2014. 12. 15.
Téradó itt van (dec. 15-16-17-18.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, DECEMBER 15.:
DE NEHÉZ A MIKULÁSKA
 
Who let the horses out?
Talán érdemes:
Karácsony közeledtének legbiztosabb jele hogy a csatornák láthatóan későbbre tartogatják a nagy dobásokat (vagy a leporolt, ezerszer leadott régiségeket), ennélfogva akár az egész hetet tévémentesnek lehetne nyilvánítani, de persze az túl egyszerű lenne. Viszont ha már emlegettem a szeretet ünnepét, nyolckor kapunk egy kis ízelítőt a Filmbox Family-n Hollandiából, egy kínai kislány segítségével, aki épp csak megérkezett itt élő rokonaihoz, de máris megtetszettek neki az európai hagyományok, nem csoda, hisz teljesül egy kívánsága: egy gyanús, nagyszakállú, pirosruhás fickó paripáján tanulhat lovagolni. Ám egy véletlen baleset folytán a paci lóhalálában kereket old, Winky pedig attól tart hogy ezzel az egész Karácsony veszélybe kerül. Bár én már az ilyenekhez túl öreg és cinikus vagyok, de a Hová lett a Mikulás lova? a családosoknak egyszer még így is bejöhet. Ugyanabban az időben tanmese Hollywood és a nők (pláne halivúdi nők!!4) bomlasztó hatásáról a Cinemaxon Nathanael West könyvéből, aki az álomgyárba szabadult díszlettervezőn keresztül rajzol kegyetlen képet a 30-as évek kulissák mögötti játszmáiról, melynek főhősünk akaratlanul is tanúja lesz. Bár a rendező, John Schlesinger a Sáska napjával jogos kritikát fogalmaz meg, az eredmény mégis több sebből vérzik: a könyv agyalós és humoros elemeit nem vették át, a megmaradt történetet viszont majdnem két és fél órásra nyújtották és megspékelték melodrámával meg mindenféle elidegenítéssel és kegyetlen befejezéssel – vagyis nem egy szerethető darab. Érdekes amúgy hogy múlt héten is ilyen mozis-díszletezős filmet adtak, mi lehet a levegőben?... Negyed tízkor a Dunán egy doksi A romániai forradalom kitörésének valódi történetéről. Ma, 25 évvel a rendszerváltások és falomlások után talán Tőkés László akkori sorsdöntő interjúja is máshova került (hogy a megérdemelt helyére-e, hát az jó kérdés), és bár a Drakula árnyéka 2009-ben készült, talán most is lesznek benne felszedhető információmorzsák.
 
Hétfő? #LESZAROM.
Alyssa Milano kitette, amije van – ...én meg LESZAROM mindenét amije csak van ^^
Nem találja ki, kik zuhanyoztak együtt a villában! – Nem találjátok ki: LESZAROM.
A bikinis Alyson Hannigant mindenképpen látnia kell – Mindenképp LESZAROM.
Pásztor Anna még sosem volt ennyire ijesztő – Asszem neki még eddig sosem mondtam hogy LESZAROM. Nem baj, innentől majd figyelek rá is.
Bencsik Tamara pucér segge és a zöld macska nyerte meg ezt a hetet: "De versenyben volt Olivia Wilde lábközvillantása is." – ...az első hely azért mégis a LESZAROMé.
Amir Khan 24 karátos, tízmilliós nadrágban bokszol: "Megadja a módját Las Vegasban. Ha veri Alexandert, megnyílhat az út Mayweather felé." – Én a 24 karátos alsógatyát is teLESZAROM.
18+ Muffin: Ez a seggrázás legalja: "Miért kell férfiként egy szál zokniban, meztelenül twerkelni? Miért? Miért?" – Hogy azt mondhassuk rá, hogy LESZAROM.
hogyvolt 18+ A proletárok belefingtak a nulláslisztbe – Én csak a fizetésem alapján vagyok proletár, egyébként full értelmiségi vagyok, és LESZAROM.
Whoopi Goldberg élő adásban fingott: "A színésznő egy beszélgetős műsorban, az influenza elleni oltás kérdésének megvitatása közben engedte el magát."BIZTOS BELŐLE IS KIJÖTT A PROLI akarom mondani ÉDES FASZOM, EZ MÉG ÉL?! ÉS KAMERA ELÉ IS ENGEDIK?! LESZAROM.
Csöcs+város 18+ Budapest ma - Monique Covet mellei meglátogatták a budai váratHÁT IGEN, NEKI MÁR GYAKORLATA VAN A SZABADTÉRI MEZTELENKEDÉSBEN LESZAROM.
Egymillió dollárt ajánlottak Mama June és Sugar Bear pornójáért: "Ön megnézné Honey Boo Boo anyjának pornóját? Szavazzon!"ASSZEM EZ AZ A DAGADÉK RINGYÓ AKI A GYEREKÉT MÉDIAKURVÁSÍTJA ÉS KÖZBEN PEDOFILOKKAL HETYEG LESZAROM.
18+ Muffin – Természetesen a Ponyvaregényből is készült pornóDOES IT LOOKS LIKE A LESZAROM?!
Tudomány 10/10 Tanuljon magyarul Palvin BarbarátólLESZA I DON’T GIVE A SHIT! Nap kommentje:

Kerek Perec 1 hour ago (edited)
Én olyasmikre számítottam, hogy hurka, szalonna, karikás ostor, pálinka, barátok közt, internet adó, disznóvágás, fröccs meg benzinszagú ukrán csempész cigi. Erre "gyönyörű lány hajat szárít" WTF? :D?

 
 
KEDD, DECEMBER 16.:
IDÉTLENSÉGRŐL IDŐTLENSÉGIG
 
Magyar táj egy kis magyar savanyúsággal.
Nem érdemes:
Duna TV, 21:05: A látogató – Nekem már a 3 Days to Kill-ben is sok volt az erőltetett multikulti, ez meg annak az értelmiségi változata, itt nem egy tökéletes katona, hanem egy átlagos tanár találkozik önkéntes lakásfoglalókkal és ahelyett hogy az Idegenrendészetet vagy a Nemzeti Gárdát hívná, odatartja a másik orcáját is, és megismer egy csodálatos kultúrát...na nem, ez már annyira halivúdi hogy még az én gyomrom sem veszi be. Őszintén, bunkóságtól mentesen: melyikünk örülne annak, ha egész életében építgetett kis birodalmát rövid idő alatt lelaknák és még emberkednének is mellé? Melyikünk mondaná erre hogy "persze, maradjatok, lakbért sem kell fizetnetek, csak tanítsatok meg afrikai dobon játszani"? Aki ezekre igennel válaszol az jobb ember mint én, mehet lemondani minden vagyonáról, csak előtte szóljon nekem hogy idejében ki tudjak költözni (ha netán mellettem lakna egy ilyen hasznos idióta).
 
Talán érdemes:
A Cartoon Network / TCM egymás után két Malcolm McDowell-filmet is lead, először kilenckor egy időutazásos krimiszerűséget (Időről időre), amiben egybegyúrták H. G. Wells történeteit és Hasfelmetszó Jack legendáját. Nem akarom a steampunkba erőltetni, mivel a viktoriánus Londonban csak addig maradunk amíg a sorozatgyilkos meg nem lép az időgép segítségével a hetvenes évek San Franciscójába, ahova Wells (McDowell) is követi, nyilván azért hogy rendőrkézre adja bűncselekményeiért és elégtételt vegyen találmánya rossz célra használásáért – és közben még egy modern lányba is belezúg. Bár egyik titkos kedvencem, Mary Steenburgen is szerepel benne, azért jó lett volna ha a készítők egyértelműen döntenek a kultúrsokk-kalandfilm vagy a direkt horror mellett, így viszont amint ráéreznénk az egyik ízére (ódivatú angol citoyen egy pörgős amerikai cityben), jön Jack és fröccsen a vér. Aki nem olvasott egy Wells-könyvet sem, viszont imádja a sorozatgyilkosokat, az imádni fogja, a többiek meg számolhatják az átírásokat-történelemhamisításokat.
 
Talán ismétlés, talán érdemes:
Utána ugyanitt valami más. A Mechanikus narancs már könyvformájában is komoly hullámokat kavart, amikor viszont Stanley Kubrick is hozzányúlt, onnantól már senki nem Burgess-szel foglalkozott - aki közben a műtől való elrugaszkodással vádolta a rendezőt. Ebben valahol igaza is volt, ahogy például Kingnek is, de míg a Ragyogásnak kifejezetten jót tettek a változtatások, addig a Narancs végül pont az író eredeti céljaival ment szembe, és bizarr hőssé avatta szociopata főszereplőjét, annyira hogy akkor is és most is sorra tűntek fel a követők, a fehér ruhás, kalapos, dekadensen elegáns ultraerőszaktevők. Nekem leginkább az utóélettel van bajom: tudom hogy mára a kultúrtörténet része lett, hivatkozási alap, millió klip, fotósorozat és mém ihletője, tudom hogy a film maga tökéletesen meg van csinálva (Kubricknál ez alap). De még egyszer végignézni még a fentiek kedvéért sem vagyok hajlandó, mindenki más éjjel negyed tizenkettőkor megtalálhatja, részemről ezután is úgy leszek vele, hogy valahol itt gurulhatott el először komolyabban Stanley gyógyszere. Később voltak azért még felvillanásai, főleg amikor vissza tudta fogni a szadizmussal párosult perfekcionizmust, de ez volt az első szög a karrierje koporsójában, a lógó albatrossz, a kísértő árnyék. Nincs az a film, ami megérne egy szembetegség-kockázatot, Malcolm McDowel a megmondhatója. Ha már az adaptációknál tartunk:
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Az orgiát azért megtartották:
"Mi marad a regényekből megfilmesítéskor? A szex sosem marad ki." – Meglepne ha pont azt hagynák ki amivel a buta csürhét is be tudják csábítani a moziba. Szerencsére az entellektüellek (mint én is) nem a moziba járnak pornót nézni, ezért nincsnek is hasraesve az effajta szemetektől.
Ma szavaznak Svájcban a bevándorlókról: "A népszavazás kezdeményezői negyed ennyi bevándorlót akarnak az országban látni." – Na, gondolom Amerika hamarosan ide is elviszi a demokráciát!!!
Megvolt az első bunyó az ukrán parlamentben: "Nem sokáig kellett várni a pofonokra." - Én ezt kötelezővé tenném minden országban. Miért is ne, legalább megdolgoznának a pénzükért, és a parlamenti közvetítéseket is érdemes lenne nézni!
Soroksári gyilkosság: Fecskendő vezethet el a tettesekhez - Remélem a TASZ már bebizonyította hogy ez is a belövőszobák bezárása miatt van!!4
Magyarország madártávlatból - A pokol kapuja felett szállva: "Dervisközpont volt Pécs festői kirándulóhelye."...és hamarosan újra az lesz ^^
vv7 Nincs több szex a villában: "Legalábbis Fanni nagyon fogadkozik." - Ugyanígy fogadkozott Celebvagyok Szilvi is hogy ő aztán nem fog vetkőzni, aztán mi lett abból is!
Na, ki kúrta meg VV Fannit megint? Talált, VV Dennis!: "Kemény a munkahét, na, fel kell töltődni valahogy. VV Dennis a szexet választotta." - ...hát akkor ennyit az ígéretek betartásáról...
VV7: Mindenki turkál mindenki mindenében: "A duci VV Vikcsut a karjánál fogva húzták be ketten a mosókonyhába, azzal a felszólítással, hogy most szexuális kapcsolatot akarunk létesíteni veled."De hiszen ez erőszak!!44 KEDVES NANE, KEDVES SLUTWALKOSOK! LEHET TILTAKOZNI!!!
d: Miért fogadják el magukat ilyennek a telt lányok? - MERT ÍGY SZÉPEK ^^ Kinek jönnek be a heroinista kinézetű szupermodellek? ÉLJENEK A TELT NŐI FORMÁK!!! Vagy mégse?...
képben vagy: A kövér ember lusta, büdös, ostoba: "Rosszabb esélyekkel indul álláskereséskor, mint egy cigány."ÉDES FASZOM! Kedves jogvédők, döntsétek már el hogy melyik legyen a Zigasság... Nap kommentje:
 
Szofista Pista 2014.12.09 12:27 | 5
“Képzeljük el, hogy valamilyen szolgáltató magasabb díjat szab ki a nőkre, a melegekre vagy éppen a színes bőrűekre. Esetleg egy taxis nem hajlandó fogyatékosokat szállítani. “ Meg a jó vágásérett kurva anyádat az ilyen hasonlatokkal. Egy meleg, egy nő, egy színesbőrű, egy fogyatékos nem önszántából lett az, hanem így született. Te dagadt disznóként születtél? Nem, nem úgy születtél. Önszántadból lettél az, tehát nagyon is helye van a zsíradónak a világban. Ha átfolysz a szomszéd ülésre a repülőn, akkor fizesd csak ki azt is, ne a melletted ugyanannyit fizető egészséges testalkatú szenvedjen-undorodjon miattad 10 órát.


 
SZERDA, DECEMBER 17.:
SORSDÖNTÉS ÉJSZAKA
 
A végzet ujja
.
Talán érdemes:
M1, 20:25:
honnan máshonnan jöhetne egy enyhén antimacsó film, mint a polkorrektségbe fulladó Franciaországból? Hol másutt lehetne széles tömegeknek eladni a férfiiszonyban szenvedő, de a melegek felé nyitott nő sztoriját? Nem, még mindig nem magukkal a melegekkel van bajom, hanem azzal hogy a főhősnőhöz csak úgy tud véletlenül közel kerülni egy férfi, hogy a csaj azt hiszi hogy a másik csapatban játszik. A Hab a tortánban egy jó van: az, hogy az egyszeri néző könnyen összetévesztheti a hasonló című magyar kertévés sorozattal, és ezért hagyja ki (pedig a geil tartalom miatt kellene – mindegy, így is jó). Kilenckor egyszerre két western közül is választhatunk, mindkettőbe jutottak nagy nevek, de mindkettő max. egyszernézős és emellett még ismétlésgyanús is – ha nem maguk a filmek, a történetük mindenképpen. Kezdjük a Film Mánián, ahol az Agyő, Texasban Franco Nero játssza az igazságosztó seriffet aki testvérével együtt bosszút állni megy a címbeli határon túlra, csak hogy odaérve azzal szembesüljön hogy az apjukat megölő bandita valójában öccse vér szerinti apja. Ugyanabban az időben még ennyire sem árulnak zsákbamacskát a Cartoon Network / TCM-en, mert ha valahol azzal fogadják az embert hogy Isten hozta a nehéz időkben, az a legőszintébb köszöntés - pláne ha a címbeli bizonyos egy vadnyugati város, ami majdnem úgy járt mint ahogy a retekklubbnak kéne, vagyis egy rosszarcú fickó lángbaborította (de legalább sóval nem hintette be). A katasztrófa után jöhet az újrakezdés a helyi hőssel (Henry Fonda) - de mintha az önjelölt Néró is megérezné hogy megint van kiken basáskodnia, vagyis visszatér, és most elválik hogy a városlakók tanultak-e valamit az elmúlt évekből és ki mernek-e állni magukért.
 
Ajánlott:
Gene Hackman mindig jó a kilátástalan, idealizmusmentes krimikben, és a Döntés éjszakája is egy ezek közül. Itt igazából nem a Chandlert idéző bűnügyön van a hangsúly, az egy "szimpla" kutatás egy elvirágzott szépségű színésznő lánya után, ilyenből láttunk már jobbat is. A lényeg a hasonlóan szebb napokat (sportolói karriert) maga mögött tudó detektíven van, aki ugyanúgy nincs rendben családilag mint kliense: nem találja a közös hangot se az apjával, se a feleségével. Az ő vívódásai azok amik különlegessé és inkább drámává mint krimivé teszik Arthur Penn művét – az igazi "főszereplő" azonban a kommunikációképtelenség (családtagok közt és egyébként is), na meg az élet alapvető (fentiekből eredeztethető) kilátástalansága. Aki egy kicsit is nyitott a művészkedésre azt negyed tízkor várja a Duna TV.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Új szemétégetőt építhetnek Budapestre: "A főváros déli részére jöhet, ez lenne a második ilyen az országban. Még nincs döntés." - Nem is kell, lassan az egész ország egyetlen nagy szemétégető lesz döntések nélkül is...
A rendőrök mégsem pszichiáterek: "Minden rendőrkapitányságon drogprevenciós közvetítő lesz." – Sokat érnek vele ha a bevitt felhasználó meztelenül turkál a seggében meg ordít mint állat :SS
Melkason ütötte egy izraeli katona a palesztin minisztert, aki belehalt – Én eddig azt hittem hogy ez a killbilles-dévidkeredájnos halálos ütés csak urban legend, de innentől lehet hogy én is kravmagázódni fogok...
NBA-sztár ölelgette Kate Middletont: "Katalin hercegnő csak kínosan feszengett." - Így kezdődik egy rape-rape, ahogy whoopi gildberg mondaná.
Szexbomba, mégis a gyerekek kedvence: "A Barbie baba elmúlt ötven, sőt, lassan hatvan éves." - ...és akkor megvan az oka a sok sérült énképű örök fiatalnak Madonnától lendvai ildikóig.
Könyves: A rádióban nem lehet megölni Margaret Thatchert – Most már minek is kéne? Meghalt magától :)))
ma is tanultam valamit - Nő írta a holdraszállás szoftverét - KIZÁRT DOLOG, PHOTOSHOP, VISSZAFELE LETT FELVÉVE PROGRAMOZVA!
velvet:  Diadalmenetben vonult be Európa legjobb csaja – Európa legjobb csaja?! Nem is tudtam hogy Gianna nálunk járt o_O
 
 
CSÜTÖRTÖK, DECEMBER 18.:
CSÜTÖRTÖK18
 
Most még jó, de már nem sokáig lesz az :(
Talán érdemes:
A FEM3-on gyenguska horror-remake tízkor amihez még úgy is négy (!) forgatókönyvíró kellett, hogy a Péntek 13 már eredeti formájában sem volt az a kifejezett intellektuális borzongatás. A 2009-es változat csak minimálisan bővíti a Jason-mitológiát (ami egyébként is Carpenter Halloween-jéből lett kiokoskodva), cserébe kapunk egy szupermenné növelt főgonoszt:
 
Kulcskészítő | Válasz            márc. 08. 23:47 | 178/179
Ez a Jason olyan igazi James Bondos pasi, feltalálja magát földön, vízen, levegőben. Röntgenszemekkel átlát a deszkákon és leszúrja az áldozatát, lazán fejbe lövi egy imbolygó-száguldó motorcsónak vezetőjét, lazán célba dob baltával és egy bazi nagy réten centire pontosan tudja, hova kell kirakni azt az egy darab medvecsapdát, hogy biztosan belelépjenek. Magneto-ként vonzza magához az éles/hegyes fémtárgyakat 20 méteres körzetben, ezen felül szuperhallása és szuperszaglása is van az áldozatok követéséhez, teljesen hang nélkül lopakodik bármilyen talajon, r5 másodperc alatt futja a százat az erdőben, bakancsban, sérült lábbal, és képes az áldozatok háta mögé teleportálni. Valószínűleg Chuck Norris eltitkolt fia, aki valamiért körbepörgőrúgással pofán rúgta. Másnak ebbe még a leszármazói is belehaltak volna, de Jasonnek csak a feje torzult el kissé.

 
Ajánlott:
A Most jó úgy jó, hogy a nézőnek nem jó – nem úgy értve hogy gagyi, hanem a végére garantáltan elfogyasztunk majd jópár papírzsebkendőt. Mondhatnánk hogy szezonja van a halálosbetegséges, könnyzacskókra ható műveknek (nem lehet véletlen hogy egymás után jött előbb ez, majd a Lány kilenc parókával és persze a Csillagainkban a hiba), de a leukémiás, s az életet emiatt nagykanállal habzsolni szándékozó kislány emlékeim szerint még nem szerepelt a blogban, de ha netán mégis, sosem elég azokból a memento morikból amik nem depresszióba, hanem a dolgok átértékelésére késztetik az embert. Néha jó belegondolni hogy másnak nagyon fiatalon sokkal több van a vállán, míg mi ráérünk élni, családot alapítani, neki le kell tudnia minél többet minél hamarabbb. Tessa is elsőre erre gondol, a szerelembe is ugyanígy akar belemenni, de – ahogy az lenni szokott – az élet felülírja a terveit, az üres szüzességelvesztés helyett érzelmeket kap, ahogy mi is, ha nyolckor a Cinemaxra kapcsolunk. Részemről Dakota Fanning megtette az első lépéseket a gyerekszerepeken való túlnövéshez és a komolyabb színésznővé váláshoz.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Sílfűrész: 432 oldalas és illegál bulikon készült az év legjobb fotóalbuma: "És sajnos több mint százezer forintba kerül." - Hiába, nagy biznisz az "illegalitás", egyébként nálunk is:
Tesla: ekkora helyet még nem látott a bulinegyed!: "A Tesla lehet a belváros legmenőbb új klubja, már csak azt kell eldönteni, hogy milyen közönségnek." - Felépítették, és még nem tudják ki fog oda járni? Az igen...
indulási oldal - Özönlenek Izraelbe a muszlim turisták – Nofene, már oda is elért a Keleti Nyitás? :DD – "A legtöbbjük országával a zsidó államnak nincs is diplomáciai kapcsolata." – Hm. Akkor vagy turisták, vagy...tenoristák, akik koncertezni akarnak. A Közel-keleti tenorizmus világhírű:
Kilenc embert öltek meg a temetésen: "Az afganisztáni öngyilkos merénylő Burka körzetében gyilkolt. A tálibok ismét aktívabbak."Burka Avenger Reloaded IRL! Viccet félretéve, én tudom hogy ez egy szörnyű hír, de ennek is a jó oldalát igyekszem nézni: ha már temetésen gyilkolt, legalább nem kellett sokat cipelni a maradványokat.
Monica Bellucci túlragyogta James Bondot - Tegyük azért hozzá hogy ezzel a baltaarcú mostanival nem volt túl nehéz dolga. - "2015 októberében sokadjára tér vissza James Bond. Belluccin kívül szerepet kapott a filmben Naomie Harris és Lea Seydoux is." - Ugyanez a hír az Origón:
Nézzük meg az új Bond-lányokat meztelenül!: "Monica Bellucci és Lea Seydoux korábban rengeteget pucérkodott a mozivásznon." – ...és Belluccitól stílszerűen a Visszafordíthatatlan erőszakolós jelenetét rakják be, mert abban a legpucérabb. Bravó, Origo!
Lezárhatják Polanski ügyét: "Alan M. Dershowitz sztárügyvéd beadott egy indítványt, hogy képviselhesse a 36 évvel ezelőtti nemi erőszakért elítélt rendezőt." – ...de az amerikai jognak hála, a pedofilok között is vannak egyenlőbbek:
Nem emelnek vádat Bill Cosby ellen: "Olyan régen történt az állítólagos nemi erőszak, hogy a Los Angeles-i bíróság elutasította az ügyet."ÉDES FASZOM! KOSSUTH akarom mondani BÉKENÓBELDÍJAT MÁR NEM IS KAP?!

 
 
Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés