2015. 01. 06.
Best Of Recorder 2014
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Múlt évben azt írtam az évvégi Recorder-válogatás mellé kísérőszövegnek, hogy 2013-ban "úgy tűnhetett a felületes szemlélőnek hogy másodpercenként kirobban egy Könnyűzenei Forradalom. Pedig dehogy: ugyanazok az arcok, ugyanazok a stílusok, és még mindig ugyanazok a hatásvadász címek". Nos, ez fokozottan igaz 2014-re: minden eddiginél nagyotmondóbb és "tabudöntőbb" (MAGYARUL: a kutyát nem érdeklő, senkit fel nem háborító) címeket kaptunk, én pedig gyűjtögettem és néha el is olvastam a hozzájuk tartozó cikkeket, mert valahol mindegyik azt ígérte amit anno a Marxman, vagyis "percenként 33 forradalmat" (fiataloknak: ez egy szójáték a vinyl fordulatszámára) – és mindegyiknék csalódottan konstatáltam hogy IGEN, AZ ILYEN ZENÉKET CSAK ILYEN BOTRÁNYOS CÍMEKKEL LEHET ELADNI – illetve nekem még azzal sem, ugyanis nekem a "zenékből" még klippel együtt sem sok maradt meg, szerencsére. Voltak itt elszállt művészkedések, a belterjes budapesti szcéna sideprojektjei (gyakran ugyanazokkal a tagokkal mint az "anyazenekarban"), és az ihletet (LOL) adó külföld sem dicsekedhet: ezerszer hallott, halott és feltámasztott meg eladott stílusok és dalok celebekkel, műlázadással, meztelenkedésekkel, netán szimpla erőszakkal vagy vérrel. Ezzel persze nem azt mondom hogy nem voltak cikkek is a Recorderen (Musicpressen, Lángolón, Quarton, stb.), csak azt hogy ezeket ki kellett bányászni ezer tonna híg és büdös szar alól, én meg egyre sűrűbben hagytam a fenébe az egészet. Anyway, HÖLGYEIM ÉS URAIM: BEST OF RECORDER 2013, kishazánkban kezdünk és haladunk a nagyvilág felé!44!4 négy !!
 
1. VON UNGHERE LEBENSRAUM SZÓJJONANAÚTA
 
Recorder: Darabokra vágtak egy Ikarust: "Nem indult a busz, fellázadtak az utasok. Jó buli lehet törni-zúzni egy ilyen klipforgatáson, nem?"
Recorder: Hobo letapizta Deák Billt: "Waszlavik alsógatyája! Vikidál kötött pulcsija! Lóri kvarcórája! Feró kopaszon! Pataky hajjal! Sosem látott rockfotók a 80-as évekből."
Recorder: Feró félmeztelen felsőteste: "Szexi Katona Klári, macsó Révész Sanyi, izzadt Szikora Robi és párducmintás Demjén Rózsi egy jászberényi műszerész sosem látott privát fotóin."
r': magyar szupergrup debüt!: "Csordavokál, zajos punkrock- attakk és egy pankrátor medve!"HÉ GYEREKEK, ÉS FIZETNI ZENÉLNI KI FOG?!
rec: Németh Juci csajduója: "Hey Honey a neve, és máris itt a legelső dalrészlet!"
Recorder - Hazai pálya: Haldoklik a magyar zeneipar?: "Az előző évekhez hasonlóan 2013-ban is folytatódott a fizikai eladások csökkenése."MUHAHA! AZT REMÉLEM IS! Csekkoltam, az idén vett lemezeim között egy magyar se volt, és ez valahol büszkeséggel tölt el :)))
Rec': Nagykoalíció a Rockmúzeumban: "Szörényi és Bródy mellett a fideszes Tarlós és a 13. kerületi szocialista polgármester is ott volt a zenei emlékeket gyűjtő új hely megnyitóján." – Ilyeneket olvasva mindig eszembe jut egy Ford Fairlane-idézet. Hogy melyik? Tudom is én, melyik...
Rec': Apa és lánya újra együtt: "Fanni és Zsolt restartolta az Animát, szilveszter éjfélkor koncerteznek is."- ...meg ilyenkor is. Lesznek még ilyen apalánya-hírek egyébként.
Recorder: Szocialista fantáziabirodalom: "Miért szeret bele egy angol DJ a rendszerváltás előtti magyar, csehszlovák és lengyel zenébe?" – Ezt biztos leírtam az eredeti kommentárban is, de tessék még egyszer: AZÉRT MERT NEM ÉLT ITT AKKOR!
Recor': Pénzt akar Kovács Kati líblingje: "Új lemezt ad ki az énekesnőt nemrég befuttató zenekar. Ha a rajongók összedobják rá a manit." - ...és nem csak ők:
Recorder: 3 millióba fáj a balatoni buli: "Körbetúrázná a tavat pár rockzenész, de csak ha összedobjuk rá a pénzt. Sőt akkor le is filmezik."
Rec18+ Érzékien szuggesztív: "Friss magyar klip menő arcoktól, heves férfitánccal, cicivillantással."
Record: Csinos pécsi csajbanda: "A Rokokó Rosé nemcsak zenekar, hanem egy bormárka is." - ...és úgy tűnik ez lesz a trend:
Recorder: Zenék és márkák egybekelnek: "Linczényi Márk elmondja, hogyan lett alkalmazott zenész." – Elmondanám, hogy LESZAROM.
Recorder: Föld alól a slágerlistára: "Titkos világsztárral dolgozik a május végén Budapesten fellépő producer." - ...de az ő sikeréből nem hullik ránk :(
rc: Budapesten ruhátlanul: "Majdnem teljesen meztelen az alvajáró énekes új klipjében."
rec: Nox Szilvi mellei igaziak: "De rajtuk kívül semmi sem az, aminek látszik. Tabudöntő videó."
Rec18+ Mr. Hungary elnémult: "Bikinis csajokat hülyítő honfitársunk újra támad: vicces Kerekes Band-videó!" - HA HA VERY FUNNY!
recorder: Jordán Adél meztelen: "A legújabb dalához készült illusztráción még ruha sincs rajta." – Hát ezzel most jól beugrattattok :( Egyszer kattintok célirányosan meztelennős rekorderhírre plátói örök (magyar) szerelmem kedvéért, erre nem egy rajzzal vernek át?!
rec: Prolikocsma, Nagymaros: "Mintha a Dunakanyarba vinnének egy romkocsmát. Horhos-videó."- Nem mintha nem lehetett volna ugyanezt bárhol felvenni.
Recorder: Bezzeg a kurva Beckek: "A 30Y leáll, de az alapító Beck-testvérpár máris új zenekart és új lemezt csinált. Mocskosat." – Már Németh Jucinál is eszembe jutott: nem lehetne legalább egyszer komolyan gondolni a leállást? Mi jöhet még?!
Rec: A Kaukázus zenekar 1989-ből: "Vágási Feri 25 éves, koptatott farmerdzsekijébe bújt a retrót imádó-imitáló Kardos-Horváth Janó." - Szomszédok + Kaukázus? Egy szó: NEMZETHALÁL.
Record': Magyarok a Beatles nyomában: "Melyik pesti zenekar sétált az Abbey Road híres zebráján és adott négy koncertet is Londonban?"LESZAROM, nem tudom, de azt igen hogy kb. ez az egyetlen közös vonásuk a Beatlesszel.
Recorder: Radics Gigi kis szőrmókja: "A csupafog Kylie és a gitárdobó Springsteen fotói sem kutyák, de a heti cukiságdíj ezé a szőrös kis vakarcsé."
Recorder: Az X-Faktor megasztárjai: "Tóth Gabi, Caramel, Janicsák Veca, Radics Gigi? Találtak-e igazi tehetségeket a tehetségkutatók?" - Ez ugye ilyen vicc akart lenni?
Recorder: Morcheeba: menj a Pecsába!: "Már most elkelt minden jegy a decemberi pesti koncertre, ezért egy jóval nagyobb helyen tartják."
rec: A Szigeten találtuk ki: "Huszonéves zenebuzik piálásából született az új Európa Kiadó-lemez." – Hát gyerekek meg kell mondjam hogy ez biza olyan is lett, és ez most kivételesen nem dicséret, mivel a pia csak az írásnál hat kreatívan! EGÉSSÉG!
nahát! - recorder +18 Pop-politika: Gyász mise a rencerváltó álomér: "A választások előtt volt már mindkét politikai oldalt a búsba elküldő klippremier, dalpremier, nem maradhat ki egy albumpremier sem: a kultikus Fél fény projekt nemcsak mindkét oldalt, de tényleg mindenkit elküld, beleértve saját magát is. Kapaszkodjatok!" – Egy szó: NEMZETH UNALOM.
Rec18+ Maszturbálás az utcán – Van még lejjebb a magyar "zenei" klipekben? Költői kérdés, tudom, persze hogy van, ha nem nálunk akkor szomszédainknál:
Rec' 18+ Pucéran úszni Romániában: "Széptestű leány szép hegyi tóba merül, de kilesi a szarvast üldöző vadász. Jon Hopkins videója."

2. DER SEKSZ
 
Rec': Melegbalhé a t.A.T.u.-nál – Szegény Oláh Ibolya most állt rá erre a vonalra, ezek meg most jönnek rá hogy soha nem is voltak azok? Akárhogy is, én LESZAROM.
Recorder – Erotika: A 10 legérzékibb, leszbikus témájú klip!: "A hét legszánalmasabb zenei bulvárhíre a t.A.T.u. két volt tagja közötti műbalhé volt. Ez azért különösen röhejes, mivel a sikerüket annak köszönhették, hogy leszbikus párnak adták ki magukat, amit a videóikkal is erősítettek. A leszbikusságra persze gyakran rájátszanak, túlnyomórészt az éhes férfitekintet jóllakatása érdekében. Mi most olyan klipeket válogattunk össze, melyekben a nők közötti szerelem nem olcsó nézettséggeneráló eszköz." - ...sőt, egyenesen kívánatos és követendő. Lesz egyébként zene is? Ha igen, szóljatok, a kocsmában megtaláltok...
Recorder: Férfiszerelem a focipályán: "Legszebb öröm a gólöröm - hittük addig, míg ezt a friss, meleg Hot Chip-videót végig nem néztük." – Mondom, még a végén kötelező lesz.
Recorder - Sex Tapes?: "Igen, Monte Cristo Sex Tapes. Ráadásul két fiú szerepel rajta." - Lásd eggyel feljebb.
rec: Lorde egy 45 éves férfi: "Kiderült, hogy ki is valójában a tavalyi év felfedezettje." – Hát azért én még így is SUNÁZNÁM, persze csak ha hivatalosan is nagykorú. Bár ha 45 éves, akkor már az, nem? :)
rec: Bekattant és beszólt: "Vajon melyik énekes szólítja fel dalban szopásra pályatársát?"
Rec: Kendőzötten érzéki videó – ...és legalább szuggesztív is? :DD
Recorder: Csupasz és híres: "Ha már így alakult: interjú a nálunk járt meztelenkedőkkel." - Ha már így alakult: LESZAROM.
Rec18+ Pornózna printerrel?: "Vasalóra is gerjed két meztelen pasi az év egyik legbetegebb videójában." – U-NA-LOOOOOOOM!
Recorder: 10 híres zenész szintén zenész lánya: "Top 10 szintén zenész zenészgyerek Nancy Sinatrától Miley Cyrusig." - ...és egyik se örökölt semmit az apjától a vagyonán kívül. Jó, mondjuk szájruszéknál nem is nagyon volt mit :DDD
R18+ Mi van a pénisz hegyén?: "A vicczenekar megmutatja az ufóknak. Lesz-e újra 468 milliós YouTube-nézettség?"- NEM. A szart még a csürhének is max. egyszer lehet globálisan eladni, Psy a megmondhatója.
Rec': Boldog 10. születésnapot, iTunes!: "A zeneáruház mára túl a 25 milliárd letöltésen tényleg forradalmat csinált."HA HA VERY FUNNY! Mindenki tudja, mivel lehet eladni a zenét, épp a Recorder rá a szomorú bizonyíték:
Rec' 18+ Íme 2013 korhatáros klipjei: "A szexualitás tuti eszköz, ha ismertté akarsz tenni egy dalt. Kinek a mijét nézték legtöbbször?"- ...és a fő kérdés: KI A FENÉT ÉRDEKEL MINDEZ RAJTAM KÍVÜL? Maga a zene ettől még nem lesz jobb! Egyébként lassan állhatok le a besztofokkal, mert nem csak az évvösszegzést, de a botránygyűjtést is megcsinálják helyettem :(
Recorder - sex&music: 10 híres zenész, akik megjárták a pornószakmát is: "A múlt héten röppent fel a hír, hogy Coolio a PornHubon keresztül jelenteti meg új albumát. Végül kiderült, hogy csak egy klip erejéig társult a pornóvideó-megosztó oldallal. Ennek kapcsán mutatunk tíz olyan zenészt, akik többék vagy kevésbé, de a pornóiparba is belekóstoltak."MAGYARUL: a csürhe hozzászoktatása a testből éléshez tovább folytatódik. És tényleg:
r 18+ Pornóoldal és lemezkiadás: "A világ egyik legnépszerűbb pornóoldala beszállt a lemezbizniszbe." - ...és ahogy melegség, ez is a jövő útja lehet, persze csak az igazán művészeknek:
Recorder 18+ A popsztár, aki túltolta a fekete péniszt: "Pornóoldalra kellett feltölteni a Xiu Xiu új videóját, a YouTube és a Vimeo sem engedte." - Én még pornósite-ra sem engedtem volna.
Recorder 18+ Pisiszex az erdőben: "És más durva dolgok a bajkeverők új videójában."
Recorder: Pisilő leszbi lányok: "Ilyen malac videót csak a züllött skandinávok csinálnak."
Recorder: Madonna csókja: "Hogy mi történik a zenészekkel a hírekben, az egy dolog, de mi történik a színfalak mögött?"
Rec' Mi van Anna Calvi pulcsija alatt?: "Megmutatta. Interjú az énekesnővel, aki szaxiról álmodik, és akinek még a basszusgitár is szexi."
18+ Recorder: Mi a jó szex titka?: "Egy szakállas kanadai énekes szerint tequila-lime illatú testápoló kell hozzá."
Rec18+ - Tiltott szexuális vágyak: "Amikor összemosódik a vágy a bűntudattal, a félelem a kíváncsisággal."- ...és amikor én LESZAROM mindezt. History in the making!!
Recorder: Krúzolás csajokkal: "A hátsó ülésen egymást váltják a lányok, a buli egyre durvábban elhajlik."
rec 18+ A szeretkezés színe: "Költői keretbe helyezett szexuális aktus: milyen színű a szeretkezés?"
r 18+ Kötözős BDSM-szeánsz: "Különös érzékiség egy borzasztóan zavarba ejtő klipben."
rec 18+ Virág, virág, vagina: "Félvér angol lány az újbotrányhős. De csodálatosan énekel." – Ezek után énekelhet akárhogy, én LESZAROM.
R 18+ Szex a nyilvános wc-ben: "Egy durva este története - kézről- kézre járó okostelefon szemszögéből." - MAGYARUL: a csürhe egy átlagos estéje a csürhe szemszögéből a csürhének eladva.
rec 18+ A sztriptízes egy napja: "Cicivillantós klip egy brazil táncosnő mocskos és unalmas hétköznapjairól." - Lásd eggyel fentebb.
R18+ Klikk a melltartóra!: "A lányok billentyűparancsra dobják le ruháikat egy új francia videóban." – Basszus, de unom hogy már mindenki lázad meg meztelenkedik. LESZ ZENE IS?! Csak mert ha nem, ezer pornóoldal vár direkt tartalommal!
rec: Bauuer szexpartnere: "A Harlem Shake-mém elindítójának új dalában izgatóan énekelnek a szexről."
Rec18+ Ne dugjon csontvázzal!: "Durva, evés előtt ne nézze meg!"
Rec18+ Meztelen terpesz: "Csupasz, sötét, mutáns, szexuális energikus zenéhez passzoló klip."
r 18+ Michael Jackson punciszőre: "Giccsek, hibás képek, fura reklámok. Marxista kapitalizmuskritika zenében."
Rec18+ Szexkártya kijátszva: "Bomba nőkkel fotózkodó bajuszos, rosszarcú törpe? Nem: diszkópápa."
Rec18+ Mellbimbótlan lányok: "Falja a meztelen nőket új klipjében Marilyn Manson. Szó szerint." – U-NA-LOOOOOOM!
Recorder: A zenémre szexelnek: "Travesztik, ópiumtanya, kasztráltak és Bartók. Művészélet Londonban."- ...és ezzel meg is alapoztunk a következő fejezetnek:
 
3. DIE BROG!!44
 
rec: Rágyújtatni Bob Marley-ra?: "Bob Marley nevét fogja viselni az első globális marihuána márka." - ...de sajnos aki tehetségtelen, az ettől is az marad, sőt, még hülye is lesz tőle, vagyis...TÁMOGATOM :)))
Recorder: Az ördög ott ült mellettem: "A Beatles és a Rolling Stones tagjaival bulizott, de a legjobb barátja a drog volt. Ő Glenn Hughes."
rec: Top 10 ecstasy-dalok: "Elhunyt az ecstasy apja, íme 10 e-zene, ami a partidrogról szól." - Tudjátok is ti milyen volt az igazi PARTY HARD!, amikor mi öregek csapattuk anno a Katlanban...hopp, nem szóltam :///
Recorder Prodigy: 20 éve a csúcson: "Ők a legnagyobb idei Sziget-sztárok, de 94-ben még ilyen beszpídezett neohippi rave-fiúk voltak." - MAGYARUL: 20 éve voltak a csúcson. Azóta se. Ezért járnak a Szigetre fellépni.
rec: Drogteszt kell a rajzfilmhez: "Dildó, vérszörf, piramispredátor, lila medve... marihuánás látomások, fúj!" - Nem marihuána lesz az hanem valami keményebb. Hát ez a rovat most jó rövid lett, talán majd jövőre.
 
4. DAS ROCKUNDROLL
 
Recorder: Női segg, férfi segg: "Plusz csók szuperközeliben, cicák, természetképek - íme, 2 új Alt-j (∆)-videó!"
Rec': Seggre simuló rucik a diszkóban: "A Daft Punk a nyár legnagyobb slágere után újra jól hozza a a 80-as évek sikkes táncfílingjét."
Rec': Seggrázó élmények: mi a twerk?: "Szexuálisan provokatív tánc, kitolt fenék, hason, hanyatt vagy kézen állva. És a legdurvább videó!" - ÉDES FASZOM. Már megint egy legdurvább videó? :D
Recorder: Kylie Minogue segget villant: "Meztelen hátsóját mutogatja büszkén egy kamu reklámfilmben az énekesnő."
Recorder: Villanjon csak az a here!: "A nálunk is sikerrel koncertezett Mac DeMarco büszkélkedik a golyóival."
Recorder: Hogyan ég Putyin?: "Pussy Riot: gyújtogat és e-bookot ad ki. Meleg, feminista hősök és Yoko Ono is benne lesz."
rec: Sex és anarchia 37 éve!: "37 éve jelent meg a Sex Pistols egyetlen igazi lemeze."
Recorder 18+ 8 perc szadista erőszak: "Pedig milyen szépen indul minden: csodanő illegeti magát Shia LaBeouf előtt. Meztelenül."
Recorder: Késes gyilkos végez zenésztársaival: "Sztárokkal tűzdelt 25 perces mókás horror a kanadai Arcade Fire-től."HA HA VERY FUNNY!
Recorder blog 18+ Szex, halál, videó: "A mellbimbókon kívül a sztori vége is kemény az eddig szelídnek tűnő énekes új, durva klipjében." - Just an ordinary day at the music business...
rec': Lennon gyilkosa sajnálja – Én is sajnálom...hogy megúszta a halálbüntetést.
Recorder – Rekord: A legnagyobb lemezgyűjtemény egy brazil buszmágnásé: "Zero Freitas célja az, hogy összegyűjtse a világ összes lemezét." - Vigasztal a tudat, hogy tuti nem lesz annyi ideje hogy mindent végig is hallgassa.
18+ R: Felvágnak egy szemgolyót: "Két perc, de senki nem bírja megnézni!" – Én értem hogy "a jóízlés, drágám, az nevetséges, a botrány, a botrány az egészséges", de akkor is üzenem az illetékeseknek hogy MI A HALÁL F***ÁÉRT TESZITEK CÍMLAPRA EZT AZ ABERRÁLT MOCSKOT?!
r 18+ Állatkísérletek embereken: "Fáj nézni ezt a videót? Vajon mennyire fájhat átélni?" – Ez most valami trend lesz, hogy ilyen küldetéses-sokkoló izéket szabadítanak ránk zene címén? o_O
rec: Köpködő szexszimbólum: "Pesti koncertjén csulázott is a Blondie majdnem 70 éves sztárja." – Igen, van akinek a Blondie első és talán utolsó itthoni fellépéséből is csak ennyi maradt meg.
r: Látta Jim Morrissont meghalni: "Fodrászánál interjúztunk Marianne Faithfull-lal, aki szerint a rock & roll történelme csupa kamu."BREAKING NEWS. Ja, nem.
Rec': Ötödikes kislány levele: "Én vagyok a legpunkabb ember, akivel valaha is találkoztam." – Ötödikes koromban én is így gondoltam. Ja nem, azóta is így gondolom :SS
Recorder - Tabutéma: "Itt a havi ciklusom": "Lily Allen megint tabut dönt. Pedig csak arról énekel, hogy menstruál." - ...és, ahogy Sheezus, ez is inkább szánalmas mint menő.
Recorder: Klipen őrült papok: "Élőben telefonon trollkodnak saját lemezcégükkel: ők a Black Keys."
Recorder: Amerika? Undorító!: "Dagadt, mocskos, lusta, erőszakos népség, akit csak a leárazás ráz fel." - ...meg a politikusok:
Recorder: Szelfizgető énekesnők: "Nicki zuhany után, Beth szívás közben, Janelle pedig a Fehér Ház mosdójában kapta le magát." – ...és ha már arra járt, igazán lehúzhatta volna magát is a vécén, tett volna egy szívességet a világ ízlésesebb felének.
Recorder – Híres emberek: Bill Clinton mélyreható szaxofonos ismeretei: "A vezérek ugyanakkora örömüket lelik a zenében, mint bárki."Megtiltanám. A POLITIKUS AZ NE ÉLVEZZEN SEMMIT, ÉS NE AKARJON EMBERINEK TŰNNI, mert nem az!
rec: Obama keményen partizik: "Úgy bulizik, mintha nem lenne holnap, egy tonna kommunista könyv is ráesik izomból." - Lásd eggyel fentebb.
Recorder: Életkísérlet metállal: "Addig játsszák a death metált, ameddig el nem fogy a levegőjük." Támogatom. Aki hülye, haljon meg :)
Recorder: Cobain: a ketrecbe zárt vadállat: "A Nevermind sikere után a Nirvana szétcseszett, szétcsúszott lemezzel vetett végett karrierjének." - Őt meg sajnálom még ma is :(
rec: "Ezt a gedvát csak a hülyék képesek hallgatni“: "Végre kiderül milyen zenét szoktak hallgatni az okosak és a buták." – Innentől hivatalosan is az okosak közé tartozok. Na nem mintha eddig nem tudtam volna ^^
Recorder 18+ Pucér a maradi énekesnő: "Sikerült levetkőztetni az eddig semmit meg nem mutató Lana Del Reyt. Az év címlapfotója." – Mansoné meg az év (nyilván legbetegebb!44) klipje:
 
+ SEHR MUSS UM KLEINE BONUS MACHEN
(a Musicpress és társai hasonlóan "tabudöntő" címei
)

Musicpress: Lana Del Rey szereti a durva szexetNEM. A zenekritikusok szeretik a magukat minél jobban megalázó "énekesnőket", annyira hogy egy ilyenből kétszer is hír lehet:
musicpress 18+ Lana Del Rey-t megerőszakolják egy Marilyn Manson videóban – Na ez most szép hosszú lesz, de megéri elolvasni, a hatásvadászat mellett a magyartalan fogalmazás miatt is: "Lana Del Rey itt a MusicPress blogon legutóbb a nyári albuma címadó dalának, az Ultraviolence-nek a klipjével szerepelt, melyben az énekesnő (aki saját bevallása szerint szereti a durva szexet) többször idézte a "megütött, de olyan volt, mintha megcsókolt volna" dalszövegsort, de most egy olyan videó került elő, melyben szerepe szerint durván megerőszakolja őt a horrorfilmes Eli Roth rendező, akit színészként a Halálbiztos és Becstelen brigantyk című Quentin Tarantino-filmekben láthattunk (ő volt Donny Donowitz, "a medve zsidó"). A videomegosztókra Strurmgruppen címen kiszivárgott felvétel egy Marilyn Manson-klip snittjei között szerepel (FRISSÍTÉS: pontosabban két klipből, a két évvel ezelőtti Born Villain albumhoz kiadott No Reflection és Slo-Mo-Tion videókból láthatók snittek), és még 2012-ből való. A popénekesnő és sokkrocker annak az évnek a márciusában tűntek fel együtt Berlinben egy jótékonysági rendezvényen, majd egy évvel később Larry King műsorában Eli Roth is beszámolt arról, hogy forgatott egy videót Marilyn Mansonnal és Lana Del Rey-jel, de durvaságuk miatt a felvételek dobozban maradtak." – ...és akkor sírnak meg elhatárolódnak a művészek ha egy idiótát sikerül megihletniük.
MusicPress: Az egyetlen sikeres arab-zsidó együttműködés: "A Chromeo funkduó a Fehér nők című új album szexi klipjéhez fekete vendégénekest hívott."
MusicPress - Tökéletes muff: "A Perfect Pussy punkzenekar szépséges énekesnője a vérét adta az első lemezhez." – U-NA-LOOOOOOOM!!!
MusicPress 18+ Putyin melegtörvénye és a lecsatolható pénisz: "A norvég énekesnő Annie és a rasszizmussal vádolt botrányművész Bjarne Melgaar videója."- ...akkor én is vádolom őket a Legfőbb Bűnnel: UNALOM!
MusicPress 18+ Brutálklip a Trónok harca 4. évadának betétdalához: "Meztelen hullák és csonkolt végtagok Chelsea Wolfe énekesnő videójában." - Bloggerbácsikéremtessékmondani, lesz majd ugye zene is? :)
musicpress - A Radiohead nyomdokai és a nyálas erotika:legyint:
18+ mup: Szexuális perverziók és a spermák támadása:sóhaj:
musicpress 18+ Medencés party durva vérfürdővel:ásít:
Music: híres 18+ Kylie Minogue szexuális tornagyakorlatai: "Sexercize című új dalának klipjeiben az énekesnő autót simogat." – Az autót előbb dugnám meg. Vagy lopnám el a nőt. Vagy dugnám, mint a lopott autót o_O
MusicPress: Dita Von Teese nemcsak vetkőzik, énekel is: "Marilyn Manson egykori feleségének első popdala két maszkos férfival, a videóban szexuális fantáziák az ötvenes évekből." – Van az a mondás hogy a cipész maradjon a cipőboltból, vagy mi. Na, erre is csak ezt tudom mondani, nincs baj azzal ha valaki a testéből él de ne akarjon egyszeriben mndenhez érteni. Vegyük például ezt az esetet: még ha lenne is hangja, az előlete után senki nem lenne rá kíváncsi – azaz senki nem a hangjáért lenne rá kíváncsi.
Musicpress - zene 18+ Erotikus Goldfrapp-klipsorozat: "Együtt az öt érzéki kisfilm az énekesnő élettársától, Lisa Gunning rendezőnőtől" - ...bár azért inkább a Díta vetkőzzön mint a Goldfrappos leszbika :SSS
musicpress 18+ Az énekesnő továbbra is teljesen meztelen: "Az Ejecta egy tahó DJ miatt nevet változtat, de a lényeg változatlan."MAGYARUL: a zene továbbra is ugyanolyan fos maradt.
Recorder 18+ Meztelen, komcsi énekes: "Tökcsupasz frontembere full frontal fotóját kevés zenekar meri lemezborítóra tenni. A Money igen." - És vajon jobb lesz ettől a zene? NEM.
mup18+ Ezek most szexelnek vagy dobolnak?: "Pornósok vagy dobosok? A hét legviccesebb zenés kvízjátéka."HA HA VERY FUNNY!
musicpress – Toplista: Bizarr karácsonyi dal az év legjobb lemeze mellé: "2014 legjobb albumai a MusicPress szerint - és egy ünnepi ráadás." - Meglepődtem volna ha pont a karácsony nem lenne bizarrosítva...
m 18+ Miley Cyrus és Flaming Lips betiltott Beatles-klipje: "A meztelenséggel és drogokkal teli Lucy In The Sky With Diamonds videót a Lennon/McCartney-birodalom nem engedélyezte." – Egy kérdés: hogy a francba "került ki", ha nem engedélyezték? És mennyi időbe telne leszedetni, ha akarnák? Puhul ez a McCartney, mindig is sejtettem hogy Lennon volt a Beatles esze, mondjuk ő tuti nem állt volna össze kanye westtel sem...
Musicpress: St.Vincent kényszerzubbonyban: "Az év albumának választott lemezhez közzétette a 2. klipet." – A stúdióban kellett volna ráhúzni a kényszerzubbonyt. Év lemeze, na persze...váltsunk is át inkább az ihletet kapókra:
k': A legmagasabb billentyűs és Paris Hilton szexvideója: "Fiatalság, bolondság? Nem éppen!" – Leszarom-e? Hát még jóhogy :))) Öröm látni ahogy ezek is rákaptak a gány címadásra, ahogy a(z erőltetett menetben kicserélt tagságú) Quart is:
Titokzatos tenyérnyomok minden fenéken: "A Placebo klipjeiben rejtélyek nyomába eredhetünk. Orgiák, drogok, gumimacik." - Kösz, kihagyom.
quart: Miről álmodozik a pap esküvő közben?: "Naná, hogy a menyasszonyokról. Igaz, a Chromeo papja nem átlagos."
LG 18+ Cicik az Arctic Monkeys videójában is: "Fékeveszett parti képsorai pörögnek a néző előtt, miközben a zenekar lazán zenélget." – Én meg lazán LESZAROM, és jövök vissza egy TV-ajánlóval. Valamikor :)))

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés