2015. 01. 19.
Hányok prózában (és versben is) (jan. 19-20-21-22.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, JANUÁR 19.:
PÁLPUSZTÁN KI LAKIK?
 
Hát tuti nem a Shaft-es zsaruk!
Talán ismétlés, talán érdemes:
Film+2, 21:00: Lányok pórázon – ...avagy van aki franciásan szereti, Louis De Funes biztosan: ő az a mindenes, aki egy női balett-társulat tagjainak próbál anyja helyett apja lenni és megóvni mindegyiküket a Zélet nagy veszélyeitől, úgymint nassolás, lustaság, de főleg a férfiak. Azonban a virágnak nem lehet megtiltani, amit, és egyszercsak potyogni kezdenek a babák, és nem az égből, pedig tuti a gólya hozza őket...
Duna World, 21:20: Nehéz kesztyűk - A Pofonok völgye mellett a másik Papp Laci-tribute, amazzal szemben viszont nem doku, hanem kvázi a Dühöngő bikát megelőlegező alkotás, amiben a legendás bokszoló önmagát alakítja.
 
Talán érdemes:
Nyolckor magyarosch limonádé az 1930-as évekből a Duna World-ön, itt egy Pusztai királykisasszony kegyéért-kezéért esedezik egy nemesi származású, de inkognitóban tevékenykedő pilóta. Hát igen, akkor se csináltak sokkal jobb filmeket, de azokban legalább tényleg volt valami furcsa és megmagyarázhatatlan - nevezzük talán bájnak. Háromnegyed tízkor krimibe oltott tanmese a Cinemaxon arról hogy egy fenékkel nem lehet két lovat megülni, és hogy a macska nem fog egyszerre kint is, bent is egeret. A fizetésével és előmenetelével elégedetlen rendőr úgy válaszol ügyosztálya korrupciójára, hogy maga is a bűn zsoldjába, azaz egy pénzszállítókat fosztogató banda tagjai közé áll, akik viszont kiszúrják a Seftes zsarut, és némi zsarolásos-fenyegetéses ráhatással teljes jogú tagot akarnak csinálni belőle. Emberünknek ki kell szállnia, amíg nem késő...
 
Újév?! #LESZAROM.
18+ Miley Cyrusnak másfél évébe került, hogy mindent megmutasson a testéből – Nekem viszont csak egy perc, és máris LESZAROM.
18+ nincs vége: Miley Cyrus most maszturbálós képet osztott meg – LESZAROM.
Férfiak, zokogjatok! Zooey Deschanel terhes! – Nem én voltam, LESZAROM.
rec: Sztárok a szülinapi bulin: "Na, kinek a partijára ugrik be a világ leghíresebb zenészei közül jópár?" – Nem az enyémre, úgyhogy LESZAROM.
Ahova Barack Obama is gyalog jár: "Egy olasz művész a vécén ülve ábrázolja a világ vezetőit." – Nem tudom ti hogy vagytok ezzel, de én az összes politikust LESZAROM.
Szadomazo szex után jól esik egy szál virág: "Ön tudja, hogy mit fog csinálni Valentin-napon?" – Igen: LESZAROM.
golden globe - Tudja, mit csinált Ashton Kutcher és Mila Kunis a Golden Globe helyett? – Azt hogy ők mit csináltak, azt konkrétan nem tudom, hogy én mit, azt viszont igen: LESZAROM.
Kaley Cuoco mellbimbóval sokkol: "Otthon áll a konyhapultnál játszós pólóban, melltartó nélkül. Posztolta az Instagramra."HÚ DE SOKKOLÓ, ÉS MENNYIRE BÁTOR CSELEKEDET LESZAROM.
Lapozgat - Renée Zellweger pihenés közben is pucsít – Munka közben is LESZAROM.
Gwyneth Paltrow mellei nagyobbnak tűnnek ebben a ruhábanDE MÉG ÍGY SEM AKKORÁK MINT GIANNA MICHAELS-É LESZAROM.
Strange: Új év - új fotósorozat Palvin Barbiról: "Ez már az év 14. napja, és még egy poszt sem született Palvin Barbiról! Ez ellen gyorsan tenni kell valamit, úgyhogy itt is van a 2015-ös év első palvinbarbis, szomszédlányos "Girl next door" című fotósorozata a brazil Elle januári számából, aminek természetesen a címlapján is a magyar lány látható. A fotós Gui Paganini volt."AZ ÚJÉV LEGBOLDOGABB 14 NAPJA VOLT AMÍG NEM KELLETT RÓLA OLVASNOM LESZAROM.
Velvet: Palvin Barbara megmutatta, mennyire szereti a csípőst – Részemről MARADOK AZ ÉDESNÉL LESZAROM.
helólányok - Mihalik férfi divatbemutatón volt vagány és szexiHÁT IGEN, ELÉG FIÚS A CSAJ LESZAROM.
A nap képe – Baywatch + Lappföld + ??!!!%?!! = David Hasselhoff – Sok sör + Hülyítődoboz + blogger + egésznapi lefáradás = LESZAROM.
ne etesd éjfél után – Monique Covet pakolására nincsenek szavak – Már hogyne lennének, sőt, beidegződött rossz szokásommal ellentétben most egy teljes címet is adok a képének, hogyaszongya: így néz ki monikküvé egy kiadós LESZAROM után!
 

KEDD, JANUÁR 20.:
ÜRGE KACSABŐRBE BÚJT BÉKAEMBEREK
 
A Bornsville-ultimátum.
Talán érdemes:
Filmbox Extra, 21:00: Mocsokváros utcáin – ...avagy De Niro nem csak nézhetetlen apásanyás ökörségekben égeti magát, hanem (szinte) nézhetetlen művészfilmekeben is. Pedig Nick Flynn önéletrajzában minden adott (volt): egy tehetséges, de lecsúszott íróapa árnyékában küszködő srác, akinek ugyanakkor hiányzik is a Nagy Előd. Adott volt az itt érintett hajléktalanprobléma is, ahogy a De Niro által alakított apa személye sem mentes az utalásoktól (taxisofőrködés, balhék, börtön, utcára kerülés, meg általában az hogy a nagy ötleteket nem mindig kíséri azokhoz méltó megvalósítás). Az apa-fia kapcsolat se veled, se nélküled lehúzós feelingje is elég lett volna a dicsőséghez ha nem lenne itt leggyengébb láncszemként Paul Dano, aki a Ryan Gosling-iskola "jeles" képviselője. Félre ne értsétek, van helye a semmibe révedezésnek, mögé tudom képzelni a mély érzelmeket ha nagyon kell, de ehhez olyan alapanyag és főleg rendező kell, aki ezeket el is tudja adni, ezek nélkül egy zseniális színész is hajlamos beleállni a földbe. Dano nem hiteles sem mint író, sem mint homeless-segítő, De Niro kisujjból hozza a szokásosat, egyedül a korán elhunyt anyát játszó Julianne Moore az aki egy kis életet visz a karakterébe. Ugyanabban az időben egy újabb francia vígjáték a Filmbox Family-n a Ki ölte meg LAURA PALMERT Pamela Rose-t? személyében, ez a különcnyomozópárosos rendőrfilmek kliséit fordítja színére és visszájára, a címbeli bizonyos egy táncosnő, nem olyan visszafogott mint Funes báránykái, ő ugyanis már sztriptízzel keresi a kenyerét. A két nyomozóban mintha a Vaskabátok párosát látnánk viszont (és ők is komikusduót alkotnak a való életben is), a film maga meg a spagettiwesternek műfaji édestestvére: elvileg Amerikában játszódik, de valójában természetesen Frankhonban található a helyszínt adó kitalált kisváros, Bornsville.
 
Ajánlott:
Duna TV, 00:20: Ha már a Ginger és Fredet kihagyom (voltmár, ajánlottammár) legalább egy Elégia jusson mára Huszárik Zoltánról. Rá nem túlzás azt mondani hogy a magyar mozi költője volt, bár a legtöbben nem egy vers, hanem Krúdy könyvének feldolgozása miatt emlékeznek rá. A Szindbád írott és mozgóképes formában is jellemzően az az alkotás, amihez fel kell nőni és lazítani kell a tempón. Gyerekként untam, annyi maradt meg belőle hogy nők meg kaják - és közben valahol az élet valóban erről szól. Na ennek a felismeréséhez segíti hozzá az embert az életkor, és tanulja meg értékelni a jót.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Shopaholic - Nagyjából féláron úszná meg a karácsonyt, ha most tartaná:
"Csak két héttel kellene elcsúsztatnia az ajándékozást és a fele pénzből is kijöhetne, de van, amin akár 90 százalékot is spórolhatna." – Ja, és ha a Húsvét ősszel lenne, a szilveszter meg márciusban, akkor még többet lehetne spórolni. IDIÓTA KONZUMBIRKÁK.
Ilyen az, amikor a nők állva pisilnek. Vagyis próbálnak.MAGYARUL: Ilyen az agyahagyott feminista egyenlősdi. Meg ilyen is:
Mégis létezik női ejakuláció: "Létezéséről és mibenlétéről majdnem annyi vita folyik, mint a G-pontéról."ÉDES FASZOM, pedig múlt évben ugyanitt arról írtak hogy nemhogy női ejakuláció, de még orgazmus sem létezik, erre most meg azt kell olvasnom hogy az állva pisálás után már az ejakuláció sincs biztonságban?! TE IS FIAM, ORIGO?! Mi jöhet még?!
comment:co: Itt van a fekete Dallas: "Az ALS-ben szenvedő hiphopmogulról és három fiáról szól az Empire, és nagyon jól működik." – Aszittem fekete olajmágnásokról fog szólni, na azt még én is megnézném. Bár ha lesz benne ilyen jegesvödrözés (jútyúbon láttam hogy azval gyógyítcsssák az ÁLS-t), még az sem kizárt hogy belenézek!
Bréking – magasműveltség – btk: Megvan, mire használja Aleska a könyveit!: "Aleska természetesen nem arra használja őket, amire a közmegegyezés szerint valók." – Meglepődtem volna ha egy ex-pornóst olvasni látok. De mindegy, legalább nem fajtalankodott velük :SSS
Budapest ma - Hol legyen az új Moszkva tér? – Szerintem legyen ott ahol régen volt, a Széll Kálmán teret viszont helyezzék át valahova Borsodba!!4
Csótány volt a másfél éves kisfiú kórházi levesében: "A Borsod megyei kórház gyermekosztályán történt az eset."MI EZ A FINNYÁSKODÁS?! Tessék szépen mindent megenni, tudjátok ti Észak-Koreában hány kisgyerek összetenné a kezét egy ízletes, ropogós csótányért?! El vannak kényeztetve a mai fiatalok!!
Hazudott a keresztény bestseller: "Visszavonják a boltokból, mert szerzője beismerte, hogy nem járt a Mennyországban." – De még járhat, főleg ha így folytatja :DDD
 
 
SZERDA, JANUÁR 21.:
A CSENDŐR ÉS AZ IGENEK
 
Nem vagyok én Májköl Dzsekszon
Nem ajánlott:
Duna TV, 21:40: Ha a korai Funes-vígjátékokat és hasonlókat azonosítjuk a francia komédiával, kerüljük messzire a Reszkess Monaco!-t, ami e héten eddig a harmadik és időrendben a legfrissebb, de még így is egy húszéves opust, a Beverly Hillbillies-t koppintja, ráadásul rosszul. A történet ugyanaz: csóró, de legalább kőbunkó és igénytelen család nyakába szakad a Nagy Zsozsó, és elköltöznek álmaik földjére (lásd a címet), ahol aztán kiábrándulnak a sok jóból (meg belőlük is a helybéliek). Reszketnie és félnie innentől csak a mozibarátoknak van oka, ugyanis a húsz éve még friss forgatókönyvet itt teljesen 2011-re fazonírozták. Ha az volt a cél hogy az eredeti hangulatából semmi ne maradjon, viszont ne lehessen megkülönbözetni a mai amcsi szemetektől, hát sikerült.
 
Talán érdemes:
Ide is vígjátékok jutnak de szerencsére már a fentinél jobbak, közülük kettő nyári, aminek igencsak lehet örülni ebben a fostos januárban. Első a Cinemaxon adott Májköl Dzsekszon, ahol egy kamaszkölyök kóstolna bele az életbe (és a nőkbe) a szülők távollétében, de ember tervez és a MJ-fanatikus öcsi (na meg a csatlakozó idős bácsi) végez. Kezdés fél kilenckor. Félórával később (21.00) már a leendő nyugdíjasokat célozza az HBO Comedy a Százkarátos szerelemmel. Egy évek óta külön élő házaspár férfitagja (Pierce Brosnan) rájön hogy oda minden eddigi megtakarításuk, és mikor egyértelművé válik hogy esély sincs az őket átverő cég nyomát a boton kívül mással is ütni, feleségével (Emma Thompson) tervet dolgoznak ki a cégvezető lánya esküvői nyakékének meglovasítására. Brosnan örömmel karikírozza ki korábbi szuperügynök-akciózásait, Thompson meg mint mindig, most is jó. Ugyanebben az időben egy újabb francia badarság a Filmboxon, még mindig amerikai és német mintát követve serdülők első párkapcsolati lépései a tengerparton – igen, ez az Igen, csúcsra juttatott KRÉMES pitékkel.
 
Kiemelten ajánlott:
AMC, 19:35: Játékos végzet – David Mamet remekbe szabott debütálása látszólag a játékfüggőségről szól. Az eredeti cím (House of Games) azonban sokkal többértelműbb, és magában foglal bármiféle játszmát, nem csak azokat amiket a kaszinóban vagy a pszichiáter díványán játszanak. Elsőre tiszta ügy: Dr. Margaret Ford (Lindsay Crouse) a "tetthelyen", egy kártyabarlangban próbál elbánni egyik páciensét az öngyilkosság felé hajszoló szerencsejátékossal (Joe Mantegna), aki azonban az illető tartozásának elengedéséért cserébe "csak" annyit kér, hogy a nő csatlakozzon egy kártyapartihoz. A magabiztos és emberismerő pszichiáter "mégis mi baj lehet" alapon le is ül a sok kétes alak közé, hogy aztán a tapasztalatgyűjtés helyett az örvény húzóerejével gazdagodjon. Bizalmi játék mind az átverés, mind a lélekbúvárkodás, a filmkészítés meg pláne: Ford súlyos pénzeket kér pácienseitől, viszont Mike és társai valahol ugyanezt csinálják a balekokkal (Hollywood legalja meg a nézőkkel). Mamet feltűnősködés, látványos eszközök nélkül vonja le a nagy igazságot: nincs átverés palimadár nélkül, bárki aki a szerencséjére vagy jólképzettségére hagyatkozik a cápákkal szemben, az alulbecsüli őket.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Bezárt a szegedi felnőttképző iskola: "Több száz diáknak kell év közben iskolát váltania." – Szerintem ez tök logikus, hát nehogy már a felnőtteket is képezni kelljen! Engem sem képzett ki senki, egyszercsak felnőttem itt a kocsmaasztalnál, minek ehhez külön iskola?!
LMBT-iskola nyílik Manchesterben: "Egyszerre hatvan meleg diáknak segíthet az intézmény évi 16 ezer fontért" – Na látjátok, erre viszont szükség van. Én is elmennék oda...TANÍTANI :DDD Most komolyan, hatvan ember, évi 16 ezer font...ennyiért még nemet is váltanék....NEM.
Földhöz vágta magát, tombolt a kiállított elefántcsontparti futballista – Na, lehet mégis szükség volna a felnőttképzőkre. Ez például még mindig egy óvodás szintjén van.
Dobrev Klára bilincsben vélte látni Gyurcsány Ferencet – Néha én is, de aztán mindig felébredek. Hiába no, álmodozás az élet megrontója!
Amire mindig is vágyott: Chomskyt formázó kerti törpe – Szép-szép, de én egy Chomsky-mikulásnak jobban örülnék, az édes is még ehető is. A fejével kezdeném ^^
élet: Két tanárnő is diákokkal szexelt osztálykiránduláson: "Előbb Melody Lippert ivott és szexelt a táborozó csoport egy tagjával, később vitte a kolléganőjét is." – Hé, hát nem most volt arról egy cikk hogy a leitatásos nemierőszak kizárólag férfibűn?
ks: 10 magyar sorozatgyilkos, akinek sztorija filmért kiált!: "Amerikában az ilyen hátborzongató sztorikért szoktak Oscart nyerni."MUHAHA. Hát persze. Nyilván a balástyai rém vagy valamelyik másikilyen geci fog nekünk Oscart hozni. Bár végülis Pipás Pista sztorijával talán a Sundance LMBTQABCDEFG katóriájában indulhatnánk: "A "Pipás Pista" néven elhíresült szeged környéki sorozatgyilkos valójában nő volt - ez azonban csak a Csillag börtönben derült ki róla. Férfiruhában járt-kelt, és bérgyilkosságait is férfiként követte el. Az ítélőszék "csak" két gyilkosságot tudott rábizonyítani, de ez is elég volt ahhoz, hogy végül kötél általi halálra ítéljék. Vagyis pont úgy végezte, ahogy korábban az áldozatai is - illetve végezte volna, ha Horthy nem részesíti őt kegyelemben. (A kegyelem megadásának okára a mai napig nem derült fény.) Végül a börtön falai közt, természetes halált halt." – Nocsak, hát én azt olvastam az Indexen, hogy a gyilkosságos erőszak is kizárólag férfibűn! Lehet hogy Pipás Pista is csak meg akart felelni a mélymacsó elvárásoknak? Nap kommentje:
 
bloghal 2015.01.19. 21:17:26
szóval "filmvászon" és egyebek
anyád hogy van ?
ha dögöt akarsz enni, menj a vágóhídra te barom

 
 
CSÜTÖRTÖK, JANUÁR 22.:
TUCATJÁVAL A BOLDOSÁG IS OLCSÓBB

 
A házibulik kockázatai és mellékhatásai
Talán érdemes:
M1, 20:30: bár mostanra akár herótunk is lehetne a csigazabálóktól, és a sekszes-tinis ökörségeknél én csak a romkomokat utálom jobban, azért A boldogság sosem jár egyedülre csak nyugodtan szakítsunk időt, leginkább Sophie Marceau miatt, aki itteni szerepében már jóval túl van a házibulikon (sőt, két férjen is), viszont legalább mindhárom gyerek a nyakán maradt, érthetően nem ácsingózik újabb pasi (vagy pláne gyerek!) után. A szerelem viszont nem kopogtat, hanem csak úgy jön, ezúttal egy máról holnapra élő nőfaló jazz-zongoristával, aki első látásra kb. a legkevésbé megfelelő pár lenne hősnőnknek, de mégis összejönnek. Felejtsük el hogy ilyen tényleg csak a moziban van, és akkor jól fogunk szórakozni. Éjjel fél tizenkettő előtt tíz perccel egy kis Örkényeskedés az M3-on az 1948-as apácarendfelolszatás világából. Az addig burokban élő Glória nővér kénytelen szembesülni a világi "értékekkel", és helyt állni az "emberarcú" szocializmusban. És ezzel ennyi, minden más vagy ismétlés, vagy szar, lehet menni aludni!
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Bajban van Miss Libanon, mert Miss Izrael szelfizett vele: "Nagy felháborodás követte a fotózást." – Na ez lesz az amikor a sariába is bekerül a szelfibűnözés is, szegény csaj meg hazamegy, aztán halálrakövezik egy fotó miat...
A NYOLCKERRŐL ÁRADOZIK EGY BRIT UTAZÁSI MAGAZIN – Nagybetűs hírre nagybetűs válasz: KÖLTÖZTESSÉK ODA ŐKET!
Megölte, elásta, lebetonozta szeretőjét: "Zsákba tekerve betonozta háza aljzatába a tárnoki férfi a nőt, miután egy vita hevében megölte. Vádat emeltek." – Hát mit tegyünk, szegénykénk biztosra akart menni. Majd megússza egy elmeorvosi szakvéleménnyel meg a hozzácsapott Kossuth-díjjal ő is ^^
Ferenc pápa: túlságosan macsók vagyunk: "A pápa az eredeti terv szerint ismét a klímaváltozásról beszélt volna." – Kivételesen nem értek egyet a szentatyával, ugyanis NINCS OLYAN, HOGY "TÚLSÁGOSAN" MACSÓ!
Ferenc pápa: A jó katolikus nem szaporodik, mint a nyúl: "A felelős családtervezés fontosságára figyelmeztetett Ferenc pápa. Azt mondta, a jó katolikus nem szaporodik, mint a nyúl." – Ebben viszont igazat adok neki, bőven elég ha az ember csak seksz terén követi a nyuszikat :DD
A pápa megsértette a nyúltenyésztőket - ...és ezek szerint boldogok a nyúltenyésztők, mert lelki szegények és még humorérzékük sincs.
Nem fogunk ráismerni a Városligetre: "Épülettervek már vannak, de hogyan épülnek fel, és mi lesz bennük?" – Nem tökmindegy? Bejutni úgyse fogunk...
Így fog kinézni az új Szuezi-csatorna – Változó világunk: A Városliget után már a Szuezi-csatorna sem a régi már!!4 Sőt, már a SÜN! Sun sem az:
Nem lesz több félmeztelen nő a Sunban: "Az újság behódolt a kritikáknak, a negyvenöt éves tradíciót csendben elbúcsúztatták."ENNYI ÖRÖME SE LEHET MÁR A BRIT ÁLLAMPOLGÁRNAK? Mi lesz helyette, burkaviselési tanácsadás vagy genderiskola, mint Manchesterben?!
 
AMIKOR 2015-BEN IS SZERETEM AZ INDEXET:
Vigyáz a szívre a kevés alkohol: "A mérsékelt alkoholfogyasztás csökkenti a szívelégtelenség kockázatát." – Viszont nekem egyenesen kötelező is többet innom, mivel:
Életmód: Többet iszik, aki többet dolgozik: "Ha heti 48 óránál többet tölt munkával, nagy eséllyel fogyaszt több alkoholt is."ÍGY IS VAN! EGÉSSÉG!
 
 
 

 
Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés