2015. 01. 26.
Percy de la Filmszakadás (jan. 26-27-28-29.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, JANUÁR 26.:
ANTWAN'S DESIRE
 
Ha hétfő, akkor dunyhák.
Ismétlés, talán érdemes:
Nyolc előtt öt perccel egy pozitív példa az ún. toleranciafilmekre a Filmbox Family-n. Bár a mostani Charlie Hebdo-merénylet és a körülötte kialakult médiacirkusz nem kedvez a mérsékelt hangoknak, Dunya és Desie története talán egy percre elgondolkodtat minket. A két lány teljesen ellenkező közegből érkezik, Dunya egy szigorúan hagyományőrző muszlim családból, Desie pedig jóval liberálisabb holland szülőktől, és mindketten a maguk családi körének és neveltetésének foglyai: egyiküket kényszerházasság várja, a másik pedig nemkívánt terhes, és mikor Dunya és családja (vissza)költözik Marokkóba, Desie utánuk megy...voltmár, ajánlottammár, és hát nem egy Thelma és Louise, de pótlónak megteszi.

Talán érdemes:
Rögtön utána nyolckor Kabos Gyula egy 1937-es vígjátéka a Duna World-ön egy szebb napokat látott nemesi családot meglátogató amerikai családtagról, akiről persze mindenki feltételezi hogy gazdag, legfiatalabb fiuk is ezért pályázik a vele tartó lánya kezére, ám ahogy lenni szokott, nem elég hogy az érkezőről kiderül hogy csóró, de annyira beköszönt a szerelem, hogy a srác tovább játssza a játékot, és mindent megtesz hogy a házasságot megtarthassák egy Kölcsönkért kastélyban. Ugyanitt 21:25-kor egy áthallásos bohózat, aminek külön pikantériát ad hogy 1956-ban mutatták be, és egy bizonyos Futbóliában játszódik, melynek vezetői a magyarok legendás Csodacsatárát, Puskás Öcsit szeretnék csapatuk sorai között tudni, ki is eszelik az elrablását, ám összekeverik két szintén magyar, szintén külföldön élő rajongója egyikével, így egy focival hadilábon álló tollkereskedővel kénytelenek beérni, az ő szerepeltetése viszont nem váltja be a hozzá fűzött reményeket. Az önmagát adó Puskáson kívül még Kiss Manyi, Sinkovits Imre, Feleki Kamill és Gózon Gyula miatt érdemes a figyelmünkre, meg amiatt hogy ezt nézve eszünkbe juthat hogy mintha azóta az összes magyar focistát ilyen figurákra cserélték volna le. Végezetül negyed tízkor egy dokumentum,-és mozifilm-eszközöket vegyítő Holokauszt-emlékezés a Duna TV-n Nicholas Wintonról, aki több mint félezer gyereket menekített Angliába a vészkorszakból. Ezek a szüleik nélkül, a megmaradás kedvéért kockáztató fiatalok lettek végül Nicky családja.

Hétfő? #LESZAROM.
18+ Így csinálta meg Rocco Bonnie Rottent – Én meg így SZAROM LE mindkettejüket.
Jude Law megint szívdöglesztően néz ki – Már megint LESZAROM.
média 2.0: A Facebook halott, a Twitternek semmi értelme: "Egy egyetemista tinédzser tapasztalatai. Tesz a szakértőkre." – Faszbúk? LESZAROM.
Így kerekíti a fenekét Lady GagaLESZAROM hogy hogyan kerekíti...
Miley Cyrus ezúttal melleket villantott: "A színész-énekesnőnek mindenről a vetkőzés jut eszébe." – Nekem is mindig ugyanaz jut eszembe róla, az hogy LESZAROM.
A búvárok arcára csinált a cet: "Barna felhőt eresztett a kíváncsi emberek köré, amit aztán a farkával csapkodva terelt feléjük." – Amikor a természet is csak annyit mond: LESZAROM.
Sofia Vergara seggére egyszerűen már nincs jelző – Már hogyne lenne: LESZAROM.
Ilyen Mihalik Enikő smink nélkül, reggel – ...és ilyen egy késő esti LESZAROM.
lángoló gitárok: Majdnem ruha nélküli Palvin Barbi: "Az idei év első dalmegosztása elszállós rockkal, szvinggel, rappel, elektróval..." – Simán csak LESZAROM.
mindent kibír - Még egyszer a lumberszexuális irányzatról: "Mostanában sok írás volt arról, hogy divat lett favágónak öltözni. De mit szólnak ehhez a favágók?"LESZAROM hogy mit szólnak!
Lázadnak a nagy kisajakkal rendelkező nők – Én ezt katolikusbecsszó nem értem. Ha egyszer kicsi az ajkuk, akkor hogy lehet nagy? Egyébként is minek lázadoznak, kevesebb ajakfeltöltést kéne csinálni, osztjónapot! – "A Large Labia Project nevű blog tulajdonosa saját példáján keresztül akarja bemutatni, hogy a természetes punci is szép." – Ja vagy úgy, ez esetben FIRST WORLD PROBLEMS LESZAROM.


KEDD, JANUÁR 27.:
KELL(ENE) EGY HÉT EGYEDÜLLÉT
 
Duplázások nélkül.
Sorozat, talán érdemes:
HBO, 21:00: Nagyon jönnek fel a Duplass-testvérek: a mozis sikerek mellett tévés szériákra is jut idejük-energiájuk, és az Együttlétet még az se rontja el, hogy (a Csajokhoz hasonlóan) a(z egyik) rendező (Mark Duplass) szerepel is benne, ő játssza a stúdióst aki frissen utcára tett barátját befogadja, csak közben sikerül összevesznie annak barátnőjével - és ez még csak az első rész :)
 
Ismétlés, talán érdemes:
AMC, 20:00: Bronco Billy – Kicsit Capra-t idéző vadnyugati romantikázás Clint Eastwood-dal egy eredetileg cipőkereskedő kisemberről aki Barnumtól ihletet kapva egy cowboy-roadshow-val járja Amerikát pár hozzá hasonló szerethető lúzerrel, műsorukkal leginkább a gyerekeket megcélozva (ők még vevők az idalizált indiánmesékre). Mint minden gyerekműsornál, emögött is felnőttproblémák vannak (leginkább a címszereplő és a társulathoz élő céltáblának elszegődő ex-gengsztercsaj között), de a szerelem győz és általa minden elsimul. Eastwood eme rendezése-főszereplése a pénztáraknál sajnos elhasalt, de ez mit sem von le az érdemeiből.
 
Talán érdemes:
Ugyanitt (AMC) tíztől jönnek a Hosszútávú lovasok, avagy ilyen amikor a Port.hu illetékesei nem néznek utána a dolgoknak, és inkább szó szerint lefordítják a címet, holott egészen minimális utánajárással kiderült volna hogy a filmet itthon Jesse James balladájaként vetítették, és tényleg róla, meg a bandájáról van szó. A rendező (Walter Hill) nem a mindenki által ismert tényeket rágja át sokadjára (a polgárháború utáni időszak fejetlenségét meglovagoló amcsi Robin Hood tündöklése és elárultatása), inkább az emberi részletekre koncentrál (családi és baráti kapcsolatok, már amennyire ezek lehetségesek egy ilyen szervezeten belül), s közben nem mellesleg le is rója tiszteletét a zsáner korábbi rendezői előtt az ő eszközeikkel. Ha már a részleteknél tartunk, Hill annyira ügyelt ezekre hogy James, Younger és Miller testvérpárosait is valódi színésztesókkal játszatta el.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
történelem blog - történelem: 24 éve kezdődött a Sivatagi Vihar hadművelet Irak ellen: "Épp 24 éve vette kezdetét az első öbölháború Irak ellen, amiért az lerohanta Kuvaitot. Az események a Sivatagi vihar elnevezésű hadműveletben csúcsosodtak ki. 1991-ben az ország új vezetője Ruhollah Khomeini meghirdette a forradalom határokon átívelő kiterjesztését." – ...és azóta már az egyiptomi demokráciateremtés gyümölcsei is beértek:
Fotók az egyiptomi tüntető nő lelövéséről: "Legkevesebb tizenhat ember, köztük egy rendőr vesztette életét és mintegy hatvanan  sebesültek meg az egyiptomi forradalom negyedik évfordulója körüli megmozdulásokon vasárnap, írja az MTI az egyiptomi egészségügyi minisztérium nyomén. (...) Egy állítólag fegyvert viselő demonstrálót Alexandriában lőttek le a biztonsági erők tagjai. Egy észak-kairói szegénynegyedben, el-Mataréjában két tüntető vesztette életét a rendőrséggel vívott összecsapásban, két emberrel pedig saját pokolgépük végzett, amelyet éppen egy villanypózna alá akartak helyezni. Egy tüntető nőt még szombat este lőttek agyon Kairóban." – Na, akkor itt is megvalósult a párizsi-amerikai egyetemfoglalók álma, a permanens forradalom. :( Ilyenkor egyébként hol van az On The Spot meg a többi véleményformáló?
Vujity Tvrtko befogadott egy 14 éves lányt: "Nem mondja, hogy hivatalosan örökbe fogadta Grétit, csak azt, hogy nyár óta velük él együtt." – Így változik a világ: gyurcsány azóta már DJ-zik, ő meg átvette feri szinte napra pontosan tíz évvel ezelőtti gyerekes trükkjét.
helyszínelő: Egy doboz olajos halért verték össze az asszonyt – Hiába, erre kényszeríti a Zembereket a Zéhség, meg a megélhetési fakivágásra:
Erzsikéék szembeszálltak a láncfűrészesekkel: "Bátor hölgyek harcolnak a fatolvajok ellen."BORZASZTÓ EZ A NYUGDÍJASTERROR! Remélem a Társaság a Kendertojásért Egyesület már intézkedett az önbíráskodó, brutális nénik előzetes letartóztatásáról! Mi az hogy ezek még egy láncfűrészessel is szembe mernek szállni?!
Anyja holttestével vett fel pénzt a bankban: "Hét órával később jelentette csak be, hogy meghalt, előtte még megcsapolta a számláját." - Igen, a szegénység még a gyásznál is erősebb. Az dobja rá az első vesekövet, aki nem ezt csinálta volna a helyében!!4
bakancs: Egy édesség, ami régen gyógyszer volt! Hitte volna?: "Van olyan ember, aki nem imádja?" – OK, rövid leszek: MINDEN DOLOG "GYÓGYSZER", AMI ÉDES VAGY ALKOHOLT TARTALMAZ! Persze nem mindenkinek:
Csokimérgezés végzett négy medvével: "Talán mégsem volt olyan jó ötlet New Hampshire-ben csokoládécsapdákat kihelyezni." - Adták volna nekem. Bár lehet hogy én is addig zabáltam volna amíg bele nem halok :DDD
c:c: Vagy a köztévé, vagy az oroszok, de valaki hazudik: "Nálunk mi nyertük a Játék határok nélkült, az oroszoknál ők. Egy vetélkedő, két díjkiosztó – mi ez, ha nem manipuláció?" – Pont az Indexen kell olvasnom ezt a költői kérdést? Arany János már megmondta: "nekem fütyöl". Egyébként meg SPOILER!!! MINDEN MÉDIA HAZUDIK.
 

SZERDA, JANUÁR 28.:
NYÚJORK, RIÓ, LOBOGÓ
 
Tágra zárt tigrisketrec
Talán érdemes:
Fél nyolckor drámázás a Tigrisszemekkel a Cinemaxon egy tragédiától sújtott kamaszlányról és az ő magára találásáról, amikor új lakóhelyükön megismerkedik egy ottani természetjáróval, aki kilendíti a tengés-lengésből és a múlton való rágódásból.
AXN, 21:00: S.W.A.T. - Különleges kommandó – Az Alien/Aliens újrabemutatása csak még jobban felhívta a figyelmemet arra a szomorú tényre hogy mennyire hiánycikk is manapság a (Ripley/Vasquez szinten hihető) tökös nő Hollywoodban. Egyetlen reményünk a mindig dühösen néző Michelle Rodriguez, aki nem csak a gyöngyvásznon vagány, és bár itt csak mellékszerepel Samuel L. Jackson, Colin Farrell (sőt, LL Cool J) mellett, azért ezt az egyszernézősséget nekem még mindig ő teszi élvezhetővé. A felállás az alábbi: két kegyvesztett rendőr közül az egyik új lehetőséget kap egy friss küldetéssel, egy drogbáróra kell(ene) vigyáznia többedmagával, a fickó azonban anti-vérdíjat tűz ki magára, vagyis jutalmat azoknak akik kiviszik a rendőri őrizetből. Ha már emlegettem Howard Hawks-ot, ma háromnegyed tízkor az ő egyik westernjét is láthatjuk a Duna TV-n, John Wayne-nel és Jerry Goldsmith zenéjével a főszerepben, ami a rendező utolsó filmje és trilógiájának (Rio Bravo, El Dorado) egyben záródarabja is. Egy szövetséges katona (John Wayne) a polgárháború után szövetségre lép pár (korábban általa foglyul ejtett) konföderációssal egy áruló aranycsempész lefülelése érdekében. A nyomok Rio Lobóig vezetnek, a nagybetűs értékeket úgymint Becsület egy másik nagyon fontos dolog, a humor teszi emberarcúvá.

Kis hírek a nagyvilágból:
Hazugságok határok nélkül?:
"Bizonyítékunk van a párhuzamos univerzumokra: a köztévén a magyar csapat, az orosz, és a francia tévén az orosz nyerte meg ugyanazt a vetélkedőt. Falramászáson ennyi még nem múlt." – Esküszöm nem értem én ezt az Indexes negatívkodást. Ráadásul szegények annyira magukra vették ennek a már húsz éve is fos vetélkedőnek az elcsalását, hogy történelmünk különféle tragédiáihoz (mohácsi vész, tatárjárás, Trianon) hasonlították. Gyerekek, a jó oldalát kéne nézni, ILYEN AZ ABSZOLÚT DEMOKRÁCIA: MINDENKI NYER :DDDD
valóság - VV Zsuzsa ellen egész Erdély összefogott – Na EZ az igaz játék határok nélkül! MAXIMÁLIS TISZTELET ERDÉLYNEK!
Orális szex és kokain a brit királyi család történelmének legnagyobb botrányában: "Leleplező videó miatt bukhatott le a brit királyi család" – Na, mondom én hogy lassan mindenkinek leesik a húszfilléres, lehet megkövetni a konteóblogokat :DD
Retteghetnek az autósok, jön a mindent látó traffipax: "Szabálytalan sávváltás, át a piroson öv nélkül? Jön is a büntetés." – Két dolog jutott eszembe, 1.: ezzel is tuti a kishalakat fogják szivatni, 2.: Amerika ebben is megelőzött minket:
2008 óta kémkedik saját autósai után az USAMINDENT A DEMOKRÁCIA ÉRDEKÉBEN!!44
hoax - Emberi árnyékot fényképezett a Marson a Curiosity?: "Nem. Hiába lenne ez izgalmasabb, sajnos csak saját magát sikerült lefotóznia." – De ez már majdnem emberi árnyék, mert a Curiosity-t emberek csinálták!!!
IFL Gazdaság: A keresztények miért nem engedik a melegeknek a gyermeknevelést?: "A világ legegyszerűbb dolga odabújni Isten háta mögé, és az ő állítólagos szavait felhasználva gyűlölködni." – Ne hőbörögj már te gazdasági szakértő, annyira hogy lehet nekik, hogy címlapra teszik ezt a mozaikcsaládos agyfaszt:
Poronty: "Négy szülőm van, és mind a négy meleg": "Steiner Kristóf és férje újabban leszbikus párokkal randiznak - családalapítás céljából. Igen, ilyen is van."ÍGY KEZDŐDIK EGY BORAT-FÉLE SEKSZY TIME ORGIA TISZTELET, KRISTÓF! EZ MÁR MAJDNEM HETERÓ-SEKSZUALITÁS! Le ne térj a helyes útról, és hagyd a kabbalát, inkább katolizálj te is! EGÉSSÉG! Komolyra fordítva a szót, valahol szomorú hogy (elvileg) felnőtt emberek egy megszületendő gyereket feláldoznak a saját agymenésükneknek, avagy Nap kommentje:
 
2015.01.27 14:43:32 sunabajnok
"Cserébe igényeiknek minden szempontból megfelelő petesejtdonort, egészséges dajkaanyát közvetít nekik az illetékes iroda"
Hánynom kell. Mint valami piaci árú.

 
 
CSÜTÖRTÖK, JANUÁR 29.:
HÉT TONNA VARÁZSLAT
 
Elhúzza a nótáját, nem csak hegedűvel.
Talán érdemes:
Ha az Ybl 200 ötperces (!) részeiből összevágnának egy legalább egyórás verziót, vagy ha ezeket az ötperceseket nem késéssel adná le a Duna World, simán az ajánlottba menne. Így viszont csak reménykedhetek abban hogy elkezdik a műsorterv szerint tíz előtt öt perccel, és marad a talánérdemesség kategória. Utána tízkor egy újabb régi vígjáték a Duna TV-n a szocializmus (56 után) már kicsit enyhülő szorításában. A Hét tonna dollár nagyravágyó bohócával (Kabos László) becsempészték az addig művészfilmekre (Jancsó és társai) pazarolt Bűnös Erotikát is: Luciano minden egyes "zsákolás" után szerencseszámokat lát, és három bűntársával szigorúan a lenini úton maradva a saját eszközeivel harcolnak a Nyugat, vagyis az összes nevesebb kaszinó ellen. Ez is több mint negyvenéves, de több vicc és báj van benne mint bármelyik maiban (a végén levő csavarról nem is szólva).
 
Kiemelten nem ajánlott:
Cinemax 2, 23:00: Nedves tájak - Készen állsz Helenre? – Van a mostani filmeknek egy típusa, amit (megszállott mozibuziként) igyekszek elkerülni, de nem lehet. Mert akár a Nimfomániásról, akár a Hajnaltímeáról, akár a Vanvalamiről (vagy a most érkező Szürkeötvenről) próbálok nem tudomást venni csak kommentálni, ezek nagy része bekerül a műsortervbe, és mivel nem ismétlés, meg a Zembereket is érdekli, ezért foglalkozni kell vele. Más-más stílus mindegyik, de nekem valahol mindegyik a mozi halálát szimbolizálja: a lusta forgatókönyvest, a botrányra hajtó rendezőt, az erőltetett vicceskedést meg a lila művészkedést. Mint sejthető, a Nedves tájakat is ide sorolom, ami a német tinihormon-vígjátékok (de)evolúciójának eddigi legvége-legalja (némi elvontkodással megtoldva) egy zavaros agyú, fiús kinézetű csaj sekszuális kalandozásairól, amik nála valamiért összekapcsolódtak az abjekttel, vagyis a gusztustalannal. Ennek oka (ilyetseláttunkmég) a Rossz Családi Légkör: tisztaságmániás, vallását cserélgető mama és az embertelen (tehát a mai feminista vonal közhelyeibe tökéletesen illő) apa, érthető hát hogy gyermekük a maga eszközeivel lázad a tisztaság és a Zerkölcs ellen (ilyetseláttunkmég). Ha még csak fiúk-lányok jönnének szóba nála, OK, de előkerülnek tárgyak meg zöldséggyümölcsök is, és a készítők szándékai szerint innentől az aranyér is MENŐ lesz. Mint már korábban egy kommentárban írtam volt, én ebben a filmben semmi többet nem tudok látni mint a szélsőséges ellentétét a korábban sulykolt nő,-és általában fiatalságképnek. Volt ugye a romantikus filmek rózsaszín világa, a pornó ugyanilyen hazug tökéletessége, aztán jöttek a pitebaszó srácok meg a bicikliüléstől csúcsra jutó csajok, most meg ott tartunk hogy egy mainstream filmben egy csaj a saját seggében turkál, az altestével "jelöli meg" a nyilvános vécét (ahelyett hogy papírral lekatarná), hadd ne soroljam a többit, aki akarja úgyis megnézi. Ha nagyon bunkó akarnék lenni azt mondanám hogy ilyen szinten "kíváncsi" és "őszinte" embereket max. a szellemi fogyatékosok között lehet találni, de ez rájuk nézve sértő lenne, mert egy idő után még ők is eljutnak arra a szintre hogy tudják, miről illik beszélni és miről nem. A rendező és az őt ajnározó kritikusok sajnos még nem jutottak el idáig (ahogy arra sem, hogy figyelmeztessék az esetleges leendő hülyéket, hogy ne próbálják a látottakat utánozni, mert fehérfolyástól a hepatitisig bármi és minden lehet a "végeredmény"). A rossz hír az, hogy ez a tendencia még tovább fog folytatódni, ez például egy hanarosan érkező horror szinopszisa:
 
Szex nélkül biztos a gyors halál: "Nemi úton terjedő borzalom irtja a tiniket." - ...a jó hír meg az, hogy egyre többen látnak át a szitán:
 
Purgatorius 2015-01-24 17:00:59
Azért észrevette mindenki az a morális szakadékot amit a régi és ezen új horror-típus között fel lehet fedezni ? Mármint azt, hogy régen a sokat szexelős lányok hamar hullottak, mert a morális értékrend szerint ezek az emberek szinte kivívták a sors és a nézők haragját.
Nos, mostanra eljutottunk oda, hogy az döglik meg, aki nem keféli szét az agyát is. . . . Ami annak a fényében azonnal érthető, hogy tizenéves (még nem nagykorú), disznó-részeg vagy ami mostanában egyre gyakoribb: bedrogozott lánykák a diszkó vécéjében orálisan kielégítenek kamasz-fiúkat. Tehát a film nemcsak, hogy követi a mai valóságot, de egyenesen rá is tesz egy lapáttal az üzenete révén: dugjál, vagy megdöglesz.
Ja, és már az sem okoz heroikus lelki gyötrelmet, hogy ez egy másik ember megrontását jelenti jelen esetben, hiszen átadja vele a saját démonát is.
Már eleve azon csodálkozom, hogy ha már egy ennyire elmebeteg dolgot (szex útján terjedő, halálos démon) tudtak kitalálni, akkor hogy nem valami extrém perverz / bizarr szexfilmbe illő módon szabadultak meg a démontól, pl. zoofiliával, nekrofiliával ? . . . Na, de hagyjuk is ezeket, mert nem fogok vacsorázni, ha még jobban felfordul a gyomrom. . . :-(
Gratulálok a rendezőnek meg az egész stábnak, és természetesen minden kedves, egészséges lelkű honfitársamnak, aki ezt a szennyet megnézni. (Nyilván nekik már a Barátok közt, a Jóban, rosszban meg a Blikk, Kiskegyed, stb. bulvár-mocsok nem elégíti ki az igényeiket.)
Hiába, na ! Szép új világ ez, hol élni jó és kellemes ! :-(

 
Kis hírek a nagyvilágból:
Nehezebb lesz orosz vízumhoz jutni
– Aztat nem lehetne megoldani kezicsókolom hogy az oroszok juthassanak nehezebben magyar vízumhoz?
Most repül a fejünkbe a tananyag: "Tablet kell a diákoknak, vagy inkább olcsó laptop?" – Csak egyetlen darab működő agy kéne, de arra egyre kevésbé van szükség, a gondolkodásról meg hogy leszokjanak tanulók arról a média gondoskodik:
neszeszer: Steiner Kristóf heti útjelzője – Hát ezt lehet nem kellett volna pont a porontyos cikk után elolvasnom, viszont legalább röhöghettem egy jót a spiritualitásba csomagolt direkt reklámokon és a helyesírási hibákon, meg azon hogy "lélekben és a tévében ezen a héten újra átélem majd, ahogy Soma Mamagésa, Iszak Eszti, Aleska Diamond, és Fluor Tomi voltak  finom ételekkel és fesztelen csevejjel vártak. Somát kamaszkorom óta imádom (...) Hiába, a sors: még könyveink is jelentek meg azonos kiadónál. Iszak Esztert (...) az Álom.net című film kapcsán ismertem, amelyben társforgatókönyvíróként adhattam "szavakat a szájába" (...). Aleskát ugyan nem ismertem személyesen, de ő is megjárta a kőkemény dzsungelos-celebes reality-t, ahogy jómagam (...). No és itt volt Fluor, akit ugyan mindig is nagyra tartottam (...) most az is kiderült, hogy egy igazán szeretnivaló lélek is (...) őszintén mondom, érdemes minden áldott nap együtt vacsorázni velünk – azoknak különösen, akik a kulinária mellett a divatért is odavannak, hiszen hála Lendvai Lilla barátnémnak és a budapesti showroomnak, egész héten a H&M tavaszi kollekciójának darabjait viselem majd, így idő előtt ránézhetsz a szezon legizgalmasabb darabjaira." – Nézzük: könyv reklámozása megvolt, bukottfilm reklámozása megvolt, celebhaverok nyomatása megvolt, kertévés retekműsorok reklámozása megvolt, ruhamárkák reklámozása megvolt, és még a sörömet is kihozták közben, ami jó, mert erre inni kell, nemkicsit: Soma, Iszak Eszti, Aleska Diamond, na meg Fluor Tomi, mint szellemi útitársak és példaképek...ÉDES FASZOM, lesz ebből még plusz egy-két korsó is, ahogy elnézem.
Újkurir: Megfenyegették az RTL vezért, ez már Mexikó? – Nem. THIS IS SPARTAAAAA!"Borzasztóan káros volna az ország egészére nézve ha rendszeressé válnának a média szereplőivel szembeni atrocitások." - HA és AMENNYIBEN így történt is, azért ne feledkezzünk el a retekklubb Magyarország ellen elkövetett atrocitásairól sem, amik viszont bizonyosan megtörténtek, lásd eggyel feljebb.
IFL Gazdaság: Ezért kell elhagynom Magyarországot!: "A nyomás olyan gusztustalanul abnormális és morbid, hogy az egyetlen opciónk ez maradt?"MUHAHA. Te szerencsétlen marha, neked mindennel bajod van? A blogolás mellett még dolgozni is be kell járni, igazoltat a rendőr, és még a BKV-ellenőr is kéri a jegyedet? Bőröndök bepakolva? :DDD Kis utóiratos Év kommentje-candidate, amit minden nagy hanggal kivándorló figyelmébe ajánlok:
 
danpress 2015.01.26. 01:18:34
nagyanyám ma lett 86 éves.
megpuszilgattam, megsimogattam, ki tudja hány ilyen lesz még..
itt voltam, nem adnám semmiért, szarok a pénzre.
csá
 
danpress 2015.01.26. 01:22:07
@danpress: ja és itt voltunk eddig is, nem megyünk sehová, amíg éhen nem döglünk.

 

 
Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés