2014. 12. 13.
Szmájlimájrúzs! (dec. 13-14.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, DECEMBER 13.:
KEEP YOUR FRIENDS CLOSE,
 
...de soha ne enged közelebb az ellenségeidet!
Ismétlés, de ajánlott:
Universal Channel, 21:00: Én, Pán Péter – Komoly mese, nem csak felnőtteknek, de leginkább nekik szánva a képzelet erejéről, ahol Johnny Depp játssza az író Sir James Matthew Barrie-t, aki egy özvegyasszony és gyermekei életébe hozza el a Peter Pan fantáziavilágát. Depp lubickol a szerepben (nagyon rossz filmjei talán nincsenek is neki, bár kétségtelen hogy Jack Sparrow átka még a Magányos lovasban is nemkicsit sújtotta), Kate Winslet is remekel, Dustin Hoffmannak meg ez a második Pán Péter-közeli szerepe (az első a Hook volt). 2004 egyik remekműve volt ez a film, megérdemelt díjesővel jutalmazva.
 
Talán érdemes:
Soha ne mondd, hogy soha
, főleg ha a Bond-széria önújrahasznosításáról vagy a régi színészek (Sir Sean Connery) és szereplők (Blofeld) visszatéréséről van szó. Esetünkben a Thunderball szolgáltatja a mintát (a világ lopott atomfegyverekkel történő zsarolása), a helyszín újra változatos (a trópusoktól kezdve a nyilvánvaló európai országokig), a csajok továbbra is dögösek (különösen Barbara Carrera) és egyáltalán, ugyan hol láthatnánk együtt Connery-t, Kim Basingert és még Rowan Atkinsont is? Kezdés kilenc előtt tíz perccel a Dunán. Ugyanabban az időben nosztalgiázás az M3-on. A Wurlitzer is csak abban erősít meg minket hogy régen minden jobb volt, nem csak mert a legendás Kinks zenekarról szól, hanem mert ezt egy 1989-es könnyűzenei sorozat keretei közt teszi. Ray Davies-ék a maguk idejében kicsit kilógtak fanyar szövegvilágú dalaikkal, ma viszont egyértelműen a popkultúra részei. Utána kereken kilenckor egy egyszernézős JCVD-akciózás a Film+-on, itt a belga muszklimiska a változatosság kedvéért rosszbácsit játszik és összezár két Közeli ellenséget, akik épp egymás torkának esnének, ha nem kényszerítené őket némi közös (és piszkos) melóra.
 
Kiemelten nem ajánlott:
Film+2, 21:00: Totál beépülve
– Erről csak az bír az eszembe jutni hogy néha milyen rövid út vezet a tinisztárságtól a drogosságig. Eddig Lindsay Lohan tartotta a rekordot, de Miley Cyrus köröket vert rá: neki még jóformán rendes karrierje sem volt, amikor már áttért erre a füves-LSD-s-vetkőzős vonalra. Ez a fő ok amiért ezt a (Beépített szépséget egy az egyben koppintó) vígjátékot sem tudom nyugodt szívvel ajánlani senkinek. Fantáziátlan történet (szuperintelligens és tökös FBI-ügynökcsaj kalandjai a gimis lányszövetségben), sejthető poénok - ezek után az hogy Ozzy Osbourne lánya is kapott benne alibiszerepet, meg Miley karakterét véletlenül a mai fiatalok extasy-pótlójáról nevezték el (Molly), nem oszt, nem szoroz, én meg nem szarozok: LESZA KIHAGYOM. Kapcsolódó hírek:
 
születésnapos 22 - Ekkora művész lett 22 éves korára Miley CyrusÉDES FASZOM! Csak 22 éves, de teljesen olyan mint ezek az agymosott Disney-hercegnők az első komolyabb agyi meltdown után :SSS Totál beépülve? Inkább totál leépülve:
Rózsaszín műpéniszen lovagolt Miley Cyrus a születésnapján: "Amit egyébként egy extravagáns színes, habos-babos bulival és az ifjú Schwarzeneggerrel ünnepelt. No meg néhány száz műbránerrel."ÖSSZEFÚJTA A SZÉL A HALIVÚDI SZEMETET Baz+, hogy ilyenkor egy öngyilkos terrorista se tud arrajárni....:SSS
Miley Cyrusnak is elment az esze, rettenetes fotók a hivatalos oldalán – Miért, eddig volt neki? :D
sokkal menőbb - Miley Cyrus már megint hogy néz ki? – Az a jó az Indexben, hogy erre kétnaponta rá tudnak csodálkozni:
Miley Cyrus megint alulmúlta önmagát: "Egyszerűen érthetetlen, hogyan képes ennyire ízléstelenül kinézni."
Pucér seggel posztolta  Cyrust a haverja: "Milyen jó, ha az embernek ilyen barátai vannak: nem kell neki ellenség." – Ugyan, nem kellenek neki barátok, meztelenkedik ő anélkül is:
bulika: Miley Cyrus ruhában ment bulizni, melltartóban távozott – ...vagy néha még abban sem:
mellbimbóban bulizott Miley Cyrus: "Olvasóink jól látták: csak apró, fagyi formájú mellbimbótapaszok borították bimbóit." - ...vagy néha még azok sincsenek rajta:
18+ Miley Cyrus mindenét megmutatta: "Az énekesnő borotválja, és ezt elég sok képen meg is mutatja legújabb fotósorozatában. Durva képek."
Miley Cyrus fenekét mutogatva spanglizott: "A nadrágot nélkülöző énekesnő egy üvegfalú erkélyen pucsítva szívott barátaival." – Egy kérdés csak: hol van ilyenkor az apja?!
Nahát: Pucéran fotózták Miley Cyrust: "Látszólag nem esett nehezére egy címlap kedvéért ledobni a ruhát." – Hát igen, nála már az az esemény ha NEM vetkőzik és nem drogozik :DD
galéria: Így néz ki Miley Cyrus igazából: "Az énekesnőt vagy fellépésen, vagy széteffektezett fotókon látjuk inkább mostanában. Ez a valóság." – Nem, EZ a valóság:
Így fest Miley Cyrus smink nélkül - csak erős idegzetűeknek! – Egy szó: NEMZETHALÁL.
Miley Cyrus megmutatta melleit a sivatagnak – A hülye kurvája! Most újabb ezer terméketlen év vár az ottlakókra! NEMZETHALÁÁÁÁÁÁÁL!!!
Miley Cyrus már most elrontja kishúgát: "A 21 éves énekesnő 14 éves testvérével együtt pucsított a kamerák előtt. Nem biztos, hogy ez jó ötlet."MAGYARUL: a csürhe hozzászoktatása az emkáultrás pedofíliához tovább folytatódik.
m 18+ Miley Cyrus és Flaming Lips betiltott Beatles-klipje: "A meztelenséggel és drogokkal teli Lucy In The Sky With Diamonds videót a Lennon/McCartney-birodalom nem engedélyezte." – Rettenetes ez a Cenzúra! Még szerencse hogy a Mjúzikpressz Blog egyedül Magyarországon megszerezte ezt a Sorsdöntő, Betiltott Művészi Videoklippet, amit Sehol Máshol nem lehet látni a Világon!44 Ja, nem.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Metrót akartak, víztározó lett belőle – Ez is valami?! Nálunk a nagyobb esőzések és tavaszi hóolvadások alkalmával egyszerre valósul meg mindkettő az összes metró,-és HÉV-vonalon! Challenge THIS, Europe!
Szabadon engedték volna a szabadítóakcióban lelőtt egyik túszt: "Az USA nem tudta, támadást indított." – Na most, vagy a Zusa nem tudta, vagy a túsz tudott valamit ami miatt mégis inkább az instant demokrácia mellett döntöttek :DDD
Drágán adták Marilyn Monrole leveleit: "Elárverezték a színésznő privát dokumentumait, egyes levelekért több tízezer dollárt  adtak." – Most siránkozhatnék azon hogy bezzeg egy Radnóti vagy Latinovits nem ér ennyit, de tisztában vagyok a levelek "értékével", a Kennedy-klánnal történt keresztbekavarások miatt meg úgyis biztos az amerikai  nemzetbiztonság vette meg az összeset.
c:c 18+ Miért egy bögyös anyuka nyerte a VV7 első párbaját?: "VV Zsuzsát elképesztő gyűlölet övezi a villában, a nézők lehet, pont ezért álltak mellé." – Miért, miért, költői kérdés...SEKSZY MILF GYERE A PAPÁHOZ!!! Nap kommentje:
 
Kopi3.14 2014.12.08. 22:59:55
Olyan nem volt még, hogy bedobtak közéjük egy könyvet?

 
Gáspár Győző: Durva volt és megalázó: "A TV2 egykori arca politizál egy csöppet, és ki nem fizetett számlája miatt morog." – Amíg a panelban élő Deák Bill Gyulát vegzálja a NAV miközben a palotában élő győzike büntetlenül viccelődhet az adóhatósággal, addig szerintem GYŐZIKE INKÁBB KUSSOLJON ÉS SZÉGYELLJE MAGÁT.
Önt a Pink Floyd, egy civilben szexmunkás sorozatgyilkos vagy a téli háború hozza lázba? - Egyik sem, nálam még mindig  Gianna Michaels-é az első hely ^^
A képviselő annyi netes pornót néz, amennyit akar: "Pedig elvileg semennyit sem nézhetne. A bíróság döntött: nem nyilvános, néznek-e szexet politikusaink a szolgálati gépeiken." – Ilyenkor azért sajnálom hogy nem vagyok képviselő. Vagyis nem, mert én anélkül is annyit nézek amennyit csak akarok :)
Levetkőztette modelljét Alexander Wang: "Anna Ewers kábultan, letolt gatyával fekszik: a kép szexis akart lenni, de inkább taszító. Ön szerint nem?" - Semmi meglepő nincs ebben, a divatfotósok a média legalja, az sem újdonság hogy nőknek szánt fotókban idealizálják a nemi erőszakot: pár éve ugyanezt a mocskos trükköt elsütötték a brutális indiai esettel, ugyanis abból is gyártottak egy "k00l" glamúrsorozatot. Hát akkor KEDVES NANE, KEDVES SLUTWALKOSOK, LEHET TILTAKOZNI!
Videó: Az ördög szállta meg ezt a plüsszsiráfot – Szerintem meg inkább valami egészen más szállhatta meg, mondjuk a:
 


VASÁRNAP, DECEMBER 14.:
LEHETNÉK-E AFRÓZSABIMBÓ?
 
Nyugi, csak blöfföltem.
Nem érdemes:
Aki rendszeresen olvas az tudja jól hogy Spike Lee-nek külön helye van a Dobozban, ergo nem fogom újra leróni a kötelező köröket arról hogy a tehetségtelenségéért cserébe rendszeresen kijátssza az "azért, mert fekete vagyok?!"-kártyát (félreértés ne essék, Kevin Smith is ugyanilyen örök félamatőr, de neki legalább nincs ez az aduász a tarsolyában amivel sakkban tarthatja a kritikusokat). Nos, ha tizenegykor az HBO Comedy-re kapcsolunk, konstatálhatjuk hogy Lee 2000-ben sem tudott rendezni, cserébe legalább elnyújtotta a semmit (két óra tíz perc hosszúságúra). Ha valami okból az Afro-TV mégiscsak érdemes a figyelmünkre, az a médiakritika jogossága, ugyanis hasonló tendenciát figyelhetünk meg a (már csak nevében) Music Televisionnél mint az itteni fiktív csatornánál: előbb ugye volt a "no black music" policy, aztán fokozatosan átvették a helyet az egyre alantasabb valóságsók (Flavor of Love és társai). Ettől eltekintve még a csapnivaló látvány,- és vágástechnika ellenére is az operatőr a legjobb benne, igaz, csak a neve miatt, ugyanis Ellen Kuras-nak hívják :DD
 
Ajánlott:
Duna TV, 21:05: Blöff – Szögezzük le gyorsan: ez NEM a Guy Richie-féle akciófilm, hanem egy negyvenéves olasz tévedéses vígjáték Anthony Quinn-nel és Adriano Celentanóval, utóbbi mint a tévedés áldozata: egy agyafúrt szélhámos (Quinn) helyett véletlenül őt szökteti meg annak bosszúszomjas nője, majd mikor rájön hogy mellényúlt, kötelezi az eredeti célpont kiszabadítására. Azonban az akció annyira jól sikerül hogy a két férfi együtt veszi fel a harcot a női ármányok ellen...

Ismétlés, mindenkinek kiemelten kötelező:
Cartoon Network / TCM, 21:00: Aranypolgár – Mit lehet még elmondani Orson Welles eme alkotásáról? Hogy a rendező-színész a színházakat már jóval ezelőtt meghódította? Vagy hogy a H. G. Wells művéből adaptált rádiójátékával egész Amerikát lesokkolta, annyira hogy hivatalos kormányközleményt kellett kiadni? Hogy a Citizen Kane a hibátlan rendezői, operatőri, forgatókönyvi munka legjobb példája? Hogy ezek miatt azóta tananyag lett? Vagy hogy még ez a kimértség és profizmus sem megy a nyersanyag és a tartalom rovására? Ezeket (remélhetőleg) mindenki unásig ismeri. Akkor koncentráljunk inkább a dicstelen utolsó évekre, arra hogy az Oscar-eső sem garancia a túlélésre, ha az ember fiát kipécézi az érinthetetlen médiamogul akiről C. F. Kane-t mintázták? Ha jól belegondolunk, Welles életművében mindkettőnek jogos helye van, pont úgy ahogy Roy Scheider is szinte visszavonult a B-filmekbe, pedighátugye. Végülis lehet hogy Orson csinálta jól: nem feküdt le az álomgyárnak, inkább látványosan (fél?)részegen lenyomott pár reklámot, elvállalt pár kisujjból kirázható (mellék)szerepet és nagy ívben szart az egészbe, talán mert valahol tudta is hogy mindenki egy újabb Kane-t, egy Andersonokat, Sanghaji asszonyt vagy egy Macbeth-et vár tőle, viszont senki nem finanszírozná ezeket. Ne feledjük, Fellini ugyanazért nem tudta megvalósítani utolsó terveit mint Orson: mindenki szereti a művész-zseniket, csak épp pénzt nem szeretnek adni nekik a művészkedésre. Így, ennek tudatában üljünk le elé és adjuk át magunkat a mozis varázslatnak.
 
A seksz, a szipu rovat (ma extra adag PISZTÁCIÁVAL genderrel):
hátulról 18+ Miért gyűlölik a nők a kurvákat és szeretőket?: "Csak azt látod, hogy hites urad gerjed a nőkre, ahogy a pornóra is." – Talán azért mert a pornóban nők szerepelnek? :))) A post egyébként a szokásos baromság, szerencsére helyreteszi a Nap kommentje:
 
 [megmondoember] 2014.11.30. 05:05:32
Kényszerprosti. Persze. Meg kényszertanár. Meg kényszerbányász. Meg kényszerországgyűlésiképviselő. Ne vicceljünk már!
 
A prostik nem azért kurvák, mert bármilyen más kényszer alatt szenvednének, mint bármelyik másik polgártársuk. Csak ők ezt tartották a könnyebb, illetve egyáltalán számukra járható útnak, miután tanulni nem tanultak, hogy legyen miből választani.
 
A monogám kurvák meg azért utálják a profi kurvákat, mert csökkentik a férfiak függőségét tőlük.

 
18+ Inkább egy állattal, mint egy 12 évessel – Köszönöm, INKÁBB EGYIKKEL SEM :SSS – "A nők esetében a vad szexuális fantáziák megmaradnak ábrándnak, míg a férfiak képzelgései konkrét vágyakról szólnak." – Rákattintottam, nem mintha nem sejtettem volna mit találok, de meg akartam bizonyosodni arról hogy az volt-e ideírva amit én olvastam, és tényleg: "Fontos különbség, hogy a nők elkülönítik a vágyaikat és a fantáziáikat. Azok a nők például, akik szívesen fantáziálnak alávetettségről – például arról, hogy egy idegen szexre kényszeríti őket –, leszögezték, hogy nem szeretnék, ha ezek valóra válnának. A férfiak ezzel szemben épp azt szeretnék, ha ezek teljesülnének."MAGYARUL: a férfiak démonizálása tovább folytatódik. Higyjem is el amit leírtak? Fantáziálnak róla, de nem szeretnék ha megtörténne? Myra Hindley és Susan Atkins neve vajon mond valamit a cikkírónak? És egyáltalán, meddig lehet még elmenni a férfiatlanításban, mi lesz a következő lépés, a születéskor kötelező kasztráció vagy a gondolatbűn bevezetése? :(
13 évet kapott 13 éves diákja megerőszakolásáért: "Brooke Dinkel azzal védekezett, hogy a fiú erőszakolta meg őt." – Hé, hát nem úgy volt hogy megerőszakolni csak nőket lehet, férfiakat soha, meghogy a nők nem váltják valóra a sekszuális fantáziáikat és nem is erőszakosak? A Zindex is megírta!4!!4
Három éves, és még mindig titok, fiú-e vagy lány: "2011-ben söpört végig a világon a hír, hogy egy kanadai házaspár úgy döntött, harmadik gyereküket "nemsemlegesen" nevelik, ezért aztán senkinek nem árulják el, a kis Storm fiú vagy lány. A gyerek hamarosan három éves lesz, neme továbbra is titok, az eredeti sztorit elindító torontói The Star pedig ismét megkereste a családot, hogy meséljenek arról, hogy vannak." - A szülők baromságát csak tetézi a cikkíró elfogultsága: "Én nem tartom a dolgot elitélendőnek (...). Összességében nekem tetszik, ahogy élnek, nagy bátorság kellhet hozzá, és most nem elsősorban a nem nélküliségre, hanem a totálisan hippi életformájukra gondolok." – Persze, éljen a huszonegyedik század, majd ha nagy lesz a gyerek eldönti, mi lesz! Legfeljebb levágják a kukiját és átvarrják nunira, vagy vica verza!
 
2014.12.06 17:22:10 Kovacs Nocraft Jozsefne
Azt hittem, ilyesmi csak a "majd eldönti, ha felnő" poénes viccben létezik. :(

 
Hát nem, nagyon nem:
Cuki anyuka cukin válaszolt transznemű gyerekének: "Kai Bogert lánynak született Ausztráliában, de kamaszkora végére rájött, fiúnak érzi magát." – ...és mennyi év, mennyi döntés áll még előtte! A LEHETŐSÉGEK VÉGTELENEK:
76 évesen, hermafroditaként prostituált: "Claudette interszexuális, azaz mindkét nem genitáliájával született, de nőként éli az életét. 16 éves kora óta prostituált." – Most itt is viccelnék azon hogy még van ideje eldönteni mi akar lenni, de sajnos tényleg ez a helyzet: "Claudette szülei meghagyták mindkét nemi szervét, mondván, hogy döntsön majd ő arról, ki akar lenni. A különleges Claudette 16 évesen keveredett a szexiparba, azóta is prostituált: 50 éve csinálja – a fotós a Vice magazinon tette közé megható képriportját a nőről." - Rá kellett kattintanom mert KÉT NAPJA NEM HÁNYTAM EGY JÓT látni akartam egy UNDORÍTÓ, ABERRÁLT GENDERPROPAGANDÁT "megható képriportot" a PERVERZ, LELKIBETEG "különleges" Claudette-ről: "Claudette 1937-ben született Svájcban, a szülei hivatalosan fiúként anyakönyvezték  gyermeküket, aki lélekben mindig is nőnek érezte magát. A kétneműségét megtartotta, és az életét a két nem között váltogatva éli. Van családja, gyermeke, unokái." - ...remélem a szabadelvűségét a gyermekei is örökölték! ÉLJEN A XXI. SZÁZADI CSALÁDMODELL!4!!4 négy - "Amikor 16 éves volt, a családja Marokkóba költözött, ott ismerte meg a szomszédlányt, aki hozzásegítette ahhoz, hogy felfedezze a szexualitást. Annyira megtetszett neki a férfiakkal való szex, hogy egy bordélyba keveredett, és prostituáltként kezdett dolgozni. A pénzt, amit összeszedett, a főiskolai tanulmányaira költötte, a szülei az ötvenes években visszaköltöztek Svájcba, ahol továbbtanult. A prostitúcióhoz rendszeresen visszatért, amikor pénzre volt szüksége, de van még egy oka a szexmunkára: szüksége van arra, hogy igazán nőnek érezze magát." - MAGYARUL: a csürhe hozzászoktatása a testből éléshez tovább folytatódik. De hé, nem úgy volt hogy a nők nem váltják valóra a sekszuális fantáziáikat? Vagy ő akkor mégis inkább férfi? :DDD – "Az évek során több mindennel foglalkozott, hegesztőként is például, a mindennapjaiban biciklizik, és rendszeresen bejár dolgozni abba a genfi stúdióba, ahol a klienseit fogadja. Aktív tagja a prostituáltak közösségének, aktivistaként segíti a kollégáit. Az orvosok torokrákot diagnosztizáltak nála, sikeresen megoperálták, jelenleg arra gyúr, hogy világrekordot döntsön kerékpározásban a 80-84 éves korosztályban." – Az ilyenek olvastán ÉN SZÉGYELLEM MAGAM HOGY HETERÓ-SEKSZUÁLIS ÉS MÉG FÉRFI IS VAGYOK! De tényleg, most, túl a negyvenen jöttem rá hogy nekem már sose lesz ilyen élményekben gazdag életem, sose lesz annyi pénzem iskolára mint neki volt, sose leszek annyira tökéletes mint ez a kivénhedt hím(?)ringyó, és sose leszek hasznára prosti-Közösségemnek! BRÜHÜHÜÜÜÜÜÜ, ORSZÁGOMAT EGY MÉTER KÖTÉLÉRT MEG EGY DOBOZ ROZSDÁS ZSILETTPENGÉÉRT!!!!

.
..
....
.......
...........NEM :)
Viszlát hétfőn!
 
 
 
Kulcsszavak: nemzethalál

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés