyfajta elborult világlátás ami később csak az alternatív zenekarokkal vált úgy-ahogy elfogadottá. Ezzel a kapcsolódással világlik ki munkássága igazi úttörő jellege: ha valaki ugyanúgy meg tudja szólítani a Skunk Anansie-s Skint, Kurt Cobaint vagy Andrew Eldritch-et (a Sisters ugye konkrétan Cohen egyik számáról nevezte el magát), akkor az nagyon tud valamit (az meg szinte mellékes hogy mielőtt teljesen alávetette volna magát a buddhizmusnak, ő volt az utolsó nemzetközi hírű playboyok egyike is). Ez a doksi inkább egyfajta all-star tribute band koncertje, melynek tagjai amint elmondják a trubadúrhoz köthető élményeiket és eljátsszák a számait, de azért mindenképp nagy dicséret jár a készítőknek amiért ügyesen lavíroznak a kommersz és underground adaptációk között (SPOILER: arra kézljünk hogy egyik felfolgozás sem olyan jó mint az eredeti, emiatt sem kiemelten, hanem "csak" simán ajánlott). Ha Mel Gibson semmit nem csinált volna itteni producerkedésén kívül, már akkor meg lenne bocsátva minden hülyesége.

A seksz, a szipu rovat:
Michael Phelps állítólagos barátnője férfinak született
- Ne legyünk kirekesztők, még van ideje: majd 60 évesen eldönti milyen nemű akar lenni!
Addiktív műanyagjáték Mikulással – menő/ciki? - MINDEN ADDIKCIÓ MENŐ, minél kártékonyabb, annál inkább az, kivéve ha direkt kereszténygalázó:
18+ Itt a mikulás minivibrátor!: "Az ünnepek közeledtével újabb bizarr szexjáték a piacon, egyenesen Kínából." – Remélem legalább akkora siker lesz mint a kici kínaiaknál a pártvezetésről készült análdugók. Ja, hogy azt nem mernek gyártani, de Európának azért el akarják adni az effajta kultúrgyalázást?...
Hosszúlépésre keresztelt diákvonatot indít a MÁV - ALKOHOLIZMUS: NEM LEHET ELÉG KORÁN KEZDENI.
Az alkohol az adócsomag legnagyobb vesztese: "Jövő évi adócsomag: drágább lesz az alkohol, durván megsarcolják az áruházláncokat is." – Basszus, pont mostanában írtam hogy amíg nem emelik drasztikusan a sör árát addig tuti itthon maradok :SS Lehet hogy ideje elkezdenem csomagolni?
comment:com - wow 18+ Két év sitt VV Dórinak!: "Tíz Ecstasy-tablettával bukott le, de nem kapott letöltendőt." – Ha nem kapott letöltendőt akkor az tuti nem extasy volt, egyébként is olyat utoljára a mi időnkben gyártottak, mármint olyan igazi, ütős-pörgetős-veretős ekit, nem ilyen mai, növénytápszerrel felütött fosokat...hopp, lebuktam :SSS
eztis: Amikor a kolléga új csaja egy volt pornószínésznő: "Hogy reagál az iroda? Botrányosan."ÍGY KEZDŐDIK EGY GANGBANG!!!
18+ - vv7 - Vágatlan videó: 18 percig tartott a második dugás a villábanKIZÁRT DOLOG, PHOTOSOP, VISSZAFELE LETT FELVÉVE, ugyanis nincs ember aki öt percnél tovább bírná, ha meg igen, az tuti nem igazi Ffférfi. Most komolyan, minek órákat pepecselni valamivel amit öt perc alatt is le lehet zavarni?
smize - Férfias játékok: A metroszexuális férfinak lenni bűn?TANULJ MEG MAGYARUL ÍRNI, ha már blogolsz, baz+! – "Elég ha a férfi csak egy fokkal szebb az ördögnél? Ha túl igényes és sokat foglalkozik külsejével akkor már piperkőcnek számít?" – Mint fentebb: AZ IGAZI FÉRFI ELHANYAGOLT, SÖRT ISZIK ÉS POCAKOS. Mindenki aki öt percnél többet időzik a fürdőszobában, a homó-sekszualitással kaczérkodik!!4 ÉBERSÉG!!!
Drogozhatott a százhalombattai gyilkos: "Brutális kegyetlenséggel ölt."REMÉLEM A TASZ MÁR GONDOSKODOTT A GYILKOS VÉDELMÉRŐL! A drogozás emberi jog, az áldozat a hibás!44
Muffin 18+  Segítség! Ki ez a cuki pornós?: "Olvasónk szinte belezúgott ebbe a szép lányba."SZÉP?! Basszus, ez már a pedofília határesete! Ez lesz a trend a pornóban, egyre fiatalabb vagy annak tűnő csajok egyre durvább helyzetekben?!
Pia és drogok: ez kellett a playmate-nek, hogy szexeljen Hugh Hefnerrel: "Wilkinson a Mirror szerint azt mondta, "azokon az estéken nagyon, nagyon részeg voltam, másnapig magamhoz sem tértem. Nagyon részegnek kellett lennem, vagy beszívnom, hogy túléljem azokat az éjszakákat. [...] Olyan volt, mint egy munka". Hát tényleg nem gondoltuk volna, hogy 18 évesen nem élvezte a szexet egy 78 éves férfivel."MAGYARUL: bedrogozták, leitatták, úgy vágták partiba, ami ugye innentől nemierőszaknak minősül. Hát akkor KEDVES NANE, KEDVES SLUTWALKOSOK, KEDVES FEMINISTÁK! Lehet tiltakozni meg ribancsétálni a Playboy-villa előtt és nem a vétlen férfiakban kelteni a bűntudatot ^^ - "2010-ben kiadott egy önéletrajzot, abban írt egyrészt arról, mennyire unatkozott a Playboy-villában, másrészt hogy ott veszítette el a szüzességét, hét másik nő szeme láttára. "Csak bulizni akartam. És nagyon jól éreztem magam." – Basszus, most akkor élvezte vagy nem élvezte?! Áruljátok már el, nehogy hülyén haljak meg! – "Beköltöztem, és hetekig azt sem tudtam, hogy ott szexelni kell. Semmit sem tudtam a Playboyról. Akkor végeztem csak el a középiskolát."ÉDES FASZOM, már csak azért is mert három a magyar igazság! "Elvégezted" a középiskolát de nem tudtad hogy a Playboynál sekszelni kell? Hát te is csak piacon vehetted az érettségidet, kislány. Legalább szőke vagy?
VV Éva és Aleska áruba bocsátotta magát: "Együtt is megkaphatók, ennyiért" – ...és hogy mennyi az annyi? Kilencvenezer forint, amikor ennyiből már Giannát is ki lehet bérelni és videóra venni a randit?! LÁNYOK, LÁNYOK, ELMENT AZ ESZETEK?! Két sör lesz! Nap kommentje:
 
bódi44 2014-11-26 18:24:50
Én egy kicsit drágállom,a 90000Ftot.Láttam hirdetést ahol nagyon csinos kedves 22 éves leányka,10000Ft / óra díjért csak azt kötötte ki hogy mély torkost nem vállal.Persze ha tíz óra hosszat kívánok huncutkodni,akkor teljesen rendbe van.

 
 
Kulcsszavak: éberség

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés