2015. 02. 02.
Ha... Ha? (feb. 2-3-4-5.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, FEBRUÁR 2.:
ÖSSZEESKÜDÖTT ELLENÜK A SORS
 
 
 

De ők nem hagyják magukat

Talán érdemes:
Ha régi régi film, akkor nyolckor egy 42-es dráma Tolnay Klárival a Duna World-ön, amiben egy hányattatott sorsú fiatal lány áll a Keresztúton: nagybátyjának hála el tud helyezkedni, viszont rögtön fel is dúlja azt a családi kört ahova érkezik, mivel úgy adódik hogy elszereti unokatestvére leendő férjét.
Ha történelem, akkor háromnegyed tízkor egy doksi A "JFK" hátteréről a Duna TV-n, vagyis az Oliver Stone-t megihlető, máig kiderítetlen elnökgyilkosság és Az összeesküvés kérdése, ami esetünkben nem is kérdés. Ha viszont Stone hatásvadászata nélkül szeretnénk többet látni a politika mocskos játszmáiból, akkor az AMC-n van a helyünk, ahol 21:10-kor John Frankenheimer egyik legjobb filmjét, a kilencvenes években újrafeldolgozással kiherélt Mandzsúriai jelöltet adják le.
Ha művészkedés, akkor franciázás a Cinemaxon nyolctól Claude Lelouch-sal az újrakezdés nehézségeiről Egy férfi és egy nő (Anouk Aimée és Jean-Louis Trintignant) találkozásán keresztül. Mindketten özvegyek, gyerekeik is egyazon iskolába járnak, itt ismerkednek meg egymással, de az átélt tragédiák hatására csak lassan nyílnak meg egymás előtt, különösen a nő. Lelouch legnagyobb sikere, túlzás nélkül állíthatóan zsánerteremtő darab (mégha Godard és Welles hatása észrevehető is). Az effajta tökéletesség általában arra predesztinálja az alkotót, hogy soha, vagy csak nagy küzdelem árán tudja megismételni, már ha egyáltalán, és itt is ez történt.
Ha viszont nem bírjuk a romantikát, fél kilenckor még mindig vonzhat minket az HBO-n a Gravitáció, ami a 2013: Űrodisszea próbál lenni, látványilag sikerül is neki, tartalmilag meg részletekben már nem annyira. Az indulás erős: ARANY meteoreső hullik az épp szervízelés alatt álló űrállomásra, és a két kint dolgozó asztronautát (Sandra Bullock és George Clooney) belöki az ismeretlen feketeségbe. Matt Kowalsky (Clooney) számára amúgyis ez lett volna az utolsó küldetés, de Ryan Stone-nak (Bullock) ez (lett volna) az első útja...
 
Ha hétfő, akkor LESZAROM.
A Superbowl seggszépségversenyét a Seattle nyerte: "Legalábbis a Buzzfeed szakértő zsűrijénél. Cikkünkben férfiseggek közé egy híres női segget is rejtettünk!" – Heteró-sekszuális katolikusként nem vagyok hajlandó egyetlen női seggért végigszenvedni egy teljes cikket, ezért LESZAROM.
Jól indul a február! Aleska Diamond aprócska bikiniben barlangfürdőzik: "A teste pedig egyszerűen tökéletes!" – Jól indul az én februárom is: tökéletesen LESZAROM.
de minek - Nicki Minaj fegyverrel, tangában pucsított be – Minek, minek, ezt biztos csak azért csinálta, hogy legyen ürügyem a LESZAROMra.
18+ nincs többé takaró – videó 18+ Így dugta meg VV Dennis Fannikát a zuhany alatt – Én meg így SZAROM LE mindkettejüket.
VV7 - vv7 Fannika továbbra is szexelhet a villában – Továbbra is LESZAROM.
18+ VV Fanni szex közben puncit villantottEZ AZTÁN A MEGLEPŐ DOLOG, ILYEN MÉG SOSE TÖRTÉNT, BIOLÓGIAI ÁTTÖRÉS LESZAROM.
18+ Kendall Jenner ismét megmutatta bimbóját – Akkor ismét LESZAROM.
Rihannát félmeztelenül fotózták: "Még mindig nagyon ért a vetkőzéshez, pedig elvileg énekesnő." – Még mindig nagyon LESZAROM.
skandináv design - Wow!: Ilyen egy panellakás Dániában: "Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy nem csak a lakás, de a ház sem hasonlít a hazaiakra." – Nem árulok el nagy titkot azzal hogy LESZAROM.
csak nem, nem mondod - Miley Cyrus és a barátnője félmeztelenül henyélt a kanapén – Simán csak LESZAROM.
kupac és halom – élet: Buszülésre szart egy utas Csongrádban – Én általában a BKV-t SZAROM LE, ő gondolom a Volánbusz iránt érez ugyanígy...szar ügy, de valahol megértem a fickót.
Mihalik mára: combfix és csücsörítés: "A modell fehérnemű-bemutatón vonult fel, de a színfalak mögött volt ideje megállni, és fotózkodni." – Nekem is mindig van időm egy LESZAROMra.
Mihalik Enikő az Agent Provocateur bugyimárka arca lett: "Az Instagramja legalábbis erre utal, a hasthag szerint a luxusmárka tavaszi-nyári kampányához fotózták." – Ha ő is hashtagol, akkor én is, vashtagon #LESZAROM.
ma is tanultam valamit - Több zsák fekáliát hagytunk a Holdon: "Kellett a hely az űrhajóban a kőzetmintáknak, vécé nem volt, egy logikus megoldás maradt."LESZA Az amcsik leszarták a Holdat? Már ebben is megelőztek?!  ÉBERSÉG!!!
 

 
KEDD, FEBRUÁR 3.:
VOLT EGYSZER EGY PISZKOSLAPOK
 
 
 

Őrölt templomban malmőznek.

Talán érdemes:
Ha nincs még tele mindenünk a politikai témájú művekkel akkor nyolc előtt tíz perccel az AMC-n van a helyünk a voltmár, ajánlottammár, de mindig aktuális Sólyom és a nepperrel, ahol az eheti második beprotezsált él vissza a helyzetével. A fiatal kölyök apja nyomására az amcsi titokhivatalban kap bizalmi állást, és mi az első dolga? Hát persze hogy az hogy kereskedni próbál az itt szerzett információkkal...
Ha rendhagyó western, akkor irány a Cartoon Network / TCM Kirk Douglas és Henry Fonda kettőséért kilenckor. Volt egyszer egy gazember (Douglas), egy frissen érkezett széftörő aki úgy tervezte hogy abszolút peren (sőt törvényen) kívüli megegyezéssel szabadul (hála a megértő börtönvezetőnek), ám egy fogolylázadás keresztülhúzta terveit. Kétes szerencséje hogy az új igazgató (Fonda) is meglátja benne a potenciált, de abszolút más téren: mivel tudja hogy hallgatnak rá a rabtársak, szeretné meggyőzni arról hogy segítsen neki mintabörtönt varázsolni az eddigi benti káosz helyett...kapcsolódó hír:

Eldugott 184 milliónyi tízezrest, de mire kijön a börtönből, lecserélik a pénzt – Na látjátok, mindig mondom hogy a bűnözés nem kifizetődő :))) EGÉSSÉG!
 
Ha Steven Seagal, akkor fél tízkor egy kései, immár valódi (és sajnos nem szándékos) önparódia a TV2-őn, amiben emberünk Piszkos lappal játszik mint ex-zsaru, aki a kártyaadósságai kiegyenlítése egyetlen módjának a bérgyilkosságot látja, azonban arra nem számít hogy innen nincs kiszállás. A baj nem is ez, hanem hogy Seagal véresen komolyan veszi magát, pedig a testalkata marhára nincs meg hozzá. Lehet jobban járnánk ha végleg átnyergelne a gitározásra...
Ha hírmagyarázás és nem a Hülyítődoboz MAGYARUL! rovata, akkor a retekklubb által frissen indított Magyarul Baló Györggyel jöhet számításba, ami 23:10-kor biztosan elcseszi még azt a keveset is ami hátravan a napunkból. Nem tudom ki az a mazochista aki még tizenegykor is hírekkel bünteti magát pornónézés vagy alvás helyett, de úgy kell neki.
Ha akciózás, akkor egy jó későn (éjfél előtt öt perccel) kezdett és Őrült tempóban pörgő vígjáték Denise Richards-zal a Filmbox Plus-on, ahol egy transzkanadai verseny szolgáltatja egy kábszerügy fedőtervét – legalábbis a főhősnő (Tanya Allen) számáa biztosan. Kis érdekesség hogy Elizabeth Berkley itt próbálta jóvátenni a renoméján (LOL) esett csorbákat, de nem sikerült, megmaradt B-filmes mellékszereplőnek.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Be akart kerülni a tévébe, fegyvert rántott: "A rendőrök elkapták." - Hát, végülis sikerült neki, az esti hírekbe biztosan befért...
500 fegyveres rontott a kijevi védelmi minisztériumba: "Elbeszélgettek volna a szélsőségesek a tárcavezetővel." – Az nem lehet hogy ők is a tévében akartak benne lenni, csak eltévesztették a házszámot?
élet: Így lehet ön is menő az Instagramon: "Egy tinilány megmondta a tutit, csak követni kell a szabályokat, és ön lehet a következő Kardashian!" – Milyen kár hogy nem vagyok tini. Milyen kár, hogy nem vagyok lány. Milyen kár, hogy nem vagyok Kardashian.
B&C: A hobbiból milliárdossá válás egy újabb példája: "Egy nő, aki 5 millió dollárt keresett YouTube videókkal rövid idő alatt."ÉDES FASZOM! ÉS FIZETNI DOLGOZNI KI FOG?!
vl: Evans különös története: "Visszatérhet-e egy profi focista, ha súlyos bűncselekményért itélték el?" Egy sportoló sosem tud olyan mélyre zuhanni és akkora bűnt elkövetni amit a birkacsürhe ne bocsátana meg egyetlen gólért vagy kiütésért. Nemi erőszak, gyilkosság, pedofília, nők összeverése, a csürhe mindent megbocsát amíg a bálványuk rúgja a gólokat és osztja a pofonokat.
Hajtóvadászat indult egy nyalkai férfi ellen: "E. Krisztián rálőtt három férfira Tatabányán." – Elolvastam a teljes nevét, és megborzongtam, most  akkor Marksz SPENCERSZ és Leninsz is visszajön?! SEMPRE ÉBERSÉG!!!!
Best of Mindeközben - Röhögjön embereken, akik életükben először néznek pornót virtuálisvalóság-szemüvegen át – Tényleg nagyon vicces, szerintem ezek pornót is most láttak először :DDD
Belekötött a gipszbe a holland művész, majdnem megfulladt: "Ezt nevezzük naiv művészetnek: tűzoltók szabadították ki saját művéből. Videó."Én hagytam volna. Most miért, végre lett volna egy igazi élő szobruk tök ingyen! A művész is jól járt volna, minimális befektetéssel örökké híres maradt volna!
 

SZERDA, FEBRUÁR 4.:
WHERE THE WILD LILIES GROW

lili

Fények a sarkon
 

Talán érdemes:
Ha Mély Érzelmek, akkor negyed kilenc és Cinemax, ez az a hely Ahol a liliomok nyílnak ma este. Persze itt senki ne várjon hősszerelmeket, a fő VIRÁGszál ugyanis négy apa nélkül maradt kislány saját lábra állása, akik a gyámügy kijátszása és szétszóratásuk elkerülése érdekében egy-két embert kivéve titkolják a halálesetet. Először nincs is nehéz dolguk, ugyanis Amerika egy ritkábban lakott területén történik a dolog, de ugye a falvaknak ami a pozitívuma (vagyishogy mindenki ismer mindenkit), az egyben a negatívumuk is...
Ha egyértelműem szerelmes romantikázás, akkor a Sarki fény fényeskedjen minékünk háromnegyed tíztől, de csak mértékkel, ezt az egyébként érdekes filmet ugyanis az első magyar szinkronnal sikeresen tönkrevágták, már csak az a kérdés hogy a Duna TV ugyanazzal a magyarítással adja-e az apja halála után kallódó, majd nagyszülei öregségét látva öntudatra ébredő és megkomolyodó kamasz történetét amivel anno a Movies 24 és a többi gyorsfordító kanális. Az biztos hogy az öreget játszó Donald Sutherland és az örökifjú Juliette Lewis többet érdemelne...

Kis hírek a nagyvilágból:
Gyorsíthatják az időskori elbutulást bizonyos gyógyszerek: „Az antikolinerg hatású gyógyszerek növelhetik a demencia kockázatát. Vény nélkül kapható szerek is vannak köztük.” – No lám, újabb konteóról bizonyult be hogy igaz.
Bill Gates és két pohár ürülékes víz: „A Microsoft-alapító székletből készült ivóvízzel itatta meg Jimmy Fallont a Tonight Show-ban.”EGYÉL ÉS IGYÁL SZART, BILL BATES ÉS A TÖBBI GAZDAG NEM TÉVEDHET:
Nagyon gazdag vagy, és unod már a cibetmacska ürülékéből kiválogatott drága kávét? Megmenekültél, itt az elefántszarból kiválogatott drága kávé!: „A kanadai Blake Dinkin 13 éve olvasott egy baromságot, az alapján kigondolt egy még nagyobb baromságot, és most békében, remekül és kényelmesen él az ötletéből. Ami talán nem is volt akkora baromság.” – Hát, ha van akinek el tudja adni ezt a (szó szerint) szart, lelke rajta, engem nem zavar ha a gazdagok fekáliából készült luxusételeket esznek :DD
klinikai eset - történelem: A medve, akinek sokunknál érdekesebb élete volt: "Egészen a háború végéig a lengyel egységnél szolgált - igen, szolgált, méghozzá közlegényi rangban." – Az még oké hogy egy medve mögött érdekesebb életút áll mint mögöttem valaha is fog, de hogy még egy macska is lekörözzön, az azért tényleg hallatlan:
Ez a macska stílusosabb, mint ön: "Hummus lehet a következő legmenőbb topmodell, annyira fenséges a királynőjelmezében." – Sovány vigasz hogy egyszer belőle is humusz lesz. Ja, belőlem is :SSS
VV Edina nagyon csúnyának tartja magát – Nem hittem volna hogy egy villalakóról ezt valaha is le fogom írni, de tessék: MAXIMÁLISAN EGYETÉRTEK VELE!
Indonéz kábítószercsempészek életét mentené meg a Napalm Death: „Levelet írtak az elnöknek, elítélik az erőszakot.”ÉDES FASZOM, a Napalm Death az erőszak ellen. A Napalm Death. A Napalm Death. Asszem iszok még egy sört, közel lehet a világvége. Ja, a drogcsempészeket-kereskedőket kivégezni nem kell félnetek jó lesz.
Ezek a legérdekesebb magyar boszorkányperek: "Könnyen a máglyán találhatta magát egy magyar asszony az újkor hajnalán. Olvasson korabeli boszorkány-dokumentumokat!" – Á, a régi szép daliás idők, amikor az RKE még ereje teljében volt! Akkoriban a Femenekkel meg a Puncilázadókkal sem tököltek volna sokat, a drogdílekre meg szórták volna napalmot, nem hogy egy arról elnevezett zenekar könyörögjön érettük...JÖJJ VISSZA TORQUEMADA, NÉPED ÉRTED KIÁLT!


 

CSÜTÖRTÖK, FEBRUÁR 5.:
LENYŰGÖZ A FÉLELEM

félelem

Minden óra egy katasztrófa
 

Talán érdemes:
Ha remake, akkor Michael Cimino 1990-es feldolgozása a William Wyler-féle 1955-ös Félelem óráiból, ami ugye sehol se lenne (a Hitchcocknak is bedolgozó) Joseph Hayes alapanyaga nélkül. Negatívum csak annyi, hogy a békés családot túszul ejtő szökött fegyencek sztorijából a kilencvenes évekre (a hamar kitalálható befejezéssel együtt) már mindent kihoztak, többen és többször is. Amit Cimino hozzátesz az a családfő (Sir Anthony Hopkins) vietnami veterán múltja és a lenyűgöző látvány. Aki nem ismeri az eredeti szereposztását (Bogart mint lelketlen főgonosz), az akár hasra is eshet a Mickey Rourke-Elias Koteas-David Morse triásztól, azonban a hardcore moziőrülteknek ez „csak” egy újrafeldolgozás – igaz, annak kitűnő, és még korán is adják (20:15, AMC).
Ha Asylum-kompatibilis katasztrófafilm, akkor a Universal Channel, ahol 22:20-kor új értelmet ad(ná)nak a vonneguti Szuperjégnek a Jégkatasztrófával, amit itt egy eltévedt aszteroida szabadít rá Földünkre. Én csak azt nem értem, hogy ezek valahogy sosem Hollywoodra hullanak, pedig néha nem ártana...
Ha abszolút sötét tónusú életrajzi dráma, akkor hajnali háromnegyed egy, ebben az eszetlen időben adja le ugyanis a Filmbox Plus a szenegáli nők nehéz körülményeit ecsetelő Brouette asszony lenyűgöző sorsát, ami első blikkre is az a kategória, amikor a happyhappy cím komor tartalmat takar. A címbeli asszony például épp csak talpraállna egy abúzusokkal tarkított kapcsolatból és egy rendőr karjaiban keresné a boldogságot, ha valaki nem ölné meg új szerelmét és próbálná rákenni az egészet. Csak kitartóknak, nem csak a leadási időpont miatt. De ne gondoljuk azt hogy ilyenek csak az elmaradott Afrikában történnek:

A börtön után tovább verte az élettársát: "Majdnem négy évet kapott a férfi, aztán min­den ment tovább: fojtogatás, verés, víz alá nyomás." – Üse kő, basszanak hozzá egy Kossuth-díjat, osztjónapot.

Kis hírek a nagyvilágból:
na igen... @ index2 - 8 jel, ami azt bizonyítja, hogy a húszas évei végén jár - A jó hír az hogy ezek egyike sincs meg nekem, és nem csak azért mert női szemszögből írták. A rossz hír meg az hogy én már a duplahuszas éveim végén járok :SSSS
szex @ index2 18+ A pasiknak jogos igényük a félredugás?MI AZ HOGY, NAGYONIS, maradjunk is gyurcsányi terepen:
Öregecskedik a felesége? És ön nézett már tükörbe? - Jó-jó, de én FFFÉRRFIIII vagyok, nekem lehet, nálam ez nem öregecskedés, hanem érés, tapasztalási folyamat...vagy valami ilyesmi, na. Hova is tettem a járókeretemet?...
Rejtélyes hangok és villódzások nyomába eredtünk: "Érzékelt valami furcsát az éjszaka? Csak a villanás volt meg, vagy a tompa puffanás is?" - Ez tuti a HAARP volt, a Merkel és Putyin látogatás miatt! ÉBERSÉG!
Megvan a magyarázat a furcsa villódzásokra: "A 120 kilovoltos nagyfeszültségű távvezeték hálózat hibája okozhatta a szombati villanásokat." – Ez ilyen Indexes terelés, én maradok a gyíkembereknél.
Hét legenda Angela Merkelről: "Nem is Merkel a neve. Fél a kutyáktól. Tényleg róla készült-e az a bizonyos meztelen kép?" – ...és persze hogy a pucér fotót NEM teszik be a cikkbe :SSS
Meghalt a fia, megtanult World of Warcraftozni miatta: "Az ötvenes évei fégén járó férfi meg akarta ismerni a játékot, mert fontos volt a fiának." – Akkor erre most megpróbálok berakni egy motivátort:

bla
 

Kulcsszavak: éberség, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés