2014. 12. 22.
Karácsonyi ajánló 4. (dec. 22-23-24-25.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, DECEMBER 22.:
CSAK KÉPZELEM, HOGY ELVESZTEM
 
Blissed out as a petárda.
Eljöve hát az ünnepi hét is, nem éppen ünnepi műsorokkal. A nagyon szarokat és a nagyon ismétléseket igyekszem kiszórni, meglátjuk mi marad. A Talán érdemességek legjava természetesen családi mozi meg vígjáték lesz, és legtöbbjük késő este kezdődik majd, vagy azért mert valami ezerszer leadott szemét előzi meg, vagy csak simán genyóznak velünk a műsorszerkesztők. Kezdjük mondjuk nyolckor a Petárdával a Cinemaxon, ami Wes Anderson első rendezése három, az élet által meggyötört jóbarát nagy pénzszerzési tervéről, amit egyikük főnöke rovására igyekeznek megvalósítani, de mindez csak ürügy a road tripen edződő barátságok és újra önmagukra találások prezentálására. Hogy ne Andersoné legyen az egyetlen tűzijátékozás, arról a TV2 gondoskodik tízkor egy gyengécske Jurassic Park-utánérzéssel (Az elveszettek földje), itt a megnemértett tudós és rajongó kolleginája mellett véletlenül egy utcai petárdaárus is átcsúszik a tér-idő görbületén az egészen őskorba dinoszaurusz-eledelnek. Egyszerhasználatos darab, Will Ferrell-től eltekintve nincsenek is benne ismerős arcok. Még mindig a gyerekfilmeknél és kései kezdéseknél maradva nagyjából egyidőben két ugyancsak ilyenkor elsüthető bohóckodás, előbb az M2-őn 22:25-kor a Hajrá, Bliss!, ez Drew Barrymore "rendezése", nagyon idézőjelben, mert hát se a forgatókönyvbe, se annak adaptálásába nem fektettek túl sok energiát. Az igazi baj nem is ez, hanem hogy a vágóasztalon is spóroltak, pedig ha valamin, akkor a kettős életet élő lányok közhelyein (szépségmegszállott anyukával szembemenő sportolócsajszi) igazán rövidíthettek volna, két óra ötven perc még akciózásból is sok, nemhogy egy ilyen limonádéból... Tíz perccel később (22:35) az anyacsatorna (M1) egy jóval mélyebb vízbe dob minket a tinivígjáték-szagú Ryan Reynolds, a képzelt szuperhőssel, aminek címe ellenére is több köze van az Elveszett jelentéshez mint a Ha/Verhez és társaihoz, sőt, azt lehet mondai hogy ha Sofia Coppola tudna rendezni, akkor valami ilyesmit csinált volna, és nem is kellett volna Japánig mennie, Long Island neki szinte a szomszédban van. Ide vonul vissza feleségével egy épp alkotói válságba került író, ám többet talál mint szimpla ihletet egy kalandregényhez: megismerkedik egy hozzá hasonlóan érzelmi blokád alatt álló lánnyal (Emma Stone), de szerencsénkre a rendezők (Michele és Kieran Mulroney) az egyéjszakázás helyett inkább a lelkizést választják. A komolykodás mellé végezetül legyen egy kis ismeretterjesztés jut: a Duna World Ludwig van Beethoven Halhatatlan kedveséről emlékezik meg háromnegyed tizenegykor.
 
Talán ismétlés, talán érdemes:
...de csak mert a Bogart-filmekből sosem elég, főleg ha rosszfiúkat játszik. A Sierra Madre kincse egy lassú folyású 1948-as western, ami a mentőcsónak-sémát teszi át az ugyancsak óceáni kihaltságú Mexikóba: három egyformán szerencsétlen ember szövetséget köt a legidősebb által ismert aranylelőhely megleléséért, de a vagyonnal együtt járó bizalmatlanság végül a csapat vesztét okozza. Kis érdekesség hogy az öreg aranyásót a rendező apja, Walter Huston játssza. Kezdés 23:05-kor a Duna TV-n.
 
Hétfő? #LESZAROM.
Budapest ma: Nyilvános kézműves piszoár az Akácfa utcában - LESZAROM.
a hét képei - Van, aki túlzásba vitte, van, akiből már ürül a botox - Ürülök neki: LESZAROM.
18+ Muffin - Ez Brandy Aniston kedvenc pornója – Ez meg az én kedvenc mondatom: LESZAROM.
Nem tartom magam szendének: "Ki ez a csodaszép lány, akinek az arcával tele vannak plakátolva az utcák?" – Mivel nem Gianna Michaels az, ezért LESZAROM.
Melyik városrészben lakik a magyar celeb?: "Kvízünkben most tippelhet, hol lakik az ön által rajongásig imádott ismertember!" – Majd ha Gianna ideköltözik, akkor esetleg érdekelni fog, addig meg LESZAROM.
Kim Kardashian most aztán nagyon eltakarta a seggét – Én viszont most is nagyon LESZAROM.
gumicukor – Lindsay Lohan finoman jelzi, hogy jól áll neki a bikini: "Instagramjára tette fel a fürdőruhás képeket." – Finoman jelezném, hogy még mindig LESZAROM.
18+ Ez nem vicc: Usher egy pucér nő vaginájában töltötte az iPhone-ját: "Egy művészeti kiállításon történt mindez, ráadásul képek is vannak róla." - Hol egy zongora, hadd SZAROM teLE!
Az év legtrágárabb című dala a legviccesebb is: "És ha meghallgatja, akkor kiderül, hogy ráadásul értelme is van. Az ember, aki szerint szar minden!"EZ AKÁR ÉN IS LEHETNÉK LESZAROM.
Egy doboz szart rendeltek emberek, aztán meglepődtek, hogy tényleg azt kaptak: "Egy amerikai cég hat dollárért 30 ezer embernek adott el száraz tehénszart a Fekete Pénteken." - Lehet mégis oda kéne kivándorolnom, talán kemény dollárokat is érhetne a hétfői LESZAROM!
berry – Horrortörténet egy Passport beüzemeléséről: "Emberünk a vadonatúj BlackBerryjét azonnal eltörte. Jézus!"FIRST WORLD PROBLEMS LESZAROM.
ööööö - élet: Napi egy guriga vécépapírt eszik meg az ötgyerekes anyaLESZAROM, mármint a WC-papírt. Utána annyit ehet belőle, amennyit csak akar ^^
Zsákutca lehet a seggtüdő: "Veszélyben a víz alatt lélegző teknősök. Van, aki szerint az ember is képes anális respirációra." - SŐT MÁR AZ EMBEREK KÖZÖTT IS VAN AKI A SEGGÉN ÁT BESZÉL LESZAROM.
miss world - Ezeket a jónőket győzte le Kulcsár Edina - Ezeket a "jó" nőket SZAROM LE.
Robban a cukiságbomba: Robert Downey Jr. vagy György herceg babafotója menőbb?: "Az egyik jobb, mint a másik, csak épp azt nem tudjuk eldönteni, hogy melyik." – Pedig egyszerű: mindkettőt LESZAROM.
likeus - A futball olyan, mint Palvin Barbara: "Aki nem így gondolja, az félreérti." – Aki meg így gondolja, azt LESZAROM.
Strange - Híres: Megint Palvin Barbara: "Aki még nem unja a megunhatatlan magyar szépséget, Palvin Barbit, annak itt egy újabb fotósorozat az amerikai Harper's Bazaar decemberi/januári számából." – Hurrá, akkor megint LESZAROM!
n! - Nyelvlecke Palvin Barbitól: "Itt a legszexibb országimázs-film!"ÉDES FASZOM! MÁR MEGINT?! LESZAROM!
kimaradt jelenetek - Palvin Barbara tanítja a világot: "A szupermodell meztelenül lubickol, és a gulyásleves hozzávalóiról magyaráz." - Én a kimaradt jeleneteit is LESZAROM.
!!! - Pisztollyal a mellén pucérkodik Mihalik - PALVIN ENIKŐ MIHALIK BARBARA PALVIN BARBARA MIHALIK ENIKŐ MIHALIK BARBARA PALVIN ENIKŐ MIHALIK ENIKŐ BARBARA PALVIN ENIKŐ PALVIN BARBARA MIHALIK PALVIN PALVIN PALVIN ENIKŐ BARBARA LESZAROM!
 
 
KEDD, DECEMBER 23.:
MARS A FÖLDRE VISSZA!
 
It's a
TRAP hoax!
Kiemelten nem ajánlott:
Viasat3, 21:00: Igazából szerelem – Minden évben leadják ezt a fost, mintegy emlékeztetve a hozzám hasonló lényeglátókat arra hogy karácsonyi filmek kapcsán nem lehet eléggé alábecsülni a közönség ízlését: cuki politikusok, seksz-dublőrök, sok-sok összefutó szál, ami mégsem áll össze egy nagy egésszé. Bill Nighy mentené az egészet, ha kicsit többet engedték volna kamera elé. Szívem szerint az összes létező DVD-kópiáját bezúzatnám, az eredeti filmtekercset pedig elzáratnám Fort Knox valamelyik páncéltermébe ahova még szökőévente se jutnak el látogatok, de kicsi az esély arra hogy erre lehetőségem lesz, így inkább a passzív ellenállást választom és megnézem a Nagy Mellek Karácsonykor sorozat akármelyik részét.
 
Ismétlés, talán érdemes:
Universal Channel, 21:20: Chicago – ...avagy Bob Fosse akkora zseni volt, hogy még pár évtizeddel a halála után is Oscar-díjakat érnek az ötletei és koreográfiái. Még Richard Gere se tudja elrontani – az meg nekem kellemes meglepetés volt hogy Zeller Röné énekelni is tud.
 
Ajánlott:
Film Mánia, 21:00:
bár ma már minden Gondolkodó, Felvilágosult Embernek egyértelmű hogy a Holdraszállás még annyira sem létezett mint a női orgazmus, 78-ban még újításnak számított erről forgatni (mármint a holdraszállásról, a női orgazmusról már azelőtt is forgattak egy sci-fi-t Mély torok címmel). Peter Hyams (aligha!) véletlenül talált rá erre az ötletre, de a túl nyilvánvaló áthallások elkerülése érdekében ő egy fiktív Mars-expedíció tagjait vette rá a Földi űrutazásra, melyre a médiafigyelem és a pont rosszkor meghibásodó űrhajó miatt kényszerülnek. Menne is minden terv szerint, ha egy oknyomozó újságíró nem kapna szagot. A megvalósítás a vége felé kissé dzsémszbondi lett, ráadásul pont 23-án adják, és még O. J. Simpson is szerepel benne – VÉLETLEN? ALIGHA!!4
 
Kiemelten kötelező:
Ma, amikor a keresztet levetetik az osztálytermekből, focimezekről és még a nyakunkból is, ma nagyobb szükség van bármire A Mikulás védelmében, mint eddig bármikor. Ez a dráma a faellenes gyíkember-bábkormányok által meghurcolt, RÉSZEGSÉG MIATT egy évig bekómált Télapó személyi jogaiért való küzdelméről szól, s ezen keresztül arról, mekkora értékválságba került az a társadalom, ahol a mesefiguráknak is igazolniuk kell magukat. Fél nyolckor minden katolikus, európai és férfi-értékeket valló Embert várok a Universal Channelen!!4
 
Kis hírek így Karácsonykor:
Nehéz már követni, hogy ki, kit és miért bombáz a Közel-Keleten: "Most éppen Izrael Szíriában. És nem az Iszlám Állam dzsihádistáit." - Mindenki mindenki elen, mindegy, csak dolgozni ne kelljen...:SSS
"Éljenek a nácik" néven futtatott német spagettit egy tajvani étterem: "Az étteremvezető azt mondja, csak meg akarta könnyíteni a választást a vendégeknek." – Előbb a hitlerbajuszos polgármester, utána az ugyancsak román viccelődő politikus, most meg ez?...
Tatár Csilla másfél milliós fizetést kaphat a köztévénél: "Dupla annyi fizetésért válthat munkahelyet." – Annyiért én is otthagynám a mostani hullaházi melómat, sőt, még a feléért is...
helyszínelő - 300 milliót kínáltak a Papának, hogy tűnjön el fél évre – ...annyiért meg egész életemre eltűnnék mindenhonnan :DDD
Damu Roland hamarabb szabadul: "A karácsonyt már otthonában töltheti." – De ugye kap majd Kossuth-díjat is?
A bárba öltöztek, nem a Fehér Házba: kiosztották Obama pofákat vágó lányait – Na, a posztoló már gondolom azóta Guantanamón blogol, vagy legalább egy drónnal elhamvasztották!4!!
a közösség ereje: Miért nem jó Uber-sofőrnek lenni?: "A San Francisco-i anyuka keresett volna egy kis mellékest, de gyorsan rájött a rendszer hátrányaira." - ...közben egy másik nő a világ másik oldalán, az ülés másik oldaláról megismert bizonyos más, az ingyenutazással járó hátrányokat:
Megerőszakoltak egy fiatal nőt külföldön, egy telekocsiban: "Ismét támadások érik az Uber közösségi utazásmegosztót, most azért, mert az egyik indiai sofőrjük megerőszakolta női utasát." - Elsőre megtippeltem, hogy Uber, és még azelőtt megtippeltem, hogy India :SSS
Videó - Röhögőgörcsöt kapott a bemondó, amikor megtudta, hogy kik a furryk: "Annyira röhögött az MSNBC bemondója, hogy kiszaladt a stúdióból." – Pedig a furry-k léte annyira nem vicces, hogy már komoly probléma. Szerencsére van rá megoldás:

 
 
SZERDA, DECEMBER 24.:
FÉNYESEBB, MINT AMENNYI KARD
 
Furries, furries everywhere o_O
The usual suspects:
M1, 20:10: Napfivér, Holdnővér
– A Legyetek jók... mellett a másik kötelezően bérelt hellyel rendelkező darab ami emlékeztet minket arra hogy nem minden katolikus szent jutott el a kanonizációig öncélú önsanyargatással. Utána tíz óra tízkor ugyanitt jön A mennyországot választom, avagy a Legyetek jókat már annyiszor leadták, hogy most inkább egy direkt életrajzi filmet ismételnek Néri Szent Fülöpről, aki Szent Ferenc útján csak annyit variált hogy ő a természet helyett az elhagyott gyermekek körében találta meg az életcélját. Ez az első rész, holnap jön a folytatás is.
 
Ismétlés, talán érdemes:
Viasat3, 21:00: Hook – Múltkor emlegettem hogy Dustin Hoffmann legalább két pánpéterességben bűnrészességet vállalt, erre itt a második, ez viszont az Én, Pán Péterrel ellentétben egy sima érzelmekre való ráhatás a műfaj mesterétől, Steven Spielbergtől (neki majd lesz még egy jelenése ma este) az idén elhunyt Robin Williams-szel, aki ugyancsak rutinból rázza ki a hozzá nőtt, néha erőltetetten humánus és szentimentális figurát. Valahol ugyanaz a problémám mint ami múlt héten volt Tornatore-val, viszont mivel ő nem rendező hanem színész, ezért szigorúbb is vagyok vele, OK, a Holt költők... jó volt, de én szívesebben emlékezem a drámai alakításaira. Persze, családosoknak még így is fix program lehet...
FEM3, 21:45: Csizmás, a kandúr – ...ahogy ez is, a Shreknek a mellékszereplőjéből főhőssé avanzsált, szépen néző cica, aki itt kb. hasonló kalamajkákba keveredik mint a takonyszínű óriás, bár ez egy prequel, vagyis azt ismerjük meg hogy a mezei (na jó: házi)macskából hogyan lett Meseország egyik reklámarca. Remélem a mézeskalácsfigura nem fogja a példáját követni, az már kissé sok lenne még a nemjóból is.
 
Talán érdemes:
Film Mánia: 21:00: Mennyei kard
– ...a sokadik játékadaptáció, erről viszont meg nem mondanánk hogy idén készült, a Heavenly Sword-nak ugyanis szinte biztosan jobb grafikája volt PlayStationön mint "egészestés" formájában, és ott legalább a néző aktívan részt is vehetett a kaszabolásban. Mindegy, mivel viszonylag kevés a saját forrásból összehozott női hőskarakter, ezért ha valami nem-ünnepire vágyunk, nézzünk bele.
M2, 22:00: Csillaghercegnő – ...avagy Norvégia válasza a Hamupipőkére, némi Karácsonymentéssel megfejelve: árva lány útja a zsarnoki körülmények közül a királyi udvarba, majd AZ EGY GYŰRŰ Karácsony csillaga fényének visszaszerzéséért. Mese, de az északi komorságtól nem teljesen mentesen.

Ismétlés, nem ajánlott:
Viasat3, 18:50: E.T., a földönkívüli – 2014-ben már sokkal egyértelműbben látható mi is volt a szerepe ennek a gyerekfilmnek álcázott propagandának: hát az, hogy hozzászoktasson minket a gyíkember-invázióhoz (a Star Wars-ban ugyanezt a szerepet töltötte be Yoda, még a kinézetük is hasonlít – véletlen? Aligha!). Tegyük most félre a nosztalgiát és legyünk őszinték, E.T. mint figura elég bizarr és ijesztő, a rossz LSD-s tripektől ihletett amorf fejtől az eltorzult emberi szemekig és a Michael Jackson-i orrig, és akkor még ott vannak a csontos, valahogy véletlenül mindig kisgyerekek meg háziállatok közelében matató és árammal töltött ujjacskák, tisztára mint egy Gollamba oltott matuzsálemkorú Bill Cosby – igen, valahogy így nézhet ki az ultimate predator, amitől még a Nyolcadik utas Királynője is visítva, a tojásokat hátrahagyva menekülne. Ma már hihetetlen hogy játékfigurákat gyártottak belőle, pedig ennek is megvan az oka: a moncsicsi mellett a nyolcvanas évek másik infantilis bizarrsága volt ez is, amitől (a moncsicsihez hasonlóan) minden normális gyereknek rémálmai voltak, nekem is, de amíg David Icke teóriáit nem olvastam, nem esett le hogy mitől is féltem. Szerencsére ma már van ellenszere a félelemnek, az alkohol, és van eszköze is a népfelvilágosításnak: az internetes konteós blogolás! E kettővel felvértezve másokat talán megmenthetek attól amiben nekem részem volt. Nézzük meg először is hogy hogyan készülhetett el ez a film? Mi lehet rá a magyarázat? A dolog valahogy úgy eshetett hogy Steven apánk a Harmadik típusú találkozások sikere után elgondolkodott, ugyan mivel is überelhetné az alapvetően jóindulatú, de még így is idegen alieneket (ne feledjük, Ridley Scott valósághű ábrázolása ekkoriban még bőven ott volt a konzumbirkák tudatalattijában!), és hamar rájött: cuki gyerekek + cuki földönkívüli + Gonosz Amerikai Kormány = $$$, szóval fogta a Találkozások űrhajóját és bábfiguráit és leöntötte őket némi cukorral. Figyeld meg: minden, ami a Találkozásokban bizarr és félelmetes volt (embereket elragadó, Kodály-módszerrel kommunikáló ufók, akik még a Földön maradtak agyában is képesek üzeneteket hagyni), itt már szerethetőként van prezentálva (nem véletlen az sem hogy amazzal ellentétben az E.T. legalább a kétórás időhatár alatt maradt – érthető, a kiskorú közönség nem bírta volna ki vécézés nélkül). Ennyi a lényeg, a jó hír hogy itt indult el Erika Eleniak karrierje, a nem olyan jó az hogy Drew Barrymore-é kb. innentől ment tévútra. Mi szerencsére nézők vagyunk és választhatunk – válasszuk hát azt hogy nem adjuk tovább gyermekeinknek a traumatív agymosást, nézzünk inkább ehelyett egy olyan Spielberg-alkotást ami a világot a maga valójában ábrázolja: a Cápát, a Párbajt vagy azt a rettenetes Michael Jackson-videoklipet (vagy azt John Landis rendezte? Tökmindegy). Spielberg bűne az is hogy az E.T.-vel elhappolta egy csomó jobb film elől az összes létező díjat, hogy aztán a földönkívüli lény valóságos képét még később a Paul vigye tovább, immár egyértelműen vallásellenes felhangokkal. ÉBERSÉG!
 
Kiemelten nem ajánlott:
Van annak egy bája hogy a Borgmant, ezt az alig leplezetten Krisztus-ellenes metaforát épp Karácsonykor szabadítja ránk a Cinemax 2, de legalább jó későn teszik, ergo aki annyira hülye (vagy ami még rosszabb: hitetlen) hogy 22:50-ig emiatt fent marad, annak úgy is kell. Szóval itt ez a holland összcsaládi vállalkozás (Alex, Vincent és Marc van Warmerdam szépen elosztják egymás közt a rendezői, produceri és zeneszerzői feladatokat, de legalább a kamera elé nem pofátlankodnak oda), ez a félig dráma, félig thriller, de mégis inkább horror+izé, ami a Biblia egyes részeit ("nem azért jöttem, hogy békét hozzak") kontextusából kiragadva, szélsőségesen megvalósítva próbálja velünk megutáltatni a kereszténységet... Mi is a másik ilyen aberrált antikeresztény faszság? Ja persze, a Szorokin-féle Jég, gondolom azt Húsvétra tartogatják... :SSSS
 
Kis hírek így Karácsonykor:
vv7 - Fanninak már a csúnyája is ráncos a szolitól – Csak szólok: nem attól az :SSS
Egyáltalán nem hasonlít a testvére Lindsay Lohanre – Még szerencse. Gondolom ő kevesebbet is cuccozik...
Langyos a szex? Válts munkahelyet! Így befolyásolja a foglalkozásod a szexuális életed! – Minek nekem sekszális élet? Baszogatnak engem enélkül is épp eleget a munkahelyen!
24 bankot rabolt ki a miskolci férfi, akinek egy nő lerántotta a maszkját: "A bátor nő nem tudhatta, hogy az új Viszkis rablót leplezi le. Nagyon hálásak lehetnek neki a rendőrök."TISZTELET A NŐNEK! Hú, remélem a TASZ már feljelentést tett a Szerencsétlen, Lopásra Kényszerült Társadalomáldozatát megalázó brutális Nő ellen!44 A Zönbíráskodás Nemmegoldás, Állíccsukmega Nőbűnözést!!44!!4 négy
Arsboni - Az otthonszülés jog, nem lehetőség!: "Dönthet-e az állam az anya helyett a szülés helyszínéről?"ÉDES FASZOM. Igen, Magyarországon akkora elnyomás van hogy kénytelen vagy kórházban szülni és még oltást is kap a gyereket a fertőzések ellen... Az otthoni fogászati kezelés meg vakbélműtét joga még nem merült föl bennetek, idióták?
Gáspár Győző bánja, hogy nem dugta meg a kolléganőjét: "A celeb szerint ráadásul a TV2 kivételezik Berki Krisztiánnal, és mindenki féreg."EGYETÉRTEK VELE, mert ő is az:
Gáspár Győző bánja, hogy nem verte meg a kolléganőjét – Most megverni vagy megdugni akarta? Vagy mindkettőt? És ha igen, milyen sorrendben? Nem mindegy ám ez!
Az RTL leadja a három Reszkessetek, betörőket – Különösebb felkonferálás nélkül íme egy Év kommentje-candidate:
 
ez? mi? hogy? 2014.12.11. 13:03:05
nekem nincs tévém, de azon is csak a spektrumot meg a natgeot nézem

 
 
 CSÜTÖRTÖK, DECEMBER 25.:
KARÁCSONY
 
Pásztor és nyája.
The usual suspects:
M1, 20:10: Belle és Sébastien – Kutyás-kisgyerekes tanmese arról hogy a második világháború bár mindenhova, még a hegyvidéki kis falvakba is eljut, de a háború zajában sem hal ki teljesen az emberiesség, és hogy az elsőre vadnak tűnő állatokat is meg lehet szelidíteni. Cécile Aubry könyvéből. Utána ugyanitt tíz előtt öt perccel folytatódik a Mennyországot választom Szent Fülöpről, nade a Duna TV sem marad le sokkal, kilenctől ugyanis ők is életrajzi drámával, konkrétan Názáreti Máriáéval jelentkeznek, aki nélkül ugye sehol sem lennénk (Karácsony meg aztán pláne nem). Kor,-és történelemhű kosztümös dráma első része, és bár egyértelműen Alissa Jung a sztár a címszereplő megformálásával, azért jegyezzük meg azt is hogy Paz Vega elég élethűen játssza Mária Magdolnát – hiába, neki ehhez megfelelő háttere van :)
 
Talán érdemes:
Egyazon időben (kilenckor) egyszerre több lehetőség várja azokat akik kerülnék a nyíltan ünnepi programokat. Az HBO-n például az Anchormannal folytatódik Ron Burgundy legendája, aki a csúcsról egész a delfináriumig vitte, és akit most egy feltörekvő programigazgató csalogat vissza a média világába – el is vállalja, de csak ha régi munkatársait is viheti... A Film Mánia viszont a többcímű (ergo ismétlésgyanús) Vadnyugat végnapjaiba visz el minket az Ászok és nyolcasokkal ugyanekkor (igen, ez a frissebbik címe), ami Ernest Borgnine utolsó szerepeinek egyike, és jól adja a földjéért akár meghalni is kész farmert, aki szembeszáll az ingatlanspekulánsok által felbérelt rablógyilkosokkal, a leggyengébb láncszem a rendező és a forgatókönyv, amiből a készítési dátum (2008) ismerete nélkül is kiolvasható hogy a mostani polkorrekt időszak terméke. Még mindig ebben az időben maradva vár minket egy enyhén keresztényellenes darab a Film+2-őn. Ne tévesszen meg minket a Titkok szigete azzal hogy gyerekhősei elvileg a gonosz ellen harcolnak, ugyanis ugyanazokkal az eszközökkel operálnak mint az ellenségeik, amióta egyikükbe egy halott ember lelke költözött...:SSS
 
ceia | Válasz   2012. szept. 15. 08:59 | 4/6
"A 14 éves Lulu egy kis vidéki városkába költözik anyjával és öccsével. Egyik éjjel testvérébe beköltözik egy fénygömb formájában egy XIX. századi férfi, Herman Hartmann szelleme." Miért, mit várt? Mást? Így szokott ez lenni :P

 
Negyed tizenegykor egy újabb korábban emlegetett zseni, Orson Welles legutolsó mellékszerepében a Filmbox Family-n Henry Jaglom művében, aki írta, rendezte, főszerepet játszik és még a vágóasztalt is kezeli – talán ezért nyújtott majd’ kétórásra egy másfél órára elegendő történetet. Jaglom korábban már a házassága szétesését is feldolgozta, a Valakit szeretni az azutáni újrakezdést próbálja kontextusba helyezni egy Valentin-napi partival egybekötött kérdezz-felelekkel, amit a rendező által alakított rendező (:sóhaj:) szervez barátainak, hogy meggyőzze a függetlenségéhez ragaszkodó barátnőjét (akit a rendező válás utáni barátnője játszik :még nagyobb sóhaj:).
 
Ajánlott:
A Szivárványvarázsló a megtévesztő cím ellenére sem afféle Utolsó léghajlító-szintű tinimarháskodás, hanem egy, a börtönből való szabadulás utáni csalódásoktól a természetbe űzött ember regénye, aki a címbeli szuperképességgel van megáldva. A hangsúly persze nem ezen, hanem a Kertben-szerű elmélkedéseken van. Komoly témához megfelelően "komoly" időpont dukál, és tényleg: éjfél előtt tíz perccel kezdik az M2-őn.
 
Kis hírek így karácsonykor:
Karácsonykor támadtak a szovjetek: "35 éve kezdődött a Szovjetunió Vietnamja, az afganisztáni háború. Amerika fegyverrel támogatta az ellenállókat, így az Al-Kaidát is." – Mennyit változott azóta a világ, és ehhez csak az kelllett hogy Amerika közvetlen közelből tapasztalhatta meg a Hős Ellenállók működését!4!!
Gaylard Williamst, a meleggyűlölő egyház prédikátorát péniszfogdosás miatt tartóztatták le: "Gaylard Williams az indianai Seymour Praise Cathedral Church of God nevű kisegyházának köztiszteletben álló papja volt. A köztiszteletbe valószínűleg nem kell beleérteni az LMBTQ-közösséget, hiszen a meleget például eléggé hivatalosan gyűlöli ez az egyház, ezért aztán nehéz is lenne elvárni a tiszteletet az ő részükről. Nemrég viszont (...) a helyi horgásztó parkolójában egy fiatal férfi nemi szervét kezdte fogdosni az autó ablakán keresztül, miközben orális szexet követelt tőle. A férfi csak úgy tudott megszabadulni a paptól, hogy megmutatta neki a fegyverét. A rendőrök aztán rákérdeztek Williamsnék a dologra, aki mindent tagadott, majd elhajtott, de végül így is elkapták. Otthonában melegpornót is találtak. 350 dollárért cserében egyelőre szabadlábon védekezhet, februárban fogják tárgyalni az ügyét."EGY RÓMAI KATOLIKUSSAL ILYEN SOHA NEM FORDULHATNA ELŐ, egyébként ez ilyen látens homokos lehet, hát már a neve is GAYLORD!
ma is tanultam valamit - Jézus nem karácsonykor született – Nem hiszek én ezeknek az Indexes-Origós-hávégés történelemhamisításoknak! ÉBERSÉG!
Ellopták a kis Jézust a Kossuth téri betlehemből: "Hűlt helye van a kisdednek a jászolban, jelentette tudósítónk a helyszínről." – Egész biztos nem valamelyik avárosmindenkié-tüntető feküdt ott helyette eredetileg is?
Isten szolidáris lett az emberiséggel: "Ez Erdő Péter bíboros szerint a karácsony üzenete, és nem baj, ha elutazunk az ünnepekre."TISZTELET a tiszteletesnek! Én megfogadtam a tanácsát, egész a kocsmáig utaztam!
Ilyen, amikor Isten csökkent rezsit: "Megdőlt a fővárosi napi melegrekord! A rendszerváltáskor volt ilyen meleg utoljára."ÚJABB CSATTANÓS POFON AZ ATEISTÁKNAK! EGÉSSÉG! Csak aztán nehogy ez is egy rendszerváltást jelezzen előre :SSS
Mit csinálnak az ateisták karácsonykor?: "Van, aki kaktuszt díszít fel, és köré rakja a szent családot. Az ateizmus összetett viszonyt ápol az egyházi hagyományokkal, időnként kifejezetten utánozni próbálja azt, amit meghaladni kíván." - Hogy mit csinálnak? SZAROM LE, csak kussoljanak! A SEMMIT VÁLASZTOTTÁK A VALAMI HELYETT, HÁT ÉLVEZZÉK A SEMMIJÜKET ÉS FOGJÁK BE A POFÁJUKAT, legalább így a Szeretet Ünnepe környékén! Basszus, nehogy már a hívőknek kelljen szégyenkezniük attól hogy pár hülye nem hisz semmiben! Mára ennyi, pénteken talán még jön egy TV-mentes nap, a többit majd meglátjuk, addig is mindenkinek kellemes ünnepeket!

 
 
Kulcsszavak: karácsony, éberség, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés