2014. 12. 27.
Te Karácsonykor is a Westendbe rohansz?! (dec. 27-28.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, DECEMBER 27.:
A KÉKHALÁLÚ VÁRA
 
Nem csak fiókban.
Ismétlés, talán érdemes:
Az ünnep utáni MÁSNAPOSSÁGHOZ hasmenéshez hasonló tévés felhozatal dukál: fél kilenckor Besson rendezőiverziós (MAGYARUL: az eredeti két óra helyett jóval túlnyújtottabb, 170 perces) Nagy kékségét ismétli a Film+2, avagy így lesz a Big Blue-ból egy Betty Blue (abból is bőven elég volt az eredeti hossz, Besson egyébként még egy köztes megoldást is bevetett anno a 136 perces változattal). Elvonatkoztatva a készítés dátumától (nyolcvanas évek), a Mély Érzelmekre való bazírozástól így huszonöt évvel később elmondhatjuk hogy egyedül Jean Reno jön ki jól ebből a szabadmerüléses búvárrivalizálásból, nem véletlen hogy az ő nevével azóta is rendszeresen kiemelten találkozhatunk a moziplakátokon, míg Luc bácsi egyre inkább visszavonult a producerkedésbe. 21:45-kor a hasonlóan agyonjátszott Fogd a nőt és fuss megy az M1-en, ami egy negyvenesévekbeli kényszerházassággal kezd egy megállapodás előtt álló playboy (Alec Baldwin) és Bugsy Siegel énekes barátnője (Kim Basinger) között. Bár akkor még Basingerért dobogott a szívem, de Elisabeth Shue-ra már itt is oda kellett figyelni.
 
Talán érdemes:
Egész friss (idei) jellemfejlődéses dráma a Cinemaxon negyed kilenckor, amiben a család lázadókamasz Ördögfiókája jön rá arra hogy jobban teszi ha fölös energiáit a balhézás helyett inkább a sportba fekteti. Remélem hogy ez egy nagyon jó film, különben azt kell feltételeznem hogy Juliette Lewis is megindult a zsékategóriásodás útján. Negyed tízkor a Bond-széria egyik leggyengébb láncszeme a szokásos helyen (Duna TV). Hogy a mozgóképesített szuperügynöknek minden egyes epizóddal egyre kevesebb köze volt a Fleming által kitalált ultramacsó figurához, az még okés, ha és amennyiben nem nyomják fullba a camp-et, 1985-re viszont már mindenkinek egyértelmű lett hogy Roger Moore egyszerűen túl öreg az effajta Halálvágtákhoz. Ami a többieket illeti, Christopher Walken főgonosza, Max Zorin inkább mulatságos mint fenyegető, pedig az ötlete egyébként nem rossz, el szeretné árasztani vízzel a Szilícium-völgyet (amit az ajánlóban notóriusan szilikonnak írnak). A Google, az Apple és az IBM térnyerésével ennek most, 2014-ben nagyobb az aktualitása mint eddig bármikor, itt azonban elpocsékolják ezt is (ahogy a párductestű Grace Jones-t és az itt debütáló Dolph Lundgrent is). Kár érte.
 
A seksz, a szipu rovat:
Hallucinogén gomba II. Erzsébet kertjében: "A Buckingham-palotánál legalább 100 féle gomba nő." - TISZTELET, AZ IGEN, ITT KÉNE A 2015-ÖS OZORÁT MEGRENDEZNI Akkor legalább tudjuk miért távolodott el a királyi család ennyire a valóságtól.
365 kiló kokainnal lezuhant egy kisrepülő: "A perui katonaság helikoptere fél órán át üldözte." – Nem ez a durva, gyerekek, hanem a szállítmány! Basszus, hát ha rendesen beosztjuk, az minden napra egy kiló!!
31 205 hektárnyi kokaültetvényt irtottak ki Peruban: "Ez ötmilliárd dollárt ért volna az amerikai piacon."There goes Christmas :((((
dögös politikus - Gerjedjen ön is ukrán politikusnőre!Nem, nem, én SOHA nem sunáznék gyíkembernőt, még a végén engem is gyíkká változtatna :SSS
Amiben Gyurcsány is, Goodfriend is népszerűbb Orbánnál: "Többen vacsoráznának a volt, mint a mostani miniszterelnökkel." – Lásd eggyel fentebb. Most komolyan, miért kell a népre erőltetni az olyan perverziókat mint politikusokkal való vacsorázás?! EZÉRT FOGY A MAGYAR!!44
18+ Ha hazaért az iskolából, egyből maszturbált: "Mick Blue, a sikeres férfi pornós 12 évesen a házit se tudta megírni, ha nem volt kielégült." – ...na ezért van az hogy most is a farkából és nem a tudásából kell megélnie, ahogy kannácskának is:
Kelemen Anna imádja a szexet, de nem élveziSENKI SEM KÉNYSZERÍTI RÁ, ahogy arra sem hogy ebből éljen. Lehet menni melózni minimálbérért ahogy én is csinálom, vagy lehet átvedleni normális nővé és családot alapítani. Milyen kár hogy neki egyik se megy, mindkettőtől elszokott vagy soha nem is tudta, milyen...
Fogyatékosság az elhízottság: "Európai Bíróság: ha Schmuck Andor képviselő lesz, szélesebb ülés járhat neki a Parlamentben." – ...akkor ha netán belőlem is képviselő lesz, járni fog nekem is a napi öt liter bor? ^^
A kicsi hilton ritkán villant - Nézzen be Nicky Hilton lábai közé! – Nézzen faszom! Ja, nem :SSS
Beteg vagy bűnöző, aki terhesen iszik?: "Alkoholista anya magzati alkoholszindrómás, visszamaradt lánya bűncselekmény áldozata? Vagy csak így járt? Angliában hiába pereltek egy anyát, mert terhesen vedelt." - DEHOGYIS BŰNCSELEKMÉNY, hiszen pont itt, a Díványon olvashatjuk a drogos anyukák jogaiért harcoló Józan Babák Egyesület megható történeteit. Nap kommentje:
 
2014.12.09 21:22:27 Mrs.Marion
Nemkicsit csodálkozom, hogy az "alkoholizmus" szó nem szerepel a cikkben.

 
Egészségesebbek és boldogabbak a nyitott kapcsolatban élők: "De mégis, hogy működhet egy nyíltan nem monogám kapcsolat a gyakorlatban?" – ...ugyanitt már egyszer azt is elmagyarázták nekünk hogy "egy kutatás szerint egészségesebbek az egynemű párok gyerekei". Mondom, még a végén kötelező lesz ez is...
 

VASÁRNAP, DECEMBER 28.:
HOL CSENDESEBB, HOL TÁGASABB
 
...de azért otthon a legjobb.
Zene rovat:
M1, 23:20: Snétberger Ferenc és barátai: For My People – A zseniális (nem mellesleg világhírű) roma gitáros nagyratörő, szimfonikus zenekarral megtámogatott oratóriuma a holokauszt áldozataiért. Komoly terv, komoly megvalósítás, egy szép elhatározásból született minőségi produkció – ki lehet hagyni, csak nem érdemes. Nézzétek!
 
Ismétlés, talán érdemes:
Ma este mindjárt két Nora Roberts (:broáf:)-adaptációt is kapunk kilenckor, de én már csak azért is az AXN-en adott Csendes holtág mellé teszem le a voksomat, mert ebben egy szellemjárta ház játssza a főszerepet (meg mert Faye Dunaway is szerepel benne). Biztos mindenkinek van valami visszatérő mániája, nekem az alkoholizmus és Gianna Michaels jutott (nem feltétlenül ebben a sorrendben), na az itt megismert ügyvéd ugyanígy van ezzel a házzal és a benne lakó evilági (?) nőkkel.
Duna TV, 21:20: Monte Cristo grófja – Igen, nincs karácsony Edmond Dantes nélkül, de még így is inkább az ártatlanul bebörtönzött majd dúsgazdag grófként bosszút álló katona története, mint a Reszkessetek, betörők! 1-3., főleg hogy a három darab Depardieu mellett itt még Ornella Muti is labdába rúg.
Duna TV, 22:15: A St. Louis-i lélek – Talán hihetetlen, de igaz: a kritikusok máig nem tudják eldönteni hogy Billy Wilder trollkodásból vagy komolyan forgatta le ezt a tisztelgést Charles Lindbergh előtt. A fő ellenérvek a pilóta politikai szimpátiája és a rendező Istenben való hite, és hogy ez utóbbi látványosan jelen is van a kész műben – pedig ha mást nem, hát James Stewart játékát még ők is értékelhetnék, ha már azt nem tudják hogy Lindbergh-ek köszönhető az interkontinentális repülés.
 
Kis hírek így Karácsonykor:
Kezdjük szokás szerint az Indexen:
do': A fehér karácsony mítosza: "Amerikai bullshittel kíván kellemes karácsonyt a Jobbik." – Á, sejtettem, neki még a karácsonyról is a magyarok jutnak eszébe, és szenteste címlapot is kap :DDD Nap kommentje:
 
rezsiharcos 2014.12.25. 10:31:51
gratulálok a poszthoz. a "hülye magyar" és a "jobbik" hashtag úgylátszik garantált index címoldalt jelent. nem is tudom ki a gyülölködő.

 
Persze nem csak a detahóblog érezte kötelességének hogy "megemlékezzen" a szeretet ünnepéről:
IFL Gazdaság - "Így lett a Mikulás egy kapitalista buzi": "Ki az, aki minden szart hajlandó többszörös áron megvenni?"TE VAGY AZ, TE OSTOBA, IDIÓTA KONZUMBIRKA, AKINEK A KARÁCSONYRÓL NEM JÉZUS JUT ESZÉBE, HANEM A VÁSÁRLÁS!!!
Önöknél megy otthon cigányozás, zsidózás, buzizás?ÉDES FASZOM. Olvasatlanul is megtippeltem hogy steiner kristóf írta. Természetesen ez is szenteste került címlapra, mert mikor máskor, nyilván karácsonykor mindenki gyűlölködik, meg hát egy nappal később már senkit nem érdekelne a cikk és senki sem anyázna... - "Mit kezd az ember egy fajgyűlölő családtaggal?" – A kérdésre a válasz tök egyszerű kedves kristóf, de ma kivételesen elárulom, a megoldás: LESZAROM. EGÉSSÉG! :))))
smize – ciki: A legkínosabb fényképek a karácsonyfa előtt: "Ezekre nemigen vannak szavak."PEDIG VAN: LESZAROM. Nem az a szánalmas hogy a posztoló úgy akarta beállítani cikinek az ünnepet hogy a régi korok viseleteit meg szokásait gúnyolta, hanem hogy Rudy Ray Moore karácsonyi lemezborítóját is komolyan vette...
Semmi bajom egy szakállas Máriával: "Bach Karácsonyi oratóriumát könnyű vallásos tartalmától függetlenül hallgatni, hiszen paródia." – Sőt, a legjobb az lenne ha egyenesen Conchita Wurst énekelné a főszólamot!44 Van még lejjebb?
Péniszkereszttel sokkol Tom Ford: "A kétszázezres nyakláncon nem csak a keresztények háborodtak fel. Menő vagy ciki? (...)  Azt megszokhattuk, hogy Tom Fordnak akut feltűnési viszketegsége van (nemrég meztelenül fotózott egy 19 éves fiút), de most elég sokak szerint túl messzire ment. A DailyMail futott bele a tervező honlapján a lenti képen látható nyakláncba, ami nevéből adódóan (Large Penis Pendant Necklace) nem titkoltan egy péniszt ábrázol. Ezzel önmagában még semmi gond nem lenne, ha nem hasonlítana annyira a kereszténység egyik szimbólumára, a keresztre, és nem közvetlenül karácsony (Jézus születése) előtt dobták volna piacra."MAGYARUL: CSAK A KERESZTÉNYSÉGET LEHET BÜNTETLENÜL GÚNYOLNI A LEGFONTOSABB ÜNNEPÉN, az szinte mellékes hogy a fickó még pedofil is...
Félmeztelen Femen-aktivista vette kézbe a Kisjézust – Na, akkor asszem meg is van a Kossuth-téri Betlehemből eltűnt Jézus-szobor tolvaja - Isten nő!" – írta a melleire a római Szent Péter téri betlehemi jászolánál. Elvezették." – Ugyanez az Origón:
Félmeztelenül pózolt a jászolnál a Vatikánban: "Félmeztelenre vetkőzött a Femen nőjogi szervezet aktivistája."MUHAHA. Nőjogista aktivista, mi? :DDD Lassan kezdek szimpatizálni Putyinnal amiért a tajgára küldte a puncilázadókat. Ezt kéne a fremenekkel is, attól tutira lehűlne bennük a forradalmi vágy. Gondolom más vallással nem merik ugyanezt eljátszani.
Összedőlt szenteste a gigantikus utcai installáció: "A belgiumi Mons Európa új kulturális fővárosa lesz, 126 milliós legfőbb látványossága dőlt össze 19 nappal az átadás után." - ...ez akár az Unió szimbóluma is lehetne. Mármint hogy összedőlt, és hogy pont Szenteste :DDD Van még remény!!! EGÉSSÉG!!
Karácsony az ebolaosztályon: "Logisztikus Mikulás, mérnök hóember, nővér krampusz dobta fel a libériai betegek karácsonyát." – Á, ez semmi, az lesz majd igazán poén amikor a farsangot is ott ünneplik:

Forrás: ED
 
 
 
Kulcsszavak: karácsony, éberség, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés