2015. 01. 17.
Galaxisok nem léteznek (jan. 17-18.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, JANUÁR 17.:
DEJA VOODOO ÖRDÖGFALVÁN
 
Just an ordinary day at the
OFFICE brothel.
Ismétlés, kiemelten nem ajánlott:
AMC, 21:00: Magyar vándor – Örülnék ha azt mondhatnám, íme a magyar Gyaloggalopp, mert a mintát mindenképp az szolgáltatta (ott Artúr király, itt a hét vezér botladozik egy szürreális történelmi tabló díszletei között), csak hát ehhez némi humor is kéne, a Vándoron viszont én már tizenegy évvel ezelőtt is csak sírni tudtam. Aki értékelhető az Bodrogi Gyula de méginkább Bárdy György.

Nem ajánlott:
Paramount Channel, 22:00: Fekete vitorlák - Már megint egy "történelmi" sorozat. Kapcsolódó hírek:

Aki szereti a kardozós-baszós sorozatokat, most örülhet: "Folytatódik az Outlander, a szomorú szemű, időutazó angol ápolónők és skót faszagyerekek sorozata." – Köszönöm nem, maradok a szimpla pornó,-és akciófilmeknél ^^
tv go: A Trónok harca fedetlen keblei: Oona Chaplin: "Charlie Chaplin unokája szerelembe esik egy királlyal, és még a ruháitól is megszabadul. Mutatjuk a legjobb jeleneteit!" – Lásd mint eggyel fentebb. Chaplin, ha élne, megfordulna sírjában.
c:c 18+ Rengeteg meztelen nővel érkezik a kalózos sorozat: "Végre magyarul is látható a Kincses sziget előzménye, a Fekete vitorlák." – Éppen ideje volt már, úgyis alig látunk ilyen szubhumán viselkedést népszerűsítő tévé,-meg egyéb filmeket...
 
Túrós 2015.01.09. 15:56:35
kalózos, trónos, lovagos ... eh mindegy csak tele legyen kúrva meztelen csajokkal... ugye?
 

Ismétlés, talán érdemes:
Kilenckor Jules Verne egyik örök élmény regényének (80 nap alatt a Föld körül) legutóbbi (2004-es) feldolgozása a Film+2-őn, ami leginkább a Phileas Fogg-ot játszó Steve Coogan miatt érdemes a figyelmünkre (bár Jackie Chan és Arnold Schwarzenegger neve is elég volna ehhez). Coogan a brit humoristák közül azok közé tartozik, akik sikeresen tudtak a tévéképernyőről a gyöngyvászonra átköltözni, és nem csak vicces, hanem komoly szerepekkel is. Fél tizenegy előtt tíz perccel a retekklubbon egy Samuel L. Jacksonnal eladott B-film (Kígyók a fedélzeten), melyben egy tanúvédelmi program meghiúsítása érdekében szabadulnak el a csúszómászók. A tökös rendőrre (Jackson) vár a feladat hogy a gyilkosság szemtanúját megvédje és a gép biztonságos leszállását is biztosítsa.
 
Talán érdemes:
Tízkor jön a Film Caféra a Fanny Hill - Egy örömlány emlékiratai minisorozat ami leginkább arra bizonyíték, hogy a Kaliforgia, a Csajok meg a többi sekszes fos előtt is volt élet. A vidéki lány nagyvárosi (nagyvilági, félvilági) nővé válását zaftosan dokumentáló Fanny Hill is könyvként kezdte, és bár sosem lett akkora kult mint az Emmanuelle, a maga idejében azért igazi minőségi ponyvának számított. Still a better story than Twilight and Fifty Shades rolled into one, ahogy az egyszeri angol mondaná a kuplerájban.
Cinemax 2, 23:00: Ördögfattya – Egyszerhasználatos, mérsékelten vicces vígjáték egy lepukkant házba költöző ifjú párról, akiknek a rózsamáriás gyermekáldás mellett a házba valahogy mindig bejutó, marha kedves, marha segítőkész és marhára irritáló szomszéddal is meggyűlik a bajuk. Az igazán szomorú mégis az, hogy ez a láthatólag minimális büdzséből és alig ismert figurákkal készült vacak is viccesebb, mint a Horrorra Akadva utóbbi néhány (sőt, akárhány) része. Ha éjfél után tíz perccel még ébren leszünk, vár minket egy kis romantikázás a Filmboxon a Déja Vu-vel, ahol egy műkereskedő leendő felesége tévútra lép egy váratlan beszélgetés hatására. Miután meghallgatta egy régi kapcsolat történetét, a mesélő nála hagyja az ékszert amit a szeretőjétől kapott, a csaj pedig összejön egy festővel, ennek ellenére visszautazik az eksüvőt szervezni, de kétségek kezdik mardosni: vajon tényleg ez az út amit az Élet kijelölt neki?
 
A seksz, a szipu rovat:
A rohamivás sokkal ártalmasabb, mint gondolták: "A rohamivás -1-3 óra alatti teljes lerészegedés- az immunrendszert is károsítja." – Így is van, ezért kell állandóan részegnek lenni, hogy az az 1-3 óra józanság elviselhető legyen ^^
Milyen típusú másnaposság vagy?: "Mondd meg, miket iszol, megmondjuk, ki vagy!" – Akkor én vagyok mindenki, én ugyanis mindent iszok 8)
így - Ez a nő kétszer vágta le férje pöcsét: "Majd kidobta az ablakon." – Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én az első nyiszálás után kidobtam volna az ablakon – mármint a nőt :SSS
élet - Sok szex sok nővel, és garantáltan nem lesz prosztatarákja – ...ahogy azt egy női blogger elképzeli. Basszusm adjátok is azt a sok nőt, ha már ennyire könnyen adtok tanácsot! Nekünk, Férfiaknak ugyanis meg is kell küzdenünk a Nőkért!!!
108 éves, és elárulja A Titkot: "Jessie Gallan néni (Aberdeenből) biztos benne, hogy életvitelének köszönheti szép korát." – Na, megint egy velvetes életvezetési tanács, azért csak olvassuk el, hátha ragad ránk valami: "Az aberdeeni Jessie Gallan Skócia legidősebb asszonya, 108 éves lett nemrég. Ennek alkalmából megosztotta a kíváncsi nagyvilággal, hogy hogyan sikerült megérnie ezt a szép kort: állítása szerint azzal, hogy sosem volt dolga férfivel. Egyébként egy Kintore nevű településen született, heten voltak testvérek, és olyan szegények voltak, hogy fejtől-lábtól aludtak a fekhelyül szolgáló szalmán. Isten éltesse sokáig, Gallan néni!"HURRÁ, AKKOR ÉN IS SOKÁIG FOGOK ÉLNI, MERT ÉN SEM VOLTAM MÉG FÉRFIVEL! ÁJ <3 IINDEX!!444!!!4 négy
Krasznai Tünde azért kezdett énekelni, hogy elfelejtse a pornózást: "Milliókra perli a pornója terjesztőjét." – Szegény lány, úgy tűnik a múltja mellett azt is elfelejtené hogy a jog mindig a kiadónál és a terjesztőnél marad :DDD Nap kommentje:
 
kaligula 2015-01-12 12:22:10
Jah, és amióta az XF-ban feltűnt, a filmek miatt sokan és nagyon megalázták szegényt..... bruhaha, mindjárt sírok.
Egyébként nem is értem... az XF előtt is, a filmekben sokan és nagyon alázták... hol a különbség?! LOL.
 
Azért arcunk, az van...
Akárhonnan nézem, sokkal korrektebb lett volna a bemutatkozáskor bevallani, hogy miket csinált, aztán megmutatni, hogy inkább a hangjára lesz érdemesebb odafigyelni.
Így most se pornósztárság, se énekesnőség. Bár az előbbi még folytatható. Megalázottan, megtörten, szomorúan, depressziósan és letargikusan. Muhaha.

 
 
VASÁRNAP, JANUÁR 18.:
THE MASKED ONES
 
Nagyon lógósak ezek a fiatalok.
Ismétlés, talán érdemes:
Negyed tízkor az originál Rózsaszín Párducot adják le sokadjára a Duna TV-n. Ha eddig nem tettük meg, legalább most figyeljünk fel Jacques Tati és az amerikai rajzfilmek szellemére: Clouseau felügyelő mintha Hulot úr távoli rokona volna, és végtelen fogócskája Sir Charles Lyttonnal a Tom és Jerry bármelyik epizódjának becsületére válna.
 
Talán érdemes:
AMC, 20:25: A halál ideje
– Kicsit erőltetett krimi Kathleen Robertsonnal, amiben egy sorozatgyilkos teszi el láb alól egy irodaház dolgozóit: az aktuális vezetővel kezdi és folytatja a helyére lépővel, az ügyön dolgozó két rendőr közül a nő (Robertson) az eszesebb, és összefüggést lát egy régi esettel...
 
Horror rovat:
HBO, 20:00:
Úgy tűnik, a kétezertizes évek visszahozták a megszállottság-filmeket, addig is amíg a Babadook-ot leadják, vigasztalódjunk a Démonok között-tel, ami 2013 egyik nagy dobása volt, és nem csak az köti Amityville-hez hogy ez is megtörtént, hanem hogy a család hosszas szenvedés után ugyanazokhoz fordult, akik azt az ügyet is megoldották. Ugyanitt láthatjuk egy már kifulladóban levő franchise (Parajelenségek) legutóbbi részét (A megjelöltek) is, ami így a sokadik bőrlehúzásnál már nem annyira hajtépősen izgalmas, főleg mert ugyanarra a szálra van felfűzve: éjszakai kamerázás, found footage. Bár ki tudja, éjfél után öt perccel talán még ettől is meg tudunk ijedni...

Kis hírek a nagyvilágból:
posh: Ilyen luxusvillák épülnek 124 milliárdért a Közel-Keleten: "Nézze csak, milyen luxuslakások és villák épülnek Ománban!" – Most én nézek, pár év múlva meg a tulajdonosok fognak, amikor majd elfogy az olaj :DDD
Havi 320 ezerből lehet megélni a Föld leghidegebb településén: "Vízumot szinte olyan nehéz szerezni, mint rendes netet, de legalább néha -20 fokos meleg van." – Hülyék vagytok? Ha nekem fizetnének havi 320-at, akkor se mennék oda! A hidegről jut eszembe: PINCÉR, EGY FORRALTBOR RENDEL!
indulási oldal - Újból megépítik Hitler bunkerét: "Azt viszont szeretnék elkerülni, hogy zarándokhellyé váljon." – Csezmeg, akkor minek építk újra? Egyébként ez valami divat mostanában? Ott volt az a hitlerbajszos román politikus meg az a másik, mos meg ez?
Meghalt Buzánszky Jenő, az Aranycsapat utolsó tagja: "A Dorogi Bányász legendás védője tagja volt az 1952-es olimpiai bajnok és az 1954-es vb-ezüstérmes csapatnak is. 89 éves éves korában érte a halál. Végleg elment az Aranycsapat." – ....de a magyar foci már jóval előbb "elment". És hogy miért, azt maga Buzánszky mondta el az Origónak, részemről minden szavát az öltözők falába vésném: "Attól, hogy volt egyszer egy Aranycsapat, még nem futballnemzet a magyaroké. Akkor benne volt a siker lehetősége a magyarokban, és mi meg is tudtuk valósítani, amit akartunk. (...) Lelkileg is fel kell készülni arra, hogy le tudjak mondani a dolce vitáról, hogy az életemet alá tudjam rendelni a futballnak. Én 1943-ban szívtam utoljára cigarettát, azóta eszembe se jut. 1952 óta kocsmába nem megyek be, oda menjen a drukker. (...) Van itthon borom, megiszom, de ha kocsival megyek, eszembe se jut. Részeg még sohasem voltam, lehet, hogy társaságban megiszom egy háromnegyed litert, de nincsen tőle semmi bajom. És nincsen alkoholfüggőségem, nem érzem azt, hogy valamit pótolnom kellene. A sportolónak le kell tudnia mondani egyes dolgokról, hogy sikeres legyen. Csütörtöktől házasélet nuku, és péntektől este nyolckor már otthon kellett lenni, amit le is ellenőriztek. Megszoktam." – Hát akkor kedves milliókat kereső celebfocisták, valahol itt kezdődik a sportember fogalma. Nap kommentje:
 
Trükkös Frici 2015-01-11 23:31:55
Rátekintek erre a tiszteletreméltó öregúrra, végigolvasom a nyilatkozatait és rájövök, milyen egy erkorcsosult korban élünk.
Hol vannak a mai szex-botrányaikról elhíresült, nagypofájú focisták, vagy inkább selyemfiúk őhozzájuk képest?
"aki felveszi a címeres mezt, az egy országot képvisel, a szurkolókat boldoggá teszi, és megismerteti Magyarországot a világgal" "Magyarságára mindig nagyon büszke volt" ugyan melyik sportoló mondana manapság ilyet, s ki hinné el neki?
Nem szeretem a focit, de az Aranycsapat tagjait mélyen tiszteltem. Ők nem csak a foci-rajongóknak, de ennek az országnak is sokat adtak. Isten nyugosztalja őket!

 

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés